(2102) Palácsik Tímea

Tibor bá’ online

 

Úgy döntött, hogy helyes kis fenekét átteszi Amerikába, abból a célból, hogy megkapja az amerikai állampolgárságot. Hmmm, de vajon miért?

A tehetséges, ámde sóher fiatal magyarok szoktak így dönteni. Amerika a korlátlan lehetőségek hazája (ami mára már rég nem igaz) vonzza a csóró európaiakat, mindig is vonzotta. De a népszerű szépségversenyt szervező Timi férje az államfő jóvoltából évente milliárdokat tesz zsebre, amiből néhány százmillió minden bizonnyal az oldalborda rendelkezésére áll. Akkor meg minek ez a szerencsepróbálás?

Valahogy úgy érzi az ember, hogy akik ekkora pénzeket tesznek zsebre a nemzet jóvoltából (elvégre a kaszinókban főleg a hülye magyarok hagyják ott a pénzüket) azoknak illene legalább megjátszani némi hűséget a haza iránt. Legalább is ez eddig így volt szokás. De fátyol reá, a lojalitás nem számon kérhető, hiánya nem büntethető. Viszont a kérdőjel még mindig fennmarad.

Mi az ördögért akar Palácsik Timea amerikai állampolgárságot kapni? Már csak azért is, mert ehhez minimum 2,5 év helyben lakás szükséges, ami nem hiszem, hogy nagyon kellemes lenne. Elvégre ott aztán aligha lesz celeb, nincsenek csodáló barátnők, érdeklődő újságírók, interjúra felkérő TV stúdiók. Ja és majd elfelejtettem, mik lesz a szex-szel. Fiatal nők, pláne ha házasok, általában ragaszkodnak a gyakori szex-hez. Jelenlévő férj nélkül ez hogyan kivitelezhető? Vagy az amerikai állampolgárság annyira fontos, hogy még a cölibátusz is belefér? Különben nem értem a dolgot, a múltkoriban még arról volt szó, hogy Vajnáéknál 2018-ban jön a gyerek. Tessék mondani, ez az önkéntes száműzetés ebbe még belefér?

_______________________________________________________
_______________________________________________________
_______________________________________________________

12 gondolat erről: „(2102) Palácsik Tímea

  1. Egészen biztos, h semmilyen szex sincs közöttük. Az öregnek ez a felállás belefér és így legalább nem feszegeti egy pletykalap sem, hogy már régóta alkalmatlan a fütyköse bármiféle örömszerzésre. Az a pénz meg, amit a Timike elvisz úgyis aprópénz. Egyébként meg Timikére rájött a felismerés, h belőle akár még Hollywoodi sztár is válhatna, pláne ha az öreg hörcsög még meg is támogatja a háttérből. Mindenesetre előtte felhivhatta volna bájos Dobó Katánkat, aki hasonlóan sztár szeretett volna lenni losziban, csak hát kinn azért nem úgymennek a dolgok, mint nálunk. Egyébként meg mindig is a hülyéknek állt ez a világ.


  2. 1:
    Ha nem írom ki, hogy szatíra, akkor nem megy át?
    3:
    Na ne mond! Komolyabb posztoknál 3-4 hozzászólás van. Az olvasó közönség nagy része nem tudja, hogyan működik a kamatos kamat, és hadonászik az exponenciális szóval, de nem tudja felírni az x = 2^x képletet. — Különben pedig, ha a népesség 99 százalékát foglalkoztatja egy téma, akkor sznobság azt mondani, hogy ez nem méltó hozzám, pláne vasárnap.

  3. Lehet , hogy pont a gyerek miatt ment oda. Biztos forrásból tudom USA -ban el lehet intézni a béranya által szült gyerek biológiai szülők általi anyakönyvezését. Így celeb hölgyunknek nem kell a 9 hónapot végig szenvedni, nem lesz narancsbőrös a hasa, nem lesz visszeres a lába, nem nyúlik meg a cicije, stb. És még az is lehet, hogy valóban a mikulás lesz az apa, mert művi úton még talalhatnak benne egy élő spermat. És kb a raszánt idő is stimmel.

  4. Szerintem celeb lesz, ahhoz elég ismert producer felesége (vagy mi). Az újságfirkászok majd megoldják.

  5. A kaszinó az csak a fideszes fiúk adózása miatt van. Bemegy a fideszes 10 milliárd forinttal a kaszinóba, átváltja zsetonokra, majd iszik két kólát. Utána visszaváltja a zsetonokat, és kér erről egy igazolást a kaszinótol. Ez 16%-ba kerül,(szja) + 2% megy Andynak. 18%-ért tisztára mosott pénze van. Ezért kapta Andy a tejhatalmat, ha jól tudom. Ez magánvélemény volt 🙂

  6. Kedves blogtársak: Malacka megígérte Timikének, hogy lesz gyerek, mert Timike 1-2 éven belül akar gyerkőcöket. Szexet nem ígért, csak gyerekeket, azt meg ugye művi úton is lehet…, de mennyivel jobb már ha egyszerre amerikai és magyar állampolgárok is lesznek a születendő gyerkőcök.
    Timike meg egy igazi aberrált (lásd a Damu Rolanddal folytatott hol az egyik, hol a másik verte meg a szeretett felet durván szeretjük kapcsolatukat…) és persze számító (Malackával, azaz Vajna Andrással mert 3 éve már így kell hívni a levitézlett producert, de menő hazai casino királyt, kb. kirakat házassága…) k….! Szóval Vajnának biztos lesznek unokái vagy mi…! 😛
    Mondjuk ők nyilvánosan bemutatják a nagy átlagnak, hogy mennyire is egy elbaszódott emberanyagból áll az „elitünk”. De aki nem hiszi, ez egy őszinte szerelem. Állítólag, de valahogy külső szemlélőként nem annak tűnik. 😛 😉

  7. 9: Szivacs rá. Generációs különbség 😀

  8. 8: szerencsére nem Vajna az egyetlen elitünk.

    Ha tényleg BAB gondolata lehet egy amerikai állampolgárság érdeme mögött, akkor csinálhatnának egy nemzeti kéklámpás házat vagy többet ahol megoldják a nemzet hasonló nemzési gondjait.

  9. Azt olvastam, hogy Vajnának volt egy fia, aki meghalt. Könnyen lehet, hogy örököst akarnak gyártani.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük