(884) Ismered a G-pontot?

Tibor bá’ onsex 😀

 

Ettől úgy látszik, nem lehet megszabadulni. Már megint előjött a női hüvely G-pontja. A G-pont lett a legújabb idők vaginális orgazmusa, amiről annak idején (Master & Johnson) annyit értekeztek. Most az angol kutatók és a francia kutatók vitatkoznak [csak tudnám, hogyan kutatnak, bedugják a fejüket és körülnéznek – jé, itt nincs G-pont!]. Az angolok állítják, hogy nincs, az egész csak egy kitaláció. A franciák esküsznek, hogy van, csak a hideg és ködös Albionban a bunda bugyik alatt visszafejlődik. A röhej az egészben az, hogy a szex-kutatók férfiak, akik valami furcsa biológiai elrendezés következtében vaginával nem rendelkeznek. Az persze eszükbe juthatna, hogy megkérdezik a nőket, de az ilyen tudománytalan elrendezést nem kedvelik. Különben is ők elsősorban publikálni akarnak, ide-oda. Nincs, de van, de nincs, de van. Olyan ez, mint Schrödinger macskája. Él is, meg döglött is egy azon időben. Létét vagy nem létét befolyásolja a megfigyelés. Ha nem nézel oda, akkor van. De, ha odanézel, akkor eltűnik (lásd kvantumfizika).

Fordítsuk komolyra a szót! Nem érdekes, hogy van-e vagy sem, ami érdekes, hogy fiatal nők könyökig dughatják be a kezüket és idegesen keresgélhetnek, és ha nem találják (mert nem minden nőnek van) akkor azonnal kisebbségi érzésük támad, nem érzik magukat „igazi” nőnek, ami természetesen egy oltári nagy marhaság.

Különben is a vita 1950 óta folyik, amikor Ernst Grafenberg, német nőgyógyász bejelentette, hogy talált egy kis ördögöt a női vaginában. Aki nem tudná, a G-pont egy érzékeny apró terület a vagina falán. Pontosan meghatározható helye nincs, de általában 4-8 centiméterre van a külvilágtól 11 és 13 óra között, ha a köldök irányát 12 órának nevezzük ki. A nők egy része állítja, hogy rendelkezik vele, de egy másik része nem tud róla, hogy lenne ilyenje. Javaslom, szavazzuk meg!  

Ne is mondjam, a gyártók a G-pontra is rákaptak és különböző eszközökkel látják el a szex-shopokat, amelyek a G-pont manipulációját vannak hivatva elvégezni. Ha tehát egy olyan nő vagy, akinek már mindene meg van, és fogalmad sincs, mit kérj a születésnapodra, hát most kaptál egy apró ötletet. Akit a téma bővebben érdekel, és ennek érdekében hajlandó megtanulni angolul: http://www.alternet.org/story/145626/

____________________________________________________________
____________________________________________________________
____________________________________________________________

40 gondolat erről: „(884) Ismered a G-pontot?

 1. Az illusztráció esetébene engem nem zavarna, hogy nincs G-pontja. (elnézést, ez kimaradt a posztból) 😀

 2. http://www.drpandymaria.hu/articles/Klitorisz.html
  A cikkből csak két kis mondttöredéket szeretnék kiemelni:
  ” A hüvelyben nagyon kevés az idegvégződés, szinte nincs is. A hüvely ezért érzéketlen,****** szinte semmit sem érzékel.” /Dr Pándy Mária/

  Nem egyszerűbb lenne elfogadni a tényt, és ennek megfelelően úgy próbálni szexuális életet élni, hogy mindkét félnek jó legyen? Van ismerősöm, aki a G-ponti frenetikus és mindent elsöprő orgazmust hajszolja 16 éves korától. Már 34 és még nem sikerült, csak úgy rugdossa ki maga mellől a férfiakat, mert nem képesek eljuttatni a hüvelyi orgazmusig.Van egy gyanúm, hogy egyszer majd ha negyven körül rádöbben hogy most már kéne egy stabil férj,meg család, akkor majd hirtelen lesz neki hüvelyi orgazmusa, azaz szépen lemond róla, és el fogja azt játszani, mint millió és millió nőtársa. Egyéni véleményem, hogy ez az új trend, a G pontos, csak arra jó, hogy a nők még inkább hazudjanak, a férfiak meg készséggel eligyjék azt, sőt, egy idő után leszokjanak az eddig legalább már jól megtanult játékokról vagy praktikus pózokról, ami által egy nő valóban kielégül. Majd megmondják, hogy legyen csak hüvelyi orgazmusod anyukám, más is meg bírja tanulni, erőlködjél. Elvárás lesz, az idegvégzősésektől gyakorlatilag majdnem teljesen mentes hüvellyel, amely még fájdalmat is csak közvetlen a be/ ill. kijáratnál képes érezni.. „Igazi nő Igazi Férfivel meg tudja csinálni!” Háát tényleg nem vagyok én semmi jónak elrontója, sőt készséggel el is hiszem hogy van aki így is megéli az elsöprő érzést, de nagyon tartok attól, hogy valóban ELVÁRÁS lesz, és ez három dolgot fog okozni: Sok nő saját igazi nőiségébe vetett önbizalmát fogja tévesen megrengetni, sok férfi férfiúi képességeibe vetett hitét fogja tévesen megrengetni, és még több tökélyre fejlesztett megjátszott extázis rengeti meg a falakat.

  E sorok írója, Fehér Szarvas pedig sokkal jobban értékeli és szereti a szexet annál hogy bármiféle megjátszást vagy hazugságot /nagyon ritka kivételes esetet leszámítva/ bele akarjon ebbe engedni.
  UFF.

  Látva a szavazás eredményét, 🙂 gyakorlatilag az összes női szavazónak eddig van G pontja, legalábbis hisz benne, hogy egyszer valaki megtalálja, a férfi szavazók 100 % -a is úgy gondolja hogy van, sőt nekik talán sikerült is megtalálni.
  Csak gratulálni tudok, excellent! 😉

 3. Hopp, egy férfi szavazó, aki nemmel szavazott.
  Fogalmam sincs ki az, de az biztos, hogy jó szerető lehet.

 4. 2:
  Ez alkalommal tévedni tetszik. G-pont létezik, de nem mindenkinek. Akinek van, az nem halucinál. Isten bizony!

 5. Fehér Szarvas ritkán téved, bár nem kizárt.Ebben az esetben viszont eleve furcsa,hogy egyeseknek van valamilyen szervük, ami másoknak nincs, mintha azt mondanánk, vakbele, ínyvitorlája sincs mindenkinek, csak van akinek véletlenül van. Nade sem boncolás, sem bármilyen orvosi vizsgálat nem tud kimetszeni egy kis darab szövetet, és megmutatni, hogy NOS, ez a G pont. Pedig 50 év alatt erre lett volna lehetőség. (különleges idegvégződésekkel vagy akármikkel, amit mikroszkóp alatt meg lehet nézni, és elnevezni, majd berakni a biológia tankönyvekbe.
  DE: Nem kétlem, hogy Fekete Szarvatlan úrnak bizonyára volt tapasztalata G pontos fekete szarvatlan nővel , Fehér Szarvas viszont egy szarvasünő barátnőt sem tud a számos barátünő közül,aki már rátalált volna. (a szarvasünők ezeket időnként megbeszélik egymással, egyebek mellett) Viszont a g ponttal és hüvelyi orgazmussal nem megáldott szarvasünőbarátnők közül nem egynek a bakszarvasa otthon úgy tudja teljes meggyőződéssel,hogy DE..
  Na ez az ami szkeptikussá teszi Fehér Szarvast G pont ügyben, a másik meg az, hogy hiszem ha látom, formalinban, latinul elnevezve, szövettani mikroszopikus metszettel. Ok, nem mindenkinek van,vagy volt valaha ilyen különleges szervecskéje, de ha alapja van az egésznek,akkor 50 év alatt kell lennie egy női hullának, akiből ezt meg is tudják mutatni.

  Osztom Dr Pándy szexológus és Dr Laufer szülész nőgyógyász véleményét, hogy a G pont nem más, mint a klitorisz „töve” amit hátulról előrefele elég erőteljes nyomással,hüvelyfalon keresztül közvetve, és vizelési ingerrel (útban van a húgyhólyag is közben) valamint a leírásokból olvasva – valamennyi kis fájdalomérzettel társulva, el lehet érni a férfinek az erre való szerszámkészletével. Kinél könnyebben, kinél nehezebben, (anatómiai különbségek). De hogy erre külön szerv, ideg vagy szövetcsoport lenne, azt nagyon kétlem. Hiszem, ha látom.

 6. Kedves Fehér Szarvas Uff-Uff!

  Kissé megtévesztő a megállapításod.

  Nem az egyiknél van a másiknál nincs itt a perdöntő bizonyíték. ( Különben, ha sikerül megtalálni, minden nőnél van. Csak ki kell tapintani. )

  Szerintem a poszt(olvasatomban) nem állítja, hogy a G-pont egy külön szerv lenne, símán csak annyit, hogy egy érzékeny pont, a posztban megjelőlt helyen.

  Aki keres az talál. 🙂

  De, ha már szegény férfiak átverése vonalon haladunk, miért pont ebben ne vernék át a nők a férfiakat?

 7. Még annyit az előzőkhöz, hogy jellemző a férfiakra, hogy szinte mindannyian azt hiszik, hogy „VAN”. Mindent el lehet hitetni veletek. Ha valaki azt mondaná, hogy a nőknek a hátán van a szuperG pontja, arra is jelentkeznétek, mert a barátnőitek azzal kedveskedne nektek szex után, hogy megtaláltátok a szuperG pontjukat.

 8. Eltűnt az előző hozzászólásom, amire hivatkoztam? Abban azt írtam – röviden – hogy minden nőnek van G pontja szerintem, de nem azonnal fedezik fel. Akinél ez még vissza van, az azt hiszi, hogy neki nincs.

 9. Tibor bá, ez itt most az értelmes emberek vitafóruma, vagy a nimfomániásoké? 😀

  Egyébként a g pont nem Arkhimédesz pontja?

  „Adjatok egy fix pontot és én kimozdítom a helyéről a Földet!”

  Hát ez a g pont. 😀

 10. Kedves Fehér Szarvas!
  1) Logikai úton: Ha x állítja, hogy neki van G-pontja, az nem zárja ki, hogy y ne tudjon róla. De ha y tagadja a G-pont létezését, az kizárja x tapasztalhatóságát. Ezért én, mint G-ponttal egyáltalán nem rendelkezhető az első mellé állok.
  2) Tapasztalati úton: partnernőimmel csak nagy ritkán került elő ez a téma, de előkerült. Nem tartozom azok közé a férfiak közé, akit könnyen át lehet verni, többen meg se próbálták. Ezek szerint jelentették, hogy VAN. Nem egy külön szerv, hanem egy érzékeny pont, ami boncolással nem detektálható.
  3) Analógikusan: A szívben sincs idegvégződés. Infarktusnál a szív nem tud fájni, hanem például a váll fáj. A vállfájás se boncolható és nem tehető formalinba.
  4) Statisztikailag: A mi statisztikánk szerint a túlnyomó többség szerint VAN. Ennyi férfi át lenne verve? Ennyi nő hazudna, még itt is, anonim módon? ALIGHA!

 11. Tibor Bá’
  1)Tulajdonképp én is odaállok,(mint aki nem tud róla, vagy nincs neki:) Sőt nem is zártam ki fentebb egy érzékeny pont létezését,ha elolvasol, akkor nem is gondolhatod. Nem zárom, ki.
  Tagadásom arra vonatkozott, amit Fekete Szarvatlan:-) mondott, mert ha van, akkor logikusan minden nőnek kell lennie. Mondjuk nem valami praktikus, ha keresgélni kell, ráadásul belül…
  2) Ezt kihagyom , mert így nem lehet bizonyítani 🙂
  3) Pontosan egy analógia jutott eszembe ezzel kapcsolatban, csl nem akartam megbotránkoztatni vele senkit. De most már leírom.
  Analógia szerint a G pont olyan mint az Isten 🙂
  – senki sem látta, nem megfogható, nem körülírható nem mérhető.
  – mégis vannak akik tapasztalják a jelenlétét.
  – akik nem tapasztalják, azok elhiszik hogy van.
  – akik nem tapasztalják de elhiszik, azok görcsösen keresgélik, és hülyén érzik magukat, inkább úgy tesznek, mintha ők is tapasztalnák.
  4: statisztikailag: Lásd fentebb:-) Ennyi férfi át lenne verve? Őszintén? 70 % szerintem. És én pontosan az vagyok, aki HALÁLOSAN utálja az átveréseket, ilyen téren meg főleg.
  Ennyi nő hazudna így anonim módon?
  Hát előszöris , még maga Fehér Szarvas , aki végülis nemet nyomott, sokáig vacillált az igen és a nem közt, mert hát senki sem szereti ha akár anonim módon is de frigid, okoskodó tyúknak tűnik :)Aztán győzött az őszinteség. Másrészt a női hozzászólók-szavazók nagyjából behatárolhatóak, hisz kevesen vannak, így már nem olyan nagyon anonim az anonim:)
  MÉGSEM mondanám hazugságnak, hisz a kérdés , hogy szerinted létezik e.. hát tulajdonképpen mondhatom én is, hogy szerintem létezik,majdnem azt is mondtam. ( nem az a kérés, hogy van e neked, vagy tapaszaltad e)
  Ez is olyan mint az istenhit. A van e istenre szavazók közül is nagy százalék csupán remélné hogy van, és egyszer majd megtapasztalja.

 12. Nade félreértések elkerülése miatt összefoglalom a fenti szöszörgéseim lényegét, míg az előzö hsz-em moderáció alatt van. (benne volt hogy :ISTEN 🙂

  Nem tagadom a G pont létezését, és azt sem hogy vannak akik tényleg tapasztalják. Csak nem szabad elvárássá tenni, és eltúlozni a jelentőségét. Elvárássá tenni, és hazudni miatta esetleg. Nem feltétlenül kell erre hajtani, a pasiknak meg főleg nem mert őket még elégszer át is verik. (nem rosszból, jóakaratból, szeretetből, féltésből) Biztosabb a „másik” módszert is alkalmazni, abból baj nem lehet.

 13. Javítás kiegészítés:nem érdemes hazudni miatta= úgy értem, hazudni miatta az ágyban, és hüvelyi orgazmust színlelni. Nem az itteni szavazásra értettem hazudást!

 14. 13:
  Öt perces klitorisz stimulálás után: „Most már dugd be, mert így nem tudok elélvezni.” – „Be fogom dugni, mert így én se tudok elélvezni, de előbb élvezze el így, aztán majd úgy is.” – „De így én nem tudok”.— Szerinted átvertek?

 15. Mám’ kikészítettem a fejlámpámat, hogy legkövelebb – együtt letökrészegedve a csajommal- majd bekukkantva szépen megkeresem azt az írásjelet..
  A G pont amúgy borzasztóan fontos egy igazi férfiember életében. Ha az nincs rendszeresen alaposan megdürgölgetve, az ember nem kap rendes vacsorát, magának kell kimásznia az ágyból kicserélni a DVD lemezt a lejátszóban, és a vörösboros fröccsöt is a pofájába lódítva kapja, az ágymelletti kisasztalkára helyezés helyett. 🙂

 16. Egyik feleségemnek sem volt G-pontja..Minden szeretőm rendelkezett vele.A genetika rasszista vonalat képvisel a házassággal szemben.

 17. 16:
  Fenéket. A házasság fő témája a közös küzdelem az élet viharában. A szeretők fő témája a szex. 😀

  Jut eszemebe Fehér Szarvas
  A házi statisztika szerint a nők egy hatoda tagad, míg a férfiak egy harmada. Ez nem támasztja alá azt, hogy a férfiak át vannak verve. sőt, pont az ellenkezőjét.

  Ezek kívül, összesen 15 nő szavazott. Mivel én csak 4-5-ről tudok. Ez bizony minimum tíznek inkognitó. 😉

  Lehet, hogy rossz a nicked? Nem lenne okosabb a „Fehér Máj”? 😀 😀

 18. Jó, hát nem akarok én illúzióromboló lenni٭*٭* 😉

  (ezt meg inkább meg sem hallottam ● )

 19. Tibor bá, én igennel szavaztam, de meggondoltam magam. Módosítsd kérlek nem tudom-ra!

  Az a helyzet, hogy a G-pont létezésére nem sikerült eddig bizonyítást nyernem, de a hüvelyi orgazmus létezésére igen. Egynél több női ismerősöm számolt be arról, amit kamaszkoromban könyvekben is olvastam, hogy kétféle orgazmust tapasztalnak, a csiklóit és a hüvelyit. A csiklói erősebb, gyorsabb, és lokális. A hüvelyi általában lassabban jön, de áthatóbb, elsöprőbb és az egész testet érinti.

  Lehet, hogy a hüvelyben nincs idegvégződés, de én úgy vettem észre, hogy azért a nő érez valamit abból, ami ott benn történik. Úgy találtam, hogy a legérzékenyebb pont a méhszáj, ami olyan tapintású, mint egy kis kemény gumigyűrű. Ha a nő nincs megfelelő pszichés állapotban, nem tudja átadni magát, nincs még felizgatva, akkor ennek az érintése fájdalmas. De ha igen, akkor el tud vezetni a hüvelyi orgazmusig.

  Akár van G-pont, akár nincs, én azt hiszem, hogy a hüvelyi orgazmus előfeltétele (legalábbis a nők nagyrészénél) a kapcsolat intimitása, az, hogy a nő bízzon a partnerében, el tudja engedni magát, át tudja adni magát. Nem tartom kizártnak, hogy azok, akiknek még sose volt hüvelyi orgazmusuk, valamilyen módon ebben szenvednek hiányt. Nem biztos, hogy ők vagy a partnerük a hibás ebben, lehet hogy csak továbbvisznek egy rossz mintát, aminek esetleg nincsenek is tudatában.

  Például az, hogy valaki bármilyen elvárásnak akar megfelelni az ágyban, egészen biztosan rontja az élvezetet. Én úgy vettem észre, vannak olyanok, akik bárkinek a legáltalánosabb közlését is képesek elvárásként felfogni, és magukra alkalmazni. Mások még azt is leszarják, amit valóban elvárnak tőlük. A szex élvezetében az utóbbiak előnyben vannak, érdemes tőlük tanulni. Az, hogy valaki elvárásnak tekint magára nézve valami olyat, amiről olvasni lehet, az ő egyéni problémája, amit maga csinált magának. Ha úgy tekintene rá, mint egy lehetőség, amit érdemes felfedezni, de NEM ELVÁRÁSKÉNT, akkor még az is lehet, hogy izgalmasabb lenne a nemi élete – akár megtalálja, akár nem.

 20. 19:
  Ezt a hozzászólást nyugodtan vállalhatod álnév nélkül is. Így igaz.
  Egyes nők túlméreteztt önbizalommal rendelkeznek, és azt feltételezik, hogy az összes nőt képviselhetik. Ha nekik nincs, akkor senkinek sincs. Hát nem! A G-pont nem beképzelés, hanem valósan tapasztalható tény, de közbejön a nők nagy részénél tapasztalható tulzott lelki tényező, amit csak a valóbvan figyeolmes férfiak észlelnek. Bizony van hüvelyi orgazmus, sőt a hüvelyi és a csiklóin túl más is.
  Különben, ebben a pillanatban 23 női szavaztból 19 állítja, hogy van G-pont. Ez mind partnert átverő szélhámos lenne?

 21. 20: A magam részéről vállalnám is. Csak azok iránti tapintatból nem teszem, akikkel a tapasztalataimat gyűjtöttem. 🙂

  Lehet, hogy túlzott tapintat, de ezzel próbálom ellensúlyozni, hogy régen boldog-boldogtalannak elmeséltem szexuális tapasztalataimat, amit utólag megalázónak érzek azokra nézve, akikről túl sokat, túl nyíltan beszéltem.

 22. Nekem már ott bűzlik az egész téma, hogy zömében FÉRFIAK a nőgyógyászok.

  Tényleg egy férfi akarja nekem megmondani, hogy mit érezzek terhesség alatt-előtt-után???? 😀 😀 😀 😀

  Ez a világ vicce, csak sajnos komoly.

 23. 23: Igen, ez a feleségemet is zavarja. Szerencsére talált egy női orvost, a második gyerekünket nála szülte meg. Jó szülés volt, az orvos és a szülésznő nem zavarták meg túlzottan.

 24. 24:

  Ha jól sejtem, ez sem fog változni, amíg az EÜ maradi férfiak kezében van, nagy tisztelet a kivételnek.
  És akkor a borzalmas protokollról nem is beszélek, hogy beleavatkoznak a természetes szülésfolyamatba (mert meg kell azt a gyereket szülni 5 óra alatt max.), aztán láss csodát, össze-vissza kell vágni a mamát, hogy kiférjen az a kikényszerített gyerek…:(

  Tudnék saját tapasztalatos példát is mondani, de most nem ez a téma. Inkább elkerülöm messzire a hungárise egészsségügyet, és alternatív megoldásokat keresek az életem ilyetén „problémáira”.

 25. 25: Erről az öt órás protokollról még sosem hallottam. Vagy félreértem. Mégis honnan számított 5 óra? Kórházbakerüléstől , burokrepedéstől, első kontrakciótól, vagy a méhszáj eltűnésétől?Mert nem mindegy a gyerek szempontjából..

  Amúgy valóban nevetséges, bizarr, és roppant zavaró hogy a szülész nőgyógyászok javarészt férfiak, nem is igazán értem hogy miért alakult nálunk ez hagyományosan így. A szakma nincs elzárva a női orvostanhallgatók elől,és mégsincsenek igazán. Arra tudok gondolni, hogy pénzes és hozzá egész embert kívánó szakma, család mellet egy nőnek nehezen elképzelhető. Más okot nem nagyon tudok elképzelni..Mondjuk én sem csinálnám, az tuti.

 26. 26: nem 5 órás, bocs a fogalmazásért. De limitált az idő, amit engednek a vajúdással, aztán jön a „gyorsító”.

  Azért nem értek egyet az egész emberes véleményeddel, mert én a bankszakmából jöttem (már múlt idő szerencsére), de ott azt tapasztaltam, hogy „egész emberes” nők önként és dalolva dolgoznak éjjel-nappal, és nincs határa az „önfeláldozásnak”, ami a karrierjüket illeti. Valami más lehet a háttér, amit nem tudok.

  Egyébként elég csak megnézni protokollra-vigyázás oldalról, hogy mit csináltak Geréb Ágival, de nem szeretnék ebbe a témába belemenni, mert én másképp gondolkodom az emberek 99%-ánál.:)

 27. „De limitált az idő, amit engednek a vajúdással, aztán jön a “gyorsító”.”
  Esetünkben egyik gyereknél se volt „gyorsító”. Az első burokrepedés után majd kilenc órával kesőbb születetett. A második már gyorsabban de 8 nappal később a kiírthoz képest. Két különböző orvos volt. Hogy gyorsít-e, vagy engedi a saját medrében folyni a szülést az orvostól függ. Szerintem egy orvos se fogadná el, hogy beleszóljanak.

 28. Kápill, ezek a jelenségek, amikről írsz, léteznek, de ha körültekintő és szerencsés az ember, akkor azért van esélye elkerülni, még a magyar kórházakban is.

 29. Lányok, ha már előjött a szülés, itt a hüvelyi orgazmusnál: mit szóltok az orgazmikus szüléshez?

 30. 30. Konkrétan azt, hogy kicsit perverznek tűnsz, kedves katolikus felebarátom 😀 😀 😀

 31. 30: mármint hogy vannak nők, akik orgazmust élnek át szülés közben? erre célzol?
  Én hallottam ilyet, és nem zárom ki a lehetőségét.:)
  Ha szülök, majd megmondom, hogy személy szerint nekem volt-e.:)

 32. 30!
  Annyira volt orgazmikus,hogy még egyszer nem vállalnám be.. 🙂

 33. 32: Édes jányom ne próbáld ki, kérj epidurált. Tudom mit beszélek, kettő nélküle, kettő vele. A kerék felfedezése óta a legnagyobb emberi találmány 🙂

 34. 35: jáj, nem akarok kórházban szülni!:)
  súlyos és életveszélyes magyar EÜ undorban szenvedek.:D
  értem, amit mondasz egyébként, csak félek, a két dolog kizárja egymást (nemkórház-epidurál).:)

 35. 36: Nem kell kórházban szülni, de ha te, a gyerek vagy egyikőtök sem éli túl, mert közbejön valami gubanc, akkor ne mond, hogy én nem szóltam.

 36. A túlnyomóan férfi nőgyógyászok témához annyit: ne aggódjatok, már közel a váltás. A magyarországi egyetemeken tanuló orvostanhallgatók 90%-a nő. Ahogy itt elnéztem az itteni végzősöket, itt se sokkal jobb a helyzet (Talán 70-30).

  Szóval úgy 10-15 éven belül minden szakmában többségben lesznek a női orvosok. Már most az a helyzet, hogy pl. itt, ahol dolgozom, alig vagyunk pasik, és sok női orvos van.

  Hogy ebből a sokból mennyinek van G-pontja, azt persze nem tudom…

  Egyébként még annyit a témához: a neten (pl. torrent oldalakon) kering egy nagyon jó kis oktató videó sorozat, amit egy Jason Julius nevű úriember ütött össze. A DVD-ket eredetileg pénzért adta, de letölthető ingyen is torrentről. Na, ez az ürge azt mondja, hogy összesen 4-féle orgazmus létezik:

  – csikló
  – hüvelyi
  – mély hüvelyi
  – teljes test orgazmus ez utóbbi a „squirting orgasm”, vagyis a női ejakulációval járó elélvezés.

  Még nem volt partnerem, akivel egyenként mind a négyet sikerült volna elérni, de a squirting létezik, legalábbis a nők egy jó része képes rá. Jason Julius szerint konkrétan minden nő képes rá, a videókban természetesen el is magyarázza, mit kell csinálni a dologhoz.

 37. Lehet szavazni?

  Van és biztos minden nőnek van, de felfedezése különböző időpontokban történhet. Aki még nem fedezte fel, az azt mondja, hogy nincs. Olyan ez, mint az ufó. Aki már találkozott eggyel, annak mondhatod azt, hogy nincs…

 38. Nos, Fehér Szarvas becsületes, képes belátni ha tévedett, és ezennel ünnepelyes módon visszavonja fenti szkeptikus állításait. (Mellesleg soha rosszabb tévedest!) 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük