Orbán Viktor megszólalt

Tibor bá’ online

 

~q265A legújabb Orbán interjú nem volt más, mint egy intellektuális párbaj, ahol sajnálatos módon az újságíró bizonyult gyengébbnek. Ha én vagyok a helyében, alaposan nyakon csíptem volna az ország miniszterelnökét. Nézzük azokat az Orbán gondolatokat, amik tarthatatlanok!

„Arról van szó, hogy aki állít, annak kell megneveznie az érintetteket. Én nem vehetem át egy másik ország feltételezéséért a felelősséget, különösen nem a jogi felelősséget.” — Miniszterelnök úr, senki se várja el, hogy ön felelősséget vállaljon egy másik ország feltételezéséért. Mindössze ki kellene vizsgáltatnia, hogy a legerősebb szövetségesünk feltételezése megállja-e a helyét.

„Ha az amerikaiak közölnék, hogy ezekről az emberekről van szó, és ezzel vádoljuk őket. Abban a pillanatban minden vizsgálat megindul. Én azt nem értem, hogy ez miért nem történik meg.” – Erre az újságíró tudta a választ: „Mert a törvényeik nem engedik meg, és ezt mindenki tudja.”

„Nekünk is vannak törvényeink. Ha valaki állít, muszáj neki tenni bizonyítékokat. Én nem vehetem át a felelősséget, hogy egy másik állam állít valamit, és én erre alapozva eljárást indítok. Az lehetetlen, hogy Magyarországon mondjuk önt egy másik állam bárminemű bizonyíték nélkül megvádolja, és erre alapozva nálunk eljárás indul.” — Miniszterelnök úr, ez mellébeszélés. Az a másik állam nem vádolt, hanem bejelentette, hogy 6 magyar nem léphet Amerika földjére. Önben fel kellene ébredni a kíváncsiságnak, hogy vajon kik azok, és ezt csak úgy tudhatná meg (abban az esetben, ha nem jelezték volna, ami szerintem kizárt) hogy indít egy vizsgálatot. Különben ön az egyetlen ember Magyarországon, aki nem hivatkozhat a magyar törvényekre, mert a magyar törvényeket úgy hívják, hogy Orbán Viktor. Ön akkor hoz új törvényt és azt iktatja be, amit akar, és akkor szüntet meg régebbi törvényt, amikor erre úri kedvvel gusztust kap.

_____________________________________________________________
_____________________________________________________________
_________________________________________________

25 gondolat erről: „Orbán Viktor megszólalt

  1. Jelenleg semmi ertelme nem lenne boritani a bilit az amcsik szempontjabol, ugyanis a ravasz Orban meg talan tobbet is profitalna belole, mint veszteni. Majd valasztas elott kezdik el csopogtetni az infokat, ugyanis az infok valahogy mindig kiszivarognak amikor ki kell hogy szivarogjanak 🙂

  2. Magyar Bálint elmagyarázta kissé finoman Friderikusznál, hogy is működik a dolog.Igen csak figyelni kellett,ha az ember értelmezni szerette volna az elmondottakat.Lényeg az hogy itt minden nagy cég egymással is, meg a politikával is,illetve azzal az országgal ahol a tulajdonosai vannak,meg van egyezve tulajdonképpen..Mondhatnánk hogy le van zsírozva a dolog.Mindenki mindenkivel..De ha valahol egy kis porszem kerül a gépezetbe,mint most is,akkor borul a bili.De ez nem csak az Orbáni rendszernél van így ,volt így ,hanem mindegyiknél.Így működik a rendszer maga..

  3. Kíváncsi vagyok hogy mikor hull le az utolsó hópehely ami indítja a lavinát, (egy korábbi bejegyzés nyomán,) avagy mikor kerül az a szalmaszál a megrakott teve hátára amitől azonnal összerogyik…

  4. Szerintem a dolog már nem sokáig védhető.
    A kérdés az, kinek a feje hullik a porba, „ki viszi el a balhét”.
    Úgy látszik a pávatáncos magára vállalta ezt a posztot.

    Korrupció volt és mindig is lesz Magyarországon. A jelenlegi baloldali ellenzék is azért kussol, nehogy rájuk is rádőljön valami.
    Jól mondta ma az ügyvivő, ők szép csöndben közölték október 6-án a külüggyel, 6 embert kitíltottak az USA-ból korrupció miatt.
    Meg lett volna az esély, hogy szép csöndben „más fontosabb beosztásba” helyezzék, mondjuk az APEH-es banyákat. Erre a századvéges nagyonokos – aki valószínűleg érintett a témában – publikálta az ügyet.

    Innentől a játszma el van vesztve Orbán részéről. Bár most is megtehetné, hogy meneszti az adószolgákat, de az már nyílt beismerés.
    Meg a századvéges pali kinek tudott szólni pár milliárd forintért, hogy az APEH ne foglalkozzon egyes cégekkel? Ki az, aki az APEH-et felügyeli? Hát a pénzügyminiszter. De az is lehet, hogy valamelyik kollegista társ (ugyanis a főnéni is Bibó kollegista volt).

    Szóval ki viszi el a balhét? Varga? Lázár? Simicska? Vagy maga Orbán?

  5. 3.

    Igen, igen, A CORA is meg volt egyezve az Auchannal, aztán az Auchan szépen megvette a CORA-t. — Persze éppen ezért vannak az ipari kémek, mert a nagy cégek megegyeznek egymással. — Ezért akarják bebörtönözni a horvátok a MOL igazgatóját, mert meg vannak egyezve. — Ezért zárja el Putyin a gázcsapot mert meg vannak egyezve, ki kivel? Magyar Bálin ellopta a saját részét, amikor kormányon voltak, jobban teszi, ha csendben marad.

  6. Ohó, ti itt páran szépen valóságnak hiszitek a vágyaitokat! Korai még Orbánt temetni. Beáldozhatja pl. a NAV vezetését, vagy bárkit. HA kell, lecsukatja mondjuk az apját, vagy az anyját, ha ezzel hatalmon maradhat…

  7. 7:
    Én gondolom, hogy Orbánnak „mindenkiről van egy dossziéja”, amivel sakkban tudja tartani. Nemdoktor Palit is azért tudta lemondásra kényszeríteni. Pedig az nagyon nem akart menni.

    Csak hát általában nem onnan jön a támadás, ahonnan várja az ilyen maffiózó vezér. Lesz olyan ember a maffián belül, aki megbuktatja.

  8. 8: PAli komcsi ügynökmúltja elég ismert.
    Viszont most meg baleset érte Zuschlagot. Valakik nem szeretnék látni a boltokban a könyve második kötetét? Még mindig sokat tud???

  9. 7:
    Ne becsüld le azt a társaságot, amely megölte a két Kennedyt és felrobbantotta a WTC tornyokat. Az utóbbi időben pedig több mint 100 ukránt lövetett le a tüntetések alatt, hogy egymásnak essen a két tábor. És ne feled Milosevics óta a dron technológia nagyot fejlődött.

  10. 6!
    Mért?Putyin már elzárta a gázcsapot?
    Magyar Bálint is ellopta a magáét.Persze.Az összes többi is..
    Egy klikk az egész bagázs..Ki ezen az oldalon,ki a másikon.De egy érdekeltségi körük van..Aztán egyesek feláldozhatóbbak a másiknál..

  11. Nem tudom kivenni igazából mire megy ki az amerikai korrupcióvádas kitiltós játék, de alaposan felkavarta az magyar politika posványos állóvizét. Ha Obamáék akarják, szerintem meg tudják buktatni Orbánékat. Lehet, hogy a pávatánc hamarosan végetér?

    Érdekes, mulatságos videó a témában:

  12. Az atlantista–cionista szolgálatok, és a hazai ötödik hadoszlop (pártok, emberijogi-szervezetek, médiák, oktatási intézmények: LMP, CEU, Index stb.) összedolgozása már elég régóta ismert. Nem tudom mit tudhat Orbán, de pl. nemrégen az államigazgatás decentralizálásának ötlete (minisztériumok széttelepítése vidéki városokba) jelenthette akár azt is, hogy egy majdan-féle belső puccstól tart; ami nem is elképzelhetetlen, ugyebár. Ukrajnában néhány száz külső fegyveres beszivárgó + a belső csőcselék teljesen meg tudta szállni a kormánynegyedet, és elérte a kormány bukását. Ennyi ember itthon is ki tudná csinálni Orbánt. A most zajló korrupciós kavarás talán az Orbán körüli lojális erősemberek leszalámizását is jelentheti, utána meg a meggyengült Orbánt ki lehet pöccinteni, és valamelyik őt körülvevő marranot lehet a székébe ültetni.

  13. 12-13:
    Orbán megbuktatásának az esélye (a CIA által) szerintem 50:50, és tőle függ. Ha átveszi a kommunisták kedvencét az „önkritikát”, akkor megmenekül, ha tovább folytatja, akkor neki annyi. De ismerve az öntelt makacsságát a tényleges esély 1:99.

  14. Szerintem OV a fő háttérjátékosok embere, de sokat rakoncátlankodik. Buktatására nem fogadnék. Viszont tényleg hülye, ahogy összehozott maga ellen egy ekkora tüntetést a Hősök Terére. HAllgathatna néha politológusokra, hogy egy csomó apolitikus embert, aktív fiatalokat, akik szarnak az ő ellenzékére, fel tudott dühíteni az internetadóval. Itt üt vissza, hogy nem érdekli az internet és nem fogta még fel, hogy ez egy olyan tyúkszem, amire jobb nem lépni és ráadásul egy jó tömegszervező eszköz. Ideje beszereznie egy jó politológus és egy netügyi tanácsadót.

  15. 15.
    Attól tartok többről van itt szó. Jól nyakonvágták Orbánt Amerikából a kitiltós, korrupciós dologgal, erre terelésnek bedobta ezt az internetadós ötletet, ami nagy hiba volt, a CIA-nak kapóra jött, mert ezzel fel lehet tüzelni, utcára lehet hívni a fiatalabb népréteget, majd úgy irányítani őket, ahogy akarják.

    Lehet azt mondani, hogy ez marhaság, de nagyon erre utal, hogy Brüsszelből valami fejes tüntetésre szólított fel, valamint hogy André Goodfriend, az Egyesült Államok magyarországi ideiglenes ügyvivője ott volt az internetadó elleni tüntetésen.Nagyon úgy tűnik, hogy ez a mai akció csak a kezdet volt.

    Most olvasom, hogy erre válaszként újabb békamenet lesz. Úgy tűnik Orbiék felveszik a kesztyűt és nem meghátrálnak az amerikai nyomás előtt. Érdekes napoknak, heteknek nézünk elébe.

  16. 16: Elképesztő hiba volt az adóval ilyen jó eszközt adni ellensége kezébe. Egy Majdan-félét is megpróbálhatnak ráépjteni. Perzse Mo. sokkal stabilabb, mint Ukrajna volt. Az nagyon durva, amikor uniós biztos toboroz tüntetőket OV ellen és USA nagykövet kimegy tüntetni (tőled hallom). A látszatra se adnak.

  17. Persze most már javában töltik az üzemanyagot Bogár Laci bába, bevetése lesz, ahogy a többi ideológusnak is a szabadságharc újabb csatája előtt… 🙂

  18. 15-18:

    Orbánnak az a peche, hogy focista ésszel gondolkodik. Ha támad az ellenfél, akkor arra egész pályás letámadással kell válaszolni. Aki „csak” védekezik, az sose rúg gólt, tehát ez rossz taktika. Csak azt hagyja ki a számításból, hogy fociban nincsenek hullák, és az egész csak egy játék. Az élet viszont „vérre megy”.

  19. 20.
    Hát igen, jól helybenhagyta Zolee nemzetközi szóvivő barátunkat. Az viszont érdekes kérdés, hogy a randalírozó, a fidesz székházat rongálók ellen miért nem lépett fel a rendőrség?
    Nem azért, mert ott volt az amerikai diplomata a tömegben? Szerintem ezért nem mertek oszlatni és ha így van, ez érdekes kérdéseket vet fel.

    Közben ezt találtam: http://hir.ma/belfold/kizarnak-magyarorszagot-az-eu-bol-megdobbento-hirek/442650?utm_source=HIR&utm_medium=HIR&utm_campaign=HIR

    Ez azért már elég keményen hangzik. Az Orbán rezsim napjai szerintem meg vannak számlálva.

  20. 19.
    Hogyan lehetne egész pályás letámadást indítani? Az Usa leáldozóban van, de azért még nem annyira, hogy Orbán letámadhassa. Nagyon kisfiú ő ahhoz. Kihúzta a gyufát és most el fogják fenekelni, hacsak kegyelemért nem könyörög és megígéri, hogy jófiú lesz, bár lehet már ez sem segít rajta.
    Azt azért jó volna elkerülni, hogy Magyarország Ukrajna sorsára vagy valami hasonlóra jusson.

    Lázár Jani pár napja lefagyott arccal mondogatta, Amerika a barátunk, Amerika a barátunk… Tegnap meg Bencsik azt írta, hogy Amerika nem a barátunk, mégcsak nem is a szövetségesünk és beígérte a béGe(tő)menetet. Szerintem össze vannak zavarodva, nem tudják, mit kéne csinálni.

  21. 23:
    Hosszú lére eresztett, primitív okoskodás.

  22. 24: Az más, ha te mondod…
    VAnnak amerikai ügynökök? Vannak. Az Ökotárs korábbi és jelenlegi vezetőit ismerem, nyilvánvalóan azok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük