(2361) Az emberiség tökön szúrta önmagát

Tibor bá’ online

 

Mára már tökéletesen világos, hogy ha valaki a művészvilág perifériájáról nem képes beljebb kerülni, akkor semmi más dolga nincs, mint kitalálni, hogy 20-30-40 évvel ezelőtt egy mára már befutott rendező, színész, karmester vagy hegedűművész őt szexuálisan zaklatta, molesztálta, belerakta a farkát a kezébe, stb. stb. A nyilatkozót az újságírók ellepik, megírják, kiteregetik, a nép csámcsog, és, és a zaklatott művész neve felkerül a celebek listájára.

Senki se akarja észrevenni, hogy a sok ezeréves gyakorlat hirtelen felkerült a fekete listára. A verbális abuzus, amit a jelentkezők oly nehezen viseltek el, hogy pszichológus kezelte őket, és még ma is hat rájuk a 20-30-40 évvel ezelőtt átélt szörnyűség, tulajdonképpen az élet rendje. A szex az élet rendje, de ketten csinálják. Tehát a megoldás, hogy az egyik szól a másiknak, hogy „te, nekem lenne hozzá kedvem”. Erre a másik vagy azt mondja, hogy rendben, vagy, hogy tárgytalan. A majmok ezt úgy intézik el, hogy megmutatják a vörös seggüket. A páva széttárja farktollait. A galamb eszeveszett turbékolásba kezd. A kan kutya se szó, se beszéd rámászik a szukára, aki vagy ledobja, vagy félrehajtja a farkát. És így tovább, és így tovább. Az ember egy kicsivel magasabb szinten kezeli a dolgokat, de főleg változatosan. Változatosan, mert a szexet nem csak szaporodásra használja. Nincs ezzel semmi baj, csak akkor, ha a kezdeményező nem áll le a „tárgytalan” válaszra.

Visszaél a hatalmával? Jaj istenem, ki nem? Az egyszerű postástól a miniszterelnökig. Ha nem vagy hozzá kedves, vissza viszi a leveledet a postára. Ha elveszed a lópofájú lányát feleségül, 100 milliárdokat kaszálhatsz. Annak idején az osztályvezetőm létszámot bővített. Mind gondolsz a 10 jelentkezőből kit vett fel? Bingó! Egy 18 éves bombázót, akit semmire se lehetett használni. És…. senki se csodálkozott. Az élet rendje. A tök hülye csajnak fa lett a zh-ja. A vizsgára a blúzának felső három gombját az ajtóban, belépés előtt kigombolta. Át is ment. Azt mondta neki a prof, hogy legközelebb nem ússza meg ilyen könnyen.

De ennek vége. Holnaptól kezdve ki fogom várni, hogy Évának jusson eszébe. Lehet, hogy többet már nem fogok dugni, de meg fogok felelni a legújabb normának.

__________________________________________________________________________
__________________________________________________________________________
__________________________________________________________________________

4 gondolat erről: „(2361) Az emberiség tökön szúrta önmagát

  1. Az egészen brutális sikoltozva és elszántan kapálódzva tiltakozó nő erőszakos megkúrása és a vitatható verbális zaklatás között egy egész széles skála van.

    Lehet vitatkozni – teszik is ezt sokan ,hiszen ezalatt is a pöcsükkel és a nunijukkal foglalkozhatnak, ami nagy örömforrás – hol az értelmes határ a rámenősebb udvarlás és a bűncselekménynek minősülő zaklatás között.

    Mint minden divatnak a zaklatás témával kapcsolatos eseményeknek és megszólalásoknak is vannak teljesen idétlen túlkapásai.

    De hogy a szép rabszolganőt egy darabig dédelgetik aztán megkorbácsoltatják majd kivégzik azt talán egyik jóérzésű ember sem helyeselheti, tarthatja rendjén valónak és normálisnak, mert ezt a stílust túlhaladta a civilizáció a világ modernebb felén.

    Aki érteni kívánja, amit leírtam az érteni fogja a többiek majd ágálnak ellene

  2. Szexuális zaklatási ügy:
    Hetek óta más sem történik mint, hogy naponta megvádolnak magas pozícióban lévő fehér férfiakat, hogy ezelőtt 1-40 évvel visszamenőleg állítólag zaklattak nőket (férfiakat is).
    A menet a következő: előkerül egy harmad osztályú színésznőcske, újságíró, szobalány sőt még hímringyók is. Közöl egy vádat, amit rögtön mindenki, minden kételyt elutasítva elfogad. Védekezésre nincs mód. Nincs tárgyalás, nem kellenek bizonyítékok, elég egy kétes személytől jövő állítás, és kész. Meg van a skarlátbetű, jöhet a kivégzés.
    A Brit védelmi miniszter 14 évvel ezelőtt megfogta egy újságírónő térdét, kirúgatták!!! A Brit kormány egyik leglényegesebb tagját.Gondolom, Moszkvában és Kínában hasukat fogják a nevetéstől.
    Már a politikusokat sem kímélik nyugatra tőlünk.
    Szóval a kérdés? Miért van ez???
    Mivel semmi nincs a médiában véletlenül és ezt az egészet a liberális oldal terjeszti, szerintem az ok DONALD TRUMP lemondatása. Ez egy liberálisok által gerjesztett támadás DT ellen. Burkolt formában kezdik fehér férfiak, színeszek, ismert üzletemberek ellen. Kegyelem nincs, amint jön egy vád ellenük rögtön kész, végük is egyben. Szerintem, mivel semmi értelme ennek az egésznek, csak ez lehet a cél.
    Véleményem szerint még pár nap vagy hét, és meg fogják kezdeni a Trump ellenes zaklatási ügyeket. Mivel a közvélemény szerint Trump népszerű az USA-ban, az első éve végén csak ez maradhat az esélyük.

  3. „Mint minden divatnak a zaklatás témával kapcsolatos eseményeknek és megszólalásoknak is vannak teljesen idétlen túlkapásai.”

    Más sincsen csak ez. Túllövés alá vagy fölé. Ez az „ügy” semmi több mint egy nagyon is jellemző eset, mely tökéletesen illik erre a de’generációra.
    Most a sok nyomi túlzott önérzettel mocskolódik és próbálja szánalmas élete szánalmas eseményeit javítani. A másik oldal meg legalább visszavesz a szintén szánalmas látszathatalmukból és óvatosabban kerülgeti a mézes-csuprot. Önuralmuk illetve etikai hiányosságukat leplezvén nem fogják vágyaikat direkt ösztöntörekvés formájában kiélni.

    Nem tudom hol, de olvastam egy történetet. Egy fiúról szólt akit a férfi tornatára buziskodásra kényszerített egészen fiatalkorában. Itt a hangsúly a kényszerítésen és nem az erőszak nemi irányultságán van, bár az még természetellenesebbé teszi az ügyet.
    A gyerek jól el is fojtotta a dolgot, mígnem pszichológushoz kényszerült egy párkapcsolatának bukása miatt, elhagyta az aktuális barátnője.
    Az analízis során fényt derült a múltbeli dologra. Most, hogy felszínre hozták a dolgot, újult erővel törtek elő az emlékek és a trauma is( az emlékezés általi ismételt átélés miatt). A csávó a végén öngyilkos lett, egy papírfecnire csak annyit írt búcsúzóul, hogy:” Ember vagyok nem lótetű!”

    Szóval azért az ilyen erőszakiknak akiket a „faszfejük” ilyen erősen vezet, egy kicsit nem árt elgondolkodni tán és visszatenni a szerszámot a szerszámosládába mielőtt hülyeségeket csinálnának! A másik oldalnak is el kell vagy inkább csak kéne gondolkodnia, mi miért történik az életben. És nagyon vigyázni a mentális egészségére! A bosszú helyett meg inkább értelmes dolgokra fókuszálnia.

    Mindezektől eltekintve az vádaskodások inkább előreviszik ezt az ügyet a nyilvánvaló hátrányaival együtt. Példának okáért nekem Kevin Spacey volt az egyik kedvenc színészem. Most azt mondanám, hogy menjen aztán fogdossa a sitten a kisfiúk péniszét, ott majd jól megkapja. tehát hátrányosan érint:-) engem és igencsak erősíti az előítéleteimet(Spacey-vel kapcsolatban mindenképpen).
    Ettől függetlenül nézni fogom a filmjeit.

  4. Viszont azt is látni kell, hogy az élet mely területén jöttek elő a zaklatások 90%-ka. Színészek, különböző művészek, politikusok, zenészek stb stb. Ezzel csak azt akarom mondani hogy ezen/ezeken a területeken gyűlik össze az összes perverz aki csak az életben előfordul. Homokosok, leszbikusok, tapperolok, mutogatók, erőszakolók, droghasználok, alkoholisták. Én nem csodálkozom, száz vagy kétszáz éve ugyanez ment ezen a területen. Nem lehet, hogy újra felakarják osztani a piacot és ezek az emberek útban voltak?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük