(2748) Amit nem biztos, hogy tudsz a péniszről

Tibor bá’ online

 

Egy valamire való hírportál, mondjuk az INDEX, naponta hoz le szexualitással kapcsolatos híreket, aminek állítólagos oka a kereslet. Ezt én naponta nem tehetem meg, de a hébe-hóba ellene nem lehet tiltakozni. Aztán meg, hadd vegyem a dolgot cinikusan. Na, tehát akár nő vagy, akár férfi, lefogadom, van néhány dolog, amit nem tudsz a péniszről, vagy rosszul tudod. – – – A legtöbb férfi szörnyen boldog, hogy pénisszel született, mert nem fogja fel ésszel, mennyi baj származik ebből, és mennyi előnnyel jár, ha vaginával jön a világra, de sebaj, nézzük a lényeget!

1)  Csont? Néha nehéz elhinni, de a péniszben nincs csont, amiről nem minden nő tud. A szakállas vicc szerint orvostudományi vizsgán a prof megkéri a medikától, hogy sorolja fel a péniszben található csontokat, amire a hölgy azt válaszolja, hogy nem tudja felsorolni, mert valószínűleg csak egy van. Amire a mosolygó prof csak annyit mond, kedvesem ön az érzéseit az ismeretei elé sorolja.

2)  Hogy tűnt el a csont a péniszből? A prof kérdése nem volt teljesen alaptalan, mert egyes főemlősök péniszében van egy kemény képződmény, baculum vagy pénisz-csont, ami persze nekünk nincs (bár úgy látszik, lehetne). A pénisz-csont normál körülmények között a hasfalban van, és csak alkalmazásakor nyomul a helyére belső nyomásra. Richard Dawkins véleménye szerint, mi emberek azért veszítettük el ezt a kiegészítést, mert nélküle a nők jobban fel tudják mérni a férfi képességeit. Dawkins szerint az erekciós készség könnyen elveszíthető különböző dolgok miatt, mint például cukbetegség, depresszió, meg ilyesmik. Dawkins csak azt nem teszi hozzá, hogy miért lett volna az ősembernek diabétesze és depressziója? Na mindegy!

3)  Önálló életet él: Mialatt a férfi teste ágyban fekszik és alussza az igazak álmát, pénisze önálló életre kel, de mi ennek az oka. Tapasztalat szerint a tisztességes erekció megkívánja a sűrű gyakorlást. Ha ezt elhanyagolod, akkor alvás alatt a péniszed minden funkcionális ok nélkül, önhatalmúan megkeményedik anélkül, hogy tudnál róla. Egyetlen éjszaka alatt ez akár ötször is bekövetkezhet. Erekciós diszfunkció eseté az éjszakai merevedés simán bekövetkezhet. Éppen ezért Ilyen panaszok esetén a tisztességes urológusnak meg kell róla győződni, van-e éjszakai spontán merevedés. Ha nincs, na akkor tényleg van funkcionális impotencia. – – – Mivel a baj nem jár egyedül, „gyakori” erekció nélkül a pénisz szövetei elveszítik rugalmasságukat és összezsugorodnak, ami a pénisz hosszának 1-2 centis vesztességével jár. Lehet, hogy kis ember nagy bottal jár, de az öregember egészen biztos kicsivel.

4)  Kényes jószág: vagy még inkább, kényes a „vezérlése”. Egy kínai felmérés szerint a cigarettázó férfiaknál 30 százalékkal nagyobb az impotensek aránya. Az egyik mechanizmus a dohányzás következtében lerakodó plakk az erekben eldugulást okoz, a csökkenő vérellátás pedig gyengébb, vagy nulla erekciót. Ráadásul a nikotin hatására a pénisz szövetei degradálódnak, ami tovább rontja az erekciós készséget. – Ha ehhez hozzáadod a cigaretták legújabb drágulását a Fideszes oligarchák nemzeti trafikjaiban, akkor végképp abbahagyhatnád.

5)  Variációk az állatvilágban: Az elefánt pénisze nagy, de nem azért mert maga az elefánt nagy, hanem arányaiban is. Akkora, hogy vakarja vele a hasát, és kergeti vele a legyeket. Esküszöm nem én találtam ki. Aztán vannak egészen fura emlősök is. Ilyen például az ötödik kontinens furcsaságai közül ez az apró lény, az echidna, amelyik emlőssége mellett tojásokat rak, és a hím péniszének négy feje (nevezzük makknak) van. Ne hagyd ki a megtekintését, mert nem semmi: http://tvblogs.nationalgeographic.com/2012/07/03/the-tasmanian-echidnas-four-headed-penis/

6) Nagyság: Örömmel fogod hallani, hogy a human pénisz (arányaiban) messze meghaladja a főemlősök pénisz méretét. Például a human pénisz kereken kétszer akkora, mint a csimpánzoké. Akit érzékenyen érint a téma, megszerezhetné Jesse Bering könyvét: Why Is the Penis is Shaped Like That? And Other Reflections on Being Human (Miért ilyen formájú a pénisz? És egyéb hozadéka annak, hogy emberek vagyunk). Elolvasása után garantáltan te leszel a társaság legmeghallgatottabb tagja, feltéve, ha átadod a tanultakat. 😀 . Ha elállsz a könyv megvételétől, akkor most néhány részlet. Miből is áll? Egy erőteljes rúdból, aminek a végén van a harang alakú makk, amiknek meg van az oka. Ok: az ondó minél mélyebbre történő bejuttatása, és az ott lappangó ondó (feltehetően egy másik hím ondója) kiszivattyúzása az aktus alatt. Na most a hossz! A normál pénisz hossza garantálja az ondó bejuttatását a vagina legmélyebb pontjára. Nyilvánvaló, hogy a hosszabb pénisznek evolúciós előnye van nem csak az ondó bejuttatása terén, de az ott található korábbi ondó eltűntetése terén is. Közösülő párok MRI képén jól látható milyen mélyen hatol be a pénisz és miként feszíti szét a vaginát (az más kérdés, hogy kinek van kedve MRI alatt közösülni). A harang alakú makk effektív szívó hatást hoz létre. Ezt kísérletekkel igazolták. A kiszívás hatásfoka 91 százalék volt.

7) Fityma: Van, akinek van, van, akinek nincs. Akinek van, az megszabadulhat tőle, akinek nincs, az legfeljebb megbánhatja. Van, aki erre esküszik, van, aki arra. Eddig a legjobb érvet a metélés mellett az veti fel, ami szerint – állítólag – metélt farkú feleségeknél ritkább a méh nyakszáj rák. Ez azonban logikailag megfúrható azzal, hogy kellő tisztán tartás mellett ez a hatás nem érvényesülhet, mert nyilván arról van szó, hogy a hanyag férfi tisztálkodását elvégzi helyette az alsónadrág. Másik mellette szóló érv a szex. A metéltek társadalma azt állítja, hogy a fitymátlanság bizonyos eltompulást okoz, aminek következtében megnő az állóképesség. Ha igaz, akkor ez csak a nőknek jó hír, mert az „állóképességnek” is meg van az észerű határa. Különben is, az tudna érdembe hozzászólni, akinek lenne tapasztalata erről is meg arról is. Ez a ritka férfi példány eddig még nem hallatta a hangját. Ezeknél azonban sokkal fontosabb, hogy a levágott fitymából humán bőrt tudnak szaporítani, amit égési sebeknél lehet igen jól felhasználni. Állítólag egyetlen egy fitymából ki lehet nyerni 5 m2 bőrt. Magyarul véradás mellé be lehet vezetni a fitymaadást is, amit szigorúan ápolónőknek kell elvégezni 😀

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

6 gondolat erről: „(2748) Amit nem biztos, hogy tudsz a péniszről

  1. Mit ne mondjak, ez szó szerint eléggé egy pöcs téma! 🙂

  2. 1 – Titok:
    Úgy tűnik, tegnap este neked nem jutott borsodi. Sebaj, ma este dupla adag jár. 😀

  3. Egy haverom 28 éves korábban figymátlanítatta magát, orvos javaslatára.
    Azt mondta, hogy eleinte nagyon -nagyon érzékeny volt, szinte a megőrülésig zavarta.
    Aztán ő is az állóképesség terén tett félreérthetetlen megjegyzéseket.
    Bár ő mindig is a hencegő kategóriába tartozott, állítólag volt mire. Legalábbis a csajok „nagyra” tartották.

    Focizni viszont én tudtam jobban?.

  4. Tokaji volt este. Az is borsodi 🙂

    Egy férfinak kínzó fejfájása van már hosszú hónapok óta. Miután több vizsgálaton átesett, az orvosa azt javasolja neki, hogy kasztráltassa magát, az segíteni fog.
    Mivel a fejfájás már teljesen felőrölte a beteg idegeit, rövid gondolkodás után beleegyezik a műtétbe. A műtét után a fejfájás teljesen elmúlik.
    Emberünk bemegy egy ruházati boltba, hogy egy kalapot vegyen magának. Az eladó ránéz, és kapásból mondja:
    – Az ön kalapmérete 8 és feles.
    – Ez bámulatos! Hogyan csinálta?
    – Tudja, már vagy 30 éve a szakmában vagyok. Első ránézésre meg tudom állapítani a méreteket. Azt is tudom, hogy 38-os alsónadrágot hord.
    – Na, ebben viszont alaposan téved. Az alsónadrágom mérete csak 36-os!
    – Ember, ha ilyen szűk gatyát hord, attól olyan fejfájást kaphat…

  5. 4.
    A műtét elvégzése után a fejfájás teljesen elmúlt – tehát mégsem a szűk alsónadrág okozta!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük