(1972) Mi a baj a muzulmánokkal?

Tibor bá’ online

 

k001Az hogy muzulmánok. Ezt nem viccnek szántam, ez a valóság. És ez nem vallás kérdése (70 éve nem voltam templomban), hanem a mögötte húzódó kultúráé.

Hiába nem hiszel istenben (ha nem hiszel) egy olyan társadalomba születtél be, olyan emberek között nőttél fel, és olyan emberek között élsz, akik mögött 2000 éve ott volt a kereszténység.

Jézus azt mondta, ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel. Ha arcul csapnak, tartsd oda a másik orcádat is. Az dobja az első követ, aki maga bűn nélkül vagyon. Aki kardot ránt, az kard által vész el. Nem azt állítom, hogy sok olyan nyugati ember van, aki odatartja a másik orcáját is, de azt érzi ebből a hozzáállásból, hogy milyen viselkedést vár el tőle a társadalom.

Ezzel szemben Allah szerint más hitben élők életben maradhatnak pénz, illetve földadó ellenében. Vagyis más istenben hívők jogilag nem egyenlők a muszlimokkal, jelképeiket nyilvánosan nem használhatják, és nem téríthetnek fejvesztés terhe mellett.

Számos Korán részlettel ezt alá is támasztják.„Öljétek meg a pogányokat, ahol csak föllelitek őket!” (9. szúra 5. vers), „Amikor összetalálkoztok a hitetlenekkel, akkor vágjátok el a nyakukat! Mikor azután nagy rontást tettetek bennük, akkor szorosan kötözzétek meg őket.” (47. szúra 4. vers)„És készítsétek föl ellenük, ami fegyveres erőt és csatamént csak tudtok, hogy félelmet keltsetek általuk Allah és a ti ellenségeitekben és rajtuk kívül másokban, akiket ti nem ismertek, de Allah ismeri őket!”(8. szúra 60. Vers).

Finoman szólva a keresztény hitben élők legfeljebb térítenek. A muszlimoknak ki van adva parancsban, hogy hódítsanak. Mindenki ellenség, aki nem muzulmán, és le kell gyilkolni, a fenti idézetek szerint, amik a Koránból vannak kimásolva.

Ez a baj a muzulmánokkal. Kisgyerekkoruk óta, azt tanulják, így nőnek fel, és ilyen hitben élő felnőttek közé kerülnek, akik úgy tudják, hogy aki nem muzulmán azt le kell mészárolni. Tehát a videókban látott, narancssárga ruhába bújtatott fejlevágásokat – hitük szerint – Allah akarja. Mi megütközünk rajta, nekik természetes.

De mondja meg nekem valaki, miért kell beengedni olyan embereket, akiknek szent céljuk az én fejem levágása, ha nem esküszöm fel Allah-ra? Normálisak vagyunk, hogy beengedjük, sőt a német kancellár becsalogatta leendő gyilkosainkat? Milyen okból kifolyólag feltételezzük, hogy el fogják hagyni hitüket, és fel fogják venni a mi szokásainkat? Ez a sok barom liberális milyen alapon kockáztatja az én, és szeretteim életét?

Mert a baj az, hogy a keresztény kultúra és a muzulmán dogma összeegyeztethetetlen. Ez az igazi baj.

_________________________________________________________
_________________________________________________________
_________________________________________________________

30 gondolat erről: „(1972) Mi a baj a muzulmánokkal?

  1. A kereszténység 1.0-ás verzió, az iszlám a 2.0-ás.
    Fejlettebb, működőképesebb. Mutatja a tapasztalat.
    Most történik a szoftverfrissítés.

  2. 1. n/a
    Melyik ország mintája alapján gondolod, hogy az iszlám működőképesebb, mint a kereszténység?

  3. Csak idő kérdése és a fehér ember ismét felölti a Klux-Klu-Klan jelmezét és irtóhadjáratot fog rendezni és kitakarit mindent szemetet a társadalmából.Hitler szellemisége a legtöbb fehér emberben jelen van és ez a szikra bármikor lángra lobbanthat. A liberálisokra pedig a gulák vár,mert Sztálin szelleme is velünk maradt .
    Van tapasztalatunk a történelemből ,mindenféle gyógyír mindenféle nyavalyára 🙂
    A szörny már ébredezik.

  4. 2 Chani
    No-no! Hitvitába nem megyek bele, hiába is csalogatsz.

  5. 1:
    Valóban, rombolni mindig sokkal könnyebb, mint építeni. Az agresszív hozzáállás rendszerint eredményesebb, de minőségi életet egyik se eredményez.

  6. Tibor bá! Mára a kirándulós sztori folytatását ígérted!

  7. 7:
    A népszavazásra tekintettel átkerült holnapra.

  8. Nagyszerű, összefoglaló….Jó egészséget kívánok.
    P.Zsolt

  9. A narancssárga ruhások fejlevágása nem allah parancsa, hanem médiavizualizáció, a Daesh nevű brand része… olyan, mint például a fekete zászló vagy a Toyota Hilux.
    Ezzel együtt az iszlám kirekesztő vallás, ami nem fogadja el az emberek egyenlőségét, és igényt tart az ‘iszlám világrendre’. A kafirokat, akiket nem képes iszlamizálni, valóban másodrendű embereknek tekinti, akiket minden következmény nélkül meg lehet ölni.

    Eléggé bizarr, hogy már hónapok óta megy a migránsozás, a szemünk láttára árasztják el a kontinenst, és még SOHA, SENKI nem mondta azt, hogy tenni is kellene valamit… csak a siránkozás megy.
    Sajnos ebből csak azt a következtetést lehet levonni, hogy a zsidó–keresztény gyökerű európai fehér faj életképtelen.

  10. Azok hivatkoznak a keresztenysegre akik legszivesebben a nyomat is eltuntetnek.Mert most ez áll az erdekukben.Amikor mas temárol van szo akkor bezzeg nem hivatkoznak rá…lásd Nepszabadsag es eszmetársaik…Egyebbkent meg ok lesznek az iszlam elso áldozatai szamukra nem lesz kegyelem hiszen a vallas nelkuliseget az iszlám nem ismerheti el -ha hu marad onmagához csak ideiglenes jelleggel teheti addig mig nem erzi magat eleg erosnek…ez is a K orán tanitása.,utana kell nezni.

  11. i u 300 után, mikor egy kiterjedt római zsidó-„keresztény” csoportosulás átvette a „kereszténység” vezetését, s pl egy zsidó püspök (Ireneusz) egyszerüen elrendelte, hogy a Tora belénktartozik, mivel Jézus zsidó volt, és kész. Azóta volt ötvennél több zsidó pápa is, akik révén mindenki kénytelen volt ezt nyomasztani, bár mindenki, aki számít tudta, hogy nem igaz.
    Jelenleg pár éve az izraeli kisiskolásoknak már azt löketik, hogy Jézus „nem hozzánk tartozott”. Ez egy óriási fontosságu kijelentés, mivel már a kereszténység elvesztette a jelentöségét, (nagy erövel megy a szétbombázása) másrészt a zsidóság a totális vezetö szerepét enélkül is rendezni tudja.
    Csak úgy halkan kérdezném, hogy a moszkvai ötezrek klubja, akik Putyint hordják legfelül, miért nyomta föl a feje fölé ekkora jelentöségünek a pravoszláv egyházat? – (ami sokkal közelebb áll az eredeti, zsidó-elötti kereszténységnek, mint gondolnánk?)

  12. 11 Mvm9
    „…hogy a zsidó–keresztény gyökerű európai fehér faj életképtelen.”
    Kevered rendesen az ideológiát a genetikával.

  13. 12 pimpo
    Ez nemigen volt magyarul.
    Pl mi az a zsidó előtti kereszténység?

  14. 14 Gyágya Szláva

    Ami Rómában kialakult 300-400 között azt nevezik annak, de az eredeti formáit már közvetlenül Jézus halála után tüzzel-vassal írtották, ezt, a mostani formát javasolták a császárnak, s az rövid fontolgatás után elfogadta, hogy kötelezö legyen az egész római birodalomra.
    A korábbi forma leginkább keleten, s manicheus kereszténység néven maradt fenn, s az orosz archeologusok már egyet értenek, hogy az összes hun manicheus volt, s most már a magyarok is kénytelenek bevallani, hogy a honfoglaló magyarok mindegyikének ott volt a nyakában az egyenlö-szárú kereszt.

  15. „Annak, aki megüti az egyik arcodat, tartsd oda a másikat is!”

    Azok a fránya betiltott írások ezt kissé máshogy magyarázzák. Máriának, Jézus anyjának a papája volt Galilea-Samaria helytartója a pártusok részéröl, hercegi rangban. Mikor meghalt, a róamiak csendben megindultak, és a birodalomhoz csatolták a két kis tartományt.
    Fennmaradt a római levéltárban, hogy a jeruzsálemi templom megkereste Rómát, hogy szívesen átvállalják az új területek adminisztrációját, cserébe csak azt kérik, hogy az ö kis vallásuk legyen kötelezö az ott elterülö népességre. A rómaiak belelestek a sillabuszba, hogy igen, ott van, a rómaiakra lehetséges engedélyezett 16 vallás között, s megkötötték az üzletet.
    Namost fennmaradt az írásokban az az elképesztö terror, ahogy ezt intézték. Állandó razziák, utak ellenörzése, a vallások megfigyelése. Az úti ellenörzéseken volt ez a szokás, hogy finoman ütögették a delikvenst, s ha ellenségesen reagált, akkor azonnal lekaszabolták. Jézus tudta, hogy a csoportjában, ami kizárólag szittyákból állt, titokban többen is fegyvert hordanak, s nekik tanítgatta az illegális harcmodort, hogy kiszolgáltatott helyzetben a pofád se rezdüljön ….

  16. 18. Anna
    Én a szavazatommal másra nem jogosítom fel Orbánt, mint hogy ellenőrizetlen személyeket ne fogadjon be az ország.
    Teljesen jogos törekvésnek tartom, hogy ne fogadjunk be olyan személyeket, akik nem hajlandók felfedni személyazonosságukat, akik a törvényeink kijátszására bazíroznak.
    A szavazatom nem jogosítja fel semmiféle egyéb célja eléréséhez ezen kívül, ettől még vastagon elítélhetem egyéb tevékenységeit, amelyekkel nem értek egyet.
    Nem vagyok hajlandó szekértáborok szempontjai alapján mindenben ellenzéki álláspontot felvenni témától függetlenül.
    Egyedileg fogom eldönteni, hogy melyik törekvésében támogatom, és melyikben harcolok ellene…

  17. 18: nem, hanem ide túlnyomó részben értelmes emberek járnak.
    Nem fogod magad itt jól érezni…

  18. Azt azért jó tudni, hogy (amint az évszázadok bizonyították) akármilyen aggresszív is az iszlám vallás, külső segítség nélkül fogatlan oroszlán.

    Izraellel 70 éve nem bírnak… Pedig az akarat megvolt.
    Most hirtelen egész Európát veszélyeztetik.

    Gyakorlatilag azóta van baj az iszlám fundamentalistákkal, mióta az USA „felkarolta” őket és nyíltan fegyverként használja Európa ellen.
    Ismerve a kultúrájukat, maguktól képtelenek lennének milliók mozgását koordinálni, útvonalakat tervezni, áttervezni, ha egy lezárul, tájékoztatni a tömegeket, hogy hogyan kell elkerülni az ujjlenyomatvételt, regisztrációt, hogy mindenkinek legyen működő mobiltelefonja, sátra, takarója, élelmezése… mert egy nejlonzacskóval mennek többezer kilométert…

    Azzal együtt, hogy nagyon veszélyesek, jó lenne azokat is szemmel tartani, akik ránk szabadították őket.

  19. 20 Gyágya Szláva
    „18: nem, hanem ide túlnyomó részben értelmes emberek járnak.
    Nem fogod magad itt jól érezni…”
    Te most le „nem értelmes ember”-ezted Anna-t. Ez volt a szándékod?

  20. 19: „ellenőrizetlen személyeket ne fogadjon be az ország”

    Aha, szóval akiről a németeknek fogalma sincs, hogy kicsoda, azt fogják idetelepíteni. Már ha telepítenek. Végre megértettem a lényeget. 🙂

    Bár szerintem, ha telepítenek, pont azokat fogják, akikről nagyon is tudják, hogy kicsodák, és főleg, hogy mihez értenek.

  21. Két dolgot rühellek, de nagyon Egyik, amikor valaki megjegyzést tesz az értelmes emberek vitafórumára pozitív vagy negatív vonatkozásban. A másik, amikor valaki felhívja a figyelmet az életkoromra, pozitív vagy negatív vonatkozásban. Ennél vannak sokkal értelmesebb érvelések. Ezért.

    A vicc kedvéért hadd áruljam el, hogy a mai napon Gyágya Szlávának volt egy olyan rövid bejegyzése, hogy „értelmes emberek kac kac.” Valamiért fennakadt. Lusta voltam kibogozni kac kac.”

  22. 23. Observer

    Nyilván úgy értettem, hogy az nem kell, akiről nekem nincs megbízható információm, és én dönthessem el, hogy milyen kritériumok alapján fogadom be, vagy nem.

  23. Földi László: Hamarosan összecsaphatnak a no-go zóna lakói és a helyi lakosok

  24. 26: Az alapvető, hogy mi dönthessük el, hogy kit fogadunk be.

  25. Milyen kár, Tibor bá, hogy amit itt leírtál, nem látja mindenki ilyen világosan!

  26. “Egy Németországban dolgozó orvosnő üzeni a világnak (fordítás egy yahoo.com-on megjelent hozzászólásról)
    Tegnap a kórházunkban megbeszélést tartottunk a nálunk kialakult helyzetről és arról, hogy egy másik müncheni kórházban már tarthatatlan a helyzet.
    A körzeti orvosi rendelők nem tudják már kezelni a kialakult vészhelyzetet, ezért mindenkit a kórházakba küldenek.
    Sok muszlim elutasítja, hogy őket orvosnők kezeljék és mi sem vagyunk hajlandók azok közé az állatok közé menni, különösen azokhoz, akik Afrikából jöttek.
    A migránsok és az orvosi személyzet között a kapcsolat a rosszból a még rosszabbra fordult.
    A múlt hét óta, azokat a migránsokat, akik kórházba mennek, a K-9-es rendőrségi egység tagjai kell, hogy kísérjék.
    Sok bevándorló AIDS-es, szifiliszes, TBC-s és sok egyéb egzotikus betegsége van, úgyhogy mi, itt Európában, nem is tudjuk, hogyan kell kezelni őket. Ha egy receptet kapnak a gyógyszertárban, és megtudják, hogy azért készpénzben kell fizetni, a hihetetlen dühkitöréseket kapnak, különösen, ha a gyerekek gyógyszeréről van szó.
    Ők otthagyják a gyermekeket a gyógyszertári személyzetnek ezekkel a szavakkal:
    “Úgy, gyógyítsátok őket ti magatok!”
    Így tehát, a rendőrség nem csak a klinikákat és kórházakat, hanem a nagy gyógyszertárakat is őrzi.
    Nyíltan azt kérdezzük: hol vannak azok, akik a TV kamerák előtt és a pályaudvarokon plakátokkal üdvözölték a bevándorlókat?
    Igen, a határokat már lezárták, de már itt vannak milliók és mi biztos, hogy nem tudunk tőlük megszabadulni.
    Eddig a munkanélküliek száma Németországban 2,2 millió volt. Most lesz legalább 3,5 millió.
    A legtöbb bevándorló egyáltalán nem foglalkoztatható. Ezek a legalapvetőbb oktatásban sem részesültek.
    S mi több, a nők általában egyáltalán nem dolgoznak. Úgy saccolom, hogy minden tizedik nő közülük terhes. Több százezer közülük magával hozta a csecsemőjét és 6 éven aluli kisgyerekét, akik lesoványodottak, elhanyagoltak.
    Ha ez így folytatódik, és a németek újra megnyitják határaikat, hazamegyek a Cseh Köztársaságba. Senki fog tudni engem ebben a helyzetben itt tartani, még ha kétszeres a fizetés itt, mint otthon. Én Németországba jöttem dolgozni, hogy nem Afrikába vagy a Közel-Keletre.
    Még a professzor is azt mondta nekünk, aki a tanszéket vezeti, hogy mennyire elszomorítja , hogy egy takarítónő 800 euróért takarított itt minden nap évekig, majd jön egy migráns fiatal férfi a folyosón, aki mindent csak ingyen szeretne és ha nem kapja meg, akkor dührohamot kap.
    Ez nekem tényleg nem kell! De attól tartok, hogy ha hazatérek, egy bizonyos ponton túl ugyanaz lesz a Cseh Köztársaságban is. Ha a precíz németek nem tudják kezelni ezt, ott Csehországban teljes lenne a káosz. Senkinek fogalma nincs róla, aki nem került velük kapcsolatba, hogy milyen állatok ezek, főleg azok, akik Afrikából jöttek, és hogy a muszlimok hogyan bánnak a mi dolgozóinkkal, munkatársainkkal, a vallásuknak megfelelő ellátást követelve.
    Mostanáig a helyi kórház személyzete még nem kapta el azokat a betegségeket, amiket a sok száz, meg száz napi ellátást kapott bevándorló hurcolt be magával, de ez csak idő kérdése.
    Egy Rajna közeli kórházban a migránsok késekkel támadták meg a személyzetet, azért, mert egy 8 hónapos gyereket halál közeli állapotban adtak át, akit korábban 3 hónapig fél Európán keresztül vonszoltak, és a gyermek két nap alatt meghalt. Annak ellenére, hogy top ellátást kapott az egyik legjobb gyermekgyógyászati klinikán Németországban.
    Az orvost meg kellett műteni és két ápolónő az intenzív osztályon fekszik.
    Senkit nem büntettek meg.
    A helyi sajtóban tilos írni róla, így csak e-mailen keresztül tudunk az esetről.
    Mi történt volna, hogy egy német szúrt volna meg egy orvost és az ápolókat a késsel?
    Vagy ha ő öntötte volna saját szifilisszel-fertőzött vizeletét egy nővér arcába és így akarta volna őt a megfertőzni?
    A minimum az lenne, hogy őt egyenesen a börtönbe vinnék, majd később a bíróság elé. Ezekkel az emberekkel – eddig semmi nem történt.
    És ezért kérdezem, hogy most hol vannak mindazok, akik üdvözölték és fogadták őket a vasútállomásokon?
    Otthon ülnek és várják, hogy még több vonat érkezzen és várják a pénzt a következő szereplésért, hogy statisztaként üdvözöljék a migránsokat az állomásokon.
    Ha rajtam múlna, én felkérném ezeket az ujjongó fogadó üdvözlőket, hogy hozzák őket először ide, mint kísérőket, ide a kórház sürgősségi osztályára. Aztán betenném őket az egyik épületbe a bevándorlók közé, anélkül, hogy a fegyveres rendőrség és rendőrségi kutyák vigyáznának rájuk ott, és nem lenne orvosi segítség sem.
    Mert egyébként ma Bajorországban minden kórházban csak a fegyveres rendőrség és rendőrségi kutyák tudják fenntartani a rendet.”
    Az eredeti forrás:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük