(4118) Nyugati civilizáció

Tibor bá’ fordítása online

 

A nyugati civilizáció a haláltusáját vívja

Paul Craig Roberts
(sz:1933.02.11)

Az 1960-as években Európa európai volt. Németország német volt. Franciaország francia volt. Olaszország olasz volt. Hollandia holland volt. Svédország svéd volt. Spanyolország spanyol volt. Ma ezek az országok olyanok mint a Bábel tornyai, mint az Egyesült Államok és Kanada. Még a 21. század elején is a bevándorlók-megszállók a spanyol lakosság mindössze 1,6%-át tették ki. Húsz évvel később a bevándorlók-megszállók a lakosság 15%-át teszik ki. A bevándorlók a német lakosság 26%-át teszik ki ( https://www.dw.com/en/german-population-of-migrant-background-rises-to-21-million/a-54356773).

A bevándorlók-megszállók a városokban koncentrálódnak. https://qz.com/337508/london-has-more-people-than-ever-and-44-are-ethnic-minorities  E jelentés szerint a 2015-ben „London lakosságának 44%-a feketékből és etnikai származásúakból állt.a 2001-es 29%-ról. 2020-ra a bevándorlók aránya 55%-ra nőtt.Nagy-Britannia fővárosának már nincs brit etnikai többsége.

A migrationwatchuk.org egyik jelentése arról számol be, hogy Nagy-Britannia külföldön született lakossága 2001 és 2020 között megduplázódott. „London (55%), Slough (69%), Leicester (58%) és Luton (57%) lakosainak többsége etnikai kisebbségi (EM) hátterű.Az EM részesedése 2016-ban 60% volt Londonon belül, 48% Birminghamben és 42% Manchesterben.”

Sok más, korábban brit város jelentős demográfiai átalakuláson ment keresztül https://www.migrationwatchuk.org/briefing-paper/493/immigration-and-population-change-in-the-uks-towns-and-cities

A korábban etnikai eredetű európai országok demográfiai változása drámai hatással volt .Az angoloknál most a pakisztáni származású Sadiq Aman Kha London polgármestere.Rishi Sunak brit miniszterelnök indiai származású.Lehet, hogy mindkét férfi inkább brit, mint maguk az etnikai britek, de ennek ellenére a legmagasabb pozíciókat már nem az etnikai britek töltik be.

Az igazi változások a környék és a város szintjén következnek be.Például a 265.000 lakosú Rotherhamet, amely korábban virágzó brit ipari erőmű volt, ellepték a pakisztáni bevándorlók.

Theodore Dalrymple a City Journal-ban (2023. tél) és a BBC arról számol be, https://www.bbc.com/news/uk-england-south-yorkshire-28939089  hogy a 21. században legalább 1400 fehér 11 éves brit lányokat pakisztáni férfiakból álló bandák csalogatták, elrabolták, fogságban tartották és csoportosan megerőszakolták. A gyerekeket megverték, leöntötték benzinnel, felgyújtással fenyegetőztek, és más városokba szállították őket. Néhányat meggyilkoltak, mások pedig heroin-túladagolásban haltak meg. Egy 16 éves lány, többszöri nemi erőszaktól terhes, két pakisztáni fiatal 40-szer megszúrta és egy csatornába dobta. Az egyiket felmentették a gyilkosság vádja alól. A másik 17,5 év börtönt kapott. Ezzel szemben Julian Assange, akit semmilyen bűncselekményért nem ítéltek el Nagy-Britanniában, egy évtizede van börtönben. A brit igazságszolgáltatás keményebben bánik az igazmondókkal, mint a gyermekgyilkosokkal.

Ahogy teltek az évek, semmit sem csinált a rendőrség vagy a hatóságok. Dalrymple szerint „a Rotherham Metropolitan Borough Council igazi problémája az volt, hogyan leplezzék le a helyzetet”. A hatóságok attól tartottak, hogy ha a hír elterjed, az hiteltelenné teszi a kormány bevándorlási politikáját. A rendőrség attól tartott, hogy rasszizmussal vádolják, amiért megvédték a fehér lányokat a színes bőrűektől. Mint a fehér nők Svédországban, Rotherham fehér brit lakossága is rettegésben él saját hazájában.

Ez sok európai és amerikai városban így van. Vannak területek, ahová nem mennek be fehér emberek. Mivel a rasszista vádaktól való félelem hátráltatja a bűnüldözést, még a felsőbb osztályú fehér negyedekben, például az atlantai Buckheadben is előfordulnak otthoni betörések. A rémületet és a terrort a fehér liberálisok és a kereskedelmi reklámok örömteli sokszínűségnek és multikulturalizmusnak minősítik. A fehér országok kormányai már nem képesek a realizmusra. A fehér emberek mindenhol túlságosan félnek ahhoz, hogy megszervezzék és megvédjék magukat. Felismerik, hogy országaik kormányai ellenük vannak, és hogy a fehér emberek minden szervezkedési kísérletét „fehér felsőbbrendű felkelő csoportnak” fogják minősíteni, és annak vezetőit és tagjait letartóztatják. Ma a démonizált és védtelen fehér emberek ugyanabban a helyzetben vannak, mint a zsidók a náci Németországban. Az a tény, hogy a fehérek még mindig az országok teljes lakosságának többségét alkotják, nem számít, mivel akadályozzák őket a szervezkedésben. Még csak nem is tiltakozhatnak helyzetük ellen anélkül, hogy ne neveznék őket „rasszistának”. Valójában sok fehér ember képtelen felismerni szorult helyzetét. A szociál-darwinizmus végül is valóságos, és a fehérek bebizonyították, hogy nem ők a legalkalmasabbak a túlélésre.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

116 gondolat erről: „(4118) Nyugati civilizáció

  1. Az, hogy ez a világ nem normális, számomra már természetes, tehát nem bagatellizálom el a mai posztban leírtakat.
    De Szombathelyen van egy építmény, íme:
    https://www.nyugat.hu/var/improxy/bW9ya1xDbGFzc2VzXEltYWdlXFRodW1iXEZIRFBpY3R1cmU_/p2/01/p201805064e1c4db2.jpg
    ma is áll:
    https://static.szombathelypont.hu/image/2014/09//thax2-emlekmu-szombathely-2010jpg.jpg
    és hirdeti, amit még úttörő gyermekkoromban tanítottak róla, belevésve minden felnövő nebuló emlékezetébe, hogy
    „a szigorúan kelet felé tájolt”, felmagasodó szárnya a szovjet, szocialista kelet felemelkedését,
    a lehanyatló, „szigorúan nyugat felé tájolt” szárnya pedig a rotható, imperialista nyugat jövőjét szimbolizálja.

    Úgy tűnik ez a műemlék ismét aktualitást nyer, de kétlem, hogy a történet vége ne ugyanaz lenne, mint a hetvenes évek és az ezredforduló vonatkozásában volt, noha akkor is, tényleg nagyot fordult a világ.
    Jó hír, hogy Orbánnak nem kell új emlékművet építtetnie, elég egy kicsit felpofozni ezt a „betonszökevényt” a történelem útvesztőjéből! 🙂
    Aztán egyszer majd, talán -aktualitás hiányában- elbontásra vagy átalakításra kerül…

    Amúgy kiemelt turisztikai „látnivaló”, eredetileg „felszabadulási emlékmű”:
    https://szombathely.varosom.hu/latnivalok/szobrok/Felszabadulasi-emlekmu-2.html
    Szerintem beszédesebb minden szónál (az emlékmű és a története, valamint a mai helyzet értékelésére vonatkozóan is)…

  2. A kérdés viszont nyitott: a többségi „fehér” társadalom demográfiai mélyrepülését, az ebből következő szociális és társadalmi összeomlást hogy tudná a „nyugati” társadalom orvosolni vajon? A „fehér,” nők nem szülnek gyereket, mert dolgoznak, tanultak, vagy egyszerűen nem látják a jövőt. A bevándorlás engedélyezése az egyedüli megoldás. Ez viszont valóban szétzilálja az eddig egységes társadalmakat, de kompromisszumot kell kötni. Van jobb ötlete valakinek?

  3. 2: Minato:
    Magyarországon ez a kérdés a cigánysággal már rég eldőlt.
    Nem is értem, milyen alapon hangzik el bármilyen kritika ezzel kapcslatban a nyugattal szemben részünkről?

  4. 2 Minato

    ” Van jobb ötlete valakinek?”

    Igen. Van két gyerekem. Más is követheti ezt a példát, esetleg túl is szárnyalhatja

  5. Van egy nagyon jó könyv : Pokol Béla : Európa végnapjai.
    A tanulmány külön érdekessége, hogy 2011-ben íródott. Elég sötét jövőt vizionált, de így 12 év távlatából, az a végkövetkeztetés, hogy ne igazán számíts jobbra.
    Nagyon megéri elolvasni!!
    Fülszöveg: https://moly.hu/konyvek/pokol-bela-europa-vegnapjai

  6. 4. hargi: itt 3. De nem rólunk van szó, hanem a többségről 🙁

  7. Nem egyszerű a probléma.
    Az európai társadalmak kitermeltek egy olyan generációt, amelyik nem akar szaporodni, utódot nevelni.
    Ez az ország lassú demográfiai és gazdasági elsorvadásával fenyeget.
    Erre kitalálták a tömeges bevándoroltatást, ez megoldja a hiányzó munkaerő problémáját, a belső fogyasztás fenntartását.
    A bevándorlók egy része asszimilálódik, a tehetségesebbje akár magas pozíciókig is juthat, lásd a fent említett példákat.
    Ezek valóban, akár britebbek is lehetnek a briteknél, teljesen azonosulnak az ország mentalitásával.
    Persze sokkal több a minimum szinten tengődő, szociális terhet jelentő rész. De ez is ki fogja termelni minden generációban a maga értelmiségi hányadát, elitjét, akik kitörnek környezetükből.
    De bizonyára van egy olyan motiváció is a nyugati vezetőkben, hogy nehogy hátrányba kerüljön a csökkenő népességű ország a népességét bármilyen eszközzel megőrző, vagy éppen növelő riválisokkal szemben, nem akarnak lemaradni.
    Egy esetleges háborúban ágyútölteléknek a bevándorló is jó, ahogy az volt a korábbi háborúk idején is…

  8. Mit lehet hozzátenni .Valószínű hogy a feketék aránya tovább gyorsul ugye a petri csésze….Viszont ami miatt lehet hogy nem következik ez be az a drága lakhatási és megélhetési költség.Például lehet már egy mostani 20 éves kis muszlim picsa franciaországban lehet nem szül már 5 gyereket hanem cosmopilita módon él és a telefonját nyomkodja.Namost ha sokan lesznek így akkor megáll(hat) a feketék szaporodása is.
    Amúgy Mo-on azt látom hogy a cigányok valamelyest integrálódtak.Ugye 20-30 éve mikor még nem voltak multik ők sem nagyon dolgoztak.De most megváltozott a világ, jelenleg azt látom hogy sok cigány elmegy rakárba, targoncásnak , összeszerelőnek stb…Persze kialakult az a kép hogy nyugaton a migránsok rosszak és nem dolgoznak.Nemtudom biztos van közöttük ilyen de a többség szerintem dolgozik és nagyjából beilleszkedett a társadalomba. Persze rossz látni hogy a német nem német stb….De összeomló világunkban talán már ez nem sokat számít.
    Valamilyen szinten engem jobban aggaszt pl az hogy lesz e orvos 5-10 év múlva, lesz e még nyugdíjunk, milyen drága lesz a megélhetés és milyen lesz a közbiztonság.Bár ha úgyis kihalunk nemsokára akkor mindegy.
    Azon is gondolkodtam hogy itt az ismerősök körében tényleg az van hogy alig van olyan ahol van gyerek.Ahol van is 30-40 évesen szülnek már.Na és mi vár a mai 30-40 éves ganerációra ahol nincs gyerek vagy esetleg párkapcsolat sem.Ugye idősebb korra a magány .Érdekes hogy még csak a 80-90-es években is alap volt a 2 gyerek egy házaspárnak.Valahogy volt egy egésszéges társadalom.A mama 50 évesen már mama volt mert volt unoka és erős volt a családi kötelék.Most meg ugye 40 évesen szingli vagy nem is szült és nem is szül.Óriási katasztrófa lesz ebből később.Tehát az hogy mama,papa 55 évsen nyugdíjba megy mint régen , gyerekek, unokák , egészség stb mint régen már nem adatik meg sokaknak.
    Valahogy elcsesztük a világot mert sokan mondják hogy régen jobb volt minden és sokan élnének inkább a 80-as években de ebben a társadalmi berendezkedésben az emberi viselkedésforma ezt produkálja.

  9. Tiborbá:
    A 9-et töröld, mert ua., mint az 1., csak átszerkesztés előtti verzió…
    Valahogy megkeveredhetett, gondolom a linkek miatt… Köszönöm!

    Minato, hargi:
    Ez a gyerekkérdés nem ilyen egyszerű, s megoldásként sem hoz üdvözülést, mert a globalizált rendszerben kell gondolkodni, hiszen abban élünk.

  10. 2 Minato, ez egy mérgező hazugság. A nyugati civilizációnak, a „fehér embernek” sok problémája van, ezek közül egyiket sem old meg – még csak nem is enyhít – a színes hordák beáramlása.

    A fő problémánk az, hogy olyan vezetői réteg került hatalomra, akik elárulják a népet. Korábban egyszerűen hidegen hagyta a vezetőket a szegény emberek sorsa, mára a helyzet sokkal rosszabb: aktívan dolgoznak nemcsak az egész nép tönkretételén, de az egész civilizáció eltörlésén. Mindent, amit őseink értéknek tartottak, el akarnak törölni. Már démonizálják a hagyományos értékeket, még a legegyszerűbb, közhelyes trivialitásokat is tagadják, és aki ki mered mondani a nyilvánvaló igazságot, gyűlölködő nácinak bélyegeznek és elhallgattatnak. Még nem győztek, még nem törölték el az igazságot, de ha csak rajtuk múlik, nem sok időnk van hátra.

    Ha meg akarjuk oldani a problémáinkat, akkor először is meg kell szabadulnunk ettől az ellenséges rétegtől, akik valahogyan átvették az irányítást, azután vissza kell térni azokhoz az értékekhez, amik mentén évezredeken keresztül sikeresen működtek a különböző civilizációk. Amik között ott van a tisztesség, a becsület, az értelmes önmegtartóztatás, a jövő generációk kedvéért való áldozat, a kemény munka, a tanulás és a tudás megbecsülése.

  11. 7 hubab, ez egy téves érvelés.

    1. Az 1-2 közötti termékenységi mutatóból adódó lassú népességcsökkenés és elöregedés egy kihívás, de messze nem olyan probléma, amit egy fejlett társadalom saját erőforrásaiból ne tudna orvosolni.
    Befektetések, oktatás, automatizáció, a termelékenység és a hatékonyság folyamatos növekedése – ezek együttesen lehetővé teszik, hogy egy társadalom egyre szűkülő aktív réteg mellett is működni, prosperálni tudjon.
    Na, persze ehhez nem ártana, ha nem a profitmaximalizálás lenne az egyetlen hajtóereje a társadalomnak, hanem az életminőség legalább annyira hangsúlyos lenne, de Európában ennek is vannak hagyományai.

    2. A nemdolgozó, bűnöző bevándorlók tömegei még a gyárakban fellépő munkaerőhiány problémáján se enyhítenek semmit. Viszont minden egyéb problémát durván súlyosbítanak. Így már nem elég, hogy a saját öregjeinkről, gyerekeinkről és rokkantainról kell gondoskodni, de még ráadásul erről az összeférhetetlen parazita rétegről is.

  12. Horváth Csongor,

    „és hirdeti, amit még úttörő gyermekkoromban tanítottak róla,”

    A haldokló ( sőt, rothadó) nyugat legendája örök és megunhatatlan hazugság:-)
    olcsóbb ezzel etetni a nyomorultakat, mint igazi kenyérrel.
    Hofi mondta valahogy úgy: „csak már addig ne pusztuljon el, amíg kölcsönt nem kapunk tőle”:-)
    Gondolom a szerző se nyugaton él, fel se tételeznék ilyet.

    Itthon év vége felé a postán néha tömeges nyugdíjas találkozóba futok bele, járókerettel mennek átvenni a 10 ezer forintos utalványt, amit „Orbán küld” nekik.
    Vehetnek belőle hatósági áras csirke farhátat. Elképzelem, ahogy közben szörnyülködnek a nyugat hanyatlása miatt.

    ( az Ír após-egykori jelöltem, nem evett még soha farhátat, ha a kormány azt biztosítana neki, 80 évesen is megpofozná a képviselőjét. cserébe heti háromszor elmegy a pub-ba, Guiness-t iszogatni a cimborákkal. Minden hétvégén étterembe megy az asszonnyal, esetleg a gyerekekkel is. Borravalónak többet ad szerintem havi szinten a 10 rugónál.
    Ingyen farhátat ugyan nem kap, de mint nyugdíjas ingyen járhat konditerembe és uszodába, ami minden kisvárosban séta távolságra van. szüksége is van a jó kondira, több hetes Új Zélandi kerékpár túrára készülnek az asszonnyal).

    Nem lehet itt se mindenki teljesen hülye, emberek! Hát nem létezik, hogy ne legyen gyereked, ismerősöd aki a haldokló nyugatra menekült, és esze ágába sincs visszajönni. Sőt, nem is értené az erre vonatkozó kérdést..

    Annyit tudok tanácsolni, hogy évente 5-10 alkalommal utazzatok már el, igen oda, a veszélyes nyugatra. Bécsbe, Prágába, Berlinbe vonattal, fillérekért eljuthat, aki csak akar. Győződjetek már meg, hogy nagyon hülyének néznek benneteket!

  13. „A bevándorlók a német lakosság 26%-át teszik ki ( https://www.dw.com/en/german-population-of-migrant-background-rises-to-21-million/a-54356773).”

    Azért a fogalmakat nem biztos hogy ennyire érdemes összekeverni…
    A német adatokban „migráns hátterű” mindenki, akinek valamelyik szülője nem német állampolgárnak született. Akár az is, akinek egyik szülőjét szudétanémetként űzték át Csehszlovákiából, míg a másik szülőjének családja már a német császárság kikiáltásakor is annak területén élt. Ezeket a poszt interpretálása „bevándorló” címkével látja el, kb úgy, mintha egy Erdélyből/Felvidékről/Vajdaságból még a szocializmus idején átköltözött szülő már Mo-n született gyerekét is bevándorlónak neveznénk…
    Érdemes a linkelt cikket elolvasni, mert abban szerepelnek még érdekességek. pl hogy a migráns hátterűek 65% Európán (35%-a EU-n belüli) migrációs gyökerekkel rendelkezik. (A cikkből nem tiszta, hogy a jelentős migrációs forrást jelentő Törökországot az európai országok közt kezelik-e.) A törökök mellet a legtöbb migrációs háttér Lengyelország és Oroszország felé mutat.
    Csupán 1 millióan (a migráns hátterűek 5%-a) rendelkezik afrikai gyökerekkel.

  14. 13 – Avatar:
    Nekem itt Magyarországon 5 % néger is sok, ha 95 % ukrán. Egy felvidéki, erdélyi. bácskai, vagy ungvári magyart nem tekintek bevándorlónak, mindössze haza jött az ősi földre.

  15. Egy dolog az, hogy nyugaton jobb az életszínvonal. Nagyon szép, tényleg elismerésre méltó, de ez az elmúlt 500 év eredménye. Ami felé most tartanak, ahová viszik a hazaáruló vezetők ezeket az országokat, az viszont a teljes megsemmisülés, összeomlás.

    Hogy lehet a rotherhami tömeges erőszakot, és annak szisztematikus hatósági negligálását lesöpörni azzal, hogy valakinek az apósa milyen jól él odakint? Élhet akármilyen jól akárhány brit, ha ezeket hagyják megtörténni, ha megválasztanak egy pakit polgármesternek, és hagyják hogy ő megengedje a színeseknek a korlátlan bűnözést, akkor Britannia elveszett.

    Pont ilyen folyamatokból nőttek ki annak idején a nácik. A szélsőséges romlottság szélsőséges válaszreakciót vált ki.

  16. Ábel,

    „Ami felé most tartanak, ahová viszik a hazaáruló vezetők ezeket az országokat, az viszont a teljes megsemmisülés, összeomlás.”

    Ilyen ez a szabad világ, bárki bármit leírhat szabadon. A véleményedet te is leírhatod, tényként.

    „Hogy lehet a rotherhami tömeges erőszakot, és annak szisztematikus hatósági negligálását lesöpörni azzal” ?

    Nem söpörném le. Biztos , hogy van ilyen -is. Ebből levezetni a nyugat haldoklását, ahogy a szerző teszi, egész egyszerűen hazugság, semmi más. Nem ok-okozat, nem bizonyíték.

    Tudtad?
    „Az UNICEF felmérése szerint évente kb. 15 ezer gyermek lesz erőszakos bűncselekmény áldozata Magyarországon.”

    Ha nem pakik követik el az abuzust, akkor büszke magyar kebel dagadhat?

  17. „ha megválasztanak egy pakit polgármesternek, és hagyják hogy ő megengedje a színeseknek a korlátlan bűnözést, akkor Britannia elveszett.”

    Tényként közlöd, de ez is csak hazugság ( még csak nem is vélemény). Mentségként csak annyit tudnék elfogadni, hogy butaságnak nagyobb, mint hazugságnak.

  18. 17 Minden egyes gyermek elleni erőszak felháborító és tűrhetetlen, nyilvánvalóan. Viszont elegánsan elsiklottál a tény felett, hogy az angol rendőrség és ügyészség, bár értesült a paki bűnbanda ténykedéséről, hogy lányok ezreit rabolják el, erőszakolják meg és prostituálják, szándékosan nem tett semmit. Hagyta, hogy folytassák, éveken keresztül.

    Tudsz ilyen esetről Magyarországon, hogy a rendőrség szándékosan megengedi egy bűnszervezetnek, hogy gyerekeket erőszakoljanak ezrével?

    És egyébként igen, egész más színezete van egy bűncselekménynek akkor, ha azt bevándorlók követik el az őslakosok ellen, mint amikor családon belül történik.

  19. 18 szokja Tény az, hogy Sadiq Khan szisztematikusan leépítette a londoni bűnüldözést. De ez csak csepp a tengerben.

    Hírek ezrei jönnek tíz éve arról, hogyan szolgáltatja ki a politikai baloldal a nyugati civilizációt a bűnözőknek szisztematikusan. Amerikában ugyanúgy, mint Nyugat-Európában. Ébresztő!

    Mondjuk elég nyilvánvaló, hogy Te is a civilizációrombolók ügynöke vagy. Csak azt nem tudom, hogy megtévesztett, vagy tudatos romboló.

  20. Már tegnap kerestem Nigel Farage bakiját,de most már tényleg.

    https://www.dailymail.co.uk/news/article-3037282/Nigel-Farage-meets-62-year-old-Hungarian-working-hinge-factory.html

    Amúgy magyarkodásból kire gondolsz?
    Akiket fikázol?
    Itt maradtak,nem volt hova menniük.

    Nemrég megemlítettem a kárpátaljai volt munkatársamat,akinek több év ittlét és munkahely után állampolgársági vizsgát kellett tennie.

    Ma a kínai,vagy inkább ázsiai zokninepper zsebből kifizeti az állampolgári jogokat,hogy aztán szlovák rendszámú batárral viselkedjen ÚGY,ahogy a hazájában lelőnék a p..ba.

  21. „Mondjuk elég nyilvánvaló, hogy Te is a civilizációrombolók ügynöke vagy. ”

    🙂
    A pics@ba, lebuktam.

  22. https://www.youtube.com/watch?v=xG_baYmo62g&ab_channel=VeggieMoto

    És ezek CSAK az ázsiaiak,a többi,az államigazgatásba bevitorlázott kettőnél több gyereket vállaló magyar ellenesek szépen szaporodnak,a cigányt csak politikailag tartják számon akiket előhúznak a Hegedűs Zsuzsa féle csirke osztással választások előtt.

    Rombolnak,ahogy tudnak,de innen szép nyerni.
    Pár év múlva nem tudsz kivel szóba állni itthon,nem értik a TE nyelvedet a felszaporodott „magyarok”.

    De csak üsd azt a néhány százezret,1-2 milliót.

  23. 23 ötlet, ne haragudj, de nem értem, mi is lenne itt a mondanivalód. Hogy jön ez az izgi vietnámi üldözős videó a témához? Meg kiről is beszélsz itt?

  24. Bocs nem készültem magyarázattal.
    Ezek mindennapok,ha gondolod ugord át mert sokáig tart kifejteni.

    Hívhatnánk OFF-nak is,aztán vagy itt marad,vagy nem.

  25. 15: Én is pont arra akartam felhívni a figyelmet, hogy a 26% „bevándorló” között jelentős számú olyan lehet, akinek a felmenői a szomszédos országokhoz került német nemzetiségű, de csehszlovák (szudétanémetek), vagy lengyel/orosz (egykori porosz területek) stb állampolgárságú majd áttelepített/áttelepült szülők gyermekei, akiket maguk a németek se feltétlen ismernek fel, mint „bevándorló”, de a „migráns hátterű” statisztikába beletartoznak.
    Paul Craig Roberts számára ezek is „bevándorlók”.

  26. 26 Gratulálok hozzá, hogy sikerült a civilizációnkat fenyegető összeomlás egyik legsúlyosabb csomagjából ezt a „leglényegesebb” részletet kiemelni. Hogy valószínűleg létezik a statisztikában néhány százalék nem-is-igazán-bevándorló.

    Mégis mit változtat szerinted ez az összképen?

    A mellébeszélés, az megy.

  27. sikerült a civilizációnkat fenyegető összeomlás „egyik legsúlyosabb csomagjából..”

    Ábel.

    Van az a film, illetve talán jópár film, amikor a vegitelet pusztítása után az emberek vegetálnak a föld alatt, nem mer kimenni senki, mert a légkör mérgező, stb. Címet nem tudok.
    Aztán persze valakik mégis felmennek a felszínre, és happy end. Kiderül , hogy csak azért tartották rettegésben a népet, mert ez volt a hatalom érdeke, így lehetett legegyszerűbben kezelni őket.
    Na ez jut eszembe rólad most, ilyenkor.
    Rettegsz valamitől, ami nem létezik. Probléma persze sok van, például a migráció, de ezzel együtt is nagyon jó. Nagyon jó (talán a legjobb) időben élsz, ami valaha embernek juthatott.
    Főleg, ha nyugaton, demokráciában élhetsz ( jómódban, ami azt jelenti, hogy a tolvaj állam hagy élni).
    ( Ettől még lehet várni a vegiteletet, az utolsó napokat, főleg ha az ember elég öreg, és már leginkább a világvége gondolata tudja csak felvidítani, sőt).
    Átverés, hazugság a többi.
    Győződj meg róla.

  28. És még valami.

    Lehet más bőrszínü, nyelvű, vallású idegen embereket gyűlölni, akikről csak hallottunk, de beszélni soha nem is beszéltünk velük, persze.
    Őket ( a fantomokat) hibáztatni azért mert valaki szegény, öreg , és az élete elmúlt, ideje lejárt, pont akkor, amikor a legjobb korban élünk, de hát ez sajnos egyrészt senki se érdekel, másrészt meg az illetőnek se lesz jobb tőle…

  29. 28 (spoiler alert) nem biztos hogy erre gondolsz, de a kiváló Szexmisszió c. filmben is ez a vége , de a (béna) Hegylakó 2-ben is az a sztori vége emlékeim szerint, hogy a védőpajzsra már valójában nincs szükség. De ezekben a filmekben a sztori szerint legalább átmenetileg indokolt volt a rettegés…

    27 Szerinted néhány százalék, de csak a szudétanémetek kb 2,4 millióan voltak, akiket áttelepítettek, ami már eleve több. mint duplája, mint az afrikai gyökerekkel rendelkező bevándorlók No-i száma jelenleg.
    K-Európából összességében bőven 10 millió feletti németet ebrudaltak ki.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Flight_and_expulsion_of_Germans_(1944%E2%80%931950)
    De az idézett cikkben is szerepelt, hogy a „bevándorlók”, akik miatt Te összeomlást vizionálsz 65% Európán (35%-a EU-n belüli) migrációs gyökerekkel rendelkezik. Így inkább a nem európai gyökerű migránsokról mondhatjuk hogy csupán néhány százalékot jelentenek Németországban. Egyelőre nincs miért beszarni ott tőlük.

  30. Ma még nem gond bevándorlókkal pótolni a meg nem születetteket, mert a viszonylagos jólét vonzza őket (utána is jönni fognak, de az már a túlszaporodásból adódik, abban nem lesz köszönet, mert üres hely nincs, ha egy nép nem tudja feltölteni a területét, akkor feltölti más). Viszont a mindenféle bevándorló aligha javítja az őslakosság minőségét. Elég megnézni egy falut, hogyan különbözik egy székely falu egy román falutól, vagy a román a mellette lévő cigánytól. Pedig azonosak a feltételek. A városban persze már keveredik minden, meg is van az eredménye.
    A bevándorlók csak kis százaléka asszimilálódik és veszi fel az ország kultúráját, a többség élvezi a könnyebb életet, de megveti az őslakosokat, baleknak tartja őket.
    Például soha nem lesz belőlük az a német, akiket még németnek ismertünk. De rosszabb a helyzet, mert a mai német sem az a német. Ha egy osztályban jelentős számú a cigány, akkor a többiek az ő színvonalukra csökkennek, az kényelmesebb, mint küzdeni. Ugyanez történik az őslakossággal is.
    Az egész viszont egy időzített bomba. Addig van nyugalom, amíg jólét van. A jólétnek meg már vége, a tartalékok felélése történik.

  31. 28 Szokja
    Pl. a „Sziklaváros” ilyen film. Nem is azt hitetik el a föld alatt élőkkel, hogy a kinti világ élhetetlen, hanem azt, hogy csak a földalatti világ létezik. Nincs napsütés, szabad levegő, hanem csak a szent mindent működtető „generátoristen” van.

  32. 28. Szokja
    ” ( Ettől még lehet várni a vegiteletet, az utolsó napokat, főleg ha az ember elég öreg, és már leginkább a világvége gondolata tudja csak felvidítani, sőt).”

    Petrosz egy Görög bevándorló volt, aki egész életében dolgozott, és igazi fösvényként mindent eltett, amit keresett.

    Nem sokkal halála előtt így szól a feleségének:

    – Vula, amikor meghalok, azt akarom, hogy gyűjtsd össze minden pénzemet, és tedd be velem a koporsómba. Szeretném magammal vinni a pénzt a következő életembe.

    Így hát rávette Vulát, hogy teljes szívéből ígérje meg neki, hogy amikor meghal, gondoskodni fog arról, hogy minden pénzét a koporsóba helyezze vele együtt.

    Nos, valamikor meghalt.

    Péter „a koporsóban feküdt”, a felesége feketébe öltözve ült és sírt: „Péter, szerelmem, hová mész?” mellette pedig közeli barátnője, Taszia ült.

    Amikor a szertartás véget ért, és a pap a koporsó bezárására készült, a feleség felkiáltott: „Egy pillanatot kérek!!!”.

    Vula ezután egy kis fémdobozt helyezett a koporsóba.

    Aztán a pap lefedte a koporsót, és elkezdték leereszteni.

    Taszia a barátnőjéhez fordulva suttogva azt mondja:
    – Vula, tudom, hogy nem vagy annyira ostoba, hogy az összes pénzét vele együtt a koporsóba tennéd.

    „-Figyelj, Tasziám” – mondja Vula – „Ortodox Keresztény vagyok, és nem szeghetem meg a szavamat.Megígértem Péternek, hogy beteszem a pénzét a koporsójába.

    – Szóval azt mondod, hogy az összes pénzt az ő koporsójába tetted?!?!?!?

    – Természetesen megtettem – mondta a feleség.

    Minden pénzét összegyűjtöttem, betettem őket a bankfiókomba, és csekket vágtam neki.

    Ha be tudja váltani, akkor el is tudja költeni.

  33. De jók vagytok, igen, ezekre a filmekre gondoltam, de még van egy , az még nincs meg, pedig azóta ezen gondolkodom:-)
    A Szexmisszio, az mekkora film volt, azok a cickók basszus:-)

  34. Az önmagunkról és a világról alkotott elképzelés hamisságát Platón 2500 évvel ezelőtt a „Politiában” «Πολιτεία» mutatatta be „A barlang mítoszával” «Μύθο της Σπηλιάς.»
    Ott Platón egy barlang mélyére láncolt embereket mutat be, akik falra vetített árnyékokat figyelnek, amelyeket valóságként érzékelnek.

    /https://mymind.gr/i-pio-teleia-perigrafi-toy-matrix-mesa//

  35. 35: L. S.

    Erről ez a kisérlet ugrott be, utánnakerestem, forrást nem adtak meg, de a kognitív disszonancia tárgykörében hihető:

    „Körülbelül 30 évvel ezelőtt a Harvard Medical Schoolban végeztek egy kísérletet. Tudósok egy csoportja fogott néhány kiscicát, és felnevelte őket egy vízszintes csíkozású szobában. A szobában minden vizuális inger vízszintes volt. A cicák egy másik csoportját egy olyan szobában nevelték fel, ahol csak függőleges csíkok voltak. És amikor ezek a kiscicák felnőttek és bölcs, öreg macskákká váltak, kiderült, hogy a macskák egyik csoportja csak a vízszintes világot látja. A macskák másik csoportja pedig csak a függőleges világot látta. És ennek semmi köze nem volt e macskák hitrendszeréhez.

    Ezt a jelenséget a pszichológusok korai kognitív elköteleződésnek nevezik. Korai, mert a fejlődésünk nagyon korai szakaszában tesszük ezt. Kognitív, mert így tanulnak, vagy így látják a világot a világról alkotott megszokott felfogásuk prizmáján keresztül.”

    „Ezeknek a kísérleteknek számos változata létezik. Indiában, amikor elefántokat idomítanak, vesznek egy bébielefántot, és egy vaslánccal egy hatalmas fához kötözik. Aztán elkezdik csökkenteni a lánc és a fa méretét. Végül egy felnőtt elefántot, amely már egy hatalmas, erős állat, egy vékony kötéllel egy gyenge bokorhoz kötöznek, de az elefánt nem tud megszökni, meg sem próbálja!

    Testével-lelkével elkötelezte magát a börtönben való létezés mellett!

    Vagy tehetünk egy másik egyszerű kísérletet is. Fogj néhány legyet, és tedd őket egy fedeles befőttesüvegbe. Egy idő után vegyétek le a fedelet az üvegről, és azt fogjátok tapasztalni, hogy a legyek többsége – néhány „úttörő” kivételével – nem tud megszökni.
    Ők ugyanis elkötelezték magukat a „tudatukban/testükben”, hogy az élőhelyük csakis az üveg.”

    „Akváriumokban dolgozó emberek tudják, hogy a halakat el lehet választani egymástól. Eredetileg nagy üvegmedencékben vannak, üveg válaszfalakkal. Az üveg válaszfal egy idő után eltávolítható. A halak felúsznak oda, ahol a válaszfal volt, és azonnal visszatérnek.
    A halakat arra tanították, hogy csak ennyit tudnak tenni.

    Mindezek a kísérletek és számos variációjuk rámutatnak egy nagyon fontos tényre az egyes emberek világérzékelésének mechanikájáról. Ez pedig az, hogy a kezdeti érzékszervi tapasztalataink/érzékeléseink és az, ahogyan azokat értelmezzük, vagy ahogyan azokat számunkra értelmezik, valójában úgy strukturálja magát az idegrendszerünk anatómiáját és fiziológiáját, hogy végső soron az idegrendszernek csak egyetlen funkciója van: folyamatosan megerősíteni a kezdeti érzékeléseket”.

    Minden, ami nem erősíti meg az eredeti értelmezést, nem is „kerül be” az idegrendszerbe. Ha tehát nincs fogalmad, elképzelésed vagy elképzelésed arról, hogy valami MÁS létezik és lehetséges, akkor az idegrendszered nem is érzékeli ezt a „mást”.

    Teljesen normális tehát hogy száz évvel a Nyugat alkonya után is vannak akik nem látják hogy már éjjel van.
    Nem tudják elképzelni, ezért nem is akarják látni.
    Néha irigylem őket, lenyomnak a tőzsdén…

  36. 7./ Hubab.
    „”Az európai társadalmak kitermeltek egy olyan generációt,
    amelyik nem akar szaporodni, utódot nevelni””. A sok okos és kevésbé okos vélemény után, most azon töröm
    a fejem, vajon hogyan vezethették gyerekkorom előtt az
    országot ??? — miért volt kedva az anyai nagyszüleimnek
    anyámmal együtt öszzesen négy utódot, az 0apai nagyszülőknek
    apámmal együtt ÖT utódot nemzeni, azokat felnevelni, a fiúknak
    szakmát adni a kezükbe, a lányokból pedig tisztes háziasszonyokat,
    családanyát nevelni ??? — Jaaa és el ne felejtsem, mindkét ágon
    a nagyszüleim földművelő KIS parasztemberek voltak.
    Csak arra tudok gondolni BIZTONSÁGBAN ÉREZTÉK A SAJÁT ÉS
    GYERMEKEIK JÖVŐJÉT !!! — Cáfolja valaki ???

  37. 39 – Barna Mihály:
    Nem akarlak cáfolni, de a téma sokkal árnyaltabb. A II. vh előtt az abortusz majd ismeretlen fogalom volt. A fogamzásgátló pirula nem létezett. Apai nagyanyám az ötödik szülése után többé nem engedte nagyapámat az ágyába. De erre nem minden nő volt képes. És nem minden férfi fogadta el.

    Különben a megoldás egyszerű. Az első gyerek után havi 100.000 család pótlékot kellene fizetni (lopások helyett), a második után 200.000-et, a harmadik után 300.000-at és így tovább. Csoda történne.

  38. 36. Vaszil

    Igen. Minden erről szól.
    Ezek az automatizmusok tartják az egyes embert majd az egész társadalmat a rossz nyomvonalon.
    Mármint ha rossznak minősül a teljes vagy részleges kipusztulás.
    ————————-

    Az élelmiszerinfláció is ennek a következménye. A műtrágya- , az erőforrás hiány, a populációs és ökológiai problémák csak áttétek és diagnosztizált megnyilvánulásai ugyanennek.

    Olyan ez, mintha a depresszióból fakadó alvási problémákat xanax-szal probálnánk meg kezelni. Meg is próbáljuk, nem is sikerül.

    A probléma sokkal egyszerűbb, olyan egyszerű,
    hogy ettől lesz rendkívül bonyolult.

    Az emberi -viszonylag- fejlett és összetett gondolkodás irányultságával, fókuszával nem, csak tárgyaival foglalkoznak. Teljesen reménytelen így. Muszáj pappolni, egy-egynek leesik mindig idővel, aztán a
    „100.majom” után talán történik valami.

    Okos emberek alapvető dolgokat nem értenek pusztán csak azért, mert ők IS a tárgyai ezen gondolatoknak. A többi meg nyugodtan elvan a röffögéssel.
    A rekurzív folyamatok nagyon fontosak, de egyben a doboz falait is jelentik a
    delikvensek , vagyis mindannyiunk számára

  39. 40 Tibor bá’
    Ez egyszer már működött. Valóban az egekbe emelkedne a megszülető cigánypurdék száma. Elég csak megszülni, aztán nevelje fel őket az utca, vagy akárki.
    Ennél olcsóbb megoldás behozni a már felnevelt eltartani valókat.

  40. 42 – kakukk:
    Lehet ezt okosan finomítani. pl. Kell hozzá házasság, az apa munkaviszonya, óvodába-iskolába járás, védőnő vétója, stb.

  41. Idézek Spengler a „A Nyugat Hanyatlása” c. müvének előszavából :
    „…Jelen könyv a legelső kísérlet arra, hogy a történelmet előre meghatározzuk.Arról van szó ugyanis, hogy eljövendő, meg le nem pergett stádiumokban követjük majd nyomon a kultúra sorsát, mégpedig ama egyetlen kultúráét,mely e földgolyón korunkban a beteljesülés állapotába jutott, vagyis a nyugat-európai és amerikai kultúra sorsát…”
    Teljes egészében elfogadom azt a spengleri meglátást miszerint , a történelmen végigtekintve láthatjuk, hogy minden kiteljesedett kultúra ugymond önmagába omlik.Az egyiptomi, a perzsa, a görög, majd legútóljára a római.
    Van-e a történelemnek logikája-teszi fel a kérdést Spangler, és rögtön meg is válaszolja: Igen!
    Ismét a szerzőt idézem, aki szerint a történelmi emberiségben, az adott kultúra létrehozojában eleve be van kódolva egy olyan úgynevezett metafizikai struktúra, amely-lényegileg független a felszín világosan, látható,-széles-körben.elterjedtszellemi-politikai alakzataitól?
    Azaz, mikor egy kultúrkör elér egy bizonyos befejezettséget, mikor kifutotta magát, akkor mintegy átadja magát a pusztulásnak, hasonlatosan egy fához, amely az ősz közeledtével elkezdi hullatni leveleit és teljesen lombtalanul várja a véget jelentő telet.
    Pokol Endre egészen máshonnan közelit, nála a demográfiai adatok a mérvadók, ő a születési rátában látná a mentőcsónakot, de én inkább hajlok a spengleri meglátás irányába:
    A fehér kultúrkör ideje lejárt, szerintem.

  42. Valaki belenézett már L.S. 37- ben linkelt videóba?
    Egy-két szösszenet az elejéről!

    „az adrenokrom ….. a sátánista globalisták választott gyógyszere az emberi szövetek megfiatalítására és helyreállítására”
    „nagyrészt wuhani laboratóriumban gyártják (igen, jól olvastad)”
    „évente 800 000 gyermek tűnik el az Egyesült Államokban”
    „Ronald Mcdonald piros cipőt visel. Ugyanazokat a cipőket, amit a gyerekek bőréből gyárt. …. Azok a piros cipők. Mindet a holttestek eltüntetésére használják.”
    „Az összes megkínzott, megerőszakolt, meggyilkolt és megevett gyereket ledarálják és beleteszik az ékszerekbe. Látod azokat a gyémántgyűrűket, amiket viselnek és a Vörös Cipő klubot? Igy van. Gyerekek maradványai.”
    ” … a szülei eladták Maddie Mcann-t a Podesta fivéreknek és ők halálra kínozták ezután megitták a vérét/adrenokromját és megették! …. ők eladják az embereket/gyerekeket a gyorséttermeknek és a Mcdonalds az első számú vevő.”

  43. 44 – Na ja, ez van most. Sipákolnak is a ballibsik, hogy csak az „érdemeseket” támogatja az állam.

  44. Szokja, olvasd el Douglas Murray: Európa furcsa halála -t! Többszáz oldalon keresztül, ezrével sorolja az adatokat, amik alátámasztják, amit írtam. Gondolod, hogy mindet az ujjából szopta?

    Egyszer meg fogsz lepődni, amikor rájössz, hogy te éltél álomvilágban idáig…

  45. A ballibsik duzzasztották fel őket.
    De még 2016-ból nézd meg ezt a videót.Vagy inkább ne.

    https://www.youtube.com/watch?v=qn4zvfKozJQ&ab_channel=DikhTvMusicChannel

    Ott volt Balogh Zoltán az EMMI volt vezetője,a hírekben lehet rá keresni.

    Akkoriban a diploma mellé elfogadták a roma nyelvet,ma már az se kell.

    Aztán egy másik „hír”

    https://www.haon.hu/helyi-kozelet/2016/09/balog-zoltan-megduplazodott-a-romak-szama-a-felsooktatasban

    Ha a mostani felsőoktatási feltételek anyagi részét nézzük,- mert muszály nézni – vajon kik kerülnek manapság,vagy a jövőben a közigazgatásba?
    …persze az elveszett törzsek mellett.

    Lassan nyitni kell egy rezervátumot,mint a Navaj(h)o indiánoknak.

  46. 39: esetleg épp fordítva: attól érezték biztonságban a jövőjüket, hogy 4-5 gyereket vállaltak.
    A 2. Vh előtt ugyanis nem volt általános (a parasztságra is vonatkozó) nyugdíjrendszer hazánkban, így a munkaképes kora után a paraszt (ha nem volt valami passzív jövedelme, vagy felélhető vagyona) csakis arra számíthatott, hogy valaki majd támogatja, és ezt leginkább gyermekeitől remélhette, az idegenek jótékonyságára kevésbé lehet építeni. (a termékenységi arányszám kb 1960 óta van 2 alatt)
    Egy lépést tettünk e modell felé 2016-ban, amikor a PTK-ba 2016-ban bekerült a kötelező szülőtartás intézménye, és már joga is van a rászoruló szülőnek (vagy aki a gyerek helyett gondozza) a gyermekeitől tartásdíjat követelni, nem csak reménykedhet, hogy majd a gyerekek kisegítik.

    43-44: Ezt Orbánék az alanyi jogon járó családi pótlék emelése helyett a családi adókedvezménnyel oldották meg, így a támogatáshoz csak az jut hozzá, akinek kellően nagy az adóalapja. Persze így sem olyan bőkezű a juttatás, mint amit Te leírtál, 1 gyerekre 10eFt, 2-re 40eFt, 3-ra 99eFt nettó jön ki (további gyerekekre se jár több).

  47. 50 – Avatar:
    Az angolszász országokban ez ragyogóan meg van oldva. Az állami alkalmazott tudja mi a cél és annak megfelelően intézkedik. pl. Ausztráliába csak az léphetett be, aki bír egy európai nyelvet. Ha nem kívánatos személy akart belépni, akkor az „egy európai nyelv” a litván volt.

  48. 46. moda
    „Valaki belenézett már L.S. 37- ben linkelt videóba?:

    …ők eladják az embereket/gyerekeket a gyorséttermeknek és a Mcdonalds az első számú vevő.”

    Az a szemét mekis bohóc mindig is gyanús volt nekem. Tisztára olyan, mint John Wayne Gacy. Bár ő azt hiszem a KFC-ben dolgozott, de ott is az lehetett. Remélem, a gyíkoknak ehhez most semmi köze. ?

  49. Re:52 SZVP
    Pedig állítólag kifejetetten szeretik a gyíkok az embert, megenni. 🙂

    Gondolj csak bele, mit evett a sárkány a mesékben?
    Szűz csajokat.
    Innen már nincs is akkora bakugrás L.S. történetéhez. 😉

  50. 52-53
    Barátunk az ilyesmit azzal szokta elintézni, hogy nem állítom, hogy ez az igazság, de azért érdemes ezen is elgondolkodni, mert nem zárható ki ez sem…
    Számomra meg még azt a közlését is hiteltelenné teszi aminek lehet alapja, mert aki ezt képes a valóságként elképzelni, annál gond van a valóság érzékelésével…
    A vejem sógora pont ilyen, már mindenki kerüli, mert beszélgetésbe elegyedve bárkivel, három ártatlan mondat után ott vannak a gyíkemberek, szíriuszlakók földi bázisai a földkéreg alatt, minden lehetséges összeesküvés elmélet, és persze mindezek kétség nélkül, csontkemény meggyőződéssel…
    Mindamellett egy gyakorlatias, ügyeskezű iparos, ha nem beszélget, minden a legnagyobb rendben van… 🙂

  51. Gyerekkoromban Pesten az a történet járta, hogy a Telekik-téri büfésnél kapható fasírtot eltűnt gyerekek feldarálásából származó húsból készítik. „Bizonyíték” volt rá, hogy valaki a fasírtjában talált egy kisujj körmöt. Ilyen marhaságra mindig voltak vevők.

  52. 54. hubab
    ” A vejem sógora pont ilyen, már mindenki kerüli, mert beszélgetésbe elegyedve bárkivel, három ártatlan mondat után ott vannak a gyíkemberek, szíriuszlakók földi bázisai a földkéreg alatt, minden lehetséges összeesküvés elmélet, és persze mindezek kétség nélkül, csontkemény meggyőződéssel…”

    Kedves „hübáb”
    A történelmet nem a birkákkal írták amelyek hajlandóak a pásztorukat követve a vágóhídra sétálni!!!

    ” Egész életünkben arra kondicionáltak minket, hogy azt higgyük, az UFOk nem léteznek, és mindenki őrült, aki hisz a földönkívüliekben.
    Bizonyos értelemben az UFO saját maga legjobb álcája, mert ha valaki hisz bennük, vagy – urambocsá – lát is valamit, és ezt meg akarja tárgyalni saját köreiben,

    az nem számíthat másra, csak gúnyra.”

    /https://www.angyalimenedek.hu/konyv_felfedetlen.php/

    Kedves hubab
    Láss ne csak nézz, mert, ha a pásztorodat követed mindenfajta rovarral, gilisztával fog etetni és amint megszokod saját fajod tetemeivel fog hizlalni míg egy szép napon az ünnepi tányérukra kerülnek az unokáid.

  53. 56 – L.S.
    Én hagylak garázdálkodni, te pedig folyamatosan elkártyáztad a hitelességedet, a kiegyensúlyozott tájékoztatás jelszava alatt. Edd meg, amit főztél.

  54. Re:56 L.S.
    Engem nem kell győzködni pl UFO témában saját két szememmel láttam egy baráti társaságban egy sikertelen elfogást, amit 2db MIG-29 próbált megcsinálni… A mi merev szárnyú gépeinek kő primitívek más technikához képest.

    Re:54 hubab
    Az ilyen becsípődések nem véletlenek, lehet hogy eltérített a rokonod, és dolgozik a tudatalattija a fel nem dolgozott emlékek miatt. Van egy erre szakosodott terapeuta ismerősöm, sok embernek segített már ilyen ügyben. Össze tudom kapcsolni őket ha a rokon is nyitott rá.

  55. „Az EFSA ajánlását követően az Európai Bizottság és az EU tagállamainak feladata a lisztbogár lárvájának uniós szintű élelmiszeripari felhasználására vonatkozó jóváhagyás megadása. Összesen 15 rovar élelmiszeripari felhasználását vizsgálja a hatóság, melyek közül a Guardian szerint négy elbírálása már az utolsó fázisban tart. Így hamarosan zöld jelzést kaphat a tücsök, a sáska és a gyászbogár is.”

    https://hvg.hu/zhvg/20210113_lisztkukac_eu_elelmiszerbiztonsagi_hatosag_eheto

  56. A téma a nyugati civilizáció további várható alakulása, vagy inkább: alakítása! Ebben a folyamatban persze az se apróság, hogy mit fognak etetni a multik a vályúikban (bevásárlóközpontokban) a tömegekkel?
    De ezt a gyerekekkel kapcsolatos dolgot én is rémhírterjesztésnek minősítem, kommentálni sem kívánom.

    Az önfenntartó közösségek sem megoldás, mai körülmények között már álomkategória. Ha a saját telkeden-földeden akarsz megélni, akkor csak más problémákkal kerülsz szembe, az ipari civilizáció más problémáival, mint a városi lakótelepen élők.

    Most a klíma meg a vírusok után természetesen megint egy „mentsük meg a világot” téma jelent meg a médiában, amivel most is az a fő gond, hogy ez is csak a publikus felszínén kavarja a lényeget: vagy így megyünk tovább lefelé az erkölcstelen üzleti lejtőn, vagy még nagyobb lépésekkel, de kiutatat nem mutat, csak mindig egy rész problémát vesznek elő, azt felnagyítják, kicsit hagyják a népet rágódni rajta, majd j{n a következő „Breaking News”

    https://youtu.be/VaebPvuva5w

  57. 56.LS
    Aki ekkora marhaságokat bekajál, annál persze hogy játszik az ufo is.
    Amugy hogy a fenébe nem sikerült még valami normális felvételt csinálni egy ufo-rol amikor mindenki kezében ott a kamera? 🙂
    .
    „évente 800 000 gyermek tűnik el az Egyesült Államokban”
    Na ja, persze, és ez nem tűnik fel senkinek. Mindenki hallgat és cinkos, mert várja a piros cipőjét. 🙂

  58. 58 dajtás
    Azért irigyellek, mert veled mindig történnek dolgok, amik mással nem.
    Neked mindig jönnek a para-, extra- meg kitudja milyen jelenségek, nekem meg nem jut semmi… 🙂

  59. 38.L.S.
    Komoly embernek néztelek, most meg belinkelted ezt a videót!
    Te tényleg hiszel ebben, vagy viccnek szántad?
    Bárki csinálta a videót, csak egyet mondhatok róla: neki már nem jutott hely a túlzsúfolt elmeintézetek egyikében sem!
    Kár.
    Ilyenkor óhatatlanul Hofi, a magyar humoros előadók nagymestereének szavai jutnak eszembe: Akkor én bevonulok a bolondokházába, a zárt osztályra, és magamra zárom az ajtót! Nehogy nekem bejjönne ide a sok kinti hülye…

  60. 61. moda
    ” Aki ekkora marhaságokat bekajál, annál persze hogy játszik az ufo is.
    Amugy hogy a fenébe nem sikerült még valami normális felvételt csinálni egy ufo-rol amikor mindenki kezében ott a kamera? ”

    Aki egy ilyen leleplező dokumentumfilmet egyszerűen lesepri az asztalról és bizonyítékokat kér annak valószínűleg a karneváli bohóc öltöny is sok neki.
    Felfedetlen – Steven M. Greer könyve
    https://www.youtube.com/watch?v=vbzUZMj9jR0

    „moda!?” Még a régi becenevedet is szégyelled hordani?

  61. 63. balint
    ” Bárki csinálta a videót, csak egyet mondhatok róla: neki már nem jutott hely a túlzsúfolt elmeintézetek egyikében sem!
    Kár.”

    Tisztelt balint
    „Akasztott ember házában nem beszélünk kötélről „

  62. Re:61 moda
    Teljesen fals az érvelés, rengeteg jó minőségű kép/videó anyag van, és nem Pistike szifonnal vette fel, hanem katonai infra felvételek pl.

    Re:62 hubab
    Amit láttam 90-es évek vége felé volt, azóta semmi. Pedig hidd el pont én venném fel elsőnek, ha lenne valami(fals dolgokat láttam eleget, pl a Starlink műholdakat rendszeresen annak nézik)

  63. Könnyen ellenőrizhető a dolog. Csak be kell vizsgáltatni a junk foodokat és piros cipőket. Ha emberekből készültek, megtudjuk.

    66. dajtás

    Ó, azok a 90-es évek! Anyukám is nézte akkoriban az X-aktákat. Te biztos Mulder típusú vagy.

  64. 66. dajtas
    Dehogy fals! Pont hogy pistike, jozsika es gezuka egyideju felvetele több kameraállasbol nagyon jol bizonyitana hogy ott tenyleg valamifele ufo lathato! De ilyen nem akarodzik történni. Valamiért pont az ufokat nem tudják jol levideozni. A baleseteket, termeszeti katasztrofákat, extrem esemenyeket jol levideozzak csak az ufok nem sikerülnek. Furi dolgok ezek! ?

  65. Az európai társadalmak kitermeltek egy olyan generációt,
    amelyik nem akar szaporodni, utódot nevelni””. A sok okos és kevésbé okos vélemény után, most azon töröm a fejem, vajon hogyan vezethették gyerekkorom előtt az
    országot ???”

    Ez nem európai kérdés, hanem jóléti társadalmi kérdés, és számos hatás adódik össze:
    – A jóléti társadalmakban egyrészt tényleg ott a fogamzásgátlás
    – a társadalom premizálja a hosszú ideig tartó tanulást, ezért a nők a legfogamzóképesebb éveiket veszítik el
    – Valósítsd meg önmagad, te vagy a fontos stb. A fogyasztói társadalom önzésre, és végső soron magányra nevel
    – a család biztonságot jelentő szerepe elveszett, a biztonság most csak pénzkérdés, a szingli nő ezért létezik, mert a jóléti társadalomban keres annyit, hogy nincs rajta nyomás a párkeresésre, simán elvan egyedül.
    – Férfi szerepek degradálódása, a felsőoktatásban tanulók elnőiesedése. Egy egyetemet végzett nő egyetemet végzett társat tart magához valónak, miközben 3x több nő végez egyetemet mint férfi…
    – szexuális terülj- terülj asztalkám a fiatal nők számára. A fiatal nők pl. a tinderen manapság egy perc alatt találnak hozzájuk képest jó pasit akivel eljátszadozhatnak. Olyan pasit amilyen a közvetlen környezetükben nem akad. Ez hamis képet alakít ki a saját értékükről, és megnehezíti a valódi partnerkeresést, mert nehéz egy szuper jóképű Adonisz után átlag Bélával frigyre lépni. Lehet nem értitek ezt a pontot, de vannak a neten az alfák akik gyakorlatilag végigdugják az összes nőt a párkereső alkalmazásokon, ezek a pasik egyszerűen kihasználják, hogy jól néznek ki, és tapadnak rájuk a nők, ők szó szerint százszámra fektetik meg a nőket. Innen ered a mondás, hogy a „férfiak 10%-a dugja a nők 90%-át”. Érdemes elgondolkodni rajta, ez mit is jelent párkapcsolatok és gyerekvállalás szempontjából.
    – LMBTQ. Amikor a mindenféle nemi identitás divat, akkor olyanok is benne ragadnak ezekben a helyzetekeben, akik régen betagozódtak volna a normál társadalomba és szültek volna
    – Klímaszorongás. Ma meglepően sok fiatal nem szül az miatt, mert nem akar ilyen világba gyereket szülni

    És még lehetne sorolni szerintem, de még egyszer mondom, ezek nem Európai attitűdök, hanem jóléti társadalmi problémák. Épp ezért gondolom én is azt, hogy ez a jólét amiben most élünk, fel fogja számolni önmagát, és csak az a társadalom lesz működőképes, ahol a nő férfitől függő viszonya újra meglesz.

  66. 61. moda
    „évente 800 000 gyermek tűnik el az Egyesült Államokban”
    Na ja, persze, és ez nem tűnik fel senkinek. Mindenki hallgat és cinkos, mert várja a piros cipőjét. ?

    moda?!? ?
    Mosolyogni van kedved?

    Csak az utolsó 5-1O’ percet nézd végig és, ha kedvet kapsz piros cipőre válasz magadnak melyiktől hasítsanak számodra.

    /https://videa.hu/videok/tudomany-technika/adrenochrom-a-teljes-dokumentumfilm-2022-adrenochrome-adrenokrom-deep-state-wG3MF8tK70AY9SFo/

  67. 71 L.S.
    „évente 800 000 gyermek tűnik el …. ”

    A vigyori jel a baromi nagy marhaságnak szólt!

    Ez még konteonak is ultra gagyi! Nem érzed hogy ez akkora bazi nagy szám hogy még statisztika nélkül is sok mindenkinek feltűnne? Pl szülőknek a családokban, tanároknak az iskolákban. Az ilyen sztorik egyébként régen a „vérvád” elnevezés alatt futottak.

    64.L.S.
    „Még a régi becenevedet is szégyelled hordani?”

    Valakivel összekeversz! Addig állj fél lábon (piros cipőben) amíg ki nem találod a régi nickemet! Megnyugtatlak nem kell hozzá ördögi logika. 🙂

  68. Άγγελέ μου
    Angyalkám|
    Panos Psaltis – Aggele mou

  69. Re: 68 moda
    Pistike az F-18-as fedélzeti infra kamerájával szórakozik, mert nyilván jó hecc, ezért a Pentagon külön UAP kutatási programot indít.
    https://m.youtube.com/watch?v=LnnEYklQTgQ

    Nem offolok tovább, mert nem akarásnak csak nyögés a vége.

  70. A születések száma kilenc hónappal a COVID-vakcina beadásának csúcspontja után meredeken csökken.

    /https://www.napitema.com/2023/02/a-szuletesi-ratak-zuhannak-az-erosen.html/

  71. 70 Berta Bálint
    …” és csak az a társadalom lesz működőképes, ahol a nő férfitől függő viszonya újra meglesz…”Minden szavaddal egyetértettem, mig el nem érkeztem az utolsó, fennt idézett sorig.
    Ezt a kitétel soha nem fogom elfogadni.Egy normális párkapcsolat nem nyugodhat ilyen „gyere hozzám feleségül, drágám, én majd eltartalak” alaphelyzeten. Ugyanakkor , igenis meg kellene, és gondolom, meg is lehet találni az arany középutat amely lehetövé teszi az asszony érvényesülését a munka terén az anyaság kizárása nélkül is.
    Minden a neveléstől, az otthon látott családi háttérből és modellekből indul, szerintem, hacsak a feminizmus ki nem ölte a nőkből az anyaság ösztönét, amit pedig nem hinnék.Lehet valakinek mamája szupermagas főigazgatónő és lánya majd még a mamát is túl akarja szárnyalni az önmegvalósitás útján, és lehetséges, hogy megelégszik egy többgyereket nevelő anya státuszával, és lesz….könyvtárosnő.

  72. 75. dajtás
    Itt is csak a szokásos pár másodperces elmosódott felvétel, ami valljuk be, lehet akármi!
    Már kb 100 éve tart ez a „marslakó” meg ufo vadász hadjárat, aztán igazából semmi eredmény.
    Az 50/60 években még elfogadható volt hogy homályos, elmosódott felvételek készültek. De napjainkban? Mindenki kezében ott a kamera és alig várja hogy valami szenzációs történést felvehessen. Hogyhogy mégse sikerül? Kevesebb lett az ufó? Vagy megtudták hogy már mindenkinél kamera van és rejtőzködő üzemmódba kapcsoltak? 🙂

  73. 75
    Dajtás

    Mit gondolsz a TR-3B-ről?

    Persze nem UFO,mondják ők,de akkor honnan a technológia?

    Hol tart a tudomány,ha ez földi ember alkotta eszköz.

  74. Re:78;80
    Te az tipikus szkeptikus vagy, aki elé leszállva sem hinnéd el, hogy vannak UFO-k. 🙂
    Ezért teljesen fölösleges bármit eléd rakni, csak a kifogásokat keresed, de ez így van jól, valaki nem szeret kimozdulni a saját dogmái közül. 😉

    Re:79 ötlet
    Azt mondják földi fejlesztés.
    Hogy honnan van hozzá a tech az más kérdés, de 80 év alatt csak tudtak annyi technológiai transzfert/mérnöki visszafejtést csinálni, hogy valamit összerakjanak…

  75. 82. dajtás
    Ezt a „dogma” kifejezést nyugodtan hagyd meg a vallásosoknak, nem kell keverni a szezont a fazonnal. Persze értem én hogy a konteósok nagyon szeretnék ezt a szkeptikusokra alkalmazni és bele erőltetni egy ellenkező hatást.
    Az ufo témakörben kismillió csalás és megtévesztés volt, van, lesz. Nem kell csodálkozni hogy egyből ez jut eszébe az embernek. Amugy a Nasa feloldotta a titkos aktákat, és ott sincsenek jó minőségű fotok vagy videok.
    Tehát egy tulajdonságukat már jól ismerjük az ufok-nak,
    lehetetlen őket jó minőségben lefotózni vagy levideózni! 🙂

  76. 59: És azt tudod-e hogy Arisztotelész is evett rovarokat, és pl ilyet írt: (bocs h nem görögül idézem 🙂 )

    „The cicadae also lay their eggs in the canes on which husbandmen prop vines, perforating the canes; and also in the stalks of the squill. This brood runs into the ground. And they are most numerous in rainy weather. The grub, on attaining full size in the ground, becomes a tettigometra (or nymph), and the creature is sweetest to the taste at this stage before the husk is broken. … At first, the males are the sweeter eating; but, after copulation, the females, as they are full then of white eggs.”

    Emellett a Biblia szerint is lehet enni rovarokat, a Léviták könyve (alias Mózes 3. könyve) 11. fejezet 22 szerint sáskát enni kóser. Keresztelő Szent János sáskán és vadmézen élt.
    Ezek szerint talán nem is olyan távoli a kultúrkörünktől a rovarok fogyasztása…

  77. „Majdnem fegyverminőségű uránra utaló nyomokat találtak Iránban – erősítette meg kedden Rafael Grossi, az ENSZ Nemzetközi Atomenergia-ügynökségének (NAÜ) főigazgatója a korábbi sajtóértesüléseket.
    Mint mondta, 83,7 százalékra dúsított uránrészecskékről van szó ami nagyon közel áll a fegyvergyártáshoz szükséges minőséghez. A részecskéket január 21-én, a fordói nukleáris létesítmény ellenőrzése során észlelték IR-6-os centrifugák sorba kapcsolt két kaszkádjában, amelyek 60 százalékosra dúsítottak u
    https://www.portfolio.hu/global/20230228/aggaszto-jelentes-erkezett-hamarosan-atomfegyverhez-juthat-amerika-osellensege-599978

  78. Bocs fiúk, rossz szokásom, hogy adott témákban bedobok mainstream híreket, amelyek szerintem vannak annyira fontosak, hogy halljatok róla. Az előbb is ezt tettem.

  79. 61. moda ( János? )
    ” „évente 800 000 gyermek tűnik el az Egyesült Államokban”
    Na ja, persze, és ez nem tűnik fel senkinek. Mindenki hallgat és cinkos, mert várja a piros cipőjét.”

    /https://katohika.gr/diethni/afora-ta-paidia-olon-proin-aksiomatikos-epicheiriseon-tis-cia-omologei-ti-ginontai-kai-pou-kataligoun-ta-eksafanismena-paidia//

    A volt CIA hadműveleti tiszt bevallja, mi történik és hová kerülnek az eltűnt gyerekek!!!!

    – 2′ 35″ -től:

    „A világszerte eltűnt gyermekek száma megközelítőleg 8 millió.
    USA-ban az elismert szám évente 600.000 és 800.000 között van, nem számítva a születési anyakönyvi kivonat nélkül nevelt gyermekeket és nem számítva a behozott gyermekeket.
    Most képzeljük el Afrikát és Kelet-Ázsiát, és az összes többi országot.
    Személy szerint úgy gondolom, hogy a dokumentálni kívánt szám jóval meghaladja a hivatalos számokat, és még nem tudtuk meg, mi a valós szám.

    A másik munkahipotézis az, hogy ezek a gyerekek mennyi ideig maradnak életben ebben a rendszerben?

    Α tanúktól hallom – akikkel beszéltem – az két év.
    …..
    …..
    …..”

    73. moda
    ” Valakivel összekeversz! Addig állj fél lábon (piros cipőben) amíg ki nem találod a régi nickemet! Megnyugtatlak nem kell hozzá ördögi logika.”

    Úgy bizony, még a mundéros modorodat sem próbálod elrejteni…

  80. „Az elit szervezetek által szervezett művészeti kiállítások megmutatják, hogy ezek az emberek valójában milyen mélyen betegek és problémásak. Itt vannak azok a festmények, amelyek az Európai Parlamentben voltak kiállítva Brüsszelben. A kiállításon Lena Birgitta Cronqvist Tunström festményei voltak láthatóak.

    Műveiben gyakran szerepelnek gyerekek bizarr és néha nagyon zavaró helyzetekben…”

    https://twitter.com/theinformantofc/status/1629635826098360333?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1629635826098360333%7Ctwgr%5E33251fcab14dcd4fe653ab2a825e235076c0396d%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2F

  81. Egy kis mannát némi elgondolkodtatásra:

    Egy ősi Terv évszázadokon át jól elrejtve maradt a titkos társaságok kebelében.

    Mindaz, amit nap mint nap tapasztalunk, ami a tragikus – Thébai – vonateseményben csúcsosodik ki, azt mutatja, hogy egy Ősi Terv évszázadokon át jól maradt elrejtve, a titkos társaságok kebelében.
    Ennek a machinációnak az a célja, hogy az emberiséget egyetlen világkormány alá rendelje, és azt hiszem, hogy ezt előbb-utóbb tapasztalni fogjuk, egy kis válogatott csoport, titkos társaságokba rejtőzködve, évszázadokon át megőrizte nemcsak a Nagy Vízözön előtti Tudást a technológiailag magasan fejlett Atlantiszi civilizációból, hanem az irányítási rendszerét is.
    Elsődleges célja egy világkormány újjáélesztése volt az Atlantiszi tíz királyság mintájára. Ezt nevezték Nagy Tervnek.
    A csoport, amely a Tudás letéteményese volt, a Felvilágosultak Rendjének, a Kutatás Rendjének vagy az Ókori Filozófusok Rendjének nevezték, szent fogadalmakkal kötötték magukat, és a Nagy Özönvíz előtti szertartások – rítusok – mását gyakorolták.
    A katasztrófa után, a Nagy Tervet az Ókori Egyiptomiak Titkos Társaságaira hagyták, amelyek középpontjában Ízisz, Ozirisz és Szíriusz imádata állt, akik szabályozták a Nílus árvizeit, és jól ismerték Amerika létezését is.
    A csoport jóval azelőtt létezett, hogy Kheopsz piramisát a Szfinx-et építették volna és ősi szimbólumokat használ amelyek az összes Páholyban megtalálhatók.
    A Tudós Bölcsek Testvérisége létezett Egyiptomban, Görögországban, Mezopotámiában, Indiában, Kínában, valamint az ókori világ többi részén,
    domináns – uralkodó – testet alkotva és a nyugati félteke fejlesztésére és az Új Atlantisz létrehozására vonatkozó terveket Alexandriában (Mekkában, Delhiben és Lhászában, Tibetben) dolgozták ki jóval Platón kora előtt.
    Amerika tudását, Nyugatnak, az Ókori Egyiptomi Misztikusoktól, átadták a Görögöknek, a Rómaiaknak, a Gnosztikusoknak, a Tisztáknak, a Kabbalistáknak, és a Templomosoknak.
    A világ valódi történelmét a titkos iskolákban őrizték, miközben Európa, a Közel-Kelet és Ázsia belső rendjei a legfejlettebb Indián Nemzetek hierarchiájával álltak kapcsolatban, jóval a Templomosok és Kolumbusz előtt.
    A piramis szimbólum a titkos társaságok páholyaiban,
    amerikai dollárban, és számos fővárosban abból a hiedelemből származik, hogy Atlantiszban volt egy nagyszerű egyetem, amely egy hatalmas piramisban kapott helyet, ahol a felső részén egy csillagvizsgáló volt
    a csillagok tanulmányozására.
    Hiram Abif, vagyis az Özvegy Fiának a legendája alapvető a szabadkőművesség számára, az Nagy Özönvízhez kapcsolódik, az emberiség rejtett történelméhez és a templomosokhoz.
    A csoport szám szimbólumokat, számmisztikát, „szent geometriát” használ (nem euklideszi geometriákra utalva és persze semmi sem szent nincs benne) valamint különféle „rejtélyes misztériumokat” amelyek ősi mágikus rituálékon alapulnak, amelyek azt tanítják a tagoknak, hogyan szerezhetnek hatalmat és gazdagságot, hogyan irányítsák az emberek és nemzetek sorsát, és hogyan lehet elérni a halhatatlanságot, hamis ígéretekkel főként az újoncoknak, hogy megközelítsék őket.
    A csoport megpróbálja elhitetni az emberiséggel, hogy a világbékéhez világkormányra van szükség, csakhogy a valóságban egy ilyen kormányzat világdiktatúrához vezet.
    A titkos társaságok elitje, akik gyakran homoszexuálisak utálják a kereszténységet amelyről úgy vélik a terveikhez az egy valóságos tragédia okozója. De nem zavarja őket az összes többi dogma – tan.
    Szerintük Istennek kettős természete van: egyben a jó Lucifer, a tudás jó istene, és a gonosz és ördögi Adonai.
    Ebből a meggyőződésből és a CFR befolyásából fakad a transzszexualizmus érvényesítésének hulláma Nyugaton a Máltai Egyezmény 1989-es aláírása után, mivel azt gondolták megérett az idő az oktatási „reform”-ra.
    Azt hiszik, hogy ha az ember Istenné fejlődött, szabadon alakíthatja ki saját erkölcsét, és így számos bűncselekményt és kicsapongást követhet el, mivel nem tartozik felelősséggel saját magánál magasabb hatalomnak. A bűn lelkiállapotnak tekinthető.
    Ez a csoport anyagilag támogatta a kommunizmust és a cionizmust, és tervei előmozdítására használta fel őket.
    Megpróbálta erősen tartani a Szovjetuniót, és támogatta Mao kommunista Kínáját, ami sok billió dollárba és 300 millió emberéletbe került.
    A csoport nem csak a világ pénzét, a nemzetközi eseményeket, a világ legtöbb államának belpolitikáját irányítja, hanem a gazdasági-, oktatási- és valláspolitikájukat is a média támogatásának köszönhetően amit kiemelkedő tagjai tartják az ellenőrzésük alatt.
    A csoport abban az illúzióban él, hogy legyőzhetetlen. Bár tagjai gazdagok és hatalmasok, hibáznak, hülyeségeket mondanak és elárulják magukat. Nem sebezhetetlenek és nem irányítanak mindent, ahogy művészien terjesztik, hitetik. És ami a legfontosabb: ők is közönséges halandók, mint mi mindannyian. És még véletlenül sem hüllők, vagy bármilyen más mese, amit ők maguk szivárogtatnak ki, hogy a naivak és a tanulatlanok féljenek.
    Ahogy William Still is megemlíti New World Order című fontos könyvében, a közelmúltban létrejött Világrend Ceausescu kivégzésével és az 1989. december 2-i Máltai Megállapodással indult útjára!
    A Máltai Megállapodás, amely megszüntette a Jaltai megállapodást, a Keleti Blokk, majd a Nyugati Blokk összeomlását és az Európai Egyensúlyok átrendeződését irányozza elő. Eddig sajnos mindkettőt bevalósulva látjuk. Következésképpen a harmadik világháború zajlik már, és nagyon nehéz napokat fogunk átélni.
    Still szerint a terv magában foglalja az országok alkotmányának módosításait, úgy hogy az összes hatalmat egyetlen testületben összpontosítsák.
    Ez már most történik, oly módon, hogy ne vegyék észre őket, például az alkotmány állítólagos felülvizsgálati bizottságain keresztül, hogy lépést tartsanak a „ma szükségleteivel”, vagy olyan módosításokkal, amelyeket titokban beépítenek az államok nemzeti jogszabályaiba. Az alkotmányos aberrációk – eltérések – mindenütt láthatóak.
    Still azt állítja, hogy a megcélzott országok alkotmányának módosítása után a harmadik világháború, amelyet Tokió világgazdasági összeomlása fog kiváltani, tovább fog haladni a beteljesedéség.
    Tehát mindenkit tájékoztatni kell, és különösen a fiatalabbakat, hogy a történelem újraírásával összefüggésben a kutatásban mindazok a tények , amelyek nem egyeznek a domináns narratívával, vagy el vannak rejtve a mainstream média elől, vagy pedig „összeesküvési elméletekként” jelennek meg, különösen a Globalisták mindenkori kormányaitól és eszközeitől.
    Ezért minden fősodrású médiát ki kell zárni attól, hogy a Görögök számára ilyen tájékoztatást nyújtson!
    Mert nemzeti szuverenitásunk elvesztése, az ál-pandémiás összeesküvés, a számtalan oltási haláleset és sérülés ténye, életünk mindennapos menetelése a megsemmisülés felé meghazudtolja a mainstream médiát, és igazol minden becsületes és független kutatót.
    Amit azonban senki sem hagyhat figyelmen kívül, az az a feneketlen gyűlölet, amelyet minden titkos társaság érez Krisztus személye iránt, és amelyet egyetlen más misztikus vagy buzgó ((ahogy ők tartják őt)) és a nagy vallások bármelyike ​​iránt sem érez.
    De minden igazi összeesküvő sírja az internet és az igazság terjesztése!

    Tehát mint minden sötétben működő erő, a titkos társaságok sem működhetnek a nyilvánosság előtt. Mint az egerek és a csótányok, amelyek, ha rájuk esik a fény, eltűnnek és rémülten elrejtőznek, úgy a szabadkőművesség és minden titkos szervezet nem tud ellenállni az igazság fényének, mert nincs erősebb fegyver a feltárásnál és a leleplezésnél.
    Nem ezt keressük ma emberekként?
    Nem tudom, hogy ez a konkrét esemény lehetővé teheti-e, de legalább próbáljuk meg együtt kezdeni a feltárást, amely elvezethet bennünket mindezek végső leleplezéséhez!

    Alkis Nomikos írása

    https://www.triklopodia.gr/%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AC-%CE%BA//

  82. 95 – Ami ijesztő, hogy ez egész hihetően és értelmesen hangzik.

  83. 95. L.S.

    „A csoport megpróbálja elhitetni az emberiséggel, hogy a világbékéhez világkormányra van szükség, csakhogy a valóságban egy ilyen kormányzat világdiktatúrához vezet.”

    A helyzet az, hogy ez egy teljesen igaz megállapítás.
    Ha az emberiség túl akarja élni a jelenlegi civilizációját és előbb-utóbb akár a saját Naprendszeren belül például el akarja kezdeni a kolonizációt, akkor az egész bolygót közös irányítás alá kell venni.

    Sőt, tovább megyek: ha rendezni akarja az emberiség a Föld bolygó további sorsát és élhető bolygóként akarja fenntartani, akkor is szükség van egységes irányításra.

    Hogy ez kissé diktatórikus lehet majd?
    Igen, de enélkül sok esélyt nem látok a hosszú távú jövőre.
    Az egy más kérdés, hogy ez a világkormány akár lehet demokratikus úton, a kontinensek küldöttei közül megválasztva, de végül kénytelen lesz kemény kézzel irányítani, mert máshogy nem fog menni.
    Az nem működik, hogy 8 milliárd épp aktuális búját-baját folyamatosan kielégítse, mint valami globális Mikulás.

    Ha nem lesz egységes világirányítás, akkor belátható időn belül nekünk annyi lesz.

  84. Ha az idő multával ilyen szövegeket meg linkeket kezdenék idetenni, mint LS meg a hasonlók, akkor szóljatok légyszives, hogy forduljak pszichiáterhez! 🙂

  85. 97. moda
    ” Ha az idő multával ilyen szövegeket meg linkeket kezdenék idetenni, mint LS meg a hasonlók, akkor szóljatok légyszives, hogy forduljak pszichiáterhez! ?”

    (4148) Vissza a múltba
    14. L.S.
    ” Materialista számára ugye nincs lélek? De pszichológushoz jár. Van aki érti az egészet, van aki nem.

    Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.”

  86. Látom hogy a konteos marhaságaidtól csak a semmit mondó lozungjaidból van több! 🙂

  87. 100. moda
    ” Látom hogy a konteos marhaságaidtól csak a semmit mondó lozungjaidból van több! ?”

    Mivel tetszenek ? a semmit mondó lozungjaim elárulom neked, hogy az élethez bátorság kell, és akkor kell bátornak lenned, amikor az életünkben szükség van rá mivel

    – „Azok, akik feláldozzák az alapvető szabadságjogokat egy kis biztonságért, nem érdemlik meg sem a szabadságot, sem a biztonságot.”
    Benjamin Franklin

    – „A bátorság a győzelem kezdete.”
    (Plutarkhosz)

  88. Börtönbe került egy transznemű nő (a képen!), aki leszúrta kiszolgáltatott áldozatát, mielőtt székhez kötözte és készpénzt követelt tőle.

    Az 54 éves Zara Jade tavaly egy halifaxi lakásban támadta meg áldozatát, majd megkötözve hagyta, amíg ő egy bankautomatához ment.

    További részletek itt:
    http://www.bbc.com/news/uk-england-leeds-65097013

    Gondolom, hogy női börtönbe került ez galád Zara néni…

  89. A mellékelt videón:

    „Szia, a nevem Charlotte! És szeretek az FC Kreuzbergban focizni. Régebben a férfi csapatban játszottam. De amikor elkezdtem hormonokat szedni, a testem elkezdett megváltozni, és ez elég gyorsan történt. A berlini hatóságok új szabályokat vezettek be, amelyek elég progresszívak: mint transznemű, magam választhatom meg, hogy melyik csapatban szeretnék játszani.” stb. stb.

    További infók itt:

    http://www.bbc.com/sport/football/65085345

    Éljen Németország! Ez az igazi akarat diadala!

  90. 104.Zsolt
    Az teljesen világos, hogy a fehér társadalmak világszerte-lásd Amerikát, Kanadát, New-Zeelandot és Ausztráliát – immár néhány évtizede elindultak egyfajta lassú, de rendkivül, végzetesen negativ társadalmi-gazdasági-tömegpszichólógiai lejtőn. Mintha valami rejtett szemafor átváltotta volna a népek életében a vágányokat a helyes, józan, reális irányból valami ultraliberális, önfeladó, nemzetileg önpusztitó irányba, olyan pályára, amelyen életben maradni akaró nép, önmaga jövöjét, sőt fizikai létét féltő nép, legyen az bármilyen bőrszinú, az emberi történelem folyamán SOHA nem tévedt azon pályára.
    Hiszem, mondom, és aláirom, életem tapasztalatai alapján: soha nép nem adta fel önmagát, országát, iparát, azaz megélhetési forrásait önként és dalolva, semmint a fehér emberfaj!
    Lehet jobbra-balra magyarázni ezt a szörnyü, csakis a fehéreket pusztitó globális elmebajt, lehet tanulmányokat irogatni, én elsősorban,sőt kizárólag az oktatás lassú,alattomos de annál rombolóbb megváltoztatásában látom.AZ ÓVÓDÁSKORTÓL kezdődő érzékenyités, a másság diktálása, a nemzet, haza, család, nemek fogalma és szerepe, értékek,nemzeti zenék, szokások és hagyományok elhalványitása, majd teljes elfeledése és folytathatnám, nos, itt, ezen szemaforoknál váltott át a fehér faj szerevénye a halálba vezető vágányokra.
    Hosszú évtizedek alatt ment ez végbe, de egy lassan haladó vonat utasai sem veszik észre a vágánycserét.
    Most már , szerintem, késő.Ami nemrég Amerikában volt, most pedig Európában történik nyugodtan nevezhetjük a fajok háborújának, vagy , ha úgy tetszik, a szines forradalomnak, amikor is fajidegen elemek erőszakkal át akarják venni a befogadó népek országában az uralmat! Tévedés ne essen már, nem koegzitenciát akarnak, a fehérekkeli eggyüttélés alkalma eleve fel volt nekik kinálva, de nem akartak, vagy nem voltak képesek élni vele, úgy az amerikai négerek- nálam igenis négerek, és nem afro-amerikaiak, akkor is ha az összes avatarka itt szivéhez kap és holtan esik össze – és úgy az összes Európába betolakodott migráns.
    a FEHÉR EMBER talán történelme legnagyobb harca, további jövöjét, sőt fennmaradását védeni hivatott harca elött áll, ha tetszik, ha nem.
    Az előharcok már megkezdődtek. A KEZDETI hadszintér:
    FRANCIAORSZÁG.

  91. 105. balint
    Az indukálja ezeket az önfeladó folyamatokat, hogy a nép ne a kirablásán ügyködő politikusokra és a folyamatosan gazdagodó gazdagok viselt dolgaira figyeljen, ezért csámcsognivalónak erőszakosan tolja előtérbe ezeket az alapvetően marginális kérdéseket.
    Hány nemváltó műtét és hány azonos neműek házasság juthat egymillió főre? Ezrelékben mérhető.
    Majd észbe kapnak az emberek, mikor a bulimiásoknak is joguk lesz nem elbújni a betegségükkel és az éttermi asztalnál visszahányhatják a megevett ételt, a sztrómazsákot sem kell majd ruha alá rejteni. Büszkén vállalhatja, hogy ő egy zacskóba ürít.
    Azt tartom, ezek a túltolt érzékenyítések, kirablásunk fedősztoriai.
    Szerintem nem gondolja senki, hogy az országokat irányító politikusok annyira nagyszerű emberek, hogy a túlzó érzékenyítés hátterében ez állna. DE, ha nem ez, akkor marad az átverésünk.
    Csakhogy ezzel maguk alatt is vágják az ágat.

  92. Ha én a franciák helyében lennék, simán elrendelném, hogy a zavargásokon egyszerűen minden résztvevőt le kell lőni. Megszabadulnának azoktól, akik a legnagyobb problémát okozzák. Ezzel, hogy lecsukják őket, csak elodázzák a véget. A börtönben aztán egymást és a többi rabot is radikalizálják.

    Európában simán be kellene tiltani az Iszlámot, és akinek ez nem tetszik, azt elköltöztetni egy iszlám országba.

  93. 108 – Ábel:
    Ehhez túl sok a neoliberális faszkalap (Bálint! hatalmas százalékuk zsidó).

  94. 109.Tibor bá
    Ne ijesztgess ezzel! 😀
    Zsidó vagy sem, aki országa ellen bármi ártót cselekszik, a fára vele!
    És legyen felőlem keresztény, zsidó , hottentotta, avagy eszkimó.

  95. Re: 110 Bálint
    Hazai viszonyokat nézve nálunk is a turbójogvédők, és migránssimizők jelentős része zsidó származású, jellemzően balliberális irányultsággal.
    Nem tudom miért alakult ki így, én pl voltam még SZDSZ-es szavazó is, de ma már biztosan nem ülnék fel arra vonatra, amit akkor ez a vonal képviselt.

    Mondjuk az ellenkezőjére is van példa, magyar közéletben nem túl rég befutott Robert C. Castel pl ott lesz a MOGY-on(https://mogy.hu/), pedig nála harciasabb zsidó ügyet vivő embert nem ismerek.

  96. Francia lázadás

    -Elvileg 5000 db autót gyújtottak fel franciaországban.Nem tudom mennyire volt megszervezve migráns oldalról.Érdekes hogy ott mindig gyújtanak fel autókat.Nem értem hogy nem tudják kinyomozni hogy ki volt.Érdekes ha pesten gyújtogatnának fel autókat azt kinyomoznák.Az is kérdéses számomra hogy ezek a migrik dolgoznak vagy nem? Később persze elképzelhető lesz hogy egy tüntetés alatt nem 5000 db hanem 20-30 000 db autót gyújtanak fel.Az már nem lenne kevés 😀
    Gondolom ott a biztosító fizet az égéskárra.
    30000 autó felgyújtásához igazából 6x ennyi tüntető kell elméletben (most kb. 100 ezer volt) Lehet pár év múlva lesz ennyi a folyamatos beáramlás miatt.Ráadásul gondolom hogy egy idő után nem is kell szervezni nekik ilyen akciókat ,hanem elég ha csak egy kis részük az utcára megy és indul utána a többi is.

    -Hát igen erőszakos módszerekkel begyűjteni őket „táboroztatni” úgy már nem lehet mint a II. vháborúban. Ilyen az amikor eljönnek a harmadik világból és mindenkinek a jó kellene.Menő autók , ház, jó élet,nyaralások stb…
    Észrevettem hogy aki pl. rászokott a nyaralgatásra , utazgatásra az nem szokik le róla.Ilyen az amikor az ember irigy lesz .Hát igen a felgyorsult világban a migrik nem tudnak párhuzamosan eggyütt élni a számukra jómódban élő emberekkel.
    Az a kérdés hogy mikor veszik át az uralmat?

    -most nincs időm Párizsi videókat nézni még pár perc sem de igazi apokaliotikus videók készülhettek , egy pár napos kis mad max 😀 de tényleg nem is rossz , mert most még nem az öldöklés megy hanem pár nap mad max bemelegítés , utána meg nyugi van.Majd az lesz a kemény ha 365/365 nap lesz mad max

    -mondta a tv hogy nem ez volt az utólsó migránslázadás és lesz még sokkal nagyobb és átfogóbb.Szerintem nem kizárt már rövidtávon sem nagyobb lázadás.VAGY lehet csinálnak hamiszászlós támadást.Pl. megölnek egy bevándorlót
    vagy pár fiatal bevándorlót pl. olyan emberek akiknek az elméjét irányítják (már van ilyen) , de az is elég ha felbérelnek egy bérgyilkost és mondjuk egy migriknek a 4 gyerekét belehúzza 4 vaskaróba és írnak valami gyűlöletszöveget.Na egy ilyenre kb. egész európa migránsai fellázadnának és a mostaninál 20x nagyobb balhé lenne 😀 Sőt még világ migráns lázadás is lenne nem csak európai .

    -Franciország már látni hogy elveszett csak idő kérdése

    -a polgármesterhez is betörtek a migránsok és felgyújották a kocsiját.A polgármester nem volt elé csak a felesége de elvileg nem bántották

    -Még az jutott eszembe hogy milyen érdekes hogy eltűntek a terroroisták az utóbbi években,Régen gyerekkoromban a híradóban mindig azt hallottuk hogy ETA,Basf (vagy mi?) terrorszervezet .Most meg semmi.

  97. 111.dajtás
    Dajtás kedves, ha régebben követed a blogot, biztos találkoztál alázatos Bálint szolgád hitvallásával: soha senkit nem mentegettem, promótáltam, magasztaltam, csak azért mert fajtámbeli.
    Ugyancsak mindannyiszor láthattad másik mantrámat, éspedig minden kissebbség csak azt és annyit tehet befogadó országában, amit és amennyit a többségi társadalom megenged nekik.
    És ha már a megengedésről van szó, Itt hadd emliteném például hazai cigányságotokat.
    Én nem élek Magyarban, de vannak kedves barátaink, méghozzá a két végleten, úgy Szegeden, mint Szobon.Néha elbeszélgetünk a Skype segitségével.Mit mesélnek eme kissebbségről, ne tudd meg.De legyen elég annyi, hogy már jóideje nem járnak be sem Szegedre, sem a szobiak a közeli Vácra!
    Szomorú? Dehogy, tragikus!

  98. Oliver Anthony: „Rich Men North Of Richmond”

    I’ve been sellin’ my soul, workin’ all day
    Overtime hours for bullshit pay
    So I can sit out here and waste my life away
    Drag back home and drown my troubles away

    It’s a damn shame what the world’s gotten to
    For people like me and people like you
    Wish I could just wake up and it not be true
    But it is, oh, it is

    Livin’ in the new world
    With an old soul
    These rich men north of Richmond, Lord knows they all
    Just wanna have total control
    Wanna know what you think, wanna know what you do
    And they don’t think you know, but I know that you do
    ‘Cause your dollar ain’t shit and it’s taxed to no end
    ‘Cause of rich men north of Richmond

    I wish politicians would look out for miners
    And not just minors on an island somewhere
    Lord, we got folks in the street, ain’t got nothin’ to eat
    And the obese milkin’ welfare

    Well, God, if you’re 5-foot-3 and you’re 300 pounds
    Taxes ought not to pay for your bags of fudge rounds
    Young men are puttin’ themselves six feet in the ground
    ‘Cause all this damn country does is keep on kickin’ them down

    Lord, it’s a damn shame what the world’s gotten to
    For people like me and people like you
    Wish I could just wake up and it not be true
    But it is, oh, it is

    Livin’ in the new world
    With an old soul
    These rich men north of Richmond, Lord knows they all
    Just wanna have total control
    Wanna know what you think, wanna know what you do
    And they don’t think you know, but I know that you do
    ‘Cause your dollar ain’t shit and it’s taxed to no end
    ‘Cause of rich men north of Richmond

    I’ve been sellin’ my soul, workin’ all day
    Overtime hours for bullshit pay

    http://www.youtube.com/watch?v=sqSA-SY5Hro

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük