(2580) Kőműves Róbert

Tibor bá’ online

 

Ez az, ha egy melegnek megmutatod a kis ujjad, az egész karod akarja. Ne rekeszd ki, ő megmutatja az igazi művészetet. Alföldi Róbertet kispriccelték a Nemzeti Színházból, bosszúból megrendezte a Kőműves Kelement. Ő művész és formabontó, amihez szerinte semmi köze annak, hogy meleg. Nehéz elhinni.

A ballada, mint műfaj a sötét múltban fogant, gyakorlatilag mindig valami tragédia köré fonódnak a verssorok. Szerény véleményem szerint a balladák nem alkalmasak arra, hogy a mai ember számára képileg megelevenítsék őket. A mai ember „elvárja”, hogy egy baleset helyszíni riportjában a letakart hullát plusz még ki is homályosítsák, mert „megrázó jelenet”. Aki ezt az igényt tudatosan átlépi, az nem tévedésből ~at527teszi, annak ezzel szándéka van. Arany balladájában az elsőnek érkező asszonyt elégetik, és a hamvait belekeverik a malterba. Ennyi, de ez Alföldinek nem elég, aki még Heti Hetes korában hiper állatvédőnek adta ki magát, akinek könnybe lábadt a szeme, ha egy kutyának kifakadt a pattanása. Bezzeg itt Alföldi rendezésében Kőműves Kelemen asszonyát egy kicsit partiba dobva meg is erőszakolja minimum 11 kőműves, amitől Arany János némileg forgolódni kezdett a sírjában. Ez azonban Alföldit még nem elégítette ki, aki ezek szerint nem csak homoszexuális, de szerintem szadó-mazó is. Kitalálta, hogy Kőműves Kelemen a feleségének nyakát saját kezűleg nyiszálja el, jó sok vér kiömlése mellet. Ugyanis, ha ez kell ahhoz, hogy a nézőtéren néhány sorstárs orgazmust éljen át, akkor legyen nekik ez ünnepnap a borsos belépti díjért. Mellesleg egy heteró rendezőnek eszébe se jut, hogy egy jó éles késsel egy férj a felesége nyaki verőerét, a bal oldalt látható Stohl grimasszal, átvágja. Igazán kár, hogy hazatérése után a gyerekét nem darabolta fel egy láncfűrésszel. Térdig tocsoghattak volna a vérben.

Ezzel azonban nincs vége. Alföldi rendezte István a király is. Vér persze volt, de a rendező úr visszafogta magát. Talán valaki figyelmeztette, hogy a magyarok egy kicsit érzékenyek. Meg kell neki köszönni, hogy szadó-mazó ámokfutásában István egy kicsit nem ödipuszizott Sarolttal, amit még Gézától tanult. Rékát nem hágják meg a lovagok, aki a harmadik dugás után nem kiált fel: „jobbak vagytok, mint a papa”. Koppány, közvetlenül a felnégyelés előtt, büntiből nem kúrja seggbe a táltost, mert rosszul szólt az istenekhez. Végül Bródy letolt gatyával, rúzzsal kikent seggel nem ment át a színpadon, akit Alföldi lihegve követhetett volna. Hát nem, ez a mi kedvünkért kimaradt.

Aztán most, hogy Alföldi rádöbbent, Orbán az ő teljes életében már marad, A My Fair Lady-ben, egy eléggé konzervatív musical-ben fordul nem kevesebbet,  mint 180 fokot. Ha Saul-nak szabad volt, ő miért ne lehetne Péter? Tényleg, miért ne?  Ja, hogy Szegednek MSZPss a polgármestere! Értem én, de akkor mikért hívják ezt művészetnek?

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

Éljetek a lehetőségekkel!

4 thoughts on “(2580) Kőműves Róbert

 1. Hát köszönjük (kíváncsi vagyok a világ égtájain Téged olvasók közül most hány utál téged, mert túl sok a homoszexuális és egyéb, az LGBT.

  Szerintem az LGT az nem Lokomotív GT volt, hanem az LGT rövidítése, csak a magyarok nem jöttek rá, a bennfentesek meg tudták – leszbikus, gay, transzgender)

  Igen, osztom a véleményt, minden homoszexuális egyben mazochista és szadista.
  De ez az impotensek körében is előfordul, azok is képesek ölni.


  Ez mostanában került fel a YouTube-ra, Hot Men Cold Dictatorships című csatorna névvel. Hát végig néztem, mert a volt “férjem” homoszexuális volt (majdnem megölt engem és a kisfiamat is), akinek gyomra van, az szánjon rá időt, egészséges férfiaknak és nőknek tanulságos.

  Amikor a Cu-porhoz ér, ami rézport jelent, akkor jutott eszembe, hogy egy kommentelő egyszer Czeizel Endre nevét kijavította, hogy rosszul írom, Czuizel Endrét írjak. Akkor jöttem rá, hogy a rézport a nők karjába fecskendezve bármilyen trimeszterben lévő magzat, kisbaba az édesanyja méhében meghal, megölik vele. Hogy az anya életben marad-e,
  az is kérdéses.

 2. 1 . Olympia:
  Sok fajta meleg van. Nem lehet őket egy kaptafára venni. Van olyan, akinek az a véleménye, hogy nem csak felesleges, de egyenesen káros hadat üzenni a heteróknak. Alföldi ezt teszi.

 3. Biztos tehetséges Alföldi egy csomó mindenben: jól szinkronizál, állitólag jókat fest és nyilván vmennyire játszani is tud. Egyet nem szabadna neki: rendezni.

 4. 1. Olympia
  “Akkor jöttem rá, hogy a rézport a nők karjába fecskendezve bármilyen trimeszterben lévő magzat, kisbaba az édesanyja méhében meghal, megölik vele.”
  Erre valami forrás?
  Valamint mi köze ehhez Czeizel Endrének?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..