(2233) Amerikai humor

Tibor bá’ online bruhaha

 

Egy középkorú férfi összeesett vásárlás közben. A percek alatt helyszínre érkező mentők infarktussal rohantak vele a legközelebbi kórházba, ami történetesen a katolikus egyház tulajdonában volt. Azonnal a műtőbe vitték, ahol egy by-pass műtétet hajtottak rajta végre. Amikor az altatásból felébredt az ágya mellett egy kedves nővér ült, akinek egyik kezében egy blokkfüzet, másikban egy golyóstoll volt, és azonnal megkezdte az adatok felvételét. Az első kérdése az volt, hogy miként lesz kiegyenlítve az operáció költsége.

Van önnek betegbiztosítása?

Nincs.

Van pénze a bankszámláján?

Nincs.

Van olyan családtagja, aki ki tudná egyenlíteni a számlát?

Nekem csak egy vénkisasszony nővérem van, aki szintén apáca.

Az apácák nem vénkisasszonyok – válaszolta a vérig sértett kedves nővér – az apácák az istennel jegyezik el magukat.

Ebben az esetben, tisztelendő anyám, küldjék el a számlát a sógoromnak.

 

Két barátnő beszélget

– Képzeld, rájöttem, hogy megcsal a férjem.

– a rohadt anyját!

– és képzeld, otthonról hordja el az óvszert.

– a rohadt anyját!

– de én az összesen kiszúrtam.

– a rohadt anyádat!

 

Az idős George készült lefeküdni, amikor a felesége rászólt: apukám égve hagytuk a villanyt a szaletliben, légy szíves kapcsold ki mert bevilágít a lámpa az ablakon, és nem tudok elaludni. George, a férj kilépett a hátsó ajtón, de észrevette, hogy két férfi a kertben összegyűjti az értékes dolgokat, nyilván el akarják lopni. Visszalépet a házba és azonnal hívta a rendőrséget. Halló, itt a rendőrkapitányság. Jósestét, azonnal jöjjenek ki hozzám, mert két betörő éppen szedi össze nálam a holmikat. Erre a kapitányság: nyugodjon meg uram, zárják magukra az ajtót, nincs emberem, majd ha lesz szabad járőr elküldöm a címre. George letette a kagylót, várt 20 másodpercet és újra hívta a rendőrséget: Most már ne jöjjenek ki, megoldottam a dolgot. Sörétes puskámmal a betörőket lepuffantottam, a két hulla ott fekszik a szaletli mellett, majd reggel intézkedem. Három percen belül hat rohamkocsi, egy tűzoltó és két mentőkocsi érkezett, egy helikopter pedig a ház felett keringett, és persze a két betörőt könnyedén elfogták. Az egység parancsnoka odament Georgehoz és így szólt: Úgy emlékszem, mintha azt mondta volna, hogy lelőtte őket? Ühüm, de én meg úgy emlékszem, mintha azt mondta volna, hogy nincs szabad embere.

 

Egy középkorú férfi minden este lemegy az utcára és körbesétálja a háztömböt. A második sarkon elmegy egy strichelő kurva mellett, aki odasziszegi neki – száz font. A sétáló veszi a lapot és vissza sziszeg – legfeljebb öt font. Másnap a jelenet megismétlődik – Száz font/legfeljebb öt font. Ugyanígy a harmadik este. Sőt, heteken át. Egyik este a feleség elhatározza, hogy elkíséri a férjét, aki rettenetesen izgul, mert nem szeretné, ha a felesége felfigyelne valamire és csak remélni meri, hogy a kurva lesz olyan tapintatos, és csendben marad. Közben közelednek a sarokhoz, ahol a kurva áll. A férj fel se mer nézni, talán így elkerülhető a botrány. Amikor egy magasságra érnek a kurvával, az halkan megszólal. – Na látod, ezt kapod öt fontért.

 

Fürdés közben egy 3 éves kisfiú a fütyijével játszik és kérdezi a mamáját – mami ez lenne az eszem? Még nem – válaszol a mamája.

 

Miért adnak a hurrikánoknak női nevet? — Mert amikor jönnek, akkor vadak és nedvesek. De amikor mennek, elviszik a házad és a gépkocsidat. A lányok miért dörzsölik a szemüket, amikor reggel felkelnek? — mert nincsenek vakarható tökeik.

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

Egy gondolat erről: „(2233) Amerikai humor

  1. A George-os vicc behelyettesíthető cigányokkal is. Sajnos. Anno, mikor a cigányok megtámadtak engem és a feleségemet (bandában, olyan 10-15-en) és egy machetével meg is sebesítettek, hívtuk a rendőröket, hogy éppen elvérzek a portám előtt, ugyan jöjjenek már ki és tegyenek rendet. 20 percre volt szükségük. 700 méterre állt a lakásomtól a kerületi kapitányság.
    Azt kellett volna mondani a telefonba, hogy megtámadtak, de hármat megsebesítettem, egy pedig a konyhakésemmel a belében itt fekszik előttem. Talán előbb jöttek volna…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük