(719) Hogyan kerüljük el az erőszakos nemi közösülést (csak nőknek)

Tibor bá’ online

„isten” ne adja, hogy erre a posztra szükséged legyen

 

k001Mivel a közösülésnek vannak biológiai feltételei, ez az erőszakos jelző gondolkodásra késztet. Egy férfit elég nehéz megerőszakolni, mert az erekció egy spontán, akarattól független tevékenység. Ha a pasinak nincs hozzá kedve, akkor a főnökasszony hiába kísérletezik. A nőknél némileg eltérő a helyzet. Tény, hogy a közösüléshez a női hüvelynek is alkalmasnak kell lenni, némi szekréció által, ami viszont – köszönet az elmúlt 2-300.000 évnek – többnyire automatikus. Mivel a múltban a humán nőstény véleményét nem volt szokás kikérni, a nők szekréciója többé-kevésbé automatikus. Magyarul, ha a sötét aluljáróban éjfél után néhány perccel egy borostás, büdös toprongy leteper és letépi a rajtad lévő tangát (vagy csak félrehajtja 😀 ) az undorodtól teljesen függetlenül vaginád fel fog készülni a látogatásra. Különben szerencsédre, mert ez nélkül még kellemetlenebb lenne.

Tudom, hogy most vicces, meg mosolygunk rajta, de eljöhet az idő, amikor nem lesz az. Felmerül a kérdés, mit lehet tenni? A legkönnyebben akkor úszod meg, ha nem ellenkezel. Ezt persze az ész diktálja, de a betartása piszok nehéz. Ha segítségért kiabálsz az a pasit csak felbőszíti és ütni fog, amitől te hisztériázni kezdesz, aminek a következménye a behatoláson kívül nagyon komoly sérülések lehetnek. Ha eldöntöd, hogy védekezel, akkor próbálkozhatsz a herék letámadásával. A herék elképesztően érzékenyek (a fene tudja miért) a kisebb, mondom kisebb  szorítást se állják. Ha rúgással vagy az öklöddel eltalálod, a pasi a fájdalomtól össze fog görnyedni, ami lehetőséget ad arra, hogy elmenekülj. Ha nem menekülsz el, vagy nem tudsz elmenekülni a közösülést mindenképp megúszod, mert fájó herékkel nem lehet közösülni. Persze, ha többen vannak, akkor ez nem segít, és a herék kiütése nem zárja ki az alapos pofozkodást. Minden esetre, ha a herék megtámadása mellett döntesz, akkor csak egyetlen egy próbálkozásod lesz, aminek sikerülni kell. Most jól figyelj. Ne rúgj a férfi nemi szervére, mert majdnem biztos, hogy mellérúgsz. Rúgj a két lába közé kábé térd magasságban és irányítsd a rúgást felfelé. A férfi két combja egy kényszerpályát alkot, a lábadat felirányítják a logó herék felé. Ha elég magasra tudod felrúgni a lábad, akkor a heréket jó erővel telibe fogod találni. Ezt a rúgást otthon ajánlatos begyakorolni, természetesen csak a célba juttatás, de nem a tényleges rúgás fázisáig.

Előfordulhat, hogy tehetetlen vagy a férfivel szemben. Ebben az esetben arra törekedj, hogy legalább ne cipeljen magával, végezzen ott a helyszínen, mert ahová el akar cipelni, ott sokkal rosszabb dolgok is történhetnek veled.

Felmerül a kérdés, hogy az ellentámadáson kívül van-e a kezedben más eszköz is? Van! Oda is lehet hatni, hogy a pasinak elmenjen magától a kedve az egész kalandtól. Ha a pasi nem kifejezetten bunkó, akkor megpróbálkozhatsz az AIDS fertőzésed „bevallásával”, vagy heves köhögési rohamot produkálva bejelentheted a fertőző tüdőbajodat. Ha ez mellett döntesz, akkor egyáltalán ne védekezz fizikailag, tégy úgy mintha partner lennél a kalandba, csak figyelmeztesd a pasit a rá leselkedő fertőzésre. Nem sok rá az esély, hogy beveszik, de az alkalmazásával vesztenivalód nincs. Ennél lényegesen jobb hatásfokú, ha gusztustalanná válsz. Első fokozat a vizelés, ezt a férfiak egy része egyáltalán nem díjazza, de nem mindenkit állít le. Sokkal hatásosabb a híg székelés, ami adott esetben viszonylag könnyen produkálható, mert az „ijedtében beszart” mondásnak komoly alapjai vannak. Szélsőséges izgalmi állapotban az emberre tényleg rájön a szarás. A harmadik lehetőséged, hogy ujjaddal lenyúlsz a torkodig és lehányod a pasit. Ettől garantáltan el fog menni a kedve, de dühében komoly ütéseket mérhet rád.

Hogy mit kell tenned, ha a behatolás sikeres volt, azt nyilván tudod. Ne titkold el az eseményt, mert könnyebb elviselni a lelki sérüléseket, ha kiadod magadból.  Végül, remélem a fentiekben leírtak alkalmazására nem kerül sor, de azért nem árt, ha magadban előre eldöntöd, mit fogsz tenni, ha a sors utadba sodor egy ilyen kellemetlen epizódot.

_________________________________________________________
_________________________________________________________
_________________________________________________________

45 gondolat erről: „(719) Hogyan kerüljük el az erőszakos nemi közösülést (csak nőknek)

  1. Kemény poszt, de minden szava megszívlelendő. Annyit tennék hozzá a védekezés részéhez, hogy talán a gas spray is hasznos lehet ha van a hölgyeménynél. Persze ahhoz is kell megfelelő lélekjelenlét és szerencse is.

  2. Köszönöm az írást, az ember ahogy a jövőt látja (migránsok, háború stb.) nem kizárt, hogy egyre több nőnek lesz ilyen támadásban része. A pisis/kakis/lehányós rész eszembe nem jutott volna, de valószínűleg tényleg eléggé le tudja lohasztani a támadót, és eredményes is lehet, ha egyedül van.

  3. 1:
    A spray-es védekezést a támadó harci kihívásnak tekinti (az is) és durva ellenlépést vált kik nála. A p/k/h reakciók természetesnek tűnnek, nem agresszivitást váltanak kik, hanem undort. Aki meg tudja tenni, ez a legjobb védekezés. Neked lenne kedved egy rakás szarba beledugni a szerszámodat? Na ugye!

  4. Nem egy könnyed poszt de szerintem bizonyos szinten szükséges és nem árt, hogy ilyen dolgok is megvannak említve tekintve, hogy bármennyire is relatíve bármelyik nővel előfordulhat mégsem igazán beszélnek róla. Vagy legalábbis a környezetemben ezt tapasztalom és a velem ez úgysem történhet meg mentalitás is egyaránt jellemző.
    A lehányós és társai rész például valószínűleg soha az életben nem jutott volna eszembe, mondjuk az is elgondolkodtató, hogy a pánik mellett van e az embernek annyi lélekjelenléte, hogy bármit is tegyen.

  5. Én – konzervatívan – annyit fűznék hozzá, hogy: megelőzés.

    Tudom, hogy ma joga mindenkinek akkor és oda menni, ahova úri/úrhölgyi kedve tartja – de:

    én sem megyek be éjszaka (nappal se) még kocsival sem, nemhogy gyalog a magyarországi c-zónákba, nem utazom kétes hírű tömegközlekedési vonalakon, nem öltözöm kihívóan stb. stb.
    Természetesen ennek ellenére megtámadhatnak (persze a nemi erőszaknak kicsi az esélye ;).

    Nemi erőszak is történhet bárhol, bármikor, de ha az eseteket megnézzük, akkor pl. fényes nappal, frekventált helyen nem igen fordul elő.
    A másik dolog a futás. Ha veszélyben érezzük magukat akkor iszkiri. Inkább nézzenek hülyének, ha ez indokolatlan volt.

    Harmadik – figyeljünk a környezetünkre – a legnagyobb ökörség hajnalban, késő este füldugóval a fülünkben, amiben bömböl a zene, futni, kocogni valami jó kis elhagyatott (e.g. „nyugalmas”) helyen. Előbb-utóbb kifigyel valaki.

    Aztán, ha esetleg mégis beüt a baj, akkor kellene a megfelelő lélekjelenlét és cselekvési terv. Máig emlékszem a rendőrségi pszichológus (!) kislány történetére, aki kilométeren keresztül „sétált” a későbbi gyilkosával és valószínűleg nem tett semmit a saját érdekében, ‘lefagyott’. Persze, ilyenekre hogyan is tréningezhetné magát bárki?

  6. Soha nem gondoltam volna, hogy micsoda mázli csúnya nőnek lenni! Ha nincs a közelben, amit a fejemre lehet húzni, akkor nekem nincs szükségem p/k/h reakcióra! 🙂 Remélem, hogy egy muzulmán sem hisz a „ha háromszor megketyintessz, hercegnő válik belőlem!” mesében! 🙂

  7. 1. Ha sima paprikával fújnak le, akkor attól nem inadba száll a bátorságod, hanem begurulsz. Engem a családi kiszerelésűvel fújt le telibe a rend bátor őre, miközben hazafelé tartottunk a tüntetésről (azon dühödött be, hogy kiröhögtük őket, mert miközben szálltak ki a csapatszállítóból az egyik pofára esett, rá a könnygázgránátja a többiek meg átestek rajta, aztán ott fuldokoltak meg hánytak, tiszta burleszk volt az egész).

  8. Azért az automatikus nedvesedésre nem vennék mérget, mert akkor miért árulnának síkosítókat?
    Amúgy Observerrel maximálisan egyetértek. Lehet, hogy az ellenállást még élvezi is az erőszakoló, meg ha sikertelen, nem vagy elég ügyes, csak feltüzeli?? A gusztustalanná válás viszont frankó ötlet!


  9. 6:
    Ez az állatfajta nem válogatós. Ebbe ne reménykedj. A híradások szerint 90 éves apácákat se kímélnek.
    8:
    Drága Ivett, te nő vagy? Azért gyártanak síkosítókat, mert szükség van rá. „Idősebb” korban nem mindenkinél működik a szekréció, vagy működik, de kell hozzá egy kis idő. Nade addig, amíg megjön magától?

  10. 9:
    Ha a csúnyaságom nem adhat reményt, akkor azt hiszem az ilyen állatfajtának más sem fog az útjába állni. Arra azonban kíváncsi lennék, ha megölnék egy ilyen erőszakoskodót, akkor én hány év börtönt és mennyi megvetést, kínhalálomat kívánó hozzászólást kapnék a történetemhez!

  11. 1:
    Ha a „gas spray” alatt a könnygázt érted akkor az nem jó ötlet, ha közel van a támadó akkor az áldozat is kap belőle bőven. A paprika sprayné ilyen gond nincs, azzal viszont pontosan kell célozni és aztán futni ahogy bír az ember, mert ha előtte nem is akarta volna megverni/megölni a támadó akkor azután akarni fogja. Esetleg jó ötlet lehet a támadó farkára célozni vele, úgy biztos nem tudna járni.

  12. 10. Már változott a törvény (ha jól emlékszem 2013-ban), és ha téged megtámadnak, és védekezés közben megölöd a támadót, akkor nem kapsz börtönt, mivel nem lehettél biztos benne, hogy csak megerőszakolni akart, és nem megölni utána.
    Az előtte lévő szabályozás egy eszement baromság volt. Honnan a fenéből tudhatnád, hogy aki rádtőr, az csak kirabolni/megverni/megerőszakolni vagy megölni akar, ez csak a végén derül ki, akkor meg már mindegy.

  13. A csúnyaságnak is van előnye, idővel sem múlik, csak fokozódik.

    8.Szerintem vannak esetek amikor a páciens maga az erőszaktevés miatt erőszakol nemi értelemben és nem az ösztönszerű nemi vágy indíttatásából. Tehát a beleegyezés még erősebb ütlegeket válthat ki, hogy az áldozat áldozat legyen. Egészen addig amíg a tettei letörik az áldozat felvett viselkedését és ösztönszerű megnyilvánulásai kitörnek belőle.

    Persze más delikvens állat esetében a beleegyezés beindíthat olyan reakciókat mely régi reflexiókat, ugyan elfojtott, de bevett viselkedést hozhat a felszínre. Ebben az esetben az erőszaktevő visszakozik és már nem a koitusra koncentrál.
    Sajnos nem ismerhetjük meg az erőszaktevőnket kimerítően egy ilyen helyzetben.
    Az arabok lehet, hogy csak a tevékkel élvezik, a nőket meg mindig megerőszakolják. Ki tudja?!:-)

    Szerintem ha a migránsokkal kapcsolatosan próbálunk felkészülni, akkor a legvalószínűbb, hogy az erőszaktevő(k) csak a nemi gerjedelem levezetésének tárgyaként tekintenek a nőkre. És nem egyéb elferdülés következtében vállalkoznak az aktusra.
    Így ebben az esetben a fenti esetek 1.beleegyezés gyorsíthatja,
    2.gusztustalanná válás elriaszthatja(de ezért esetleg megöl)
    3. fizikai védekezés: elriaszthatja, v. felbőszíti,
    A támadót.
    Én azt hiszem ezek együttes kombinációját alkalmaznám.
    Vagyis hányásos szájjal, szaros seggel ugatnék mint egy teve, miközben a gázspray-jel fújkálnék, mint ha az lenne a parfümön. Az se baj ha még a taknyom és a nyálam is kifolyna ennek hatására, annál jobban megkívánhat.
    Bocs, de nem hagyhattam ki!:-)
    Komolyan nem hihetjük, hogy nem a tudatunkat kell arra a szintre emelni, hogy az adott esetben lélekjelenlétünket megőrizve, a helyzetet felismerve reagáljunk.

    Hiába találja ki egy szőke, hogy ő majd ezt meg ezt csinálja, ha nem is ismeri önmagát. Valószínű leblokkolna és sikítozva semmi érdembelit nem tenne.

    Szerintem járjon karatézni, akkor valamelyest automatizálna bizonyos mozdulatokat, nőne a fizikai ereje, szokná a traumatikus, erőszakos helyzeteket.

    Ha egy ufonauta elrabolna engem, valószínűleg semmit se tudnék én se csinálni, az esélye annak, hogy Ivetett vagy Miértkét megerőszakolják kb ugyanannyi mint az én elrablásomnak és egy ufonauta általi seggbedudálásomnak, vagyis kb. 0- hálaistennek.
    Vagy ti nem hisztek az idegenekben csak a migránsokban?!:-) Pedig itt vannak körülütünk akárcsak a migráncsok. Szerintem mától féljünk a kis szürkéktől is.
    Nem is beszélve az erőszakoló szürkéktől.:-)

    Én tisztelem a nőket, szerintem maradjanak inkább nők mint, hogy kommandósok legyenek. Jöjjenek össze valakivel, majd az megvédi őket!

  14. 9. Drága Tibor bá, 🙂 ha olvasnál női fórumokat a témában, látnád, hogy fiatal nők is panaszkodnak hüvelyszárazságra, és e miatti nehezített közösülésre. Nemcsak az ösztrogénszinttől függ a dolog, az izgalom mértéke is jócskán befolyásolja (lásd, az erekció még inkább nemcsak a tesztoszteron szint függvénye). Egy erőszak közben meg nyilván a nemi vágy hatását kihagyhatjuk…..

  15. 13:
    Ez volt az a hozzászólásod, amit sokkal okosabb lett volna nem létrehozni. 🙁
    14:
    Természetesen nem olvasok, de miért pont ez lenne normális a mai fiatal generációnál? Ha emlékeim nem csalnak, nekem sose volt ilyen problémám, pedig alkalom lett volna bőven.

  16. 15.
    igen lehet. Többen mondták, hogy nem vagyok normális.
    Bocsánat mindenkitől ha ez bántó lett volna, bár semmi személyes nem volt benne. Na mára elég volt belőlem!

  17. 14: „fiatal nők is panaszkodnak hüvelyszárazságra”

    Talán nem a női fórumokon kellene panaszkodni, hanem megmondani a partnerüknek, hogy 5 másodperc „bemelegítés” (amíg a fickó lehúzza a cipzárt a sliccén 🙂 ) az bizony nekik nem elég. /Bár van, akinek elég… 😉 /
    Ha valaki egy általa szeretett partnerrel 5-10 perc előjáték után is hüvelyszárazságra „panaszkodik”, az ne írogasson, hanem menjen orvoshoz, mert ott más baj van.

    6: „micsoda mázli csúnya nőnek lenni!”

    Férfi körökben tagadjuk, hogy lennének csúnya nők. 😉

    12: „Már változott a törvény”
    Mindegy, hogy mit ír a törvény. Az a kérdés, hogy képes vagy-e megölni valakit, vagy sem.
    Az (európai) emberek nagy része sem szellemileg, sem fizikailag nem képes erre, még önvédelemből sem.

  18. 8: „A gusztustalanná válás viszont frankó ötlet!”

    Ki tudja, hogy az erőszaktevő mire indul be – lehet, hogy pont a kedvence a pisi-kaki szex… 🙂

    Viccet félre téve, fogalmad se lehet, hogy adott akcióval milyen reakciót váltasz ki – jobb, ha nyugton maradsz, vagy az a jobb, ha küzdesz minden erőddel (ha egyáltalán van rá lehetőséged mondjuk egy nyakadra szorított kés esetén).
    Minden helyzet, minden elkövető más, univerzális recept biztos nincsen.

  19. 13. 🙂
    Még a régi vadnyugaton, a ” boldog vonatrablások ” idején a banditák megrohanják a vonatot.
    Leszállítanak mindenkit, majd a főnök kiadja a parancsot :
    – Nőket megölni, férfiakat megerőszakolni!
    Az egyik bandita félve súgja :
    – Főnök, eltévesztetted, fordítva kéne !
    Mire az utasok közül egy vékonyka férfihang :
    – Maga csak ne beszéljen bele a főnök dolgába…

    17. Üzenem a férfiaknak, hogy ne igyanak annyit, mert nagyon ártalmas a látásra – akarom mondani a májra! 🙂

    Abban egyetértek, hogy nem képesek sem a nők, de a férfiak sem (akivel össze kell jönni, hogy megvédjék a párjukat 🙂 ),hogy öljenek, mert egyszerűen nem hisznek az emberek abban, hogy őket bármi érheti. Szerintem még a futás sem jön szóba (lásd. a pszichológusnő esetét).

    Szerintem erre felkészülni nem lehet akkor sem, ha „összeszarom” 🙂 magam, de lelkileg sem, és fizikailag sem. A reklámozott karatés lányok levideózása csak reklám, hogy járj önvédelmi tanfolyamra.
    Egyetértek Balázzsal abban, hogy tényleg csak egy jó helyzetfelismeréssel menekülhet ki bárki egy nehéz helyzetből.

  20. Csak egy gondolattal tudok hozzászólni a témához, ráadásul nem is szexuális bűncselekmények elkövetőiről szól és nem háborús szituáció. Kriminalisztikai olvasmányaimban volt egy teszten alapuló felmérő kutatás, amit igazi „nehéz fiúkkal” végeztek magyar börtönökben. Arra voltak kíváncsiak, hogy mi alapján választják ki az áldozatukat. Az eredmény meglepő volt. Sokan arra számítottak, hogy külső jegyeket vizsgálnak, esetleg az áldozatoknál levő csomagok alapján szelektálnak. Az áldozati szelekció a kiszemelt áldozat éppen akkori viselkedése volt. Teljesen mindegy, hogy ki hogyan nézett ki. Mindegy volt, hogy ki mennyire kigyúrt (köztudott az izomtömeg és az izomerő megkülönböztetése), vagy hogy ki mennyire megtömött táskát cipelt. A pillanatnyi viselkedés, az adott pillanatban való jelenlét számított. Amikor megszólították a leendő áldozatot, akkor fontos volt a fellépés határozottsága. A túlreagálás is árulkodó (lehet művi, lehet ellenagressziót kiváltó). A kutatás végeredménye az volt, hogy van lehetőség a szituáció megváltoztatására, akár az elkövető „lebeszélése”.

    Ezért nem értek egyet 19 „Miértke” véleményével, miszerint nem lehet felkészülni és ezért ne járjon senki önvédelmi tanfolyamra. Ott sem csak azt tanulod meg, hogy miként csavard ki a másik kezét (ami úgy sem fog sikerülni nagy erőkülönbségnél), hanem éppen olyan önbizalmat adhat, ami egy ilyen szituációnál sorsdöntő lehet. Akár azt, hogy miként szard össze magad.

  21. Ismerősöm, fertőzött területen, Ukrán újságot tett parkoláskor az ülésre. Soha nem piszkálták az autóját.
    Az erőszakra irányuló cselekmény megváltoztatása lehet néhány Orosz vagy Kínai mondat előzetes betanulása és ezek kiabálása.
    Magyarul pedig, hogy a maffia megfogja bosszulni, ha nem ereszti.
    Tudom, sok függ a körülménytől és ne fagyjon le a megtámadott.

  22. A legjobb lenne, ha el tudnánk kerülni az arabok beözönlését. Pl. nem kéne a sertéstelepeket a határ mellé telepíteni? Vagy a két kerítés között vaddisznókat tartani? Az anyakoca nekimenne a „sötétben bújkáló” migránsnak, így rendőreinket is kevesebb inzultus érné.
    A négerek pedig a víztől is félnek. Láttatok már néger úszóbajnokot? Ez esetben legjobb egy szigeten lakni.
    Régen az emberek tömjénfüsttel és kereszttel védekeztek az ördöggel szemben. Ma pedig elővenném nagyapám lapos üvegét és meghúznám :), majd a maradékot a támadómra locsolnám, és közben egy füstölt disznólábbal is hadonásznék. Persze nem szeretném élesben kipróbálni, hogy hatásos lenne-e. Egyébként ha a kislány unokám lenne veszélyben, habozás nélkül tudnék ölni. (Legalábbis most azt hiszem.) Egy hithű muzulmánnak a legnagyobb szégyen, ha egy nő öli meg. Búcsút mondhat a Mennyországnak és a 40 szűznek.

  23. 23.
    A beözönlő migránsok csak névileg muzulmánok, nem hinném, hogy komoly hívők lennének, hisz itt európában rentgeteg vallási szabályt szegnek meg, pl. alkoholt isznak stb.
    A vaddisznóval való határőrzés viszont nem rossz ötlet, volt vadász ismerősöm, akinek volt kettő ilyen is, házikedvencként, elengedve a kertben. Ha ismeretlen jött, akkor inkább bezárta őket, mert elég vadak tudtak lenni, és igen komoly fegyverzettel rendelkeznek, nem hiába mindenevők.Aki látta a Blöff című filmet vagy a Hannibált, annak gondolom nem kell bemutatnom, hogy nem csak az őrzésben, hanem a takarításban is komoly szerepük lehet. 🙂

    Néger úszóbajnok: Erik az angolna! 😀

  24. A gázspray-re volt negatív példa, azt hiszem Németországban próbálkozott vele egy lány, csak azt érte el, hogy a támadó elvette tőle és lefújta vele. Persze van, amikor sikeres, Dániában például megbüntettek egy lányt, mert (sikeresen) használta (ott illegális a gázspray).
    A küzdősportos múlt hasznos lehet, karateedző ismerős büszkélkedett vele, hogy egy volt tanítványát megtámadták, de lerúgta magáról a fickót

  25. 26: „szarkazmus volt”

    Te még nem láttál női táskát? Abban annyi minden van, hogy egy füstölt disznóláb is bőven elfér benne, mint alaptartozék. 🙂

    Nekem is feltűnt, hogy a hölgyek egy (jelentős) része direktben összeköti a nemi erőszakot a migránsokkal. Jól működik a propaganda… 😉

  26. 27:
    Ez nem propaganda, újságban megjelenő hírek EGY RÉSZE, mert iparkodnak ellen propagandát folytatni azzal, hogy kendőzik a pontos valóságot. — Most már kezdesz nekem gyanússá válni. Nincs neked egy afrikai szeretőd? Na jó, tanítványod?
    😀

  27. 28: „tanítványod”

    Házinyúlra nem lövünk… 😀

  28. 29:
    Ahá! Miután elfogyott a töltényed. 😀

  29. 30: Ami maradt, azt már otthonra tartogatom. 😀

  30. Világos, hogy nem csak a muszlim migránsok erőszakolnak. De nem mindegy, hogy egy népességben 1% erőszakol, ha alkalmat lát rá, vagy 60%. Nem mindegy, hogy társadalmilag elfogadott vagy elutasított dolog-e az erőszak.

  31. A németeknek vége, ezek ki fognak halni, ha ez a hír igaz.

    Most olvastam a neten:

    Döbbenet és értetlenség söpört végig Ausztriában, miután az osztrák legfelsőbb bíróság tegnapi döntése alapján felmentette az egyik vádpont alól azt a migránst, aki tavaly egy uszodában kegyetlenül megerőszakolt egy tízéves kisfiút.

    Amirt akkor két rendbeli bűncselekménnyel is megvádolták: egy fiatalkorú molesztálásával és egy fiatalkorú hátrányára elkövetett szexuális erőszaktevéssel. Csakhogy az osztrák legfelső bíróság tegnap felülvizsgálta az ügyet és arra a megdöbbentő döntésre jutott, hogy mivel Amir nem beszélt németül, ezért nem érthette a kisfiú tiltakozását,

    tehát nem áll meg az a feltételezés, hogy a 10 éves fiú minden kétséget kizáróan, valóban elutasította a szexet.

    A döntés értelmében tehát Amirt csupán molesztálással kapcsolatban ítélhetik el, amely jelentősen kevesebb börtönbüntetést von maga után, mint az erőszaktevés.

  32. 33:
    Ez érthetetlen, mert a 10 éves fiú jogilag „nem egyezhet bele”. Tehát erre nem lehet hivatkozni, mert ha beleegyezett volna, akkor is megerőszakolás. Arról nem beszélve, hogy odahaza ezért lefejezés jár. Valamint rendkívül rossz üzenet a többinek.

  33. 35.
    Durva, de valószínűleg az első per során elkövethettek valami formai hibát, és az ítélet felfüggesztése és az új per nem azt jelenti, hogy megússza, csak azt, hogy az első ítélet alapját képező vádpontok, körülmények mindegyike nem bizonyítható, és ezek a tett súlyosságát, így a kiszabott büntetési tételeket érinthetik.
    Valószínű, ettől csak nüanszokra fog megváltozni az ítélet, mert a tette akkor is bűn, ha a kiskorú beleegyezésével, akár óhajára is tette, de valószínű súlyosabb az ítélet, ha ezt még ráadásul az áldozat durva fizikai bántalmazásával követte el.
    Amúgy meg a második perig is börtönben marad.
    Az igazán durva az lenne, ha mondjuk felmentenék, de reméljük nem erről van szó…

  34. 35 & 36:
    A hír szerint „várhatóan” letartóztatva marad. Amúgy az egész hülyeség, mert teljesen kizárt, ha nem is ért a pasi németül a 10 éves fiú „ráutaló magatartása” vagyis, hogy visít, sír, menekülni akar, stb. abszolút egyértelmű.

  35. 37: „visít, sír, menekülni akar”

    Valószínűleg a felesége is így szokta, azért nem tűnt föl a pasinak a „nem”.

    Különben a kissrác rokonai elkaphatnák a fickót, aztán a bíróságon ők is mondhatnák, hogy nem értették a tiltakozását…

  36. 38:
    „a bíróságon ők is mondhatnák, hogy nem értették a tiltakozását…” de csak akkor, ha a fickó közismerten mazochista. 😀

  37. 37. Tibor bá’ HARMADIK

    Ha jól tudom, a nemi kapcsolatnak van korhatára…
    Akkor is tilos, ha a kiskorú beleegyezik, vagy akár kéri…
    Liliomtiprásnak hívják.

    Ausztriában ez másképp lenne?

    Nem tudom elképzelni, hogy ez az ítélet ne kifejezetten provokatív céllal született volna…

  38. 40:
    14 év a korhatár. 14 év alatt is lehet, ha a korkülönbség nem több 3 évnél. Tehát egy 13 éves lány és 16 éves fiú OK. – Ma ez volt a 3. hozzászólásod! Mondjuk kettő és fél, mert ez nem volt ideológiai téma. 😀

  39. Nekem abszolút bevált….

    Ha tudom,hogy olyan helyre megyek, ahol nagy a nemi erőszakra való kísértés …előtte könnyítek magamon.

    🙂

  40. 41. Tibor bá’

    A 10 éves srác minden legális kategóriából kiesik…
    Nem értem a bíróságot.

    EZT tartogatja nekünk Európa?

    Ez nem más mint a pedofilia legalizálása.

  41. 43:
    A bíróságnak a 6 év kevés volt, ezért új eljárást írt elő. Közben az elkövető őrizetben marad (előzetes).

  42. 42.
    Ettől még úgy megerőszakolhatnak, hogy ihaj. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük