(447) Tibor bá blogja – Orbán apánk

önarcképOrbán apánk nem védi meg a nemzetét (mert magát se tudja megvédeni)

Orbánnak azt kell tenni, amit Európa diktál. Európa azt teszi, amit az USA diktál. Az Amerikai kormány pedig azt tesz, amit a zsidó oligarchák diktálnak. Na és mit diktálnak a zsidó oligarchák? Azt, hogy a hiteleket vissza kell fizetni. Hoppá! Ha jól emlékszem Orbán Viktor az évértékelő beszédében 2011. Február 7-én azt mondta, hogy

„Nekünk is tudni kell: sem a válság, sem az adósság elől nem tudunk kitérni. Ne higgyük, hogy összehúzzuk magunkat, és a veszély majd valahogy elmegy, mert ez az út az összeomláshoz vezet. Csak akkor lehet legyőzni az adósságot, ha mindenki dolgozik, aki tud.”  OV

Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy ha belegebedünk is, vissza kell fizetni az adósságot. Minden korábbi ígérgetés, célozgatás csak duma, a lényeget most tudtuk meg.

Orbán tehát folyamatosan harcol a 2002-es elvesztett választások óta, és nem veszi észre, hogy most nyert. Ő az adósságot nem visszafizeti, hanem legyőzi. Ahogy a soros elnök bemutatkozó beszédében is „legyőzte” Európát. Ez olyan sikeres volt, hogy a Sárközi és Merkel a soros elnök háta mögött megegyeztek, létrehozzák a „Versenyképességi Paktumot”, ami lényegében azt jelenti, hogy kétszintű rendszer jön létre, amelyen belül a tagországok egy része, a paktumhoz csatlakozók, jóval szorosabb egyeztetést folytatnak. Az ebből kimaradók óhatatlanul másodrangú szereplőkké válnak, hiszen a döntő kérdések a belső körön belül fognak eldőlni. A németek és a franciák márciusra már egy külön csúcsot rendeznek az euro-zóna 17 országa számára. A jövőben ez a kör külön fog egyeztetni. Ez pedig egy bődületes nagy pofon volt Orbánnak. Ezzel ugyanis Orbán programja másodrangúvá vált, és a szűkebb egyeztető fórum az egész elnökséget feleslegessé teszi. Orbán tehát epizódszereplővé vált, és bármit is próbál tenni, a következő hónapok témájához nem sok köze lesz. Az ő helyében ez természetesen bárkivel megtörtént volna, de az, hogy látványosan figyelmen kívül hagyták, annak köszönhető, hogy a Fidesz-kormány szembe ment az unió számos alapelvével, és a figyelmeztetéseket semmibe vették, sőt az arrogáns, kioktató válaszokat adtak, és pökhendi magatartást tanúsítottak.

Ezt azért túlélnénk, de egy kétszintű rendszer azt jelenti, hogy számunkra az unió semmi hasznot nem hoz, kifejezetten csak piacnak tartanak fenn, és köteleznek arra, hogy az adósságunkat az utolsó fillérig fizessük vissza.

Akik pedig azt hiszik, hogy Orbán megregulázható, az nagyon téved. A közelmúlt azt mutatja, hogy a demokrácia kérdésében a Tőke egyáltalán nem finnyás. Orbán olyan diktatúrát rendez be, amilyet akar, csak fizessen. Aki nem hiszi, azt szeretném emlékeztetni néhány szereplőre a történelem színpadán: Ceausescu, Ferdinand Marcos, Jean-Claude Duvalier, Chun Doo Hwan, Suharto. Ezek mind kiszolgálták Amerikán keresztül az oligarchákat, és amikor hasznosságuk megszűnt, az USA hátat fordított nekik. Most éppen ez történik Mubarakkal. Ide sorolható majd a mi Orbán Viktorunk is, amíg a mór teszi a kötelességét, addig maradhat. És tudjátok mit? Ezt Orbán Viktor is tudja és maradni szeretne. És a nép? Mi aztán tényleg nem számítunk. Ne gyertek azzal, hogy Orbán megadóztatta a multikat, a bankokat, mert ő egy igazi magyar. Azok az adók végül a mi zsebeinkből fognak kiáramlani. Micsoda okos húzás! Ennél ügyesebben nem lehet megadóztatni a népet, még tapsol is hozzá. Most csak arra vagyok kíváncsi milyen trükkel éri el, hogy a kilakoltatott családok körében is népszerű maradjon. Ötleteket kaphat a római katolikus egyháztól, azok 2000 éven át tudták, hogy kell megnyugtatni a kizsákmányoltakat, miközben szívják a vérüket.

a Századvég összegzésében. A közvetítést nyomon követők közül tízből hat gondolja úgy, hogy a miniszterelnöki beszéd hiteles volt, míg a megkérdezettek kétharmada szerint Orbán államférfihoz méltó országértékelést tartott.   😀

___________________________________________________________
___________________________________________________________
___________________________________________________________

154 gondolat erről: „(447) Tibor bá blogja – Orbán apánk

 1. „de egy kétszintű rendszer azt jelenti, hogy számunkra az unió semmi hasznot nem hoz, ”

  az egyszintű is épp ezt jelentené. Az Uniót nem a mi érdekünkben hozták létre.

 2. Tibor bá!
  Fogadd őszinte gratulációmat!
  Ez volt eddig a legjobb írásod! Nagyon benne van a lényeg!

 3. A poszt helytelen ténymegállapításokat és helytelen következtetéseket tartalmaz. De ez nem számít, hiszen csak a hangulatkeltés a célja.

 4. Tibi bácsi, lehetne kérni egy posztot a zsidó oligarchákról. Nagyon sok posztban hivatkozol erre a szervezetre, de tényeket, neveket, konkrétumokat nem igazán adsz át nekünk.
  Egyedül a Cion bölcseinek jegyzőkönyvei ami kézzel fogható ezzel a szervezettel kapcsolatban, de azt meg szinte mindenki tudja hogy fake. (azért a gyengébbek kedvéért: http://www.urbanlegends.hu/2010/03/a-cion-bolcseinek-jegyzokonyvei/)
  Szóval tudományos emberként tartalak számon (és olyan érvelést is várnék), de ez az oligarchia téma elég gyenge lábakon áll.

 5. 4: nem mindenki úgy tudja, hogy hamis. Van olyan álláspont, hogy az előképeinek tartott szövegeket is olyanok írták, akik ugyanabból a közös forrásanyagból dolgoztak.
  Oligarchiák ősidők óta léteznek, ez nem elmélet, hanem tény. Az oligarchák egy része zsidó, mások nem azok.

 6. mixi!
  Cion bölcseinek jegyzőkönyvei?
  Hmmm… Nem ártana magát a „művet” is elovasni, nem csak a megmondóemberek elemzéseit.
  Majd elgondolkozni a hamisítás dátumán.
  A hamisító valódi jövőbelátásáról fogsz megbizonyosodni.

 7. tény: amit tudományos kísérlettel, kutatással alátámasztott, és a közösség által elfogadott adat. Az utóbbi kitétel magyarázza, hogy a tudományos életben (időben, térben) is változik, milyen állításokat tartunk (tartanak) tényszerűnek és milyeneket nem: amit ma tényként fogadunk el, arról a jövőben sokszor kiderül, hogy mégsem az.

  „nem mindenki úgy tudja, hogy hamis.” tehát igaz. logikus. 🙂

 8. 7: a feltételezett „hamisítás” dátuma is legkésőbb a 20. század legeleje. Az azóta eltelt több, mint száz év trendjei mindenben egybeesnek a jegyzőkönyvekben foglaltakkal. Eszerint nem volt elég jegyzőkönyveket hamisítani, a hamisítók, hogy ne bukjanak le, azóta folyamatosan hamisítják az eseményeket is, hogy egybevágjanak a Tervvel…

 9. 5:
  Ha oligarchák mindig is voltak, akkor elég riasztó a jövő, hiszen ahogy elnézem a folytonosan nyírt nép minden eredménye velük szemben annyi, hogy megállapították, hogy „vannak”. Ahogy elnézem az eddigi postjaidat, minden nagyobb horderejű történésről megállapítottad, hogy az oligarchák csinálták és az ő szájuk íze szerint történt. És hányszor köpött eddig a nép a levesükbe? NULLASZOR.?

 10. Nem vagyok se Gyurcsányt se Orbánt kedvelő ember, de az alábbi írásban fletónak vannak jó meglátásai:
  …”kialakulni látszik az EU elitklubja, amelyhez mi nem tartozunk, és amely a jövő hónapban Berlinben akár Orbán nélkül is tárgyalhat”. A tagállamok közt kirobbant viták kezelésére nem Orbánt, hanem az állandó elnököt, a belga Van Rompuyt kérték fel – emlékeztet. „Külső körre került Magyarország és körön kívülre Orbán.”
  Azt hiszem Orbán elhitte, hogy elnöksége alatt európai formátumú politikussá nőhet – írja befejezésül. „Ha volt ilyen álma, akkor az széjjelfoszlott. Vége lett annak is, meg az elnökségünknek is. Júniusig lehet még vergődni egy keveset.”
  http://www.fn.hu/belfold/20110209/gyurcsany_koron_kivulre_helyezi_orbant/

 11. 8. „folyamatosan hamisítják az eseményeket is, hogy egybevágjanak a Tervvel…” Segíts nekem, a cion bölcsességeinek melyik fejezetében keressem Kína szuperhatalommá tételét?!
  Azért hoztam ezt a példát, mert elég fajsúlyos esemény és egy árva szó sincs benne a cion bölcsességeiben. Szóval nálam nem vág egybe a „terv” és a jelen világ eseményei.

  De természetesen nem tartom kizártnak, hogy van egy „kínai bölcsességek jegyzőkönyve”. Tuti van ilyen. Egy kínai oligarchia.
  Az van benne, hogy elárasztjuk a világot olcsó termékekkel. Ezzel tönkreteszünk a zsidó oligarchiák gazdaságait. Aztán kölcsönöket adunk az egész világnak. Főleg Amerikának. stb, stb….

 12. 10.-re ! Csabi !
  Komoly ember mielőtt olyanokat állít, mint te, elgondolkodik :
  1. Gyurcsány szándékosan hazudik !
  2. Gyurcsány téved és ezért hülyeséget beszél.
  3. Azok akik az EU-ban támadják Orbánt, valójában azok a súlytalan ( ellenzékben vannak) senkik.
  4. Az EU-ban a „nagyok” azért támadják Orbánt, mert adót vetett ki a „nagyok ” cégeire.
  5. Stb.

 13. 12:

  ” 7. JEGYZŐKÖNYV ”

  ” Egyszóval, összefoglalva az általunk végrehajtott ellenőrzést az európai gój kormányok felett, ki kell, hogy mutassuk erőnket, az egyikőjüknek terrorista kísérletekkel, a többieknek; ha az ellenünk kitörő általános felkelés megengedi, Amerika, Kína, vagy Japán fegyvereivel kell válaszolnunk. ”

  Számoltak Kínával is. Arról nem lehet szó, hogy bárki 100 évre előre részletesen mindent megtervez. De a lényeget, a világ feletti uralmat tervezték.

 14. 12. Az egyes és a kettes állításod kölcsönösen zárják ki egymást. De ne törödj vele.
  A 3. meglátásod a legviccesebb. Angela Merkel, a Sárözi, az angolok súlytalan senkik. Főleg Orbán Viktorhoz képest. 🙂 🙂
  A 4. ponttal kapcsolatban Tibibával értek egyet. Azt az adót te meg én fogom kifizetni. Nem a nagyok. (Te vagy az akit megadóztatnak és még tapsol is hozzá.)

 15. 11.: a „soros elnökség” soha nem volt fajsúlyos tényezőnek szánva. Időnként Észtország nagyságú soros elnökök vannak, súlyok akkor is nulla, ha egyébként abszolút PC a miniszterelnökük. Az EU amúgy is széthullóban van. OV-nek semmilyen komoly ambjciója e téren nem lehetett. A nyugati eurokraták zöme nem is álmodhat akkora hatalomról saját hazájában, amekkora elvileg OV-nak van és még örökletessé is próbálja tenni, per pillanat nem esélytelen, hogy összejön.

 16. 15.-re ! Mixi !
  Szándékosan félre magyarázod a 12.-es kommentemet.
  Látom, eldöntötted, hogy mostantól nem fogsz gondolkodni. 😀

 17. Oligarhákat akartok „látni”?
  Oké! Bilderberg csoport, Trilateriális bizottság, Külkapcsolatok tanácsa, Római klub! Csak néhány legjelentősebbet említsem!
  Ők a bolygó igazi urai. 150-200 leggazdagabb milliárdosok, nemzetközi bankárok, uralkodók, tábornokok. A csúcspolitikusok is csak a „csicskáik” akik azt csinálják amit ŐK mondanak nekik.
  Az évenkénti Bilderberg csoprt találkozók a teljes titoktartás
  közepette rendezik. A nyilvánosság teljes kizárásával. A tagoknak teljes titoktartási kötelezettségük van.
  A tagjaik a TELJES médiát uralják, a tulajdonukban vannak.
  Szinte a teljes TV. rádió, újságok. (szerencsére az internetet nem tudják ellenőrizni Még)
  Az életed minden területét uralják, csak nem veszed észre.
  Azt hogy milyen híreket és hogyan hallod, mit vásárolsz, mit nézel, mit GONDOLSZ!
  Itt van egy kis néznivaló, magyar felirattal a kételkedőknek.:

 18. „Gyurcsány Ferenc képtelen felfogni, hogy a magyar emberek soha nem látott széles összefogással elzavarták őt, a korrupcióba süllyedt pártjával és kormányával együtt.
  Indokolt lenne a szerénység egy olyan ember részéről, aki végighazudta, hamisított költségvetési adataival átverte egész Európát, lenullázva ezzel hazánk szavahihetőségét és hitelességét” – reagált a bejegyzésre az MTI-hez eljuttatott közleményében a Fidesz-frakció, amely szerint „Gyurcsány Ferencet és kormányát nem véletlenül emlegetik Európa-szerte a hazugság szinonimájaként”. 😀 😀

 19. 15.-re !
  Az a vörös zsidó, ( Cohn-Bendit )aki kiabált Orbánnal, az az ellenzéki és nem Merkel, vagy Sarkozy !
  Merkel és Sarkozy azok a ” nagyok”, akiknek a cégeit megadóztatja Orbán, mert eddig a magyar cégeknél is „KEVESEBB ADÓT FIZETEK !

 20. Sorge 20.
  http://www.vg.hu/penzugy/penzugyi-szolgaltatok/atharitjak-a-bankadot-a-fogyasztovedok-szerint-cafol-a-volksbank-340365
  ennyire adóztatta meg a nagyokat…

  A multi lehet hogy adókedvezményt kap, DE ha bemész a tescoba, ott számlát fogsz kapni. Ergo adót fog fizetni a vásárlásod után. Ha bemész egy kis-középvállalkozóhoz (magyarhoz) az nem ad számlát. Csak néha, néha. Bármennyire is fáj nekünk, adófizetés szempontjából jóval becsületesebbek a multik.

  más. tudja valaki hogy mi van Tibibával?! el van tűnve…

 21. Alszik ebéd után. Apám is azt csinálja. 😀

 22. 23 & 24: Felébredtem és örömmel konstatálom, hogy egész jól meg vagytok nélkülem is. Szerencsére Gedeon tartotta a frontot. és mindenki hozta a formáját 😀
  Mindjár írok néhány okosságot.

  3:
  Sorge, nem akarom magam dicsérni, de ez egy nagyon jó összefoglaló arról, ami történt és ami várható. Mi a fenének akarnék hangulatot kelteni? Miért kell egy döglött lovat (Gyurcsány) rugdosni? Miért nem érted meg, hogy Orbán mit akar? Nem is rejti véka alá, csak nem hallod meg. A Magyar szeret karakán lenni (aztán fizeti az árát, meg az utódai is), ezért tapsoltok Orbán botrányos fellépése miatt, de ez nem európai. Ez nem számit? OK. De az nem fair, hogy úgy vagánykodik, hogy annak árát 120 millió fizeti, neki meg mindenképpen meg van a havi 1 millája. Az viszont európai, hogy a többi miniszterelnök egy büdös szót se szólt, csak IGNORÁLJÁK. Tudod te milyen meg szégyenítő, amikor nem szolnak hozzád?
  4:
  Ha nem tudod mi az oligarchia, akkor ott van a Wikipédia. Mindenki más tudja. De írok neked valami érdekeset. Az orosz állami vagyonból 7 oligarcha érte meg a mai napot (és nem szólnak bele a politikába) a 7 közül 6 zsidó. Azt viszont meg kell hagynom, hogy nálad ügyesebb cionista propagandistával még nem találkoztam. Néhány dolgot elismersz, aztán megpróbálod elvetni a kétkedés magját.
  6:
  Hidd el elolvasta, de az ő feladata a tények ügyes tagadása. Nem kell rá haragudni. Ez az ő kötelessége. Szolgálataiért elsőnek őt fogják odavetni a jól kiérdemelt reakciónak.
  11:
  Tudtommal ugyanezt írtam én is, csak megtoldottam egy-két extra gondolattal.
  12:
  A kínai méltatlankodás is egy nagyon jó húzás, de a lényeghez semmi köze, mindössze zavar keltés.
  13:
  Kigyógyíthatatlan vagy. Sárközy és Merkel szarik arra a kivetett adóra. Nem az ő hatáskörük, majd a megfelelő fórumon foglalkoznak vele. Különben is egy múltival és bankkal nem tudsz kicseszni, csak a nép tudna, hogy nem megy oda, de a nép hülye mint a segg. Ja…és nem csak a nép.
  18: Ti egy zsinagógába jártok?
  21: Bár mennyire utálod Gyurcsányt, maradjunk tényszerűek. Nem a nép zavarta el. Nem csak az ő pártja volt korrupt, valamennyi párt. A Fidesz frakciót kár idézned, mert mániájuk a hazudozás, akkor is hazudnak, amikor nincs rá szükség.

 23. 27: Köszönöm Druszám!
  28: A témát legjobban Sorge ismeri, majd beszámol róla.

 24. Tibor bá! .:)
  Szerintem is ez volt a legjobb idei post .. 🙂
  De akkor most hogyan kellene viselkedni orbánnak? :O Sehogyan sem jó?Nekem tetszik hogy ellent mond amerikának és az oroszoknak is.Nem kinával akar egyezkedni?Még a végén igaza lesz Csúrka pista bácsimnak.. :p
  És magába magyarország mit tud tenni?És engedik neki?Vagy OV is Ceausescu sorsára jut? :O

 25. Nekem az eddigi olvasatok alapján (a többi témában olvasottak közül is ideértve néhány posztot) az a kép kezd kialakulni, hogy kis országunk egy új zsidó állam lenne.
  Új-izráel, vagy mi a túró.
  Orbán úgy játszik, ahogy az oligarchák akarják.
  A kilakoltatottak helyére izraeliek jönnek.
  ésatöbbi.

  OV szerintem csak tetszelegni akar, hogy milyen karakán is a magyar ember. Mi egy erős nép vagyunk, akik függetlenekké akarnak újra válni. Ez egy álomkép. Egy olyan álomkép, amit 2/3 elvakított ember is kezd átvenni.
  Az, hogy ez körülöttünk senkinek nem tetszik, az a kutyát nem zavarja. Még.
  Eközben az országot, mint az almát a férgek, belülről fogja szétrágni a káosz.
  A magyarok jogainak teljes sárbatiprása.
  A kisebbség extra jogokkal történő kezelése, segítése a magyarokkal szemben.
  A nép, a dolgozóréteg maximális és még azon is túli kizsákmányolása teljesen felesleges célok elérése érdekében.
  Az önvédelem teljes visszaszorítása.
  A karhatalmak teljes körű jogfosztása, intézkedési jogköreik brutális megkurtítása.
  Teljesen eszement átszervezések az állami szektorban.
  Felesleges aktatologatások és számhalmazok, kimutatások gyártása a valóság elfedésére.
  Csontvázak keresése mindenféle szekrényekben, ahelyett, hogy a jövő holttesteit próbálnák meg csökkenteni.
  Egy kíváló mezőgazdasági adottságokkal és nagyon komoly természeti erőforrásokkal rendelkező ország abszolút lenullázása, amortizálása, egyszóval a normálisan élni akarók teljesen lehetetlen helyzetbe hozása folyik jelenleg az országban.

  Akik látják a bajt, azok a rendszer ellenségei.
  Akik szintén látják a bajt, de hitegetik magukat, hogy ezek a lépések szükségesek, azok a 2/3 fele lassan. Csak ők még várnak. Nem tudom hogy mire?
  A 2/3 maradéka pedig egyszerűen meg van vezetve.
  Mint a sörösló a szemellenzővel. A gazdi megmutatja neki az utat és a ló csak arra megy. Még ha az árok jön is és részeg a kocsis, akkor is megy. Bele.
  Mikor idekeveredtem az oldalra, a peak oil miatt volt. Azóta a klíma is felkerült a kihalási listámra, de sajnos ezek közül mindet űbereli a jelenleg az országban folyó dolgok halmaza.
  A bőrömön tapasztalom a hátráltatást minden területen az életemnek.
  Munka, fizu, kaja, közüzem, ü.a., család, gyerek, biztonságérzet. Teljes bizonytalanságba taszított a kromány szinte minden lépése a jövőt illetően és ez akkor is így lenne, ha nem keveredtem volna ide erre az oldalra. Ez már csak hab a tortán, hogy itt újra tudom olvasni azokat a dolgokat, amik aggodalommal töltenek el nap, mint nap, csak nem tudom, nem merem magamnak sem megfogalmazni őket.
  Csak azt érzem, mint az a szerencsétlen macska, akiről már a 8. bőrt húzzák lefelé. hogy most már mocskosul fáj. De nem tudok tenni ellene semmit, mert kötve vagyok.

  OV ez ellen nem fog tudni tenni semmit, nem áltatom magam, sőt, még jobban bele fogja taszítani az embereket a mocsárba, hogy a végén ő röhöghessen a legnagyobbat.
  Viszont az egészben az a pikantéria, hogy én is úgy gondolom másokhoz hasonlóan, hogy ő csak egy kirakatbaba, akinek el kell végezni a piszkos munkát. Az arca megvan hozzá a vastag bőrrel, az apparátus mögötte áll, védelemről gondoskodnak neki, akkor meg mit izguljon. Így én is nekimennék a fél világnak.

  Nem tudom, hogy mi lesz itt, de semmi jóra nem számítok.

  Tibor Bá, egyetértek az előttem szólókkal, idén egyre ütősebbek a posztok. Sajnos, ezek már életszagúak, testközeliek, és ez bizony még inkább erősíti bennem azt az érzést, hogy közeledünk valami bazi nagy sz*rság felé.

 26. 31: Én csak nyitott szemmel járok, és nem félek a hatalomról, tehát mergírom, amit gondolok. A gondolataim pdig úgy keletkeznek, hogy sok mindenre emlékszem és eszem ágában sincs felejteni.

 27. 25: Gratulálok Tibor bá, hihetetlen jól átlátsz ezen a mixi féle szitán!
  30: Orbán úgy politizál, hogy begyűjtse a lehetséges maximális szavazatot, és közben a megbízói (szabadköműves globál oligarchák) is ki legyenek elégítve – más nem számít. Ez nem kis vállalkozás.
  Csurka 1,5 éve átment Fidesz seggnyalóba, azóta meghívják az Echo Tv-be, meg díjakat nyer – és lenullázta az egész pályafutását, hitelességét.

 28. 33: Csurka inkább ügynök volt, mint hiteles.

 29. 33 & 34: Nagyon sok olyan ember van, akinek semmi se szent, csak önmaga. Csurka volt az elsők egyike, aki lopott. Felvett néhány milliócskát egy fimre, ami sose készült el.

 30. Tibibá, ha lehet kérni valami oligarchiának dicsérd az aknamunkám. Hátha adnak valami támogatást. Aztán amit kapok azt szétdobom veled.
  Egyébként munkanélküli vagyok. Online pókerből tartom el magam. Szinte alig beszélek emberekkel. Ti vagytok a családom. 😛
  (most még jobban bedolgozom magam közétek, hogy belülről bomlaszthassam az egységet)

 31. 36: Szerintem hiba volt ezt a póker dolgot bedobni. Hidd el, én is pókeroztam. A másik hiba a haszon felezésének ötlete, ezt gojok nem szokták ok nélkül felhozni, és lidérces álmukba se jut eszükbe, hogy idegeneket „család”-ba fogadjanak. Ismerem a szófordulatokat (mind a két kultúrában).

 32. 36: Ha te úgymond pókerből tartod el magad, akkor biztos sokat adózhatsz. Miért gyűlölöd annyira a magyar vállalkozót, aki „nem ad számlát”?

 33. a pokerrel pusztán arra utaltam hogy itthon vagyok egésznap… egyébként a poker eléggé megváltozott az utóbbi időben. mostanában az a trend hogy otthonról játszunk napi 8 órát, 6-8 asztalon szimultán.. Amikor Tibibá pokerozott akkor még forgótáras pisztollyal jártak a játékosok, a padló véres volt, a háttérben bendzsó szólt. vagy tévednék?
  (a gojok a cionistákkal össze lett keverve a 37-es kommentben, de így is értem)

 34. Ehhez viszont csak egy út vezethetne, méghozzá a külföldi áruk jelentős, ha nem teljes bojkottja.

 35. Tárgyszerű elemzés OV-ról.Volt egy kis „jószándékú” próbálkozása,de rövid idő után az oligarchák be fogják őt törni és ő simán beadja a derekát.Minek is strapálná magát, hiszen valódi változást csak nagyon kevés ember akar MO-on.

 36. OFF, elnézést a többiektől.
  mixi: mit tolsz milyen limiten? fórumozni szoktál? nekem ugyanez a nickem a 2 megszokott oldalon is, de inkább csak read-only
  ON

  A cikk sztem is kiváló összefoglaló, hihetetlen h ész nélküli 2/3ot megkapta.
  A tegnapi után tovább nőtt egyfajta általános aggódásom, meddig marad élhető ez az ország :s

 37. Mixi, remélem nem egy olyan emberke vagy, aki pókerozgat, mellette nem csinál semmit és segélyen él.
  Mint marci hevesen.
  Tudod, az ilyen emberkéknek kötném össze nagyon a sarkát.

 38. 44. cash game-et tolok. NL10en, full ring. forumozni nem szoktam. de edzésre rendszeresen játok a PS-re.

  45. háromból kettő. pokerozgatok, mellette nem csinálok semmit. De segélyt nem kapok.
  De hogy tisztán láss, szívesen dolgoznék, de nincs munka. kb 500 önéletrajzot küldtem el. még csak nem is válaszoltak.
  mellesleg USD-t veszek el az amcsiktól, és a sarki közértesnek adok oda. Nemzetgazdasági szempontból nagyon hasznos tevékenységet végzek. Persze amíg OV nem b…ik ki velem, és be nem tiltja.

 39. 47!
  Mixi jó lesz veled jóban lenni. 😉
  Gordon.Doblak. 😉

 40. Elnézést.Akartam írni Gorgon..
  Sötét van a nappaliban,apjok alszik.. 😉

 41. 47: Hozzám jöhetsz kertet ásni. Aztán majd felezzük a kruplit. 😀

 42. 47. Ok értem, sok sikert!

  A szomorú a mai magyar viszonyokra nézve, hogy viszonylag kis téten is (kb 2000 forint beülő) lehet már fizetésekhez mérhető összeget, rendszeresen nyerni. Ha valamivel jobbak vagyunk az átlagnál, és lejátszunk elég partit.

  P.Strat. nem ismerem közelebbről; néha gyanús, h ők is csak megvezetik az embert.

  Többi kommentedre nem emlékszem, de az utolsóval feltétlenül egyetértek.
  Így valóban ‘kintről’ beáramlik némi pénz – ami akár növekedhet is ahogy fejlődsz a játékban.

 43. 49. Benne vagyok. 😉 de azt jó ha tudod, hogy Tibibácsi cionista ügynöknek tart.. (a valóság egyébként az hogy Izraelben persona non grata vagyok. sőt még börtönbe is csuktak előtte a kis mocskok.De nem harasztok rájuk. Végül is az ő szempontjukból igazuk volt. de ez egy másik story… )
  50. nincs már vissza út. egy pár vagyunk és kész. ne játssz az érzelmeimmel.
  51. Persze, aztán azzal dicsekednél a barátaidnak, hogy egy cionista kapál nálad a kertben 🙂

 44. 52. már én is megbarátkoztam a helyzettel. De ha valaki tud nyerni napi 30$-t akkor az már a magyar viszonyokhoz képest tisztességes megélhetést biztosít.
  A pokerstrategy nagyon fair cég. ha akarod küldök meghívót. kapsz 50$ no deposit bonuszt. (én meg 25$-öt)

  ps: Tibibá, ha van kedved, szívesen olvasnék a te pokeres múltadról pár sort. Kivácsi lennék a poker hőskorára…
  (nem baj hogy pokerről is eszmét cserélünk itt?!)

 45. 51: igazságosan elosztani: mixi a meló fejében a javát kapja, a krumpli gyümölcsét, Tibor bá a földbérlet fejében csak a csúnya poros gumókat… 🙂

 46. 55. Fején találtad a szöget! Szívesebben olvasnék a vitaindító cikkhez kapcsolódó gondolatokat.

 47. 25: Tibor bá, még sose voltam zsinagógában (rom. katolikus vagyok).

 48. 58. én is az vagyok. csak már nem mondom. de mivel nem zsidózok mindenki azt gondolja hogy akkor tuti zsidó vagyok. De ez van. Ez a világ tele van előítéletekkel…

 49. Most nem akarok ellenmondásba kerükni magammal, de azért meg kell kérdeznem .Ha lehetséges lenne az, hogy a zsidótol , zigányoktol, és egyébb kissebségekettöl megszabadulnánk, kik lennének a következök akiken már nem kételkedünk, vagy megkérdöjelezük a létjogosultságukat? Jó hogy nem ismerjük isten pontos lakóhelyét mert lehet hogy még neki is hadat üzennénk.

 50. 60:
  volt egy komédia, amiben Peter Falk a rádióműsorában mindig az albánokat szidta. Amikor végül a dühös albánok elől menekülnie kellett, a norvégok lettek az új céltáblái.

  Szóval most, hogy nincsenek többé zsidók és cigók, jöhetnek a tóthok!!! 😀

 51. 61; Egyébként a pokol nem is lehet olyan rossz dolog. Képzelj el depremiláo-an ( vagy hogy? ) unalmas menyországot ahol mindig minden sikerül, tele vagyunk lóvéval jó borok , jó lakomák, mindennap szuper csajok, mindeütt minden abszlut ok, és ez millió és millió évekig,vagy csak ha nem, az örökkévalóság végéig. Még rá gondolni is hajmeresztö. Mit gondolsz Èva miért rugatta ki magát a paradicsombol? Mert már túl unalmas lehetett neki, azzal a bárány àdámmal. Ha Ádám és Éva kinaiak lettek volna lehet hogy az alma helyett, a kigyót zabálták volna meg.

 52. 66: És most azonnal álljon fel az aki, az almát megkisértette, hogy Éva étvágyát a kigyóra terelje ?!?!?!

 53. ” Orbán nem védi meg a nemzetét, mert magát sem tudja” ????

  Szándékosan félrevezeted az olvasókat? Fizetned neked a liberálisok ( zsidók) , hogy folyamatosan megtéveszted az embereket?????
  Más ember öreg korára abbahagyja a hazudozást. Te viszont nem ….

 54. 69: Az egyértelmű, hogy amit írtál az elfogadhatatlan parasztság, de nem ez a legnagyobb baj. Véleményem szerint pszichésen nagyon labilis vagy, és ez határozza meg azt is, hogy mit írsz. Vannak értelmes, kiegyensúlyozott kommenteid, aztán időnkét megvadulsz. Szerintem most döbbentél rá, hogy OV nem fog kimenteni az adósságodból, és (kognitív disszonancia) az én torkomnak ugrasz, mert OV-ben csalódni nincs benne a gondolatvilágodban. Szerintem „segítségre” van szükséged. Megértem a helyzetedet, de a jövőben moderálni foglak.

 55. Pontosítok, nehogy félreértsétek:
  „az önkormányzatnak azonban erre nincs forrása.”

  Felmerült, hogy átveszi az önk. a hitelesek ügyét. Nos, lehet spekulálni, hogy mégis hogyan fogják majd ezt megvalósítani, mert a fenti mondat az ország szinte teljes önkormányzatára igaz.
  Ergo nincs esélyük a bedőlt hiteleseknek.
  Mennek a levesbe.
  Bocs Sorge.

 56. 70:
  Már elég rég volt olyan rossz sejtelmem, hogy mivel szülőföldemen (vidéki kisvárosi közegben) helyi internetes fórumokon riogattam az olajcsúccsal, amint eljön a válság elég durva szakasza, tán lesznek olyanok, akik rám fognak érte haragudni, mert „ez a szemétláda festette az ördögöt a falra”…

 57. Helló mindenkinek!!! A kiirt Honlap cimem, ( http://www. György-Toth.de/index.php? option=com ) már nem aktuális. Oka az hogy kevés idöm , a kommentárok nem kielégittö mennyiségü, és nivóu, hozzá szolásai miatt, az utóbbi években mostoha gyerekként kezeltem. Én is mint néha mások is, a második lépést az elsö elött tettem , egyszerüen beirtam , anélkül hogy megnéztem volna hogy egyáltalán aktuális e még, mikor észre vettem már késö volt. A tévesbejegyzésért, mindenki elnézését kérem. Egy kommentár találhato még rajta,de nem hiszem hogy sokakat érdekel, mert nem éppen törzsasztal témárol van szó. Az új Honlapom készülöben van, a jövöben ügyelni fogok rá hogy ne forduljon elö ilyen balga dolog. Toth György

 58. Tibor bá!

  Boldog születésnapot.

 59. I wish all the best for a good birhday and long life.Gyuri

 60. Valahol arról volt szó, hogy a viccekkel kezdődik egy diktatúra bizonyossága.

  Amit Orbán Viktorról feltétlenül tudni kell:
  – Orbán Viktor genetikai adottságai miatt mindig igazat mond!
  – Orbán Viktornak nincs szüksége szövetségesekre. Õ maga a szövetség!
  – Orbán Viktor rá tudja beszélni Chuck Norrist, hogy legyen öngyil…kos!
  – Orbán Viktor meg nem veszített el választást, csak hagyta, hogy azt valaki elcsalja!
  – Mikor Orbán Viktor ezer forintossal fizet, húszezrest kap vissza. Ezzel 2 új munkahelyet is teremt!
  – Orbán Viktort gondolatával képes lenne elpusztítani az egész világot, de Orbán Viktor sose gondol rosszra!
  – A világon a 3 leggyakoribb örömforrás: a szerelem, a szülői szeretet és Orbán Viktor!
  – Orbán Viktor negatív adót vetett ki országára a középkorban. Akkor kellett eltörölnie, amikor már nem fért több arany a királyi kincstárba!
  – Orbán Viktor nem szereti, ha a gépeket a gyárban készítik. Õ a földben termeli meg õket!
  – Orbán Viktor azért nem játszik a Magyar Labdarúgó Válogatottban, mert nem akar csalódást okozni a világ összes többi nemzetének!
  – Orbán Viktor nem azért szereti önmagát, mert beképzelt, hanem mert maximalista!
  – Orbán Viktor egyszer azt gondolta, hogy minden háztartásba ingyen bevezeti a sört.
  – Aztán úgy döntött, hogy nem, mert Orbán Viktor csak olyan dolgot vezet be, amit mindenki szeret!
  – Orbán Viktor semmit sem tud elrontani. Nem tanították meg rá!
  – Az emberi agynak csak 10%-át használjuk. A maradékot Orbán Viktor használja helyettünk!
  – Orbán Viktor nem csupán vallásos. Õ maga a vallás!
  – Orbán Viktor nem tanulni járt iskolába. Felmérte a terepet, hogy hol fognak róla tanítani!
  – Isten magára hagyta a Földet. Tudta, hogy Orbán Viktor mellett nem lenne dolga!
  – Orbán Viktor egyetlen dobásból megnyeri a Gazdálkodj okosan-t. Kétszer!
  – Orbán Viktor sose szabálytalan a fociban. Orbán Viktor rábeszéli az ellenfél csapatát, hogy álljon át hozzájuk!
  – Orbán Viktor nem emeli a benzinárat! Orbán Viktor eltörli a benzinárat!
  – Amikor Chuck Norris meg akar küzdeni Orbán Viktorral, Chuck Norris 5 perc alatt morális válságba kerül anélkül, hogy Orbán Viktor barmit is tenne.
  – Minden ember szereti Orbán Viktort. Minden EMBER!
  – Orbán Viktor nem hős! Orbán Viktor az Orbán Viktor!
  – Chuck Norris nem legitim. Orbán Viktor legitim!
  – Orbán Viktor nem akar miniszterelnök lenni. Orbán Viktor a miniszterelnök!

 61. 78. jópofa. kár hogy C.N. koppincsok. Ettől függetlenül jók.
  De Chuck Norris-tól nics jobb, ez tény.

 62. 78: Bizonyítom. A hazai vicc-gyártás sose volt olyan irgalmatlanul termékeny, mint Rákosi néhány éve alatt.

 63. Sebők János: Az aládúcolt ország – amiről Orbán Viktor szólt, de nem beszélt. /hvg.hu 2011. február 16., szerda/
  http://bit.ly/f8YKk4

 64. Orbán Viktor …. „az új magyar államrendet ismertette.

  A lényeg: a liberális demokrácia modellje megbukott, a 2008-ban láthatóvá váló válság elsodorta. Megindult a verseny a nemzetek és a nagy szövetségek között, hogy milyen új berendezkedésre lenne szükség. Ebben a versenyben a magyar politikai élen jár, hiszen itt megtörtént a szakítás a liberális demokráciával. Az új államszervezeti rend, ami Magyarországon épül: a munka alapú állam. És ez karakterét tekintve nem liberális természetű.
  http://444.hu/2014/07/26/orban-vege-van-a-liberalis-demokracianak-magyarorszagon/

  Szerintem a tömeges rabszolga munkára gondol, nem arra, hogy ő és tettestársai dolgozzanak már valamit végre.
  Már jelenleg is ott tartunk, hogy a magyar állam a legszemetebb munkaadó Magyarországon, messze lekörözve a TEcsO-t meg a többi rablót.

 65. 82:
  De itt nem állt meg. Követendőnek jelölte ki Indiát, Kínát, Törökországot, és Oroszországot. Nafene! Nem ő kiáltotta elsőnek a levegőbe, hogy „ruszkik haza”? vagy „legalizálni” akarja a diktatúráját?

 66. 83: Persze, hogy legalizálni akarja. Putyint környezete a háta mögött Cár-ként emlegeti, a minap írták. Én régóta I. Viktorozom a mi minicárunkat.

 67. 82!
  Én speciel rabszolga munkát sem látok.Sokan még annak is örülnének..

 68. 85: „rabszolga munkát sem látok”

  Hát igen, közmunka sincs sok, de legalább ügyeskednek vele. Nem 8 óra havi 47 ezerért, hanem kevesebb. Itt felénk olyan nettó 35 körül kapnak az emberek. Nem hiszem, hogy nagyon örülnek. Egyelőre még nem verik korbáccsal őket, de ki tudja…

  És ezt a magyar állam megteheti…

 69. 85-86: rég vannak hírek alföldi rabszolgákról, elveszik a nyugdíjukat, verik is őket. Magyarok, a tulajaik meg cigányok…

 70. Azért említést érdemel a civilekhez való hozzáállás is. Előre a Putyini úton, ahol minden külföldi támogatást elfogadó szervezetnek idegen ügynökként kell regisztrálnia magát.
  Mondjuk a saját Soros támogatta múltját is lehetne elemezni.

  Lehet példálozni a narancsos forradalmakkal, de a csak az állam által támogatott civil szervezetek eléggé egysíkúan a diktatúrát támogatják.

  „„Mit gondolnak, meddig maradnék hatalmon, ha ilyet meg lehetne Magyarországon tenni, ha hatáskör túllépés miatt be lehetne minket perelni?”

  – mondta. Szerinte bármi megtörténhet,”

  Ez az idézet meg magáért beszél.
  Még ő fel van háborodva.

  Ebből is látszik, hogy teljesen tisztában van azzal ami tesz, de mivel nem lehet rajta számonkérni, ezért megteszi.

  Azért van olyan ügy, aminél azért mégis tart valamitől.

  Nagyon szép példa amikor a Paksi hitelszerződést nem szavazta meg, más elfoglaltságra hivatkozva.

  Csak megemlítem, hogy Lázár, Varga meg jó néhány nagykutya se. A Gyurcsány se.

  Ilyen az elitünk gerince, amikor komolyabb felelősséget kéne vállalni.

 71. 83. Nohát Oroszországban diktatúra van?

  A török miniszterelnök most másolja az orosz modelt, azaz most készül arra, hogy államelnök legyen. Nagy valószínűséggel Orbán követi őket ezen az úton.

 72. Orbán legnagyobb blöffje a „munka alapú társadalom”. A világban egyre kevésbé van szükség a munkára. A TESCO kezdi bevezeti a pénztáros robotot. Még azt a szar minimálbért is meg akarja spórolni, amit egy-egy pénztáros kap.

 73. Pénztáros kevesebb lesz, de őrző-védő és bolti tolvaj ugyanannyival több. Ha jól tudom a TESCO be is akart zárni néhány helyen a nagymérvű lopások miatt, aztán nem tudom megtette-e. Önkasszázásnál ki fogja kérni kedves hangon, hogy legyen szíves a táskáját felemelni a bevásárló kosárról?

 74. 93:
  Részlet kérdés. A lényeg a trend. Nem kell a munkaerő. Ennyi.

 75. 92!
  Ez pontosan így van.
  Milyen munka alapú társadalom az ahol nem kell a munka?Vagyis pontosan az talán kellene,de fizetni nem tudnak..

  Azt értem a történetből hogy nem akar liberalizmust..De akkor az emberek helyett akar gondolkodni,gyámkodni felettük?.Nem inkább meg kellene az embereket tanítani élni?És mindet ami ezzel együtt jár?Tehát nem akar megtanítani minket gondolkozni.Egyszerűbb uralkodni az embereken,döntéseket hozni helyettük…

 76. 95: Sajnos, lényegében rövid távon az sem segít, ha tanítják az embereket. Ha nincs munkahely, akkor ez sem vezet sehová. Legfeljebb még hamarabb kimennek nyugatra.
  Ezt olyan hasonlattal közelítem, hogy ha minden emberből képzett gladiátort csinálnak, akkor is csak egy győztes lehet minden párharcnál, csak a győztesnek jobban meg kell izzadni a győzelemért, mintha mezei polgárral állították volna szembe.
  Persze a polgár esélye nő a győzelemre, a korábbi győzteseké meg csökken… 🙁
  Ha nincs tőke, fejlesztés, ha nem tudunk piacokat szerezni, önmagunkat nem tudjuk kiemelni a mocsárból a hajunknál fogva.
  A tőkefelhamozás potenciális forrásaira meg már rátenyereltek a külföldi érdekeltségek…

 77. 92: „Még azt a szar minimálbért is meg akarja spórolni, amit egy-egy pénztáros kap.”

  A kollégáim meg bámulnak rám, amikor azt mondom nekik, hogy azért se az automata pénztárhoz menjenek.
  „De az gyorsabb” – na ennyi az előrelátás.

  Na mindegy, lesz itt munkaalapú társadalom, a „Bonsai Duce” megoldja… 🙂 /köszönet ‘anonymand’-nak/

 78. 96!
  „A tőkefelhamozás potenciális forrásaira meg már rátenyereltek a külföldi érdekeltségek…”

  Na ezt szünteti meg most a mester 🙂

 79. 90, 91:
  Nem az elnöki rendszer a lényeg, hanem az, hogy egy ember hány cikluson keresztül lehet miniszterelnök és államelnök felváltva.
  Putyin esetében ez a rotáció már 1999.augusztusa óta tart.
  A kedvéért alkotmány módosítás is volt, hogy ezt megtehesse.

  A török miniszterelnök Erdogán 2003. márciusa óta miniszterelnök és most akar államelnök lenni.

 80. http://www.atv.hu/belfold/20140728-tamas-gaspar-miklos/hirkereso
  17 perc…
  „TGM: Magyarországon hivatalosan megszűnt a demokrácia

  Szerinte Orbán már nem fogja a hatalmat önként kiadni a kezéből, azt is nyilvánvalóvá tette, hogy választás útján őt nem lehet eltávolítani – vagy itt marad, amíg egészsége engedi, és irányítja az ország sorsát lefelé, vagy hatalmas zűrzavar lesz az országban”

  TGM most nem igazán összeszedett, de én be tudom annak, hogy még mindig nem tért magához a tusványosi beszéd miatt.

 81. 101: Konkrétan kimondott olyan dolgokat, amire korábban csak célozgatott, vagy csak a sorok közt lehetett olvasni. A szabadságjogok teljes felrúgásáról konkrétan eddig nem volt szó.

  OK, annak, aki eddig is azt mondta, hogy OV diktatúrát épít ki, annak ez nem volt újdonság, csak annyiban, hogy ez ország-világ előtt konkretizálva lett.

  Itt már persze többen tippeltük, hogy már 2014-ben már sem lesz választás, végül is a színjáték megvolt, kérdés a 2018 évi szitu. Az Orbánt támogató 2 millió fülkeforradalmár simán benyeli, ha nem lesz fülke, ahol forradalmárkodjon. A csendes többség meg már most sem mer/akar megnyikkanni, később sem fog – főleg, hogy az igazán hadrafogható 5-600 ezer nincs is itthon.
  Orbánnak akkor lesz egyedül félnivalója, ha az EU tagállamok hazazsuppolják a magyar munkavállalókat /erre lesz esély pár éven belül/.
  Vajon ismétli-e 2018 1918-at?

 82. 102:Van egy rossz érzésem ezzel a beszéddel kapcsolatban. Remélem nem az történik, hogy Viktor ráérzett az idők szelére, és csupán elébe megy azoknak a folyamatoknak, amelyek aztán egész Európában általánossá válnak.
  Ha valóban egy világgazdasági leépülésnek nézünk elébe több okból kifolyólag is, amelyek már itt is többször ki lettek tárgyalva, ezt nagyon nehéz túlélni a mai demokrácia keretei között, nagy esély van egy irányíthatatlan kaotikus állapotra.
  Viktor belenyúlt már néhány dologba, amit akkor szentségtörésnek nyilvánítottak, majd szép lassan ők maguk is hasonló eszközöket alkalmaztak.
  De ha ez így van, akkor ez szomorú jövőt fest elénk…
  Kíváncsian várom, milyen általános folyamatok bontakoznak ki Európában.

 83. 100:
  Hát azzal én is vitatkoznék, hogy TGM által felsorolt pontok mindegyike új lenne.

  Az tény, hogy így egybe foglalva még nem hangzott el.
  Azért ez egy fajsúlyos riport volt.

 84. http://hvg.hu/velemeny/20140726_A_tortenelem_vege

  Egy komment:
  ” hunbella • 2 napja

  Döbbenetes, magyarellenes beszéd volt. Az, hogy konkrétan feladja
  Magyarország ezeréves vágyát és célját, a nyugatosodást, az színtiszta hazaárulás.

  Ajánlom a HVG-nek, hogy pl. vágja össze a napjaink borzalmas Oroszországát mintának (atyaég…) ajánló videót azzal a felvétellel, amin pár éve még ilyeneket mondott hívei tapsviharában:

  link

  „Az államalapítás óta Magyarország nyugati ország, amely saját jószántából soha sem akar többé a Kelet része lenni. Éppen azért jöttünk ide, mert ott már nem találtuk a helyünket.”

  „A keleti politika nem tűri az önállóságot, nem tűri a függetlenséget, és nem tűri a szabadságot. Felszámolja az emberek független életét védő védvonalakat. Vagyontalanná tesz, elszegényít, kiszolgáltatottá vetkőztet, ha kell, megfélemlít. A hatalomtól függő élet láncába fűz.

  Mióta a Kelet betette a lábát Magyarországra, a magunkfajta szabadságszerető magyarok mindig ugyanazt akarták; szabadulni sorvasztó öleléséből, és elzavarni hazai helytartóikat.”

  „A szovjetek birodalma is a múlté. Eltűnt, de nem enyészett el nyomtalanul. Helyén ma egy életerős, újratatarozott keleti hatalom emelkedik fel. Izmosodik, terjeszkedik, újraéleszti és pártfogolja egykori híveit, Ukrajnától Közép-Európán át a Balkánig.

  A világ lassan ráébred, hogy a történelmi kihívást nem a kommunizmus előtti veszélyes eszmék újjáéledése jelenti, mert azok gyökerei alól a történelmi változások már kimosták a talajt. A nyugati világ számára a történelmi kihívást a keleti új rend gyarapodó erői jelentik, melynek leheletét, jelenlétét, kisugárzását már a bőrünkön érezhetjük.”

 85. 107:
  A kommentben van egy 2007-es video Orbánról:

  5 év 180 fokos fordulat.

  A farizeusság magas iskolája.
  A beszéd második felében mintha csak a ma Magyarországról beszélne.
  Igazi jóstehetség.

 86. 111!
  Már Frei Tamás is megírta a Bankár művében 3 éve,hogy le akarják Orbánék cserélni a pénzt.Mert akinél illegálisan van sok pénz a cihába otthon,az most lebukik,mivel be kell váltani,le kell cserélni.Vagy elúszik a pénze..Az ellenfeleit ezzel kiüti..

 87. 112:
  Frei Tamás egy hülye zsidó. Bár nekem lenne egy rakás forintom a cihában. A város teli van valuta váltókkal, átváltanám Euróra és élnék mint Marci Hevesen.

 88. 113!
  Tudom Tibor bá.(nem én mondtam ki hanem Te)..De azért igyekszem olvasni,mert nekem minden morzsányi információ amit ki tudok hámozni számít 😉

  Nem milliókról van szó,hanem több száz millióról..Azok az emberek nem úgy gondolkoznak..Azt nem lehet valuta váltóknál elintézni.

 89. 114:
  Melike, a forint konvertibilis. Egy egész láda 20 ezrest kivihetsz nyugatra és eladhatod (átválthatod) Nyugodj meg, akinek annyi pénze van, az tudja mit kell tenni.

 90. 115!
  Azért nyugodt vagyok Tibor bá.. 🙂

 91. Ha jó lenne az idő, holnap megbukna a kormány az internet adó miatt. 😀

 92. Tibor bá’:
  Láttam az RTL-klubos népszava cikk kapcsán a Facebook hozzászólásodat.
  Egy kis adalék:
  ” A Bertelsmannak biztos, hogy rossz az alku kiszivárgása. Arról szól, hogy pénzért befolyásolják a híradó hangvételét. Ilyen alkut egy nyugat-európai médiacég nyíltan nem vállalhat fel, erről iránymutatást közvetlenül a magyar RTL dolgozóinak nem adhat, ebből talán nagyobb botrány lenne, mintha a magyarországi bevételei 1-2 évre elapadnának. Ezért az sem kizárt, hogy nem a kormány szivárogtat, hanem olyanok, akik figyelmeztetni kívánják a Bertelsmannt: lesz aki gerjessze a botrányt, ha le akarják csavarni a híradót.”

  http://444.hu/2015/01/29/rtl-kormany-alku-csak-arcvesztes-ne-legyen/

 93. 123-hoz még:

  Itt egy cikk a földadóról:
  http://444.hu/2015/01/29/a-miniszterium-szerint-a-magyar-nemzet-valamit-nagy-istvan-allamtitkar-szajaba-adott/
  Érdekes a hivatkozási lista mno->cink -> 444
  Orbán a egész pályás letámadás miatt kezdi elveszíteni a média harcot.
  Marad az állami tv, meg azok átszervezése, ha bejön.

  Ha az RTL Klubbal kiegyezik, a következő a Simicska birodalom lesz, mivel látják azt, hogy kormánykritikus hozzáállással zsarolható, engedményekre bírható a kormány.
  Ezért lehet, hogy rá fognak erre a vonalra erősíteni.
  Ez meg akárhogyan is nézzük, a kormány gyengeségének a jele.

 94. 123:
  Azért szóltam hozzá, mert ez egy fajta közvélemény kutatás, ahol minden szavazat számít.

 95. Illés Zoltán: „Egy párt tagjának lenni azt jelenti, hogy seggnyalónak, gerinctelennek, elvtelennek, érdekhajhásznak, pénzsíbolónak kell lenni? Szerintem a párttagság nem jelent egyet a butasággal, az erkölcstelenséggel, a szakmaiatlansággal, a vélemény szabadságának megszüntetésével.”
  http://www.hir24.hu/belfold/2015/01/29/illes-zoltan-seggnyalok-gerinctelenek-elvtelenek-erdekhajhaszok-penzsibolok/
  Zolikám, igen, a fideszben ‘seggnyalónak, gerinctelennek, elvtelennek, érdekhajhásznak, pénzsíbolónak kell lenni…’ Bizony ám.
  Ángyán majd mutatja neked az utat… 🙁

  Akár így, akár úgy, egyre többen szólalnak meg. Ha így haladunk, talán nem lesz törzshely a királyi páholy az Operaházban…

 96. „Ha az RTL Klubbal kiegyezik, a következő a Simicska birodalom lesz, mivel látják azt, hogy kormánykritikus hozzáállással zsarolható, engedményekre bírható a kormány.
  Ezért lehet, hogy rá fognak erre a vonalra erősíteni.
  Ez meg akárhogyan is nézzük, a kormány gyengeségének a jele.”

  Kíváncsian várom a folytatást….

 97. 127:
  A dolog világos. Simicska azt tippeli, hogy Orbán elvérzik a keleti nyitása miatt, és nem akar vele bukni. Kihangsúlyozza az oroszokat, és a diktatúra építést. Könnyen lehet, hogy már összedugta a fejét Washington képviselőjével.

 98. 129: Nem hinném, hogy Simicska konkrét lépéseket tett volna. Én pont az ellenkezőjét gondolom – őt vezették neki a falnak és most totálisan lépéshátrányba került. Egyszer régen OV úgy nyilatkozott róla, hogy több esze van, mint két professzornak. Ez igaz lehet gazdasági ügyekben, de én úgy hiszem, hogy a politika frontján most el fog vérezni OV-val szemben – a gazdasági ereje ellenére.

  Hacsak –
  „Ez az elhullás mit jelenthet? Távozni kell az országból, föl kell adni az érdekeltségeit? Vagy fizikai elhullás?
  Fizikai, persze, fizikai, én fizikailag gondoltam végig a dolgokat.
  Mármint belehalhat ebbe a konfliktusba?
  Persze. Természetesen! Simán! De odáig el is megyek!” – ezt nem gondolja ellenkezőleg is komolyan és a pénzét felhasználva ‘leveteti’ a sakktábláról a fontosabb bábukat. Majd meglátjuk, hogy vizsgázik a TehetetlenEmberekKlubja… 😉

 99. Egyelőre a legjobb poén, hogy Bayer Zsolt az a világszenzációt jelentő ember, akivel szemben még Simicska Lajos is erkölcsi magaslaton áll… 🙂

 100. 130:

  Ha felidézed, hogy játszott a veszprémi indulás gondolatával, akkor világos, hogy ez nem egy meglepetés szerű támadás (ahogy be van állítva), neki ezzel számolni kellett. Különben én továbbra is USA hátszélre gyanakszom.

 101. 132: Repedezett már a kapcsolat egy ideje, ez köztudott volt.

  133: Simicska bármit is akar, először is be kell kerülnie a köztudatba. Ehhez hangoskodni kell…

 102. 128:
  „”Bocsánatot kérek, de szerintem ez a dolgok természetes rendje, az lenne a rossz, ha mi ragaszkodnánk a dolgainkhoz. Leülünk, változtatunk” – mondta.

  „Még egyáltalán nem biztos, hogy kiterjesztjük az adókat” – válaszolta Rogán egy olyan kérdésre, ami a változtatásokat részletezte volna.”

  http://index.hu/belfold/2015/02/06/rogan_egyaltalan_nem_biztos_hogy_kiterjesztjuk_a_reklamadot/

  Ugye, ugye, hogy zsarolhatók?
  Egyre több hátrálás van, régebben nem ez volt a jellemző.

 103. Találó elemzésnek tűnik:

  http://koczianpeter.blog.hu/2015/02/06/ezert_all_szemben_egymassal_orban_es_simicska

  Egy raciionális magyarázat a gigantikus vagyonhalmozásra, lopásra, nem hedonizmus az ok, hanem OV így építhetett magának hatalmi bázist, hogy Simicskát leépíthesse:

  „A második kétharmados kormányzás azért is fordulópont, mert Orbán pénzügyileg is ki akart szabadulni Simicska befolyása alól. Ha a MET tulajdonosai, vagy akár Mészáros Lőrinc is olyan vagyont birtokol, amely adott esetben Orbán rendelkezésére is állhat, akkor a miniszterelnök 2014 óta tudatosan szakad le pénzügyileg Simicska Lajosról. A rövid idő alatt óriási mértékű vagyon felhalmozás pedig azt mutatja, hogy Simicska befolyása oly nagy, hogy azt csak százmilliárdokban mérhető vagyon elemekkel lehet ellensúlyozni, ha az embernek gyorsan van szüksége milliárdos hozamokra.”

 104. 137: „OV így építhetett magának hatalmi bázist”

  Arma, tudod hogy hívják azt az embert, aki mindentől és mindenkitől függetlenül, egy személyben akar hatalmat gyakorolni?

 105. 138:
  Csak nem köztársasági elnök? 😀

 106. „Engem is le lehet lőni…” Nyilatkozta Simicska….

  Ki volt az a médiacézár akit korábban, látványosan, nyílt színen lelőttek ? (ps. Fenyő…)
  Kinek is volt útjában ?
  Tud valamit ez a Simicska…

 107. „Épül az új vasfüggöny. Egyelőre csak befelé zár. Ha Orbán Viktor egyet gondol, lezárja a kijáratot is; nem lehet a végtelenségig kiengedni a rabszolgákat, a végén nem lesz kit kifosztani. Egyébként sem vet jó fényt az illiberális demokráciára, ha onnan boldog-boldogtalan menekül.” Kertész Ákos
  http://nepszava.com/2015/02/velemeny/kertesz-akosisten-akarata.html

 108. 144:
  Kertész Ákos maradjon csendben, még akkor is ha sok mindenben igaza van. A magyar zsidó elsősorban zsidó és csak utána magyar. A rendszerváltás után a tisztességesen felépített gazdasági rendszer helyett a nemzeti vagyon szétlopását a zsidóság kezdte el. A többiek csak követték, ha tehették.

 109. 144: Csak azért raktam be, mert azt mondja, amit én is – ez a nagy idegen-ellenesség a határ lezárásának az előjátéka.

  Különben Kertész Ákos nem ír mostanában rosszakat – korábban pedig szidtam én is rendesen…

 110. 146:
  Nem fogja, mert azonnal elzárnák a pénzcsapot.

 111. 147: Nem vagyok benne biztos, hogy OV a mi logikánk mentén halad…

 112. Kertész hülyeséget hablatyol mint mindig.A lényeget nem mondja.

 113. Veszprémben 1/3-dal bukott a fideszes jelölt és vele együtt a 2/3-ad. Bár ez csak szimbolikus /majd lefizetnek pár nemfideszest szükség szerint/, de azért lájkolom.

 114. 150:
  Köszi. Én a táncdal fesztivált hallgatom az Éva oldalán. Meg vagyok győződve arról, hogy a Fidesz 21 százaléka, a közvélemény kutatás szerint, torzan adja vissza a valóságot. A megkérdezettek nem merik bemondani a valóságot. — Nem hiszem, hogy lefizethetnek nem fideszes képviselőt, mert azt a tömeg megölné.

 115. 151: „Nem hiszem”
  Nem kell a fidesszel együtt szavazni, elég, ha beteget jelent az illető. Mindig a jelenlevő képviselők 2/3-a az érdekes.
  Ment már át úgy is törvény, hogy Vona és Gyurcsány hiányzott /nem nekem 🙂 / a parlamentből, miközben a fideszesek nem voltak teljes létszámban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük