(670) Átmegyek Gedeonba :-)

Tibor bá’ online

 

Ma már nem fér hozzá semmi kétség, hogy 9/11 valójában „inside job” volt, vagyis amerikai jóváhagyás mellet Mossad ügynökök által végrehajtott akció. Feláldoztak 3000 amerikait, hogy utána több, mint egy évtizeden át ártatlan emberek száz ezreid gyilkolhassák le az amerikai közvélemény bosszúra éhes jóváhagyása mellett. Volt ilyen már korábban is, csak nem 3000 áldozattal. Most azonban a hatodik érzékszervem szerint ennél ezerszer veszélyesebb ötlet végrehajtására készülődnek, mert Iránt le akarják söpörni a térképről. Íme az összeesküvők gondolatmenete.

Irán lebombázása se valós eredményt nem hozna, se meg nem lehetne úszni egy súlyos visszavágást, mert Irán földrajzi fekvése, és természetes adottságai ezt lehetetlenné teszik. Hatalmas hegységekbe kialakított raktára, kísérleti telepek, hadászati tartalékok, az elit szálláshelyei. Ezeknek a megsemmisítése hagyományos fegyverekkel lehetetlen. Irán tehát visszaütne, aminek beláthatatlan következményei lennének (erről a közelmúltban írtam már egy posztot). Ha tehát USA-Izrael meg akarja támadni Irán, az kizárólag egy totális nukleáris lerohanás lehet, ami olyan mértékben semmisíti meg Iránt, ami után semmiféle visszacsapás nem lehetséges. Ezt azonban az emberek nem nyelnék le. Nem csak arról van szó, hogy 100 millió ember megsemmisítése valóban nem emészthető, de a velejáró radioaktív szennyezés visszahatna a támadók lakóterületeire is. Ezen kívül számolni kellene Kína és Oroszország nemtetszésére is. Mi tehát a megoldás?

Egy nukleáris 9/11, meglepetésszerű támadás hamis zászló alatt, amivel meg lehetne játszani egy megelőző, iráni első csapást, rengeteg halottal, amit aztán meg lehet „torolni” egy Irán elleni, mindent elsöprő nukleáris támadással.

A kérdés, mi lehetne a célpont? Szerintem az elsődleges kandidátus Tel-Aviv lehet, mert Jeruzsálem azért nem. Ez kézenfekvő, mert az eddigi propaganda szerint Irán le akarja törölni Izrael a térképről, és Izrael kellően közel. Amerika nem jöhet számításba, mert messze van. Másodlagos kandidátus London, mert az angolokkal most különösen elvadultak az indulatok. Ha 20 millió ember + a történelmi város túl nagy áldozat, akkor lehet egy rosszul irányított rakéta, ami Londontól kelet irányban 50 kilométerre csapódik be. Harmadlagos megoldás (amit én az első helyre tennék) Kelet Európa! Mi nem számítunk, kiirtásunk után be lehet népesíteni a helyünket, vagyis két legyet ütnek egy csapással. Csak van egy apró bibi, Irán mi a fészkes fenének akarna minket kinyírni? Ez nagyon egyszerű, csak elvetemült csibészek fejével kell gondolkozni. Íme a propaganda:

Ez idő szerint Iránnak még csak két atombombája van. Az egyiket kilövi Jeruzsálemre, a másikat Londonra. Plauzibilis? IGEN. A Jeruzsálemi nem robban fel, csak becsapódik és szétszór radioaktív anyagot, amit aztán összeszednek. A Londonba tartó útközben meghibásodik, vagy elhárítás miatt félúton ér földet és felrobban. Nesze neked Kárpát-medence. Viszont mi NATO tagok vagyunk, tehát a NATO kötelességszerűen azonnal visszavág.

Lefekvés előtt vegyél be 100 mg Xanax-ot! 🙂  

____________________________________________________________
____________________________________________________________
____________________________________________________________

30 gondolat erről: „(670) Átmegyek Gedeonba :-)

 1. Hehe…
  Ennek semmi értelme, max egy őrült kifordított világban lehet ez egy logikus lépés.
  Bár a kínaiak is egyre nagyobb hülyeségeket nyilatkoznak, akár készek részt venni egy harmadik vh-ban is:)

  Mindegy, remélem megvárják a vacsorát, mert éhes vagyok.

 2. Érdekes, hogy még nincs hsz. ehhez, azt hittem ez a hajnali sötétség, de az órámra pillantva látom, hogy este van:-)).
  Tibor bá, Irán is csak mellékvágány, a cél Oroszország.

 3. 2:
  Olyan gyorsak az események (a helyzet fokozódik 😀 ), hogy nem várhattam vele hétfőig. Lehet, hogy hétfő már nem is lesz. 😀

 4. Ma néztem egy riportot Wesley Clarkkal, nyugdíjazott amerikai katonai vezetővel, ahol meséli a 2001-es történetet, ahogy a Pentagonban elújságolták neki a menetrendet, hogy megtámadják, Irakot, hogy mi miatt, azt még nem tudják (9/11 után pár héttel), majd pár hét múlva már ott jártak, hogy megvolt a menetrend, hogy a következő 5 évben megtámadják Irakot, Libanont, Szíriát, Líbiát, Iránt, Szomáliát, Szudánt. Ő meg csak nézett, hogy ezt hogy képzelik.. Most ugye a régóta húzódó Iráni fenyegetéseken túl – ami a posztban levő fejtegetések miatt kissé valószínűtlen még mindig – Szíriánál járnak, amire jó alap, hogy a propaganda-média egyre többet cikkezik a civil lakosság szenvedéseiről, a lázongások civil áldozatairól. Ez Oroszország és Irán ellenállása miatt se kivitelezhető úgy, mint Líbia, de a szándék egyértelműen látszik.

 5. Tiborbá,
  ezzel még várhattál volna április 1-ig.
  Mi hasznuk abból, ha a Kárpát-medence lakhatatlanná válik? Az még csak ok., hogy Orbán miatt ránk jár a rúd, ill. a magyarság a kutyának sem hiányozna a közelben élőknek, de ebből az akcióból a szláv szomszédok is jócskán kapnának. Akkor már inkább egy atomerőmű, mint terrorista célpont.
  Persze itt volt az érthetetlen repülős incidens, így az is lehet, hogy OV. új megoldást talált a problémáinkra…
  Cs.

 6. A Xanax-szal vigyázz, mert függőséget okoz!!!

 7. 5:
  Jól informált antivakoló helyekről úgy értesültem, hogy a Kárpát-medencét már bizonyos másszívűek kinézték maguknak.

  Máskülönben csupán arra akartam felkelteni a figyelmet, hogy az idegen zászló alatt végrehajtott öntámadás bevett amerikai szokás. Aztán ha bekövetkezik, ne csodálkozzatok!

 8. „….Bevezetik a hét tevét,

  hogy az innen köpködhessen lángot-

  a bikát nyergelő asszonyra.

  Ebből belviszály is támad, meg külső viszály is.

  A Kost Áldozó

  két fia tovább marakodik.

  a tevék magyar hajcsárai

  manó bőrét húzzák Krisztus képére,

  hogy megtévesszék a népet,

  és aranyra válthassák a félhold csillogását.

  Ők a Kost Áldozó, tevét nyergelő

  fiát segítik,

  más magyarok meg a másikat.

  kettészakad a nemzet,

  lángra lobban az Ország.

  A lángot vér oltja.

  Magyar magyart gyilkol,

  de a bika hátáról is ide lőnek

  a hét teve miatt.

  A nép fele elpusztul.

  A szomszédok megmozdulnak,

  de ugrásra kész a zenélő sivatagok tigrise is.”….

 9. Ha minket kiírtanak itt a medencében, akkor nem marad nekik csicska aki eltartja a sok semmmirekelőt.

 10. Tibor bá

  Nem szép dolog tömeges öngyilkosságra buzdítani az olvasókat 🙂

  A poszt valósággá válásának esélye elég csekély. Egyébként 9/11 nem csak Irak letámadásáról szólt, nem ez a lényeg. Sokkal fontosabb a nem létező nemzetközi terrorizmus elleni harc. Ez egy végtelen meg nem nyerhető háború, mert ellenfél nincs. Közben azt csinálnak amit akarnak, csak jó PR kell hozzá.

  Amerikában és az EU-ban is szépen megnyirbálták és folyamatosan meg is fogják a még létező emberi jogokat.

 11. Jó a felvetés az önmerényletről, még az is lehet, hogy bejön 😉
  A kínai tábornok nyilatkozatát a nevemre kattintva gyorsan megtalálja, aki kíváncsi rá. A videót is mellékeltem, csak angol felirat van hozzá (le lehet ellenőrizni, hogy tényleg azt mondja-e, ami a hírben van, bár az igazat csak az tudja meg, aki érti a kínait is 😀 ).
  De ez a hír nem újdonság: többször is elmondták orosz és kínai részről is, hogy ez az ő érdekszférájuk és itt nem engednek. A líbiai bizniszt hagyták bukni, mert ott már nem sok olaj volt, de ehhez ragaszkodnak. Egyre élesebben fogalmaznak, és ahogy a kíniakat megismerhettük, pár százmilliós veszteséget simán bevállalnak…

 12. 11: te ott vagy a Túlélésen? Azt hiszem, az Idők Jeleit éppolyan céllal üzemeltetik, mint a Piros Pirula Projektet és talán ugyanazok. Gyanús, hogy csak angolul és magyarul létezik. A Háttérkavarók korlátozott önleleplezése.

 13. Mindenesetre érdekes az a szituáció,amikor a macska retteg az egértől.
  Ezt úgy hívják pánikbetegség,s kezelést igényel,vagy anélkül elhatalmasodik.
  Az is elképzelhető,hogy a Kandúr Bandi csak játssza a beteget,egérattakra várva,amit valószínűleg hiába vár,mert az egér nem beteg.
  A macska békésen vár az egérlyuk előtt,egyenlőre,míg meg nem éhezik.
  Önkínzás kizárva.

 14. 8:
  nrg:
  Ebben az egeszben,amit ide bemasoltal,megtortent esemenyek is kibogozhatoak,es jovobe mutato esemenyek korvonalazodnak.
  Gondolj arra,hogy az egesz csak egy eltervezett folyamat.
  Szellemek ugyanis nincsenek!Csak olyan,aki elhiszi oket.

 15. A Kárpát medencére dobott bomba lakhatalanná tenné, és szerintem nem áldoznák be Európa egyik jelentős édesvíz készletét.

  Ráadásul a szövetségek az utolsó pillanatig változhatnak, ezért az „aggresszoroknak” sok esélye nincs.

  Nem a bombákat ledobálni a kunszt, hanem a „nyerménnyel” kezdeni valamit.

 16. 13. Sőőőt, Tibor bá’ sem létezik 😀 A kurucot is az NNI (vakolók) üzemelteti…
  Csak azért vannak ezek a felületek, hogy aki ébredezik önként feladja/leleplezze magát, és utána könnyebb legyen begyűjteni.
  Van még kérdés? 😀
  „Azért mert paranoiás vagy, még nem biztos, hogy nem üldöznek…”
  Több bölcsesség most nem jut eszembe 😉

 17. 18.
  Mindenképp megszívjuk! De azért megnyugtató volt meghallgatni… 🙂

  16.
  Hát ha én amerikai elnök lennék, szerinted mennyire érdekelne egy darab európából??? De persze majd az édesvíz miatt fognak aggódni!!!!
  Szerintem senkinek semennyire nem fogunk hiányozni, és a vizünk se!!! Olyan nagyon semmink sincs, ami miatt kímélni kéne minket, és nem is fognak!

  De mégis ha valamiért kéne valakinek a kárpát-medence, és megkímélnének, akkor ez most jó lenne nekünk??? Ha az ország kell nekik akkor vagy rabszolgák leszünk, vagy kinyírnak bennünket úgyis!

 18. 18-ra. köszi a linket. nagyon jó összefoglaló. kötelezővé tenném a meghallgatását mindenkinek !

 19. Valaki értelmezhetné a „vakoló, antivakoló” fogalmakat.(bár már kezdem kapisgálni)
  Egyre több oldal foglalkozik felvilágosító,gondolatébresztő témával.Kiváncsi lennék a véleményetekre.Elgondolkozom az oldalakon található infókkal kapcsolatban milyen céllal írják,melyik „oldalhoz” tartoznak?

 20. 21:
  Iparkodom egyik „oldalhoz” se tartozni, bár ezt kevesen hiszik el, mert a veszélyesség mértéke szerint súlyozok. (értsd: Orbánt jobban támadom, mint bárki mást, a zsidókat hidegvérrel kritizálom, stb.)
  A vakolás témának Gedeon a felelőse, ha megkéred szépen egészen biztos vállalkozik a felvilágosításodra.

 21. 18!
  Imádom azt a pasit..Mindig megnézem..

 22. 23: szóval kedvenceid a Kiválasztottak!!! 😀
  22: Én a ZS-felelős vagyok elsősorban!
  A vakolók, mint zs-találmány, már csak származékosan jöttek… 😀

 23. 23 melike ne dőlj be !
  Az a faszi csak összeolvas egy csomó szart és lendületesen visszaböfögi .
  Egyébiránt egyet értek Armával . 25 🙂

 24. Nem akarok tiszteletlen lenni, de nem lehet hogy kissé témahiányból adódnak az ilyen jellegű posztok?

  Lehet célszerű lenne kétnaponta új cikket nyomni ha már nem megy a megújulás. 670 téma nem kevés, teljesen érthető is ha így van.

  Amikor a régi témák frissítése ment akkor is volt egy ilyen érzésem. Nem véletlenül nincs hozzászólás a témához, ehhez ugyanis nehéz.

 25. 23:
  Kivételesen hallgas Hun-ce-ra, most jót mond.

  27:
  Akkora az anyag torlódás, hogy december elsején kénytelen voltam két posztot is feltenni.
  A kommentek száma és az aktualitás között nincs korreláció. Akkor van sok hozzászólás, ha a vitázók egyáltalán nem értenek egyet.

  Különben 1200 poszt van fenn. A repriz oka az, hogy fontos, aktuális poszt feledésbe merül. Nagyon sok hozzászólásból derül ki, hogy a hozzászóló sok mindent nem olvasott el a meglévő posztokból. Ez nem is várható el, de szükségessé teszi az „örök zöldek” megismétlését.
  KÜlönben nem vagy tiszteletlen, legfeljebb nem kellően körültekintő.
  Máskülönben a szavazási lehetőség létrehozása segíteni fog abban, hogy tisztábban lássak, ha együttműködtök, és „elementek szavazni” 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük