(3750) Isten nem ver bottal

Tibor bá’ fordítása online

 

Január 6.-án elhunyt Cirsten Weldon, egy QAnon mozgalmat támogató, szélső jobbos, oltástagadó, a COVID-19 vakcinák ellen gyűléseket tartó aktivista.

Weldon, követelte Dr. Anthony Fauci kivégzését, mert szerinte Fauci híve volt a veszélyes, COVOD-19 elleni vakcinák alkalmazásának, amiért fel kellene akasztani.

Weldon leállt üvöltözni oltásért sorba álló emberekkel. „Az oltás megöl benneteket.”

Weldon decemberben lett beteg. Videó üzenetében azt állította, hogy bakteriális tüdőgyulladása van. Továbbra is vakcina ellenes maradt. December 27.-i üzenetében azt mondta, hogy nem hiszi, hogy meggyógyul. „Ki vagyok merülve és nagyon nagyon gyengének érzem magam.

Nem ő az egyetlen anti-vaxxer aktivista. Rádió bemondó Douglas Kuzma meghalt január 3.-án. Robert David Steele hirdette, hogy a COVID-19 egy „rémhír”, ami halálát okozta. Másik QAnon hívő, szintén anti-vaxxer Veronica Wolski egy hónappal később követte.

Galilei Galileo az utolsó pillanatban visszavonta nézeteit, és életben maradt. Az anti-vaxerek az utolsó pillanatban is hazudnak (és belehalnak), mégis sokan hisznek nekik.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

15 gondolat erről: „(3750) Isten nem ver bottal

  1. Re: Tibor bá’
    Ne haragudj, de a Galilei hasonlat rossz, mert igaza volt a heliocentrikus világképpel, csak azért vonta vissza, hogy ne égessék meg(jó viszonyban volt a pápával, megúszta egy házi őrizettel).
    Megjegyzem suttyomban kicsempészték az őrizet alatt az összes kéziratát, amit végül kiadtak,így ló alkatrészt ért végül a cenzúra… 🙂
    Ez analóg módon azt jelenti, hogy igaza van a antivakcinásoknak, és a fősodor média az akkori egyházi inkvizítirok… 😉

    Margóra:
    Maga a Pfiser góré napokban mondta ki nyíltan, hogy a vakcináik nem védenek semmit az omikron ellen, max a szövődményeket tudják csökkenteni… Hol vagyunk már a 95% védelem mantrájától…

  2. A lázadók sorsa általában megvan írva. Az extrém nézeteket képviselők (akárcsak Gödény meg társai) többet ártanak, mint használnak. Maguk köré gyűjtik, akik a rendszerrel szemben kritikusak lennének, majd magukkal húzzák a sűllyesztőbe. Akik őket követték azok mind be fogják oltani magukat, az szinte garantált.

  3. Na, itt hagyom a saját kétcentes – vagy még kevesebbet érő 😛 – véleményem:
    a georgiai guide stones szerint le kell csökkenteni a bolygó humán populációját mintegy fél milliárd főre. 😐 Nekem az az érzésem, hogy elsőkként a tényleg here értékű (mézelő méhekre utalnék 😛 ) jószágokat selejtezik ki, ebben a kovid-kísérletben (is). 🙁
    Ami számomra szomorú, hogy óhatatlanul járulékos veszteségekkel jár az efféle létszámcsökkentés… Magyarul, füves repülőrétek kantinjaiban és hangárjaiban azt tanultam, hogy „aki hülye – meg fog halni!” Picit gáz, hogy egy hülye több értelmesebbet is magával tud és ránt is a halálba… :-\

  4. 1 – dajtás:
    Az analógia abból áll, hogy aki időben visszavonja tanait, az éleben marad. Itt a tanok minősége nem jön számításba.

  5. Re:4
    Értem amit írsz, csak a jelenlegi helyzet nagyon hasonlít az akkorira, igaz ma nincs direkt égetés, csak karakter gyilkosság.

  6. Re:2
    Én ebben nem lennék annyira biztos… 😉
    Eminens Izraelben is kifulladt a 4. oltási kampány, mert nem látták értelmét, és ahogy írtam, maga a Pfizer főnöke is kimondta nyíltan, hogy az omikron ellen kb semmit sem ér az oltásuk.
    Persze ha a döntéshozók jól meg vannak kenve, akkor lesz még 8. oltás is, csak értelme nem sok lesz.

    Régen írtam, hogy egy Lambót akarunk kispolákkal utolérni, ami miatt eleve kudarcra volt ítélve a tüske fehérjére támaszkodó kísérleti vakcina. Persze kell némi idő, mire a mantrák kiürülnek a fejekből.

    Margóra:
    https://www.bloomberg.com/profile/company/7535532Z:LN
    Erről mintha olvastam volna bő fél éve…

  7. 6: dajtás , gondolom ez a Bloomberg cikk akart lenni a link:

    Gyengíthetik az immunrendszert és kifáraszthatják az embereket a négy havonta megismételt megerősítő oltások amellett, hogy nem is kivitelezhetők – figyelmeztetett az Európai Gyógyszerügynökség (EMA). A hatóság legkorábban áprilisban hagyhat jóvá specifikus vírusvariáns elleni vakcinát, amilyen a Pfizer fejlesztés alatt álló oltása.

    Vakcinafigyelmeztetés érkezett: gyengíthetik az immunrendszert az ismételten beadott megerősítő oltások
    https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220112/vakcinafigyelmeztetes-erkezett-gyengithetik-az-immunrendszert-az-ismetelten-beadott-megerosito-oltasok-520700

    https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-01-11/repeat-booster-shots-risk-overloading-immune-system-ema-says

  8. Re:7
    Igen erre a cikkre gondoltam, csak valamiért ezt rakta a telefonom a vágólapra.
    (Le is kellene szoknom a telefonon való fórumozásról, mert kész kínszenvedés rajta gépelni, mert 100 szavas szókincsű emberekre van kalibrálva a prediktív bevitel… 🙂 )

  9. 7.
    Sokan sejtették ezt az elejétől fogva, de ez a hír se fog sok emberhez eljutni. Amilyen kevés infot ír róla már jelzi előre, hogy jól el fogják hallgattatni. Oltás gyengíti az immunrendszert még összeesküvés-elmélet kategóriába van sorolva, még korai hogy elismerjék, többen kell oltassanak ahhoz előtte.

  10. A **THE LANCET vagy a KNESSET közleményeiben**-ben kicsit másképp írnak a negyedik adag erősítő vakcináról is (2022. január 4. és 11.)
    De amúgy mindegy mit írok.
    Nem?

    Március végére is ilyen nagy lesz az a kicsi szátok?

  11. Állítólag Baltimóre városában az a helyzet most, mint nemrég Bukarestben.
    A mentőautók mellé, tűzoltókocsikat is befogtak a rohangálásra, de még a kórházak kapujában órákat várnak az autók, míg odabennt kilogisztikázzák a jövevénynek való helyet…

    A virginiai Ralph S. Northam kormányzó szigorú intézkedéseket foganasított 2022. január 10.-én.

    De persze mantrázzátok tovább az őrültségeiteket.

  12. Re:12
    Valami oka van, hogy így áll a helyzet, és ez neked nem fog tetszeni, de köze lehet az oltáshoz…

  13. A cikkhez még annyit, hogy Isten lehet nem ver bottal, de a rendszer se ver azzal, hogyha befolyással rendelkezel (amit a rendszertől kaptál) és nyilvánosan szembeszállsz, ami mindig is életveszélyes vállalkozás volt, legyen bármekkora demokrácia.

  14. 3, zapverho:

    azzal a gránit reklámtáblával a járványügyi laposföldhívők alá adod csak a lovacskát a”mítoszrombolók” szerint is. Nem vagy te ilyen.

    %%https://tinyurl.hu/OCAk/%%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük