(2276) A magyar nők álma egy gazdag külföldi férj

Tibor bá’ szatirikus online

(sz: 1933.02.11.)

Ez az álom legkönnyebben a török és arab férfiak esetében jön be, de ha válogathatsz, akkor inkább arab, mert ott több a zsozsó. Nem akarom nagydobra verni, de egy ilyen vegyes házasságnak számtalan előnye van. Először is ezek a nyelvek megtanulhatatlanok. Így aztán, amikor a férjed éppen el akar cserélni egy tevére (némi ráfizetés mellett, mert egy jó karban lévő teve egy kicsit többet ér, mint egy szűzhártyamentes magyar nő), szóval, amikor lecserél egy tevére, neked fogalmad sincs, miről beszélnek. Nem izgatod fel magad, semmi se változik, csak a pasid, holnaptól ez láthat fátyol nélkül, más továbbra se.

Látom, már kezded érzékelni az előnyöket. Ez természetesen nem minden. Előbb vagy utóbb megtanulod, hogy te valójában a mindenkori férjednek egy vagyontárgya vagy. Nem túl értékes vagyontárgya, mert végül is fogyóanyag vagy, de mégis csak az vagy. Úgy rendelkezik veled, mint mondjuk egy asztallal, csak egy kicsit másképp használ. De ezt is meg lehet szokni.

Erről jut eszembe, az „apukám ma fáj a fejem” szövegről gyorsan le kell szokni, mert arrafelé az a szokás, hogy a nők seggét encián kékre verik az első zokszóra. Arról se nagyon lehet szó, hogy elválsz és viszed a lakást, jaj, miket beszélek, viszed a közös sátrat, meg a „közös szerzemény” felét. Első bejelentésed hallatán a környék hangos röhögő görcsbe rándulna. Második bejelentésed már nem vennék viccnek és simán megköveznének, olyan bibliai módon.

Butikról, vagy divatáru üzletről szó se lehet. Maximum egy saját fekete lepel plusz fátyol, amiket sose kell kimosni, mert arrafelé ez nem szokás. Ezen kívül szükséged lesz némi földrajzi ismeretekre, mert naponta ötször térdelés közben be kell magad tájolni Mekka felé.

Érdekes szokások társulnak a gyerekszüléshez is. Ha leánynak adsz életet, azt viszonylag gyorsan megbocsájtják. Ha fiúnak, akkor attól elbúcsúzhatsz. Nincs ebben semmi furcsa, elvégre egy vagyontárgy szaporulata természetszerűen a tulajdonosé. Mindenesetre, ha elfogadsz tőlem néhány tanácsot, akkor felsorolnám őket. Tehát: Amikor a többi feleséggel megegyezel a házimunka felosztásáról, próbáld meg kisajátítani a mosogatást. Az arab férfiak alig hagynak maguk után csetrest. Ennek oka az, hogy evőeszköz helyett kézzel esznek és nem tányérból, hanem az asztalról, és szaporán büfögnek hozzá, amit neked is meg kell tanulni, mert étkezéskor a büfögés mellőzése modortalanságra vall.

Modortalanság után pedig a vendégek távozását követően addig lesz verve egy széles léccel a segged, amíg duplájára nem dagad. Indulás előtt gyakorold be a mezítláb mászkálást forró homokban, mert a tevegelő férjeket a felségek gyalog követik, tisztes távolság betartásával.

Legnagyobb ellenséged minden bizonnyal az anyósod lesz, aki a legmesszebbmenően gondoskodni fog arról, hogy a te életed egy fikarcnyival se legyen kellemesebb, mint az övé volt. Ha el tudod érni, hogy a csiklódat ne metssze ki, mindjárt a startnál, akkor már szerencsésnek érezheted magad. Ha induláskor arra gondolsz, legrosszabb esetben visszajössz Magyarországra, akkor ezt verd ki a fejedből. Esélyed se lesz rá. Ugyanis a frigy az útleveled elkobzásával kezdődik.

Arrafelé a szüzesség egy nő kutya kötelessége, ami alól az se mentesít, ha történetesen az arab pasid vette el. Na tehát, ha a szűzhártyád a múlté, jó pénzért restaurálható muzulmá-nokkal fertőzött helyeken, mint például Párizs.

Olyan trükk, hogy átlovagolsz egy másik pasira, elképzelhetetlen. A puszta gondolata is lefejezést von maga után. Igen, igen, a te fejedről van szó. Arra felé bevett szokás a csonkítás. Hogy a pasid Magyarországon tökéletes angol úriemberként viselkedik, az ne tévesszen meg, mert ez csak azt jelenti, hogy ragyogóan tudnak alkalmazkodni az adott körülményekhez, amit egyszáz százalékig tőled is meg fognak követelni. Aztán majd, ha két homokvihar közötti szünetben elfog a sírás, emlékezz, hogy én ezt előre megmondtam.

Persze, te most úgy véled, hogy ilyesmi veled nem történhet meg, az semmi más, mint a nők jól ismert alaptalan önbizalma, amiért születésük előtt háromszor álltak sorba, a helyett, hogy máshol tolakodtak volna. 😀

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

5 gondolat erről: „(2276) A magyar nők álma egy gazdag külföldi férj

 1. Jó írás.
  ‘Lányom nélkül soha!’ szatirikus omline?

 2. Off: Végre egy bejegyzés, ahol nem Minato az első hozzászóló 🙂

 3. Gondolom , hogy ez a poszt 20-30 évvel ezelőtt születhetett..
  Akkortájt vicces is lehetett…nem vitatva az igazság tartalmát.

  A magyar nőknek, asszonyoknak ma már nem kell arab pasi, hogy agyonverjék őket.
  Megkapják helyben, hazai kivitelben.

  A magyar nők ( hazai) helyzete nyomorúságos.
  Néha bekerül a médiába egy- egy kirívó eset,mint a lúgos orvos esete, vagy most az angyalföldi nő agyonverése, de amúgy nem igazán téma.

  ” …Asszony verve jó! ” Ez nem arab mondás, uraim!

 4. „Magyarországon az elérhető statisztikák szerint havonta legalább 3 nőt meggyilkol férje vagy volt férje, élettársa vagy volt élettársa, barátja vagy volt barátja, alkalmi partnere. ”

  „Minden ötödik nő olyan családban nőtt fel, ahol az apja verte az anyját”

  Tessék mondani, ez a pár százezer nő a több, vagy akiket az arabok vernek?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük