(1864) Nézzétek mit találtam (persze angolul)

Tibor bá’ online

 

Középkorú nő vagyok és láthatatlan

~p001Kezdi némi öniróniával a 47 éves, saját irodalmi butikját menedzselő amerikai nő, aki „felfedezte”, hogy amióta nem ropog, mint az érett cseresznye, valahogy nem mennek olyan könnyen a dolgok. De most átadom neki a szót, amiből mind férfiak mind pedig nők tanulhatnak.

Egy fiatal hölgy érvényesülési útját egyengetem az én szakmámban. Mondtam neki, hogy tépjen rá helyi rendezvényeken való részvételre, hogy kapcsolatokat szerezzen, megteremtve ezzel saját klientúráját. Én ugyanezt tettem éveken át, ami segített saját karrierem felépítésében.

Hamarosan rájöttem, hogy kettőnk esete nem ugyanaz. A hölgy pimaszul fiatal, egyszerűen gyönyörű, és amikor a leendő megrendelőjének átadja a névjegykártyáját, egy óra se telik bele és megszólal a mobilja, „dugjunk egyet”.

Negyvenhét évemmel jól benne járok a középkorban, ráadásul kissé el is vagyok hízva, egyszóval messziről lerí rólam, hogy „anyányi” vagyok. Nyilvánvaló tehát, hogy már évek óta elkerülnek a szexuális zaklatások. Az elmúlt tíz évben a legközelebb egy jó kis zaklatáshoz akkor jutottam, amikor egy hajléktalan rástartolt, hogy megérintse a frissen bemosott hajamat.

Ami a férfiak fürkésző szemeit illeti, mára hivatalosan láthatatlanná váltam. Egyszerűen átnéznek rajtam. Névjegykártyám birtokában senki se hívott fel azzal, hogy dugjunk egyet. Hát kérem, ez az élet!

Láthatatlanságomat akkor kezdtem észlelni, amikor megpróbáltam teherbe esni férjezett (ma is) 33 éves koromban, amivel úgy el voltam foglalva, hogy alig vettem észre az irányomba érkező, csökkenő keresletet. Ez különben akkor vált érezhetővé, amikor a kislányom iskolába került, én meg átléptem a 40-et. Ekkor derült ki, hogy már a kutyát se érdeklem. Először arra gondoltam, hogy ez a súlyfeleslegem mellékterméke, de aztán eszembe jutott, hogy amikor 25 voltam és kövér a férfiak megbámulták a melleimet, elkérték a telefonszámomat, és a testsúlyom láthatóan senkit se zavart.

Most viszont – kissé szégyellem bevallani – annak ellenére, hogy feminista vagyok, és kurva sokat dolgozom, hogy értékesnek tűnjek a férfiak szemében, mégsem kapom azt a figyelmet, amire vágyok, és rádöbbenek, hogy csak akkor vettem észre mily sokat jelentett nekem a szexuális vonzásom, amikor teljesen megszűnt. Viszont senki se teszi el a névjegykártyámat buzgón jelezve, hogy szüksége van a munkámra, miközben csak a szexuális lehetőségek érdeklik.

Visszaveszem a szót Cecily Kellogg-tól, mert már sok érdekeset nem tud nekünk írni, és megállapítom a lényeget. A feministák talán legnagyobb sérelmük az, hogy a nők azonos munkáért nem kapnak a férfiakkal azonos fizetést. Ez tényleg disznóság, de az ellen nem tiltakoznak, hogy szexuális vonzatuk miatt mekkora előnyöket élveznek. Még jó, hogy nem egész életük végéig. 😀 Ha valakit érdekel a hölgy: www.Cecilyk.com

_________________________________________________________
_________________________________________________________
_________________________________________________________

18 gondolat erről: „(1864) Nézzétek mit találtam (persze angolul)

  1. Az már pozitív, hogy belát valamit, kár hogy más területen ugyanúgy bekajálja a feminista propagandát.

  2. A helyi rendezvényekre való rátépés az egy pártba való belépést is jelenthet.
    Ez a tipp sokaknak bejött már. Hasznos.

  3. Igen, a nők óriási előnyben vannak kb 15-35 éves korig.
    Utána meg dolgozni is kell, mint a férfiaknak egész életükben, gyakran másokért is, bocs.

  4. 3: Nyugi, a nők most hallgatni fognak. Pedig ehhez a témakörhöz tartozik a nemi erőszak is, mert egyáltalán nem bánják, ha döglenek utánuk a férfiak, csak ott álljanak le, ahol ők akarják.

  5. Vegeztek regebben egy kutatást az online ismerkedo emberek körében. A kérdés az volt, hogy mitől rettegnek leginkább párkeresés közben, a válaszok így oszlottak meg a nemek között:
    Nők: sorozatgyilkos a másik
    Férfiak: kiderül, hogy a nő kövér.

    Sajnos Cecilia is lebecsuli mennyire riaszto ez a ferfiembernek.

    lasd: http://i57.tinypic.com/34y1fde.jpg

  6. 4: „mert egyáltalán nem bánják, ha döglenek utánuk a férfiak, csak ott álljanak le, ahol ők akarják”

    Tibor bá’ ezzel a rövid mondatrésszel zseniálisan megfogtad a lényeget!

  7. 5.
    Úgy látom, hogy ez ugyanaz a nő, akiről a poszt szól. Nem semmi azért, hogy a szexuális vonzalmának megszűnése miatt nyavajog, miközben egy vészesen elhízott disznó. Inkább annak kéne örülnie, hogy a férje még nem hagyta ott. Aki ennyire nem ad magára, az mit vár?, kor ide vagy oda.

    Egyébként nem hiszem el, hogy ha 25 évesen is ilyen tehén volt, hogy annyira kellett volna bárkinek is, maximum egy két szalonnakedvelőnek.

  8. 5.
    Én megfarkalnám 🙂
    Még kell egy kicsi a vágósúlyhoz. Szép vörös a haja.

  9. 10.
    Mondom én, van akinek bejön az ilyen szalonnácska, fene az ízlésed. 🙂

    Amerikában egyébként ez már kezd teljesen megszokottá válni,(meg persze a nyugati világban máshol is, ha nem is olyan mértékben, mint ott) mert rengeteg az ilyen napi 10 ezer kalóriát zabáló, szemetet evő ember. Lehet ezért képzeli ez a nő is, hogy a korával van a baj, pedig nem. 90%-ban a rajta lévő kb. 100 kg hájjal van a baj, csak ezt már észre se veszi vagy kevés jelentőséget tulajdonít neki. A csúnya bőre meg szemétevésre utal.

    Kíváncsi lennék az étrendjére. Gondolom GMO-s szarokból készült gyorskaják, hamburger, sültkrupli stb + rengeteg cukor és mindebből napi 5-6 kg.

  10. A nők nagy része a tudásbéli hiányosságaikat a női mivoltukkal ideig óráig kompenzálni tudják. De, az idő halad, a lóláb pedig kibukkan. Igen, lehet kezdeni a gimiben egy férfi tanárnál mély dekoltázzsal, aztán az első munkahelyen az öreg szakik körbeflörtölésével folytatni, de az idő kegyetlen, mindig jönnek fiatalabb versenyzők, s savanyú lesz a szőlő. 🙂 🙂

    A hölgy még arra is lusta volt, hogy ezt a kis részt az élet játékszabályából megtanulja.

    Tényleg ronda kövér. Mindig megkapom, hogy erről nem tehetnek. Dehogynem, csak kicsit tenni kellene ellene. Gonosz vagyok tudom. 🙂

  11. 12:
    Dehogy vagy gonosz, csak megmondod az igazat. Hogy ezért a többi nő legszívesebben megkövezne, az egy másik történet. 😀

  12. 13. Tibor bá’

    Nem köveznek meg, mert tudják a véleményem. Inkább sajnálnak, mert nem játszom a játékot, s ott tartok ahol,szerintük. Mindenki tisztában van ezekkel, csak nem szeretik, ha szembesítve vannak vele. A férfiaknak is jó ez a játék valljuk be, mert ha nem így lenne, már rég nem játszanák. 🙂

    Lehet, hogy én vagyok a legnagyobb feminista, csak nem tudnak rólam? 🙂

    Egy kicsit igazságtalannak tartom, hogy a mi nemzőképességünk időhöz van kötve, s a férfiaké nem. Ez az egyetlen problémám a teremtővel, no de ő se lehet tökéletes. 😀

  13. 14:
    Rosszul tudod. A férfiak nem játszanak, halál komolyan (és persze vakon) mennek a farkuk után, már ameddig tudnak. 😀

  14. 15. Tibor bá’

    🙂 A nők meg, ameddig tudják, próbálják vezetni a férfiakat a farkuknál fogva. Végül is ez egy össznépi vonatozás.

    Tréfa félre, igen, a nők csak ezen az egy ponton tudnak hatalmat gyakorolni minden erőbefektetés nélkül. Minden másért kőkeményen meg kell dolgozni,úgy szellemi mint fizikális téren. S az adottságaink különbözőek mint tudjuk. S minden a könnyebb megoldás felé tendál.

  15. Helló 🙂

    Inkább olvasok itt és jókat mulatok.

    Nők és fenimizmus, faxság.
    Dolgozni kell főleg mióta a kétkeresőst kitalálták és főleg mióta a családi életet is atomizálták, dolgozni kell a megélhetésért és a gyerek felneveléséért, ami általában a feminista nőkre hárul mégis!

    56 évesen lettem ipari alpinista hogy a munkám megtarthassam és ne csak papirból nyomjam a rizsát meg az áltudásom hanem tapasztalatból is. Törökbálinti kilátó madzagon fől le eszközökkel és életmentés gyakorlat 2x nagyobb faxit le a lábam közé szoritva a fejét mig a kötelemre csatoltam, és a fenét érdekel hogy ffi vagy nő e akit menteni kell majd…

    Lényeg tudja az ember gyakorlatban elméletben és tegye a dolgát.

    És valóban az össze távközlési cég hasonló munkatársa nem 1/3 dal keresett tőbbet hanem duplán és mégcsak a mászást se tette le érte, csupán azzal a 10 dkg mal volt több valahol mint én!

    Ennyi az egyenjoguság és a fenimista harc.

    70 évesen meg már csak emlék.

    Nyilván valami szikrát felcsillant a faxik fejében az ha valami más kerül a látószögükbe…jaja nem vagyok szép csak kedves és csinos és még 65 évesen is kaptam nem félreérthető jelzéseket holott abszolut nincs rá igényem anyósók és társak ápolása temetése után….van amiből elég, és a komfortos egyedüllétben lévő lehetőség a tanulásra kiváló alkalom a biztos nyugdij bármily szerény is az, mert egyetlen főnők kanapéját se látogattam meg aki magasabb nyugdijat kieszközölhetett volna. Igy aztán az az ÖNbizalom is magas érték ami a múltból ered! Sokszor ezt az önbizalmat és természetességet csodálják a vénülő kissé ráncosodó emberben is!

    Jut eszembe a volt exem mindig jó nagyseggü csajokkal csalt meg a felesegg 2 is az…nem tehetnek a rákok a halak bikák mérlegek a teltkarcsuságuknak mert eleve ezek a jegyek alkatilag olyanok, ha valaki sovi akar lenni az közelebbi szül időpontját válassza a szaturnuszi mercuri időszakokra! Vagy legyen bulémiás és kész a barbi alak.

  16. 17.
    „Dolgozni kell főleg mióta a kétkeresőst kitalálták…”

    Van egy réteg, akiknek nem kell, csak jól kell férjhez menni, bár a gazdag férjet általában pátyolgatni kell, meg megtartani, ami bizonyos esetekben lehet, hogy rosszabb, mint a meló, mert hát egy Vajnának vagy Sorosnak aláfeküdni felesége lenni, hát…

    Egyébként egy 50-es, sőt hatvanas nő is tud rendkívűl vonzó lenni, csak máshogy, mint egy húszéves.

    Ott van a brit királyi család, érdekes módon Camilla az öregedő vén szipirtyó ki tudta túrni a szép és helyes és jóval fiatalabb Dianát. Persze biztosan ez a ritkábbik eset, de érdekes, hogy mit tudhatott jobban, mint Diana.

    Egyébként érdekes volt egy idősödő Hölgy véleményét olvasni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük