(1970) A bevándorlók a Sharia törvényeket akarják a svéd no-go zónákban

VIP.141.

 

Éveken át az európai hatóságok tagadták, hogy a muszlim bevándorlókkal lenne probléma. Mára azonban a krízis elkendőzhetetlen méreteket ölt, és a helyzet tovább romlik. Svédországban az úgynevezett no go zónák száma növekszik, állítja Ingrid Carlqvist, a Dispatch International elnevezésű svéd újság főszerkesztője. EU refugee & migrant influx……………

Tűzoltó felgyújtott kocsikat oltsanak Malmö-ben (Svédország)
Tűzoltó felgyújtott kocsikat oltanak Malmö-ben (Svédország)

_________________________________________________________
A teljes fordítást elküldöm a VIP előfizetőknek. Kapcsolat felvétel: evatibor#t-online.hu
_________________________________________________________

For years European authorities have denied any problem with Muslim immigration, but now crisis is exploding and is getting worse, with the number of so called “no-go” areas in Sweden rising, says Ingrid Carlqvist, editor-in-chief of Swedish newspaper Dispatch International.

TrendsEU refugee & migrant influx

A recent report suggests Swedish police are failing to control the country’s suburbs following the creation of as many as 55 so-called ‘no-go zones’. The police have reportedly been verbally attacked when trouble flares in the areas. A number of incidents have involved officers being pelted with stones. Vandalism, drug crime, and sexual assaults are also reported.

The Swedish public is on edge after a gunman who injured at least four people in the city of Malmo remains at large.

Q: All the risks are listed on a leaflet issued by Hungary. The pamphlet claims hundreds of completely lawless ‘no-go zones’ exist in Europe especially in Sweden. However, the Swedish embassy in Hungary has dismissed Budapest’s claims – saying no such areas exist. Do you think these leaflets are an exaggeration?

Ingrid Carlqvist: No, it’s not. This is just semantics. The Swedish authorities don’t want to call them ‘no-go zones.’ They think that ‘no -go zones’ is place where no one can enter. But that is not what normal people mean. They mean that the ambulances can’t go there without police escort. When the police come there, they will get stoned and people will try to set fire to police cars and so on. They are lawless areas – and that is what people call ‘no-go zones’. No normal person would ever go inside there.
_________________________________________________________
_________________________________________________________
_________________________________________________________

30 gondolat erről: „(1970) A bevándorlók a Sharia törvényeket akarják a svéd no-go zónákban

  1. Köszönjük, Tibor bá! Az ilyen jellegű, konkrét híradások aranyat érnek.

  2. http://www.schwaebische.de/region_artikel,-Auslaendergruppen-liefern-sich-eine-Schlacht-_arid,10532461_toid,604.html

    „Die Flüchtlingsgruppe war inzwischen auf etwa 20 Personen angewachsen und hatte sich mit Baseballschlägern und Latten ausgerüstet. Die Männer demolierten das Auto, schlugen die Scheiben ein und verletzten zwei der drei Insassen schwer.”

    Itt is keményen küzdenek a befogadásért… Ha tudnám, lefordítanám, de a Blikk is lehozta.

    PS. A gugli viccesen fordít, de a lényeg kihámozható: „A csoport a menekültek nőtt körülbelül 20 ember, és már ellátott baseball ütő és lécek. A férfiak tönkrement az autó, összetört ablakok és sérült súlyosan a háromból két lakók.”

    Magyarul szarrá verték a kocsit és ketten súlyosan sérültek a bennülők közül.
    ——
    A „nincs no-go zóna Svédországban” meg olyan, hogy az osztrák kerítés nem kerítés, csak ‘szárnyas kapu’.
    „No-go” zónák nálunk is léteznek jóideje, csak a ‘lakók’ mások. Aztán mi sem tudunk mit kezdeni velük /a jelen jogszabályi keretek között/. A különbség annyi, hogy mi megörököltük a problémát, a nyugat meg most csinálta meg magának, mert azt hitték, ők majd biztosan kezelni tudják a dolgot. /Wir schaffen das… /
    Hát, hülyébbek, mint a k-európaiak.

  3. Számomra az a döbbenetes, hogy a hatóságok gyakorlatilag következmények nélkül hagyják ezeket a dolgokat. Felfüggesztett, és hasonló viccek…

    Szerintem a minimum az lenne, hogy egyesével dobják be őket a legdurvább börtönökbe, hogy a helybéli rabok szarráerőszakolják őket. Aztán, ha leülték, vissza velük oda, ahonnan elindultak. Ha épp egy légicsapás helyszínére, az külön jó.

  4. 3: Aki bizonyítottan erőszakos cselekményt követ el, azzal én sem teketóriáznék sokat.
    Ez a migráns-ügy arra mindenképpen jó, hogy rávilágítson az ‘európai’ /és a magyar/ jogrendszer súlyos hiányosságaira. Az eddigi – lényegében korlátlan – társadalmi toleranciának határt kell szabni. Minél előbb tesszük, annál jobb.

  5. Ezt a videót már feltette valaki korábban, de nagyon ide illik:
    https://www.youtube.com/watch?v=_ZWme10vZKw
    Alapjában az a mentalitásom, hogy óvatosan tartok tőle, hogy elgaloppírozzam magam, és mindig megpróbálok egy kicsit az ördög ügyvédjét is meghallgatni, nehogy utólag kiderüljön, hogy a vörös ködtől nem láttam a nyilvánvalót.
    Ezt a migránsügy kapcsán is gyakorlom, de egy ilyen videó után azért nehéz nem félni a jövőtől.
    Ez félelmetes, hogy a muszlim bevándorló közösségekben ilyen mechanizmusok működnek, amelyek tulajdonképpen tudatosan és következetesen megakadályozzák a beilleszkedést, még az esélyét sem akarják megadni bármely muszlim bevándorlónak, hogy eleurópaiasodjon, a társadalom szerves részévé váljon, még ha meg is volna benne a hajlandóság, sőt életveszélyes fenyegetéseknek vannak kitéve, ha ennek felmerül a lehetősége.
    Szóval az EU vezetése ilyen koloncot akar Európa nyakába varrni, annak minden kockázatával.
    Persze ilyenkor az ördög ügyvédje azt kérdezi, hogy biztos-e, hogy minden bevándorló muszlim közösségben ez a jellemző, vagy ez csak egy szélsőséges példa, és bőven lehetne példákat hozni az ellentétére is?
    Az a baj, hogy ezekre nincsenek megbízható források, olyan válaszok vannak, amelyek a saját tábor véleményét erősítik…

  6. 5. hubab

    „Az a baj, hogy ezekre nincsenek megbízható források, olyan válaszok vannak, amelyek a saját tábor véleményét erősítik…”

    De vannak.

    Most jött ki egy tanulmány, hogy a fiatal muzulmán franciák nagy része szerint a sharia fontosabb mint a francia törvények.

  7. 3. Ábel

    „Szerintem a minimum az lenne, hogy egyesével dobják be őket a legdurvább börtönökbe…”

    Nem megy.
    Ki van próbálva, de nem megy.
    Amint elkapnak egy fontosabb alakot és lecsukják, megszaporodnak az autógyujtogatások, a rendőrök elleni erőszakok, satöbbi.
    Ha a franciák ki akarnák kényszeríteni a törvények betartását, akkor seperc alatt polgárháború törne ki.
    Gondolom, hasonló a helyzet a németeknél és a svédeknél is.

    Egyelőre senki nem akarja bevállani a konfliktust. Pedig előbb-utóbb muszáj lesz.
    És Orbán EZÉRT nem akar nagyobb muzulmán közösséget az országban, mert kezelhetetlenek.

  8. 7: „Amint elkapnak egy fontosabb alakot és lecsukják, megszaporodnak az autógyujtogatások, a rendőrök elleni erőszakok, satöbbi.” – Hát le kell csukni az összes gyújtogatót, rendőrtámadót. Ha másképp nem megy, helyben lelőni.

    Na, persze, ehhez eleve olyan rendőri (csendőri, katonai, akármi) erővel kell nekiállni, hogy a polgárháborút a csírájában elfojtsák. Nehogy már akár a franciák akár a németek ne tudnák megcsinálni, ha tényleg akarnák!

  9. 8. Ábel

    „Ha másképp nem megy, helyben lelőni.”

    Nem érted a lényeget.
    8 millió muzulmán van.
    Ezek közül minimum 2 millió AZONNAL hadba áll a francia rendőrség ellen. Másik 2 millió kicsit később.

    Pár éve két arab fiatal lopott valamit, és a rendőrség kergette őket. Bemenekültek egy trafóházba, és szénné égtek.
    Hetekig égtek az autók, törtek be kirakatok országszerte, és a rendőrség nem tudott mit csinálni.

  10. 9: Az a baj, hogy a rendőrség nem kapott tűzparancsot. Ha pár száz vagy ezer garázda ottmarad a sortüzekben, a többi hamar lenyugodott volna.

    És igen, lehet, hogy a rendőrség önmagában nem elég. De van a franciáknál csendőrség, hadsereg, idegenlégió, ki tudja még milyen fegyveres testület.

    Egyébként Franciaországban a wiki szerint „csak” 4.7 M muszlim van. Igaz, ez 2010-es adat, de azért csak nem duplázódtak meg 6 év alatt.

  11. 10 Ábel

    „wiki szerint “csak” 4.7 M muszlim van.”

    Attól függ kit kérdezel.
    Hivatalosan próbálják lenyomni a számokat, de a lényegen nem változtat.
    1 millió radikális muzulmán meg tudja bénítani az országot.
    Még 100 is egy összehangolt támadássorozattal.
    Persze van megoldás: Kövessük Izrael példáját. Kérdés, a tömeg bele menne-e egy évtizedes Beirut szerű életbe országosan.
    Látod, a zsidók 70 éve nyírják a palesztinokat, és most jutottak el arra a szintre, hogy nem jutnak fegyverhez, levadászták a vezetőiket, és a mesterséges alultápláltság miatt a többségük már gyakorlatilag harcképtelen.(Persze kábítószer, alkohol, sültkrumpli, meg kóla az van, dögivel, csak friss zöldség és vitamin nincs. Meg rendes ivóvíz.)
    Ez a hozzáállás egy megrázó bevezető polgárháború nélkül az európai fehér ember számára elképzelhetetlen.

    Aztán újra felül emelkedünk a dolgokon, és elgondolkodunk azon, hogy mindezzel együtt, valóban a muzulmánok a fő ellenségeink, vagy már megint csak az elénk pakolt pofozózsákot verjük?

    Azért félek attól, hogy a Pavlov kutyájaként az elvárt zsigeri rekciókat produkáljuk, a háttérhatalom legnagyobb megelégedésére… 🙁

  12. 11. Attila (PV)

    Csak azt nem értem, miért jó az bármiféle háttérhatalomnak, ha Európa helyén egy iszlám államalakzat jönne létre, ahol aztán a fű sem teremne, nemhogy profit, halálos ellensége viszont annál inkább…

  13. 11: wiki: „A (francia) haderő létszáma 2007-ben 442 122 fő, mely tartalmazta a békehadrendben a belügyminiszter irányítása alá tartozó 100 132 fős csendőrséget is. A belügyminiszter irányítása alá tartozik még 95.000 rendőr is. … alkalmas a katonai szolgálatra 11 262 661 fő”

    Lehet, hogy a muszlimok között van 1 millió fiatal férfi, de nehogy már ne bánjon el velük a fegyveres testület, ha nekigyürkőzik. Ezek olyanok, mint a cigányok: pattognak, amíg erősebbnek érzik magukat. Ha az állam visszakozik, akkor elkönyvelik, hogy ők az erősebbek. De ha elkezdenék tényleg lelőni a garázdákat, hamar felmérnék, hogy a valóságban gyengébbek. Nincsenek felfegyverezve, és összességében kevesebben is vannak, mint a franciák.

    Igazából szerintem azért tudnak úgy elfajulni a demonstrációk, mert nem alkalmaznak kellő erőt velük szemben.

    Nekem az az ellenségem, aki nőket erőszakol, potenciálisan az én hozzátartozóimat is. Ha Soros barátairól van szó, akkor ők is, ha a muszlimok, akkor ők is.

    Amennyiben a muszlimok azzal a szándékkal jönnek ide, hogy ezt a helyet is uralmuk alá hajtsák, és bevezessék a saríját, akkor ők nem csak valami homályos háttérhatalom által elénkrakott pofozózsákok, akikkel igazából együtt szenvedünk, hanem valóságosan ellenségeink.

  14. 11:
    A muzulmán világ felszámolása csak elhatározás kérdése. Ha a gépkocsi gyújtogatót a helyszínen le lehet lőni, a rend órák alatt helyreáll. De ezt valójában nem akarják.

    A 48-as szabadságharc leverése után betyárvilág alakult ki Magyarországon. Subri Jóskák, Rózsa Sándorok uralták a magyar vidéket. Létrehozták a Magyar Királyi Csendőrséget, akik felszámolták a betyárvilágot, és sakkban tartották a cigányságot egészen 1945-ig. A csendőrséget felszámolták, mert a zsidókat „összefogdosták”. Ezen nem kellett volna kiborulni a zsidóknak, mert egy fegyelmezett fegyveres testület parancsot teljesít. Ha a csendőrség azt a parancsot kapja Horthy Miklóstól, hogy szoptassák meg a zsidó csecsemőket, akkor azt tették volna. Mindegy, felszámolták és elkezdődött a cigányok dédelgetése, mind a mai napig. Ha nem jönnek a muszlimok, akkor majd elvégzik az ország lerombolását a fejenként nyolcat ellő cigányok.

  15. Milyen igaz Tibor bá’

    Közben olvasom, hogy milyen angol nyelvű bemutatóval csalogatják Európába az iszlamistákat. Titkosszolgálat műve lehet, mert jó angolsággal megy.
    https://guidograndt.wordpress.com/2016/09/28/gugra-media-investigativ-3-hetze-von-rechtsextremen-oder-fluechtlingsschleppern-der-sexuelle-dschihad-die-pflicht-der-toechter-der-europaeer-gegenueber-den-migranten-die-fotobeweise/

    És holnapra jó eséllyel számítok egy (német) összeomlásra: a Deutsche Bankból megindult a tömeges pénzfelvétel, a szaúdiak öntik az amerikai kincstárjegyeiket és ez az semita Elul hónap 29. napja (október 2-a) előtti utolsó banki nap.

  16. … vasárnap, a zsidó újévkor a kétféle szemita green között megy a választás. A zsidók meg vannak győződve, hogy a másikfajta áradatot megtudják majd lovagolni, ahogy a Coudenhof-Kalergiban le van írva, legrosszabb esetben rájuk uszítanak bennünket ….

  17. Szerintem nemsokára engedélyt kapnak a német katonák és rendőrök, hogy legjobb belátásuk szerint cselekedjenek a bűnözőkkel akár a lelövés is benne lesz a lehetőségek közt.

    Vagy alkalmazzák a saría törvényeit, de a rájuk nézve kedvezőtlen vonatkozásai is.

  18. 12. hubab

    „Csak azt nem értem, miért jó az bármiféle háttérhatalomnak, ha Európa helyén egy iszlám államalakzat jönne létre…”

    A háttérhatalom nem iszlám államalakzatot akar Európa helyén, hanem olyan káoszt, mint Irakban, Líbiában, Szíriában.
    A maradék vagyonért az utolsó pillanatig lehet árulni a fegyvereket, közben felszámolódik a középosztály, elhull a lakosság több mint a fele, a maradékkal meg azt csinálhatnak amit akarnak, mert az életbenmaradásért mindent bevállalnak.
    Szóval a terv az, hogy Európa és az Iszlám véreztesse egymást addig a fokig, ameddig a háttérhatalom már erőfeszítés nélkül megkaphatja őket.

    Ha Európa elég erős ahhoz, hogy ellenálljon a TTIP-nek, és meg az oroszok ellen való hergelésnek, akkor le kell gyengíteni arra aszintre, ahol már kezesbárányként kezelhető.
    Erre van trenírozva az Iszlám állam.

    Bogár tanár úrral az élen sokan mondják, hogy az Iszlám állam nem ellenség, hanem az ellenség fegyvere.

    Értem én, hogy a kvóta ellenes szavazás során kialakul egy egészséges Iszlám kritika, de ha nem nézünk a dolgok mögé, megint árnyékra vetődünk.

  19. 19. Attila (PV)
    Ezt így még a Bogárék sem fogalmazták meg a legutóbbi Háttérképben, Bayer végszava az volt, hogy ne legyenek kétségeink, a cél Európa iszlamizációja.
    Mindenesetre esélyes lehet az általad felvázolt forgatókönyv, és a szörnyű az, hogy ha ez bekövetkezik, akkor Európa lesüllyed egy harmadik világbeli térséggé, ahonnan nincs visszaút…

  20. Az iszlám menekültek célja lehet Európa iszlamizációja és biztosra veszem, hogy sikertelenül végzik ezt: őket fogják kiebrudalni, mint a nagyidai cigányokat anno.
    Vagy lehet példa Zrínyi Szigeti veszedelme.
    Csak előbb az ehhez asszisztáló politikai elitet el kell távolítani.

    Még a végén a törökök megveszik a Deutsche Bankot.

    http://www.superstation95.com/index.php/world/2130

  21. 14 – Tibor bá’ tisztelettel:

    …ez a pár mondat – szerintem, és bizonyára az állami tankönyvfejlesztő szerzői szerint is, itt az ideje, hogy Magyarország miniszterelnöke idézetei helyett, mellet, előtt… – bekerüljön a magyar történelem tananyagba…

    Viccet félretéve…

    …a hozzászólás teljes terjedelmében való „ki óriásplakátozásával” felhívhatnánk – nem csak – Brüsszel figyelmét az ÜGY/ÜGYEK megoldásának kulcsára…

    Most komolyan!

  22. 20. hubab

    „Ezt így még a Bogárék sem fogalmazták meg a legutóbbi Háttérképben”

    A legutóbbi Háttérképben a fókusz a közeli veszély volt, de Bogár már többször hangsúlyozta hogy az Iszlám állam a fegyver, amit a háttérhatalom használ.


    ” Ki építette fel és üzemeltette, majd „egyszer használatos” fegyverként dobta el az al-Kaidát, Oszama bin Ladent, a tálibokat, és használja most az Iszlám Államot?”

    ——

    Amikor végbemegy egy gyilkosság, a tragikus történést több létszinten is érdemes megvizsgálni. Az esetek jelentős részében az első szintnél, ami nem más, mint maga a fegyver (illetve a fegyverként használt tárgy), és a második szintnél, az e fegyvert használó elkövetőnél, megállhat a történet felderítése, ám vannak olyan esetek is, amikor ez másként van. Előfordulhat ugyanis, hogy a fegyvertartó kéz a második (elkövetői) szinten egy bérgyilkosban, majd mögötte, a harmadik szinten, egy megbízóban folytatódik. Ráadásul az esetek egy további részében alapos okunk van feltételezni, hogy a megbízó mögött, a negyedik szinten, egy olyan „láthatatlan szuperstruktúra” áll, amely saját létét is tagadva mintegy diszkréten szuggerálja a megbízó felé, hogy eljött az ideje a megbízás kiadásának. …
    Most, amikor Európa rohamos gyorsasággal olyan káoszba süllyed, amit egyre inkább joggal érezhetünk földrészünk „kivégzésének”, érdemes lenne mindezt ebből a szempontból is megvizsgálni.

    ———–

    Egy szélsőséges iszlám terrorista- konstrukció számára ugyan éppen Izrael lenne logikailag a fő célpont, ám a derék Iszlám Állam még attól is tartózkodik, hogy akárcsak a legcsekélyebb verbális inzultust kövesse el Izrael állam ellen. De ez nyilván csak a véletlenek fatális összjátékának a műve. A másik elgondolkodtató mozzanat, hogy miközben a nem létező világerő fenti osztagai azt kívánják velünk elhitetni, hogy már zajlik is minden idők legvéresebb globális összecsapása a terrorista iszlám és a kereszténység között (az iszlám bevándorlás ebben az olvasatban Európa megszállása), a bevándorlás legfőbb globális támogatója mégis egy Soros György nevű személy, akiről közismert, hogy nem moszlim hitű.

    Talán ennyi elég Bogár álláspontját illetően.
    Az mindenképpen igaz, hogy az Iszlám úgy viselkedik, ahogy programozva van, de MAGÁTÓL soha nem jutott semmire.
    70 éve nem tudnak mit kezdeni a pöttöm Izraellel, most meg a 400 milliós Európa magát összeszarva remeg tőle?

    Párhuzamképpen (szintén Bogár Lászlóra támaszkodva) említsük meg, hogy az Oszmán Birodalom sikerei se lettek volna akkorák, ha a politikai (gazdasági és katonai) elit nem a Spanyolországból elűzött szefárd zsidó családok segítették volna. Ehhez vegyük hozzá, hogy a törököknek akkor (is?) a franciák szövetségesei voltak.
    Tehát tudomásul kell venni, hogy az Iszlám úgy van összerakva, hogy külső komoly segítség nélkül komoly veszélyt nem jelent a környezetére.

    Azaz a fegyver magától nem sül el.

    Ezért kellene a fegyvert tartó kezet és a megbízót is komolyabban szemügyre venni.

  23. Attila, lehet, hogy az IÁ csak a fegyver. De ha túl akarunk élni, először a ránk sújtó fegyvert kell elhárítani, ártalmatlanítani.

  24. 24. Ábel

    Igazad van, MUSZÁJ védekezni, de azt is tudatosítani kell hogy a fegyver tulajdonosai bizonyos zsigeri reakciókat várnak, és azért kell tovább látni az orrunknál, hogy az amit első reflexeink alapján teszünk, az ne a „megrendelő” kívánsága szerint legyen.

    És, miután az első fegyvert hatástalanítottuk, figyelni kell hogy mi lesz a következő.

    A másik dolog… látod, a fél világ nem tudja legyőzni az IÁ-t amíg az USA-tól kapja a pénzt, fegyvert meg információt…

  25. 25: Talán csak Asszad serege és a kurdok azok, akik ténylegesen igyekeznek legyőzni az IÁ-t. Miután az ő támogatásuk kb. hasonló az IÁ-éhoz, ez nem megy könnyen. Ha nem a fél világ, csak bármelyik komoly hadsereg ténylegesen megpróbálná legyőzni az IÁ-t, szerintem pár hétnél nem tartana tovább, támogatás ide vagy oda.

  26. 26. Ábel

    Ha az IÁ-t valóban a háttérhatalom támogatja, akkor nehéz lesz legyőzni nyílt világháború kirobbantása nélkül.
    (Azzal meg pláne)

    Szerintem egy lehetőség van: Világossá tenni, hogy az USA/Háttérhatalom támogatja az Iszlám Államot.
    Erre valószínűleg kihátrál mögüle, hogy bizonyítsa, nem igaz.
    Aztán új trükkök után néz, de nyertünk egy kis időt.

  27. 27:
    Nem hátrál ki mögüle. Gyakorlatilag már beismerte. Jobban mondva, Trump és Clinton párharcból kiderült.

  28. 27. Attila (PV),

    A Daesh-t vagy más néven Iszlám Államot, a pénzhatalmi elit érdekeinek megfelelően, három állam: Izrael, USA és Szaud-Arábia teremtette meg. Ezen kívül a térség több állama, pl. Törökország is aktívan támogatja.
    A fegyvereket az USA szállítja, leginkább a szaudiakon keresztül. Izrael logisztikai és egészségügyi háttértámogatást nyújt.

    A Daesh jó példa a világelit és az iszlám összefogására – hasonlóan 9/11-hez, vagy éppen a kialakuló európai helyzethez. Lényegében egy remekül mediatizált proxihadsereg, akivel el tudják végeztetni a piszkos munkát a közel-keleti és az európai terveikhez.
    A Nyugat természetesen hazudik, amikor azt állítja, hogy fellép az Iszlám Állam ellen… soha sem tett ilyet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük