(2559) Szerinted a szexről mindent tudsz? – Lássuk!

Tibor bá’ online

 

A pénisz eltörhető – Bár a férfiak hímtagjában nincs csont, egy pénisz megtörhető, ha erektált állapotban tengelyére merőleges irányú, jelentős erőhatás lép fel, amire szex-akrobatika közben kerülhet sor (de persze nem kizárólagosan).

Ovuláló sztriptíz táncosok több borravalót kapnak – Nem várt eredményt produkáló statisztikai összeállítás szerint az ovuláló sztripperek dupla borravalót visznek haza nem ovuláló munkatársaikhoz viszonyítva. A hipotézis szerint a férfiak tudat alatt előnyben részesítik azokat a nőket, akik fogamzó állapotban vannak. [Na, jó, de honnan tudják? 😀  ]

A kompatibilitás kiszimatolható – Különböző férfiak két napon át hordtak pólókat, amiket aztán nőkkel megszagoltattak. Szimatolás után a nőknek arra a kérdésre kellett válaszolni, hogy melyik póló szagát találták a legelfogadhatóbbnak. Ezt követte a kiértékelés. Kiderült, hogy a preferencia a legnagyobb MHC különbséggel egybeesett. Mi az a MHC? Az angol „major histocompatibility complex” vagyis az emberi test készsége az immunrendszer csatasorba állítására. Minél kisebb két ember MHC közötti különbség, annál inkább elfogadja a másik szervét átültetés alkalmából. Minél nagyobb az MHC különbség az anya és az apa között, genetikailag annál egészségesebb utódot hoznak létre, és ezt a nők ki tudják szagolni.

Mit tesz még az antibébi pirula? – Fogamzásgátló szedése a nők fent ismertetett készségét totálisan szétdúlja.

Kövér emberek numcsija tovább tart – Hát kérem, itt van két ellenhatás. Az obesitás erekciós diszfunkcióval jár(hat). Ugyanakkor az idő előtti ejakuláció a kövéreket ritkábban sújtja. Ráadásul a felmérések szerint a kövér emberek 7,3 perc után élveznek el, természetesen átlagosan, míg a soványak 1,8 perc alatt.  Mivel én soványnak számítok (BMI = 24) ez az eredmény pukkaszt. Ha igaz, akkor arról lehet szó, hogy a kövérek képtelenek tisztességes tempóban mozgatni a nagy seggüket, és ha menet közben nem alszanak el, akkor közel 8 perc alatt célba is érnek. 😀

A hét éves forduló – A híressé vált 1955-ös film ( the 1955 film by the same name) szerint 7 év után unják meg egymást a partnerek, ami továbblépésre ingerli őket. Mi igaz ebből? Az amerikai statisztikai hivatal szerint (the median duration of first marriages that end in divorce is 7.9 years) a válások előtti házasélet átlagos hossza 7,9 év, ami elég közel van a héthez.

Mennyire vagyunk csalfák? – A közhiedelem szerint az ember meglehetősen promiszkuózus lény. Ezt azonban a tények nem támasztják alá. Mind a férjek, mind pedig a feleségek iparkodnak elkerülni a kísértést, (men and women will actually avert their attention from tempting alternatives to their partners) sok esetben tudat alatt. Az ide vonatkozó kísérlet szerint a résztvevőknek igen rövid időre egy fényképet vetítettek egy feltűnően csinos ellenkező nemű személyről. Azt a parancsot kapták, hogy amint meglátják a képet a monitor bal oldalán, azonnal a jobb oldalon lévő négyzetre kell tekinteniük. Aztán mérték, hogy ki hány ezred másodpercig nézte a képet. Ebből jött ki az eredmény.

A fiúk a maszturbálást az anyjuk hasában kezdik – Az elmúlt időkben a maszturbáció polgárjogot nyert (hogy így fejezzem ki magam), de hogy már mínusz 4 hónapban elkezdenénk??? Pedig, nézd meg magad! (Sonographic observation of in utero fetal ‘masturbation.’ ) Mit láttál? Baloldalon a főtus keze a pénisze felett lebeg. A jobb oldalon a sárga nyíl a kezet mutatja, ami a kutatók szerint megfogja a péniszt olyan módon, ami tipikus a maszturbáció esetére. Tegyük mindjárt hozzá, hogy mi csak állóképet láthatunk, de az eredeti felvétel mozgásban volt.

A klitoriszról alig tudunk valamit – Ha hiszed, ha nem, a nők klitorisza 2009-ig elkerülte a kutatók figyelmét. Tehát csak 9 éve derült kik, hogy amit látunk az mindössze a jéghegy csúcsa. Erről nem kell sokat firkálni, nézd meg a felvételeket! this fascinating post on the internal clitoris

És a non plusz ultra – Elhiszed-e, hogy Amerikában kitalálták az ondó allergiát. Ezek szerint egyes férfiak saját ondójuk szagától több napig tartó allergiás állapotba jutnak. Tudod, orrfolyás, könnyezés, prüszkölés, esetleg némi láz. Istenem, hogy ráérnek! men with the syndrome may just be allergic to their own semen

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

4 gondolat erről: „(2559) Szerinted a szexről mindent tudsz? – Lássuk!

  1. ” Egy férfinek elvileg mindegy, hogy ki mellett robotol ”

    Explicit és igazán őszinte,spontán önvallomás.

    Igen ilyen is van , most mindenki megtudhatta aki eddig nem tudta.
    Bár korántsem ez az általános , akkor van ez így ,ha valaki a pináért és a coitusért van igazán oda és maga a nő nem igazán érdekli , mert csak használni akarja erre a célra.
    A nő már már teljesen csereszabatos számára bármelyik másikkal.
    Az ilyen férfiak számára a gyengédség, intimitás, kizárólagosság ,elköteleződés igen keveset jelentő fogalmak.
    Csak az nem világos milyenek azok a nők, akik az ilyen férfira buknak ?
    Felmerül a kérdés,tényleg ez lenne a normális ?

  2. 1:
    A nők nagy részét nem érdekli, hogy a férfi ismeri-e az intimitást és hasonlókat. Az érdekli, hogy lehet-e irányítani. Az intimitást (és hasonlókat) ő is meg tudja játszani, amíg el nem éri azt, amit akar. Az igazi kérdés az, hogy erre melyik férfi nem figyel fel?

  3. Mintha csak nem is létezne őszinte szeretet, gyengédség, adakozási hajlam puszta jóérzésből , csak taktikaI harc a hatalomért.
    Sunyi hátsógondolatok és a másik furfangos kihasználása.
    Tettetés, megjátszás, megvezetés, átverés.
    Úgy látszik ez is egy szubkultúra.
    Amiben csak az lehet a tiéd,amit ravaszsággal vagy erővel elveszel a másiktól.
    Kíméletlen harc a pénzért és harc a numerákért !
    Zord világ !
    Őszinte részvényem !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük