(2248) Korai impotencia

 

Tibor bá’ online

 

Ez egy elég hülye cím, mert minden impotencia korai, tekintve, hogy a férfi nemzőképességének  csak a halála vet véget. Ennek ellenére az idősebbek impotenciáját a társadalom „természetesnek” veszi, amibe az is belejátszik, hogy a potens idős férfiak hallgatnak, mint a hal, mert ugye nem akarják felbosszantani a fiatalabbakat.  😀

Minden esetre, amikor én fiatal kakas voltam, minden gondunk az volt, jaj a csajt teherbe ne ejtsük, mert az gáz. Azaz pontensek voltunk a javából. Nem, nem keverem össze a potenciát a bőséges sperma termelés hiányával. Ugyanis a kettő kéz a kézben jár. Persze nem mindig. Minden esetre ma már egyáltalán nem ritka, hogy egy 30-35 éves férfi magtalan, azaz a spermaszáma olyan alacsony, hogy a fogamzás teljes mértékben kizárt. De kell-e impotensnek lenni egy magtalannak. NEM. A kettő mégis összefügg, mert amikor valaki magtalan azt valami globális szemétség okozza. Ez a globális szemétség pedig hat a potenciára is. Globális szemétség? Hát igen, hormon a sertéshúsban, antibiotikum a csirke mellben, peszticid az őszibarackban,  nitrát a savanyúságban, érés gátló a banánban, higany a szardíniában, aztán ízfokozók, színező anyagok meg kipufogógáz, minden mennyiségben. És aki még ennek is ellenáll, azt a munkahelye idegesíti olyan mértékben, hogy még a szextől is elmegy a kedve (ami azért nem semmi).

Ha pedig valaki megúszta a merevedése ellen ható összes hatást, akkor jönnek az időskori (vagy nem is olyan nagyon időskori) betegségek, mint például a cukorbaj és a magas vérnyomás. Ezekre ma már kitűnő gyógyszerek vannak, csak van egy apró bibi, a hivatalos mellékhatásuk egyik sarkalatos tétele a férfiasság drasztikus csökkenése. (nőknél nem 😀 ) A mechanizmus nem ismert, de ennek a férfi lélek, de inkább a hímtag titokzatos működése az oka. Mert tényleg titokzatos. Hat rá a pszichés állapot, a pillanatnyi hormon színt, a diszpozíció, koncentráció készség. Hahó, hát ez meg  mi? Mondjuk az akció előtti pillanatban a pasinak eszébe jut, hogy elfelejtette a kormányzárat feltenni, és amíg ő vidáman dug, valaki elköti a kocsit. Na, ennek annyi. Az se kutya, ha a férj minden pillanatban hazajöhet. De ezek a becsődölések másnapra kialudhatók. A tartósan makacs impotencia egészen más, tartós.

Ilyen állapot beköszöntésére két válasz lehetséges: 1) beletörődés, 2) felvenni ellene a harcot. Deák Ferenc azt mondta, amiről a nemzet önként lemond, azt örökre elveszíti, amibe nem nyugszik bele, azt még visszakaphatja. Igaz, ő politikai értelemben gondolta, de ez igaz más területeken is. A beletörődés tehát kihúzva. A harc viszont, hát…. Eléggé kilátástalan. Természetesen a Viagraféle gyógyszerekről én is hallottam (nem próbáltam), de köztudott, hogy csak ott működik, ahol nincs tökéletes merevedés, de „valami” azért van. Az egyik jómódú barátom marékszámra szedte minden pozitív hatás nélkül. A különböző „étrend kiegészítők  méregdrága, de tök haszontalan, jó esetben semleges anyagok és totálisan hatástalanok. Régen a zellernek tudtak be ilyen tulajdonságot, de ez is csak mese. Viszont, ha csődöt mond a kémia, akkor a mechanikához kell fordulni. Vákuum hatására a pénisz barlangos teste megtelik vérrel, azaz megmerevedik. Amikor aztán megszűnik a vákuum, vége a merevedésnek. Viszont a péniszből a vér visszaáramlása megakadályozható egy „szorító kötéssel”,  ami egy jó szoros gumigyűrű lehet. Ez viszont működik. Ilyen berendezéseket lehet kapni a szex-shoppokban. A lehetőség igénybevételére már azért is érdemes sort keríteni, mert 50 felett a féléves kihagyás „végzetes” lehet. Igaz, azt hiszem Platón mondta, hogy azóta boldog, amióta nem érdeklik a nők. Ezek szerint, én még boldogtalan vagyok  🙂  .

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

5 gondolat erről: „(2248) Korai impotencia

  1. Arra viszont érdemes figyelni hogy naponta 3-5x hosszútávon nem érdemes szexelni/kiverni, mert okozhat korai potenciavesztést(mármint nem áll fel).Az ősi kínaiak is tudták ezt ezért „spóroltak” a férfi erővel .Imre bátyám mondta (ő most 84 éves) hogy az ő korosztályában volt aki már 30 évesen nem tudott közösülni.
    Szóval ezt is mértékkel kell csinálni, mert napi 3-5 aktus bizony hosszútávon nem jó.
    A másik hogy arról senki nem beszél mondjuk 50 évesen hogy már nem áll fel neki,mert hát ugye égő.Tehát erről adatunk sincs.

  2. 1 – tamas:
    Imre bátyád tévúton járt, valószínűleg vallásos neveltetése miatt. Hosszú távon napi 3-5 alkalommal szexelni az atya úristen se tud. Az ok nagyon egyszerű. Egy enzim (PDE5) feloldja a merevedést ejakuláció után, ami lehetetlenné teszi az ismétlést. Bizonyos idő elteltével, különösen fiatal korban lehet ismételni, de ez inkább a kivétel, mint a szabály. Ettől függetlenül, ha valaki annyit szexel, „amennyi belefér” az nem csökkenti a képességét, sőt inkább növeli. Viszont bizonyos ráunás jelentkezik, ami azt aktus kiterjesztéséhez vezethet, például több személyes részvétel, sőt különböző aberrációk beépítése az aktusba.

  3. „Hosszú távon napi 3-5 alkalommal szexelni az atya úristen se tud”

    Szexelés alatt nem csak aktust értettem, hanem azt is ha valaki könnyít magán:D
    Napjainkban divat a fiataloknál pornóra verni naponta többször is.
    Csak arra akartam utalni ezzel hogy az káros lehet hosszútávon a merevedésre, mondjuk napi 2x kiverni vagy 2x-i aktus minden nap.
    Mivel férfiak nem szoktak erről beszélni egymás közt így elég nehéz következtetést levonni ezért ez nálam csak tipp,nem tapasztalat.
    Ha persze lenne olyan statisztikánk hogy mondjuk józsibá napi átlagba 2x és 50 évesen már nem áll fel neki.Imre bátyám meg mondjuk csak heti 3x és még 50 évesen is feláll neki akkor lehetne következtetéseket levonni.

    Egyik haverom volt egyszer egy tantrás szexet oktató nőnél, és a nő elmondta hogy rengeteg merevedési zavarokkal küzdő férfi járt már nála.Ő arra oktatja a férfiakat hogy minél többször jusson el orgazmus közeli állapotba de ne lőjje el magát sokszor.

    Mindezt csak azért hoztam fel hogy minél tovább élvezhessük a pinát merevedési zavar nélkül:D
    Talán az aranyközépút a jó.Eleinte napi 1x , 40-50 környékén meg heti 2-3x .De szerintem napi 2-3x nem jó mert hosszútávon merevedési zavarokat okozhat.

  4. Fiatalabb koromban volt ilyen problémám mármint a megfelelően aktív spermaszámmal. Kaptam mindenféle gyógyszert és étrendkiegészítőt, de a javulás minimális volt és persze a gyerek sem jött össze. Aztán letettem a cigit és másfél alatt kb minden visszaállt a normális értékre. Ezt csak azért írom, hogy hátha vki ilyennel küzd és dohányzik akkor az az első, hogy le kell tenni a cigit és minden hónappal javul majd az sperma képe.

  5. Legjobb potenciagyilkos a nyugati életmod. Stressz és napi 10-12 ora munka után már kevesen vágynak szex után….

    Tibor bá……nincs mit mondjak. Respekt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük