(2151) Muzulmán „menekültek”

Tibor bá’ online

 

A balfasz magyar ellenzékkel kell kezdenem. Számomra teljes mértékben érthetetlen, hogy miért nem fogják fel ésszel a magyar nép ellenszenvét a muzulmán „menekültekkel” kapcsolatban. Hogy akarnak úgy választást nyerni, hogy kizárólag Orbán tesz valamit a minket elárasztani akaró, muszlim állatok beáramlása ellen. Sőt a balliberális ellenzék kifejezetten fel akarja őket karolni. Én még emlékszem a fiatal, lipótvárosi hajadonokra, akik ellepték a Keleti pályaudvar környékét, hogy kényeztessenek egy nagyot néhány muszlim suhancon.

Orbán nem lenne az, ami, ha nem lovagolná meg a „menekült” kérdést. Az alig több mint ezer ide vezérelt „menekülttől” nem kellene beszarni. Véleményem szerint érkezésüket követő napon az első nyugatra tartó vonatra fel fognak szállni. Aki nem száll fel, azt néhány borsodi cigány putrijában kell elhelyezni, miután a kezükbe nyomtak 3 napra szóló ingyenes menetjegyet az össze magyarországi MÁV és VOLÁN járatra. A határzár viszont ragyogóan működik. Jöhet a következő több milliós hullám. Fojtsák meg Németországot és a többit. Mi, köszönjük nem kérünk belőle.

Lehet, hogy Orbán úgy fog dönteni, hogy a megnyert 2018-as választások után se engedi be az 1300 körüli kvótánkat. Ugyanis Orbán azt hiszi, hogy mindenhez ért, és a slepp minden szavát lesve azonnal végrehajtja elképzeléseit. Könnyen lehet, hogy Európa erre megmozdul, de a népnek ettől nemigen kell tartani, mert az európai áldás eddig kizárólag az Orbán-banda zsebét tömte, nekünk meg nemigen lehet már rosszabb.

Ha pedig valami csoda folytán egy új, ismétlem nem levitézlett régi, hanem egy teljesen új formáció megakadályozza a miniszterelnök úr további regnálását, akkor az csakis úgy történhet, ha jó előre észreveszik a török dúlástól rettegő magyarság preferenciáját. Muszlim puszilkodással Magyarországon választásokat nyerni – szerintem – lehetetlen.

***

És akkor itt van egy hétfői hír (persze nem a magyar szajha médiából): Svédország – két afrikai bevándorló brutálisan megerőszakolt egy svéd tinédzsert, barátját közel halálra verték, otthagyták maradandó agykárosodással. A svéd bíróság 3 és 2,5 év börtönre ítélte őket, de csak az egyiket utasítják ki az országból és őt is csak ideiglenesen. – Ehhez nem tudok, de nem is akarok hozzátenni semmit.

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

99 gondolat erről: „(2151) Muzulmán „menekültek”

  1. Ez így van.
    Már a Rabbik se szavazta meg a jogi határzárat meg a kvóták elutasítását a Parlamentben.
    Viszont, ne legyenek kétségeid, az az állítólagos 1300-as kvóta lesz többszázezres. Ugyanis nem „csak” 180 ezer „menekültet” kell szétosztani az EU-n belül, hanem
    kb 3 milliónyian érkeztek. Csak az EU-s bürokraták jó szokásuk szerint hazudoznak, kettősbeszélnek, asztal alatt manipulálnak.
    Ha már van egy kvóta (eddig azt hazudták, hogy nincs is), annak a számait utólag lehet felfelé tonászni.

  2. a svedorszagi hirre tudnal forrast adni? koszonom

  3. „miért nem fogják fel ésszel a magyar nép ellenszenvét”

    A liberálisok ebben – a „néplélek” megértésében – mindig a béka segge alatt teljesítettek. Erre rátesznek még egy lapáttal azzal, hogy amit Orbán mond/tesz, annak kapásból, ész nélkül, átgondolás nélkül az ellenkezőjét tartják helyesnek.

  4. Nekem is az a bajom, hogy nem találok egy olyan pártot se akit szivesen támogatnék 2018-ban..
    A fidesz eltávolításáért elég nagy kompromisszumra is képes lennék.. inkább telepítsenek be x ezer migránst, mint, hogy a fele fiatalság elhúzzon külföldre mert rosszul van attól, ami ebben az országban zajlik.. perssze a legjobb lenne egy becsületes kormány és zero migráns..

  5. „Fojtsák meg Németországot és a többit” – ez sem jó nekünk, mert könyörgöm, ha Németország „elesik”, akkor csak idő kérdése, hogy Kelet-Európát mikor szállják meg.

  6. 6.
    Nincs összefüggés a migráncsok beáramlása
    és a magyarok magasabb bér miatti külföldre járása közt.
    A migráncsokat már egy megelőző poszt rendesen kitárgyalta.
    A népek erőltetett keveredésével eltűnnek a hagyományok, és nemzeti identitások.
    Sokkal egyszerűbb a birka kevert, mulatt lakosságokat az orránál vezetni.
    Mint az öntudatos, hagyományaihoz ragaszkodó kis népeket.
    Akik biza megkeserítik az új hódítók életét.
    Ez az oka a migráns trendnek.
    Másik előny,hogy a keresztény hagyományokat és templomokat valami módon le kell bontani ahhoz
    hogy az új koexist filoszemita vallást ráerőltessék Európára.
    Sorra bontják EU.-ban a több száz éves keresztény templomokat.
    A jövő a következőképp fog kinézni:
    Lesz egy egységesen alacsony 60-70 IQ.-val rendelkező néptömeg.
    Mely lehetőleg mulatt és színes, amelyet a tömeges és kötelező oltásokkal
    csecsemő korba retardálltá tesznek
    és az felett ők,akik a banki ügyeket és pénzmozgásokat igazgatják.
    És az egész ördögi tervet vízionálták.
    A becsületes kormányon kit értenél
    Swarc Gy. Andráska lenne Orbán helyett
    Gyurcsánnyal Ujhelyivel és Botkával az élen?
    Boritékolható,hogy kapnál azonnal pár ezer menedékest.
    De az csak a kezdet lenne…
    MO újból felkapná a valuta alap jószándékú kölcsöneit.stb
    Friss hír:
    Cseh külügy:befogadunk 12 muzulmánt és ennyi uraim.
    Nem jöhet az országunkba több,mert az már nem lesz Csehország.

  7. 7: nincs már olyan sok idő hátra. Nézz ki az ablakodon.

  8. Az alig több mint ezer ide vezérelt „menekülttől” nem kellene beszarni.

    Tibor bá’, te is tudod, hogy nem erről van szó.
    Ha „elvben” beengedjük a pár ezret, akkor utána már nem lehet megállítani a a pár tíz és százezret, amit nyugat akar ide szórni. Ha hoznak egy törvényt, hogy csak egy adott bankban, postán lehet hetente felvenni a segélyt, akkor azok itt is ragadnak…

    Ami meg a hülye ellnzéket illeti, a vezetőiket elvakítja az, hogy „bármi áron” le kell váltani Orbánt…
    Tényleg… A sharia is jobb lenne mint a Fidesz?

    Most valóban arról van szó, hogy Orbán szája íze szerinti országot akarunk, vagy Soros szája íze szerintit… Mert úgy tűnik, Soros jobban meg van szervezve az országban, mint bármely ellenzéki szerencsétlenkedés.

  9. 9: Kinéztem, igaz már csak a havas eső szakad. 😛 😉
    De előtte azért esett vagy 8-10 cm hó…, lett is több órás áramszünet; igaz folyamatosan olvad! 🙂 Volt már ilyen, gyerek koromban is, csak akkor májusban. Csak régebben nem egy nap alatt esett kb. 30mm csapadék, hisz hazánkban kb. 50mm csapadék 1 hónap alatt esik le. Minden esetre szép egy Vortex leáramlás ez:
    http://www.met.hu/img/pdhe/pdhe20170419_0000.jpg

    Na de vajon a majd a következő 20 évben ideáramló 100 milliók a Közel-Keletről és Észak-Afrikából mennyire fogják ezt szeretni?! Mert nincsenek olyan illúzióim, hogy a kerítés (műszaki határzár) ekkora embertömegeket képes lenne megállítani. Max. ideig óráig. Viszont az ilyen hideg időszakokat meg nem szeretik, az biztos.

  10. Hallom, hogy a fél országban nincs áram. beszarik a halott. A csirke keltetésem a 19. napnál tart. Ha most hosszabb áramszünet jönne, dobhatom ki a ki nem kelt tojásokat. ha kikelnek és akkor jön az áram szünet, akkor a 31 °C-t áram nélkül nem tudom tartani. A csibék megdöglenek. Jó-jó geddonban majd a tyúkot ültetem a tojásokra én meg majd olvasom a bibliát petróleum lámpa mellett. 😀

  11. Én egy véres polgárháborút látok kirajzolódni a közeljövőben. Kérdés, mi adja meg a végső lökést, vagyis miben lesz az a pont, amikor a bal-lib. hibbant banda és a fideszfun birkák egymásnak mennek egy – egy tüntetésen. Nem örülök neki, de ha az EU így folytatja, komoly belpolitikai zavarokkal kell számolnunk, nem csak Magyarországon.
    Egy ilyen időszak kiváló alkalmat teremthet a Fidesz klientúra „kiskirályainak” is… Talán épp erre várnak?

  12. 12.
    Nekünk volt ilyen, néhány napos fürjekkel. Az egész ketrecek behurcoltam a házba, amiben volt az állomány, és melegvizes palackokat raktam közéjük, azzal jól elvoltak. De egy begyújtott kandalló mellé bepakolva is elvannak.
    A keltetés gázos, ott tényleg baj van 1 óra felett.

    Nekem is kint van 30db kiscsibe az infralámpa alatt, ha gáz lesz behozom őket.

  13. A Jobbik javaslata szerint a határzárral együtt a letelepedési kötvénnyel szerezhető állampolgársági lehetőséget is meg kellett volna szüntetnie a Fidesznek. Ha ezt bevették volna a törvénybe, akkor megszavazzák a határ zárat. Ha jól emlékszem a javaslatukra, egyúttal, határőrség felállítását is javasolták. Nem pedig gyorstalpalón kiképzett rendőrökkel akarták megoldani a határ védelmét.
    Számomra egyértelmű, ha a Jobbik kerül hatalomra, a határzár marad, hivatásos katonák fogják azt védeni, kivezetik a letelepedési kötvényt. Legalábbis jelenleg ezt mondják.
    Oké, kilépnek ezek az emberek a Jobbikból. Számomra talány, hogy hova lépnek be? Mert nem fogják abbahagyni a politizálást, abban biztos vagyok. Dk, Együtt, MSZP, Momentum, Kétfarkú, Fidesz, vagy vissza a Jobbik gyökerekhez egy új jobbikkal? Van, aki úgy gondolja, a radikális Jobbik választást nyerhetne? A Jobbik győzelmét várom 2018-ban.

  14. 13.
    Épp javasolni akartam.
    Az most igazán szükséges lenne.
    Jó kis öldöklés kell néha nemigaz?
    50 -60 évente az már szokásossá válik kis hazánkban.
    Mennyit is írunk?
    2017. az annyi mint 61
    hm… egy évet csúsztunk.
    Kapós lenne sok eladatlan lőszer.
    A cukrot és lisztet is jobb áron el lehetne adni.
    Ha házak is dőlnének az még jobb lenne, az újjáépítés mindíg jó üzleteket hozott.
    Nem kizárt hogy pár évre többen elköltöznének az országból.
    Érzed már a jó kis égett gumiszagot?

  15. 13, 16:
    Soros és a CIA pont ezen dolgoznak.
    Milyen érdekes egybeesés, hogy pont Macedóniában, Szerbiában és nálunk kavarják a szart, egyidőben.
    Úgy hívják: nyugat- balkáni „menekült”útvonal…
    Kell a káosz mielőtt nekimennek az oroszoknak, könnyebb beadni egy- két hamis zászlós oroszul is beszélő ukrán nácikkal elkövetett orosz támadást.
    Ja és ez- a megtelt Petri- csészében nincs hadgyakorlat:

    https://sputniknews.com/military/201704181052751246-russia-air-defense-high-alert/

  16. 13, Horváth Csongor

    „Egy ilyen időszak kiváló alkalmat teremthet a Fidesz klientúra “kiskirályainak” is… Talán épp erre várnak?”

    Pont a Fidesznek nincs semmi szüksége a felfordulásra, mert kényelmes többsége van és olyan törvényeket hoz amilyet akar.
    Ellenberger az abszolút esélytelen ellenzéknek a felfordulás az egyetlen lehetősége, hogy a kormányt belekényszerítse olyan helyzetekbe, ahol hibázni fog, és az erre kihegyezett Soros média „lecsaphasson”…

    Bár az igazat megvallva, az ellenzéknek csak egy elenyésző hányada tudna megbékélni a Soros által kikapart gesztenyével. Ne felejtsük el, hogy a Jobbik nem egyenlő Vonával….
    Soros erősödésével valószínűleg a Gárda is lábra fog kapni…

  17. 18:

    Az utóbbi hónapok látványos Rabbik- pálfordulása és a CEU körül csúnyán túltolt mesterséges hisztéria megmutatta, hogy bizony Szorosz papa és Simicska összefogtak Orbán leváltásáért.
    Szép kis Majdant csinálnának itt TELJES és kritikátlan ellenzéki asszisztálással.
    Ugyanis, ha most nem- már SOHA nem jutnak kormány közelébe. Hogy az ország érdeke is ugyanaz lenne- most kivételesen, mint Orbáné- az nem zavarja ezeket a szemét haszonlesőket.

  18. 13 – Csongor:
    A balliberálisok elkényelmeskedett puhány nők és férfiak. Ezek sose fognak verekedni az utcán. Mi különben se vagyunk harciasak. 56-ban néhány száz fiatal kölyök harcol, többnyire heccből.

  19. 21:

    Szerinted Szorosz papa meg a CIA nem küld terroristákat, majdani mesterlövészeket stb velük?

  20. 22.
    Már rég küldhette volna mesterlövészeit a felcsúti törpére, de nem tette.

    Ezek szerint a törpe mégse tesz olyan sok „rosszat ” a gyuribácsi mögött állóknak, mert akkor führerünk már rég F. Kennedy megszépült sorsára jutott volna.

    És ezen a tényen érdemes lenne minden narancsimádónak elgondolkoznia!
    „Ne azt nézzék amit mondok, hanem amit csinálok.”

  21. Hál Istenek az én kiscsirkéim már nagyok. De aki vitatja a klímaváltozást az legalábbis érdekes.
    Mint ahogy az is érdekes milyen jól reagált a MÁV, hozta a szokásos formáját.

    Az emberek meg csak panaszkodnak, majd megnézhetik magukat ha nem csak 3-4 órára zakkan meg a vonatközlekedés.
    Voltak vonalak, ahol szinte végig le szakadtak a felsővezetékek.

    Avval meg csak egyetérteni lehet, hogy az ezres szám is nagy migránskérdésben.
    Elég 2 tucat képzet terrorista és százezrek vízbázisát baszhatják, mérgezhetik el, igaz csak ideiglenesen.
    Legalábbis évekkel ezelőtt ez volt a helyzet, ma már-gyanítom- ott is szigorítottak.

    Ennek ellenére semmi esetre nem szabad hátrálni Orbánnak ezügyben. Hála az égnek nem is akar.
    Aztán persze nem tudhatjuk mi van ezen álláspont mögött valójában.

    Abban viszont nem értek egyet, hogy csak úgy ki lehetne fingatni OVi-t. Csak úgy kinyírni ebben a helyzetben igen veszélyes lenne Sorosék számára is. Amikor Európa ilyen krízishelyzetben van egész más megoldásokat szoktak elővenni. Ő képvisel, sőt formál valamit amit sokan és egyre jobban támogatnak Európa szerte.
    Az alapvető hibája, hogy túl nagy kompromisszumokat kell(ett) kötnie és ezek a korrupciók melyek az „égisze” alatt zajlanak, nagyon komoly belső hanyatlást indítottak el az országban. Azoknak a befolyásolóknak akik számítanak, egyszerűen be kell tömni a pofájukat lovéval, de ez akkora méreteket öltött, hogy az már nemzetgazdaságilag számottevő. Nem beszélve ezen folyamatok általános morálra gyakorolt hatásáról. A CEU-ügy pontosan megmutatja az Orbáni rezsimmel szembeni „értelmetlen” ellenállás növekedését.(Ebben az esetben értelmetlen).

    Nagyon készül az elit, ehhez (még) szükségük van egy reménykedő Magyarországra, a népre. Miközben valójában leszarják, hát mi más.:-)
    Csak az idővel játszanak, ez a napnál világosabb.

  22. 23. előforduló

    „Ezek szerint a törpe mégse tesz olyan sok “rosszat ” a gyuribácsi mögött állóknak,”

    Úgy mondanám, hogy nem feszíti túl a húrt… Nyilván igyekszik életben maradni.
    De azért lelkesen utálják Soros kollégái.
    Viszont Soros kollégáit is elég szép csapat utálja… De hát erről szól a politka.

  23. Rasszistáknak születtünk, ez derült ki a tv. délutáni müsorából.
    Egy kisérletet eredményeit mutattak be, amelyet a Héber Egyetem és a Yale egyetemek pszichológiai fakultásai közösen vezettek le.
    ime:
    20 , kb. 1 éves kisbabát leültetnek és 2 képet raknak eléjük, az egyik egy fehér, a faj minden jellegével megrajzolt-szőke, kékszemű, halaványrózsaszin börű – baba, a másik pedig egy néger baba, de amugy mindenestől, gyapjas göndör haj, stb.
    Az alig egyéves csöppségek közül 19 azonnal a fehér babát ábrázoló képpel kezd foglalkozni, azt veszi kézbe, gügyög neki, mosolyog rá, vagyis ahhoz vonzódtak, márpedig, magyarázza a háttérben a szakember, ezen korban természetesen még semmi külső befolyás a babákon nincs és nem is lehet, a saját fajtádhoz való vonzódás velükszületett, önkéntelen, genetikailag kódólt atavisztikus vonzódás.
    A késöbbi korban beléjüksulykolt esetleges „átnevelés” nem más mint lélekrombolás, lélektani eröszak, a természetes ösztönök mesterséges elfojtása, ami esetenként komoly felnöttkori lelki károsodást okozhat-igy a szakember.
    Antirasszisták, tessék ajvékolni , szabad a menet.

  24. 26. balint

    „Antirasszisták, tessék ajvékolni , szabad a menet.”

    Hol vannak már a jó antirasszisták !!!
    Már az antiszexizmus a divat.
    Ugyanis gyakolatilag tilos a gyermek külső szexuális jegyei alapján megállapítani, hogy milyen nemű a gyerek… Majd ha felnő, választ az 53 létező nemi identitásból.

  25. A 26. hsz. folytatása:
    A kisérlethez azért kellett a Yale egyetem közremüködése, mert hasonló dolgot akartak levezetni, de most viszont néger kisbabákkal, akik, ugyebár, Izraelben nincsenek.
    Nos, az amerikai kisérlet eredménye pontosan a forditottja volt, de ezt várták is: a néger apróságok egy az egyhez, azaz mind a20, teljesen ignorálja a fehér babát!!!!!!!!!!!!!!
    Antirasszisták, lehet ajvékolni!!!

  26. 26.
    Milyen lélekrombolás, meg lelki károsodás?
    Olyan, hogy lélek nem is létezik. Csak szavak szintjén.
    Enyje-benye. Érdekes, hogy a pszichológia nem is tudja definiálni a lelket, pedig lélektannak hívják másképpen. Az is mindenről beszél, de még magát sem azonosította a tudományág. Tudom mert sok pszichológus, meg tanár van a családban. Olyan velük beszélgetni mint egy reszelővel recskázni. Kicsit élvezetes, de inkább fájdalmas. Viszont lehet tőlük tanulni ezt-azt.

    Ez van mindenben kérem, meztelen a király!

    Hát kit ismerhet fel az a baba, csak nem azt akivel a játszótéren is összefut?
    Rakd be egy totál néger gyerekközösségbe 0-1 ig, azt akkor majd a néger kölköt választja.3 éves korában van énképe, (ha jól emlékszem) addig magára is azt mondja a tükörben, hogy ő, meg Petike éhes, meg egyes szám 3. személy. Meg becsukja a szemét ha azt akarja, hogy ne lássák. Még nincs olyan erős ellentét a kint meg a bent,az én meg a más között.Hogy miből fakad abba ne menjünk bele mert jön a lélek, meg születés utáni „beiileszkedése” a léleknek és egyéb nyalánkságok.:-)
    Velünk született rasszizmus? Hülyeség!

  27. 26 – Bálint:
    Ez annyira természetes, hogy eddig nem is foglalkoztam vele. Nekünk a konyhaablak előtt fel van függesztve egy nagyméretű fatálca, amiben magok vannak éneke madarak részére. Főleg télen igen szorgalmasan látogatják, ami már számottevő kiadást is jelent, de persze ezt nem rójuk fel nekik. Az ablakon keresztül ragyogóan megfigyelhető a viselkedésük. Általában csoportosan érkeznek, teli zabálják magukat, majd távoznak. Van egészen népes csoport is, vagy 30 madár. A csoportok igen jól megkülönböztethető, mert nem egyforma a méretük, a formájuk (van kerek és hosszúkás), de a tollazatuk igen eltérő. Sárga mellény, barna hosszú farktoll, acélkék nyak toll., stb. stb. Nem vagyunk ornitológusok, nem ismerjük a fajtákat és a neveiket. Az viszont egyértelmű, hogy ez a piciny különbség elég ahhoz, hogy egy adott cinke minden másfajta tollazattal bíró cinkét idegennek tekint és nyilván nem párzik vele. Nem is ezen csodálkozunk, hanem azon, honnan tudja, hogy önmagának barna a farktolla és akkor neki ilyennel kel párzani és ehhez a csoporthoz tartozik. Honnan tudja, hiszen saját farkát nem látja?

    29 Balázs:
    Befolyásmentességről volt szó.

  28. 27. Atilla
    Csak gondolj bele a kisérlet mibenlétébe:
    Ugy az izraeli fehér, mint az amerikai néger kisbabák koruknál fogva még nincsenek is tudatában fajukat illetöen, de ime, bennük van, velük született a FAJTUDAT!
    Fajtudat, a szó legigazibb értelmében, és mondjon ám bárki, amit akar!
    A mit azután gondos és bünös kezek majd ugymond ” kigyomlálnak” belőlük!
    Hogy majdan pofázás nélkül befogadják-elfogadják az idegen inváziót!!!

  29. 30. Tibor bá
    …” Nem is ezen csodálkozunk, hanem azon, honnan tudja, hogy önmagának barna a farktolla és akkor neki ilyennel kel párzani és ehhez a csoporthoz tartozik. Honnan tudja, hiszen saját farkát nem látja?”
    Több, mint valószinű faji indentitástudat, vagy számüzött szóval élve ” faji öntudat”
    Pfúúj, de csúnya szó, Bálint!!!

  30. 29. Balázs
    Ki beszélt PSZICHOLÓGIÁRÓL a kisérlet kapcsán???
    Sem az egyetem, sem én még csak ki sem ejtettük ezt a szót.
    Ösztönöket vizsgáltak, Balázs, ösztönöket!
    1 éves kisbabáknál, ha figyelmesen olvastál.
    Te netán elbeszélgettél egyéves, vagyis majdhogynem még csecsemő kisgyermekeddel arról, hogy ő FEHÉR?
    …” Rakd be egy totál néger gyerekközösségbe 0-1 ig, azt akkor majd a néger kölköt választja”
    Tévedsz, Balázs.
    Az amerikai néger gyerekek igenis látnak fehért, mégis…

  31. 30. Tibor’bá

    Pontosan. Semmi sem befolyásolhatja. Semmi olyasmi amit ismertek. Se szó, se mintakövetés. „Még saját maga sincs az útjában a véleményével”.

    Semmi bajom a faji öntudattal, de a cinkés példa pont ugyanez. Azt hiszem őt se befolyásolja semmi külsődleges. Cinketársadalom véleménye sem, ugyebár. Cinkeapuka és anyuka sem tanította, hogy a zöldfarkú nem barátkozik a barnafarkúval. Honnan tudja kivel párosodjon?
    Honnan tudja? Honnan tudja? Tudja? nyilvánvalóan igen. Na de honnan?

    A csecsemős példa azért mégis kicsit más. Mert egy emberlélek is más mint egy cinkelélek.
    Komoly értelmet nem feltételezhetünk, mint ahogy felszíni öntudatot sem egyik esetben sem. A gyermek idővel átléphet és át is kell lépnie a különbözőségeken ha igazi értelmet épít, a cinkénél ez egyszerűen nem lehetséges, más a program.

    Személy szerint nekem vannak rasszista beidegződéseim, de nem hiszem, hogy velem született, sokkal inkább empirikus „készségekről” beszélhetünk.

    33.Bálint
    Az ösztönök nem mások mint programok. Sok program van az emberi viselkedésben is, amivel a pszichológia foglalkozik meg a pszichológiai tanszék a Yale-n.
    Az ösztönök meghaladása lehetséges egy ember számára, egy rigó számára kevésbe.
    Honnan ered az ösztönök bekódolása? Mi határozza meg egy faj viselkedését? Egy állatnál a fajfentartás? Egy öngyilkos embernél vmi más. Mi okozza a különbséget? Az értelmünk.
    Mi az értelem?

  32. 34: Balázs
    Úgy vélem az értelem egy fogalom, az ember csak szeretne értelemmel bírni, de leginkább (jó esetben) tudattal bír, ami nem mindig ad értelmes választ. Innen meg csak egy lépés a hamis tudat…

    A Buddhizmus szerint mindenféle tudat könnyen lehet zavaró tényező a valóság előtt ha nincs abszolút nyugalomban.

    Ezért én most megpróbálkozom abszolút nyugalomba helyezni magam.

    Jóccakát mindenkinek 🙂

  33. Attila 25.

    Az országunk kárára; igen igyekszik sokáig életben maradni.

    A Kennedy hasonlat tényleg nem volta a legjobb, mert ő a -mi törpénkkel ellentétben- az országáért és népéért tette, amit tett és vált mártírrá.

    Azért sem fenyegeti az oxfordi keleti politológust a meggyilkolászás rémképe, mert kiérdemelten méltó tagja és utóda lehetett az évszázadokon keresztül egyre erőteljesebb befolyással bíró „magyar” hazaárulók népes táborának.

    Azt honnan tudod, hogy az egykori mentor és oxfordi ösztöndíjasa a színfalak nem pacsiznak-e bele sűrűn egymás tenyerébe?
    Talán cinkosan egymásra is kacsintanak, mielőtt ” szép” szavakkal minősítik egymás „rém”tetteit a hangosba, a „hígagyú” prolik előtt?
    Hiszen már az állami pénzmozgások mögött is sokszor kétes hátterű, követhetetlen offshore számlák, cégek és személyek állnak. Olykor körözött arab személyek is.

    Honnan tudod, hogy a strómanok előretolásával milyen külföldi érdekkör telepedhetett rá hazánk állami-nemzeti vagyonára, gazdaságára?

    Igen?;
    „amíg én Magyarország miniszterelnöke leszek, egyetlen tenyérnyi magyar föld sem kerül a külföldiek kezébe”
    szerint már rég el kellett volna tűnnie, mert csak a legutóbbi földprivatizáció -helyesbítve lenyúlás- alkalmával is sok-sok ezer hektár magyar termőföldhöz jutottak külföldiek, minden zokszó nélkül.

    Ahol az egyéni- oligarcha csordaérdek írja felül egy országnyi nép, egy nagy múltú állam érdekét.
    „De hát erről szól a politika.”

  34. Balázsnak lehet némi igaza. Mert nincs olyan hogy befolyásmentesség.
    Már csak azért sem mert nagy valószínűséggel a fehér gyerekeket fehér család veszi körül, a feketéket fekete család. Ezzel szembesül nap-mint nap ehhez köti a jó dolgokat, stb. Nem olvastam a tanulmányt de erre kitérnek vajon ?

  35. 35. Vaszil

    Egyetértek. A tudat az alap, az értelem a tudat része, de szofisztikáltabb már, leginkább fogalmi mivel fogalmakkal dolgozik, pl. az emlékek (események, rá adott válaszok, leszűrt konzekvenciák stb.) a történések, de úgy ált. minden fogalmi, rögtön ahogy elmúltak, az értelmünk események láncolatából alakul folyamatosan, nem egy stabil állandó. Azt nem tudom, hogy hogyan de számomra úgy tűnik, hogy a tudat (egyre inkább)önmagára ébredése(tudatosodás) szorosan korrelál az értelem fejlődésével.

    A választ én sem tudom. A kérdésem csak azt célozta, hogy emberek készpénzként használnak fogalmakat, amiket valójában alapvetően sem ismerünk. Így a beszélgetések nagyon kis ismeretanyagból felépülve sekélyesek. A jó hír, hogy vannak módszerek amikkel ez az ismeretanyag bővíthető.
    Nyilván egy adott dolog tagadása(pl. lélek) előzetes -igenis!-kohéziós ismerete nélkül nem lehet a megismerés útja. Az csak a hit kérdéskörébe tartozik, amit oly előszeretettel kritizálnak.

    37.berko
    Bálintnak már kettővel azelőtt válaszoltam, hogy feltette volna a kérdést, miszerint:beszélgettem e már egy 1 éves gyerekkel, hogy tudja-e, hogy fehér e vagy vmi hasonló.
    A gyerek még azt sem tudja, hogy ő különálló, hogyan tudhatná, hogy fehér vagy fekete.

    A környezete a világ. Számára csak a jelen van, mint ahogy egy állatnak is, így semmiféle előítélete(ahogy értik) nem lehet. Kis korában a keze mozgása is idegen, furcsán mozgatja. Később motorikus mozgássá lesz. Behuzalozza az agy a dolgokat,de az agy nem a tudat forrása.
    Még az arcfelismerést is tanulja fiatalabb korábban(1 évesnél). Egy háromszög is tetszik neki, de ha fejjel lefele van már nem, mert nem hasonlít az arc formájára.

    És erre kijelentik, hogy velünk született rasszizmus.
    És most nem Bálintot bántanám, már rendkívül értékes és nagy tudású dolgokban. Csak arra (amit itt sok ember érint), hogy egy nagy klasszikustól, egy metafizikustól is idézünk: „Több van égen és földön Horatio, mintsem bölcselmetek(vagy bölcs elmétek) álmodni képes. Nem kell a vallást sem leszólni, meg úgy általában semmit sem, mert nézőpontunk csakis részleges lehet, ezt jó nem elfelejteni. A cél, hogy okosítsuk egymást(potosabban, hogy segítsünk egymásnak emlékezni), ezért jó ez a honlap, bár személy szerint én a hülyék kategóriában futok itt, mert mindig ugyanazt hajtogatom. De pont leszarom ki mit gondol, mert nincs mit védeni.

  36. Balázs, tévúton jársz. A gyerekem már féléves korában tudta, hogy a tükörképe az ő. Nyilván látja a bőre színét is.

    Az egy másik kérdés, hogy attól, hogy a hozzánk hasonlóban ösztönösen több a bizalmunk, még nem kell kirekeszteni a más bőrszínűt. Nálunk is él a faluban egy néger család, katolikusok, aranyosak, semmi gond velük.

    Ettől még milliókat beereszteni egy olyan kultúrából, amiről lehet tudni, hogy a mienk leigázására és megsemmisítésére törekszik, őrültség, öngyilkosság. És ennek semmi köze a bőrszínhez.

  37. Azon felül, Bálint: az arabok semiták. Ábrahám utódai ugyanúgy, mint Ti, vagy legalábbis közületek azok, akikben még ténylegesen sok a zsidó vér. Nem a génjeikkel van a baj, hanem a gondolataikkal, és az azokból fakadó tettekkel.

  38. 41.Ábel
    …” Nálunk is él a faluban egy néger család, katolikusok, aranyosak, semmi gond velük.”
    Élö példáját hozod annak, amit valahol én is emlitettem volt:
    A fehér ember , a fehér társadalom toleráns, ami fejlett intelligenciájának eredménye, ergo hasonlit az tölgyfához, amely alatt minden más növény megélhet, mert hagyja öket élni.
    Nem igy a helyzet vallással ( az iszlám ) fajokkal ( a néger ) , melyek hasonlatosak a fenyőhöz, melynek tövében semmi , de semmi növény otthont, menedéket nem lelhet, mert a fenyö elmérgezvén maga alatt a földet, kiirt maga körül minden idegen növényt.
    Nos, Ábel, menj el Afrikába és próbálj befogadtatni magadat, családodat egy afrikai faluba, azon alapon, hogy ugyebár ti is befogadtatok egy fajtájukbélit.
    N.B.
    Nem tudom hány lelket számlál kedves kis falud, ahova betelepedett ez a cuki néger család, de 25-30 éven belül ti nem éltek már.

  39. 43: Nem a fehér ember a toleráns, hanem a mai nyugati társadalom. Eszem ágában sincs egy néger törzsbe betagozódni, bár a sokezer egymástól is különböző törzs közül biztos akadna olyan, amelyik befogadna.

    Az iszlámmal kapcsolatban teljes mértékben egyetértünk. A fajok jelentőségével kapcsolatban nem. Az számít, mi van a fejekben.

    Még egy példa: a törökök rokonaink, de muszlimok. Minden rokonságunk és rokonszenvük mellett jó ötletnek tartották, hogy janicsárokat neveljenek az elrabolt magyar gyerekekből, hogy velük foglalják el Magyarországot. Köszi az ilyen rokonságot.

  40. 44.Ábel
    „43: Nem a fehér ember a toleráns, hanem a mai nyugati társadalom.”
    Nem a mai nyugati társadalom, hanem az elmúlt 500 év Európája, a korabeli fehér társadalom fogadta be a cigányságot annakidején.
    Habár jócskán primitiv volt az akkori Európa, de ime, mégis, élni hagyta az idegen, másfajtához tartozó jövevényt, habár azok- a cigányság- márpedig elejétől fogva ” önmagukat” adták, és érted mire célzok.

  41. 44 Ábel
    Igazad van, az elrabolt magyar gyerekekből nevelt janicsárok a hit legharcosabb képviselői lettek, elit egységekként harcoltak a hadjáratokban. Az a döntő, mit töltenek a fejekbe, nem az, hogy milyen származású.
    Egyébként a muszlim világ egy nem kis része nem arab vagy fekete, hanem éppenséggel kaukázusi, árja nép, lásd Irán, és a Kaukázus környéki, közép-keleti muszlim államok.

  42. Ábel 44.

    Szántait idézve pontosabban nem az oszmán, hanem a szeldzsuk törökök voltak rokonaink. Bár a legenda maradt, a népesség meg keveredett.

    Egyébként mi bajod a zsoldos hadsereggel? És ők pénzért, nem is meggyőződésből, avagy neveltetésből.
    Hunyadi Mátyásnak is voltak cseh vitézei, amikor is cseh hadjáratot folytatott.
    A kurucok is aprították a labancokat.
    A császári magyarok is a nemzetőröket és vica verza.
    A vörösök is a népet, majd a „fehérek” a vörösöket.
    Kommunisták a kulákokat meg nem kommunistákat.
    ……………………….
    Most meg a döbrögiek a nem döbrögieket…..

    A hatalom már csak ilyen…..

  43. 48.Bazs
    Figyeld meg, milyen hátborzongató pontosságal vált valóra a bevezetőben felvázolt első négy pont:
    Elöször, elszivják adók formájában minden jövedelmedet.

    Másodszor, megölik a gazdaságot-minden iparág kivitele Kinába- majd felviszik mindennek az árát, megdrágitják a megélhetés, az oktatás költségeit, arra kényszeritve a felelösségérzetű embereket, hogy ne házasodjanak, illetve csökentsék a gyerekvállalási kedvet.

    Harmadszor, pénzbeli támogatással, azaz segélyekkel ösztöknzik a felelötlen rétegek-a cigányság – nyakló nélküli szaporodását.

    Negyedszer, igyekeznek Amerikát és Európát analfabéta, a végtelenségig primitiv migránsokkal elárasztani.

    Ötödször, támogatják és elősegitik a társadalmi rétegek közti külömbséget, továbbá a tehetösebbbek ellen uszitják a szegényebbeket.

    Befejezésül, csak ki kell várni míg a nyomoruságos, primitiv tömeg lesz a többség, akiknek az élete, fennmaradása a kormány kezében lesz, akik mindenestöl a kormánytól függenek majd a segélyek révén, és lesz egy nagyon vékony, ugymond „ társadalomkivüli” uralkodó réteg.
    Fentiekből az utolsó,a társadalomfölötti réteg kialakulásának kivételével minden megvalósult, ergo mi most csak egy kávét kérünk, amit hamar felhörpintünk, mert sok idönk nincs mielött bekövetkezik egy olyan világrobbanás, amit véleményem szerint az emberiség még nem látott és nem tapasztalt.
    Háború lesz, amennyiben a fehér ember idejekorán észbekap, háború ,melyhez hasonló az emberiség történelmében még nem volt!
    Mem ébred idejében a fehér ember?
    R.I.P.

  44. 50. Bálint

    „Mem ébred idejében a fehér ember?
    R.I.P.”

    Lehet, hogy Drábik nem csak hülyeségeket írt a tudatmódosításról?
    A klór a vízben, a flór a fogkrémben, és ki tudja még mi minden a mi mindenben…
    Erre épülnek a filmek, reklámok, hírek, divatok…

    Milló fórumon százmillók várják az össeomlást, spájzolják a száraztésztát, de nyista ellenálás…

  45. 51.Atilla
    …”Lehet, hogy Drábik nem csak hülyeségeket írt a tudatmódosításról?”
    De nem ám.
    Az oktatás baromira alacsony nivójáról se feledkezz meg.
    Márpedig a jövö generációit az iskolák formálják.
    Olyanra, és olyan irányba, amilyenné ” valakik” akarják.

  46. 51. Attila (PV): Ennél sokkal rosszabb a helyzet. Arányaiban sokkal kevesebben spájzolnak, mint kellene, sőt a valós helyzetet nagyon kevesen ismerik fel. Félretájékoztatás megy nagy lendülettel, sőt kis bankkártya-szerű migránsmentő adakozásra készülnek kampányok. Nemcsak hogy nem ébred a fehér ember, hanem mi pénzeljük az ellenséget. Hol vannak már a határ menti beszámolók a kis füstös lurkókról, akik saját torkukon végighúzott hüvelykujjukkal röhögnek a határőrök képébe, vagy a jól megtermett semmirekellő suhancokról, akik a friss pékárukkal, csokikkal és élelmiszerekkel megrakott kosarakat dobálják ki a vonatokból. A szakadt pólóban az országba belépő, de fél év elteltével kocsikkal a seggük alatt furikázó sáskahadról melyik tényfeltáró újságíró merne szociográfiai képet mutatni? Itt az a legfontosabb miniszterelnöki beszédtéma Netanyahuval, hogy a magyarok antiszemiták vagy nem antiszemiták. Mi itt tartunk, és itt is fogunk tartani. Ez a magyarok szerepe a nagy geopolitikában. Bizonygatni a nyilvánvalót. Okot is adunk rá.

  47. Bálint, Gloucester

    Én azért még optimista vagyok.
    Az amerikai nép is úgy volt programozva, hogy Hillary-t válassza, de valahogy homok került a gépezetbe.

    Ha most az olaszok tényleg Triesztbe furikázzák a migránsokat, akkor Európa újra felbolydul, de már plüssmacik nélkül.
    És azt hiszem, nem árt egy jó beszélgetés egy kerítésügyi szakértővel, aki még arra is tud tanácsot adni, hogy hogy lehet érdekeidet érvényesíteni, jóformán a fél világgal szemben…
    És már a svédeknél is borul a bili…
    Soros civil szervezetei körül is szorul a hurok, és az EU-nak végre színt kell vallania, hogy milyen minőségben ad menekültügyi tanácsokat az EP-ben a nagy filantróp….

  48. 53. Gloucester

    Elfajult a végletekig a bal libbant propaganda.
    Idejött Netanjahu az ellenzék kívánsága ellenére.
    Néhány medea kinevezte antiszemitának (zsidók főnökét!) sőt idiótának emlegeti sok ellenzéki facebook rajongó.

    Valóságos igazság lett a legmagasabb szinten is, aki nem fújja velük együtt a mantrát az antiszemita, rasszista, náci, meg idióta. Bégetni kell szinkronban

  49. 56. Ábel

    „Franciaországnak vége.”

    A franciák államadóssága a GDP 100%-a körül van.
    És mivel Macront a Rotschildek küldték, fő dolgának a törlesztést tartja.
    Bejelentette a megszorítási intézkedéseket.
    Érdekes, most hogy Trump a NATO erősítését kéri, Macron gyengíti a hadsereget.

    Nem biztos, hogy kitölti a ciklusát….

  50. Na, a franciákért egy könnyet se fogok hullatni. Nincs az a büntetés, amit meg ne érdemelnének trianonért.

  51. 50. balint!
    Nem akarlak „naggyá tenni” de igen örülök, hogy a fentieket a Te „tolladból” olvashattam!. Minden mondatod a realitások talaján áll!

    „Háború lesz, amennyiben a fehér ember idejekorán észbekap, háború ,melyhez hasonló az emberiség történelmében még nem volt!
    Mem ébred idejében a fehér ember?”

    Igen, az emberiség felélete a javait, mindenét. s mára káosz uralkodik az élet valamennyi területén. Ma a franciáknál, de főleg a németeknél már megbüntetnek, s lecsuknak, ha ezekről a szardarabokról negatívumokban beszélsz, miközben ezek a primitív emberszabásúak kifosztanak, s átveszik az életteredet. Döbbenet, hogy ehhez éppen azok asszisztálnak felső szinten, akiket az agyhalottá tett „átlagember” választott meg. Ráadásul ez csak a kezdet…A végkifejlet boritékolható!…Sajnálom a gyerekeimet..

  52. 58.Ada
    ….”Sajnálom a gyerekeimet..”
    Én is sajnállak Téged, gyermekeidet, és sajnálom az egész európai társadalmat, az emberi civilizáció bölcsőjét.
    Sajnálom Európát, Koppernicus, Dante, Michelangelo, Da Vinci, Beethoven és a többi, felsorolhatatlanul sok szellemóriás szülőföldjét, Európát, ami szemünk elött pusztul el.
    És kik által, Ada, kik veszik be ellenállás nélkül ezt a csodálatos földrészt!!??
    Primitiv, rohadék migránsbanda!
    Analfabéta aljanép, Afrika, Arábia mocska-szennye!!!
    EZEK HÓDITJÁK MEG EURÓPÁT!!!!!!!!
    Ha egy hatalmas, erős és vitéz haderő rohanja igy le Európát, esküszöm, emelem kalapomat elöttűk, de komolyan.
    De hogy ti EZEKNEK hódoltok be, erre nincs szavam, Ada kedves.
    Valamelyest ti is hibásak vagytok abban, hogy nem ragadtatok vasvillát, botot-kaszát, bármit és nem törtétek össze a rohadékok csontjait az első randalizásuk alkalmával, mert már ne haragudj, de annyira elbutitott sem lehet egy ember, hogy ne lássa hogy kik törtek be az országába, kik szállták meg városait és mit müvelnek megérkezésük után 5 perccel.
    De a legnagyobb bünösök , csodálkozni fogsz, a lehnagyobb bűnösök azok a fegyveres alakulatok, azok parancsnokai, akik látva
    a beözönlést, látva mi folyik a városokban, nem robbantottak ki azonnali fegyveres puccsot.
    Puccsot, ami nem is az lett volna, hanem jogos NEMZETVÉDELEM!
    Ők az igazi bűnösök.

  53. 60. Bálint

    „De hogy ti EZEKNEK hódoltok be, erre nincs szavam…”

    Pedig el kellene gondolkodni.
    Főleg azon, hogy hatékony BELSŐ segítség nélkül ugyanott topognának világhódító szándékaikkal, mint 15-20-50 évvel ezelőtt.

    Mert NEM ezek ellen kell először vasvillát fogni, hanem azok ellen, akik eltervezték és becsalták ezt a társaságot.
    Addig nem tudjuk felvenni a harcot a külső ellenség ellen, amiíg le nem számoltunk a belső árulókkal, akik akár titkos tervek alapján, akár rövidtávú anyagi haszonszerzés céljából ránk szabadították ezt a tömeget.

    Sokkal veszélyesebb ellenségeink azok a „demokratikusan választott” politikusaink, akik azon filóznak, hogy hogyan lehetne egyenletesen szétteríteni ezt a népséget Európában.
    Meg azok a civil szervezetnek álcázott embercsempészek, akik 450 eurót zsebelnek be minden migránsért…

  54. Bálint

    Jól mondod. Az első randalírozás alkalmával oda kell csapni. Mindegy, migráns, vagy hazai bennszülött a bűnöző. Ha sokszor ráhagyják, szerzett joga lesz a tombolás.

    A józan észtől, és a valóságtól elfajzott ideológia, a PC beszéd, gúzsbaköti a kezeket.

    Katonai puccsról álmodol, mikor több országban is női hadügyminiszter van, mégtöbb országban katonasághoz egyáltalán nem értő civil, vagy akár buzi ül a katonaság élén.
    „Demokráciákban” a politikus mindenhez ért. Szomorú.

  55. 59 Balint

    Ennyire veszélyes lenne már a helyzet ahogy leirtad ?

  56. 62.Apofis
    „Ennyire veszélyes lenne már a helyzet ahogy leirtad ?”
    Szerintem igen.
    Európa ” quo vadis” helyzetbe jutott, és akkor most kérdem én, tényleg, hova-merre fordultok majd, mit csináltok a kialakult helyzettel, ami már rövidtávon, – 2,3 esetleg 5 éven belül –
    tarthatatlanná válik és rettenetes eseményeket prudukál majd.

  57. 64.Balint
    Szerintem már 2-3 éven belül polgárháboruk lesznek nyugaton és Angliába vagy Franciaországba fog kezdödni a buli elöször talán Kelet -europa meg ussza ….De lehet optimista vagyok és még elöbb lángba borul europa mert a muszlimok beáramlása nem hogy csökkenne hanem honaprol honapra növekszik a számuk….” mit csináltok a kialakult helyzettel,” nem lesz más lehetöség harcolni kell velük de az europai nép nagyon elpuhult és inkább mészárlás lesz ez mind küzdelem….Sötét jövöt festettem?

  58. 65 Apofis: Nemcsak sötét, hanem reális jövőt festettél.
    Szerintem mindez már idén elkezdődhet, ha a kormány megpuccsoltatná magát, ahogy az erről való találgatás elhangzott korábbi posztok hozzászólásainál.

  59. Most néztem egy friss videót Párizs utcai zavargásokról.

    Kövekkel dobálják a rendőröket, kocsikat, kukákat gyújtanak fel, barrikádokat emelnek.
    Rendőrök néha-néha odalőnek egy könnygázgránátot, úgy csinálnak mintha nekimennének a zavargóknak, de visszavonulnak.
    A látszat alapján a rendbontók vidáman tombolnak. Rendőr súlyosan sérülve fetreng a földön.

    Miért engedik ennyire elfajulni az indulatokat?

    Néhány mesterlövész végtaglövésekkel harcképtelenné tehetné a kődobálókat. Utána gyorsított eljárással, évtizedekre kóterbe zárni a rendőröket támadó bűnözőket.

  60. 64. Apofis

    Lehet, de én No. tenném a voksomat. Szerintem ott kezdődik vagy talán Fo.-ban.
    Ki tudja?
    És No.-ban több a török. Nagyon érik a helyzet a törökökkel. Most már ide-oda fenyegetik egymást a németekkel.

    Valószínűleg a rendőrök azért nem lőnek a tömegbe és azért nem kemény a megtorlás, mert valakiknek igenis érdekük, hogy polgárháborúk vessenek véget a nyugat jólétének. Ez legyen az indikátor egész Európa-szerte.
    Belső felszámolódás. Ezt sok geopolitikai, gazdasági és kormányzási eszközzel lehet előidézni.
    Lehet, hogy Erdogan dugja Merkelt a színfalak mögött, de a színen török kitűzővel habzik a szája.

  61. 67.Balázs
    „…Valószínűleg a rendőrök azért nem lőnek a tömegbe és azért nem kemény a megtorlás, mert valakiknek igenis érdekük, hogy polgárháborúk vessenek véget a nyugat jólétének…”
    De Balázs, mint ahogy irtam már,ha az európai ember nem talál egy vezetőt, aki maga köré szervezné a népet levezetvén, meginditván egy kaszás-vasvillás össznépi támadást a migránsok ellen, addig ne mutogassatok a politikusaitokra, mert tőlük NINCS MIT VÁRNI, ezt már igazán megérthetnétek végre.
    Ha ad absurdum, a 15 éves fehér suhanc bottal-vasvillával, a 70 éves fehér nagyi akár egy fazék forró vizzel nem megy neki a földrészeteket megszálló patkányhordának, számotokra remény NINCS mert ha ti nem léptek, ugyan ki fog ?
    Ismét ad absurdum, és megint ad absurdum, forgassátok fel fenekestöl a mai langyos európai pocsolyát, akkor néhány napig-hétig nem fogtok megjelenni munkahelyeiteken, na bumm, hanem a barikádokon, és aki munkaadó ezt rühellni fogja, aki főnök nem lesz szintén ott veletek az utcákon, nos haladéktalanul megértetni vele, hogy ő majd külön faágon fog lengedezni, mert ezt is nektek kell majd elhatározni:
    vagy a munkahely, vagy ti és családotok ÉLETE, és mit érdemel majd az , aki ebben akadályozni próbál benneteket.
    Változtassátok harctérré utcáitokat, nem mondhatok mást, csak amit mi tennénk hasonló helyzetben-végveszély esetén-mielött majd nemsokára a migránsok fogják harctérré változtatni, elözzétek meg őket, mielött már késő lesz.
    Ha egy-két éven belül olyan helyzetbe juttok odaát, hogy az utcára nem merészkedtek majd ki, nektek annyi.
    Nem lépitek meg fentieket? Nektek annyi.
    R.I.P.
    És befejezésül hadd ismételjem meg: a főbűnösök a fegyveres alakulatok és parancsnokaik!
    Amit ők csinálnak, illetve NEM CSINÁLNAK, az nemzetárulás!

  62. 61.Bogozy
    …”Katonai puccsról álmodol, mikor több országban is női hadügyminiszter van, mégtöbb országban katonasághoz egyáltalán nem értő civil, vagy akár buzi ül a katonaság élén….”
    Az erő szimbóluma a fegyver, Bogozy kedves, és most, mikor Európa végveszélyben van, akkor a francba a női hadügyminiszterrel, a fenébe a béna, idióta politikusférgekkel, ilyenkor a fegyveres alakulatok KÖTELESSÉGE szembemenni, érted, homlokegyenesen szembemenni minden tesze-tosza, tétova, avagy szimplán hülye politikai feljebbvaló tétlenségével,ne azt lesse, hogy mit parancsol, vagy egyáltalán NEM PARANCSOL a végtelenül hülye politikusféreg fennebbvalód, és tessék tenni azt, amire felesküdtek:
    VÉDENI A HAZÁT, MERT ERRE VALÓ A FEGYVER!!!

  63. 66.bogozy

    „Most néztem egy friss videót Párizs utcai zavargásokról.” Nem is halottam rola,hogy Párizsba zavargások vannak még a neten se olvastam ilyet ez most van jelen idöbe a zavargás ?

  64. 68.balint

    Szerintem itt europába senki se fog lépni semmit föleg nyugaton nem mert amég a konzum idiota nyugati embernek meg van a jóléte absolut nem érdekli,hogy mi van és a jólétükér fel fogják áldozni a gyerekeik és a családjuk jövö ét is…..teljesen birkává tették öket…..szoval mint a birkák mennek a vágohidra…..mondtan nem harc lesz a muszlimokkal hanem mészárlás gulákba fogják hordani a levágott fehér emberek fejeit…..

  65. 70 Apofis

    Lehet, hogy néhány napos.
    Viszont azt írja a csatolt cikk, hogy Franciaországban szinte folyamatosak a zavargások, balhézások, holt itt, hol ott, tipikusan a migráns lakta környékeken.
    Szintén azt írja, hogy a médea ingerküszöbét sokszor nem éri el, vagyis elhallgatják. Svédországban migránsok erőszakolják a nőket, sok autót felgyújtanak, alig van hír róla. Az elkövető nacionáléját szigorúan tilos említeni a híradásban.

  66. 71.Apofis
    …”Szerintem itt europába senki se fog lépni semmit föleg nyugaton nem mert amég a konzum idiota nyugati embernek meg van a jóléte absolut nem érdekli,hogy mi van és a jólétükér fel fogják áldozni a gyerekeik és a családjuk jövö ét is…”
    Kedves Apofis, én csak azt irtam meg, AMIT MI TENNÉNK, AMIT MI LÉPNÉNK , ha országunk hasonló helyzetbe kerülne.
    Ezért mi életben maradunk.
    TI NEM !
    Felőlem ne csináljatok semmit, nekem nyolc.

  67. Menekültek?
    Az igazán rászorulók fizikailag sem tudnak átjönni a hatméteres betonkerítésen és majd mindegyik palesztin családban van legalább egy traumatúlélő…
    Nem nemzetiségek követnek el bűnöket, hanem személyek, sémák, félelmek…filipzimbárdó is megmondta már rég.
    Itthon meg ügyesen a menekültek lettek bűnösnek kikiáltva. Semmit nem oszt, nem szoroz a kvótarendszer M.o.-n. Ez az irányított bűnöskikiáltás jól látható volt, amikor megfelelő gépezet elindításával a Keletibe vittek nagyszámú menekültet, ahol sem aludni, fürdeni, szarni, enni nem tudott arra a kis területre beszorított embermennyiség…aztán odavitték a tv-t bemutatni, hogy milyen gané népségek a menekültek…
    kb. ennyi,
    az ún. nem fősodratú jólèrtesültségi fórumok, pedig pontosan az idegengyűlölet és ezáltal a kormányzatok megerősítését szolgálják.

    Továbbá, elformátlanodott, csoszogó, jelentős hasi zsír birtokos, húszfekvőtámasztmegcsinálninemtudó, tyúkvirslizabáló fotelhuszárok okoskodnak a határmenti tűzparancsról például.
    Teccikérteni?

  68. 67. bogozy

    „Néhány mesterlövész végtaglövésekkel harcképtelenné tehetné a kődobálókat. Utána gyorsított eljárással, évtizedekre kóterbe zárni a rendőröket támadó bűnözőket.”

    Már késő.
    6 millió muzulmán az 6 millió muzulmán.
    NINCS olyan politikai erő, amelyik hatalmas nyomás nélkül fel merné vállani a keménykedést.
    Tán 10 éve, két kamasz valamit lopott, és a rendőrök kergették őket. Bebújtak egy magasfeszültségű dobozba és szénné égtek.
    Utána két hétig minden nagyvárosban minden éjjel lángoltak az autóparkolók.
    A rendőrök félnek. Senki nem meri felvállalni a polgárháború veszélyét.

    Nézd meg ezt:
    http://www.independent.co.uk/news/world/europe/paris-activists-protests-kung-fu-cop-video-france-kevin-philippy-promoted-decorated-a7042001.html

    KITÜNTETTÉK a francia rendőrt, mert NEM járt el a rendőrautót felgyujtó és őt vasrúddal verő tüntetővel szemben.
    Ehhez képest Orwell 1984-e kismiska.

  69. 75. János

    „tyúkvirslizabáló fotelhuszárok okoskodnak a határmenti tűzparancsról például.”

    Tudod, ha nem lenne jól dokumentált Kalergi terv, ami kevert fajú Európát akar, és nem lenne egy EU parlamentben elhangzott Soros beszéd, ami évi minimum 1 millió menekültet akar behozni, és nem lennének „civil” szervezetek, akik egyenesen Líbiából „mentik” a migránsokat, 450 euróért egyenként, akkor akár igazad is lehetne.

    De úgy tűnik, a konfliktusokat is azért generálják ugyanazok, akik a kvótát erőltetik, hogy a terv hamarabb válhasson valóra.

    A szomorú helyzet az, hogy ebben a migránsválságban a migránsok „csak” fegyver a nyugati politikusok kezében az európai emberek ellen,

  70. 69. Bálint.

    „Változtassátok harctérré utcáitokat, ”

    Tulajdonképpen ez a cél.
    Egy mocskos polgárháború, amiben Európa java kivérzik, a maradék meg be lesz keverve a Kalergi terv szerinti genetikus kisérletbe.

    Európa nem tud harcolni a saját elitje meg a bevándorló sereg ellen egyszerre.

    BTW… te hogy látod az Orbán Netanjahu találkozót?
    A Haaretz eléggé lehúzza…

  71. 77. Attila (PV)

    Haaretz egy tipikusan bal libsi újság.
    Nem az Izraeli tömegek véleményét, gondolatait közvetíti.

  72. 79. Bogozy

    „Haaretz egy tipikusan bal libsi újság.”
    Gondolom, csak ez került a szemem elé…

  73. 68. Bálint

    „Ha egy-két éven belül olyan helyzetbe juttok odaát, hogy az utcára nem merészkedtek majd ki, nektek annyi.
    Nem lépitek meg fentieket? Nektek annyi.”

    Azt hiszem, hogy én ezt sohasem vitattam. Az én életvitelem és szemléletmódom teljesen eltér az általad is vázoltaktól. Azonban egy fecske nem csinál nyarat. Csak a dolgomat csinálhatom.

    A „nyugati” ember -és most Mo.-t és a magyar embereket is ide sorolnám- teljes dekadenciában szenved. Új célokat nem tud találni mert buta, életét valójában nem tudja megreformálni mert lusta és buta. Vagy hívhatjuk pusztán csak túlontúl kényelmesnek.
    Az értelmiség kifújt és bérencnek állt egy része, a másik része ellehetetlenítve.
    Társadalomformáló szerepük amúgy is leértékelődött a tömegmédia túlsúlya és a társadalom amúgy is alacsony színvonala és rendkívül magas ingerküszöbe által.

    Igen, igazad van abban, hogy az emberek tehetnének saját sorsuk érdekében. De a felismerő érzéküket tönkrevágták. Ezenkívül az értelmesebbek maguk is olyan helyzetben vannak- az életük folytatásának szempontjából-, hogy ha a helyzetet valamelyest mélyebben át is lássák tenni ellene már ne legyen erejük.

    Ez az emberi motivációk és ösztöntörekvések alapos ismeretét feltételezi a másik oldalon. Ezek hosszan-tartó fenntartásához érzékeny egyensúly szükségeltetik, ez nem lehet a véletlen műve. A helytelen individuum és társadalom kapcsolat mely az állati evolúció maradványa nem lett továbbfejlesztve, egy szintre felfejlődött és ott megrekedt. Részben mert a vezetőink is szintén megrekedtek, részben meg azért mert így vagyunk kontrollálhatóak, tehát szándékosan játszanak rá. Szándékosságot saját megrekedtségük szolgáltat, innen ered hatalomvágyuk is.
    Lassan fővő béka analógiáját itt mindenki ismeri, meg is érti, de életében a szükségest a változáshoz megtenni nem tudja.
    Ez van sajnos. Még ha a fejünk is fogja bánni.

    Mégis mit lehet tenni? Álljak ki egy aluljáróba és kiabáljak, hogy: -HALLÓ ez meg ez van!
    -Tessék? Újabb őrült!
    Olyan lennék, mint a Brian élete című filmben mikor mindenhol pulpitusokon állnak és kajabál mindenki össze-vissza.Nálunk sokkal okosabb emberekre (kik valóban tudják, hogy lehetne a változást a legelejétől kezdeni) is azt mondják: BOLOND! Ki kíváncsi erre?

  74. Attila (PV)

    Haaretz újság a nyomtatott Izraeli sajtóban 4% körüli részesedéssel bír. Nem véletlen, hogy ezt az újságot favorizálja az MTI és sok más hazai hírcsatorna Izraeli hírforrásként.

    Muszlimokkal meghintett Buddhista országban élek jelenleg. Alapvetően nincs gond a muszlimokkal. Igaz semmiféle szélsőséges kilengést nem engednek meg nekik. Sarijáról álmodni sem lehet nekik. Az ország többségét alkotóe Buddhisták vallását semmiféle formában nem támadhatják. Muszáj asszimilálódni, vallásukat otthon és a mecsetekben gyakorolhatják, mecsetekben uszítás nem lehetséges.

    Összegezve, együtt lehet élni a muszlimokkal, ha betartatják velük az ország törvényeit, semmiféle vallásos alapú kilengést, zavargást nem tűrnek, csirájában elfojtják. Itt nyugodtan sétálhat sortban, kivágott blúzban a helybeli leányzó, a muszlim férfiak egy szót sem szólnak rá. Svédországban meg tömegesen erőszakolják a hasonlóan öltözött „kurvákat”
    Tehát a muszlimok, amíg döntő többségben nem kerülnek, tudnak alkalmazkodni, ha rászorítják őket. Csak rá kell szorítani őket. Ez az, ami nem megy a PC beszédes nyugaton.

  75. 80.Balázs
    Háromszor elolvastalak, majd azon töprengtem, hogy lehetne köbe vésni hsz.-det, ami egy remekbe iródott össze foglalt taglalása az Európai tragédiának..
    MINDEN SZAVAD megfellebezhetetlen igazság, egyetlen, apró dolgon kivül, éspedig:
    Valamelyik régi, szintén a migránsokkal foglalkozó topicban kifejtettem volt egyik kedves fórumtársnak, mit tennék ÉN, egyedül ÉN, sajátmagam, egyedül, ha nálunk is ily közöny, hogy azt ne mondjam, bárgyuság lenne a témában.
    Rátérnék az egyéni önvédelem, – amit manapság terrorizmusnak nevezenek úribb helyeken – görönygyös, és magános útjára.
    Ha kell, akár a föld alól is, de fegyverhez jutok, akkor is ha 20 évig fizetem részletekben az árát.
    Nappal mintapolgár, dolgos, szorgalmas, családjának élő ürge leszek, fizetem adóimat, stb.
    De az éjszakák, főleg a hétvégek,….hááát.
    Tenném ezt tudva, hogy egy csepp vagyok a pohárban, se nem osztok-szorzok, de tenném azért az érzésért, hogy bármily keveset, de tettem valamit családomért, országomért, városomért, tekintet nélkül mily kevés eredménnyel.
    Tudod most kiket vettem példának?
    Nem fogod elhinni!!!
    A palesztinokat, akik immár több, mint 70 éve harcolnak , a gyözelem reménye nélkül , a legnehezebb körőlmények közepete, de azok dacára, ellenünk.
    És NEM HAGYJÁK ABBA.
    Példát vehettek róluk.

  76. 77.Atilla
    Nem volt semmi negativ felhangja Netaniahu MO.-látogatásának az izraeli médiában, habár ez a szegény ember nem igazán mondhatja a mediát barátjának, de nem kötödtek vele, és, szokásuk szerint, nem húzták le.
    A Háárec napilapot hagyjad ki, Netanjahu összes ellenségei ott gyültek össze, és köztudomású, ez a lap valami atavisztikus, zsigeri győlölettel viszonyul hozzá.
    Mindentől függetlenül, a kormányfő nemigen népszerű saját országában, nagyon széles lett-főleg az utóbbi időben- az ellenzéki tábor.

  77. Nagyon úgy néz ki hogy eljött az az idő amikor minden hatalmon lévő megpróbálja begyűjteni a felhasználható módszereket a hatalmon maradáshoz. Mert szüksége van rá és a szükség törvényt bont. A “nemzetközi” találkozók mögűl egyre inkább kilóg a lóláb hogy erre megy a “tapasztalatcsere”. Ergo minek másnak kellett ide Erdogan is??

  78. 84. Bálint

    Köszi az infót.

    Nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy a színfalak közt Izrael Magyarországot akarja használni az EU-hoz hátsó ajtóként, cserébe mi hozzáférhetünk magas technológiákhoz és esetleg titkosszolgálati információkhoz a migrációval/terrorizmussal kapcsolatban.

    Azt hiszem, „kezdődik”… Ma bombariadó volt egy bevásárlóközpontban, pár napja meg a nemzetközi vonatokat állították le szintén bombariadó miatt.

  79. 85.Atilla
    „Nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy a színfalak közt Izrael Magyarországot akarja használni az EU-hoz hátsó ajtóként…”
    Atilla kedves, Izrael nem akar, és nem is lehet földrajzilag az EU hivatalos tagja ,mert logikai közröhej lenne belőle.

    …”cserébe mi hozzáférhetünk magas technológiákhoz és esetleg titkosszolgálati információkhoz a migrációval/terrorizmussal kapcsolatban.”
    Ezeket most is megkapjátok, a technológiát pénzért, az információt ingyen.

  80. Jó kis buli van a lengyel-belarus határon. Több ezer ki tudja honnan jött ember akar betörni Lengyelországba lukasenka asszisztenciájával.

    Nem tudom mi lesz ebből, gondolom ott is kerítés, de sűrgősen. A kérdés inkább az, hogy hogyan kerültek oda? Hogyan tudtak a hatalmas orosz területeken át elérni Fehéroroszországba?

    Putyin – Lukasenka háborúja Európa ellen?

  81. 88 Gyarmathy
    Nagyon valószínű, hogy a szálakat az oroszok mozgatják, a beloruszok csak asszisztálnak hozzá.
    Szerintem ez is része a gázvezeték engedélyeztetéséért folytatott lélektani nyomásnak.
    Szerintem az oroszoknak sem érdeke egy káoszba fulladó Európa, hiszen főleg az itteni energiaigényekből élnek.
    Habár ők azok, akik végtelen, őrizhetetlen határaik miatt biztos nem képesek megakadályozni migránsok beáramlását, akik nyugatra akarnak jutni, tehát sokkal nehezebb lenne visszafelé terelni őket, ha nem akarják, hogy a nyakukon maradjanak…

  82. 90 – Gyarmathy:
    Nem tudom a lengyel vezetés miért szarakodik. Paprika töltényeket és gumi lövedékeket kell kiosztani a katonáknak. Ez a tömeg a kulturált viselkedésből nem ért.

  83. 90,Gyarmathy
    Megnéztem a videót.Nem kell nagy tudomány azonnal észlelni, hogy ezeket valaki szervezi, és gondoskodik logisztikai utánpótlásról.
    Egy nagy tömegröl van szó, akik már napok óta ott állingálnak és semmi jelét nem mutatják, hogy tántorognának az éhségtöl, a mozgásukon látszik az erőnlét.
    Képzeld el magad hasonló helyzetben, napok óta a szabadban, a hidegben, de élelem nélkül.Sátrakat is láttam itt-ott, senki ne mondja nekem, hogy ezeket is magukkal cipelték Törökből.
    VALAKI támogatja őket, az egész felülről van megszervezve.

  84. Ezt irtam volt régen, még a járvány elötti boldog békeidőkben:
    balint2017-07-19 – 20:18
    48.Bazs
    Figyeld meg, milyen hátborzongató pontosságal vált valóra a bevezetőben felvázolt első négy pont:
    Elöször, elszivják adók formájában minden jövedelmedet.

    Másodszor, megölik a gazdaságot-minden iparág kivitele Kinába- majd felviszik mindennek az árát, megdrágitják a megélhetés, az oktatás költségeit, arra kényszeritve a felelösségérzetű embereket, hogy ne házasodjanak, illetve csökentsék a gyerekvállalási kedvet.

    Harmadszor, pénzbeli támogatással, azaz segélyekkel ösztöknzik a felelötlen rétegek-a cigányság – nyakló nélküli szaporodását.

    Negyedszer, igyekeznek Amerikát és Európát analfabéta, a végtelenségig primitiv migránsokkal elárasztani.

    Ötödször, támogatják és elősegitik a társadalmi rétegek közti külömbséget, továbbá a tehetösebbbek ellen uszitják a szegényebbeket.

    Befejezésül, csak ki kell várni míg a nyomoruságos, primitiv tömeg lesz a többség, akiknek az élete, fennmaradása a kormány kezében lesz, akik mindenestöl a kormánytól függenek majd a segélyek révén, és lesz egy nagyon vékony, ugymond „ társadalomkivüli” uralkodó réteg.
    Fentiekből az utolsó,a társadalomfölötti réteg kialakulásának kivételével minden megvalósult, ergo mi most csak egy kávét kérünk, amit hamar felhörpintünk, mert sok idönk nincs mielött bekövetkezik egy olyan világrobbanás, amit véleményem szerint az emberiség még nem látott és nem tapasztalt.
    Háború lesz, amennyiben a fehér ember idejekorán észbekap, háború ,melyhez hasonló az emberiség történelmében még nem volt!
    Mem ébred idejében a fehér ember?
    R.I.P.

  85. Ezek tegnapi felvételek, és azért nincs egyenlőre komolyabb fellépés, mert a tömegben ott vannak AK -val felszerelve a KGB különlegesi, a tömeg mögött meg a KGB és a Belarusz Fegyveres Erők szakasz szintű emberei. Ha esetleg nem tűnt volna fel, hogy kik is terelik a tömeget, éjszakánként a KGB a tömeg irányába lővöldözik fejmagasságban, hogy visszafele nem mehetnek. Viszont ha a lengyelek is lőnének akár csak babzskos fegyverekkel akkor félő, hogy a KGB Specnaz még véletlenül válaszolna, csak éles lőfegyverekkel. Elég komoly most ott a szituáció, főleg hogy ez nem egészem a Papa (Lukasenka) saját akciója, itt Moszkvában kell keresni a bábmestert, ala gázszállítások, stb.!
    Szóval a lengyelek óvatos fellépése nem véletlen a hírszerzési jelentésekre támaszkodva, majd lesz ott az EU -s további szankciók után keményebb fellépés, főleg, hogy még 3-5000 embert pár nap alatt a határra akarnak terelni a belaruszok, de hetek alatt lehet még plusz 10-15 ezer odaterelt emberke is, mert most tervezik felpörgetni a repülőjáratokat, már nem csak Minszkbe, hanem további 4 repülőtérre is egészen márciusig. Azt meg ne felejtsük el, hogy Belarusz az ODKB/CSTO (Kollektív Biztonsági Szerződés Szervezete) tagja, szóval Varsó mozgástere eléggé korlátozott, mert ebből ha eldördülnek a fegyverek hamarabb lehet egy elég komoly konfliktus az ODKB-NATO viszonylatban.

  86. 94. Python,

    Szóval az oroszok szállítják oda a tömegeket. Ez a gáz és olajüzlet mellett a másik nagy bevétel most? Közben meg fel lehet őket használni Európa fenyegetésére. Vagy mi folyik itt?

    A nagy orosz fanok mondjanak már valamit.

  87. 95: Nem, a Belaruszok üzemeltetnek kb. 2 hónapja repülőjáratokat a válsággócokba (Törökország, Irak, Szíria, stb.) és importálják haza a menekülteket, akiket most eszközként használnak fel. Viszont az, hogy ezt most lépték meg a gázszállítási mizéria kellős közepén, az valószínűleg nem független Moszkvától. Lásd Lavrov nyilatkozatait: A lényegük, az EU törölje el a szankciókat Belarusz ellen meg talán fizessenek úgy mint a törököknek a migránsok ellátásáért és visszatartásáért Minszknek, és akkor minden rendben lesz….!

  88. 96. Python,

    És ha fizetne az EU, akkor megtartják maguknak Lukasék vagy szépen visszaszállítanák őket?

    Ha ránéz az ember a térképre, elképesztő, hogy tömegével ezek az emberek oda kerültek. Lukasjankó ezt egyedül nem merte megcsinálni, biztos hogy közös produkció az oroszokkal.

    „Szergej Lavrov szerint a Nyugatot terheli a felelősség a lengyel határon kialakult helyzetért”

    Hát persze, nyílván. „Vádold az ellenfeled azzal, amit te magad csinálsz”.

    Remélhetőleg kiderül, hogy pontosan mi történt, hogy állt elő ez a helyzet.

  89. Elég jó légifelvételek a helyzetről.

    https://www.youtube.com/watch?v=WlQM5GB5Vpk

    Kb. 300 km a belarus-lengyel határ, kerítés lesz ebből gyorsan. Csak ott van felette Litvánia és Lettország is, mindkettő EU tag, akkor meg arra nyomják majd a tömeget. Vagy délen Ukrajnába.

  90. 92. balint

    Látszik, hogy szervezik őket, és látszik, hogy csupa életerős katona. Asics hátizsákkal, túrafelszereléssel.
    Bele se merek gondolni, hogy mi lett volna itt ha valamelyik szépelgő baloldali párt lett volna hatalmon. Lehet mondani mindent, de ezt jól csinálták.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük