(4) OTP 11773030-00271383

THE CQNVERSATION – 90,000 experts have written for us. This is because our only agenda is to rebuild trust and serve the public by making knowledge available to everyone rather than a select few. All our work is completely free to read and we have no paywall. But to keep it that way, we need your support.

Fordítás:

90.000 szakértő írásait közöljük. Ennek oka az, hogy szolgálni akarjuk a közösséget és vissza akarjuk állítani a bizalmat azzal, hogy néhány ember helyett mindenki számára elérhetővé tesszük a tudást. Munkánkhoz teljesen ingyen lehet hozzájutni. Nem alkalmazunk előfizetést, de hogy ezt fenn tudjuk tartani szükségünk van a támogatásodra.

Kérdezhetitek tőlem, minek rakom ezeket fel minden vasárnap. Azért mert téma vadászás közben naponta 10-15 hasonló támogatást kérő szöveggel találkozom, és röstelkedek, hogy nem adakozok. Tulajdonképpen élősködök rajtuk, de én nem engedhetem meg magamnak az adakozást a nevetséges nyugdíjam mellett, marad a röstelkedés. Nem akarok egyedül röstelkedni, röstelkedjetek ti is.

😛

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

 

Egy gondolat erről: „(4) OTP 11773030-00271383

 1. Tetszik az indokolás, bár magam is szoktam
  röstelkedni, de élek az önámítás lehetőségével.=
  Ha az állam tisztességesen ellátná a feladatát,
  akkor másolnám a jó példát és én is adakoznék.
  bevallom, per pillanat csak egyetlen helyre
  küldök támogatást, ( persze ez is önös érdek, )
  Tibor bá’t támogatom. — Ha viszon kicsit
  megkapargatom a témát, gyakorlatilag egy
  tőkés szerepében érzem magam, aki szinte
  éhbérért veszem igénybe Tiborbá’ szolgáltatását.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük