Génjeinkbe kódolt, földön kívülről jövő üzenet?

 

 

Már jó ideje foglalkoztatja a kozmológia iránt érdeklődőket, hogy egyedül vagyunk-e a Világmindenségben, vagy máshol is van élet a Földön kívül. Erre a kérdésre a válasz valószínűleg ott van az orrunk előtt, egészen pontosan minden egyes sejtünkbe kódolva.

Lehetséges lenne, hogy a génjeinkbe be van pecsételve egy „védjegy”, amit eónokkal (korszakokkal) ezelőtt egy értelmes tervező (ID) hozott létre valahol az általunk is lakott galaxisban? Úgy tűnik, igen.

________________________________________________________

A poszt folytatását E-mailben küldöm szét azoknak, akik évi 5800 forint adománnyal hozzájárulnak a honlap fenntartásához. Kapcsolat: evatibor#t-online.hu

________________________________________________________
________________________________________________________
___________________________________________

 

6 gondolat erről: „Génjeinkbe kódolt, földön kívülről jövő üzenet?

  1. Tibor bá’ , ezzel a posztoddal jól ráijesztettél az olvasóidra. 😀 Én is csak néztem, hogy jól látok-e, amikor megérkezett az e-mail címemre. Most meg felajzva várom, hogy kinek lesz bátorsága először hozzászólni. Mivel eddig hiába vártam, megkérdezném tőled, hogy a „panspermium elmélet megerősítést nyert” a te véleményed-e, vagy Maxim A. Makukov asztrobiológus és Dr. Vladimir I. Shcherbak, matematikus elmélete tartalmazza ezt a megállapítást?

    Gyanítom, hogy te kapaszkodsz a pánspermium elméletbe, hogy ne kelljen az ID-s elméletet elfogadó kutatókat komolyan venned. Jól gondolom? 😀

  2. 1:
    Semmi közöm az egészhez, úgy értem az én véleményem nincs benne a fordításba (nem is lehet). A két pasi észrevette, hogy az emberi genómban szerepel egy olyan szekvencia, amit a véletlen evolúció nem hozhatott létre, tehát génsebészetileg „valaki” behelyezte. Nem lehet panspermium, mert a „valakiknek” ide kellett jönni. Szerintem egy nőn, és négy férfin végezhették el a génsebészeti eljárást. Illetve, lehet, hogy többön, de ezeknek maradt fenn utódja. Korábban már kiderült, hogy kellett lenni egy ős-Évának, de ez egy másik elmélet.

  3. Hat Tibor ba, nemtudom melyik a jobb biznisz modell, a Szendi fele, ahol ingyen a tartalom, es nyereseget kap a kozvetitett paleo cuccokbol, vagy a Tied, ahol penzert kapok egy olyan cikket amit 2 eve is csak ufo es evolucio tagado weboldalak kozoltek le.

  4. Lolka

    Jól van az úgy, hogy valamit csak azért nem közölnek a „komoly” lapok, mert ellentmond a tudományos hipotéziseiknek? Nem önmagát fosztja meg a tudományos élet azzal, ha fontos ismeretet söpör a szemétbe? Miért olyan elképzelhetetlen 13 milliárd év távolságában az, amiről mi emberek már néhány ezer év alatt is képesek lettünk fogalmat alkotni?

  5. Akkor lesz itt nagy hüledezés, és pislogás, hogy ha Ősapáink és Ősanyáink vissza térnek a csillagotthonaikból… 😉

    Más kérdés, hogy bölcsőde szintet se ütjük meg, mert magunk alá piszkítunk(fosszilis en. hordozók), és még egy valamire való warp drive-ot se tudunk építeni, ami minimum beugró a csillagközi klubba.

  6. 3:
    Szendi egy üzleti vállalkozás, és csak az egészségüggyel foglalkozik.
    Nálam hozzájárulás van a fenntartáshoz és sok minden más is van, mint egészségügy és annyira nem üzleti vállalkozás, hogy folyamatosan ráfizetéses. Különben egy cikket kb. 100 forintért kapsz, ami egy pofa sör ára. És közben nem kell bosszankodnod a beugráló hírdetésedk miatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük