(1887) bevándorló népszavazás

Tibor bá’ online

 

A Fidesz alelnöke, Németh Szilárd, és az Együtt elnöke Szigetvári Viktor Péntek este az ATV-n összecsapott a bevándorlás ellenes népszavazás kapcsán.

http://www.atv.hu/videok/video-20160513-nepszavazas-2016

Személy szerint én sose voltam Fidesz párti, sőt, de most meg kell állapítanom, hogy Németh Szilárd volt az úriember, míg Szigetvári pocsékul viselkedett. Az egy dolog, hogy ebben a kérdésben (az első hat év óta) a Fidesz mellett állok. Nem kérünk a muszlim bevándorlókból, de Szigetvári állásfoglalása el fogadhatatlan. Szövege nem felel meg a valóságnak, asszonyokkal és gyerekekkel manipulál, és folyamatosan belevágott Németh beszédébe, és az érvrendszerébe beszőtte, hogy a Fidesz lop (ami igaz, de hogy jön ide a menekültkérdéshez?)

A hab a tortán az volt, amikor Németh Brüsszelezésére Szigetvári úgy reagált, hogy nyugodtan mondja, hogy zsidók. Erre Németh Szilárd kivonult.

_________________________________________________________
_________________________________________________________
_________________________________________________________

 

22 gondolat erről: „(1887) bevándorló népszavazás

  1. Legfeljebb azt látnám üzenetnek, ha Magyarország kilépne az EU-ból. Nem értem mit ad a népszavazás ahhoz képest, hogy egyszerűen elutasítjuk az EU-ban a betelepítési javaslatot.

    Sz.V. nem látja tisztán, hogy milyen emberek jönnek menekültként. Vajon mennyit kap a pártjától, hogy ezt a nézetet képviselje?

  2. 1:
    Pártját a CIA pénzeli. Nem keveset kap, de legalább nem az adófizetők pénzét kapja. Az Ukrán „forradalom”, vagyis rendszer váltás 5 milliárd dollárba került. A mienk olcsóbb lesz. 😀

  3. A szakadék szélén táncolunk (nem csak a bevándorlás miatt), és ezek az idióták ugrani akarnak. A cigányokat se sikerült integrálni, majd pont a muszlimokkal menni fog…

    Az ATV-t nem szoktam nézni, de aki röhögni akar, annak ajánlom a Kétfarkú kutya párt egyik jelöltjének, a Mogács Dánielnek az összecsapását Kálmán Olgával. Kikészíti a riport végére a nőt, pedig az nagyon igyekszik! 😀

  4. Szívesen feltámasztanám McCarthy szenátort, hogy végezzen már nálunk egy vizsgálatot, kik a hazaáruló politikusok. Érdekes lenne a végeredmény.
    A „tisztulás” után bejelentené Magyarország, hogy nem fizeti tovább az adósságát, visszaköveteli a trianoni határokat, kilép az EU-ból, és csatlakozik az Orosz föderációhoz, ideiglenes jelleggel, amíg az USA és az EU fennáll.

  5. Az a megdöbbentő, hogy ezek a politikusok milyen szembeötlően szemben állnak az általános lakossági véleménnyel, és mégis képesek meggyőződéssel kiállni a képviselt álláspont mellett.
    Én csak azt látom, hogy bármilyen fórumba nézek be, mindenütt éles szembenállást lehet tapasztalni a bevándorlással szemben, valahogy olyan véleményeket nem lehet találni, akik a liberális véleményt tükröznék, tehát még csak ütköztetni sem tudjuk a véleményünket olyanokkal, akik érveket sorakoztatnának fel, illetve le tudnának festeni egy világos, követhető, általuk elképzelt pozitív jövőképet, amely egyáltalán párbeszéd alapjául szolgálhatna.
    Ha pedig nincs annyi részarány a lakosságban, amely egyáltalán hallatná a hangját ilyen irányban, akkor ez igen elgondolkodtató.
    Ezek után hogyan veszik a bátorságot az oda tartozó politikai erők? Hihetetlen!

  6. Ők lennének a politikai elitünk?

    Akkor nem kicsi a baj…

    Eddig Németh Szilárdot a totális legaljának tartottam, akit nem lehet alulmúlni. Ebben kemény munkája volt, a csepeli dolgai, a rezsicsökkentésen keresztül.

    Erre jön ez a Szigetvári, és képes nála is hülyébbnek lenni? Egyrészt totálisan meghasonultam magamban, hisz az előző bekezdésben leírt véleményem megdőlt. Másrészt ennyire álomvilágban élő, a valóságot*, illetve a lakosság véleményét ilyen szinten negligáló embert én még a leghülyébb fideszes közt se láttam (pedig valljuk meg, erős ott a mezőny).

    Az már csak hab a tortán, hogy ezeknek a bugrisoknak a vitakultúrájuk sincs…

    * a valóságon itt a saját magam által tapasztaltakat értem, és nem pártpropagandát (egyik pártét sem)

  7. 4:
    Merész ötlet, de nem teljesen eredeti. — Az világos, hogy Washingtonon keresztül Izrael el akarja árasztani Európát muszlimokkal. Csak azt nem tudom, hogy ebből nekik mi a jó? Any idea from anybody?

  8. 7.
    Mint globális játékosnak, Amerikának inkább tűnik érdekének, hogy az Európai közösséget szétzilálja, és ezzel kiejtse a versenytársak közül.
    Izraelnek nem tudom mi érdeke lehet, hogy Európát egy erősen antiszemita muszlim hatásnak kitegye.
    Esetleg az, hogy most is az esetleg túlzottan asszimilálódni hajlamos európai zsidóságot Izraelbe üldözze?

  9. Szigetváry a fizetéséért próbál megdolgozni, de tarthatatlan álláspontokat képvisel.

    Ha ezeken múlik, akkor a Fidesz még generációkon keresztül uralmon marad, mert olyan bénán játszák az ellenzéket.

  10. Nem hittem volna, hogy sikerül a rezsibiztost alulmúlni, de sikerült. Az ellenzék keményen dolgozik a következő FIDESZ kétharmadon. Néha az az érzésem, hogy Viktor irányítja őket is…

    Más: Tibor bá’, ha ráér valamikor, egy reszponzív témát rittyentsen már a blognak! (képernyő mérethez adaptálódó oldal elrendezés) Mobilról sajnos szinte használhatatlan az oldal.

    Néhány óra alatt megvan valami konzervből (pl. bootstrap, uikit, responsibebp, vagy dead simple grid segítségével, ha a blogmotor témái közt nem akad kész). Ma már az oldalak látogatásainak nagyját utazás közben mobiltelefonról végzik többnyire az emberek.

    Bár sokmindenben nem értek egyet önnel, de rendszeres olvasója vagyok, és immáron kommentelője is. További jó munkát!

  11. 8. hubab

    „Mint globális játékosnak, Amerikának inkább tűnik érdekének, hogy az Európai közösséget szétzilálja, és ezzel kiejtse a versenytársak közül.”

    Most szabadítottak fel egy csomó titkos dokumentumot, amiből kiderül, hogy az EU az a CIA projectje volt, hogy egy egy amerikabarát nemzetek feleltti rendszerrel elvegyék a nemzetállamok jogait…

    Az USA-nak esetleg az nem tetszik, hogy csúszik szét az egész, és a vezetés nem tudja a „helyes” irányba vezetni.

  12. 10. Androidra pakolj fel barmi mast, mint chrome. Csak az tördeli rosszul. Most alltam at bbre, itt tokeletes az oldal. Iphonerol nem tudok, mert antialma vagyok.

  13. És az csak egy dolog, hogy rossz álláspontot képvisel a magát demokratikus ellenzéknek nevező valami, de hetek óta az EU-s szoclibekkel karöltve konkrétan az ellen küzdenek, hogy megkérdezzék a népet a témáról. Inkább minden tagállamban meg kellene kérdezni a népeket, akkor legalább az is kiderülne, hogy csak mi magyarok vagyunk-e ennyire intoleráns nép, vagy a nyugati országokban inkább a kormányok mennek szembe a népakarattal.

  14. Akárki

    Voltunk már az Orosz Föderáció beltagjai sorában. 44 év helybenjárás, és még most is azt nyögjük.

    Hozzá kell szokni, hogy a bal libsi vitakultúra és választási kampányok szerves része, és szinte bármikor, mikor kedvük szottyan rá, hogy a más világnézetűeket, hasba akasszák egy kis rasszizmussal, vagy antiszemitizmussal, csak úgy minden alap nélkül is, pusztán lejáratás végett. Orion űrhajó kalandjaiban ez volt az OVERKILL, univerzális fegyver.

  15. 15. bogozy

    „Voltunk már az Orosz Föderáció beltagjai sorában.”

    Ez az Oroszország nem AZ az Oroszország.
    A látszat ellenére a kommunizmus ugyanazt a célt szolgálta, mint a kapitalizmus, csak a nép-„lélekhez” beállított módszerekkel: felkészítés a globális társadalomra, azaz felmorzsolni lehetőleg az összes hagyományt. Amit Nyugaton 400 évig rágtak, azt lezavarták keleten néhány brutális évtized alatt.

    Én se biztos hogy szivesen emigrálnék Oroszországba, de szerintem hatalmas szolgálatot tesz azzal, hogy ellenpontként lassítja a globalista terjeszkedést…
    Remélem, talán meg is tudja állítani.
    Már egyre több európai ország berzenkedik az orosz embargó ellen…

  16. 16: Az Oroszországgal szembeni embargót ellenzem, és vele szemben mindenféle ellenségeskedést is. Vannak Oroszországnak nagyon szimpatikus vonásai – például, hogy ellenállnak a genderkatyvasz nyomásának, de azért ne akarjunk már oroszok lenni.

    Nem véletlenül elmaradottak szinte mindenben, talán a hadsereget kivéve. A társadalom minden rétedét keresztül-kasul átszövő korrupció tényleg iszonyúan lassítja a fejlődést. Nálunk sem rózsás a helyzet, de ott még rosszabb.

  17. Az iszlám logikálya: Bevándorlás-szaporodás- megszállás

  18. 19: Ez a „logikálya” kiveri a szememet. 😛

  19. 20:
    Én még tanultam: lya, lye, lyá, lyé. 😀 . U.i. még ezzel is le voltunk terhelve, és elfelejtettünk hiperaktívak lenni. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük