(ACs-68) Azok a csodálatos nők – korkülönbség

Tibor bá’ csodálatos női

 

~q102A 34 éves, de huszonévesnek kinéző, bakfisként viselkedő Andrea, két kisgyerek anyukája, a 40 éves férjének imádott felesége, munkahelyén kapott egy éppen, hogy leérettségizett kollégát. Feri az első munkahelyén semmit se vett komolyan, miért is vett volna, amikor úgy érezte, hogy 18 évével övé az egész világ. A mindig jókedvű ifjonc hamarosan az egész munkahely kedvencévé vált, mert valahogy mindenkihez megtalálta a megfelelő hangot, ami Andrea esetében enyhe flörtölésnek bizonyult. Így aztán hamarosan barátok lettek, amit Andrea egyre komolyabban vett. A fiúnak pedig rettenetesen imponált az idősebb, de még mindig nagyon csinos nő.

Ne kerülgessük a témát, még egy teljes hónap se telt el Feri belépésétől, amikor Andrea izgalommal teli várakozással feküdt végig Feri legénylakásának ágyán.

Ahogy lenni szokott Andrea férjének egyértelmű bizonyosságként tűnt fel a változás, mert közeledéseire finom elutasítás volt a válasz. Aztán a szög is kibújt a zsákból. Andrea a családi vacsora után kerek-perec közölte, hogy dolga van, elmegy egy-két órára. Nem volt szükség beszélgetésre, mind a ketten tudták mi az ábra.

István, a férj, megkereste Andrea egyik munkatársnőjét, Katit, akit már évek óta az egész család jól ismert, hogy valami információhoz jusson. Így tudta meg a pontos igazságot, aminek legfontosabb tényezője Feri életkora volt. István meg volt győződve róla, hogy Andrea esetében ez egy olyan roham, ami néhány hét alatt elmúlik, és a két gyerekre való tekintettel, valahogy át kell vészelni.

Néhány hét után Andrea a családi vacsorából kimaradt, ami után a gyerekek lefektetése következett, majd a vacsora maradékból két adag becsomagolása és távozás a családi fészekből, ahová csak reggel tért vissza. Miközben István egyre csak várta, hogy a közéjük becsapódott afférnak vége legyen.

Azt viszont várhatta. A harmadik hónap végén Andrea hivatalosan lemondott a gyermekek felügyeletéről, és simán elköltözött volt családjától. A búcsú pillanatában István utolsó szavai szerint tárt karokkal fogja várni, hogy visszatérjen hozzájuk.

Csakhogy futótűzként terjedt el a hír, hogy Andrea elköltözött és a gyermekeiről is lemondott. Elsőnek a már említett kolléganő, Kati jelentkezett egy ártatlannak tűnő ürüggyel. Az anya nélkül maradt gyerekek nagyon megörültek a látogatónak, és el se akarták engedni, amíg nem ígérte meg hogy újra találkoznak, amire a következő szombati napon került sor. Kati a találkozóra alaposan felkészült, a gyerekeknél pedig óriási sikert aratott. István pedig boldog volt, hogy a gyermekeit ilyen gondtalannak láthatta. Amikor a fürdetés ideje eljött Kati abszolút természetességgel vetette be magát a teendőkbe, majd rátért a mesekönyv olvasásra is, amíg a halálosan kifáradt gyerekek el nem aludtak. Ez volt az a pillanat, amikor a két felnőttnek szembe kellett nézni a helyzettel, és akkor hogyan tovább?

Nem tudom kell-e írnom, hogy Kati találta fel magát (hacsak nem volt betervezve). A fürdetés miatt a ruhája csurom vízzé vált, meg kell tehát szárítani, ahhoz pedig le kell veti. Na ez az, amihez a nők rettenetesen értenek, annyit és akkor mutatni meg magukból, amennyire az adott alkalomhoz kell. És ugye volt itt egy aprócska mellék körülmény, István már hónapok óta nem volt nővel.

A részletektől eltekintek, mert azt mindenki el tudja képzelni magának, de a lényeg az, hogy Kati igen gyorsan beköltözött a családhoz mind a gyerekek, mond pedig István legnagyobb megelégedésére.

Aztán eltelt jó-néhány hónap, amikor egy borongós délután Feri rádöbbent, hogy már kurvára unja ez az egyre öregebb nőt, és volt benne annyi tapintatlanság, hogy ezt meg is mondta. Andrea egy teljes napon át bőgött, aztán összeszedte magát és elment volt családjához, és csak úgy becsöngetett az ajtón. Néhány másodperc és kivágódott az ajtó, a két nő pedig ott állt egymással szemben. Még néhány másodperc és a két gyerek kidugta fejét az előszoba végén álló ajtóból, – ki az? – kérdezték. – Az anyátok – válaszolta Kati, – az nem lehet, te vagy az anyu.

___________________________________________________
___________________________________________________
___________________________________________________

17 gondolat erről: „(ACs-68) Azok a csodálatos nők – korkülönbség

  1. Kösz Tibor’bá!!
    Ismét egy nagyszerű történet!!!
    Csak, legalábbis számomra, picit befejezetlen… Áruld már el, légy olyan kedves, végül melyik nő mellett döntött István?

  2. Tibor bá’… elismerésem, habzsoltam a sorokat, s nem gondoltam, hogy happy end lesz a vége. Remek sztori.

    Csatlakozom Mackómukihoz: mi lett a folytatás?

    KÖSZÖNÖM!

    Én ezért járok ide egyébként, mert csak figyelni kell, amit írsz és az ember tanul. Így vagyok ezzel az utcánkban élő bácsival, beszél és beszél és néha megkérdez, hogy nem untat-e, amire őszintén válaszolok, hogy nem. Mert minden mondatával infót ad át nekem, még ha zömében ilyen ACs-ket is 🙂 de abból is tanul az ember.

  3. 1 @ 2:

    István nehéz döntés helyzetébe került, mert kötődése Andreához még nem lazult fel teljesen, de aztán a gyerekekre gondolt, akik már rég megnyugodtak. Na meg arra, hogy Andrea ezt bármikor megismételhetné, végül pedig igazságtalan lett volna Katival szemeben, aki kiállt mellette, amikor a legnagyobb szükség volt rá. Végül rádöbbent, hogy tulajdonképpen nincs is igazán választása. Tehát finoman, indulatoktól mentes közölte Andreával, hogy volt lehetősége a visszatérésre, de az már rég lejárt, keressen magának egy másik Ferit.

    Van egy olyan mondás, hogy más kárán tanul az okos. Ezeket a történeteket azért írom le nektek, hogy hasonló helyzetbe kerülve adjon nektek mankót.

  4. Ez a nő nem volt normális. Hogy lehet otthagyni két kisgyereket, meg a férjét egy futó kalandért? Nem gondolhatta komolyan, hogy egy 18 éves éretlen kölyök majd élete végéig vele fog élni.
    Néha csak fogom a fejem, amikor ezeket a „csodálatos nőket” olvasom, persze volt, amikor jót múlattam (a faházas-korkülönbséges pl.).

  5. 4:
    Nem csak a férfiak tudnak meghülyülni a farkuk miatt. Amerikában nem rég ítéltek több év börtönre egy tanárnőt, aki 14 éves tanítványával folytatott szexuális viszonyt. Pontosan tudta, hogy ez is benne van a kalapba, és még ezt is felvállalta. — Az persze tény, hogy egy 14 éves kamasz kapacitása szinte végtelen és ha a nőnek mással nincs orgazmusa, akkor tulajdonképpen érthető.

  6. 5.
    Az biztos, hogy a jó párkapcsolat titka a jó szex, a közel egyforma humorérzék, és a minél több beszélgetés. Szóval az ember házastársa legyen egyben a szeretője és a legjobb barátja is.

  7. 6 ahogy mondod Chani.
    (Eddig nem említettem, és bármennyire furcsának tűnik, de a hadtudományok, nukleáris hadviselés mellett a pszichológia, azon belül pl. a szexuálpszichológia az, amihez igazán értek.)

    Tibor bá’ a mankó miatt mondtam, hogy KÖSZÖNÖM mások nevében is.
    Én tudom, hogy a nálam idősebbekre figyelni kell, mert a tapasztalatuk révén, mindig tanulhatok; ahogy sok más olvasód is tudja ezt.

  8. Köszönöm, köszönjük ezt a mai csodálatos posztot! 🙂

    Mivel a fiatal csődör, akartam mondani a fiatal szőke herceg aki maga volt a „fehér ló” már nem volt aktuális, akkor jó a szamár is, jelen esetben a volt férj, akit majd megint baleknak akartak használni. Andrea lehet, hogy átlagon felül volt formás, és jól tartotta magát, de hogy esze az nem volt sok, mármint nem használta, az biztos…!

    Én is kíváncsi lenék a folytatásra, nem csak Feri hanem Andrea vonalon is.

    És így van, a jó társkapcsolatban nem párod, hanem társad van, aki egyben a legjobb barátod, a legjobb szeretőd, és társad. Tűzön vízen át tudtok egymással vállvetve „küzdeni”, haladni előre, jókat beszélgetni, no és persze a humor és a szexuális hullámhossz is ha nem is egyforma, de elég közel áll egymáshoz. 🙂

    Az idősektől, ha figyelünk rájuk és nem úgy kezeljük, mint ma megszokott, hogy a vén… nyugger, akkor bizony sokat lehet tőlük tanulni, az élet számtalan területéről.

  9. 8:
    Andrea: Több férje nem volt, voltak viszont pasijai kb. 45 éves koráig. Azt követve magános, egyre öregebb, társtalan nő lett. A biológiai gyerekei tudnak róla, de semmi kapcsolat.

  10. 9.: Valahogy sejtettem, hogy ilyesmi lesz a története…! Szomorú ez, de ő maga választotta a saját sorsát!

    Még egyszer köszönöm ezt a mai posztot, és a kommentekben leírt kiegészítéseket is! 🙂

  11. A resztvevoknek kemeny lehetett, mi meg remelhetoleg okkulunk belole.

  12. Így lehet a szó legszorosabb értelmében elb@xni egy életet….
    Feri is tehetett volna ez ellen. Nem egyszerű, de nem is lehetetlen. Gondolom, volt előzmény is, és az sem kizárt, ismerve ACS, hogy Kati már kinézte magának Ferit, és kissé rásegített Andreánál a dolgokra.?.

  13. Hát igen, mondják, hogy az életben az a legszebb, hogy mindenki úgy b@ssza el, ahogy csak akarja.
    Feleségemnek is van egy volt osztálytársnője, gyönyörű, magas, fekete hajú orosz-üzbég csaj, neki van egy stabil „barátja”, egy Gazprom-főnök, aki bérel neki egy lakást Moszkvában, meg fizeti az összes költséget, havi két-három alkalomért, amikor valahol reprezentálni kell, a többi időt a pasi a családjával tölti. Így a csajnak emellett van ideje éjszakai klubokba járkálni meg egyéb pasikat felszedegetni (ebben a pillanatban egy olasz pasival Máltán van éppen).
    Ha nincs esze és nem fog időben egy férjet, ő is úgy fog járni, mint Andrea.

  14. 12:
    Erre nem volt rálátásom, de ismerve a nőket, nem tartom lehetetlennek.

  15. 11: És ha teljesül kívánságod, hogy okkulsz belőle, akkor okkult leszel? 🙂

    12: Biztos tehetett volna ezt-azt, de ha valaki egy labilis, szívtelen kurvával él együtt, az egy idő után tönkreteszi az életet, ha a férfi a feje tetejére áll is.

  16. 12. Ezek a cuki facér munkatársnők valahogy elég sok sztoriban felbukkannak mostanában is…főleg ha a férjnek pénze is van. 🙂

  17. 16:
    Ehhez nem kell pénz. Nem tud egy pasi olyan csóró lenni, hogy valaki részére ne legyen nagy fogás. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük