(91) Jó dolgunkban

Tibor bá’ szatirikus online

 

Néhány perce döbbentem rá, hogy nekünk, magyaroknak milyen jó dolgunk van. Ugyanis az égvilágon semmi, de semmi problémánk nincs. Más országokban tüntetnek sőt, zendülnek, mert elcsalták a választásokat, mert nem lehet megélni a fizetésekből, mert túl enyhe büntetés szabnának ki a korrupcióra. Ja, igen, más országokban lőnek, robbantanak, nincs nap, hogy ne haljon erőszakos halált 20-30 ember. Máshol éhen halnak tízezrek és persze járványok pusztítanak. Hónapok óta fohászkodnak esőért, mert kiszáradt a termés. Gond és baj szerte a világban, de nálunk semmi probléma. Bocsánat, egyetlen egy problémánk akad, igaz egy kicsit mesterséges, de probléma. Van egy-kétezer ember, aki büszke arra, hogy ő buzi, bocsánat, hogy meleg, és akad néhány száz, akinek ez nem tetszik, és akkor most foglalkozzunk egy kicsit ezzel.

Én heteroszexuális vagyok, nem tehetek róla, ezzel vert meg az isten. Igaz, már hozzászoktam, és a vele járó kényelmetlenségeken sikeresen túltettem magam. Arra viszont nem emlékszem, hogy valaha is büszke lettem volna rá. Különben 42-es cipőt hordok, és erre se vagyok büszke. Egyetlen egy dolgom akad vele, hogy amikor cipőt akarok venni, akkor a polcról a 42-es cipőket veszem le. Most nem sorolom fel, de rengeteg tulajdonságom van, ahogy másnak is. Éppen ezért nem értem, hogy ez a bizonyos egy-kétezer ember miért büszke arra, hogy meleg? Talán négy éven át keményen nyomták az egyetem padját, és éjt nappallá téve tanultak, hogy melegek lehessenek, és most, hogy végre melegek, kimennek az utcára és a maguk enyhén rendhagyó módján tudtunkra adják, hogy ők büszkén melegek, merthogy megdolgoztak érte? Egészségükre! Parádézzanak, éljék ki magukat, legyenek boldogok, én a magam részéről kívánok nekik sok-sok kellemes együttlétet. Kevesebb ánusz repedést, beszarást, meg ami még ezzel jár. Aki ezzel nem ért egyet, az maradjon otthon, ahogy én is otthon maradok, és ne nézze végig a parádét, amit különben valóban égbekiáltóan gusztustalan, viszont a törvények szerint természetesen joguk van gusztustalannak lenni.

Aztán, nini, néhány százan ellen parádéznak. Úgy gondolják, nekünk olyan jól megy a dolgunk, annyira nincs semmi problémánk, hogy direkt kell csinálni. Illetve, nem is gondolják végig. Nekik nem számít, hány millióba kerül a rendfenntartása, a károk helyreállítása, ők egyszerűen utálják a melegeket, amit valahol meg tudok érteni, mert sok szeretni való nincs rajtuk. Ez a bohóckodás, amit csapnak, egy kicsit nekem is sok, de ha minden heteroszexuális tüntetően otthon maradna, és a dobáláshoz előkészített tojásokból jó kis rántottát készítenének maguknak és az ellenkező nemű partnereikkel elfalatozgatnák, majd bekapcsolnák a tévét és azt látnák, hogy a tökéletesen elnéptelenedett utcákon egy-kétezer büszke meleg lógó orral miként menetel teljesen céltalanul a meglepődött rendőrök sorfala között, akkor mindenki, de legalább is a többség jól járna. Jövőre nem lenne meleg parádé, mert ha a kutya se támadja meg őket, akkor nem érdemes parádézni, nem lehetnek áldozatok. A rendőrök szombati napjukat a családjukkal tölthetnék és a belügyi tárca milliókat spórolna meg. A TV adók pedig kénytelenek lennének helyszíni tudósítás helyett, mondjuk Los Angelesből közvetíteni egy meleg parádét, hadd lássák a magyar nézők, milyen büszkék arrafelé a melegek. Könnyen lehet, ha a magyar melegeket nem dobálja senki, akkor még az is kiderül, hogy pontosan mire büszkék.

_________________________________________________________
_________________________________________________________
_________________________________________________________

138 gondolat erről: „(91) Jó dolgunkban

  1. Történelmi háttér nélkül, ez a poszt nem tükrözi a valóságot. Felvonulni nem kötelező, az egyén döntése, ugyan úgy mint mikor valaki átszalad a piros jelzés ellenére a vonat előtt, de már nem ér át soha a túloldalra.

  2. Ásotthalmon is volt nemrégen meleg tüntetés. Toroczkai a polgármester ugyanezt a taktikát választotta. A buzik jöttek, jól átfáztak,majd haza mentek, a kutya se foglalkozott velük. Még hírt se tudtak csinálni.

  3. 1:
    Ez alkalommal ez a poszt főleg a véleményemet tükrözi. Kettős kritikát alkalmaztam. A melegeknek nem kellene prájdolni (ezt mostanában találták ki Soros György háttérrel). A straight-eknek pedig nem tojást kellene dobálni, hanem le kellene szarni az egészet. —
    Különben. Az M1-es osztrák folytatásán az útszéli boltokban ki van írva „Magyar ne lopj”. Én ugyan nem lopok, de mivel magyar vagyok, szarul érzem magam. Én is mondhatnám, hogy történési háttér nélkül a kiírások nem tükrözik a valóságot. De minek?

  4. Néha elábrándozom rajta, hogy kéne csinálni egy szívárványszínű pólót, és ráírni: A BÉKE JELE NOÉ ÓTA, NEM A SZODÓMIÁÉ

    És aztán kimenni vele a prájdra. De persze inkább valaki másnak, mert anyira nem érdekel az egész, hogy egy szalmaszálat keresztbetegyek. 🙂

  5. 3: „”az útszéli boltokban ki van írva “Magyar ne lopj””

    Lehet, hogy az átlag osztrák hülye, de annyira nem, hogy ne tudná megkülönböztetni a cigányokat… csak a PC miatt nem írhatta ki.
    Bár az sem túl PC, hogy a ‘magyar’-t kiírta…

    http://www.urbanlegends.hu/2013/03/magyar-ne-lopj/

  6. 5: … és érdekes erre nem kapja fel a fejét sem a TASZ sem a többi kettős mércével bíráló szar emberi-jogi szervezet. Bezzeg írnák azt ki, hogy „cigány, ne lopj!”. Ajajaj…

  7. 3: Az én véleményem pedig a következő. Bármennyire is ellenkeznek egyesek, az hogy valaki homoszexuális az egy degeneráció, genetikai betegség, génhiba, leszámítva a heccből vagy tudatmódosító szerektől, rövidebb-hosszabb ideig buzivá válókat. Még nincs meg az a gyógymód, hogy „átkapcsoljuk” a felelős gént, addig ezt a homoszexuális jelenséget, sajnos el kell fogadjam és próbálkozom is vele, addig amíg nem provokálnak, nem mártírkodnak és nem vonaglanak szervezetten.
    És igen Tibor bátyám, teljesen igaza van, kevés olyan ember él a Földön akinek ennyire megvan minden külső körülménye ahhoz hogy boldogan élje le az életét.

  8. Miért nem lehet nevén nevezni ezeket? Buzi és kész….
    Nem érdekel a rózsaszín álmuk, mert undorodom attól, hogy bemocskolják a mindenki által szeretett légköri szivárvány jelenségét és például az ősi „meleg” szavunkat, amelyről képileg és érzésileg mindenkinek a családi otthon, a fészek melege jut eszébe és nem ez a degenerált társaság…
    Sajnálom őket, mert „eltévedtek valahol az úton”, de ne nekünk a többségnek kelljen rosszul éreznünk magunkat ez az elenyésző kisebbség beteg, perverz szubkultúrája miatt…

  9. Tibor bá igazán nem értelek, hogy miért kell ezt a témát ujra és ujra felhoznod addig, amig nem tudsz rola elfogultság nélkül irni. Nem szereted a melegeket….slussz. Innentöl fogva nem tudsz korrekt irást erröl lehozni…..slussz. Megint idörendi és fogalombeli zavarban is vagy egyszerre.

    A Wikipédia is kiemelten hozza ezt a pár sort:

    „A melegbüszkeség nem azt jelenti, hogy valaki büszke rá, hogy meleg, hanem hogy büszkén, emelt fővel meleg.”

    Ergo nagyon sokan és Tibor bá te is kevered a szezont a fazonnal!
    Nyilván az, hogy valaki meleg vagy buzi tökmindegy melyik szot használjuk, szoval az önmagában nem teljesitmény, nem is jár érte elismerés. Itt nem erröl van szo.

    Sokkal inkább arrol van szo, hogy a buzikat a történelem során nagyon sokszor, nagyon sulyosan és nagyon igazságtalan modon bántalmazták. Egy olyan dolog miatt, amiröl maguk nem tehetnek és tulajdonképpen az ég egy világon semmit nem ártanak vele a többségi társadalomnak.

    Ha az emberi intelligencia végre eléri azt a szintet ami képes bánni a másággal (itt nem csak buzikrol van szo) akkor okafogyottá válik a pride.
    De amig ilyen magasreptü hozzászolások érkeznek, mint itt felettem közvetlenül Akela meg Island billentyüjéböl addig kell a Pride!
    Nem is értelek Akela, ezt most komolyan irtad, hogy te géneket akarsz kapcsolgatni? Ez valami vicc? Én is átkapcsolgassam a tiédet ugy hogy még a farkad se nöjjön ki?
    Az a baj az ilyen emberekkel, hogy azt gondolják ök tudják a tutit és jol megmondják. Aztán csak szegénységi bizonyitványt sikerül kiállitani magukrol, mert még azt sem tudja, hogy a homoszexualitás nem betegség, nincs mit kapcsolgatni, és gyogyszer sincs rá.

    Kár ezt a dolgot sokáig rágni. Ha az emberek felnönek odáig, hogy nem itélkeznek folyton mindenki felett, akkor nem lesz szükség Pridera.
    Szerencsére a világ nyugati fele eljutott arra a szintre, hogy a buzikat legalább jogilag egyenértéküekké teszik a heterokkal.
    Ahogy ennek mindig is lennie kellett volna…. ha normális emberek lennénk…

  10. 9. Curix

    „akkor okafogyottá válik a pride.”

    A pride soha nem válik okafogyottá, mert mesterségesen gerjeszti a problémát. A többség nem kíváncsi rá, de ha folyton az orra alá dörgölik, akkor inkább ellenséges lesz a dologgal szemben.

    A másik dolog, hogy mivel az egyik meghatározó politikai erő kedvenc vesszőparipája, így örökre célpontja marad a másik oldalnak.

    Az emberi intelligencia képes lenne kezelni a problémát, ha nem röfögne folyton a TV-ben egy szakállas nő, egy comingoutos celeb meg hasonlók… Hagyni kellene a csendes többséget, hogy el tudja őket kerülni, ha akarja. Ha nem hagyják, akkor hangos többséggé válik, és megint rendőrökkel kell védeni a prideot.

  11. Ma már lassan az a probléma, hogy a szubkultúrák akarják a többségi, normális-programozottságú egyénekre kényszeríteni a saját komplexumjaikat….sőt még én érezzem rosszul magam, mert kimerem mondani, ha nem tetszik a viselkedésük. Mindenhonnan ordít már ez a PC-baromság….igenis a nevén kell nevezni a dolgokat, mert a saját hülyeségünktől válunk már függővé….szólás- és vélemény-nyilvánítási szabadság van könyörgöm…
    A zöld legyen zöld, a muszlim legyem muszlim, a cigány legyen cigány és sorolhatnám….
    Ha a homokba dugom a fejem és nem mondjuk ki a nevén, hanem finomkodunk, akkor változik talán valami????
    Nem ítélkezésről szól a véleményem, de többségi állampolgárként lehet esetleg jogom arra, hogy büszke lehessek én is a véleményemre, az életemre, a sexuális beállítottságomra? Mégse megyünk ki tüntetni, fesztiválkodni a többségi értékeink mellett, mert ez az általános társadalmi morál és az élet rendje szerint normális és nem kell ehhez külön reklámot csinálni..

    A pride kapcsán pedig: mit mondjak a 8-10 éves gyerekeimnek – akiket a PC nem érdekli, mert ők még őszinték – hogy kik/mik ezek az emberek és mit csinálnak???? Azt nem mondhatom nekik, hogy ezek az emberek jól „működnek”…mert nem ez a követendő példa!

  12. 10:

    „A pride soha nem válik okafogyottá, mert mesterségesen gerjeszti a problémát.”

    Milyen problémát? Hogy vannak melegek? Nincs itt semmi probléma.
    Probléma abbol van, hogy az idiota tojásdobálo és keritésdöngetö agyhalott odamegy csinálni a fesztivált!

    Ez nem buzikérdés. Ez emberi viselkedés kérdése.

    Amugy Attila kevered az ok kozat függéseket. A romlást nem a buzik hozták az emberiségre, az emberiség maga ilyen. Mi termeltük ki a Koncsitákat ennek semmi köze a nemi orientáciohoz. Egyszerüen ilyen az emberi természet.
    Mindenki ostobának tartotta anno a Monika show-t mégis egy évtizedig futott…. és nem azért mert Soros György pénzelte Monikát hanem mert igen magas nézettségeket hozott…..

    Egyébként ki vagy te, hogy eldöntsd ki röfög a tévébe? Csendes többség? Haha…. Imádom az ilyen burkolt megfogalmazásokat. A CSENDES TÖBBSÉG…. mitöl lenne csendes? Miért lenne csendes?
    Csak mert a csendes többség ellentéte a hangos kisebbség ugye? Ezek lennének a buzik? Naná… és akkor már megint a probléma gyökerénél vagyunk.
    Az emberek fejük tetejéig vannak elöitéletekkel….. ezért is olyan boldogtalanok..

    Island
    te azok közé tartozol, akiknek még önállo véleményük sincs erröl a dologrol, csak hangoztatod a szlogeneket… Mondod a magadét de nem vagy hajlando tudomást venni egyszerü összefüggésekröl és ténykröl.

    Ami a gyerekeidet illeti…. Mégis mit kéne mondani nekik? Az igazat. Miért mi mást? azt ne mond, hogy ettöl lesz a gyerek lelkisérült.
    Mint ahogy nyilván az is a buzik miatt van, hogy a mostani 12-14 évesek isznak drogoznak szexelnek…. ez se amai 40-es korosztály csödje mi? persze a buziké….

  13. 9: „Ha az emberi intelligencia végre eléri azt a szintet, ami képes bánni a mássággal”

    Van-e arra racionális magyarázatod, hogy miért a többségnek kellene alkalmazkodnia a különböző kisebbségekhez?
    Miért várja el minden kisebbség /vallási, nemzeti, identitásbeli/, hogy a többség alkalmazkodjon hozzá?
    Mégis, milyen alapon? Csak azért, mert szerintük úgy PC?
    Vajon hogyan viselkedne egy mostani kisebbség, ha egyszer csak többségbe kerülne a jövőben?
    /Erre ugye vannak történelmi példák – tótok, oláhok, rácok… /

  14. 9 – Curfix:
    Én nem vagyok elfogult, mert nincs miért. Se én nem vagyok meleg, se valamelyik fiam, rokonom. És olvass el óvatosan. Nem a melegek ellen írtam, hanem a prájd megnyilvánulás ellen. hangsúlyozottan elismertem a melegek egyenlő jogait, de elítélem a gusztustalan hivalkodást.

    Mindenkinek:
    Tudományosan megállapított, hogy a homoszexualitásnak semmi köze a génekhez. Mindenki heterónak születik. Aki homóvá válik az keresse az okokat a neveltetésében, ott van elásva a kutya. A buzivá válás nem isten csapása, hanem a szülők (nagy ritkán tanárok) sara.

  15. Minden normális szavunkat kiforgatnak.
    Mi az hogy meleg?
    A Gellértben az egyik csapból 35 fokos vizzel telik meg a medence kellemes meleg.

    Én speciel 37.2 fokos hőmérsékletü vagyok általában, és nem vagyok meleg. De kihült sem Akkor???

    Homokos: az unokámmal leülök a homokozó szélére mig játszik…felállok és uram bocsá homokos a ruhám…hál istennek nem én.

    Van szép szivárvány szinű pólóm..nem merem felvenni bármily tiszta szinek vannak rajta és drága volt…

    Szóval ez a mondvacsinált meleghomokosszivárványos izé egy direkt probléma provokáció gyártás a figyelem elterelésére a a miről is?

    Szimbólumaink szavaink bemocskolása, az viszont megy 1000-el.

  16. 13:

    „Van-e arra racionális magyarázatod, hogy miért a többségnek kellene alkalmazkodnia a különböző kisebbségekhez?”

    Már a kérdés sem jo, de elmondom: azért mert mindannyian emberek vagyunk és nincs olyan hogy abszolut többség. Ha a homoszexuálisokrol beszélünk akkor a társadalom 10%-rol beszélünk. Ebben a tekintetben ök a kisebbség igen. Aztán ha a balkezesekröl beszélünk, akkor megint egymásik halmaz lesz a kisebbség. Aztán ha a kék szemüekröl, akkor megint egy másik….. és a sor végtelen.
    TE MAGAD is Observer beletartozol egy kisebbségbe! Nem ismerlek tegyük fel balkezes vagy, oké?
    Mit szolnál hozzá, ha ezmiatt téged kivégeznének? Mit szolnál hozzá ha az osztálybol kizavarnának irás tanulásakor? (volt rá élö példa régen)
    Mit szolnál ha ezmiatt másodrangu és beteg embernek bélyegeznének? Mit szolnál, ha átnevelésre küldenének, hogy csak jobb kézzel irhatsz?

    Hát erröl van Observer!

    És megkérdem töled, én mint jobbkezes többség!!!! Mijogod van neked balkezesnek bármibe beleszolnod? Ha ki mersz menni az utcára lázadni ezért, akkor megverlek!
    Kérdés: lenne e jogom ehhez? Csak azért, mert én jobbkezes vagyok lenne e jogom belszolni a te életedbe mert balkézzel irsz?
    Na ezen gondolkodj el!

    14:

    Tibor bá kicsavartad a meleg büszkeség fogalmát. Nem jol értelmezed és erröl posztot is irsz. Mégis mit kéne gondoljak? Tudom nagyon jol, hogy ellenem nincs kifogásod csak azért mert meleg vagyok, tudom azt is hogy sosem bántanál ezmiatt, de mégis benned van az ellenszenv, de nem baj!!! Mert te ezt tudod kezelni! És ez tsz téged emberré. A másik, aki ezmiatt kimegy tojás dobálni és törni zuzni az marad csak paraszt…. akinek nem a melegekkel van baja, hanem a saját nyomorult életével.

  17. 9”Ha az emberi intelligencia végre eléri azt a szintet ami képes bánni a másággal (itt nem csak buzikrol van szo) akkor okafogyottá válik a pride.”

    Ez sosem lesz lehetséges ,mert az evolució mindig az élet és szaporodoképes mintát támogatja,ezért aztán örök bunkóságra lettünk programozva,hogy sose érhessük el azt az intelegenciaszintet ,amivel a buzikat,retardáltakat,fogyatékosokat képesek legyünk az egészséges egyeddel egyenrangúnak elfogadni. 🙂

    Impotens buzi ugye nem létezik ?

  18. 17.Arra nem gondoltál, hogy az a fránya természet a fogyatékos ? Az ánusznyilás igazán működhetne vice versa, ugyanígy a teherbe ejtés.
    De majd a modern tudomány evolúciója ezt is megoldja, még hamarjában a kihalás előtt 🙂

  19. 12. Curix

    „Ez nem buzikérdés. Ez emberi viselkedés kérdése. ”

    És az ember évezredek óta így viselkedik… így van programozva…
    Létfenntartási ösztön, amit „tanulással” meg propagandával nem lehet eltüntetni, csak ideiglenesen elfojtatni.

    A probléma abból van, hogy rá akarják erőszakolni a többségre, hogy az, amit az undorítónak tart, az normális.
    Aztán ez még nem elég, ki se tudja kerülni, ha akarja se.
    És ez nem a homók meg a heterók problémája, hanem azé a politikáé, amelyik ezt hasznélja fel a társadalom fellazítására.

    Koncsítát nem az emberi természet termelte ki, hanem azok, akik évszázadok óta a természet ellen dolgoznak, ők tolják le a többség torkán ezt a jelenséget.
    Sajnos vannak akik nagyon is jól ismerik az embei jellemet, és hatalmas erőkkel dolgoznak ennek a jellemnek a gyengeségeinek kihasználásával.

    A csendes többség alatt azokat értem, akiket nem érdekel a dolog.
    Élni és élni hagyni alapon. Nem szólunk bele egymás hálószobai dolgaiba, és nem is visszük a saját hálószobánkat az utcára.
    Ebben ki lehet egyezni.

  20. 17
    Kalotaszegi veled az evolucio csunyán elbánt :DDD

    Mi emberek azért tovább fejlödnénk ha nem bánod….

    „A probléma abból van, hogy rá akarják erőszakolni a többségre, hogy az, amit az undorítónak tart, az normális.”

    Attila én ettöl falnak futok, te is ezt a baromságot hajtod. KI mond meg már nekem, hogy ki akar téged bármire is rákényszeriteni? Fogott bárki fegyvert a fejedhez, hogy ha nem leszel buzi akkor lelö???
    Vontak le már azért a fizetésedböl mert hetero vagy??? Vagy mi miröl beszélsz?
    Hány buzi eröszakolt meg? Miröl beszélsz már az isten szerelmére? Ki kényszerit téged bármire ami homoszexuális???? Mondjál már ilyet!

    „Koncsítát nem az emberi természet termelte ki, hanem azok, akik évszázadok óta a természet ellen dolgoznak,”

    Aha persze a háttérhatalom igaz? Jol van, helyben vagyunk.

  21. 17. kalotaszegi

    „Ez sosem lesz lehetséges ,mert az evolució mindig az élet és szaporodoképes mintát támogatja,ezért aztán örök bunkóságra lettünk programozva,hogy sose érhessük el azt az intelegenciaszintet ,amivel a buzikat,retardáltakat,fogyatékosokat képesek legyünk az egészséges egyeddel egyenrangúnak elfogadni. ? ”

    Fején találtad a szöget !

    Németország, az egyik legnyitottabb, legtoleránsabb toleránsabb társadalom… nem képes újratermelni magát, már átesett azon a ponton, ahol ez még visszafordatható lett volna.
    Az „élet” nem támogatja ezt a szintű toleranciát…
    Ahogy azoknak a homokosoknak is egész mást jelent az a szó hogy „jövő” akik soha el se képzelték, hogy gyerekeik legyenek, mint egy többunokás nagymamának.

    És hogy ha a „másság” ilyen egyszerű koncepcióknál is kitüremkedik, akkor nem csoda, hogy a szegény heteró aggódik, ha komoly döntéshozói pozíciókba olyanok kerülnek, akiknek a „jövő” max a saját temetésükig tart…

  22. 22.
    Igy van .A buziság kimerül a saját perverzségében,se nem kevesebb ,se nem több ennél.

  23. 21

    „Németország, az egyik legnyitottabb, legtoleránsabb toleránsabb társadalom… nem képes újratermelni magát, már átesett azon a ponton, ahol ez még visszafordatható lett volna.”

    Attila nincs egy olyan hozzászolásod, ami ne lenne tele logikai bukfenccel!
    Mond már meg nekem mi köze van a homoszexualitásnak a népességszaporulathoz? Buzik eddig is voltak eztán is lesznek a társadalom egy konstans 5-10% közötti része.
    A háboru utáni bébibumm és a mostani népességfogyás teljesen más okokra vezethetök vissza. SEMMI köze a homoszexualitáshoz.

    Egyébként kedves Attila arra még nem gondoltál hogy tulszaporodtunk? Mert ez a helyzet. Németország 82 millio embert tart el ezen a nem olyan tul nagy föld darabon. Mond meg ki mondja azt meg hogy a 82 millio az ideális szám? Te? Miért baj ha a lakosság száma csökken? Csak nöhet minden? Erre tanitott benneteket a kapitalizmus, jol beégett az agyatokba.

    Nem. Épp hogy ellenkezöleg. Amit ti „életnek” hivtok a céltalan és korlátlan szaporulatot, ami Afrikában van AZ, na AZ fogja majd a ti végeteket jelenteni, nem a homoszexualitás.
    Lesz idö amikor vissza fogjátok sirni a homokosokat! Mikor ideözönlik a csürhe, aztán nem kérdez, nem magyarázkodik, hanem fogja a lányodat és megeröszakolja. Mert az ugye az élet. Hát szaporodni kell a kutya mindenségit….

  24. 2o
    Elfelejted azt az egyszerű tényt,hogy méhben fogantál,anyád és apád álltal ,nem seggben ,szarközött ,Bélától,bármennyire csodálatos dolognak tünne is ez a dolog a buzunkulusok számára 🙂
    Van a normális ,eredeti állapot. Ami ettől eltér ,az nem a fejlődés és az értelem következő szintje ,hanem selejt, abnormális mutáció.

  25. „Island
    te azok közé tartozol, akiknek még önállo véleményük sincs erröl a dologrol, csak hangoztatod a szlogeneket… Mondod a magadét de nem vagy hajlando tudomást venni egyszerü összefüggésekröl és ténykröl.”

    Köszönöm a gyors személyiségtesztet….tudod az a probléma, hogy én nem akartalak téged a személyedben megsérteni! Saját véleményemet írtam le és nem szlogeneket. Te viszont azzal próbálsz „érvelni”, hogy személyeskedsz, de ez nem korrekt így szerintem.

    Tiszteletben tartom, hogy te MÁS vagy, ez a te dolgod és a te tapasztalásod. Légyszíves tedd meg azt a szívességet, hogy racionális alapon és nem érzelmi indíttatásból próbálsz reflektálni…tudom, hogy nehéz, mert a poszt témája kapcsán úgy érzed személyedben „lettél megszólítva”.

    Költői kérdés: Ha a szaporodás, mint életfunkció úgy lenne „programozva”, hogy ne járjon együtt élvezettel és kéjvággyal…..szerinted ki csinálná?
    (- Biztos vagyok benne, hogy csak azok a nő-férfi párok, akik eldöntik, hogy gyermeket szeretnének teremteni e világba és fizikailag is képesek reá..)

  26. 25:

    Island
    Költöi kérdés: két fülem van akkor miért nem vagyok szatyor?

    Majd ha nem érzek felöled támadást ebben a témában, akkor visszahuzom a tüskéimet és emberi leszek veled, de amig igy kezelsz engem, mint ahogy azt fenn elöadtad, addig ne várj tölem sokat.

    24:

    Nem értem mire akarsz kilyukadni Kalotaszegi barátom…. összehordasz hetet havat….
    minden homoszexuális méhben fogant. És? Hogy jön ez ide? Miröl beszélsz? Állitottam esetleg az ellenkezöjét?
    Azé’ te se az értelem következö szintje vagy na….. :)))))

  27. 16: „Már a kérdés sem jo”

    Szerintem nem ment át a mondanivalóm lényege – mi lenne /ha már példálózunk/ ha valami véletlen folytán a melegek kerülnének többségbe, és maradna 10% hetero. Akik ezt büszkén, prájdot rendezve dörgölnék a melegek orra alá minden évben, és külön jogokat követelnének maguknak.

    Szerinted a ‘többségi’ meleg-társadalom hogy reagálna erre??
    Biztos vagy benne, hogy jobban, mint ami a mostani helyzet?

  28. 16:
    Nem, hogy nem bántanálak, hanem megvédenélek, mert ritka kivétel vagy. Téged ez a tragikus sors nem tett antiszociálissá. De az analógiád nagyon sántít. Balkezesnek vagy bármi másnak lenni nem vált ki semmi spontán reakciót. A helyzet az, hogy én nem értem meg, hogy férfi létemre mi kedvelni való van egy másik férfi testében. Te (ti) pedig azt nem értitek meg, hogy straight férfi számára mennyire undorító, amit tesztek. Ahogy te nem tehetsz arról, amit preferálsz, úgy mi se tehetünk erről az undorról. Mindkettőt a természet teszi velünk. Te intellektussal képes voltál megállítani egy belső pszichés folyamatot. Ugyanígy intellektus kell ahhoz is, hogy ezen az undoron valaki uralkodni tudjon. A bunkók erre képtelenek, ezért dobálják a tojásokat. És mivel a bunkók ezen nem tudnak és nem is akarnak változtatni. Legokosabb lenne ezt a prájdot elfelejteni.

  29. 27:

    De átjött a kérdésed, de továbbra sem jo.
    Nem fogod fel az egész lényegét. A melegek soha nem akartak többet, mint hogy emberként kezeljék öket és ugyanazok az emberi jogok megillessék öket, mint a heterokat.
    Ezért cserébe a történelem folyamán kivégezték öket, megkinozták, beteggé nyilvánitották, kényszer gyogykezelték öket, megalázták öket…folytassam?
    Mindezt te tetted és a te többségi társadalmad!
    Ezek után még te kérded, hogy mi lenne ha a homoszexuálisok kerülnének többségbe? Ez most komoly? Te azt feltételezed hogy a buzi az állat és nem a heterok akik ezekre a borzalmakra mind valoságban képesek voltak?
    Érted miért nem jo a kérdés??? Vagy ragozzam még hogy melyik szeparácio a nagyobb állat? Esetleg soroljam még hogy mi minden borzalmat sikerül még ezen a földön a heteroknak véghez vinni?

    Szerinted ez tényleg egy probléma neked hogy én egy pasit dugok esténként az ágyban? Áruld már el hogy mi közöd van hozzá? Én beleszolok hogy te kivel és mit csinálsz? Ilyen egyszerü ez Observer.
    Valami uton modon a heterok azt érzik hogy bele kell szolniuk ebbe….
    Miért? Mondja meg nekem valaki hogy miért? Szerintem akik beledumálnak azoknak mind nagyon szegény lehet a szexuális élete…

  30. 28:

    „Legokosabb lenne ezt a prájdot elfelejteni.”

    Soha nem támogattam a prájd ezen formáját és soha nem mennék el egyre sem.
    Nincs baj az undorral Tibor bá! Mint irtam pont az tesz emberré, hogy ezen urrá tudsz lenni.
    Én is undorodom pl. a kövérektöl, meg sok mástol is, mégsem török pálcát senki felett, addig amig engem nem bánt. Ha neki 120 kilosan jo, akkor legyen…. áldásom rá. Én akkor is sportolok.

    Egyébként nem minden hetero undorodik ettöl. Nagyon sok hetero pár van, akik szintén análszexelnek. Kérdem én miért akar egy hetero pasi egy nöt seggbe dugni, mikor pár centivel odább van egy erre tervezett lyuk is? Na erröl ennyit.
    Egyébként én sem undorodom a nöktöl. Egyszerüen szxuálisan nem vonz és kész, de nem undorodom tölük. a testüktöl sem….

    Én valojában semmi mást nem szeretnék, mint hogy fekete és fehér, buzi és hetero éljen békességben együtt emberként. Ehhez soha nem voltunk ilyen közel mint most. De sajnos nem lesz idö rá, hogy a dolog beérjen….

  31. 29:
    Megint elfelejted, hogy nem a homó praktikával van bajunk, hanem a prájddal. Még azt a jogodat is elfogadjuk, hogy kimész az utcára mutogatni a faszodat a prájd felvonulás keretein belül, de azt állítjuk, hogy ne csodálkozz, ha a primitívebb heterók egy csoportja tojást dobál. És igen, a sötétebb múltban tették azt, amiket felsoroltál.

    30:
    Tudom, hogy nem mennél el felvonulni. Nem is rólad volt szó. És nem értem, miért ugrasz és véded meg azokat, akik ezt nem érdemlik meg.

  32. „És nem értem, miért ugrasz és véded meg azokat, akik ezt nem érdemlik meg.”

    Valoban nem, de mégis ugy érzem megvezették azokat is, akik ott vonaglanak a kamionokon. Egyébként a világ nyugati felén a melegek kvázi elérték, amit szerettek volna igy a prájd már nem az, amiröl régen szolt. Átment egy fesztivál szerüségbe és mint ilyen teljesen ki van csavarodva, de nem azért mert melegek hanem mert ilyenek a fiatalok.
    Régen nem ilyen volt a prájd.

    Jo példa erre a sziget fesztivál. Aki azt mondja minden fiatal egészséges szellemi fejlödéséhez szükséges egy sziget fesztivál…..hát ja.
    Csak tudnám hol vannak ilyenkor az Island félék?
    Azt vajon hogy magyarázza el a gyerekeinek, hogy miért nem kell 14 évesen szexuálisan kiégni, bedrogozni…. beinni… lezülleni… ezek nem zavarják ugy látszik.
    Meg az sem, majd mikor a gyerek joggal megkérdezi, hogy apa miért vágtátok haza a Föld bolygot? Ezek nem kérdések…..nyilván. De hogy két fiu miért fogja egymás kezét….. huh hát az nagy trauma.

  33. 29: Azt hiszem, itt én befejezem. Ez a stílus nálam nem nyerő.

  34. 33:

    Pontosan milyen stilusra gondolsz?

    Egyébként érdekes dolog ennek az egésznek a pszichologiája. A heterok jo része meg van gyözödve arol, hogy egy melegbe ott és akkor törli meg a lábát ahol akarja. Valahogy ehhez „joga van”.
    Hát nincs.
    Amikor pedig a meleg megvédi magát akkor a hetero fel van háborodva….
    De bármelyik heteroval leállok vitázni, amelyik ugy gondolja, hogy az ö élete heteroként többet ér, mint az enyém. Tiszta lelkiismerettel állok a vita elébe, mert tudom, hogy ez sosem lesz bizonyithato abbol az egyszerü okbol kifolyolag, hogy nem igy van…..

  35. 34:
    Csillapodj le. Össze-vissza csapkodsz és olyan szavakat adsz a szánkba, amik nem hangzanak el. helyettünk gondolkozol és helyettünk fogalmazol meg mondatokat. Ennek így semmi értelme.

    Az egésznek a kulcsa, meg tudod-e érteni, át tudod-e látni, hogy heteró férfi számára a leszbikus jelenet izgató. A buzi gyakorlat pedig elképesztően undorító. Ez egy biológiai sajátosság. Amelyik meleg ezt nem érti meg, az semmit se tud, és élete végéig vitázhat. Ha ti elvárjátok, hogy mi megértéssel álljunk szembe a ti elfogadásotokkal, akkor nektek is tudomásul kell venni a mi igen erős averziónkat. Tehát az okos taktika a részetekről a melldöngetés helyett a csendes láthatatlanná válás.

  36. 34. Curix

    „A heterok jo része meg van gyözödve arol, hogy egy melegbe ott és akkor törli meg a lábát ahol akarja.”

    Nem egészen így van.
    Hetero társaságban SEM szoktunk szexuális szokásainról beszélni. Nekem például mindig kényelmetlen volt amikor fiúk dicsekedtek hódításaikkal (jó… leszámítva a kamaszkor végét)… Az ilyesmi mindig két ember belső ügye.
    Akkor is ha ugyanahhoz a nemhez tartoznak… tetszi, nem tetszik, sok emberben viszolygást kelt a dolog, és ez NEM döntés, hanem ösztön kérdése. Egy bizonyos intelligencia felett az ember uralkodik a viszolygásán, de ha provokálják, akkor okafogyottá válik az önmegtartóztatás…
    Ahogy nem hozzák szalagcímben, hogy XY politikus/celeb jól alávágott az asszonynak tegnap este, nem akarom a „comingoutokat” se tudni.
    Én senkit nem terhelek a szexuális szokásaimmal, és ezt várnám el másoktól is…

  37. 35.

    Tibor bä bärmennyire is probalok èrzelemmentes maradni a tèmäban ez sajnos mèg nem megy. Nagyon nehèz nem megvèdeni magam mikor folyton es ällandoan csak azt ereztetik velem itt a forumon hogy egy többseg ältal megtürt,de tulajdonkeppen haszontalan semmitèrö selejt szarkupac vagyok.

    Hogy miert gondolkodok mäs helyett? Nem gondolkodok csak mär annyira nagyon ismerem az embereket…. Pontosan tudom hogy Observer az ostoba kerdesevel milyen välaszt szeretett volna kicsikarni belölem. Ezt nem kapta meg hät besertödött. Egyszerüen a hideg räz mär a manipulativ emberektöl…
    A legtöbben mèg mindig nem ertik meg a lènyeget. Ez nem buzikerdes. Nem is lett volna buzikèrdes sosem ha a heterok elöbb belätjak hogy nem kell es nem is lehet az elettel ellentetes törvönyeket hozni es fenntartani. Bärmily fura a homoszexualitas az elet resze. A heterok hozzäk ezt letre. Ennyi. Miert olyan baromi nehez ezt belätni?
    Hogy ki mennyire undorodik? Az sajat problema. Az eletben en is undorodok sok mindentöl. Arra is räjöttem hogy a hülyesèget es a hülyeket egyre nehezebben viselem. Mindez nem jogosit fel hogy ezeket kinyirjam megkinozzam lealäzzam…. egyszerüen elkerülöm öket….
    A homofoboknak sok szeretettel ajänlom eme technikät….

  38. Tudod Curix, az „Island félék” teljesen másképp látják ma már érettebb fejjel a világot. Igyekszem tudatosan élni és magas szellemi szinten nevelni a gyermekeimet. Kivettem őket a „nép-iskolából” és magam tanítom őket, ezt nem sokan mondhatják el magukról. Mi otthagytuk a várost és az egész mesterséges világot kerüljük, amennyire lehetséges. Mintegy egyhektárnyi területen az önellátás irányába mozdultunk el. Feladtam a vezetői pozíciómat, és két diplomával földet túrok, növényeket szaporítok, könyvet írok és mindezt szeretettel teszem…..
    Ennek az útnak van értelme és van értéke, mert ez az értékteremtésről szól. Nem járok sziget-fesztiválokra, nem drogozom, nem iszom és nem nézek Tv-t, sőt a prideot sem. Gyermekeim teljesen más értékrendet tanulnak meg tőlem és megtanulják a munka becsületét és a teremtés örömét. Tudják majd hogyan lehet gyümölcsöt és zöldségeket termeszteni, és látják majd mennyivel másabb ez a folyamat, mint az, mint amikor levesszük a polcról a félkész élelmiszert. Tudom, hogy többet adok ennek a világnak azzal, hogy ma már nem aktákat tologatok vagy verem a nyálam valamelyik vezetői értekezleten, helyette egy üres szántóból földi paradicsomot alkotok a családommal az elültetett többszáz fával és bokorral…

    A torz életet és az aberrációkat meghagyom a kozmopolita népnek, akik elszakadtak a földi élet természetes lényegétől és törvényeitől.

    Azt viszont kijelentem: hogy engem nem érdekelnek azok az egyértelműen beteg emberek, akik gyermekeket rontanak meg (mostanában nagyon sok ilyen eset derült ki, pedagógusok, iskolaigazgatók stb.)akik egy életre tönkretéve a kisfiúk lelkét, életét….ezek előttem nem állnak meg ember-minőségben….és ezen az alacsony, ösztönállati szinten működő egyének ne akarjanak emberi jogokat!

  39. 37
    Van egy jó népmondás : nem szól szám ,nem fáj fejem. Jobban ismerem a kissebbségi sorsot,mint ahogy te azt valaha ismerni fogod.Soha nem nyerhetsz,ne is erölködj.

  40. 37 – Curix:
    Van egy adag üldözési mániád. Itt senki se akarja beléd törölni a lábát. Különböző temperamentummal elmondja a véleményét. Itt a fórumon te mindig egy megbecsült kommentelő voltál, mondhatom, hogy egy külön színfolt a véleményeddel. Amióta Németországban vagy, még inkább igaz ez az állítás. Értékes meglátásaid voltak. Ezt a témát pedig el kellene kerülnöd. Nem kell magad megvédeni, hiszen láthatatlan maradsz. Ha eljönnél egy blogtalálkozóra, akkor pedig barátokra lelnél.

    39:
    De „nyerhetsz” ha nagy ívben elkerülöd a konfliktust.

    38:
    Ösztön állati szint? Hidd el, te is úgy működsz. Ilyen értelemben Curix feletted áll, mert megpróbál felülkerekedni ezen. Majd ha eléred az én életkoromat, és magad mögött hagyod a hormonok irányítását, akkor fogsz igazán tisztán látni, addig meg se értitek amit írok.

  41. 38:

    Tudod Island elmondok valamit, amit nagyon kevesen tudnak rolam. Több, mint 20 évig!!!!! éltem önmegtartoztato életet csak azért mert a te fajtád sikeresen elhitette velem, hogy másodrendü vagyok, hogy undorito vagyok, hogy nincs létjogosultságom még az élethez sem.

    20 kemény évnek kellett eltelnie hogy saját magamon tudjak segiteni, hogy meggyogyitsam azt a sebet a lelkemen, amit a te fajtád okozott. Ezért olyan nehéz nekem még egyelöre érzelem nélkül beszélnem erröl a témárol, de nemsokára ez is eljön majd.

    Nagyon becsülendö a életmodod, de ne gondold hogy ettöl felsöbbrendü leszel nagyvárosi társaidhoz képest. TE azt gondolod hogy ez az egyetlen üdvözitö ut. Ezzel addig nincs gond, amig nem akarsz tériteni és nem akarsz meggyözni mindenkit, hogy igy kell élni.
    Az aktatologatás a rendszer része. Szükség van arra is. A rendszer nélkül pedig te is halott vagy. Hiába turod a földet.
    Ha már azt gondolod, hogy te rendszer felett állsz, vagy amit te csinálsz fontosabb, mint amit bárki más csinál akkor probálj meg szellemi szinten is felfejlödni. Probálj meg ne itélkezni más felett.
    8 milliárd ember él a földön és az élet ilyen amilyen. Jogodban áll kivonulni ebböl ha nem tetszik, de akkor vonulj el és maradj csendben, ne ugass vissza hogy itt ez meg az milyen romlott.

    A kommented befejezö része pedig hogy jön ide? Muszáj ezt folyton összekeverni? Neked buzi=pedofil? Mert itt megint oriási problémák vannak fejben.

    39:
    Ez az elsö értelmes kommented ebben a posztban.
    Van igazságod, de nem biztos hogy nyerni akarok. De az is lehet hogy már nyertem….

    40:
    Kösz Tibor bá.
    Valoszinüleg megint igazad van, csak a fenti okok miatt megérint a téma, és nem türök további alázást. Volt benne részem elég, és tudod mi a legrosszabb ebben?
    A társadalomban létezö vélemények alapján én saját magamnak állitottam fel a falakat. Sikeresen elhittem az Islandok és Observerek véleményét és hozzáállását.
    Aztán mikor magam gyözöttem meg erröl, akkor kiderült hogy a társadalom engem nem is utál, nincs is semmi bajuk velem. Lehetek meleg nem igazán érdekel senkit…. a barátaimat azért nem mert az embert szeretik bennem, nem azt hogy mit csinálok az ágyban. Az emberek többsége már toleráns. És ez számit.

    Valojában hálás vagyok a sorsnak, hogy ebben a korban élhetek. Valojában soha nem volt még ilyen jo sora az embereknek és a melegeknek sem… és ez igy jo ahogy van.

  42. 37: „hät besertödött”

    Nem sértődtem „be”, csak úgy viselkedtél, mint egy hisztérikus picsa.
    Gondoltam, érdemesebb kivárni, amíg megnyugszol.

  43. 42:

    Megnyugodtam.
    Egyébként mikor teljesen nyugodt vagyok, nem érzek sosem késztetést hogy megszolaljak itt, de most alapjáraton vagyok….

  44. 41. Curix

    „Valojában hálás vagyok a sorsnak, hogy ebben a korban élhetek. Valojában soha nem volt még ilyen jo sora az embereknek és a melegeknek sem… ”

    Hát ez az.
    Ez a kor, ezen blog tanúsága szerint, talán az utolsó…
    Hogy atomvillanás, klímakatasztrófa, valami exotikus nevű laboratóriumi vírus, gazdasági összeomlás, vagy egy generáció alatt végbemenő kihalás vet neki véget, még lehet vita kérdése.
    A melegeknek ngayjából mindegy, mert az ő jövőképük a temetésükig tart, szóval jól jártak. De az én fiaim még gyerekek, és szeretném még látni az unokáimat.

    És szomorú azt látni, hogy ugyanaz a liberalista áramlat hozta el a melegek szabadságát, ami a világvégét is itt lengeti előttünk…
    Ezért nem tudok felhőtlenül együtt örülni veled ennek a nagyon jó sorsnak.

    Én nem bánnám, ha kicsit sanyarúbb lenne a sorsom, de legalább nem az jutna eszembe a száraztésztáról, hogy ugyan mennyi időre elég az, ami otthon van…

  45. 45:

    Attila az a megállapitás, hogy a legjobb idöket éljük valojában nem csak a melegekre igaz, hanem az egész nyugati világra. Ha nagyon kukacoskodunk talán a 80-as, 90-es évek volt a csucs, és már enyhe hanyatlásnak indult, de még mindig nagy a jolét.

    Ami a fiaidat illeti, valoban nem lesz könnyü, de a világ nem holnapután omlik össze. Jo esélyed van még az unokák megélésére. Feltéve ha a fiad nem lesz meleg :)))))

    Tudod Attila ez az egész olyan mint az esö…. Ha örülsz neki, ha nem akkor is esik. Ha meg már igy van probálj meg örülni neki….

  46. Azon gondolkodtam, hogy lehet, mégiscsak jobb lenne, ha a buzulást köztörvényes bűncselekménnyé nyilvánítanák. Nem azért, mintha ez igazságos volna, csak talán a buzik végre elkezdenének decens módon nem terhelni minket a szexualitásukkal. Titkolnák, és nem forgatnák fel a gyomrunkat azzal, hogy folyamatosan az orrunk alá dörgölik.

  47. 47:
    Ábel!
    A téma lecsengett. Ne kezd elölről az egészet. Pláne hülyeséggel.

  48. Kezdjük az emberi aggyal, és annak elemzésével. Fiataloknak, ha valamit tiltanak, pont az ellenkezőjét váltják ki vele. Felnőttkorban ha valamit tiltanak, van aki betartja a szabályokat, van aki szarik rá. A mai Pride tényleg nem szól másról, csak az incselkedésről, és a próbálkozásról, hogy meddig lehet még elmenni. A lényeg a balhé, mindkét fél számára. Lezüllött az eredeti történelmi hátterű kezdeményezés egy újpest-fradi rangadó szintjére.
    Sajnos vannak tabuk, amik a társadalom velejárói. Az ókori Görögországban igen elterjedt volt a fiatal (12-17 éves) fiúkkal történő szexuális együttlét. Innen ered a pedofil szó. DE! Ez csak és kizárólag addig az életkorig tartott, és az annál idősebbektől elvárás volt a gyermeknemzés. Ezt az akkori görög társadalom elfogadta. Ma a gyermekvédelem a béka segge alatt van, pedofil botrányok tömkelegére derül fény, akár az angol ifjúsági futballban, akár az amerikai fociban, akár a katolikus egyházon belül. Edzők, papok molesztálnak fiatalokat. Viszont, azt azért vegyük figyelembe, hogy a legtöbb beteg a heteroszexuális társadalom oszlopos tagja, és pont emiatt is olyan nehéz a gyermekek védelme, mert olyan oldalról érkezik a beteges ember, ahonnan nem igazán várható a racionalitás alapján.

  49. 46. Curix

    „Tudod Attila ez az egész olyan mint az esö…. Ha örülsz neki, ha nem akkor is esik. Ha meg már igy van probálj meg örülni neki….”

    De ne tiltsák már meg nekem hogy kinyissam az esernyőmet !!!!

    Ez az egész „jólét” aminek örülsz, az rabláson alapult… A világ többi részének, de FŐLEG a jövőnk lerablásán…
    Valahogy úgy mint a proli, aki uzsorára vette a lapos TV-jét…
    Erre nem kellene olyan büszkének lenni.

  50. 50:

    Attila ugye nem akarod a globális felmelegedést is a buzik nyakába varrni? 🙂

    Amugy igazad van, csak az már elkanyarodik ettöl a témátol, amit te irsz.

    „Erre nem kellene olyan büszkének lenni.”

    Hogy büszkék vagyunk e vagy sem az mellékes, de ilyenek vagyunk mi emberek, és engem ezért nem érdekel, hogy 50 év mulva? elpusztul a világ. Megérdemeljük? Meg…. Slussz.

  51. 50:
    Curix korábban (nem keresem vissza) felhívta a figyelmünket arra, hogy ilyen jó dolga az emberiségnek sose volt, és persze sose lesz. A csúcs valamikor 1980 környékén volt. Ezzel a megállapítással vagy egyetért valaki (ahogy például én is) vagy megcáfolja. A szokásos szövegelés kevés.

  52. 51. Curix

    „Attila ugye nem akarod a globális felmelegedést is a buzik nyakába varrni? ? ”

    Nem „egészen” …. de hát a „melegedésért” ők a felelősk, nem? ?

    Az idézőjelek nélküli melegedésért pedig az a liberalista gondolkodás a felelős, aki meghozta nektek a várva várt szabadságot… Európa nagyrészének meg ezt a „jövőn vett” kényelmet

  53. 52. Tibor bá’

    „hogy ilyen jó dolga az emberiségnek sose volt, és persze sose lesz.”

    Talán pontosítani kellene, hogy nem az emberiségnek, hanem talán egy ötödének.
    Akkor még Kína és India is a fasorban se voltak, ezerrel ment az éhezés Afrikaszerte, és Dél Amerika is szédelgett…
    Ahogy Európa és az USA kezdte „átadni” iparát a fejlődő világnak és elindult a lejtőn, akkor kezdett arrafelé valamelyest élhetőbbé válni a környezet…

  54. 51:

    Az egész jólét a jövő és a környezet lerabolásán alapul.
    A jólét teszi lehetővé a dekadenciák kialakulását.

    Az ókori Rómában természetes volt a „fiúbarátság”, aztán a középkorban nem, most meg megint.

    Ha megnézed a keményebb időkben nem volt szokásos, titkolt, szégyelni való dolog volt. Nem ritkán életével is fizethetett érte akiről kiderült.

    Ugyanis nincs haszna a társadalom számára, sőt.
    Biztosan nem lesz belőle gyerek, ami az adott nép fennmaradásának záloga.
    Viszont az erőforrásokat ugyanúgy fogyasztaná a deviáns egyed (enne, inna, fűtene, öltözködne, stb), elvéve a helyet egy „normálistól”.

    Moralizálhatunk ezen napestig, hozhatod fel a hasonlóan deviáns példákat, amiket szintén megtűr jelenleg a társadalom, és szintén károsak valamilyen módon.

    Véletlenül sem téged támadlak, csak rávilágítok arra hogy az általad itt megszemélyesített jelenség miért szúrja a többségi társadalom szemét ösztönösen.

    Erre rátesz egy sort a pride, ami kiemelkedően irritáló a fentiek fényében.
    A jelenben senkit nem zavar egy homokos, mert tényleg mindenki úgy ferdül a szexuális életében ahogy akar, amíg nem valaki akarata ellenére gyakorolja vele.

  55. 55. facsiga

    „A jelenben senkit nem zavar egy homokos…”

    Magadnak mondasz ellent… (Ugyanis nincs haszna a társadalom számára, sőt.) zavarni zavar, sokakat, de mivel politikai szintre lett emelve, és lenyomva az emberek torkán, „ajánlott” úgy csinálni mintha…

    Egész jól működött az antiszemita cimkézéssel, ezzel elejét vették egy befolyásos csoport kritizálásának, most a melegek kriitikáját teszik kényelmetlenné, aztán a migránsokét, és így az ember egyik alapvető ösztönét, az önvédelmet próbálják elfojtani…

  56. 55: facsiga

    „Ugyanis nincs haszna a társadalom számára, sőt.”

    Borzasztoan sajnálom, hogy te még mindig itt tartasz, de komolyan… 🙁
    Helyetted is szégyenlem magam….teljesen hihetetlen hogy mind a ketten az emberi fajhoz tartozunk….

  57. 55:
    Elfogult véleményeket nem tűrök. Egy meleg férfi valóban egészen biztos nem nevel fel gyereket, de minimum olyan hasznos a társadalom számára. Egy meleg, amikor rádöbben helyzetére, nagyon sok esetben ezt kompenzálni akarja szorgalmával. Ezért van az hogy művészek, tudósok körében sokkal nagyobb arányban vannak. Talán belátható, hogy egy nemzetközi hírnévre szert tevő balett táncos több hasznot hoz a hazának, mint két gyereket felnevelő apuka, és akkor arról nem is érdemes beszélni, hogy a két gyerek drogos is lehet.

  58. 58. Tibor bá’
    Igazad van. Egy un. normális ember kevesebb eséllyel tud átlagon felülit produkálni. A buzik (tévesen „melegeknek” hívják őket) egy részének megadatik ez a kiváltság. De akkor a két „drogos” gyereket felnevelő apukától se vegyük el az aranyérmet, hiszen napestig lehetne sorolni a tudatbefolyásoló szerek hatása alatt képződött művészi teljesítményeket! Hát még, ha az az „elszállt” gyerök buzi is egyben. 😀

  59. 56:

    „most a melegek kriitikáját teszik kényelmetlenné”

    Attila szeretném ha ezt kifejtenéd bövebben! Mit értesz pontosan ezalatt?

    58:

    Kösz Tibor bá, nekem nem volt kedvem igy kifejteni.
    Tudod mi az érdekes? Félretéve a homo hetero témát én azt vettem észre, hogy a legtöbb ember legföbb célja a szaporodás.
    Ez én életem értelme a gyerekem…. mondják a szülök…

    Ha ez igy van, akkor ohatatlanul fel kell tennem a kérdést.
    Miért lennénk mi bármivel is különbek vagy többek, mint a virusok, vagy a rákos sejtek?

  60. 60. Nem vagyunk különbek jelenleg a rákos sejteknél itt a nyugati civilizációban. A rákos lét lényege, hogy rendszeren kívüliként extra módon élvezni az életet, a rendszer rövidtávú halálát okozva.
    A vírusok nem rendszeren kívüliek, ők visszacsatolások, fékek, ellensúlyok, amik kellenek a normális működéshez.

  61. 60:
    A szaporodási ösztön minden élőlényben benne van, így az emberben is. Ez OK, de én elvárnám a gondolkodó embertől, hogy úgy lássa a dolgokat, ahogy azok vannak. Azt már egyszer valakinek megírtam, hogy aki oly büszke arra, hogy „tisztességben” nevel x számú gyereket, az is csak az ösztöneit elégíti ki. A meleg ugyanezt teszi. Én nem vagyok meleg ellenes, csak arra emeltem fel a szavamat, hogy ne nehezítsék meg az elfogadásukat sehova se vezető viselkedéssel.

  62. 61:
    „itt a nyugati civilizációban.”

    Miért a keleti civilizácio miben különb?

  63. 62:

    Pontosan erröl van szo. Kiélik a szaporodási ösztönüket és ennyi.
    Viszont akinek ez az élete értelme, már pedig nagyon sokaknak ez, azok
    tulajdonképpen cél nélküli életet élnek. Ha a várhato 80 év élettartam alatt ez az összes dolog, amit az illetö célként tud elfogadni, hogy 2-szer utba érjenek a spermái, vagy kétszer teherbe essen…..
    annak valojában elég szegényes élete van. Amivel egyébként semmi gond, mert mindenki olyan életet él, amilyet szeretne. Csak azt nem szeretem, mikor ezek az emberek még meg is mondják a másiknak, hogy miként kéne élni…. de ami még ennél is rosszabb, mikor istent játszanak és még azt is eldöntik, hogy ki ért többet és ki kevesebbet…

  64. 63. Most már semmiben, sőt. 😀

  65. 65:

    Egyik civilizácio sem különb, mind emberböl vagyunk és gyarloak vagyunk. A különbség csak az, hogy a feltételek nem mindenhol adottak a nyugati tipusu élethez, de minden ember szeretne igy élni.

  66. 66. De ez nem emberi tulajdonság, mert ha állatoknak kínálsz fel könnyített, civilizált életmódot, ők is ugyanúgy elfogadják. Aztán lehetőségből szükség lesz, a szükségből meg kényszer.

  67. 67:

    Csak mi tudatosan fogadjuk el. Ez a nagy különbség. Elvileg mindennek tudatában vagyunk, amit cselekszünk. És ezért, vagy ennek ellenére mégis rosszabbak vagyunk mint az állatok…. másik oldalt meg bámulatos tud lenni az ember…. Tibor bá azt hiszem irt már posztot az ember eme kettösségéröl…

  68. 68. Nincs abban semmi tudatosság, hogy az ember beleszületik a jólétbe és utána az lesz a természetes, hogy folyik víz a csapból és van áram. Vagy a plázacica rohan megvenni a legújabb mobilt. Ennek annyi köze van a tudatossághoz, mint amikor vadállatok kukából esznek.

  69. Csupán arra akartam felhívni a figyelmet, hogy amikor szűkösek az erőforrások akkor a nép saját fennmaradásának célját akadályozza a deviánsok pátyolgatása.

    Történelmi vonulatban is megfigyelhető, hogy akkor tudnak ezek teret kapni, ha jólét van.

    Természetesen azt nem vitatom hogy egy meleg is lehet hasznos, csak egyetlen dologban nem, az utódnemzésben.
    Az egyszerűbb társadalmakban viszont ez volt a nép túlélésének kulcsa.
    Ez az ami benne van az ösztöneinkben, mert a röpke 200 év civilizáltságunk ezeket az ösztönöket nem tudta még kinevelni belőlünk.

    Aki ezt nem értette meg annak most szájba rágtam.
    Akinek inge az vegye fel…

  70. 64
    Nagyon primitiv elképzelésed van az utódnemzésről,mivel fogalmad sincs mit jelent életet adni , gyereket felnevelni,anyanyelvet és kulturát tovább örökiteni,feltétel nélküli szeretetet adni és kapni.Ezt egyentlen

  71. 64
    Nagyon primitiv elképzelésed van az utódnemzésről,mivel fogalmad sincs mit jelent életet adni , gyereket felnevelni,anyanyelvet és kulturát tovább örökiteni,feltétel nélküli szeretetet adni és kapni .Erre két Béla nem képes,az egyetlen hajtóerő és reménység a kéj és a perverzió kiélése számukra ,mint egyetlen szóba jőhető életcél ,a sperma értelmetlen vándorlása segglyukban és szájban.
    Vagyis az állatvilágnál egy szintel lejjebb vagytok,mert amit tesztek tudatosan teszitek. 🙂
    Rátok még Jézus sem mondhatja,hogy bocsáss meg nekik Uram,mert nem tudják mit cselekszenek 🙂

  72. 64: „ez az összes dolog, amit az illetö célként tud elfogadni, hogy 2-szer utba érjenek a spermái, vagy kétszer teherbe essen…..
    annak valojában elég szegényes élete van”

    Hogy te mekkora gyökér vagy.

    Ha valakinek szegényes élete van, akkor az te vagy, Curix, meg a hozzád hasonlóan gondolkodók.

    —-
    Egy heteró férfi nem tud mit kezdeni egy „buzival”. (Most hagyjuk teljesen a szexet.)
    Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy lehet szerelmes egy férfi egy másikba. Nem tudom felfogni, nem tudom megérteni, ezért idegen még a gondolat is számomra. Amit nem értek, azzal szemben pedig tartózkodó vagyok. Tudomásul veszem, hogy van ilyen, de szeretnem hadd ne kelljen már…

  73. 72 – kalotaszegi:
    Szerintem te nem olvastad el, amit 62. alatt írtam. Én is nemzettem 5 (öt) gyereket. Van fogalmam, mit jelent életet adni. Mai pénzben fejenként minimum 20 millió forintot. A feltétel nélküli szeretet adás az OK. a kapás már erősen necces. Nemzeni egy Béla is képes. Ismerek olyan meleg férfit, akinek nem csak spermája van, hanem gyereke is. A „sperma értelmetlen vándorlása” ??? Egyetlen ejakuláció alkalmával 100.000.000 sperma repül ki, és minden ezredik alkalommal csupán egyetlen egy ér célba. Vagyis, amit írtál egy oltári nagy hülyeség. A természet a spermákat milliárd számra termeli „értelmetlenül”. — Tudom, hogy székely vagy, ami erősen torzító hatást ad oláh uralom alatt. Kötelességednek érzed az anyanyelved továbbadását. Pedig az utódaid számára az lenne igazán jó, ha asszimilálnának. Más megvilágításban, e téren az ösztönöd utód ellenes. — Jó dolgokat szoktál írni, de ez most félresikerült. Ez alkalommal eszed helyett az (állati) ösztöneid irányítottak.

  74. 73:
    Senki se várja el tőled, hogy szeresd a buzikat. Curix se. Én magam is undorodok a gyakorlatuktól, amiről nem tehetek, de… azzal az elmém egyetért, hogy pusztán két gyermek felnevelése elég silány életcél. Biztos vagyok benne, hogy ennél te magad is jóval többet teszel.

  75. 75: „azzal az elmém egyetért, hogy pusztán két gyermek felnevelése elég silány életcél”

    Miért lenne életcél?
    Nekem nem életcél, hanem szórakozás. Élvezem minden percét, és már előre sajnálom, hogy egyszer majd „kiröpülnek” a családi otthonból.

    Tudom, azok a fránya hormonjaim… 😀

  76. 73. Observer

    Mit tennèl ha a sajat gyereked allitana oda egy napon hozzäd hogy a sajat neme vonzza?

  77. 77: Kérdésed némileg provokatív. 😀

    Mit tehetnék, attól még az én gyerekem marad, ha neki ez kell a boldogságához, nem fogom/tudom megakadályozni. De megérteni sem.

  78. 77:
    Mivel felfogásom szerint a homoszexualitás kialakulásának oka elsősorban a szülő, ilyen Observerrel nem következhet be. Szellemileg normális szülőnek nem szokott meleggé felnőni a gyereke.

  79. 79

    Eddig sem buzi gènt nem sikerült azonositani sem pedig a környezeti hatasok nem bizonyitottak ergo a tudomany mai älläsa szerint nincs rä magyarazat. Vannak körülmenyek amik meglete eseten nagyobb a valoszinüseg hogy a gyerek buzi lesz, de nincsenek egyertelmü magatartasformak amitöl a gyerek biztosan az lesz, igy aztan az sem biztos hogy Obszerver gyereke nem lesz meleg.

    78,
    es undorodnal a gyerekedtöl is?

    72.

    Kalotaszegi
    öszinten sajnalom hogy a kisebbsegi lét benned ilyen sulyos nyomokat hagyott. Ha azzal jobban erzed magad hogy engem aläzol…. legyen.

  80. 80: Már korábban is tele volt a hócipőm azzal, hogy olyan szavakat ‘adsz a számba’, amiket nem mondtam/írtam.

    Szerintem ebben a posztban sem reagáltam a kommentjeimben egyetlen egyszer sem úgy, hogy ‘undorodnék’ a melegektől.
    Az undor és a ‘nem értem’ között komoly jelentésbeli különbség van. Szvsz.

  81. 80:
    Curix! Én undorodom, de nem a melegektől, hanem az aktusaiktól.

    Tévedsz Curix: Egyértelmű statisztikai bizonyíték van arra, hogy az erőszakos, durva, követelőző, zsarnok anya kiváltó ok.

  82. 82

    Most te is tevedsz Tibor ba, mert ez nem egyertelmü kivalto ok hanem lehetseges.

    Amit az is alatamaszt hogy ilyen anyanak egyik fia meleg mäsik nem.

    81
    igazad van.

  83. 83:
    Nem figyeltél! Egyértelmű a statisztika. Vagyis a meleg férfiak esetében a zsarnok anya előfordulása többszöröse az átlagnak. Vagyis ez egy valószínű ok, ami nem zár ki más okokat. A két testvér különbözősége nem meglepő, mert a testvérekre érkező hatások, különösen ha van közöttük nagyobb korkülönbség, erősen különbözhet. Például az anya az egyiket szereti, a másikat kevésbé.

  84. 84:

    hivatalos verzio szerint nincs rá magyarázat. Mint ahogy arra sem hogy miért nem estek ki már rég a buzik az evolucios szitán. Logikusan már rég el kellett volna tünnie.
    Valoszinüségek vannak igen. Viszont ha nevelési okokbol van akkor ez visszafordithato kell hogy legyen.

  85. 85:
    Nem feltétlenül. Vannak reverzibilis és irreverzibilis folyamatok. Ha nem teszek olajat a motorba és elbaszódik a csapágy. Utána hiába teszek dupla adag olajat, a csapágy már soha büdös életben nem fog működni. Az én látó körömben 3 ilyen férfi van, mind a három erőszakos, zsarnok anyával rendelkezett. Ez aligha véletlen.

    Mivel a buziság nem örökölhető, mert semmi köze a génekhez, nem eshet ki az evolúciós szitán.

  86. 85. Curix

    „hivatalos verzio szerint nincs rá magyarázat.”

    A „hivatalos” verzió? Az több mint valószínű, hogy politikai okoból manipulált a kultúrális marxisták által..
    A brit orvosi kamara most adott ki egy levelet, hogy mostantól nem lehet a szülő nőket „kismamának” nevezni mert az sérti a transznemű „személyek” jogait.

    A helyzet úgy néz ki, hogy ez a mostani „rendszer” úgy általában nem túl humánus, és ha kedvez is egy-egy csoportnak, a mögött egészen biztosan van valami hátsó szándék. A melegek, a mozgássérültek, a bevándorlók, stb, mind egy „magasabb” cél érdekében vannak előtérbe tolva, és nem azért, mert olyan jó világban vagyunk.

  87. „Mit tennèl ha a sajat gyereked allitana oda egy napon hozzäd hogy a sajat neme vonzza?”

    Curix te mit tennél, ha a saját gyereked állítana eléd azzal, hogy pedofil és a 6 éves kisfiúk vonzzák? A pedofil sem tehet róla, hogy pedofil, nem? Ők miért nem mehetnek felvonulni az Andrássy úton? Nem találtak még olyan gént, ami pedofíliát okoz, nem igaz?

    Engem sem zavar egyáltalán, ha valaki homoszexuális, engem inkább az zavar, ha felpattan egy kamionra egy nagymagyarország térkép közepén egy jókora pénisszel, reverendában. Ne mondd, hogy ez normális! Utánuk meg vonul az amerikai nagykövetség, akik szerint Magyarországnak ez a legfontosabb nemzeti ünnepe.

    Ne haragudj, csak azért szólok bele, mert úgy látom te ok nélkül sértődsz, mert nem veled van itt senkinek gondja, nem is azzal, akinek az a sorsa, hogy a saját neméhez vonzódjon, de a pedofíliára te is undorral gondolsz, nem?

  88. 88:

    Huh kedves Kyra ezt most jol megtekerted. Te most az almát akarod összehasonlitani a barackkal.
    Ha a nem létezö gyerekem pedofil lenne, akkor elmagyaráznám neki, hogy mit tehet, minek mi a következménye. Többet nem tehetnék az ügy érdekében, de hogy jövök én ide ez itt a kérdés? Mi köze a homokosságnak a pedofiliához?

    Ezerszer leirtam, hogy a prájdnak már semmi köze az eredeti célokhoz, egy kitekeredett fesztivál lett belöle. Én sem támogatom, föleg azért mert több kért okoznak vele mint hasznot, hiszen a melgek nem ilyenek, teljesen hétköznapi életet élnek mint te vagy bárki itt.

    Kyra nem jol látod én nem sértödöm ok nélkül. Amikor azonban másodrendü társadalom számára haszontalan, az életet nem érdemlö kis buzinak titulálnak akkor nyilik a bicska a zsebemben valoban.
    A pedofiliára amugy pont annyira gondolok undorral, mint bármi másra ami büntény.
    Mikor egy hetero eröszakol egy nöt az elfogadhatobb? Vagy amikor a feleséget veri otthon (esetleg a gyereket is) az jobb? Olyan férfias és macsos nem?

  89. Szülők külön fiai jó eséllyel különböző személyiséggel rendelkeznek. Ennek okai között van, hogy a szülők nevelési módszerei idővel változnak, a többedik gyerek mást tapasztal, mint az első, illetve hogy nem teljesen ugyanaz a genetikájuk (kivéve az egypetéjű ikreket). Ismerek olyan családot ahol a három fiúgyerek teljesen különböző karakter, pedig három év alatt születtek mindhárman, és szerintem ugyanaz az apjuk.

    A genetika szerepét nem érdemes lebecsülni, és túlspilázni sem. Szerintem nincs buzigén, de lehetnek olyan gének, génkombinációk, amelyek elősegítik a homoszexualitás kialakulását.

    Ha viszont már kialakult, akkor ezen nagyon nehéz változtatni. Kívülről erőszakolni ezt a változást még nehezebb, és etikátlan is. Amíg valaki nem követ el bűncselekményeket, addig nem szabad ebbe belenyúlni, kényszeríteni a „normális” életvitelre.

    Az, hogy nem tűnt el a homoszexualitás, pedig jócskán volt megkülönböztetés a történelmi korszakokban, az inkább a genetikai ok ellen szól, bár van sok (egyéb?) betegség, ami genetikai okú, és nem tűnt el.

    Társadalmi haszna sok melegnek van, mert bizonyítani akarnak, vagy csak a gyereknevelés elmaradása ad az átlagnál több szabadidőt nekik, amit társadalmi-, művészeti-, vagy tudományos munkának szentelhetnek. Az a gond, hogy ezeknek a tevékenységeknek jó része egyre veszít tekintélyéből. Az egyszerű emberek nem bíznak a jogvédőkban, a társadalomtudományok művelőiben, a tudományos tevékenység nagyrészét értelmetlennek tartják, és a kortárs művészetet sem díjazzák. Egyre kevesebben tartják ezeket társadalmilag hasznosnak, és a mérnököket, kétkezi munkásokat, parasztokat méltányolják inkább, illetve a gyerekeket nevelőket, a fő kultúrához igazodókat, esetleg vallásosokat. Alan Turing egy nagyszerű tudós volt, és meleg. Akkoriban egyértelműen hasznos tevékenységet folytatott, de ha ma születne, akkor már nem lenne ilyen egyértelmű a helyzet, mert egyre kevésbé a tömegek felemelését várhatjuk az új ötletektől, mint inkább azt, hogy az elitnek újabb fegyvere van a tömegek kizsákmányolására, -manipulációjára. Ezen az sem segít, ha a tudós nem meleg, egy Claude Shannon-nak is ugyanez lenne a problémája. Az érdektelenségem mellett emiatt nem lett belőlem sem matematikus. Egyre nehezebb a különcöknek normális közegben. Az extrém viselkedéssel, -kinézettel már nem csodálatot, hanem idegenkedést lehet inkább kiváltani. Ha pedig hatalomról van szó, akkor az emberek olyanokat szeretnének hatalomba, akiknek az értékrendje hasonlít az övékhez. Egy meleg azért is kevésbé alkalmas vezetőnek, mert jó eséllyel nem nevel gyereket. Részben ezért nem helyeslem azt, hogy Merkel és Juncker ekkora hatalmat kaptak gyermektelen létükre. Szerintem más döntéseket hoztak volna menekültügyben, ha a saját gyerekeik jövője miatt is aggódnak, és nem egy számukra tét nélküli játékként végeznek társadalmi kísérleteket, aminek a legnagyobb kockázata, hogy nem választják őket újra (bár akkor meg kaphatnak valami jól fizető állást nagy cégektől, diktátoroktól, mint Schröder, vagy Blair).

  90. 90

     „Egyre nehezebb a különcöknek normális közegben. ”

    De jo hogy ezt irod es milyen igaz. Pedig mára a normalis fogalma nagyon elferdült. Es ha nem vagy hajlando az ärral menni akkor mutogatnak räd.

  91. Nagyon-nagyon kevesen raknak le az asztalra kiemelkedőt életük során. Mondjuk, egy tízezrede az embereknek. A homoszexuálisok többsége sem a művészet csúcsait döngeti. Nem vagyok biztos benne, hogy több köztük aki nagyot tesz, de tegyük fel, hogy nagyon igyekeznek, és kétszeres az arány: két tízezred rész. Olyan sokat számít ez? A túlnyomó többség csak húzza az igát, mint mindenki más, és bármikor helyettesíthető lenne valakivel.

    Arról ne is beszéljünk, hogy a „modern művészet” egy jó része kóklerség. A művész közeg határozza meg, hogy mi a „művészet”, és jó üzlet nekik, hogy minimális erőfeszítéssel előállított szemetet adhatnak el méregdrágán.

  92. 85: „Viszont ha nevelési okokbol van akkor ez visszafordithato kell hogy legyen.” – Így van, nagyon sokan is vannak, akik kijönnek belőle, és heteroszexuálissá válnak. Csak ezt a melegpropagandát nyomó média gondosan titkolja előletek.

    Én egyébként úgy tudom, hogy az elérhetetlen, érzelmileg megközelíthetetlen apa a jellemző oka a homoszexualitás kialakulásának, de ez persze nem zárja ki az anya szerepét. Illetve lehet, hogy ez egy tipikus dinamika, hogy az apa elérhetetlen, az anya zsarnok, szegény gyerek meg kínjában homo lesz.

    Minden gyerek más személyiséggel születik, ugyanabban a családban különböző szerepeket foglalnak el, és ennek megfelelően ugyanaz a dinamika máshogy hat rájuk.

  93. 93:
    Senki se születik „személyiséggel”, az kialakul a körülmények függvényében. – Én különben a helyedben ebben a témában befognám a számat, mert a legtöbb buzi és a legtöbb pedofil az isten szolgái között van. Úgy tűnik isten ezzel egyáltalán nem törődik.

  94. 89: „Te most az almát akarod összehasonlitani a barackkal.”

    Azért nem annyira egyértelmű a dolog.

    „Fülöpné Erdő Mária – aki egyébként Erdő Péter bíboros testvére és az Apor Vilmos Főiskola rektora – Élet a hitben című könyvében az áll: „A homoszexuális cselekedet azonos nemű személyek közötti szexuális kapcsolatot jelent. Ezek súlyos, halálos bűnök.„”
    http://hvg.hu/itthon/20130913_Hittan_homoszexualitas

    A homoszexualitás büntetőjogi kategória volt, illetve a fenti idézet alapján – bizonyos vallási körökben – még most is bűnként nevezik meg.

  95. 93.

    „Így van, nagyon sokan is vannak, akik kijönnek belőle, és heteroszexuálissá válnak.”

    Birom azt hogy minden homofob egyben buzi szakertö is. :))

    Äbel ebben van több logikai bukfenc is. Egyreszt ha ez tenyleg igy lenne akkor a homoszexualitas gyogyithato lenne vagyis mègis csak a betegsegek köze tartozna. De nem oda tartozik most mär több mint 40 eve.
    Masodszor pedig egyre több ilyen ätnevelö tabort tiltanak be pont azert mert feleslegesen kegyetlen es ezmellett mèg hatastalanok is. Ergo ez a dolog zsakutca.

    Amit pedig a 92-esben irtal. Total felreerted az egeszet. Az alapgondolat az volt hogy a melegek nem hasznosak a tarsadalom szamara es nem pedig az hogy a melegek jobbak lennenek bärmiben…szoval ne erölködj.

  96. 95 observer

    Ez igy igaz. Sajnos. Mint ahogy azert is kivegzes järt ha valaki azt mondta a Föld gömbölyü.
    Ez nem azt bizonyitja hogy a homoszexualitas mennyire bünös es rossz dolog hanem azt hogy milyen sötèt tud lenni az ember.

  97. 97. Curix

    „…hogy milyen sötèt tud lenni az ember.”

    Azt meg majd a jövő dönti el, hogy mi az a sötétség… a teherautón való méteres fütyi lóbálása papi reverendában, vagy helyükön kezelni a dolgokat…

  98. 98:

    A mai kor amiben most élünk az a középkor jövöje. Ez a jövö pedig igazolja hogy milyen sötét idök voltak. Persze ezen lehet vitatkozni.

    Tudod mit mondok Attila…. a világ egyre kevesebb dolgot tud a helyén kezelni. Ezen kevés dolgok egyike a homoszexualitás…. szép lassan oda kerül, ahová valo.
    Nagyon remélem, hogy 20-30 év mulva ez már beszédtéma sem lesz. És remélem prájd sem lesz már akkor.

  99. 99. Curix

    „Nagyon remélem, hogy 20-30 év mulva ez már beszédtéma sem lesz. És remélem prájd sem lesz már akkor.”

    Ebben kiegyezhetünk !

  100. 100: „remélem prájd sem lesz már akkor”

    Dehogynem. Csak akkor már a pedofilok szervezik…

  101. 101:

    „Dehogynem. Csak akkor már a pedofilok szervezik…”

    Most viszont te vagy gyökér….nem kicsit.

  102. 94: Ez a vélekedés nem felel meg a valóságnak.

    95: „bizonyos vallási körökben – még most is bűnként nevezik meg.” – nem bizonyos. Minden keresztény embernek tisztában kell lennie azzal, hogy ez halálos bűn, ezért minden tanító, aki ad valamit a bibliára és a tanításra, ezt tanítja, nem tehet mást.
    De tudni kell, hogy a halálos bűn nem azt jelenti, hogy ezért a bűnért meg kellene ölni az illetőt, és nincs köze a büntetőjoghoz. Ez a kifejezés azt jelenti, hogy olyan súlyos bűn, ami elválaszt Istentől, és ezért azt eredményezi, hogy az illető elkárhozik. „Bűneink zsoldja a halál.” Hacsak nem tart bűnbánatot, és nem tér meg bűneiből időben, míg még él.
    Illetve akik halálos bűnben élnek, azok nem járulhatnak szentségekhez – kivéve talán a bűnbánat szentségét. Ez ugyanaz a kategória, mint a házasságtörés.

    96: Nem fogok én itt okoskodni, itt beszélnek olyanok, akik első kézből tudják:
    https://www.youtube.com/watch?v=jJhyzqdzpnM
    Remélem, nem gond, hogy angolul van.
    Egyébként nem vagyok homofób, mert nem félek azoktól, akik hasonlítanak hozzám. 🙂

  103. Curix

    Most még bűncselekmény a pedofília, de meddig? Csak egy törvényt kell megváltoztatni.

    Neked nem undorító az, ami Tibor bá’-nak undorító. Na és? Képzeld van olyan ami számomra még a heterók közti szexben is undorító. Ettől még egy cseppet sem vagyok felháborodva, ha más ezt az undorító technikát gyakorolja. 😀

    Amikor heteró erőszakol egy nőt az ugyanolyan aljasság, mint amikor egy homoszexuálist erőszakolnak meg. Abban igazad van, hogy néhány évtizede még megbélyegezték azt, aki a saját neme iránt vonzódott, de ma már nincs így. Ezért nem kellene mindenáron tovább harcolni és népszerűsíteni a szexnek ezt a formáját. Te tudod a legjobban, hogy milyen nehéz párt találni. Ha gyermeked lenne, biztos nem szeretnéd, hogy ezt az életet válassza, pedig azzal, hogy túltolják ezt a témát, a homoszexualitást népszerűsítik. Mindenki homoszexuális lesz, akkor ki szül és neveli fel a következő generációt?

    Engem az dühít leginkább, hogy emögött szándékosság van. Meg van ennek a dokumentált filozófiája… Mondhatják erre is, hogy összeesküvés elmélet, de ha csak az lenne, akkor vajon Magyar Bálint az SzDSz idejében miért mondta azt egy tanároknak tartott előadásában, hogy a serdülőket fel kell világosítani arról, hogy a saját nemüket is kipróbálhatják

  104. 102: Csak várd ki a végét…

    Majd szépen leviszik a nagykorúság határát, mert kell a szavazó. Így ami ma még pedofília, az akkor már majd törvényes lesz.
    Különben meg ironikusnak szánt megjegyzés volt, de nálad az iróniadetektor OFF állásban van ezek szerint. 😉
    Avagy „értem én a viccet, csak nem szeretem…” 🙂

  105. 104:

    „Most még bűncselekmény a pedofília, de meddig? Csak egy törvényt kell megváltoztatni.”

    Mit nem mondasz. Ez egyébként a gyilkossággal is igy van.

    „Ha gyermeked lenne, biztos nem szeretnéd, hogy ezt az életet válassza….”

    Kyra ebböl látszik hogy mennyire semmit nem értesz az egészböl….

    105:
    De van detektorom, csak legközelebb jelezd hogy most ironizálsz. Ebbe a témába már nehéz megkülönböztetni. 😉

    Csak hogy tovább borzoljam a kedélyeket, valahol felmerült hogyan lehet már szerelmes két férfi egymásba?
    Elárulom: pontosan ugyan ugy, mint ahogy a nö és férfi.
    Pontosan ugyan az az érzelem. Durva mi? Tökre hihetelen lehet, hogy nekem is emberi érzéseim vannak…. 😀
    Pedig szoktak piszkálni bottal a sarokban miközben kérdezik hogy
    „aztán ez ugyanazt eszi e mint a heterok?” 😀 😀 😀

    hajjjaj édes istenem…. 😀

  106. 106: „pontosan ugyan ugy, mint ahogy a nö és férfi”

    Eszerint már nőbe is voltál szerelmes?

    Ezt most komolyan kérdezem.

  107. 107:

    Nem voltam.

    és ha a következö kérdésed az lesz, hogy akkor honnan tudom, hogy ugyan olyan e, akkor ezt légyszi sporold meg. 😀
    Ugyan olyan, hidd el.

  108. 107.-108.
    Jó, akkor valaki mondja el nekem, hogy milyen egyáltalán ez a szerelem dolog! Nem viccelek! Mit szeretsz a másikban? Ha tulajdonságokat, akkor ennyi erővel a járását meg csípőjének a ringását is mondhatnánk szerethetőnek. vagy azt az érzést ami a másik belőlem kivált, vagy egyszerűen szexuális eredetű?

    Én nem voltam férfiba szerelmes, mert nem vonz a téma. De elhiszem Curixnak, hogy ugyanolyan felemelő számára mint nekem egy nőt szeretni.
    Bár azt se nagyon hiszem, hogy két ember egyformán szerelmes tudna lenni. Sőt azt se, hogy egy ember kétszer lenne egyformán szerelmes életében. Sőt azt se, hogy ma ugyanolyan szerelmes vagyok a barátnőmbe mint tegnap vagy akár holnap leszek.

    A probléma, hogy bármelyik fogalom amit közérthetőnek gondolunk- nem az, így akár életünk végig beszélgethetnénk, persze valódi megértés nélkül.
    Nem kell olyan nagy ügyet csinálni ebből az egészből!
    A férfiak nagy többsége nem fogadja el a homoszexualitást, ennek több oka is van, legfőképpen az amiért sok mindent mást sem fogadnak el.
    Én elfogadom, amit sok homokos főnököm félre is értett és azt hitte veszem a lapot.
    Mondtam, hogy én valójában toleráns vagyok nem pedig buzi.
    Ez is intelligencia kérdése mint sok minden más.
    Na de mi is az az intelligencia? 🙂

  109. Háááát!
    Szerintem, ha megdugsz egy 13 éves lányt, akinek szép kemény csöcsei vannak, akkor ez nem pedofilia. Pedofil az, aki olyannal szexel, aki nem ivarérett. És ez nincs korhoz kötve.

    Két hetero pár szerelme se egyforma. Kvázi, senki se tudhatja, hogy két meleg férfi szerelme pontosan milyen. Hogy van féltékenység, meg még gyilkosság is, az köztudott, de semmi több. Tovább megyek, még az sem tudható, hogy hetero páron belül a két fél pontosan mit érez. Megfigyeléseim szerint egy nő orgazmusa sokkal intenzívebb (és tovább tart) mint egy férfié, de erről bölcsen hallgatnak a nők. Két férfi esetében se lehet egyforma a dolog, mert nem ugyanazon szervüket használják.

    Observer 101. alatti humora tökéletesen egyértelmű. Curix, te ilyenkor felveszed a harci mellényedet és mindent szörnyen komolyan veszel. EZ ÉRTHETŐ, mert nálad a tét nagy, mi meg csak szórakozunk. Erre Observernek oda kellene figyelni.

  110. 111: „Observernek oda kellene figyelni”

    Nem lehet minden pofon mellé egy forgalmi rendőrt állítani.” Fülig Jimmy

  111. 111.
    Szerintem lehet pedofília megdugni egy kemény csöcsű 13 éves lányt.
    A kérdés, hogy mit okozok vele? A szó valódi értelemében valóban nem pedofília, de lelkileg annak (is) minősül(het).

    A törvények mint általában hiánypótlók, kívülről akarnak erkölcsöt adni, sőt rákényszeríteni. Így teljesen felesleges, hogy mit neveznek a törvények pedofíliának, meg egyáltalán mit pofáznak az ellenőrök a metrón, vagy a miniszterek a parlamentben. Alacsonyabb erkölcsű emberek felesleges prédikációja az általuk helyesnek vélt semmiről . Átlagban nem azért nem ölök mert büntetendő és félek a sittől. Ugyanezért nem akarok gyerekekkel sem szexuális dolgokat csinálni. Mondjuk egy-két embert pofán basznék ha nem kapnék érte semmit:-)

    Vannak jó kis érett 13 éves kokero meg nem kokero csajok akikkel nem bűn koituszba bocsátkozni, mert nekik valóban izzik a kis puncijuk és egyáltalán nem okoz nekik semmiféle problémát a dolog. Mondjuk nekem a 13 kevés, mert törvényszerűen gyerek, de a 17-18 már oké.

    Az én megfigyelésem szerint is hosszabb a nők orgazmusa, lassabb felfutási és lenyugvási szakasszal.
    Sőt a nők is többféleképpen élveznek, vannak akiknek egyszeri, de igen intenzív az orgazmusuk (mint a férfiaknak) és vannak akiknek sorozatos, de nem kevésbé intenzív az örömérzetük. na az utóbbi fajtától érzi magát egy férfi bikának:-)

    A különféle narkotikumok is igen módosíthatják az örömérzet intenzitását, sőt bármiféle érzékelést igen intenzívvé tehetnek. Az átlagos érzés tízszeres intenzitása sem ritka. Egyben ebben rejlik a dolog veszélye is, utána a normál gyenge lesz, és a vége könnyen függőség lehet.

  112. 110: Balázs

    Nem tudom definiálni a szerelmet, nem is akarom. Definiciot találsz a neten is, wikipédiában stb… bár nincs két egyforma abbol sem.

    Leirom a saját elképzelésemet erröl, aztán vagy igy van vele más is vagy nem.
    Azt gondolom, hogy minden embernek van egy külsöben és belsöben elképzelt ideálja. Az is lehet, hogy valaki ennek nincs is tudatában, de akkor is van neki ilyen. Vannak külsö jelek, amik kimondottan megérintenek, nem tudod miért, de igy van. Belsö tulajdonságoknál ugyan ez.
    Ha a környezetedbe kerül egy ilyen személy, aki „vészesen” közel áll ezekhez az általad favorizált tulajdonságokhoz és külalakhoz, akkor beleszeretsz. Esetleg akkor is, ha nem tudod közelebbröl megismerni.
    Ha pedig belekerültél a szerelem állapotába, akkor 2 méterrel a föld felett jársz, és egész nap vigyorogsz. Az illetöt feltétel nélkül el tudod fogadni, még az is vonzo lesz ha odaböfög az asztal fölé kajálás után…. persze ez csak akkor tud idáig jutni ha a szerelem viszonzásra talált.

    Nekem is az a tapasztalatom, hogy az egyik fél mindig jobban szeret.

    Aztán ez az emelkedett boldogsághormonos állapot elkezd majd alább hagyni és valojában csak utána derül ki hogy képes a két személy egy közös jövöre.

    Egyébként félelmetes volt, mikor egymás mellé tettem azok fotoit, akibe valaha is szerelmes voltam. Ha jol megfigyelitek a részleteket ti is észre fogjátok venni, hogy bizony ott vannak a hasonloságok……

    112:

    Haha nagyon vicces egy alak vagy te Observer barátom. Majd én is bedoblak a krokodilok közé, aztán mikor eljátszottak veled kihuzlak onnan megsimizem a buksidat, és miközben te orditasz majd annyit mondok: Hát csak vicceltem…… semmi humorérzéked? 😀

    Csak mert itt Tibor bá honlapján én vagyok A MELEG rajtam kivül senki nem meri ezt itt felvállalni, és nyilván bárkinek bármi problémája akad ezzel kapcsolatban, az rajtam keresztül „éli ki”.

    Szoval higyjétek el van én nekem humorérzékem, csak nem ebben a posztban és témában. Itt most ti vagytok a krokodilok. Kivéve Balázst. Balázs jo fej és intelligens. 🙂

  113. 103. Ábel

    Na nehogy már a buzik a kárhozat tűzén égjenek örökké? Ez egy kurva nagy átverés. Basszus, egy homokos nem akar az lenni, nem szándéketikai kérdés ez. A jó Isten teremtette őket is ha itt vannak, miért tette akkor őket ilyenné? Gondolod, hogy szánt szándékkal szembefordulva teremtőjük akaratával lettek ilyenné? Olyan irigylésre méltó a helyzetük? Kurva kemény élet lehet az, én örülök, hogy nem kell ilyen nehézségekkel szembenéznem.
    Nem védek senkit, csak a józan észt!
    Oh jó Istenem, inkább legyek homokos mint vallásos!:-)

    114.Curix
    Na most összehoznak minket! Nem baj, vállalom:-) majd együtt égünk a gyehena tűzén.

  114. 110. Balázs
    „Mit szeretsz a másikban?”
    Olvastam egyszer, hogy a jó tulajdonságait szeretjük, a hibáiba szerelmesek vagyunk.

  115. 115:

    haha 🙂 jol van.
    Én Ábelnek már azért nem irtam, mert a vallásos hittel nem lehet mit kezdeni. Azzal nem lehet vitázni vagy érvelni.

    Amugy a szerelem biztos, hogy egy jo adag szexualitás is egyben. Csak olyan emberbe tudunk szerelmesek lenni, akik szexuálisan is hatnak ránk. De még is több annál…..

    116:
    Ebben is lehet valami!

  116. Volt kolléganőmmel gyakori munkakapcsolatban vagyok. Teljesen fiús a viselkedése, hiszen neki ez a szerepe. Így olyan vele a viszonyom, mint bármely más férfi kollégámmal. Eleinte nagyon féltette tőlem (is?) a párját, mostanában már nem (lehet, hogy megöregedtem?).
    Régebben kellett néhány szerelési munkát végezni egy helyen. a férfi tulajjal tartottam a kapcsolatot, vele beszéltem meg, mi, hogyan legyen. Ő is vigyázott az éppen aktuális álfiú párjára.
    Míg az első esetben elvileg lehetett volna oka a távol tartásnak, a másodikban viszont kizárt.
    Azokkal, akik fiúként viselkedtek, különösebb problémám nem volt. Viszont akik fiú kinézetük ellenére lányként, azzal annál inkább. Olyan nyafogást, kényeskedést, hisztit csináltak, hogy azt sem tudtam, hova meneküljek. Az ilyet még nőtől is nehezen viselem.

  117. 118:
    Ritkán kell valamit háromszor elolvasnom. Hát téged most elolvastalak háromszor, de még mindig nem tudom mit akarsz közölni. 😀

  118. 119.
    Akkor igencsak „jóra” sikeredhetett.
    Csak annyit akartam, hogy az kevésbé zavaró, ha egy fiú fiúként viselkedik általában, csak ugyanahhoz a nemhez vonzódik. Viszont, ha külsőleg fiú, de minden egyébben lány, az már nagyon feltűnő, emiatt én is kerülöm őket, akkor is, ha arra különösebb okot nem adtak.

  119. 116. Jani
    „a hibáiba szerelmesek vagyunk”
    A feleségem is ebben a tévhitben élt, amíg felvilágosítottam, hogy én nem a hibái miatt vagyok szerelmes belé, hanem azok ellenére. Nagy különbség! 🙂

  120. 121.

    Ábel ha nekem küldted a videot akkor sajnalom de nem tudok ilyen szinten angolul.
    probalkozz magyar vagy nemet nyelvvel.

  121. 123:
    Semmit se vesztettél vele. Ugyanazt mondják többen is, amit már leírtam. Nem genetika, nem betegség, kizárólag torz szülői „nevelés” miatt eltorzul psziché. Ja, a nagy felismerés csak néhány éves, ha jól emlékszem 2008-óta gondolják így. Én meg már 30 éve.

  122. 123: Köszi, hogy válaszoltál. Ha lesz egy kis időm utánanézek, hogy megvan-e felirattal, vagy ilyesmi.

    124: Tényleg alátámasztja, amit mondtál, de egyrészt elég sok információ van még benne, például egy 5-6 elemű lista, aminek a túlkontolláló anya egyik eleme. (És a hiányzó apa egy másik.) Ezen kívül sokat emel a hitelességén, hogy 4-5 gyógyult homokos, és 3-4 olyan szakértő beszél benne, akik ezzel foglalkoznak, tudományos igénnyel, akik segítenek azoknak, akik heteróvá akarnak válni, és több száz, több ezer embert ismernek, akiknek már sikerült. Nekem úgy tűnik, ez gyakorlatilag egyfajta pszichoterápia, tehát semmi kegyetlen nincs benne, ami jogalapot adhatna e tevékenység betiltására.

    Ugyanakkor megdöbbentő sárba tiprása az emberi jogoknak, hogy bizonyos helyeken törvény tiltja, hogy az, aki homoszexuális, és ezen változtatna, professzionális segítséget vegyen igénybe erre.

  123. Megprobálom ugy megosztani a linket, hogy senkinek ne kelljen végigszenvedni az interjut, hanem kattintás után egyböl odaugrik a lényegi részhez:

    https://youtu.be/9ScSpuVbn14?t=21m20s

    Ezt egyébként eddig is sejtettem, hogy a lehangosabbaknak valojában nem a buzikkal van bajuk, hanem saját magukkal.

    Ábel:
    A homoszexualitáson nem lehet változtatni. Amin változtatni lehet, hogy miként állsz ehhez a tényhez.
    Egyébként lehet menni pszihoterápiára nem ez tiltott. Hanem az átnevelö táborok, ahol értelmetlen szenvedésnek vetik alá az egyéneket.

  124. A rendszerváltás előtt ez a meleg téma tabunak számított. Az emberek csak egymás között suttogták, hogy kiről mit hallottak és hogy kinek ki a párja. Aztán a 80-as évek vége felé megjelent egy könyv AIDS címmel.
    Ebben olvastam, hogy a meleg férfiak évente akár ezer aktuson is túl vannak, gyakran váltogatják partnereiket és fő gyülekező helynek a fürdők számítanak. Addig sajnáltam a melegeket, azt hittem nehezen találnak partnert. Persze a fürdői közös ülések tuti nem a szerelemről szóltak. A könyv rendkívül kiábrándító volt rájuk nézve, bár elsősorban az AIDS-ről, mint betegségről szólt, és ők csak mint potenciálisan veszélyeztetettek voltak megemlítve.

  125. 127:

    „Ebben olvastam, hogy a meleg férfiak évente akár ezer aktuson is túl vannak”

    Még egy tenyészbika is megirigyelhetné 😀
    Egyébként te is mindent elhiszel amit olvasol? Azért gondolkodj már egy kicsit az napi három alkalom, minden nap egy évben….

    Ettöl függetlenül van némi igazság abban, amit irsz. Melegek vagy nem melegek itt akkor is férfiakrol van szo. Ha a férfi szexet akar, akkor azt beszerzi, teljesen mindegy hogy milyen iránybol. Két férfi közt pedig könnyebben történik ösztönös érzelmek nélküli szex…

    Indiánlány azért veszélyes és igazságtalan amit most te csinálsz, mert kiragadsz egy mozaikdarabot az egészböl és azt mondod….. ja mert ilyenek a melegek….. pont ugyan az az eset mint a prájdnál. Szokjatok már erröl le az isten szerelmére.
    Meleg nem egyenlö pedofil. Meleg nem egyenlö szexgép.
    Melegek ugyan ugy autoszerelök, pékek, tanárok, segédmunkások mint bárki más…. Hagyjuk már ezt az általánositást, mert nem stimmel, semmi nem támasztja alá.
    Van köztük ilyen is persze ugyan ugy mint a heterok közt….

    Egyébként volt egy ilyen jellegű aids-es film is, az is kiábrándito volt. Sajnos kevés olyan film van ami hiteles ilyen szempontbol. Talán a Tul a barátságon volt ez egyetlen, ami nagy publikumhoz eljutott. Az valoságos modon mutatja be az egészet.

  126. 126: „A homoszexualitáson nem lehet változtatni.” – Ezt egyféleképpen lehet bizonyítani, ha minden egyes homoszexuálisról megmutatod, hogy nem változott heteroszexuálissá, és amint egy akad, aki átfordult, megdől. De nem egy van, hanem sok ezer.

    Én megértem, hogy ha valaki megpróbált heterová válni, és nem sikerült neki, akkor ez számára egyrészt meggyőző, másrészt, ha azt hallja valakiről, hogy neki igen, azt rosszul éli meg. De ez nem változtat a tényeken.

  127. 129:

    Akkor hajrá Ábel. Jelentkezz egy ilyen terápiára és szolj ha buzit csináltak belöled. HA szerinted ilyen egyszerü irányultságot váltani…. majd mesélj milyen volt.

  128. 130: Ha buzi akarnék lenni, lehetnék éppen. De nem akarok, mert így érzem jól magam.

  129. 131:

    „Ha buzi akarnék lenni, lehetnék éppen. ”

    Csak a vágyaid ellenére tudnál az lenni, nem ugy mint én. Te tényleg azt hiszed, hogy ez egy pszichoterápiával megváltoztathato? Na mindegy.

    Most már én se akarok hetero lenni, mert igy érzem jol magam.

  130. 132:
    Pedig egy jó pina a mennyekbe emel! 😀 — Csak a végén viszi a lakást 🙁

  131. 133

    Hät ezaz 😀
    kell ez nekem vèn koromra…dehogy kell. Majd lesz kutyäm azzal jobban järok. 🙂 az emberek ugyis csak idegesitenek…

  132. 134: „Majd lesz kutyäm azzal jobban järok.”

    Hm. Az ilyesmit még büntetik… 😀

  133. 135:
    Az állatvédők (ez a legújabb neokon állatfajta) szerint NEM, ha a kutya is élvezi. 😀

  134. 88. Curix

    Eszembe jutott ez a vita, amikor ma reggel elolvastam, hogy a Breitbart meleg szerkesztője Milo Yiannopoulos a pedofíliát népszerűsíti imígyen: ” A pedofíliát, mint bűncselekményt „el kellene felejteni”. A felnőtt férfiak és a kiskorú fiúgyermekek közötti fajtalan viszony mellett érvelt.

    Egy ideje szoktatják hozzá a népet, egyszercsak kiderül majd, hogy ez is egy megengedhető szexuális viselkedési forma. Amúgy is integrálódnunk kell a muzulmánokhoz, mert őket le nem beszéled arról, hogy nincs joga ahhoz, hogy ötéves kisfiút megerőszakoljon.

    Ne érts félre, nem rólad beszélek, hanem Orwelliáról, az újbeszél nyelvről valamint a duplagondolról. 😀

    Megy az agymosásunk ezerrel, ezért utálom a büszkeségnapi felvonulást és nem azért, mintha érdekelne, hogy mit tesz két felnőtt ember, ha szeretik egymást.

    Franciaországban két év börtön jár annak, aki abortuszt ellenző honlapot üzemeltet, de aki 5 éves kisfiút megerőszakol, annak felfüggesztett börtön, mert ez az ő „kultúrájának ” a része.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük