(507) Tibor bá online – A legősibb mesterség

öJól tippeltél a kurvákról van szó, akiket – amikor nagyon jól neveltek akarunk lenni – a legősibb mesterséget űző nőknek nevezzük őket.  Ha még nem gondolkoztál el azon, miért kapták a legősibb jelzőt, akkor itt az ideje, hogy elgondolkozz rajta. Nyilván, mert tízezer évvel ezelőtt is volt rá kereslet, a kérdés az, hogy miért. Miért fizet egy férfi 5-10.000 forintot azért a tíz percért J, amit otthon ingyen is megkaphat?

Én ugyan ellenállok, ameddig lehet (nem a kurváknak), de aztán beállok a sorba. Szóval bevásárolni a budakalászi CORA hipermarketbe járok Évával, Ürömön keresztül. Üröm és Budakalász között van egy 3 kilométeres harmadrendű országút, minimális forgalommal. Az út két oldalán sorakoznak fel a prostik, hetente minimum egyszer végignézzük őket. A választék bőséges, a minőség osztályon felüli, amit a feleségem is megerősít. Valamennyi jó alakú, csinos, szép arcú és kábé 25 alatti. Ha a stricijük helyett én válogatnám ki a cuccaikat, elmennének ELTE hallgatóknak. jelenlétük tökéletesen legális és roppant praktikus. Ugyanis az útmentén vettek egy-egy negyed hektárnyi szántót, bekerítették, beállítottak saját telkükre egy lakókocsit, ami elé ki van rakva egy nyugágy, rajta egy fürdőruhás nő. A kuncsaftkőr jelentős, mert egy-két parkoló kocsit mindig látok és az öt lány közül egyszerre csak ritkán látható mind az öt.

Persze a helyzet nem mindig ilyen idillikus, mert a csajok kint vannak télen, nyáron, esőben, hóban, mert az üzem nem állhat le egy pillanatra se, megsínylené a vevőkör, elszoknának a kuncsaftok. De, kik ezek a kuncsaftok és miért jönnek ide ki Pestről? Apámék idejében gyakorlatilag kötelező volt szűzen férjhez menni, a házasság nélküli szex szinte ismeretlen fogalom volt, házasságot pedig csak az köthetett, aki el tudott tartani egy nőt. Épen ezért 70 évvel ezelőtt az előző kérdést fel se tettem volna. Na, de most! Tizenkét csaj egy tucat. A pasik szinte menekülnek a nők elől. Miért virágzik még mindig a legősibb mesterség?

Először is nem minden férfi jár prostikhoz, csak egy kis százalékuk, de azok viszont rendszeresen. Ez a tény arra utal, hogy az ok minden bizonnyal pszichológiailag válaszolható meg. Miben különbözik az otthoni (ingyen) szex a fizetős szextől? Talán éppen abban, hogy fizetni kell érte?

Mivel minden ember közgazdaságilag gondolkodik, azaz szem előtt tartja az elvet, hogy ha nem megy a minőség rovására, akkor az olcsóbbat, ne adj isten, az ingyeneset válassza. Miért jobb minőségű a fizetős szex? Mert csak erről lehet szó. A felületes szemlélőnek kézenfekvő a válasz, az ingyen szex egy idő után unalmas. Ez hülyeség. Megfigyeléseim szerint a kurvákat látogató férfiak hatalmas hányada mindig ugyanahhoz a nőhöz megy vissza. Esze ágában sincs ráunni. Akkor meg mi?

A prostituált egyszerűen profi, de nem a technikában – mint sok zöldfülű gondolná – hanem a pszichés igények kielégítésében. A prosti hamar megtanulja, ha azt akarja, hogy a kuncsaft visszatérjen hozzá, akkor arra a rövid időre tökéletesen elkötelezettnek kell lennie a férfi részére. Ügyelni kell arra, hogy számára élvezetes, kielégítő legyen az együttlét, figyeljen rá és tegye boldoggá. Ezekért a kegyekért a férfinek nem kell tenni semmit. Nem kell ügyelnie arra, hogy a partnerének orgazmusa legyen, lehet olyan önző, ami egyéniségéből természetesen előbukkan. Lehet agresszív vagy passzív, ami a nőt egyáltalán nem háborítja fel, sőt megjátssza, hogy mindezzel nem csak tökéletesen meg van elégedve, de orgazmust is produkál [nézz meg egy pornófilmet, a részvevő nők a gyönyörtől végig üvöltözik a teljes játékidőt], miközben a feleségek nagy hányada a lehetőleg minél csendesebben élvez el, ha egyáltalán elélvez.

Rövidre fogva a dolgot. A férfit prosti esetében semmiféle felelősség nem terheli, miközben a nő minden erejével rá koncentrál. Néhány percig a férfi úgy érezheti, hogy ő a világ közepe (és mindez csak néhányezer forintba kerül). Partnerkapcsolatban a férfit nyomasztja a tudat, hogy végül is neki kötelessége a nőt boldoggá tenni, figyelni kell rá, mert ellenkező esetben boldogtalan lesz és kielégítetlen. Prostiknál ez az elkötelezettség nem létezik.

A prosti természetesen csak színészkedik, megjátssza az egészet, de a férfi tökéletesen meg van elégedve az autentikusság illúziójával.

Eszembe jut erről egy szakállas vicc. Az egyik hatvanas professzor megkérdezi a másik hatvanast, te vén hülye, te elhiszed, hogy ez a 22 éves medika szerelmes beléd? Nézd – válaszol a másik – őszintén szólva, nem, de ameddig el tudja velem hitetni, addig minden a legnagyobb rendben van.   

65 gondolat erről: „(507) Tibor bá online – A legősibb mesterség

 1. A VÁLTOZATOSSÁG KEDVÉÉRT MOST EGY KÖNNYEBB TÉMA.

  Különben ma járom az alföldi tanyavilágot, gondolom estig meg lesztek nélkülem.

 2. Aktuális téma, mert szerintem most van az ember párzási időszaka. (Legalábbis az én fejem ilyen gondolatokkal van tele 🙂 )

 3. 2: Jó neked, hogy reggel 7:21-kor párzási időszak van. Mi akkor rohanunk az asszonnyal ketten 3 felé – nagyobb gyerekek suliba, kicsi oviba… 😀

 4. 3.: Valószínűleg nektek már elmúlt a párzási időszak évekkel ezelőtt 😀
  Viszont a tavasz feelinget valóban érezni a csajokon 😛
  1.: Tanyavilág? Az veszélyes, de amugy pont a múlthéten olvastam egy Békés megyei hirdetési újságban, hogy 500.000Ft-ért tanya, 5700nm szántóval együtt van eladó. Na mindenesetre a tanyákkal vigyázni kell mert a norvégok imádnak odajárni wellneszezni :S

 5. Tibor bá, nem lehetséges az, hogy az alapvetően rossz társadalmi normák (ezt illik, ezt nem illik stb..) is szerepet játszanak mindebben, amit leírtál? Noha ilyen értelemben egyre liberálisabb felfogásúak az emberek az alapvető dogmák akkor is jelen vannak.
  Pl. férj és feleségnek egy ágyban kell aludni, hogy csak egyet említsek. Ez sokaknak természetes és rendben van, de nem egy olyan házasságról tudok, ahol ez igen komoly konfliktusforrás, mondván az egyik fél (netán mindkettő) horkol. Akár egy válás forrása is lehet.

  Talán így van ez a szex-el is. Mintha ennek is lenne egy íratlan forgatókönyve, mit illik, mint nem. Mit kell megjátszani, mit nem. Szerintem az a házaspár, akik a szexről is pont olyan gátlásoktól mentesen tud egymással beszélgetni, mintha a munkahelyi nyavalyákról beszélnének, akkor kevesebb esély van a fizetős szolgáltatás felé kacsingatásnak.

  A szex szerintem még a mai napig is meglehetősen tabu téma a legszorosabb családban is. Engem pl. anyámék sosem „világosítottak” fel, még úgy se, hogy „jön a méhecske aztán megporozza a virágot”. Az más kérdés, hogy mire ennek itt lett volna az ideje addigra már több pornófilmet is láttam, de mégis. Szerintem ez nekik kellemetlen lett volna. Miért van ez így? Pont úgy hozzá tartozik az ember mindennapjaihoz, mint az étkezés a munka a sport, olvasás, tévézés stb…

  Amíg ember él a földön addig a legősibb mesterség is élni fog. Ilyen-olyan okból igény lesz rá.

 6. „Apámék idejében gyakorlatilag kötelező volt szűzen férjhez menni, a házasság nélküli szex szinte ismeretlen fogalom volt”

  Tibor bá, ezt a szép általánosító írott malasztot magad cáfolod „Vissza a múltba” sorozatod háború előtti részeivel! 🙂

  Mindenféle népi sztorik szerint is létezett falun is a házasság előtti szex, amióta világ a világ. Mármint nem Szaud-arábiában, hanem mifelénk…

 7. “Apámék idejében gyakorlatilag kötelező volt szűzen férjhez menni”
  csak elmeletileg volt kotelezo.

 8. 7. Az alap beálítottság a lényeg, miszerint a házasság szent kötelék és a menyecske jó ha szűz, és nem a falu kurvája. Több előnye is van ha szűz, meg annak is ha a falu kurvája, de alapvetően a „rendes” családok nagyobb társadalmi elismerésnek örvendenek, ezáltal könnyebben boldogulnak, legalább is falun.
  Nem véletlen, hogy szégyelni való a kurválkodás és a kurvázás, de legalább is titkolni való mert még a „falu a szájára vesz”.
  Ma ezek az ősi értékek előbb erkölcsi értékké váltak, ekkor már senki nem tudta miért csak tabu, most meg már nem is érték ha valaki erényes, hanem balfaszság ha az ember nem használja ki, meg nem is voltál még nővel ha kurvával nem voltál, meg a négernek cigánynak 2fokkal melegebb a pinája,szóval ez már nem az az archaikus társadalom amiből ez az egész értékrend lemorzsolódott…

 9. 5. Erre csak egy vicc, ha Tibor Bá’ megengedi, hogy kicsit vicceljek a témában:

  Grófné mondja a Grófnak:
  A fiunk már 18 éves… Lassan fel kéne világosítani.
  De tudod milyen érzékeny! Kezd valami egyszerűvel, például a pillangók, meg a lepkék…
  A Gróf elgondolkozik majd bólint. Bemegy a fiához és kezdi:

  – Tudod, amikor múlt héten voltunk az erdőn vadászni.
  – Igen Emlékszem – válaszol a fia
  – Volt ott egy vadászház
  – Emlékszem
  – Volt a vadász
  – Emlékszem
  – Volt annak a két lánya.
  – Emlékszem.
  – Na amit azzal a két lánnyal csináltunk, azt csinálják a pillangók és a lepkék is…

 10. Na jó, akkor:
  Egy pasi az uszodában megbámul egy nőt, mejd beszól neki: – Hallja, hölgyem, de kicsi csöcsei vannak magának! – Micsoda pimaszság! – kiált fel a nő, és lekever az ürgének egy fülest. Másnap ugyanez a férfi megint odaszól a csajnak: – Na hallja, ha nekem ilyen mogyorónyi melleim volnának, nem égetném itt magam! – Na mostmár fejezze be! – kiált fel a hölgy mégegyszer, és ismét lemér egy maflást a tahónak. Harmadik nap a férfi meglepően udvariasan bocsánatot kér a nőcitől: – Nézze, hölgyem…tudom, hogy elég udvariatlan, sőt, bunkó módon viselkedtem magával, de szeretnék elnézést kérni, és megkérem, me haragudjon! – Ó, nem tesz semmit! – válaszol a csaj meglepődve. – Különben is igazam volt, mert tényleg nagyon aprók a melleim. Jut eszembe: nincs valami jó módszere, amivel megnöveszthetném? – De van! Próbált már WC-papírt húzogatni a mellei között? – Nem…Miért, maga szerint attól megnőnének? – Hát persze! Nézze csak meg a seggét!
  😀

 11. 6:Szaúd-Arábiában is létezik, ne aggódjál, csak egy nyílással hátrább rakja be a szerszámot, hogy a megfelelő helyen tényleg szűz legyen a leányzó a menyegzőn. Nem olyan nagy tabu náluk sem a szex, mint, amennyire annak mutatják.

 12. 6-ra

  Bizony,biyony ,és erről rengeteg népdal és csújogatos is árúlkodik … 🙂

  Édesanyám nem bírok elaludni
  A kapuban legényt hallok beszélni
  Édesanyám eresszen ki hozzája
  Fáj a szívem, majd meghalok utána

  Hadd el lányom ráérsz te még kimenni
  Ráérsz te még a legénnyel beszélni
  Tudom anyám, jól tudom, hogy ráérek
  Azt is tudom, hogy nem sokáig élek.

  Zöld erdőben terem a mérges kígyó
  Szép leányból lesz a legénycsábító
  Én Istenem, jaj de boldog ki csúnya
  Szegény legény szívét nem szomorítja

  Fehér fuszulyka virág
  Ne jöjj hozzám napvilág Inkább gyere sötétben
  Hadd üljek az öledbe

  A sarkantyúm taréja
  Elveszett az éjszaka
  Gyere rózsám keresd meg
  Ha megkapod pengesd meg

  Édesanyám a kendõm
  Kéreti a szeretõm
  Eredj lányom add oda
  Én is úgy adtam oda.

  Hallod babám mit dunnyog a szúnyog, a szúnyog,
  Még az éjjel lábad között dunnyog a szúnyog.
  Ej haj gyenge vagy még legénynek
  Ej gyenge még a tököd szõre kefének.
  Ej haj gyenge vagy még leánynak
  Ej gyenge még a pinád szõre szitának.

 13. 5: Nézd hallottam én már olyanról is, hogy az egy ágyban alvó férj éjjel hirtelen abbahagyta a horkolást, amire a feleség riadtan felébredt, mert neki az volt megnyugtató, hogy hallja a férfje horkolását. Az én véleményem pedig az, hogy ha nő férfi nem képes egy ágyban aludni, akkor kár volt összeházasodniuk.

  A családon belüli prűdségen lehet változtatni. Én megtettem. A serdülő lányaimmal együtt zuhanyoztam (dupla zuhany volt) miközben jókat dumáltunk. A lányaim úgy jártak félmesztelenül a szobákban, mint a női napozókban. Senkit nem zavart a családba a pucérkodás, és senki nem élt vele vissza, mert természetes volt.

 14. Megáll az ész ! Horkolásért elvállni olyan mintha valaki az élettársa fingását kifogásolná és kimondottan csak ezért nyújtana be válókeresetet.Micsoda beteges finnyásság!

 15. Nekem erröl egy masik nagyon regi vicc jut eszembe:
  Kohn 80 evesen elvesz felesegul egy 25 eves nöt. Grün, a baratja, megkerdezi töle:
  – Kohn, meg vagy te örülve??? 25 eves! Füvel-faval meg fog csalni!
  – Grün, az a te bajod, hogy nem ertesz az üzlethez. Sokkal jobb egy bomba üzletben benne lenni 20%-kal, mint egy rossz üzletben 100-zal.

 16. Én is együtt fürödtem a lányaimmal és teljesen természetesen zajlott a dolog, amíg a nagyobbik 7évesen nem kezdte el becézgetni a vén gazembert. Ettöl kezdve egyedül fürödtek esténként…Tinédzser korukban még nem tudom hogy lesz, de ma még nem próbálnék velük fürdeni ujra. Ismerem, hogy nem kellett volna ügyet csinálni akkor nem harapódzik el a vicceskedés, nem is csináltam ügyet de egy idő után jobbnak láttam külön fürdeni.

 17. 16: Természetesen ez velem is megtörtént és miután közömbösen közöltem a tényeket és semmi jelentőséget nem mutattam, közömbösen tudomásul vették és kész. Soha senki nem kereste a mesztelenkedést, de ha úgy jött ki a lépés, senkit nem lepett meg. Abszolút természetes volt, és soha neme lett belőle téma, mint ahogy abból se, kinek hányas a lába.

 18. Normális, éplelkű és eszű embereknél ez megy. Viszont most csuktak le itt egy családot, az apát és anyát 12-15 évre, a nagyapát 10-re, mert mind molesztálták szexuálisan a házaspár 3 , max. 10 éves gyerekét. Az ilyen hajlamúak inkább fürödjenek külön…

 19. 17. Ismertem ezt a módszert és ezt szerettem volna alkalmazni én is, de azt hiszem vagy akkor hibáztam mikor nem engedtem megfogni, vagy akkor hibáztam volna ha megengedem. Egész pici koruktól kezdve együtt fürödtünk, teljesen természetes volt minden, amíg nem kezdett el a nagyobbik diliskedni és simogatni akarta a haját. Gondoltam elég, és kész. Majd megnőnek.

 20. 19: Ja, ha nem szabad megfogni, akkor az tiltott gyümölcs és rögtön érdekes lesz. Te nem tudtál közömbös lenni. Ha hagyod és azzal zárod le, hogy ne huzigáld, mert fáj, én meg meghúzom a füled, akkor a téma lezárult volna. Egy gyerek részéről természetes reakció, ha valami új akkor meg akar vele ismerkedni.

 21. Nem csak az utca sarkon állnak kurvák. Vannak szép számmal az életben is. — Nem baj, ha a csatolt videot nem érted (persze, ha érted akkor sokkal jobb) elég csak a nő arckifejezését látni. Persze az utolsó 5 másodpercet is.
  http://www.imdb.com/video/wab/vi2435187481

 22. Az utolsó 5 másodpercben minden benne van, amíg tart a pénz 😀

 23. Az alábbi cikk a | Népszabadság| 2004. szeptember 10. számában jelent meg.Hogy miért emlékezem rá? Mert eltettem mivel az életemben úgy alakult hogy jó tanácsként szolgált.

  Zsidany

  http://nol.hu/archivum/archiv-332218

  A prostitúcióról másképpen!

  Nem olyan rég hallottam valahol: „ha egy ember hosszú távon éhezik, vagy fázik, vagy szexuális nyomorban él, akkor előbb-utóbb elveszti az emberi méltóságát…”. A világon nincs minden embernek egyforma esélye a boldog és kiegyensúlyozott életre. S ha valaki nem kap a miértre megfelelő választ, akkor menekül és kompenzál. Nézi az „egyszerű halandó” a tévét, és látja nap mint nap, hogyan kellene élnie. Látja a sikeres embereket s mellettük a gyönyörű, vonzó nőket…
  A férfiak számára a szexualitás hiánya – ezt szakemberek is elismerik – frusztrálóbb, mint a nők esetében, és ez a hiány sokszor a férfiak önhibáján kívül áll elő. Rossz neveltetésből adódó gátlásosság, hátrányos szociális helyzet, betegség, szegénység… Ezek mind megnehezíthetik egy férfi számára a szexualitáshoz való hozzájutást. Van-e joguk ezeknek az embereknek a szexualitáshoz, és ha igen, miképp juthatnak hozzá? Hazudjanak egy nőnek? Csapják be hamis ígéretekkel? Az nem a nők megalázása?
  Bizonyos embereknek tehát „menekülniük” kell. De merre? Alkohol, cigaretta, kábítószer, depresszió, agreszszió, apátia, vagy talán a szex?
  Valahol azt olvastam, „ha a világon minden ember egyformán szép, egészséges és gazdag lesz, eltűnik a prostitúció”. Mennyi erre az esély? A szexualitás alapvető emberi igény. Akik valamilyen okból nem jutnak hozzá, elfojthatják magukban ezt az igényt, és akkor a prostitúciót ellenző nők szemében rendes emberek lehetnek, de lehet-e igazán rendes ember, aki önmagához sem őszinte?
  Pár éve egy férfi lemészárolt három ártatlan embert egy gyorsétteremben valamilyen szerelmi (szexuális) trauma következtében. Ha ez az ember lelkiismeret-furdalás és szégyenérzet nélkül elmehetett volna egy legális nyilvánosházba, talán most nem feküdne a temetőben három ártatlan ember.
  Volt egy páciensem. Hat évig tartó betegsége után, 27 évesen úgy halt meg, hogy a szülein kívül senki sem volt a temetésén. Ő hetente egyszer jól érezte magát bizonyos hölgyeknél. Milyen alapon vethettem volna ezt a szemére? Egyre több páciensem van, akinek nem tudok semmi biztatót mondani a mai világról. Ítélkezhetnek-e felettük a kívülálló nyertesek?
  Akik igénybe vesznek szexuális szolgáltatásokat, ugyanolyanok, mint a többiek, csak talán kevésbé szerencsések. Valakinek veszítenie kell, olyan nincs, hogy mindenki nyertes legyen, de legalább a leghumánusabb „menekülési útvonalat” ne zárják el álszentséggel, demagógiával!

  Férfiként – az esélyegyenlőség nevében írtam ezt a levelet, bízva abban, hogy talán hozzá tudok járulni ahhoz, hogy a prostitúció kérdésében, ha nem is igazságos, ha nem is mindenkinek kedvező, ha nem is erkölcsös, de legalább humánus döntés szülessen!

  A szerző pszichológus

  Dr. Tóth István| Népszabadság| 2004. szeptember 10.

 24. 24: Karithyt idézve, én Dr. Tóth István pszichológus helyében visszakérném az iskolapénzt. A tantestület nevében pedig vissza is adnám, kamatostúl. 😀

 25. Hülye a fickó. Amúgy sokszor a szép feleségét csalja valaki egy csúnya nővel…
  Nem attól van prostitúció, hogy nem mindenki elég szép.
  A cicológus nem gondolt a prostikra, mint szerencsétlenekre és mint gyakran rabszolgasorban tartott áldozatokra.

 26. 26: A poszt arról szól, hogy szerintem a férfiak (egy része) miért megy kurvához. Ez egy elképzelés, amit meg lehet fúrni a kellő indoklással. Amúgy hosszúra nyúlt (szexuális) életpályám alatt egyetlen egyszer menteme el kurvához heccből, negyed magammal, ahol a szex harmadrangú volt.

 27. Meg van ez írva a csillagokban, ha nem jut valakinek
  pé(na/isz)akkor az ki van mérve rá. Ha ennek ellenére túl sokat kurvázik akkor el is kap valamit, ó mi fatális véletlen, pont ő aki amúgy alig, de magához képest sokat! Egyébként akikre eme szűkség ki van mérve, az nem szokott kurvázni se, aki meg dúskál, az kurvázik is.
  Prostitúció azért van, mert kezd szétcsúszni a világ. Most ne gyertek, hogy a görögöknél is volt meg ott fiúkák is voltak mert az már a szétcsúszás időszaka volt javában. Az írott történelem is jószerivel, de manpság is mindenképen közönséges dolog kurvázni.
  Ha azt vesszük alapul,akkor viszont még akár bele is férhet,
  sok féle bugyra van az életnek…

 28. Nos lehet ezt kultúráltan is művelni, nemcsak utcán állva. (azok lehetnek valóban áldozatok)
  Netes hirdetések, külön lakás a célra. Teljesen önkéntes a lányok nagyobb része. Egy jó pénzkereseti lehetőség számukra.

  Amellett meg itt is megvan az emberi kapcsolat, a vendégek nagy része nemcsak nettó szekszet akar. Némi flörtölés, kikapcsolódás, új nő (nemcsak ‘kurva’ hanem nő) megismerésének élménye, stb.

  Több mint 2 éve látogatok időnként ilyen lányokat. Szó nincs arról, hogy bárkivel, vagy csak a külső (hirdetési kép) alapján.

  Telefonon kell ‘érdeklődni’ előtte, ami nemcsak az árlista elsorolásáról szól. Közben akaratlanul is szerzünk benyomásokat, hogyan bánhat a vendéggel, jól áll-e hozzá emberileg. Illetve a lány is ki tudja szűrni a problémás egyedeket, neki se kell bárkit bevállalnia; így ő is érezheti kellemesen magát.

 29. Erre gondolsz? 😀

  -Helló, szia Gyuri vagyok!
  -Igeen!
  -Kexhirdetés ez amúgy?
  -az is négyezer
  -de figyejjé má.. lehetne hogy ne fürgyé..le?
  -khmm…igen

 30. 30: Megtennéd azt a szívességet, hogy ne légy egyszemélyíben közönséges és gusztustalan is?

 31. 29-re:
  Megéri az anyagi befektetést?
  Vagy csak megspórolod a csajozás fáradalmait?

 32. 32: Kár, hogy nem engem kérdeztél. Nem hozok fel amerikai példát, mert itt élünk, de tudok magyarországi esetről, ahol egy feleség a válás után elvitt 30 milliót, amiért az együtt élés alatt sokat mondok ha 500-szor széttette a lábait. Ez kopulációnként 60.000 forint. A 29 alatt ecsetelt lehetőségek ennél egészen biztos olcsóbbak. Akkor peig, hol itt az anyagi befektetés? Sok esetben a kurva a legolcsóbb nő!

 33. 33:
  Igen,ismerem a mondást:
  Nem éri meg 1 boeing 747-est tartani az ingyen mogyoró miatt.

  A régi sláger is megmodta:
  -Szegény ember kézzel nőz

 34. 32 ‘Hagyományos hódításban’ nem vagyok túl hatékony.
  Sztem egyértelműen megéri. Mire a sok rákészülés, ide-oda járás, találkozó után összejön 1 alkalmi együttlét, az jóval több energiabefektetés, mint kiadni 10-tizenpárezret.
  1 garantált élményért 😉

 35. 35: Az „Irány Ausztrália” című opuszomban leírok egy startégiát, ami a nőhiányos Ausztráliában igen sikeres volt a 60-as években. Egy diszkóban sorra kell járni a csajokat és a bemutatkozás után „Hi, I am Tom” az első kérdés a következő mondjuk 10 másodpercre rá: „Will you sleep with me tonight?” (ágyba bújsz velem ma éjjel?) 29 darab NEM után mindig van egy IGEN. A módszer gyors, hatékony, olcsó és sok tapsztalat begyűjtésével jár. 🙂

 36. 37: Nem feltétlen, de nem kizárt, általában azt, amelyik egy órával korábban összebalhézott a pasijával, akit meg akar „bűntetni”. Egyszer (Magyarországon) az egyik barátom egy abszolút bombázóval jelent meg. Baromi jó nő volt, seggre estünk tőle. De a kapcsolat mindössze 24 órán át tartott, mert a csaj másnap kibékült a pasijával. Szóval van ilyen.

 37. 31. Elnézést, de ez a párbeszéd 2006 óta forog a neten, és már mindenki hallotta. Meg lehet hallgatni a videómegosztókon és az egész ország ezen röhögött még a bumerángban is lejátszották…úgy hogy necsináld már Tiborbá! 😀

 38. 36. Sok tapasztalat és néhány lapostetű 🙂 tapasztalt ember lehetsz!

 39. 40. Te nagyon leragadtál annál az ismert telefonnál!
  Ami nem jelenti még, hogy minden lány és vendég is olyan…

 40. Nyilván, de a veszély megvan rá bőven, senkinek nincs a homlokára írva, hogy kivel volt előtte és mit kapott el. Egy ismerősöm mesélte, hogy milyen gyönyörű és igényes leánnyal volt dolga a minap, aztán meg 2 hét mulva jelentkeztek a tünetek…addigra viszont már a lakó bent a prosztatában mélyen, és hát csak maszírozni lehet, mert kevés benne az ér, így nem hatnak eléggé a gyógyszerek. Könyököljön kérem az asztalra! Óvszer sem segít, ha mellé még nem vagy extra körültekintő is a használat során, ami problémás szokott lenni. Nem véletlenül vannak tömve az urológiák. De nem papolok,viszont addig jár a korsó a kútra…

 41. 39: Hogy mi forog a neten az a legkisebb mértékben se érdekel. Nem vagyok prűd, és ha jogos akkor eleresztheted magad. De ami izlástelen az izléstelen. Tehát ehhez tartsd magad!

 42. 35,41 :
  Lassan vége a világnak,rosszabbul élünk mint bármikor.
  És te nem találsz jobb helyet a pénzednek mint 1 hamis illúzióért kidobni az ablakon?
  Tudom,a makktársak szerint ez menő.
  A bérnőstény meg jót röhög a markában,hogy ma is meg volt a könnyű zseton.

 43. „Üröm és Budakalász között van egy 3 kilométeres harmadrendű országút, minimális forgalommal. Az út két oldalán sorakoznak fel a prostik”

  Öröm az ürömben…….. 🙂

 44. 44: Vissza az agarakkal! A „hamis illúzió” éppen olyan emberei szükséglet, mint a mindennapi kenyér. A „hamis illúzió” nélkül a férfi frusztrált, rossz döntéseket hoz, senki se profitál belőle. A jó kurva hasznosabb, mint az állandóan fáradt feleség.

 45. 46.
  Kicsit más szemszögből látjuk a dolgokat.
  Szerintem akinek futja kurvára,az amúgy is meg tudja villantani
  a külsőségeket,amire buknak a könnyű vérű nők.
  Akkor meg mi a probléma a felszedéssel?Ezt nem értem.
  Egyébként pedig ez illegális és adózatlan pénzforgalom.
  Ha pista bá nem mehet haza a kocsmából kerékpárral…..akkor
  ez miért megtűrt ” foglalkozás „.

 46. Ne viccelj, kidolgoztak már rá törvényt, hogy a kurvának egyéni vállalkozónak kell lennie, valamikor egy 6-7 éve… Aztán adót is kéne fizetnie, meg számlát adni… Csak betartathatatlan…
  Képzelj el egy apeh ellenőrt, aki a menet után előkapja az igazolványát, hogy a nyugtát a fizetés előtt kell a vevőnek odadni… 😛

 47. 47: Nem dönthetsz más helyében. Ha neki futja a kurvára, akkor tiszteletben kell tartanunk a döntését. A könnyűvérú, bukó nők hosszabb távon nagyon drágák. De erről már írtam, keresd meg. Ez a könnyűvérű csak azt várja, hogy ráhangolódj és aztán VÉGED VAN, mert közben kiismer és úgy játszkik velEd, ahogy akar, és ebből te NEM VESZEL ÉSZRE SEMMIT.

 48. 48.
  Igen tudom hogy „lehetne” hivatalosan is.
  Rendszeres orvosi vizsgálattal,számlával stb.
  És hajrá Hollandia hűde jó.

  DE SENKI nem tartja be aki űzi a mesterséget és aki futtatja.
  Namármost ha guberáláson érnek éppen vagy alszik valaki az aluljáróban azt ELŐVESZIK,megbüntethetik.
  De akik havi több százezres forgalmat bonyolítanak az OK.
  Ez a kontraszt.

 49. 44.
  Természetesen csak annyi megy ilyen célra ami gond nélkül kiadható. (nyilván nem 3naponta járok)
  Mondhatnánk bárkire is, hogy röhög a markába akitől szolgáltatást vettünk! A lányok szintén ellenértéket adnak.

  A válság miatt is később felértékelődnek az ilyen élmények 🙂 Általában emberileg is érdekel akivel vagyok. Ez 1 rövidtávú intenzív kapcsolat sztem. Szeretek sokféle nőt megtapasztalni, és figyelni hogyan passzolunk egymáshoz, harmonizálunk(-nánk)-e. Ezáltal az ‘életet’ is jobban megismerem.

  Ez természetesen nem zárja ki a normál kapcsolattermetést. Jól kiegészíti azt.

 50. 51: Ügyes! Megmagyaráztad, hogy miért vagy promiszkuozus. 🙂

 51. 44.-„Lassan vége a világnak,rosszabbul élünk mint bármikor.
  És te nem találsz jobb helyet a pénzednek mint 1 hamis illúzióért kidobni az ablakon?
  Tudom,a makktársak szerint ez menő.
  A bérnőstény meg jót röhög a markában,hogy ma is meg volt a könnyű zseton.”

  Nem illúzió, mert tudja hogy miért megy. A férfiak nem játsszák meg az orgazmust,ezért a nőtől bármikor azt kapják/kaphatnák amit a természet adott nekik.

  Ezt a kis részt bekopiztam az írásból. Ha ezt elfogadod, megérted miért nem illúzió. Ha el tudod érni, hogy a párod felszabaduljon e felelősség alól, nem fog prostihoz járni.Ha a szex nem a kinek a kezében van a hatalom, ki kit tud irányítani lesz a nők és férfiak között, meg fog szűnni a prostitúció. Utópia?

  Idézet Tiborbatól:
  „Rövidre fogva a dolgot. A férfit prosti esetében semmiféle felelősség nem terheli, miközben a nő minden erejével rá koncentrál. Néhány percig a férfi úgy érezheti, hogy ő a világ közepe (és mindez csak néhányezer forintba kerül). Partnerkapcsolatban a férfit nyomasztja a tudat, hogy végül is neki kötelessége a nőt boldoggá tenni, figyelni kell rá, mert ellenkező esetben boldogtalan lesz és kielégítetlen. Prostiknál ez az elkötelezettség nem létezik.”

  Az utolsó mondatodhoz.
  Nem olyan könnyű az a zseton, hiába keltik azt a látszatot némely nők, s a többiek pedig műfelháborodással/sajnálattal konstatálják, van aki elviszi helyettük a balhét….
  Bármennyire ellenkeznek a feministák, a prostitúció nem a férfiak „hibája”, csak a nők szüntethetnék meg, ha a természetük igazán akarná. No most mivel én is nőből vagyok,s igen keveset tudok az életről igazán, erre nem tudom a választ, hogy bennünk van-é eredendően, vagy van „megváltás” 🙂

 52. 53: Ilyenkor sajnálom, hogy nem szlovák az anyanyelvem, mert akkor a te nick-neved buzanova lenne, és egyértelműen nőnek kellene lenned, ami csak akkor derül ki, ha „bevallod”. 🙂

  Nos, én az eredendőre szavazok. A többszörös kiszolgáltatottság miatt a nők kénytelenek voltak ővön aluli eszközökhöz nyúlni, ami tizezer évek alatt eredendővé vált. A nő gyengébb, törékenyebb, 20 évre a nyakán marad a gyerek, akit önmagával együtt segítség nélkül képtelen ellátni, ráadásul szabad prédává válik (az elmúlt néhány évtized nem tipikus). Viszont észre kellene vennie, ha párja nem érdemli ki ezt az ővön aluli védekezést.

 53. 54.
  🙂 Tetszik ez a buzanova……az édesapám egyetlen bankbetétjének jelszava volt a buza. Talán nem is volt rajta számottevő összeg sosem, de ez az ő titkos betéte volt. Mikor nekem elmondta, nem is értettem akkor még a jelentőségét, hisz elsős gimnazista ha lehettem…Sosem felejtem el az estét, mikor hosszan beszélgettünk az élet előttem álló nehézségeiről, vagyis ő beszélt, s én hallgattam. Akkor mondta el ezt a titkos jelszót is, buza. Így rövid u-val, hogy ha valaki meg is tudja a szót, azt nem fogja tudni, hogy ő direkt rossz helyesírással írta le. Ez az este azóta sokszor eszembe jutott már, s most mikor ide találtam erre az oldalra, valahogy ezt kellett megadnom névnek.

  Evvel a többszörös kiszolgáltatottsággal,a gyengébb, törékenyebb stb-vel egy gondom van. Az állatvilág nőstényei is fizikailag gyengébbek, nyakukon vannak az utódok,no nem húsz évig, de egyik generáció a másik után, levegővétel nélkül 🙂 mégis el tudják látni magukat és utódaikat, nem folyamodnak övön aluli módszerekhez.Tehát itt nekem valahol sántít ez az eredendő.
  Vagy a létfenntartás és szaporodás közül a szaporodáson keresztül vezethetett az út csak az evolúciós létrán feljebb? A létfenntartásért nem kellett volna annyit fejlődnie az agynak? A tűz is csak a nőért lett, hogy ne fázzon szex után? 😀 😀 😀
  De most meg ott tartunk már, hogy mindjárt nincs is szükség két nemre, oly jól sikerült a szaporodási oldalon felkúsznunk a létrán, s közben a létfenntartási ágat is „kicsináltuk” ezzel párhuzamban.
  Nincs kapacitásom a hogyanra, csak azt látom, változtatni kellene,a labda fel van dobva,találjunk vissza az eredőhöz, vagy tűnjünk el a létráról.
  Igen, az elmúlt néhány évtized igazán ami gyorsította ezt.

 54. 55:
  Kimagaslóan „nőellenes” vagy, amit csak egy nőnek lehet megbocsátani. Az Embert más emlős állathoz összemérni sokszor hasznos, de nem mindig reális. Párkapcsolatnál semmiképpen nem, mert az ember gondolkodó, társas és érzelmi lény. Egy nőstény oroszlán éppen úgy képes elejteni egy gazellát, mint a hím. Egy nőstény ember fizikai felépítése ezt a trükköt nem teszi lehetővé. A nő domesztikált, vagyis a család szükségleteinek a hajlékhoz kötött részére specializálódott. Ennek mai napig meg vannak a hozadékai. A nő türelmesebb, aprólékosabb, figyeli a részleteket, alkalmas a gyengébb, elesettebb, idősebb ellátására. De ezek a képességek az egyént nem teszik életképesebbé, csak a családot. Ezt a férfi nem feltétlenül látja át, tehát rá kell „kényszeríteni”. Ráadásul a szex-szel egy állat nem tudhat manipulálni, mert ahhoz értelem kell.
  A létfenntartás és a szaporodás egyformán fontos. Egyik nélkül sincs túlélés, tehát az evolúció nem tud érvényesülni. Nana! Az agy fejlődése egyértelműen segítette a létfenntartást. Más készség is segíti, de nekünk ez jutott. A tűz? Na ez egy kicsit túlzás. A tűznek volt más funkciója is, mint a melegedés. Különben szex után a férfi éppen úgy fázhat. Ami a a létrát illeti, valószínűleg a létráról nem fogunk eltűnni, csak lejjebb csúszni.

 55. Nem is kell itt szaporítani tovább a szót,
  kinek a pap kinek a pap kutyája.
  Vélemények különböznek – kész.
  1 tanulság azért leszürhető:
  Kételkedem benne hogy itt vagy akár más helyen összeverődött
  társaság össze tudna fogni.( közös gazdálkodás kebelbaráti szinten )
  Amikor még a kurva témán is össze tudnánk veszni 🙂

 56. 57: Veszekedés? Ugyan, verbális tömeggyilkosság!
  Minimum. 😀

 57. 57: ez nem valami „még azon is”-téma. A történelem legtöbb háborúja is ilyesmin való összeveszésből lett… 🙂

 58. 55.
  Igen 🙂 hisz látom a problémát magunk körül, a saját gyengeségemet/gyengeségeinket amin felül kéne kerekedni, s kit piszkáljak, kivel veszekedjek, ha nem magammal/magunkkal, hogy jussunk egyről a kettőre?
  A férfiakkal együtt kell túlélni,a túlélni valót.
  Ahhoz meg magunkból kell kihozni a legtöbbet, hisz csak két legjobb győzhet vagy nem? Azzal, hogy a férfit szapulnám, férfiellenes lennék, magam mit fejlődhetnék?

  Miből gondoljuk, hogy az állatok nem társas, érzelmi lények? A gondolkodást azért nem említem, mert ezt a tevékenységet annyira csak az emberi speciális gondolkodás fogalmával tudjuk definiálni.A mi fogalmunk, gondolkodásunk szerint az ő agytevékenységük nem nevezhető gondolkodásnak. Mégis párhuzamosan tudnak, sőt előttünk, s remélem nem lesz utánunk, élnek a Földön velünk. Épp ezért érezném fontosnak összehasonlítani, hisz közösen jöttünk, de nem biztos,hogy mi maradunk. Ők biztos,és a létra is.Jó lenne megtalálni, mi a titka a tartós fokon csücsülésnek.

  Nem tudom, mióta vannak oroszlánok igazán.Azt vélem, ők nem változtak annyit a saját fejlődésükben hátrányukra, hogy azon gondolkodjanak, végük lesz-e hamarosan.Az történetünk során nálunk is voltak törzsek,úgy tudom mai napig vannak, ahol az élelmezés a nőké, csupán a védelem a férfiaké. Tudom nem ez lett az elterjedt 🙂 A nők fizikai felépítése meg is változhatott volna az idők során,meg is változhat majd az idők során, ahogy a férfiaké is, ahogy az ember testfelépítése is folyamatosan változik az ezredek alatt. (Úgy olvastam hamarosan eltűnik a lábunk kisujja, mert nincs rá szükségünk 🙂 Így nekem ez kevés,az eredendően ilyenek vagyunk-hoz.
  Miért lettünk háziasítva, mit nyertünk rajta mi emberek? Nyertünk? És nem ez vezetett ide?
  A nő akart háziasulni? Ez lenne a bibliai alma? (Mik nem jutnak eszembe)
  A csordában a „közösségben” élő állatoknál is megfigyelhető a gondoskodás egy bizonyos mértékig. Tehát még mindig nem vagyunk többek náluk, ez sem magyarázat magunkra.

  No a szex-szel való manipuláció az női találmány biztos 🙂
  Megint ott vagyok, eredendő? Ez a fránya alma lesz a bűnös?, a domesztikálásnál bukott a dolog? 🙂
  Persze, hogy az agy fejlődése segítette a létfenntartást,ez egyértelmű. Én azt kérdezem, hogy az ember esetében, ha a domesztikálást a nők szex-szel való manipulálásának kialakulását nézzük, nem volt-e nagyobb hatással az agy fejlődésére a szaporodási rész,mintha csak a sima létfenntartásból eredő kihívásokkal néz szembe az „ember”? Hisz oroszlánéknál csak másik hím jelent „kihívást”,egymás közt kell eldönteni a rangsort, míg nálunk a nőstény állítja kihívás elé a hímet.Lásd oroszlán papa még mindig ugyanúgy hűsöl a fa árnyékában a szavannán, mint x ezer évvel ezelőtt.
  Nem tudom mennyiben tudna segíteni a kezdet kiderítése, talán a mostanra kialakult helyzetet meg tudnánk állítani? Meg kell?

  A tűz egy jó kis karikírozó példa volt csupán 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 persze,hogy sokkal fontosabb szerepe volt 😀 😀 😀 😀

  Szerintem a létrán lejjebb csúszni nem lehet, csak eltűnni a létráról.Nem hallottam visszafejlődött fajról, de ez ugye nem jelent semmit, mivel igen hézagos az ismeretem.

  No a prostiktól jól elkanyarodtunk 🙂
  Ilyen az, ha egy nővel kezd el beszélni az ember :-DDDDDDDDDDDD
  Jó éjszakát, szép holnapi napot.

 59. 60: Nincs neked szükséged férfire. 🙁 Lelkesen válaszolsz önmagadnak (55). Majd buzgó párbeszédet folytatsz (60) buzával, feltárva kételyeidet, amire bizonytalanul ugyan, de válaszolsz is. 🙂

 60. 62.
  Ebből a pár monológból gondolod, hogy nincs szükségem? Sokat vagyok egyedül, s megszoktam, hogy magammal beszélgetek.
  Azért szeretnék itt beszélgetni másokkal is. Biztos menni fog egy idő után. 🙂

 61. 63: Nem vagy elég figyelmes. Beraktam a sorszámokat. Elvétetted és magadat írtad be (55) tévedésből. Azaz magadnak válaszoltál. Csak ennyi. A magány – különben – nem jó. Tégy ellene. Az életet nem eltűrni kell, hanem élvezni. Ha másokkal akarsz „beszélgetni” akkor kapcsolódj be az aktuális témába. Most kurvák helyett Osama bin Laden megy. 😀

 62. Pont olvasom a hozzászólásokat. Ja 🙂 köszönöm,most már látom.
  A tanácsot megfogadtam.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük