(1585) Mit preferálnak a nők?

Tibor bá’ online

 

~q191A válaszadáshoz előbb arra kell kitérni, hogy ilyen, mint „nők” nincsen. Egyik nő ezt, a másik azt szeretné, de azért átlagról lehet beszélni, már csak azért is, mert a férfiak zömét érdekli. Tényleg, mit preferálnak a nők? Ami azt illeti ez egy örök téma, foglalkozott már vele számtalan könyv, film, zeneszám, meg amit akartok.

Ha hinni lehet a férfi magazinoknak, akkor a nők azt akarják, hogy a férfiak nyomják bele a péniszüket egy nutellás üvegbe. De, ha női magazinoknak hiszünk, akkor a férfiak nyalják le a lekvárt a mellbimbóikról. Komolytalan, de a 700 forint környékén árult magazinok is. Szerencsére belépett a képbe a „tudomány”, amelynek zászlaja alatt történt némi előrelépés is. Tehát mi vonzó a nők számára, és mitől jöhetnek izgalomba?

Bármi, csak ne legyen meztelen férfi – Ez a férfiak számára elképzelhetetlen, pedig Meredith Chivers híres tanulmánya szerint ez így van. Chivers egy plethysmograph-ot alkalmazott, ami méri a vagina vérellátását és síkosságát. A kísérletben résztvevő nőknek különböző fényképeket mutogattak: szex férfi és nő között, nő és nő között, férfi és férfi között, két emberszabású majom aktusát, meztelen férfi sétál a tengerparton. A homo és heteroszexuális nőket bármi izgalomba hozta, még a majmok is, csak a meztelenül sétáló férfi nem. Úgy tűnik a nők egyáltalán nem díjazzák a himbálózó hímtagot, de a merev péniszre a mérőműszer mutatója kiakadt a skála végén. Az minden esetre kiderült, hogy a városi legenda ellenére, a nőknek egyáltalán nincs szükségük érzelmi húrok pengetésére. Chivers kimutatta, hogy a nőket még az is felizgathatja, amire ő maguk se gondolnának. [Először a 60-as években ütött szöget a fejembe. Akkoriban a kongói néger felkelők megtámadták a belga zárdákat, és a fehér apácákat tömegesen megerőszakolták, a nyolcvan felettieket is. Ez nem lett volna lehetséges, ha az apácák vaginája nem lett volna síkos.] Tíznapos szakáll – Az ausztrál New South Wales Egyetem kutatói vizsgálták a frissen borotvált, 5-naps, 10-napos sörte, és kifejlett szakáll lehetőségek közül melyiket választják többségiben a nők. És amit nehéz elhinni, legkevésbé a friss borotválást kedvelték. Ugyanakkor az is kiderült egy egészen más tanulmányból, hogy a nők apafigurának elsősorban a szakállas férfit fogadják el. Na, ez lehet egy magyarázat.

 A következő keresztnevek: “James,” “Jack,” and “Ryan” – Ez (sajnos) magyar vonatkozásban értékelhetetlen. Az eredeti magyarázat szerint az ilyen nevű férfiak között igen nagy százalékban akadnak sikeres emberek. Végső soron tehát átsütnek az anyagi szempontok.

Benzin, bőr, nyomdafesték – Ezeknek az illatai „izgatták” fel az angol nőket. Ezzel szemben az angol férfiak a rúzs, babaolaj, sült hús illatától ajzódtak fel. Tudom nehéz elhinni, de a nyomdafesték szagának erotikus értéke többszörös ellenőrzésen átesett, u.i. annyira hihetetlen, de a nyomdafesték állta a sarat.

Pénisz lökés – Nehéz elhinni, de a kutatók még arra is kíváncsiak voltak, hogy milyen „löket” a legkívánatosabb. Ha tehát eddig röstellted megkérdezni őnagyságát, most megtudhatod, ha a columbiai kutatók számodra megbízhatóak. Heli Alzate és Mari Laqdi Londodo szexológusok felfogadtak 16 prostituáltat (és fizettek nekik), valamint 32 feministát (ezeknek viszont nem fizettek), akiknek laboratóriumi körülmények között dörzsölték a hüvelyük falát (hogy pontosan miként, arról nincs szó). Eredmény: a prostik 75 százalékának orgazmussal fejeződött be a dörzsölgetés, míg a feministáknál ez csak 12 százalék volt. Ebből az eredményből próbálták meghatározni, hogy a pénisz lökés hatásos-e az orgazmus elérésénél. Meg fogsz lepődni, nem hatásos. Szóval fiúk, lassan a testtel, nem érdemes erőlködni, legalább is Columbiában nem.

Ízek – Igen alapos vizsgálódás után kiderült, hogy első helyen a nők a bocskorszíj ízére buknak. Első olvasatra azt hittem, hogy hülyéskedik velem a cikk írója, de nem. A magyarázat szerint a bocskorszíj az amerikai nőket a nagymama házára emlékezteti, de hogy ez miért lenne erotikus, az már nem világos. Minden esetre az is biztos, hogy az egy időben agyon reklámozott (itt Magyarországon) Axe férfi spray a nőkre hideg zuhanyként hat. Az a nő, aki a reklámban az eszét vesztette, csak színészkedett. Általánosságban a férfi kölnik a nőkre negatívan hatnak, ellentétben az izzadsággal. Ezt értem. Az a férfi, aki hülyére dolgozza magát a nőért, és persze jól beleizzad, sikeresen jelentkezhet egy kis vagina-fal dörzsölésre. 😀

_______________________________________________________
_______________________________________________________
________________________________________

15 gondolat erről: „(1585) Mit preferálnak a nők?

  1. Tibor bá’

    nem lehetne visszatérni érdekesebb témákra?
    A nőkről szóló bejegyzések egyre sűrűbbek, és a hozzászólások számából ítélve, nem annyira népszerűek. Én már el sem olvasom őket.

    Karak

  2. 1:
    A hozzászólások számából nem lehet kiindulni semmihez. A szombat-vasárnapi posztokhoz 2-3 hozzászólás már soknak számít, de amikkor abba akartam hagyni a sorozatot, elkezdtek tiltakozni a csendes olvasók.
    A másik dolog az (anélkül, hogy meg akarnálak sérteni) hogy a „szex” posztok érdekessége erősen függ az olvasó tesztoszteron szintjétől. Akinek alacsony, az feleslegesnek találja, akinek magas, az pedig végig csámcsogja.
    Még egy dolgot meg kell magyaráznom. Minden nap történik valami „érdekesebb téma”. Orbánt Simicska legecizi, A görög választásokat megnyerő párt megígérte a megszorítások leállítását, aztán most úgy tűnik nem fogja, az USA megbízásából az arabok szállítanak fegyvert Ukrajnába, stb. De ezekkel teli vannak a média, a hírportálok. Ha beállok a sorba, összecsapnak fejem felett a hullámok, eltűnök a nagy tolongásban, de mond meg nékem, ma ki írt arról, hogy a nőket nem a meztelen férfiak, hanem a nyomdafesték izgatja fel? 😀
    De ne keseredj el, a holnapi posztban úgy rúgok a teistákba, hogy közbe hirdetem a klímaváltozást. Majd nézd meg hány istenhívő fog nekem esni. 😉

  3. 1-re
    Ne haragudj má’ de milyen férfi az olyan, akit annyira nem érdekelnek a nők, h képes még hangot is adni neki?

  4. 2:
    3 gyerekm van, 1 feleségem, hetente többször bújunk ágyba, lehet, hogy ezért alacsony a tesztonszterom szintem. Majd tartok kis szünetet és megnézem, hogy érdekelnek-e a csajos posztok. 🙂

    A holnapit várom!

  5. 4-re
    Örülök ha miden rendben van, de akkor is, zabálni kell az ilyen típusú információkat, ha másért nem, ha lemész a sarki fűszereshez, ne a 3 hete ultrával mosogatott parizert vidd haza a gyerekeidnek.
    Most már tudod, h a bocskor szíját is magaddal kell vinned és az sem árt ha büdös vagy egy kicsit! hehe

  6. 4:
    TomApó!
    Enged meg nekem, hogy egy kicsit élcelődjek.
    Én akkor jelenteném be, ha 3 feleségem lenne és egy gyerekem.
    A 3 gyerek mindössze azt bizonyítja, hogy évekkel ezelőtt ugyancsak fickós voltál, na de most?
    Ha egy feleséged van és ugyanaz…… hú, de hűséges fajta vagy. 😉

    De ha nem élcelődöm: Látod máris jelentkezett valaki, akinek más a véleménye. Szóval?

  7. Teljesen érthető hogy Tibor bá’ nőkről szeret nosztalgiázni ha nem a napiszar.hu színvonalán teszi.

  8. Tibor ba, Uj Del Wales egyetem lesz az, nem pedig Uj Deli Kutak.
    Ez egy makacs sajtohiba mert sokszor elojon, ugy mint Orkenynel a dr Palpeter Peter Pal.

  9. 7:
    Ejnye Mvm9!
    Mi abban a nosztalgia, hogy a nők buknak a nyomdafestékre? — Csak nem arra gondolsz, hogy nyelvével él, aki sokat nemzett? 😀
    A helyzet az, hogy (férfiak vonatkozásában) minél korábban kezd valaki nemi életet élni, és minél aktívabban teszi, annál tovább művelheti (ha nem lép közbe dr. Alzheimer) 😀

  10. Aki tudja csinálja, aki meg nem az kritizálja.

  11. 10:
    Mit?
    Különben: Aki tudja csinálja, aki nem tudja, az tanítja. De még mindig nem tudjuk, hogy MIT?

  12. Nagyon jot nevettem , koszonom. Ferjem nyomdasz……:)

  13. A tanulmányból számomra az a legérdekesebb, hogy a számba jöhető eszközök közül miért pont a legfontosabbat, a bankkártya hatását nem vizsgálták?
    Ez számomra egy kicsit komolytalanná teszi az egészet.

  14. 13:
    A bankkártya a nő tudatát motiválja, de nem a hüvelyét. Ezért.

    12:
    Örülök, hogy tetszett a poszt, de elárulhatnád, hogy a nyomdafesték valóban hatásos-e?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük