(651) Angol humor XVI.

Tibor bá’ online

Katonaélet – Egy rohanó katona beleütközik egy apácába. Kedves nővér! Engedje meg, hogy a szoknyája alá bújjak, később megmagyarázom. Az apáca beleegyezik. Másodpercekkel később futólépésben érkezik két vápos, és faggatni kezdik az apácát nem látott-e egy katonát. Az apáca mutatott egy irányt, hogy arra futott, erre a váposok tovább rohantak. Alig hogy elmentek, a katona kimászott a szoknya alól és megszólalt: „Nem tudom eléggé megköszönni, ugyanis semmi kedvem Irakba menni.” Amire az apáca azt válaszolta, hogy „Teljes mértékben megértelek testvérem.” Ekkor a katona folytatta: „Remélem nem sértem meg kedves nővér, de isteni combjai vannak.” Mire az apáca: „Ha egy kicsit feljebb is néztél volna, akkor láthattál volna két isteni golyót is…… én se akarok Irakba menni.” 

Öngyilkos merénylők – Senki se érti, hogy a muszlimok miért vállalkoznak az öngyilkos merényletre. Pedig a válasz roppant egyszerű. Na nézzük! Nincs Jézus, tehát nincs karácsonyuk, nincsenek meztelen női képek, nincs forma 1, nincs futball, nincs sör. Ruha helyett rongyok. Naponta többször kell térdelve keletre nézni. Egynél több feleség. Nem borotválkozhatnak. Nincs zuhany a teveszar égetésén főzött szamárhús szagának a lemosására. A feleségedet más választja ki számodra, akinek olyan a szaga mint a szamaradnak, és rondább, mint a kecskéd és azt mondják, ha meghalsz akkor ez mind jobbá fordul. — hogy nem lehet ezt érteni?

Osama bin Laden elment egy jóshoz, mivel tudta, hogy vérdíj volt kitűzve a fejér. A jós azt mondja neki, hogy „nagy amerikai ünnepnapon fogsz meghalni.” Melyiken? kérdezett vissza bin Laden. Nem számit – felelt a jós – bármelyik napon halsz meg, az egy nagy amerikai ünnepnap lesz. 

Nők a seregben – Az újoncok meglepődve észlelték, hogy a kiképző őrmesterük egy szőke bombázó.  Viszont a jobb keze egy nagy darab néger szakaszvezető barom, akinek a nézésére a kulacsban megfagyott a víz. Az anyag leadás után az őrmester megkérdezte az újoncokat, hogy van-e valakinek kérdése. A  hátsó sorból egy vékony hang megszólalt: meg lehet-e csókolni az őrmestert? – természetesen – válaszolt a szőke bombázó – a szakaszvezető úrtól kell kérni időpontot.

 

Egy gondolat erről: „(651) Angol humor XVI.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük