(2266) Renner Erika nemi szervét szétmarta a lúg

Tibor bá’ online

 

A régi jó Horthy időkhöz híven a média teli van balesetekkel, bűnügyekkel. Segítenek elterelni a figyelmet a valóságról. Az egyik ilyen, most már évek óta folyó, ügy Erika nemi szerve, amit a volt szerető főorvos maró lúggal leöntött, feltételezhetően azért, hogy ha ő már nem, akkor más se élvezze a híressé vált punci melegét. Aki nem hallott róla, gyorsan hozza be a mulasztást, mert ez most igen tanulságos.

Amikor először találkoztam az esettel, fel voltam háborodva és a megítélt 4 év elzárást még kevésnek is találtam. Aztán, ahogy alaposan megismerkedtem az esettel, lettek újabb gondolataim. A médiából az jön le, hogy az orvos Mikola rokona, ezért a bíróság túlzottan elnéző irányába, de a valóság (szerintem) inkább az, hogy az elnőiesedett bíróság erősen részrehajló. Szerencsére harmadfokon férfiak vannak, akik visszadobták az ügyet az első fokra.

Nézzük mi történt, a sértett elmondása szerint (amit a vádlott teljes mértékben tagad) a volt szerető maszkot viselve bejutott a sértett lakásába, ruhán keresztül injekciót szúrt a sértettbe, aki elkábult, ezt a támadó arra használta fel, hogy a sértett nemi szervét maró nátronnal leöntse, ami maradandó sérülést okozott. Végül a leöntött és elkábult nőt otthagyta.

Engem rettenetesen zavar, hogy a sértett nem ismerte fel a támadót, csak következtetett. Éveken át folytatott nemi kapcsolat után kizártnak tartom, hogy a különben jó megfigyelő nők egyike nem ismeri fel a támadót, termetéről, mozgásáról, a kézfejéről, amely oly sokat simogatta, most pedig fecskendőt tart benne.   Zavar, hogy a kábító injekciót ruhán keresztül nyomta bele a combba, amit a sértett békésen szemlélt? Én már adtam be injekciót, nem is egyet, meg már kaptam is. Injekciózás alatt nem szabad mozogni. Ha sértett a szúráskor csak megmozdul, már el is görbült a tű, vagy eltört és a hatóanyag a levegőbe megy. Ja, és a testbe bejutó kábító anyagnak időre van szükség, hogy felszívódjon. Ez alatt a néhány perc alatt mi történt? Békésen elbeszélgettek, vagy egyikük ismertette a másikkal, hogy a filmekben látott sunyi beinjekciózás a mesék világába tartozik, a valóságban nem ilyen egyszerű a dolog. Bizony nem, minimum dulakodásnak kell bekövetkezni. Dulakodás közben a sértett megsebesülhetett, de ilyesmiről szó sincs.

De várjunk csak a volt szerető minek vett fel maszkot? Tudhatta volna, hogy Erika meg fogja ismerni maszkban is, meg aztán miért ne ismerhetné fel. Az a lényeg, hogy más ne lássa, aki tanúskodhatna.

Persze, hogy nem ő követte el, de akkor ki? Hát ez az, a bíróság is úgy gondolta, hogy ezt senki más nem tehette csak a volt szerető. Minden jel erre mutat, ha felületesek vagyunk. Ha nem, akkor a volt szerető elmélet megbukik, ahogy erre a fentiekben rámutattam. De hát akkor ki?

A probléma abból fakad, hogy nagyon kevesen vagyunk, akik a női találékonysággal tisztában vagyunk. A sértett saját magát öntötte le lúggal, hogy bosszút álljon, amiért a szeretője elhagyta. Ez nem ismeretlen fogalom a magyar életvitelben, meg kell csak kérdezni Damu Rolandot. A dologban mindössze egyetlen apró hiba csúszott be. Erika nem figyelt oda kémiaórán, ezért nem jutott az eszébe, hogy az alkalmazott lúgot fel kellett volna egy kicsit hígítani.

És még valami. A hölgyre a lúgot a fürdőkádban öntötték. Ha én vagyok az elkövető leszartam volna, hogy a lúg nem csak a puncit marja szét, de kárt tesz a szoba szőnyegében is. Nem hiszem, hogy a doktor urat idegesítette volna a szőnyeg.

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

7 gondolat erről: „(2266) Renner Erika nemi szervét szétmarta a lúg

  1. Tibor bá’

    Ott látszik dőlni az érvelésed, hogy a börtönből, egy bűnöző levelét hozta a vádlott védője, ami igazolta volna a vádlottat, de kiderült, a levél hamis…..
    Közvetett bizonyítékok is voltak.

  2. 1 – bogozy:
    Az ártatlan vádlott fűhöz-fához kapkod, hogy ne kelljen 9 évig rohadnia börtönbe. Neki ez a hamis levél ötletet az adta, hogy biztos benne (én is), hogy a nő mostani pasijával gondolták ki az egészet. Ha a gyanúsítottat elítélik, akkor jön a polgári kártérítési per, amit zokszó nélkül megnyernek, csak az a kérdés, hány tíz milliót zsebelnek be. Ezek a 10 milliók vannak a háttérben. Ha én védeném a pasit, egész biztos felmentenék a nem bizonyított vád alól. A közvetett bizonyítékok szart se érnek.

  3. Tibor bá’

    Azért egy ártatlan vádlott, nem kreál hamis bizonyítékot!
    Nehéz nekem elhinni, hogy egy nő, pont a legérzékenyebb szervét tenné tönkre 10 milláért.

  4. 3 – bogozy:
    A kétségbeesett vádlott azt tesz, amit az ügyvédje javasol, jónak lát. Várjuk ki a végét. Lehet, hogy ezen téma boncolgatásánál kiugrik a nyúl a bokorból és kiderül, már jóval régebben ismerték egymást.
    A biztosítási csalók néha óriási hibákat követnek el. Ott van például az ápolónő feleséggel rendelkező pasi, aki a vonat alá került. Vagy a saját fiam példája. Renner Erika és bunkó pasija kémiai ismeretei egyenlők a nullával. Nyugi, a legérzékenyebb szerve
    használható. Ha nem használható, mit szed a pasija dugás ellen? 😀

  5. 5 – lala:
    Indoklás?
    Mert magamat kigúnyolom, ha kell, De hogy más mondja (indok nélkül), azt nem tűröm el.

  6. 6: „Ez szimplán hangzik… Így nincsen hatása!
    Mondhatta volna szebben, kis lovag”
    😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük