(629) Amerikai humor XIII.

Tibor bá’ online

Mint emlékezhettek rá jó néhány napja a NASA egyik műholdja leért a Föld atmoszférájába és szépen „lezuhant”. A dolog szépséghibája, hogy nem tudták előre megmondani hová fog lezuhanni, majd utolag se. Elég sok találgatás folyt a sajtókba, Amerikában is. Ez kihasználva készítettek egy kandidkamera felvételt, amin jót lehet röhögni, mert ilyenek az emberek, azaz ilyenek vagyunk mi magunk is. Minimum kétszer nézzétek végíg. Ez különösen jól sikerült.

http://wimp.com/nasasatellite/

_____________________________________________________________
_____________________________________________________________
_____________________________________________________________

29 gondolat erről: „(629) Amerikai humor XIII.

 1. Basszus,ezen könnyesre röhögtem magam ügyelet előtt!!!! Pedig akkor SOHA nem vagyok vicces kedvemben!!!

  Köszönet Tibor bá! You’ve made my (otherwise quite shitty) day!!!

 2. 5 csillagos! Négyszer néztem meg, a japán kislány arca mindent visz a végén, aranyos:)Profi kandid!

 3. Ez jó volt! :_D
  Ha már hétvégi humor, én a héten ezen szakadtam össze magamat a röhögéstől. Világgazdasági híradó, amilyet még nem láttál:
  RAP NEWS w Paul Ron & Zeitgeist & Venus Project
  http://www.youtube.com/watch?v=ELEwjVRxxGE&feature=channel_video_title
  A többit is érdemes megnézni, zseniálisak, mind tartalomban, mind kivitelezésben! (angol felirat bekapcsolható, ha nehéz követni a szöveget)

 4. Hát a poszt hogy úgy mondjam ‘nothing’, az egészben az egyetlen jó az aláfestő zene (amit csak halkan lehet hallani), az Animals: The house of the rising sun. 😛

 5. 4:
  Ahá! Izlések és pofonok… de – őszintén – nem cserélnék veled. 🙁

  Délutánig nem vagyok. Ne rakjatok be URL-t, mert nem lesz, aki kiszedje a talonból.

 6. Hát ezen én is könnyesre röhögtem magam, hatalmas!

 7. Figyelj Tibor bá, ha akarsz olyan weboldalt, ahol mindenki a te véleményedet fogadja el, mindenki nyalja a seggedet, akkor csinálj olyat. De ha valaki ellent mert mondani neked, azt, moderálod, törlöd. milyen hozzáállás ez?? Ezt kérlek úgy hívják, hogy KÉTHARMADOS. Teccettél volna saját honlapot készíteni. Ott azt írhatsz, amit akarsz. Eküldheted saját magad az anyád picsájába. Legfeljebb a kutya se olvassa.

 8. Pajtikák ! Tessen már elolvasni a 5. alatt írt előzetes jelzést!

 9. Csabi P. fejezd be, gyerekes….bébis.. óvodás. Asztaltársaságnál aki nem viselkedik rendesen a házigazdánál, arra rápirítanak, ha utána direkt fingik a desszertnél, akkor kiteszik a szűrét, és nem illik seggel előre fingva bejönni megint az ablakon. Gyere fejjel előre, okosan, vagy keress fel egy jó pszichiátert. Inkább az előbbit javaslom…

 10. Ez egy saját fenntartású honlap. Lehet ellenvéleményt kifejezni, normálisan. Én is voltam innen kitéve, de minden kérés nélkül visszakerülhettem. Viszajöttem, mert fontos volt. Ennek ellenére Tiborbá pontosan tudja hogy nem értek vele mindenben egyet. No és? Nem az a lényeg hogy ezt minden posztnál hangsúlyozzuk, mert az úgy öncélú kötözködés. Amerikai humornál ha nem tetszik, nem szólsz oszt jónapot. Vannak tök fontos kérdések, amiben meg egyezik a véleményünk. Mi múlik ezen? Ne pörögj.. Ha fontos hogy itt megszólalj, ne győzni akarj, csak kifejezni..no fight.

 11. Csabi_Pécs!
  bent hagyom a nyomodat, hadd lássa ország-világ mekkora hősök vannak a jobboldalon, akiknek akkor nagy a szája, ha a homályban maradhatnak. Szégyent hozol a saját fajtádra te szarházi renegát.

 12. Csabi_Pécs téma
  Ha valakinek kedve támad felköszönteni
  csabi680323@yahoo.com
  Lehet neki küldeni virágot március 23-án, akkor lesz 43 éves.
  Különben „enyhén” el van hízva, csokoládét ne küldjetek neki.

 13. Jól esett ez a kis humor,aranyos volt.. 🙂

  De azt még mindig nem tudom Csabi pécsről mit akar közölni.Mi az amivel Tibor bá nem ért egyet.Mert cirkusz az van,mindig..De hogy Tibor bá milyen ellen véleményt és milyen témában nem fogad el,azt még mindig nem hámoztam ki belőle… 😮
  Vagy csak ugy általánosságban?.. 😮 Szóval nem értem..

 14. Végülis így nem látszik ,miért a felháborodás.. Csabi Pécs sorozathozzászólásai ki lettek törölve, lényegében csak a reakciók látszanak. Csak mondom, hogy érthető legyen a szituáció..

 15. Mármint innen ez alól a poszt alól.. nem volt semmi lényeg, csak kötözködés sorozatban. Nem bántanám.. be van kattanva..előfordul.

 16. 13: Mindenkinek tetszett a kandid felvétel, és akkor Csabi_Pécs más niknévvel közölte, hogy jelentéktelen szemét. Nyilvánvalóan destruálni akart, vagy teljesen torz az izlése. Ezt követve 3 különböző niknévvel szorta a szenyt, kihasználva azt, hogy nem vagyok rajta a gépen. Azóta már küldött a marhája E-mailt is, így tudom a címét. Na ennyi: A fene se tudja megmondani, miért nem megy oda, ahová való?

 17. 16!
  Tényleg jó néha egy kis humor.Meg egy kis kikapcsolódás.Mindig a napi betevővel meg a politikával meg sz@rkavarással van elfoglalva az ember,persze hogy bekattan.
  A multor is olvastam a fészen egy oldalon egy ilyen beszólást hogy kezdődik szombaton este a zenei vetélkedő,menni kell nézni,holott vannak fontosabb dolgok is.
  Lennének fontosabb dolgok is..Erre bepipultam,mert igen,vannak fontosabb dolgok is valóban,de jó néha egy kicsit kikapcsolni..Másra is gondolni.
  Attól hogy begőzöltetjük, meg turbózzuk magunkat,nem lesz jobb..

 18. Szerintem nem nagyon vicces a videó. Az emberek butaságáról árulkodik. Szerintem aki okosnak gondolja magát az sajnos nem műveli tovább magát mert úgy gondolja elegendő tudással és tapasztalattal rendelkezik, hogy bármilyen élethelyzetben helyt álljon. A videó tanulsága, hogy egy életszerűtlen, de lehetséges szituációban a környezet által diktált követelmények kényszerű követése (birkaszellem) felülírja a józan ítélőképességet. Tehát látja, hogy nem valódi becsapódásról van szó és hitetlenkedik, de a többi beavatott szereplő színjátéka kezdi meggyőzni, hogy itt aztán véresen komoly dologról van ám szó. A lényeg az, hogy láthatjuk a környezet mennyire befolyásolja viselkedésünket. Mindannyian tulajdonképpen a megélt események, tapasztalatok, ismeretek és emberi kapcsolatok által befolyásolt illúzióban élünk.

 19. Hétvégén hallottam Loránt Károly mesélte a rádióban :
  Könyvet vett ámerikában . A könyv 36 dollár 40 centbe került.
  Adott 40 dollárt de lefagyott a pénztárgép.
  A könyvesboltos fiú nem tudta kiszámolni mennyi a visszajáró…

 20. „A dolog szépséghibája, hogy nem tudták előre megmondani hová fog lezuhanni, majd utolag se…”
  Na! És ezek akarnak a Zorbánnal találkozni! 🙂

 21. 18:
  1) Lehet vidulni, mert bemutatja az emberi butaság teljes mélységét. 2) Érdekes, mert láthatod a spontán viselkedést.
  20:
  Csabi_Pécs már korábban kitiltatta magát ordináré szitkozódásával. Most új niknévvel és új gépről megint beszólt. Már semmi esélye sincs, hogy ide valaha is beengedjem. Azt viszont nem értem, miért nem megy oda, ahol jól érezheti magát.

 22. 24 Arma Gedeon

  Azért ilyet Magyarországon nem tudnál csinálni :

  Americans are NOT stupid (Youtube)

  (jó … tudom… a „kiről nevezték el a Marx teret” kabaré is nagyon vicces…)

 23. Butaság, nem butaság.. Szerintem tök aranyosak 🙂
  Ne tartom magam se okosnak se butának,de valószínűleg ha ez velem történik itt mondjuk a teve utcában, ugyanolyan pofákat vágok mint a vöröshajú lány.. sőt előkapom a telefonom, fotózok, felnyomo a facebookra 1 percen belül. sé riadóztatom az ismerőseimet.. Ez van 🙂 🙂 🙂

 24. 26:
  Dorka, ezek a műholdak 20-30.000 km/óra sebességgel „közlekednek”. Ha egy ekkora tárgy ilyen sebességgel becsapódik, akkor viszi magával a fél várost. Prsze ilyen tudás nem tűri meg a másvilágban való hitet. nem az, ez van! 🙂 🙂 🙂

 25. Tudom én, de ha mégis azt látnám hogy ráesett a kocsimra, akkor is ilyen fejet vágnék, bevállalom)Nagyon jól meg volt csinálva, zúgás, becsapódás füstölés:) de a japó kislánynak még a CIA ügynökök odakacsintsa sem volt gyanús, egyszerűen tündéri ahogy mutatja hogy pszt 🙂

 26. 27!
  Rendben van Tibor bá igazad van.De ilyenkor az ember hirtelen azt sem tudja fiú-e vagy lány ijedtében,mert másodpercek alatt zajlik minden..Mikor már tudod mi történt ,akkor könnyű mondani hogy persze,mert nem tudtad ?Milyen buta vagy.. 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük