(2293) Pletykára fanyalodok

Tibor bá’ online

 

Megesz a sárga irigység. Így vasárnap délután Éva halomra olvassa ezeket a női bulvár magazinokat, telis-tele a zaftosabbnál zaftosabb pletykákkal, én meg itt (már rég ráunva a politológusi blablákra) tudományoskodó cikkekkel bajlódom, ráadásul angolul. Na, nekem ebből elég ! Találomra kiszúrtam magamnak az Angliában megjelenő femail című női magazint, aminek elsősorban rafinált neve tetszett meg, mert a 6 betű kiejtve azt jelenti, hogy „nőstény”, az utolsó 4 pedig, hogy „levél”. Gondoltam, ha már ilyen szellemesek, akkor ezzel nem járhatok rosszul.

A femail hatalmasat turkált Brigitte Trogneux, azaz Brigitte Macron életébe, és nem minden ok nélkül. Végül is 24 évvel idősebb férjénél, ami akkor is szép teljesítmény, ha megfontoljuk, hogy manapság (amelyik nő teheti) fiatalabb férfire hajt. Hogy ennek mi az oka, az isten tudja, még az is lehet, hogy a rohamosan csökkenő férfi potenciában kell keresni.

Ezen azért elcsodálkozom, mert ha Éva 24 évvel lenne nálam idősebb, akkor most éppen átlépte volna a 108. Születésnapját, amit elképzelni se jó. Végül is 108 az 108, vagyis aki megéli, az nehezen nevezhető nőnek. De már a házasságunk pillanatában is 84 lehetett volna, és ki vesz el feleségül egy 84 éves nőt? Kivéve, ha dollár milliomos és nincsenek gyerekei. 😀

Persze az se semmi, hogy a kis Emmanul Macron 15 éves korában szeretett bele, francia nyelvet tanító tanárnőjébe. Bár ebben nincs semmi rendkívüli, én is szerelmes voltam a kémia tanárnőbe, a másik 20 fiúval együtt. A lányok pedig az orosztanárba voltak szerelmesek. Na, de egyikből se lett házasság. Aztán meg az se semmi, hogy a 39 éves tanárnő (akinek volt egy 15 éves lánya) viszonozza egy 15 éves fiú szerelmet. Úr isten, ha én ezt akkor tudom, egész biztos ajánlatot tettem volna a kémia tanárnőnek, és ha a férje történetesen impotens, akkor még el is fogadhatta volna. Bár akkoriban az impotencia nem volt divatban. Na, mindegy, ez az alakalom már nem jön vissza.

Az én időmben egyes idősebb nők vadásztak a tapasztalatlan fiúkra (biztos tudták miért) mi meg hagytuk magunkat elcsábítani. Végül is abban az időben a tinédzser lányok nem dugtak. Egyszerűen eszük be se jutott, mi meg küzdöttünk az álladóan ágaskodó farkunkkal. Szóval vadásztak ránk, de nem házasság céljából. Ez volt akkor a dolgok rendje. Az elrendezésből persze az orosztanárok jártak jól, mert mindig akadt tanítvány, aki szart az elvárásokra, csak nem kellett nagydobra verni.

Ami az egészben a legmeglepőbb, hogy a frigy mind a mai napig tart. Emmanuel Macron elárulhatná a világnak, mi ennek a nőnek a titka. Hogy a fészkes fenében tud lekötni egy nála 24 évvel fiatalabb férfit 25 éven át. Mert ez tanítani kellene. Mit tud ez a nő, amit a férjénél azonos korú lánya nem tud? Ezt kellene a femail-nek kideríteni.

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

19 gondolat erről: „(2293) Pletykára fanyalodok

  1. Hát pontosan ez az, hogy mindent tud róla, vagyis pont annyit, hogy a Macron ne ugráljon. Ennyi együttélés után egyébként sem dúlhat a lamour max simán szeretik egymást. (jobb esetben).Persze nyilván egy jó adag anyakomplexus is kelk a fiú részéről. Egyébként meg szerintem ebben a társadalmi körben eltudják ők intézni ha kikacsingatnának a kapcsolatból. A leghíresebb hollywoodi sztárok is idönként elfecsegik, hogy ennek a rétegnek gyakorlatilag minden rendelkezésre áll a legnagyobb diszkrécióval. Ettől függetlenül a Macron egy jóképű pasi de simán kinézem belőle azt is hogy meleg.

  2. Amikor Rotcsildék berakták a francia elnöki pozícióba volt szó róla.
    Az öregecske tanárnő csak alibinek kellett neki,
    nagy kárt nem tesz benne.
    Francia oldalak részletesen beszámolnak a fiatal és csóró Macron homokos afférjairól.
    Brigitta befutott first lédinek,sütkérezik a múlékony dicsőségben,
    és ami a legfontosabb hallgat.
    Cserébe Macron fizeti a napi több kiló púder árát.
    A különös házasság egyféle szimbiózisnak fogható fel.
    Mindkettő jól elvan a szokásaival.

  3. 2.
    Hát igen. Simán el is hiszem. A tündérmesék a nagy szerelemről általában mindig gyanúsak pláne egy ilyen felállásban.

  4. 1-3:
    Egy kis rossz májért nem fogtok a szomszédba menni. 😀

  5. Az már nehezebb ügy, hogy mi lehetett a motivációja a 39 éves tanárnőnek arra, hogy életét egy zsenge zöldfülű meleghez kösse, akitől mint férfitól nem sokat várhat.
    Neki mi haszna volt várható ettől a kapcsolattól?
    Akkoriban csak kellett valami másnak is lenni, mint Makron részére az álca.
    Mert azért egy 15 éves fiúról még nagyon nem tudható, hogy egyszer sikeres politikus, vagy elkallódott értelmiségi lesz…

  6. Sima anyakomplexus. Nem kell hozzá annyira messzi menni, elég csak a szomszédba. Ott is volt egy ilyen kapcsolat vagy 20 év korkülönbség,a nő már meghalt, a pasit azóta sem látta senki nővel. És hogy szerelem volt, az is biztos mert látszott hogy imádják egymást.
    Vagy a másik verzió az, hogy valójában a lelkek összepasszolnak minden téren, csak időben elcsúsztak valamiért ezek a párok. Azon nem akadunk fent annyira ha magassági különbségek vannak párok közt? Úgy 1 m?

  7. 6.
    Én azon is fennakadok. 🙂 Szerintem elég idétlenül néz ki, amikor látok egy párt és a nő egy fejjel magasabb. Attól, hogy szeretik egymást még hülyén néz ki, ahogy a nagy korkülönbség is a nő javára. Volt is ilyen az ismerettségi körömben: A pacák 165 centi volt és durván Ó lábú, és a felesége csodálkozott (és anyázott nekem) mikor a fiúgyereke felnőve szintén törpe lett egy még durvább Ó lábbal. Én meg nem értettem, hogy Ő miért csodálkozik.

  8. Nem értem Macron házasságát illető hozzászólásokat. Volte egy jóképű, intelligens fiatalemeber. Tanárnő valószínűleg otthon nem kapta meg, amit szeretett volna. Engedett a csábításnak, a fiú jól megdöngette, érzelmileg és intellektuálisan is passzoltak, összebútoroztak. Mi van ebben olyan rendkívüli.?
    Macron esetleg kipróbálta fiúval,? Akkora a reklám, nem csodálom kipróbálta.

  9. Engem jobban zavar, hogy Macronnak nincs saját gyereke, és nem is akar. Milyen jövöképe van az ilyen embernek? Mennyire megbízható az az ember, aki tudja, hogy „utánam az özönvíz” ?
    Merkel detto, láthatjuk is már most, hogy neki is minden mindegy, csak a magasabb cél érvényesüljön.

  10. 8 – bogozy:
    Szóval, ha egy 39 éves nőt (mellesleg igen csinos), nem dugja meg a férje, vagy nem eleget, akkor keresnie kell egy 15 éves fiút? Meg kell tanítani dugni (na jó ez gyorsan megy) és akkor minden OK? Ugye a 15 éves fiú 5, max 10 másodperc alatt elmegy és akkor ezzel meg van oldva a ritka férji tevékenység okozta hiányérzet? Remélem nem gondolod komolyan?

  11. Tibor bá’ komolyan gondoltam.
    Egy jó nő megtudja tanítani a fiatalt, hogy a szex tarthat 10 másodpercnél is hosszabb ideig. Pláne amikor egy fiatal naponta, akár 4-5 alkalommal is kész a „tanulásra” 🙂

  12. Nekem amúgy semmi kifogásom az olyan idősebb, tapasztalt hölgyekkel szemben, akik elhivatottságot éreznek arra, hogy a gátlásoktól szenvedő ifjakat tapintatosan átsegítsék a tűzkeresztségen. Persze azért tanárnő-tanuló viszonylatban azért már durva…
    Ez egy örökzöld téma a művészetekben is, a múlt század eleji magyar regényekben is kedvelt téma volt, több írónk önéletrajzi vonatkozásokban is elővette, de jut eszembe a Gyermekkorom legszebb nyara c. amerikai lírai film, de beugrik a Szigorúan ellenőrzött vonatok c. Menzel film is.
    Valami dereng, hogy valamelyik régi magyar írónk kifejezetten életen át, emlékeiben őrzött angyalként emlékszik vissza ifjúkori ilyen élménye szereplőjére.
    És bennem is ébreszt romantikus emlékeket… 🙂
    Persze egy esetleges férj nem biztos, hogy ilyen megértően fogadná a dolgot…

  13. A középiskolai legjobb barátom csinos, jó alakú édes anyukája kínálta fel ezt a lehetőséget.
    Férj, és még egy gyerek se hátráltatta a vágyaiban.
    Hogy mit látott bennem, szorgalmas diákban, azt csak ő tudja.
    Az alfahím még messze volt.
    Akkor jegyeztem meg, hogy az élet minden nap hozhat meglepő kihívásokat.
    Néhány évvel korábban kellett vna elolvasni,
    https://relampagofurioso.com/2016/09/27/women-only-have-baggage-after-age-35/

  14. 13 – Xander:
    Ezért a belinkelésért a magyar nők meglincselhetnek. 😀

  15. Elle Macpherson speciel most 53 évesen is elég jól néz ki, nem hiszem, hogy sok 30 év körüli férfi panaszkodna, ha az ágyába akarná rángatni…

    8. sleeper
    És a katolikus egyházat már lassan 2 évezrede ilyen gyermektelen vezetők irányítják (kivéve néhány reneszánsz pápát)…

  16. 15 – Avatar:
    Semmitmondó arc, túl magas alkat. Én akkor inkább Claudia Schiffer-re szavaznék.

  17. Tibor bá: Elsőre én is őt akartam írni, de ő még az 50-et se érte el, valaki olyat akartam felhozni, aki nagyjából annyi idős, mint Macronné volt a 2007-es esküvőjükkor.
    A 183 cm nekem nem túl magas, Claudia is csak 3 centivel alacsonyabb…

    Közben beugrott még egy párhuzam: Kim Basinger majdnem egyidős Macronnével, és az 50 árnyalatos filmekben pont az ifjú főszereplő egykori „szextanára” a szerepe. Persze már nem olyan szexbomba, mint egykor, de azért jól tartja magát. (és ő a modellekhez képest alacsony is a 171 centijével)
    Kamasz éveimben (ha sanszom lett volna nála) biztos túl tudtam volna tenni magam azon hogy ő az idősebb…

  18. 17 – Avatar:
    A napokban összefutottam egy olyan nővel, akit elég gyakran lehet látni a TV-ben. Annak idején nagy bámulója voltam. Nem akartam hinni a szememnek. Évától kérdeztem, hogy jól látom-e. Igen, ez Csepreghy Éva. Ez a banya? De hiszen a múlt héten láttuk, milyen jól tartja magát. Na igen a TV és a valóság két különböző dolog.

  19. És micsoda véletlen, Csepregi Éva is pont 1953-as születésű… 🙂
    Én 1-2 éve fellépni láttam élőben, akkor nem tűnt annyira banyának, de nyilván akkor ki volt vakolva, ahogy kell, a hétköznapokban az utcán meg nem feltétlenül úgy szaladgál.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük