(764) Campus szex

Tibor bá’ online

 

 „Nagyot változott a világ.”  Nagyot bizony, és ezt a megállapítást naponta lehetne idézni. Az én diákéveimben a fene majd kitört minket, hogy nőhöz jussunk. Na nem „úgy”, hanem, hogy szombat este legyen kivel táncolni, vagy beülni egy moziba. Persze volt „az” is, de megvolt az ára. Nem feltétlenül házasságra gondolok, bár G.B. Shaw szerint a férfi a szexért házassággal fizet, míg a nő a házasságért szexszel fizet. Hanem költséget és időt nem kímélő udvarlás. „Anyám, jó vagy nálam, gyere, felugrunk itt lakom a sarkon.” Elképzelhetetlen volt, bár már ez is túlhaladott. Úgy értesültem, hogy újabban a csajok hajtanak rá a pasikra, akik nem győznek szabadkozni. Nekem ezt nehéz elhinni, de biztos igaz, mert különben nem lenne ez a hír igaz:

Három diák szabad szexet ajánl lányoknak, hogy könnyebb legyen nekik a felkészülés. A délnyugat németországi Mannheimi egyetemen három közgazdaságtan hallgató „callboy” szolgáltatást hozott létre olyan lánydiákok számára, akik szex segítségével szeretnének jobb vizsgaeredményeket elérni. A vállalkozás természetesen (miért természetesen,) non profit, vagyis a férfi partner nem csak házhoz jön, de ingyen van. ha ez igaz, akkor a mai fiatal férfiak mégse teljesen impotensek. Meg vagyok nyugodva. 😀

A magát Oszkárnak, Krisztofernek és Gyulának nevező pasi úgy döntött, hogy a szolgáltatásaik ingyenesek, ami egy leendő közgazdásztól elég meglepő, de akkor valami más miatt éri meg nekik az egy-éjszakás szolgáltatás, ahol biztosítják a teljes anonimitást, és tökéletes diszkréciót, mert azért az ilyen nőket még 2012-ben is le szokás lotyózni. A vállalkozás Bib:Love névre hallgat, ahol a „bib” a bibliotékát, azaz könyvtárt jelenti. Felteszem nem azért, mintha az aktust a könyvtárban akarnák megejteni, hanem talál azért, mert az „elfoglaltságot” olvasás helyett ütnék nyélbe. A meglehetősen gyérhangú kritikákra a három szex-lovag azt válaszolta, hogy ők mindössze a női emancipációt kívánják tovább segíteni, ami jól hangzik, de ha szolgáltatásuk széleskörű lesz, úgy értem egyre több csaj kap az alkalmon, akkor felmerülhet a kihasznált férfiak emancipációs szüksége is. A kezdeményezők erről természetesen semmit se tudnak, és az újságírókat biztosították arról, hogy ez nem akar mozgalom lenni a koitálás mellett, ami különben nem lenne bűn, mert a nagyobb gyermekáldás jót tenne a gazdaságnak.

 

A mozgalom – ha annak lehet nevezni – egyre szélesebb körben ismert. A Bib:Love jelvény láttán a diákok elsöprő röhögésbe törnek ki, de Krisztofer szerint ez változni fog, mert egyre többen érdeklődnek a részletek iránt. Ennél a pontnál viszont én vagyok meglőve, mert ebben az esetben milyen részletekről lehet szó? Maga az aktus nem csak egyszerű, de sok százezer éves, mit nem lehet erről tudni? Különben is – így Oszkár – a fizikai terhelés egészséges megoldás a sok ülés okozta hátrányok kiküszöbölésére. Most legalább tudom, hogy ha 5-6 óra számítógép előtt ülés után lila karikákat látok, akkor mit kell tennem.

A javasolt bonyolítás egyszerűnek hangzik. Amikor a leányzót a könyvtárban az ájulás környékezi a kimerültségtől, akkor csak küld egy e-mailt a megadott címre, amire a három pasi közül valamelyik felvállalja az ügyet és elmegy a csajért a könyvtárba, és ha a „körülmények” megfelelnek (gondolom, nem kapnak egymástól hányingert) a találkozás szexbe torkol.

Az interjúvoló újságírónők szerint a srácok atléta termetűek, rendkívül jó humorral rendelkeznek, magabiztosan kezelik a beszélgetést és azt a benyomást keltik, hogy nem igen lehetett nőproblémájuk, kvázi a Bib:Love szolgáltatást nem kínjukban találhatták ki. Hát, akkor miért? Beismerésük szerint eddig 82 levél érkezett. Ezeknek egy része hülyéskedés, egy másik része pusztán kíváncsiság, de voltak konkrét jelentkezők is. A találkozó az egyetemi cafetériában van, ahol elég nagy a nyüzsi ahhoz, hogy ne tűnjenek fel. A fiúk fenntartják maguknak a jogot, hogy az utolsó előtti percben ők is deklarálhassák a nem-et. Bevallásuk szerint eddig öt alkalommal ütötték nyélbe a dolgot. Az egyetem és a diák önkormányzat nem tiltakozik a mozgalom ellen, illetve az utóbbi még humorizál is a dologgal kapcsolatban. Engem meg esz a fene, hogy nem most vagyok diák. 😀

____________________________________________________________________
____________________________________________________________________
____________________________________________________________________

 

50 gondolat erről: „(764) Campus szex

 1. Ne felejtsük el azt sem, hogy a nők lőttek maguknak egy irtózatosan nagy öngólt az emancipációval. A magam részéről Shaw véleményével javarészt egyetértve még annyit hozzátennék, hogy a nő azért „fizet”, mert a házassággal egyébként nehezen vagy egyáltalán nem elérhető előnyökre tehet szert. Ez az ősidők óta így van, és más fajoknál is megfigyelhető. A bonobo csimpánzoknál pl. (akik ellentétben a legtöbb majomfajjal, szintén szemből közösülnek, nem hátulról) a nőstények szex-szel fizetnek a hímek „szolgáltatásaiért”, pl. azért, hogy vigyázzanak az utódokra, élelmet biztosítsanak, megvédjék őket, stb. stb.

  A modern világban az elvárt előnyök többsége társadalmi jellegű: feljebb lépés a társadalmi ranglétrán, több jövedelem, nagyobb megbecsültség, stb. stb. A házasság tulajdonképpen tehát egy üzlet: a nő hozza szexet, a férfi hozza ezeket az előnyöket. Ebből következik, hogy egy nő mindig „felülről választ”, vagyis olyan férfiak jönnek szóba házasság ill. tartós párkapcsolat szempontjából, akik a saját pozíciójához képest jelentős előremenetelt tudnak garantálni.

  A klasszikus patriarchális társadalomban a nőknek eleve tilos volt (vagy legalábbis nem volt erkölcsileg széles körben elfogadott) egy csomó mindent csinálnia, ami biztosította volna a társadalmi előremenetelt. Nos, a helyzet az, hogy az elmúlt 50 évben a nők emancipálódtak, vagyis az összes ilyen „tiltás” a múlté már. A nők lehetnek orvosok, igazgatók, üzletemberek, bankárok, amit akarsz. Én ennek megmondom őszintén, nagyon örülök, mert látni kell, hogy számos funkcióban a nők tökéletesen megállják a helyüket, sőt, néhol még jobb teljesítményt nyújtanak, mint a férfiak.

  Igen ám, de az az átkozott párválasztás… egy emancipált, sikeres középosztálybeli nőnek cefet nehéz férfit találnia. Diploma? Van saját. Magas kereset? Szintén akad. Társadalmi elismertség? Már rég a zsebben. Ezekhez a kvalitásokhoz tényleg a milliárdos, kigyúrt testű, 200-as IQ-jú herceg a fehér lovon jelentene egyedül előrelépést, belőlük viszont nem sok mászkál esténként a night club-okban. Máris értjük, mért olyan sok a „szingli” nő mostanában, és mért vált annyira divatossá az alkalmi testi kapcsolat. Komolyabbra senki ne számítson, a férfi ugyanis a péniszt még tudja biztosítani, de a többi kvalitása már messze nem üti meg a szükséges mércét. Nem azért, mert a férfiak lettek hitványabbak, hanem mert a nők hihetetlen sokat léptek előre.

  A saját tapasztalataim messze megerősítik a fenti modellt. Az orvostudományi karokon jelenleg 70-80-90% a női hallgatók aránya, már az „én időmben” is 70% volt, válogatni tehát volt miből annak idején. Ennek ellenére azt látta az ember, hogy a saját évfolyamában csak azoknak volt esélye, akik már több generációs „orvosdinasztia” sarjai voltak, vagyis papa-mama jól menő praxissal rendelkezik – ez ugyanis értelemszerűen jelentős helyzeti előny egy induló, friss diplomás vagy szakvizsgás orvos esetében később. Mi, első generációs értelmiségnek induló parasztgyerekek hiába csorgattuk a nyálunkat, mehettünk a sóhivatalba. Maximum úgy volt esélyünk, ha 5-öd, 6-od évesként bepróbálkoztunk az első- másodévfolyam női hallgatói között. A legkedveltebb ismerkedési hely a gólyatábor volt, a frissen orvosira készülő, „naiv” kis medikák ugyanis még kellő affinitással haraptak a már csaknem végzős öregdiákokra. Nyilván némi segítség a vizsgáknál, bennfentes információ, kulisszatitkok, ezek nem jönnek rosszul egy kezdőnek. Ezek a kapcsolatok azonban a legtöbb esetben kifújtak, amint az illető medika már egy kicsit otthonosabban mozgott az egyetemen. Akkorra a korábban imádott lovag már nem nagyon tudott újat mutatni.

 2. Azt hiszem, Shaw a hírhedten hazug Kinsey előfutára volt a hamis legenda terjesztésében. Az én személyes tapasztalatom, hogy a szex is, a házasság is egyaránt jó a nőnek és a férfinak.

 3. 1: ne mondd, hogy parasztgyerek vagy! Bár , ha meggondolom, az én falusi nagyszüleim is állandóan a rohadt antiszemitákon gúnyolódtak… 🙂

 4. 3: Második generációs értelmiséginek vallom magam. A nagyszüleim mindkét ágon parasztok voltak, apám, anyám tanár. Az orvosi társadalomban viszont a valóban értelmiségi származás orvos vagy jogász szülőket feltételez (jobb az orvos).

  Tapasztalataid szerint a filoszemitizmus és a paraszti származás kéz a kézben járnak?

 5. 4: szóval szónoki fordulat volt, hogy „parasztgyerek” vagy. Akkor én is az vagyok, nagyszüleim parasztok voltak, szüleim falun születtek és a TSZ-esítésig ott éltek.

  Gúnyolódtam, világnézeted bizonyára nem függ össze nagyszüleiddel. (más a bűnös… 🙂 )

 6. 2:
  Valóban, jó mind a kettőnek, de más-más okból kifolyólag. Te rosszul olvastál minket. Mind a ketten azt állítjuk, amit Shaw.

  4:
  Bizony-bizony. A parasztság imádta a zsidó szatócsokat, meg a kockás füzetet, amiben beírák a tartozást.

  5:
  Köszönöm úraim, én nyertem. Az én anyám paraszt volt, az apám géplakatos. lehet überelni! 🙂

 7. 7:
  Francokat. Az apám kikupálta magát. Osztály idegen voltam.

 8. Sajnos igaz, hogy manapság a lányok pasiznak be. Én 25 éves vagyok látom a pluszminusz 3-5 éves korosztályt és ha jól látom akkor 7 lányból 1 biztosan ilyen a többi meg lehet jól álcázza 😀 Azért ennek megvannak a kemény hátrányai sajnos én is belefutottam 1-2 ilyen lánykába és viszketés lett a vége 😀

 9. 6: Apám erdész, anyám vasutas. Mindkét nagymamám háztartásbeli, ahol még volt is háztartás (tyúkudvar, veteményes stb.)Egyik nagyapám szintén erdész, furcsa, hogy az anyai. A másik nagyapám juhász, paraszt, kisgazda, mellékállásban vájár. 🙂 Lehet überelni! (Nem gondoltam volna, hogy egyszer ezzel fogok kérkedni.)

 10. Űberellek bebek, én MAGAM vagyok paraszt. Tegnap konkrétan úgy jöttem haza, hogy kapanyél volt a sebváltó mellé csúsztatva, a gereblye és a kapa pedig a babaülés rögzítőjébe volt akasztva. Váltani úgy tudtam, hogy előte a kisujjammal elmozdítottam a kapanyelet.

 11. Ja, és mintha ledaráltak és kiköptek volna, minden tagom fáj,(izomláz) de jólesik. 800 m2-ből a fele kb fel lett ásózva,főleg tavaszi szünetes fiaimnak köszönhetően. Éljen a közösségi kertészkedés, alig hiszem hogy megiont mehessek Mogyoródra. legalább negyven tő paradicsomom lesz.Mángoldmag is emg van már, csak csicsó nincs, mert a piacon sajnáltam 400 ft-t kiadni kilójáért azért hogy elültessem..

 12. Na ennek nem sok köze volt a campus szex-hez, de ahhoz meg csak annyit tudnék szólni, hogy ha szoronganék attól, hogy milyen az isten, és mit akar tőlünk, csak elég arra gondolnom, hogy Ő találta ki a szexet.. És minden rendben van (space) 🙂 (space)

 13. 5: Annyiban azért mégsem szónoki fordulat, hogy mindkét ágon őriztük a hagyományokat háztáji gazdálkodás formájában. Apám élete utolsó évében gyakorlatilag csak ezzel foglalkozott, értelmiségi szakmáját nem folytatta. Ebben a tíz évben sokat dolgoztam mellette magam is.

 14. 14: te azért ugye tudsz ezt-azt a Kabbaláról? Vannak benne jó dolgok is, pontosabban olyanok, amiket lehet jószándékkal értelmezni. A szex, mint a teremtés, a Teremtővel egyesülés szimbóluma elvileg ilyen. De sajnos tudták teljesen negatívan is értelmezni és meg is tették. Ebből jön a ministránsfiúk megrontása…

 15. 16: Gedeon, most megint a pinás vicc jutott az eszembe (magának pinamániája van – pont maga mondja, mikor állandóan ilyen pinákat rajzol???).

  De hogy neked még a pináról is a pina jut eszedbe, hát, ez már egyenesen ámulatba ejtő! 😀

 16. 12: Dorka, grat. Nekem már kel a mángold! 🙂 Ne felejtsd majd el kiritkítani. Csak 10 cm-ként maradhat egy, mert kül. elnyomják egymást. A paradicsompalántáim is már 3 centisek. 4 féle van, és abból kettő nem bóti (pfujj-fujj szürkegazdaság).

  Bocsi, Tibor bá, hogy nem téma, de ez annyira nagy öröm és bódottság. És örülök, hogy van kivel megosztani.

  Ja, és hogy témánál legyek, szeretek szexelni is. 🙂

 17. „Ja, és hogy témánál legyek, szeretek szexelni is.”

  Nekem erről egy másik ősrégi vicc jut eszembe.

  Piroska megy az erdőben a kosárral. Elé ugrik a farkas. Igen ám, de Piroskát ez egyáltalán nem lepi meg. A farkas kérdezi is:

  – Piroska, te nem félsz?
  – Mitől félnék? A kosár üres, b…ni meg szeretek.

  😀

 18. 1: képzeld el az info kar gólyatáborát ahol minden lányra jut kb 2-3 végzős aki semmi másért nem megy le mint még azelőtt lecsapni a csajokra mielőtt meglátnák az egyetemet. A legkönnyebb dolga annak van aki még a szoctámban, koliban is tud segíteni, a tanulás valahogy kevésbé szempont.

  Az én nagyszüleim is parasztok, nincs szebb mesterség. Sajnos csak ritkán jutok el hozzájuk de akkor megcsinálom én is amit csak kell a földeken.

 19. 20: Nem, nincsenek még kiültetve. Balkon ládában vannak az ablak előtt.
  A kiültetéshez meg szereztem friss lótrágyát. Abból fogok kis fészket csinálni, jó mélyre, rá földet, rá a paradicsom palántát. Azt olvastam, hogy ez így nagyon beindítja majd. Hát remélem. 🙂

 20. 11: nehéz überelni, de megpróbálom: nekem az utódaim is parasztok lesznek :).

 21. 24: én egy hét múlva ki fogom ültetni, lesz ami lesz. Csinálok egy kis tartószerkezetet és letakarom fóliával, plusz komposztot rakok a földbe, hogy melegítsen egy keveset.
  A palántjaim már 20 centisek, nagyon kivánkoznak kifelé.

 22. 20: 23 fok lesz a hétvégén. én már nem hiszek a talajmenti fagyokban.

 23. 26: Ideiglenesen (vészhelyzetben) dunsztosüveg, vagy szétvágott vizesflakon vagy éjszakára akár vödör is nyújt valami védelmet, ráborítva a növényre. Ha kicsit komolyabb vázszerkezetet készítesz, éjszakára (fagyveszély esetén) érdemes pokróccal, rossz télikabáttal stb. takarni -> a fólia -2 C fok alatt önmagában általában nem védi meg a növényt.

 24. 27: Ez viszont nem hit kérdése, hanem 100 (most már 150) éves gyakoriság alapján x%-os valószínűséggel bekövetkezhet. Pongrác-tól Orbánig bármi rossz történhet. (Most nem politizálok 🙂 )

 25. 28: olyant vázat szeretnék, amire majd fel tudom kötözni a paradicsomot. A fólia spéci, fóliaházra való, a széleit leföldelem… Így is megszívathat -5 fok, de ha látom, hogy veszély van, akkor beburkolom még valamivel. Köszi a tanácsot.

  És hogy ne térjek el a témától: pina.

 26. A Titanichoz is írni akartam valami olyasmit, kíváncsi vagyok a campus-sexnél mikor jön a szokott rögeszme, aztán beleolvastam, nem kellett soká várnom, mindössze a harmadik hozzászólásig. Kíváncsi vagyok van e olyan téma, ahol nem keveredünk ide vagy oda. 😆

 27. Én is szeretek szexelni és a lóbabom már 5 cm magas. 🙂

  31:
  Jó hogy írod. Azon gondolkodtam, hogy mi a fenének teszek én fel posztokat? Nem kell ide poszt. Megy ez a verkli már magától is. 😀

 28. 32: Tibor bá, minek vetetted a lóbabot? Mert vetettem én, de csak mint védnövényt, de apám azt mondja, ez a népdal csicseriborsója. Akkor elvileg meg is lehet enni, ugye?
  Téma: és utána szexelni egyet.

 29. Ha a lóbab ugyanaz amit én Juliska babnak ismerek, akkor az a vgilág lefinomabb nagyszemű babja. Csodás piros virágzattal, kerítésre futó szívós zölddel, és mindenféle lila rózsaszín, fekete mintás, vagy fehér rőzsaszín mintás, vagy barna alpon lila vagy rózsaszín mintás vagy tiszta rózsaszín, vagy tiszta fehér szemekkel..

 30. 34: Nem. Az a virágbab.
  A lóbab inkább borsóra hasonlít, csak nagyobb és sárgás-barnás szemei vannak.

 31. Csicseri borsó??? Abból készül a hummus, és a falafel.(közelkeleti egészséges népszerű) A Lehel téri arabnál szoktam venni (lifttel szemben) nem tudtam, hogy Magyarországon is megterem. Jó drága kilója különben. Tibor bá’ képet nem raksz fel 🙂 a lóbabról?

 32. Én küldtem egy linket, amint átengedi Tibor bá, láthatod.
  Ill. a gugli a te barátod. 😛

 33. Gugliztam már, és beírva, hogy „lóbab” a képtalálatok közt dobott ki olyat ami az én virágbabom, olyat amit te mondtál, sárga babalakú bab, és egy olyat is ami cscseriborsó. nem lettem okosabb, valószínűleg egy egy tájegységen más mást tekint a nép lóbabnak:)

 34. És szex előtt ne egyetek babot, mert puffaszt az.

 35. 40: Épp azért jó az altesti mozgás utána… 😀

 36. Lányok, szerintem szexéhesek vagytok. 😀

  A lóbabnak csak a neve bab, valójában borsóféle. Ez azért fontos, mert a borsó nem érzékeny a fagyra, a babnak a fagy halálos ellensége. A lóbabnak hatalms hüvelyei vannak, azt kell felaprítani levesbe. nagyon erős az aromája, hamar megvénül a hüvely. A kifejtett szemek még ehetők, de ha beérik már csak vetőmagnak jó. Előnye, hogy nagyon korán el lehet vetni. A hüvely belül „szörös”, de nagyon jó ízű. A nővény vonza a fekete tetveket, figyelni kell rá.

 37. 42: Tibor bá, persze, hogy persze. Hiszen manapság a lányok a szexéhesek, a férfiak meg menekülnek, nemde? Haladunk a korral… 🙂

  Pont azért vetettem, hogy arra másszanak a tetvek, ne másra. De a fentiek tudatában, azért majd megkóstolom. Szóval azt mondod, hogy magát a hüvelyt is meg lehet enni? (Ez a második bekezdés már a lóbabról akarna szólni.)

 38. Borsó, bab, lóbab 3 különböző faj. Mindegyiknek van olyan típusa, ami hüvelyesen fogyasztható zsenge állapotában. A lóbab esetenként favizmust okozhat (főzni kell), zöldségnek a nagymagvú típusait használják, a kismagvúak takarmánynövények.

 39. 43:
  Én a lóbabbal kint találkozta. Itthon 40 éve vetettem először. Sose ettük kifejtve. A hüvelyt nagyon zsengén kell leszedni, felaprítani és levest főzni belőle. Akkoriban még nem voltak primőrök, mindent akkor ettünk, amikor termett. A lóbab nagyon korán volt szedhető (április végén), tehát nagyon korán ehettünk friss zöldséget. A leves egyszerű. Vizben megfőződ, szaggadsz hozzá csipetkét, majd tejföllel enyhén behabarod. A leveshez önthetsz 2-3 kanál lenolajat, vagy 5 deka vajat tehetsz bele. Volt, amikor tettünk hozzá szárított zöldséget (sárgarépa, gyökér, karaláb ledarálva), de ez nem kötelező. Az íze nem hasonlít semmihez, kellemes, én nagyon megszerettem.
  Majdnem elfelejtettem, és van benne jó adag afrodiziákum. 😉

 40. Tyű, de egy társaság… tavaszzal…. szex helyett…..ló…izé…bab…!? 🙂

 41. 46: Lóbab, lóbab. A zuram szerint már így is sokat szexeskedtem itten. Mégha csak írva is… 😀

 42. Nos, ha a szex offtopik, akkor nálunk +3°C-nál lefagytak reggelre a fedetlenül felejtett paradicsompalánták. Önmagában a fedetlenség talán nem lett volna baj, de halmozati eset volt: + esti locsolás, + tiszta égbolt figyelmen kívül hagyása (párolgás, sugárzásos hőelvonás). Ezeket feltétlen kerüljétek! Reggel volt verbális szex és krucifix meg szakrament.

  népi találós kérdés, aki nem ismeri:
  Kívül szőrös, belül nedves, a legénynek igen kedves. Mi az?

  /természetesen a csikóbőrös kulacs!/

 43. 48:
  Az utolsó 3 sor nem kellett volna. 😉

 44. Értettem. 🙂

  Az az érdekes, hogy 4% túlélte a fagyást. Pedig kopogósra volt fagyva mind (100+).

  Ezekből kellene fagytűrő paradicsomot nemesíteni?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük