(1100) Pina á la XXI. század (téli szex hét 1.)

Tibor bá’ szatirikus online

 

Megboldogult atyám gyakran mondogatta némi iróniával, de inkább oktató szándékkal, jegyezd meg fiam, két dologban van pénz, a pinában és a piában. Ő persze arra gondolt, hogy vagy bordélyházat kellene nyitnom, vagy pedig kocsmát. Mind mindenben, úgy ebben is igaza volt, csak azt nem tudta, hogy ahol sok a pénz, ott a maffia is megtalálható. De a pina tulajdonosa a nő tényleg hatalmas pénzt jelent. Vagy sokat kell rá költeni, vagy rengeteget lehet rajta keresni. Kinek-kinek mit rótt ki a sors osztályrészül. Az utóbbiról sokat tudnának mesélni a fodrászok, kozmetikusok, nőgyógyászok, fitness és szolárium szalonosok, asztrológusok, méregtelenítők, szűcsök, stb. de annyit, amennyit a plasztikai sebészek, senki, kerek e világon.

Nem tudom eldönteni, ha nőnek születek, és már évtizedek óta lógna a mellem, teli tömetném-e magam szilikonnal. Viszont, meg tudom érteni azokat, akik ehhez a lehetőséghez folyamodnak, elvégre a férfiakat 0 és 95 éves kora között, megállás nélkül a női keblek után eszi a fene, a dolog tehát indokolt, de újabban az USA-ban felütötte a fejét a női nemi szervek totális átszabása.  Trendi lett a pinafaricskálás. Na most, volt néhány növel egészen közeli kontaktusom, és csak az isten a megmondhatója hánynak bámultam meg, először a melleit, aztán a fejét, majd a combjait. Amelyik le is vetkőzött, annak minden porcikáját, egyetlen egy kivételével…. Eltaláltad, a nemi szervébe soha senkiknek nem kukucskáltam be. Tudom, én már egy vén fasz vagyok, és nem tudok róla, hogy újabban a preferencia lista első helyén az anális szex áll (meg nem értem az miért jobb, de ne menjünk ebbe bele), második helyen az orális, és ha már nyal az ember, akkor csak megnézi, hogy mit nyal? A fene tudja, amikor fagylaltot nyalok, azt se nézegetem, csak nyalom és élvezem. Harmadik helyen az ondófröcskölés, lehetőleg a nő szemébe. Ezek mellett piszkosul le van nézve a misszionárius póz. Nekem legyen mondva, Claudia Schifferrel nekem ez is megfelelne, isten bizony, eltekintenék az ánusz irrigálástól. Mindegy, egészen tegnap estig én még csak a csikló pircingnél tartottam, de ez már tavalyi hó. Mostanra menő lett a libiaplasztika (a szeméremajkak átalakítása), vaginoplasztika (a hüvely szűkítése) és még néhány kozmetikai húzás a női genitália környékén egy jó éles szikével.

Az Internet korában az ügy roppant egyszerű, a Google segít, csak be kell írni valamelyik kulcsszót és már is százával ugranak elő a jobbnál jobb sebészek, és kínálják a szebbnél szebb szeméremajkakat és vagina bejáratokat, kissé megtévesztő hirdetésekkel. Hatalmas orgazmusokat garantálnak egy kis szeméremajak átszabással, jó lehet, a nevezett alkatrész teli van idegvégződésekkel és komoly szerepe van az orgazmus elérésében, logikailag minél kisebb annál kevésbé hatékony. Akkor pedig minek faragnak le belőle, mindössze 15.000 dollárért, ami 4,5 millió forint körül van (Apukám! Neked milyen igazad volt!). A vaginaszűkítésért 25.000-et kérnek és fűt-fát ígérnek hozzá, de csak gyerekszülés után ajánlják. Ja, a fű-fa! Szóval jobb lesz a pasinak és jobb lesz a nőnek is (gondolom, ha tartózkodnak a közösüléstől). A csúcs mégis csak a csikló átalakítása. Hogy a nőket erre miként lehet rábeszélni, el se tudom képzelni. Közösülésenként egy orgazmus helyett négyet ígérnek? Ez talán meg is érné. De mi van akkor, ha egy helyett a nulla jön be, mondjuk a teljes hátralévő élete folyamán? Ráadásul ennyi pénzért.

Na és mit szólnak a dologhoz azok a nők, akik már leperkálták azt a 15-25 rongyot dollárban? Női magazinok teli vannak véleményekkel. Van, aki áradozik. Hmm, csak nem vallja be mekkora marha volt. Van, aki átkozza a napot, amikor a kés alá feküdt. A hirdetésekben bemutatott „ilyen volt és ilyen lesz” fényképek tanúsága szerint~at518

én nem sok különbséget látok. De tegyük fel, hogy van. Van már kialakult egyetértés abban, hogy melyik szép és melyik nem kívánatos? Rendeztek már pina szépségversenyt hozzáértő zsűrivel? De legfőképpen, miért nem kérdezik meg a fogyasztókat, van-e rá igényük és mit szólnak hozzá. Már sokszor hallottam, hogy a nők nem a férfiaknak öltöznek (nekik csak vetkőznek), hanem egymásnak. Lehet, hogy ezt az átmodellezést is egymásnak csinálják? Koktél partikra bugyi nélkül mennek el és felhúzott szoknyával invitálják a barátnőt, nézzen bele milyen jól sikerült a legújabb fazon? Hadd egye a fene, hogy az ő pinája nem király. 😀

__________________________________________________________
__________________________________________________________
__________________________________________________________

12 gondolat erről: „(1100) Pina á la XXI. század (téli szex hét 1.)

  1. Végülis van a dolognak néhány védhető oldala is.

    A helyzet az, hogy szabadidőmben, amikor nem a Tibor bá’ blogján lógok, akkor sebészeti kutatásokat publikálok, és „első kézből” látom hogy szaporodnak a nőgyógyászati plasztikai sebészeti beavatkozások.
    Ráadásul az egyik úttörője az új módszereknek egy magyar sebész.

    A dolog eredete az, hogy szülés után a vagina meg a környező szervek nem minden esetben állnak vissza az eredeti helyzetbe, és a korral is elveszti a vagina a rugalmasságát, és ez a szexuális örömök csökkenését jelentheti mindkét fél számára.
    Tehát a beavatkozás mintegy helyreállítja az anatómiát. Ez valószínűleg érthető.

    A másik dolog, hogy a szabados kultúra hatására a nőkben kialakult egy „ideális” kép a vagináról, és megjelent az igény, hogy ehhez kell hasonlítani. Eleinte nyilván a drasztikusan nagy szeméremajkakat kívánták lefaragni, ami, mondjuk, kilógott a bugyiból, de ma már finomabb alakításokra is van igény.
    És ha igény van, akkor megjelenik az ezt kiszolgáló technológia is.

  2. 1:
    Jézusom Attila! Te kezdesz megalkuvó lenni a „háttér hatalommal” szemben. 😀

  3. 3:
    Első nekifutásra azt hittem, hogy ez egy paródia, de aztán rájöttem, hogy halál komolyan csinálják a felmérést.

  4. 1. Attila (PV)
    Az intim torna nagyon hatásos módszer a helyreállításra. Azt hiszem Távol-Keleten találták ki.
    „ez a szexuális örömök csökkenését jelentheti mindkét fél számára”
    Amúgy itt van az eb elhantolva és ez az alábbi viccből is kiderül:

    Mórickát elküldi az anyja a kocsmába az apja után, aki hosszas unszolásra sem akar hazamenni és végül így szól Mórickához:
    -Fiam, te olyan vagy, mint az anyád pics@ja: minél nagyobb vagy, annál kevesebb örömöm telik benned!

  5. 5:
    Ez a vicc egy súlyos tévedésen alapszik, amit a férfiak készpénznek vesznek. A pics@ nem nagy és nem kicsi, nem szűk és nem tág. A picsa@ (hüvely) nem egy lyuk illetve cső, hanem egy rugalmas képződmény, amely enged a feszítésnek. Ha a f@szod (hogy kövesem nyomdokaid) átmérője 3 cm, vagy 5 a vaginának teljesen mindegy, sőt, ha egy csecsemő feje akar rajta keresztül menni, annak is enged. Ami megtéveszt benneteket az a síkossága. Akinek sok szekréciója van annak a pics@ja bőnek (nagynak) tűnik. Akinek nincs vagy csekély a szekréciója, annak szűknek (kicsinek) érezhető. A szexuális örömök mértékét a hormonok állítják be. Ha nagyot akarsz élvezni, akkor szerezz be tesztoszteron tapaszt, vagy zselét, vagy fiatalodj vissza 20 évesnek. 😀 Ha nem élvezed úgy, ahogy 30 évvel korábban, ne a nőben keresd a hibát.

  6. 5. Proton

    Az intim torna fárasztóbb, mint egy műtét, és a nyugati ember már mindent azonnal akar, és nem évekig tartó edzéssel.

    6. Tibor bá’

    Nyilvánvalóan nincs széleskörű tapasztalatom a dologban, inkább tudományos kutatásokra hivatkozom, hogy egy nehéz szülés vagy előrehaladott kor miatt a vagina elveszítheti a rugalmasságát…
    Ezért van az, hogy bizonyos műtétekre jelentkezők átlagos életkora bőven 40 év felett van. Ez valamennyire legitimálja Proton viccét.
    És talán az is, hogy erre már egy ipar települt, tehát a nők jó része is érzi, hogy baj van.
    Persze van azért ezer más hatás is, a pornófilmek által eljátszott gigantikus orgazmusokat nem mindenki tudja otthon reprodukálni, és lehet hogy ez is inkább alkati kérdés. A korai „kiégés” is lehet gond, és ezen is csak átmenetileg segíthet egy-egy műtét…

    Aztán el kell azon is gondolkodni, hogy baszni akarunk, vagy szeretkezni… az eredmény se mindig azonos.

  7. 7:
    A nők általában szeretkeznek, a férfiak legtöbbször basznak.

    Ösztrogén és szex gyakorlás nélkül a vagina össze is nőhet idősebb (mondjuk 70 felett) nők esetében. Ez azonban elkerülhető, ha az idős nő gondoskodik a megfelelő hüvely kezelésről.

    Ismétlem, a gigantikus orgazmus főleg hormon kérdés. Kipróbálhatod, megéri.

  8. Na fiuk!

    Nőként biztosra állithatom hogy ez 1: ujjabb nagy kaszálás érdekében,
    2:a hülye iszlám patriarchátus hatalom utánzása, hogy a nő ne élvezze mert elve a utódgyártásnál is ő van előnyben. Őt mesterségesen is utódra lehet használni mig a férfiak max leadhatják az anyagot.

    A nő élete folyamán ahogy telik az idő egyre jobban orgazmusra kész állapotba kerül sőt idősebb korban jóval hamarabb és több vagy hosszabb időre mint a férfiak. Mivel ezt vagy idővel vagy gyakorisággal a himek nehezen tudják elérni, hát nehogy má jobb legyen a nőknek!
    Másik a szülés: ha nem nagyon elhuzódó vajudási szakasz után bujuk elő a baba hanem kb 6-8h és az orvos vagy madám nem rögtön a szikét kapja elő hanem szépen a baba feje körül fejti a nyálkahártyát (vágás nélkül!) akkor maga a szülés egy egy orgazmushoz állapottal történik meg!

    A gát vágásánál végülis egy aranyér frakciót hoznak létre vagy annak hamarabb előfordulását.
    3x szültem 23-24-34 évesen tehát tudom nemcsak a magaméból hanem ilyenkor a kismamák megbeszélik és ilyen az ember elleörizni akarja normális e másokhoz képest. Na ezt használják ki a következő generációknál. Ne akarjanak normálisan szeretkezni mert sokan vagyunk fölösleges zabálók(Gates) És ne normális körülmények között éljünk hanem valahol majd a xexualitással fognak porrázon tartani…férfiakat főleg!
    Mert ugye ha puha marad mit is csinál? önbizalmát veszti és a többség ma ilyen mert nincs ideje bajlódni, hát majd másként ami aztán senkinek nem lesz jó mert csak használati tárggyá lesüllyesztik az ember testét de főleg a lelkét….A szeretet totális kiiktatásával.

    Hogy lehet szeretni valakit kutyabaxás módra nyalva? Degradáció!
    Elég trendinek divatba hozni mint a buziságot meg a rasnyanadrág felsőruhaként való viselését(amihez még sok fantáziára sincs szükség eleve adja magát) és máris megy a bót!
    10 év és az emberek négykézláb szagolják majd egymást az utcán mint a kutyák…ez vagy valami ilyen szinvonal a cél.

    70 éves korban már nem a szex a cél az ember életében hanem a lelki élet és a lelki kincsek gyüjtése és rendezése….Tudom menjek a francba de mindig is az idős nők valahogy igy éltek, a gyermekek és unokák felnevelése után! A természetnek is megvannak az idősikjai és rend van ott hacsak az ember anyagi célzattal fel nem boritja!

  9. 9:
    Egyetértek a mondanivalóddal, de valahogy explicitebben kellene fogalmaznod.

  10. Teljesen mindegy melyik nemi szervről beszélünk, egyik sem szép. A párválasztás nem a nemi szerv szépségétől függ, mert elméletileg az másodlagos tényező. Inkább a külső számít, és az egyén aki érdekesnek mutatkozik. A szexualitás, és az a mögött rejlő valóság, csak akkor mutatkozik meg mikor arra kerül a sor. Aki fallosz, vagy vagina szépség után választ, az nem épelméjű, hanem perverz idióta.

  11. 11:
    Mindent önmagán belül kell szemlélni. Természetes megjelenési formájában (nem alulról belefényképezve szétfeszített állapotban) mindkét nemi szerven belül vannak szép, harmonikus példányok, és vannak majdhogynem elrettentőek is. De persze egyiknek se a nézegetés a funkciója. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük