(2291) Fehérházi beadvány Soros Györggyel kapcsolatban

VIP. 249

 

Több mint 75.000 ember írta alá azt a beadványt, amely kéri, hogy Soros György milliárdos befektetőt (és a demokrata párt pártfogóját) kiáltsák ki terroristának. https://www.newsmax.com/US/george-soros-terrorist-petition-white-house/2017/09/01/id/811151/……….

A poszt folytatását E-mail-ben elküldöm a VIP előfizetőknek.

___________________________________________________________________________

A jelenlegi előfizetés a 252 VIP fordítással lejár. A subscribe (előfizetés) nem változik, legalább 6000 Ft adomány a honlap költségeinek a fenntartására. A következő forduló szintén 52 fordításból áll (mert 52 hét van egy évben, bár a heti egy fordítást fenntartani nem lehet).  Aki újra előfizető kíván lenni az már átutalhat: OTP 11773030-00271383. Új előfizetők, vagy érdeklődők itt érhetnek el: evatibor#t-online.hu. Természetesen # helyett kukac. Átutalás után kérek egy E-mailt, elég rajta egy szó: átutalva. Ezzel nekem könnyebb az adminisztráció, és elkerüljük a késést. Új előfizetőknek elküldöm a VIP 248….252 fordításokat is a következő 52 fordítástól függetlenül, vagyis 57 fordítást fognak kapni.

A következő VIP sorozat előfizetői „soron kívül” megkapják még az alábbi fordításokat is:

Város vagy Vidék

Élelmiszer tárolás

Víztisztítás (pocsolyából ivóvíz)

Tíz túlélési téma

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

23 gondolat erről: „(2291) Fehérházi beadvány Soros Györggyel kapcsolatban

  1. 2 – freeetoaster:
    Már átlépte a 150 ezret. És? Ebből nem lesz semmi, ez csak egy színfolt.

  2. Azt hiszem, 100 000 elég, hogy hivatalosan kezeljék.

    De ennél többet jelent, hogy bejárta a világsajtót.
    Azért Brüsszelben is kezdhet kínos lenni, hogy egy potenciális terrorista parancsait hajtják végre…

    Nyilván azokra nem hat, akiket fizet, de az „ingadozók” elgondolkodhatnak…

  3. Érdekes lenne tudni, hogy kinek a pénzével játszik Soros úr.
    Nem arra gondoltam, hogy befektetőkével.
    1913 körül egy néhai J.P. Morgan örökösödési vizsgálatkor derült ki, hogy az örökség (vagyon) hat százaléka Morgané. a többi egy bizonyos nagybefektető tulajdona, akit hagyományok szerint nem vizsgálhat és nem adóztathat meg senki.
    Ahogy mostanság Soros vagyonát kezdik találgatni, legtöbbet a Morgan örökség vizsgálatakor előkerülő Rothschild név tűnik elő ( a google találatkiegészítéskori tapasztalata alapján).
    Lehet, hogy nem is Soros terrorista, hanem aki őt irányítja.

  4. 5. Bazs

    „Lehet, hogy nem is Soros terrorista, hanem aki őt irányítja.”

    Szerintem ő már az irányítók közé tartozik.
    Ahhoz a bizonyos 300 hipergazdag családhoz, akik 1500 nagy bankon kerztül 43000 multinacionális vállalaton át, meg megszámlálhatalan civil szervezettel befolyásolják a világ folyamatait.

    Persze lehet, hogynem is az a kérdés, hogy Soros mennyire van benne a pixisben, hanem hogy valójában mit is akar a háttérhatalom…

    Tuladonképpen ezért lehet potenciálisan veszélyes a Fehér Házi beadvány.

  5. Pontosan az a kérdés, hogy mit is akar a háttérhatalom.
    Erről olvasram már pár éve a KingWorldNews blogon – hogy nem tetszik „nekik” a Trianon után kialakultrend.
    Az 5-ben ezt belegondolva próbáltam felvetni a gondolatot.
    (Jim Sicnleir egyik írásáben említett meg ezt. Ő – J.S. – aranykereskedőként nem írt Sorosról.)
    Szerintem Soros még az irányítottak közé tartozik.
    Ha irányító lett volna, szerintem, nem jelent volna meg a Maidan térnél elfglalt szerepéről cikk a Wikileaksen.
    Puyint tartom nem irányított irányítónak.

  6. 7. Bazs

    „Pontosan az a kérdés, hogy mit is akar a háttérhatalom.”

    Szerintem a Lugano Jelentés elég világosan leírja hogy mi várható.
    Most a Kalergi tervet hajtják végre, és ehhez Soros adta az arcát és a nevét…
    Nézetem szerint Putyin nincs benne a pakliban…
    Legalábbis őt nem irányítják, talán inkább kényszerítik abba a szerepbe, amit most játszik, de folyamatosan igyekszik kibújni belőle…

    Különben nem értem hogy miért kellene eljátszania a globalizáció ellenes szerepet.
    Ha a háttérhatalom őt is a markában tartja, akkor miért nem folytatta Jelcin politikáját?

    Visszatérve Sorosra, az ő Nyílt Társadalom elgondolása a marketing része annak, amit a háttérhatalom le akar nyomni a világ torkán.
    Ez pedig a nemzet, vallás és családellenes társadalmi modell…

  7. 8 – Attila:
    Szerintem túl szigorú vagy Soroshoz. Jót akar, nem veszi észre a nyitott társadalomban rejlő csapdákat. Rá tényleg érvényes vessző paripád, nem tudja elképzelni, a gyakorlatban mit jelent a 100 IQ.

  8. Én is azt gondolom, hogy Soros alapvető motivációja, hogy nyomot hagyjon a világban, hogy előmozdítsa a „jót”. Csak az a kérdés, hogy ami neki „jó”, az milyen értelemben jó. Mert igazából az emberiség többségének felfordulást és bajt hoz csak. Úgy jó ő, mint Lenin a vörösterrorral.

  9. Nyilván létezik a világban egy olyan idealisztikus törekvés, hogy az emberiségnek ki kell lépnie gyerekkorából, tudomásul kell venni, hogy nincs szükség egymással acsarkodó, nacionalista népekre, mert mindannyian homo sapiensek vagyunk, és ki kell alakítani egy közös világrendet, amit egységes, közös akarattal lehet irányítani a fenntarthatóság elveinek alárendelve, és amiből senki nem tud megfúrni ellenzékieskedésével.
    Ez egy idealisztikus megközelítése a célnak. A kevésbé idealisztikus természetesen az, hogy ez egyáltalán nem az össz emberiség sorsán akar javítani, hanem világuralmat biztosítani valakiknek.
    A baj az, hogy teljesen mindegy, hogy melyik zászló alatt fut a projekt, megjósolható, hogy a vége mindenképp a második variációba torkollana, ismerve az emberi természetet, túl nagy lenne a csábítás…
    De aki hisz az első forgatókönyvben, az is belekalkulálhatja, hogy ez első menetben nagy káosszal, hatalmas csoportérdekek által generált ellenállással, konfliktusokkal, vérontásokkal is járhat, de úgy tartja, hogy megéri ez az ár is a végső jó elérését.
    Valahogy ez sejlik abból is, hogy az európai liberális oldal sem óhajt tiszta lapokkal előállni, sehol nem találok egy olyan hiteles víziót, forgatókönyvet arra a bevándorláspolitikára sem, amit most tapasztalunk.
    Lehet, hogy ez a forgatókönyv annyira drámai, olyan sok vért és szenvedést vetít előre be nem látható hosszú időszakra, hogy ezt nem is merik hivatalosan teregetni, inkább homályban hagyják a humanitárius elvek függönyével eltakarva, nehogy annyira megrettenjen ettől a népesség, hogy ellenálljon.
    Van valami közös a lenini elvekkel valóban, ő is úgy gondolta, hogy az új ember kialakulása lehetővé teszi a boldog kommunizmust, aki meg ennek most útjában áll, azt meg kell semmisíteni bármilyen eszközökkel is, mert a cél szentesíti az eszközt…

  10. 10. Hubab

    Nagyon szimpatikus a véleményed.
    A nemzetállamok lebontásának, a világ népeinek közös országba történő egyesítésének akkor lenne reális lehetősége, ha a népek hasonló erkölcsiség, szorgalom, értelem szinten lennének.
    Jelenleg óriási a különbség ezeken a területeken. Ég és föld.
    Egy gyors keveredés, egységesítés elkerülhetetlenül a fogyasztói kereslet hatalmas emelkedését okozná, ami a termékek kiforratlan reciklálási technológiája miatt környezeti katasztrófát okozna.
    A mostani migrációs mozgalmak rugója, a nagytőke szándéka a nyugat európai bérek leverésére, az elszállt demokrácia mozgalom visszaverése, egy diktatórikus rendszerbe.
    A szándékosan integrálatlan primitív gondolkodású tömegek , sőt az európai lakosok kényszerítése a migránsok primitív ideológiájához való alkalmazkodásra, megveti az ágyát az elkerülhetetlen polgárháborúknak.
    A polgárháborúk felemésztik a polgárok megtakarításait, visszaszorítják a máról-holnapra élés ritmusába a közép osztályt.
    A felső kaszt oligarchiái, az itt-ott elmorzsolódott hatalmat újra erősen kézbe vehetik, bármely durva eszközt alkalmazhatnak a háborús helyzetben.

    Jól tetten érhető az NGO szervezetek munkálkodása a migráció elindítása, (kiinduló országok káoszba taszítása) a vándorlás szervezése, és európai kezelése során.
    Abból a pénzből, amit Európában egy migráns személy ellátására fordítanak, abból a saját országában urasan megélhetne.
    Kérdezem, ezeket a hatalmas összegeket miért nem a káoszba taszított országok rendbehozására fordítják? Ott ezek a pénzek háromszoros hatékonysággal tudnának hasznosulni.
    Józan ésszel átlátható, sötét játékot űznek a hatalmasok, a humanizmus álcája alatt.

  11. Nem véletlenül dobom fel ezt a témát különféle fórumokon, de eddigi provokációim rendre válasz nélkül maradtak a bevándorláspártiak részéről.
    Pedig elvileg van belőlük bőven, az emberjogi szervezetek, a különböző baloldali pártok soraiban, de elgondolkodtató, hogy mindig kitérnek egy ilyen jellegű elemzés elől, ignorálják ezt a témát.
    Úgy szeretném, ha egyszer egy ideológusuk kibontaná, hogy ő hogyan látja a helyzet megoldását, azt a szép fényes jövőt, amit ő elképzel ezen az úton…
    Mert az én logikám szerint a mai laposztás mellett a migránsok áradata nem fog soha lecsökkenni, sőt előbb utóbb a teljes elviselhetetlenségig fog fokozódni.
    Magyarul el kell jönni annak a pillanatnak, mikor még a legjószándékúbb, leghumánusabb vezetés is kénytelen belátni, hogy az országok teherbíróképességét meghaladja a helyzet, és bármilyen eszközzel is, de meg kell állítani a folyamatot, ha nem akar összeomlani.
    Vagyis végül neki kell nyíltan a saját korábbi elveit megtagadva bezárkózási politikát gyakorolni.
    Akkor viszont nyilvánvalóvá válik, hogy a korábbi döntések rosszak voltak, hiszen a végén mégis csak azt kell tennie, ami ellen korábban harcolt, de most már sokkal hátrányosabb helyzetből.
    Ez egyszerű, mint az egyszeregy, minden logikus gondolkodású embernek látnia kell, tehát valamit eltitkolnak az ideológusaik előlünk.

  12. 9. Tibor bá’

    „Szerintem túl szigorú vagy Soroshoz. Jót akar, nem veszi észre a nyitott társadalomban rejlő csapdákat. ”

    Szerintem meg te vagy túl megengedő…

    Bizonyos esetekben el is lehetne fogadni az „ördög ügyvédjének” érvelését, de nagyon erőltetett, életszerűtlen…
    De a helyzet az, hogy tudni kellene a „nyitott társadalom” kialakulásának történetét és forrásait.
    Ez pedig a Frankfurti Iskola, egy filozófiai áramlat, ami eleve bevallottan az elit számára kedvező társadalmat akar szervezni, és nem a tömeg számára.
    Az egész filozófia gyönyörűen levezethető az illuminátusoktól a marxizmuson keresztül a liberalizmusig… Nem is véletlenül kapta a Kultúrális Marxizmus elnevezést.
    A másik dolog, hogy Soros szemrebbenés nélkül tesz tönkre országokat, és benne embereket, ami nem egyeztethető össze a „jóakarattal”.

    És nehéz elhinni, hogy Soros nem tudja, hogy a migránsok erőszakos vándoroltatása több problémát okoz, mint amit megold…

    Occam borotvája alapján Soros a hipergazdag elit része, és úgy akarja berendezni a világot ahogy az nekik smakkol.

    Ha valóban emberbarát lenne, akkor nem politikában utazgatna, sötét civilnek látszó szervezetekkel hátúlról manipulálgatva kormányokat, mindedig több szenvedést okozva mint jót, hanem levest osztana a szegényeknek, kórházakat működtetne, „lélegeztető gépeket” adományozna, meg hasonlók.
    De valahogy minden jótétményéből kilóg az, hogy a végén pénzt csinál, vagy remél belőle.

    A Nílt Társadalom ugyanolyan utópia mint a kommunizmus, és ugyanaz is a célja.
    Ahogy a kommunizmus célja is az volt, hogy kitenyésszen egy gyökértelen, kultúra, vallás és identitás nélküli tömeget, a nyílt társadalom is az, csak kicsit más oldalról, modernizálva közelíti meg ugyanazt a célt.

  13. 14. Attila (PV)
    Az addig még rendben is volna, hogy van egy a tömegek felé nem publikált rejtett cél és stratégia.
    De az a szörnyű, hogy úgy próbálják ezt lenyomni a tömegek torkán, hogy még arra sem veszik a fáradságot, hogy fessenek egy önigazoló látszat indoklást és forgatókönyvet a folyamat céljáról, a várható szebb jövő csábító illúziójáról, ahogy azt annakidején a kommunista ideológia legalább megtette.
    De mintha meg sem próbálnák lefesteni a folyamatot, aminek a végén a most körvonalazódó problémák elkezdenek feloldódni valami megoldásban.
    Most úgy néz ki a rövidlátó jövőkép, amit elénk vetítenek, hogy legyünk humánusak, befogadók, tűrjük el a konfliktusokat, áldozatokat amelyet előidéznek, aztán majd csak kialakul valami előbb-utóbb, de hogy mi, arról nem esik szó…

  14. 12.

    A politika része, hogy a muszlim bevándorlók nagyon gyorsan állampolgárságot kapnak a nyugat európai országokban. Mikor a törvényhozásban túlsúlyba jutnak, már nem lehetséges jogi eszközöket alkalmazni a további beándorlás ellen, sőt sokkal szélesebbre tárják a kapukat.

  15. 16. hubab….

    Nagy a baj.
    A nyugati társadalmak már túl vannak az orwelli 1984-en.

    Ők már megtanulták szeretni a Nagy Testvért…
    Ők már 5 ujjat látnak ott ahol 4 van.

    Tehát felesleges „hazudni” nekik, ők már önként hazudnak maguknak !

  16. 16. hubab….

    Nagy a baj.
    A nyugati társadalmak már túl vannak az orwelli 1984-en.

    https://www.youtube.com/watch?v=GNED1XtIJBg

    Ők már megtanulták szeretni a Nagy Testvért…
    Ők már 5 ujjat látnak ott ahol 4 van.

    Tehát felesleges „hazudni” nekik, ők már önként hazudnak maguknak !

    Lassan kezdem megérteni Drábik Tudatmódosítás című könyvét, amit sokáig túlzónak, és propagandisztikus szenzációkönyvnek gondoltam.

    A kommunizmust pont azért kell felváltani a Nyílt Társadalommal, mert a kommunizmus túl brutális, túl gyors módszerei kialakítottak egyfajta összeszorított fogú immunitást. A tömeg elfogadta, mert nem tehetett mást, de még nem SZERETTE a Nagy Testvért.
    Jó… Néhányan még visszasírják, mert nemm tudják, hogy ezek ugyanarról a tőről fakadnak…

  17. 19. Nekem meg olyan filozofikus gondolataim támadnak erről, hogy az evolúció során valamikor, százmillió évekkel ezelőtt az autonóm egysejtű szervezetek között megjelentek az első olyan sejtcsoportok, amelyek telepek formájában társultak, kihasználva az ebből származó előnyöket, majd a sejtcsoportok bizonyos egységei között kialakult egy munkamegosztás a különböző életfunkciók hatékonyabb elvégzésére, közben kialakult egyfajta hierarchia, amelyben bizonyos sejtcsoport átvette a központi irányítási funkciót, a többit arra kényszerítve, hogy saját funkciójukat egyre szervezettebben, de autonómiájuktól egyre jobban megfosztva működjenek.
    Mintha az emberiség is valami hasonló úton próbálna járni…
    Ha ezt a gondolatot továbbfűzzük, akkor az emberiség egy része próbálja átvenni a központi idegrendszer, sőt a tudat funkcióit, a többit arra kényszerítve, hogy adja fel a független gondolkodás igényét, és csak arra figyeljen, hogy a megadott feladatait egyre hatékonyabban oldja meg. És ez a folyamat elérte a globális szintet…
    És persze az agy nagyobb részt hasít ki magának a forrásokból, mint az a súly, térfogat, sejtek száma szerinti arányosság szerint várható lenne.

  18. 20. hubab…

    A helyzet az, hogy amikor az irányító sejtcsoport átvette az irányítást, akkor úgy tette, hogy az egész organizmus érdeke kívánta.

    Az emberi társadalommal való párhuzam inkább a Közlegelő Tragédiája példázatát követi. Vagy inkább a rákét, mint kóros burjánzás.

    Szerintem alapvetően az emberi társadalom is képes lenne ésszerű, mindenki számára előnyös munkamegosztásra, ha a rákos burjánzásként terjedő energia és pánzpiócáktól meg lehetne szabadulni.

    A dologban az a szomorú, hogy sokan elfogadják „normálisnak” ezt a mostani helyzetet.
    Tibor bá’-nak és másoknak pontosan annyira igaza abban, hogy az „ember” már csak ilyen önző, mint Curix kollégának abban, hogy a homoszexualitás természetes dolog.

    Ahogy minden deviancia meg betegség ellen ösztönösen harcolunk, az önzés ellen is fel kell venni a kesztyűt.
    Akkor is ha kilátástalannak tűnik.

  19. Meglepetten olvastam Willam Engdahl cikkeit Sorosról.
    Soros ismeretségi körét elemezve Rothschild érdekeltségek tisztésgiselőinek személyeivel Engdahl arra jutott, hogy Soros lehet a Rothschildek végrehajtó embere.
    A Rothschildek ritkán jelennek meg nyilvánosság előtt döntéseikkel.
    Nincs is szükségük rá, Engdahl szerint Soros teszi meg ezt helyettük

  20. Ezzel a petícióval az a gond, hogy nincs sok hatása. Még Obama vezette be ezt a témajavaslós rendszert, és a Trump kormányzat nem törődik vele, pedig egy csomó témában összegyűlt a szükséges számú aláírás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük