(787) Gondolatok a hímvesszőről

Tibor bá’ online

 

Adatoknak akartam utánanézni a sok évvel ezelőtt olvasott Jared Diamond: A harmadik csimpánz című könyvében, ahol újfent „felfedeztem” a 3. Fejezetet az emberi szexualitásról. Két sematikus ábrán Diamond bemutatja az Embert összehasonlítva néhány emberszabású majommal. Kiderül néhány kevéssé ismert adatról, hogy szenzáció szaga van. Például, a női mell (fajlagosan) sokszoros a csimpánz, orángután és a gorilla emlőkhöz viszonyítva. Nem mintha több tejet adnának, hanem csak úgy. Hahaha, most jön az evolúció! A férfiak nem csak imádják a nagymellű nőket, de mindig is imádták, ezért preferálták, és működésbe jött a természetes szelekció. Ez rendben van, de az emberszabású hímek miért nem imádják? Erre Diamond se tud válaszolni.

 

Ha jól megnézed, akkor a fenti ábrából kiderül, hogy a többi főemlőshöz viszonyítva az Emberi hím hímvesszője messze a leghosszabb, a csimpánznak viszont hatalmas heréi vannak. Ezt megnyugvással vettem tudomásul, amíg ki nem derült, hogy ez az (átlagosan) leghosszabb mit is jelent, 12,7 centimétert. És az se nyugtatott meg, hogy a hatalmas gorillának mindössze 3,1 cm, az orangutáné 3,8 cm (csak tudnám, hogy mérték meg), a nagytökű csimpánznak se hosszabb 7,6 centinél. Ugyanis amiket eddig én láttam – természetesen pornó filmeken – azok 20 centi alatt egy se volt. Jó-jó, oda kiválogatják, de akkor is. Lehet, hogy ezek a beragadt seggű biológusok csak a sajátjukat mérik? Vagy esetleg egymástól veszik át a rossz adatokat? Minden lehetséges. A civilizációk összeomlásának nagymestere nem lenne elég alapos? Ezt nehéz lenne elhinni. Itt viszont nem álltak meg, összemérték a szeretkezés időtartamát is. Ez átlagosan embernél 4 perc, míg a gorilla 1 perc alatt végez. A gyorsasági rekordot pedig a csimpánzok viszik 15 másodperccel. Bennem felmerül a kérdés, 15 másodpercért érdemes egyáltalán elkezdeni?

Most ne feszegessük ennek a 127 milliméternek a plauzibilitását, mert elsősorban az arányokkal érdemes szórakozni. Mivel a jelek szerint a szaporodáshoz 31 mm is elégségesnek tűnik, felmerül a kérdés, miért van nekünk négyszer hosszabb? Az evolucionistáknak megvan rá a kész válaszuk. Természetes szelekció, a nők tízezer éveken át a hosszabb péniszt preferálták mamutölő férjük lába között. Ezt azonban a szexológusok gyorsan megfúrták. A nőket a férfi hímtest hossza hidegen hagyja, sokkal inkább érdekli őket a férfi hangja, lába és széles válla. Végre megoldódott a sok évtizedes rejtély, miért kerülnek el engem a nők feltűnően nagyívben? Mert keskeny a vállam.

És akkor térjünk rá a férfiak legizgalmasabb témájára, a 12,7 cm-re! Ugyanis, mi kifejlett pattanások helyett, a kényelmesen megcirógatható melleket preferáljuk, mert tesztoszteron által irányított agyunkban a minőség átmegy mennyiségbe és fordítva. Ne akarja nekem senki bebeszélni a női közömbösséget, hogy mindegy ha 7 vagy 17 centissel közelegnek hozzá.

Járjunk utána a dolognak! Szavazzunk (a hölgyek is) ne a sajátunkat mérjük le (ott úgyis mindenki csalna), hanem mi saját személyes tapasztalatunk, véleményünk, mi lehet az átlag? 13 cm alatt, 13-15 között, 15 felett. Ne hagyjuk, hogy a fejünk felett döntsenek! 😀

Szavazás kiértékelés

Még nincs 24 órája fenn a szavazás, és máris több szavazat érkezett, mint bármikor a múltban. A szex megmozgatja a fantáziátokat! 😀 Számítok rá, hogy nem csaltok, mert akkor magunkat informáljuk félre. Az eddigi eredmények szerint 13 cm alá mindössze 5%-ot kaptunk. Magasan viszi a pálmát a 13-15 cm-es intervallum, de a 15+ is kapott 35 %-ot. Sejtésem bevált, Diamond adata „pesszimista”, alábecsült. A humán átlag nem lehet 12,9 cm. Gedeon véleményét nem fogadom el, mert kétlem, hogy a „humán” csoportba a kaukázusiakon kívül mást is értenek (én legalább is nem). Tekintve, hogy a 15+ szavazásnak felhúzó hatása van, szerintem joggal állapítható meg a 15 cm-es átlag. Ez ugyan nincs tuúl messze a 12,9-től, de egy extra 2,1 cm adott esetben csodát tehet, főleg ha szép egyenes, amire Dorka volt oly előzékeny és rámutatott. Nosza fiúk! Fogszabályozás mellett lehet gondolni a f@sszabályozásra is.  😀 

____________________________________________________________
____________________________________________________________
____________________________________________________________

 

42 gondolat erről: „(787) Gondolatok a hímvesszőről

 1. Szavazás a pöcsünk méretéről… ez nagyon jó! 🙂

  Arra lehet szavazatot leadni, hogy nekem mekkora van? Vagy ne mindenki magából induljon ki?

 2. Tisztelt Tibor Bá’ !
  Mindenki…
  Nem panaszkodik a Párom…
  Nagyon jól megvagyunk…( a méret ,igenis nagyon FONTOS! hidd el van tapasztalatom,nem kevés…)
  Nem részletezem, szavaztam…
  Sok egészséget Neked !!!
  Üdv: P.Zsolt

 3. 2: Tény, a méret fontos, de az is fontos, hogy a méret PONT a megfelelő legyen! Hidd el, nekem is vannak tapasztalataim, és a relatíve túl nagy legalább akkora probléma tud lenni, mint a túl kicsi. Persze rengeteg múlik a „befogadó” fél méretein is.

  Egyébként az a poén, hogy a legintenzívebb orgazmusokat a legtöbb partneremnél nem is coitusszal értem el. Viszont tény, hogy a nők érzelmileg a közösülést élik meg a legintenzívebben. Viszont fizikailag nem azt élvezik a legjobban.

 4. 1 & 2:
  Direkt kihangsúlyoztam, hogy nem a sajátotokat reklámozzátok, hanem szerintetek, mi lehet az átlag. Én például a honvédségnél láttam néhány tucatot. Van valami fogalmam az átlagról, de szerintem legkompetensebbek a nők lehetnének, ha anonim szavaznának.

  3:
  Jesszus! Neked semmi se szent? 😀

 5. 4: Ott a pont. Egyébként a szavazásban arra szavaztam, ami szerintem az átlag, nem a sajátomra.

 6. 5:
  Hatalmas kő esett le a szívemről! 🙂

 7. Tibor bá, te megfeledkeztél arról a tényről, hogy az emberiség jókora része kelet-ázsiai alacsonyabb, törékenyebb rassz tagja, csak gondolom, hogy ezzel arányos a hímtag is, ez nyomhatja le a statisztikai átlagot. Bár az igaz, hogy már Indiában is vannak egymilliárd felett, onnan erednek a cigányok, ők meg nem biztos, hogy mind lefele húzzák az átlagot… 🙂 (ott is vannak alacsonyabb népcsoportok, a hazai cigányok zöme se a tipikus aranyláncos „bodzás” méreteket mutatja testalkatban))

 8. A hölgyek szemérmesen elfordultak pedig kiváncsi lettem volna a véleményekre.Igaz előre tudom mi lett volna.A mai férfiak önértékelésére szerintem nagyon negatívan hatnak a p. tipusú csatornákon látható méretek. Én ezért is váltottam olcsóbb p. nélküli előfizetésre a tv-n. ,nehogy az asszony össze hasonlítgasson bizonyos dolgokat.Egyébként megkérdeznék egy hívőt hogy a teremtő miért alkotta a négerét 40 centisre ,a kinaiét 10- esre.

 9. 9: néger a pigmeus és a bushman is…
  És vannak kínai-afrikai keverék emberek, már Zeng Ho admirális útjai óta, láthatóan nem volt akadály…

 10. A hossznál sokkal lényegesebb a keménység. Csak ugye a hossz egy jól mérhető mennyiség és ugye a férfiak imádnak versenyezni, szeretik kitenni a pöcsüket az asztalra, kié a nagyobb. A szomorú helyzet viszont napjainkban az, hogy vagy nem áll fel, vagy puhán nyeklik-nyaklik. Egy ostor nem sokat ér, akár 30 centi, akár 12. Akinek kemény a dákója, annak jó a keringése is. „A pénisz a szív antennája.”

 11. Tibor bá!

  Most olvasom az Indexen, hogy kézigránát robbant Pilisborosjenőn, és 300 méteres körzetben mindent lezártak!

  Ugye nem a közelben történt? Jól vagytok? Tulajdonotokban nem esett kár?

 12. 12:
  Tegnap délután 3/4 6-kor jöttünk haza és egy rakás rendőrt láttunk a falú közepén. Ezek szerint az volt a robbanás. Köszi az aggódás. Tudod, van 3,5 kutyánk. 🙂

 13. Sziasztok!

  Szerintem igenis számít a méret, ha nem is a legfontosabb. Hiába kedves, figyelmes a pasi, ha 5 cm hosszú, 1 cm vastag van neki. 😀 Szerintem az ideális a 13-15 cm közötti, amit meg is érez a nő, de nem okoz fájdalmat.

  Üdv,
  Dia

 14. SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY 😀

  Tegnap éjjel több Troll-nak is megmozgatta a fantáziáját a téma. Alig győztem a kimoderálást. Még Kansas-ból (USA) is érkezett bejegyzés egy transvestitától, aki hol nő volt, hol férfi.
  Micsoda siker! 😀

 15. Én sikeresen elkerültem a katonaságot, így legfeljebb az iskolai öltözős látványból az ernyedtpöcsök méretéből próbálhatnék általánosítani. Így a saját méretre voksoltam.

  Egy felmérés eredményét sem hiszem el, mert az adatgyűjtést nehézkesnek találom. Ha bemondásra van, az nyilván torz. Ha egyenként felállítja mindenkinek a nővérke, az már meggyőzőbb, de akkor is felmerül, hogy mindenki hajlandó volt-e alávetni magát a kísérletnek, vagy csak az arra vállalkozó nagyfarkúak méretei szerepelnek. Mindkét esetben egy nagy méretnek kellene kijönni, ennek ellenére engem meglep az elvi átlag kicsinysége. Vajon az erekcióképtelenek szerepelnek az átlagban ernyedt mérettel?

 16. Vagy a Targetmap eredményei csalnak, vagy a szavazók, vagy nem tudom.

  A térkép alapján a magyar fiúk 17cm körül vannak…
  A szavazás a 14 körülit preferálja…

  Esetleg a szavazók nem reprezentatív magyar mintából szavaznak?

 17. 17: Nem egyforma a területi eloszlás az országban. Nálunk a legnagyobb faszok a parlamentben vannak. 🙂

 18. 17: Tiborbá arra kért, hogy ne a saját méretünkból induljunk ki 😛

 19. Nem tudunk rendesen szavazni mi nők, mert nem láttunk annyi sokat… nincs reprezentatív minta, férfiak meg csak a sajátjukat nézegetik méregetik ideális esetben.. vagy NEM?:-) A túl hosszú nem jó amúgy mert ütközik és fájdalmas,ügyetlen,(pornófilmben az ilyen túl hosszúak ‘billegősek’ nem tartanak stabilan. Legjobb az arany középút itt is mint majdnem mindenben. De az fontos (legalábbis nekem)hogy „szép” legyen. Szimmetrikus, nem ferde, ne hajoljon semerre,(ilyet nem láttam, de barátném panaszkodott ilyesmire), arányosak legyenek a különféle alkatrészei, mint egy szép obeliszk, vagy mecset.

 20. 19: Szerintem ‘normális’ férfi ‘álló’ faszt csak a sajátját lát(hat)ja 🙂
  (Az elég necces lenne, ha valakinek az öltözőben (uszoda stb.)- a többi hapsi között – feláll, és még mutogatja is. A piszoárba meg álló szerszámmal nem lehet pisilni.) Szóval miről kéne szavazni? 🙂

 21. 20: „mecset” Dorka, nem inkább minaret? Különben meg kapcsold le a villanyt, sötétben minden tehén fekete – igaz, ezt a lányokra szoktuk inkább mondani (jó régen 😉 )

 22. 20:
  Ezek szerint Observernél többet láthattál. 🙂

  21:
  Te még nem hallottál gruppen-szex-ről? 🙄

  Máskülönben egy vizelő fütyíről meg lehet saccolni, hogy mekkora lehet erektálva.

 23. 13.
  Tibor bá, engem nem versz át tudom, hogy a dugi készleted egy darabjára bukkantak. 😀

  Amúgy a méretbeli különbségek a nőknél is meg van, hogy kibe mekkora fér..

 24. 25:
  Te most a hüvely hosszáról beszélsz? Ne légy már ilyen közönséges 😀

 25. 26. Igen, nem leszek. Megyek elhatárolódom magamtól. 😀

 26. „kétlem, hogy a “humán” csoportba a kaukázusiakon kívül mást is értenek (én legalább is nem)”

  Ezt most nem értem. Te a kaukázusi rasszon kívülieket nem gondolod a humán csoportba tartozónak? Vagy feltételezed, hogy Jared Diamond gondolkodik így, megfeledkezve a másfél milliárd közmondásosan kisf@rkú kínairól (és egymilliárd – a 8. hozzászólásban linkelt térkép alapján – még kisebb szerszámú indiairól)?

 27. 28:
  Praktikus okokból kifolyólag, ennél a témánál, NEM. – – – Már megbocsátasz, amikor a következő csajom méltatlankodik 80 mm-es himtagom láttán, nem hivatkozhatok arra, hogy ez Kínában király, mert itt élünk Hunniában. 😀

 28. 23’Tibor bá’, maximum hárommal többet, de az is már istentelen régen volt, még múlt évezred kilencvenes éveiben. Már csak egy minaretet látogatok, ha megszólal a müezzin éneke 🙂 Mondjuk látni láttam még plusz négyet,(tisztábarakásnál) meg manapság hatszor látok ilyesmit egy nap, de az csak akkora biza mint egy közepes nudli 😀

  22. Observer, igazából a hagymakupola miatt írtam mecsetet, de nem tökéletes a hasonat belátom. De a minaret se jó, a két épüet hibridje lenne a megfelelő épület ha már építészetileg akarok eufemizálni 🙂

 29. Tiborbá,

  Nincsennek neked részvényeid a pénisznövesztő iparban?
  Vagy Ferrárikat árulsz?

 30. 29: Már be akartam nyomni a 15+t a szavazáson, de most ezzel a 80 mm-rel elbizonytalanítottál. 😉

 31. Sokan arra voksoltak hogy az átlagos férfi pénisz hossz 13-15 centi közt van…Nem kicsi az gyerekek?.. 🙂
  Én sem láttam olyan sokat,de ilyen kicsiket sem.. 😀

 32. Egyébként nekem erről az egészről egy ősrégi (és kicsit viseltes) vicc jut az eszembe.

  A cigány hazamegy, látja, hogy a szomszéd putri helyén egy gyönyörű, 30000 négyzetméteres villa áll. Átmegy, látja, hogy a villa kertjében André Agassi és Szeles Mónika teniszeznek. Bemegy, látja, hogy a szomszédja egy halom pénz mellett ül. Megkérdezi:
  – Há Gázsi, há mi történt???
  – Kifogtam az árányhalat, teljesítette három kívánságomat!

  Na, több se kell hősünknek, ki a tóra, ő is kifogja az aranyhalat. Mondja is a három kívánságot:
  1. Legyen a házam kétszer akkora, mint a Gázsié!
  2. Legyen a házban kétszer akkora halom pénz, mint a Gázsinak!
  3. Legyen a hálószobában minden este rengeteg szex!

  Hazamegy, látja, a ház kétszer akkora. Bemegy, a pénz az asztalon, kétszer annyi. Bemegy a hálószobába, látja, hogy tele van pilóta keksszel.

  Átmegy a szomszédjához:
  – Té Gázsi, nem rossz ez az árányhal, csak a harmadik kívánságnál egy kicsit süket!
  – Há én szerinted harmadikra nagy TENISZT kértem????

  🙂

 33. 33 Melike00
  Nem tudom, a te tenyered milyen széles. Az enyém 9 cm széles. Azért a kimaradó rész a kisebb az én tapasztalataim zömében. Átlagot kért Tibor bá’, nem a legnagyobbat,amit kényeztettünk. 🙂

 34. 🙂 majd megtanulom ezt a fránya vigyori pofa kezelését is. 🙂

 35. 30:
  A a 3 is hárommal több, mint Observer lehetősége. 🙂

  31:
  Vam ennél profitábilisebb ipar is. Vagina zsugorító. 🙂

  32:
  Te már egyszer nyomtál! További nyomásokat otthon kell kivitelezned. 🙂

  33:
  Vannak szerecsés nők is a világon. 🙂

  34:
  Nincs Alzheimerem, de ezt négyszer olvastam el, mire rájöttem, hogy a Tenisz = Pénisz

  36:
  Dorkának kb tízszer magyaráztam el, mire megtanulta, de nem gyakorolta és visszaesett.

 36. A méricskélős témáról jut eszembe:
  X évvel ezelőtt egy aranykezű gyerek gyártott nekünk egy olyan szavazórendszert, ami figyelte az egér pozicióját és átlagolta, hogy hol tartózkodott a legtöbbet.
  Természetesen azonnal adódott, hogy egy „neked mekkora?” netes kérdőíven teszteljük, ahová dőltek is a válaszok. A kiértékeléskor kiderült, hogy a válaszadók kétharmada elég sokat álldogált az egerével valami átlagos méret felett, majd végül az eggyel nagyobbra bökött. Szóval óvatosan a felmérésekkel. 🙂

 37. 38:
  A közvélemény kutatás buktatóival tisztában vagyok. Ezért nem azt kérdeztem, hogy neked mekkora? Hanem, mit tapasztaltál mások átlaga mennyi lehet?
  Ezt a férfi tévhitet, hogy minél nagyobb annál jobb, a nők már milliószor cáfolták – Dorka most is – de hiába. A férfi egót se a logika mentén építették fel.

 38. Egy leányzó mesélte, hogy egy tanulmányi összejövetelen kapcsolatba került egy sráccal Ghánából.
  Le is feküdt vele, mivel úgy tudta, hogy az ottaniaknak nagy a szerszámuk.
  Utána levonta a tanulságot, hogy nem pornófilmek alapján kell partnert választani.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük