(3804) BA.2.

Tibor bá’ szerkesztett fordítása online

 

Az Omikron BA.2. alvariáns az amerikai gyerek halálozásban rekordot döntöget

Szerző: Emma Arceneaux


89. Útban a 90. felé

 

Amerikában a gyerek halálozás okai közül a COVID fertőzés áll az első helyen. A Világban az Omikron töretlenül tejed. Ennek ellenére a kormányok egymást követve állítják le a védekezéseket. A tömegek úgy tesznek, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Hogy ne derüljön ki a turpisság, már 3 amerikai állam is leállította a napi adatszolgáltatást a halálesetekkel kapcsolatban.

 

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

55 gondolat erről: „(3804) BA.2.

  1. Az adatszolgáltatást azért állították le, mert az elhunyt gyerekek 90+%-a be volt oltva.

  2. Gyerekem osztályában többen betegek, és már 2.hete. Az iskolában pedig több tanár beteg. Tehát hiába old fel Ausztria több eddigi szankciót, törli el a karantént kontaktszemélynek (maszk használat kötelezettsége mellett), mert a vírus ugyanúgy jelen van, csak épp nem lehet már téma.
    Az iskolákban heti 2xPCR teszt van (otthon végzendő) – nem ellenőrzi senki. Heti 1xantigén teszt van hétfőnként a suliban, azt megcsinálja a tanár.
    Kórházi közegben teszt nélkül nem „állunk szóba” senkivel. Aki sürgősségi eset, neki helyben készül teszt (FFP2-maszk minden páciensen, hozzátartozón).
    Nem vitázunk, nem magyarázunk, nem oktatunk.
    Dokik általában FFP3-maszkban és szemüvegben (én is), és majdhogynem minden mozdulat után fertőtlenítés.
    Kialakult egy ilyen szitu, mint a háborúval, hogy nem lehet annak nevezni..Tehát hogy állunk szemben egymással: ő tudja hogy én vagyok a hülye mert szerintem van vírus, én pedig tudom hogy ő a hülye mert szerinte nincs vírus vagy hát úgyse veszélyes szerinte..de egyikünk sem mond semmit, nem téma. A maszk és teszt pedig csak úgy „divat” ráadásul régi divat, ami csak úgy megmaradt még a kórházban.. – ez a felfogás van.

  3. Tibor bá’, vége lett a háborúnak? 😀 😀 😀

  4. Ha a tervek szerint a who veszi kézbe a dolgot, nem lesz itt sokáig patthelyzet. Még egy kicsit lehet osztani addig az észt mindkét táborban, ha más nem, akkor majd a turbórák megoldja a patthelyzetet:
    @https://2020news.de/katalin-kariko-und-der-turbokrebs-nach-impfung/

    Orvosi konferencia anyaga, nem kommentálom, nem értek hozzá. A lényeget értem belőle, azt más is felfoghatja..

  5. 2 – csak kérdezek:
    Egyenlőre a COVID-19-nek több halottja van naponta, mint az ukrán-orosz háborúnak.

  6. Végül is, majdnem mindegy, mitől rettegünk, a lényeg, hogy a gumicsontként elénk vetett uralkodó narratívákat magunkévá tegyük és csámcsogjunk rajtuk.
    Hiteles tájékoztatás? Független sajtó? Béke poraikra! 🙁

  7. 5 – Csak kérdezek:
    Kétségtelen, hiteles információra nagyon nehéz ráakadni, de nem lehetetlen. Én mindent megteszek ebbe az irányba.
    Nem kell rettegned, én se rettegek, de a tényekkel tisztában kell lenni, mert ez a védekezés alap feltétele.

  8. Tia@: Ez a baj az egésszel, jött az ukrán háború, vírus lehúzva a klotyón, na ez az amiért én ezeknek már semmit sem hiszek el, aztán csodálkoznak, hogy senki sem figyel már a kormányzati hírekre.

  9. 7. Gartai

    Hát, amikor nem lehet eldönteni hogy az a paródia-e ami valóban elhangzott, vagy ez a verzió az, mert szinte ugyanaz mindkettő (1:47-nél a kisdoki az teljesen valós szitu volt) :

  10. Nearly 1,000 people in hospital with COVID in New Zealand.
    As Omicron continues to infect more than 20,000 people a day.

  11. 10. Tibor bà`

    Ausztria 24óra alatt 58583 új fertőzött:
    #https://www.oe24.at/video/corona/covid-19-58-583-neuinfektionen-in-nur-24-stunden/513813124

  12. 12 – Tia:
    Új Zéland ritkán lakott és népessége fele Ausztriának. De, ami lényeg, ezek ellenére mindenütt lazítanak. Az emberiség meghülyült.

  13. Emma Arceneaux
    ” Hogy ne derüljön ki a turpisság,…”

    L.S.
    ” Hogy ne derüljön ki a turpisság,…”
    A Covid vakcináknak két hetes mentelmi jogot adtak.

    Tibor bá’
    Nézze csak az Ukrán Háborus hireket!
    Hányan hordanak maszkot?

  14. Most Kínába is fellángolt újra bizonyos tartományokban. Pedig azt hittük jön a jó idő és egy kis nyugtunk lesz,de lehet nem.

  15. 13. Tibor bà`

    Èrtem èn. Csak nekünk iderakták ezt a Rauch-ot egsminiszternek, aztán csinálja a furcsaságokat ilyen fertőzésszámoknál. Gyerekem szokott kapni a suliból PCR-tesztet otthonra. Kb. 1hónapja nem kap, magam szerzem be. Most jött haza és mondta hogy van egy láda original teszt az osztályban, de a tanár a lábát teszi rá, és mondta is a gyerekeknek. Azon gondolkodtam hogy a mi a panasza helyett lassan azt fogom kérdezni ki milyen frizurät szeretne, nem tudom feltűnne-e bárkinek 🙂
    #https://www.oe24.at/coronavirus/zynisch-widert-mich-an-shitstorm-fuer-gesundheitsminister/513729555

  16. Sokan vagyunk, nemde?
    – Na ez a valódi indok a COVID-ra és a most kezdődött háborús folyamatra.
    Ez nem jó senkinek, ezt megelőzni lehetett volna, komoly születésszabályozással.

  17. 17 D7
    De nem itt kellene a születésszabályozás, a fejlett világban már katasztrofálisan csökken a népesség, már éppen ez okoz működési zavarokat a társadalomban.
    Ahol meg valóban le kellene állítani a népességrobbanást, azok meg kikérik maguknak, hogy beleszóljanak az ő belügyeikbe.
    Egyedül Kína volt, amelyik hathatósan beleszólt a szaporaságba, a többieknél eleresztve a gyeplő….

  18. 19: Mindenütt eszetlen módon túl van szaporodva az emberiség, 1 milliárd max. a fenntartható létszám. Ezt kéne végre megérteni és célul kitűzni a kőkemény születésszabályozással. Hiába csökken nyugaton a születésszám, ha az ökológiai lábnyomuk nyolcszor akkora, mint az afrikainak. Párhuzamosan le kell térni a növekedésen alapuló gazdasági rendszerről, át kéne alakítani ezt is. Ezenfelül ezerrel kéne telepíteni az erdőket, ehelyett még most is pusztítják őket. Dióhéjban a teendők. 🙁 Ebből semmi nem valósul meg.

  19. 20 Camelia
    A nyugati világ már olyan mértékben visszafogta automatikusan a saját népességnövekedését, hogy ez tovább fokozni nem tudod, mert ahhoz már meg kellene szakítani az új generációk működőképes szinten tartását.
    Nálunk is már olyan szinten van az egykézés, hogy egy generáción belül a fiatalokra olyan teher fog hárulni, akiknek fel kell nevelni gyermekeiket, és gondoskodni a nagyszámú öregről, hogy belerokkannak.
    Arról már nem is szólva, hogy a fejlődő világ robbanó népessége meg el fogja árasztani a megürülő élettereket, tehát globálisan semmit nem érünk el, ha csak magunkat korlátozzuk.
    Míg mi egy egységet csökkenünk, a fejlődő világ tízet növekszik.
    Meg kell nézni Indiát, micsoda elképzelhetetlen nyomorban élnek, szemétben, koszban, zsúfoltságban, kilátástalanságban, miközben élhetnének egy paradicsomi környezetben, ha alacsony maradt volna népsűrűségük.
    De az igaz, hogy a gazdasági modellt kellene megváltoztatni…

  20. 22 Tia
    Pedig a statisztikák szerint már túl vagytok a csúcson a fertőzésszámban, és a halálos áldozatok száma is alatta van a decemberi delta csúcsán lévőnek.
    Igaz, ettől még lehetnek magasak a kórházi esetek számai, mert a fertőzésszám sokkal magasabb még mindig, mint a delta esetén volt a csúcs…
    Kitartás, most már javulni fog a helyzet – egy darabig biztos.
    Aztán hogy mi jön még…

  21. 22. Ez hogy lehet? Nincsenek beoltva a bécsi AKH-s egészségügyi dolgozók?

  22. 24 Az az érzésem (azaz amit a személyes ismeretségi körömben látok-hallok, néhány tucat fő, és az ő személyes ismerőseik, pár százan), hogy az oltottak esendőbbek lettek, mint az oltatlanok. Előbb az oltások utáni nem várt panaszok, tünetek, betegségek jelentkeznek (az orvosaik szerint „biztoshogynemattólvolt”), aztán a korábbi vagy addig lappangó betegségek (pajzsmirigy, ízületi, colitis ulcerosa, autoimmun) fellobbannak, addig gyógyulófélben lévő, sokáig tünetmentessé vált onkológiai betegségek robbannak, egyes idősek rohamosan leépülnek. A második-harmadik-negyedik oltás után, életkortól függetlenül, többen hirtelen kovidos nagyon betegek lettek. Biztos „ráoltottak” a kezdődő fertőzésre. Aha persze. Biztos mindannyian úgyis éppen akkor betegedtek volna meg kovidban, amikor a 2-3-4. „védő”oltást megkapták.
    Aki nem oltatta be magát, azokat könyörtelenül kirúgták (ahol dolgozom, onnan mindenképpen – „magyar egészségügy”).
    Az oltatlanok többsége köszöni jól van, vagy könnyen átesett a kovidon, vagy észre sem vette.
    A mini statisztikámat torzíthatja a kis létszám és hogy csak a személyesen elmondott – szavahihető forrásból származó – információkon alapul. Környezetemben sokkal több az oltott, vagy oltakozásra kényszerített ember, mint aki még nincs beoltva. Fenti véleményem kizárólag a kovid oltásokra vonatkozik, más védőoltásokkal lege artis egyetértek és azokat támogatom.

  23. 26. Az én környezetemben kb. ugyanezt tapasztalom, mint amit leírtál. Én az oltatlanok táborát gyarapítom (egyáltalán nem bántam meg a döntésem).

    Én idén február elején estem át rajta. Egy 12 órás durva fejfájás és láz (estétől reggelig), majd az utána következő egy hétben kb. bármennyit képes voltam aludni. Ennyi volt, semmi több. Ja meg elment a szaglásom kb 80%-a, ami azóta visszatért teljesen.

  24. Èdes f@szom..
    3-szor vagyok oltva, soha nem kaptam el, pedig nyakig közöttetek vagyok. Gyerekem duplán oltott, minden osztálytársa elkapta, ő nem.
    Az AKH személyzete azért beteg oltás mellett, mert magas konctrációban tolják rájuk a betegek a vírust. Omikron, meg egyéb változatok, akár egyszerre.

  25. 27. Értem, tehát Delp (aki egészségügyben dolgozik) és én is hazudunk a környezetünkben tapasztalható dolgokkal kapcsolatban. Világos.

    A gyereked osztálytársai közül senki sincs beoltva?

  26. 28. graw

    A sógornőm aki mikrobiológus és férje háromszor covid oltottak.
    A sógornőm tüdeje tele lett cisztákkal, férjét meg a mult héten operálták.
    Az egyik tüdejének egy nagy részét eltávolitották a rosszindulatú rák miatt.

  27. 27. Tia
    Delp tüneti leírásait tapasztalom szélesebb ismeretségi körömben is, de van nyilván ellenpélda is. Utóbbi talán több, mint a negatív eset, de azé’ na.
    Rendesen túltolták ezt a Mindmeghalunk Covidkát, oszt’ egyik pillanatról a másikra eltűnt, mintha soha nem is létezett volna. Virológus ismim (aki bejárta az egész világot és több országban is dolgozott) elmondása alapján ez az egész egy kurva nagy átverés volt és most pl az amcsik azt sem tudják, hogyan faroljanak ki a dezinformációs erdő közepéből. Persze, a Szajhamédia ezt is gond nélkül megoldja, lásd, Ukrajna. Minden esetre, nehéz beismerni, hogy újfent átvertek mindenkit, megértem. Engedjétek el! 😀
    30. alatt elfelejtettél reagálni az osztálytársak beoltottságával kapcsolatban, érdekelne engem is. 🙂

  28. 31 – Csak kérdezel:
    Csütörtökön Magyarországon 38-an haltak bele. Előtte való napokon (visszafelé) 35, 42, 48, 47. Hol van az eltűnés? Egy hét alatt 300 halott az neked eltűnés?
    Az amcsinál kurva nagy árverésben 1.000.000-nál többen döglöttek bele.

  29. 32.
    Tibor bá’
    Melyik vírus (járvány) nem követel áldozatokat?
    Meglepődnél, ha közzé tennék a valós Covidka adatokat és mellé tennék pl az influenza halálos áldozatainak számát? De csak cukorbetegségben vajon hányan halnak meg évente? Ja, hogy más vírus és betegség áldozatai a kutyát se érdeklik? Én kérek elnézést! No, meg az oltások áldozatainak a száma a jelenben és a jövőben? Hagyjuk, nem érdekes!
    Igazából, a különbség a Covidka és a többi xar között, hogy míg előbbivel foglalkozik a Szajhamédia, addig utóbbira nagy ívben xarik.

  30. 33: Csak kérdezek

    „Igazából, a a Covidka és a többi xar között, hogy míg előbbivel foglalkozik a Szajhamédia, addig utóbbira nagy ívben xarik.”

    Pontosan! A legelső pillanattól mindenhol negligáltak MINDEN MÁS HALÁLOZÁST, csak a kovidnak strigulázott kumulált számokat kezdték görgetni naponta, legalább 10-20-szor minden (szenny)csatornán. A lényeg, hogy a tudatot kitöltse egyetlen veszélyérzet, akkor a tudat beszűkül arra az egyre.

    Ha két év után még valaki nem látja át, hogy mi folyik, annak felesleges minden adat és statisztika. Az beveszi a hatodik booster után is, hogy meghalhat ha nem adatjabe a hetediket. Az pont ugyanolyan naív, mint a zsidók anno, akik még Auschwitzban is azt várták, hogy melegvíz fog folyni a zuhanyrózsákból…

    „A vakcina szabaddá tesz!”

  31. 30. Ezt miért is tartottad fontosnak megjegyezni, hogy orvos vagy? Netán ezáltal feljogosítva érzed magad arra, hogy meghazudtolj bárkit, aki mást tapasztal a környezetében ill. nem azon a véleményen van, mint te?

    Továbbra is fennáll a kérdésem, hogy a gyereked osztálytársai mindannyian oltatlanok?

  32. Covid ! (?)

    Miért gyilkolták meg Lincolnt és Kennedyt?
    Az Egyesült Államok két elnökét, Abraham Lincolnt és John F. Kennedyt meggyilkolták! Mi volt a gyilkosságuk közös oka?

    A válaszok ugyanott keresendők …

    A JÓ ISTEN nem teremtett sem kórokozót,sem kártevőt !
    Mindkettőt két lábon járó gonosztevők hozták létre .

  33. 35. graw

    …mert fentebb megjegyezted hogy XY egsügyben dolgozik. Én pedig orvosként pont covidosokkal (nem Magyarországon, mert nem vagyok magyar – nem is voltam soha)
    A gyerekek nem volt oltva azok közül akik komolyabban betegek lettek az osztályban. Volt olyan is aki oltva volt duplán, és pozitívat mutatott egy antigén tesztje de tünete nem volt. Volt akinek a PCR-tesztje lett pozitív de tünete nem volt. A gyerekem duplán oltott és mindig ügyel hogy rajta legyen a maszkja, és kézmosás.

    A továbbiakban trollokat nem etetek. Dolgoznom kell a covid miatt kiesett kollegák helyett is, illetve inkább az ő hogylétükről érdeklődöm ha időm engedi mint itt kardozzak. Ugyanis bennem van empátia is és felelősségtudat is.

  34. 35 – graw:
    Át kellene már olvasni a vakcinák történetét. És abbahagyni azt a hülyeséget, hogy ez kísérleti vakcina.

  35. Járványügyi Központ nyílt a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula kórházban. A COVID tényének kedvéért….

    http://fos.hu/yts

    De magyarázzátok ügyesen tovább a butaságokat.

  36. Ki mantrázza itt a butaságokat? Majd kiderül a végén, amikor kipukkad a szajha média buboréka! Csak addig még rengeteg oltott is belehal. Igen, és oltatlan is, mert az élet már csak egyformán halálos mindenkinek, az igazság ettől kicsit bonyolultabb.

    Vannak orvosok, akik nem adták el józanságukat havi fixért, hanem még mindig a hipokráteszi eskü szellemében élnek. Többnyire ma munkanélküliek.

    Ők írják nyilván a butaságokat többéves kutakodás után, a botcsinálta kommentelők meg a tutit.

    A szerző a könyvről:

    „A koronavírus-járvány mozgatórugói és anomáliái, avagy mit rejt a fekete doboz, és hogyan tovább mindezek tükrében?!

    Egy éve szántam rá, hogy megtaláljam és kielemezzem ezt a fekete dobozt. Oknyomoztam, kutattam a szakirodalomban, járványügyi rendeletekben, vizsgáltam a háttértényezőket, pszichológiai hatásokat… Összevetettem a fősodrású médiában propagált, illetve az elhallgattatott szakértők ellentmondó / ellentmondásos véleményét, sőt azoknak a hangadó orvosoknak és kutatóknak a korábbi kijelentéseit is, amelyek szöges ellentétben állnak a jelenlegi álláspontjukkal…

    „Ha nem bukkannék minden nap egy újabb anomáliára a koviddal kapcsolatban, az lenne a csoda.”

    Ezeket az anomáliákat, azaz a járványhelyzet mozgatórugóit tekintem át a könyvben, kiegészítve a helyzetképet az alapvető járványügyi és immunológiai tudnivalókkal (természetesen az oltásokat is ide értve), hogy érthetőek legyenek az összefüggések. Végül igyekeztem kiutat is mutatni, hiszen nemcsak a valóság ismerete fontos, hanem az is, hogy dönteni tudjunk, hogy mit kezdjünk ezzel a helyzettel, hogy hogyan jöjjünk ki belőle megerősödve és EGÉSZségesen.

    Ajánlom a könyvet:

    Oltottaknak és oltatlanoknak, járványhívőknek és járványszkeptikusoknak, szakembereknek és laikusoknak, és mindazoknak, akik bizonytalanok a helyzet megítélését illetően, mert közös érdekünk az igazság feltárása, a – testi, lelki, szociális – EGÉSZségünk és a szabadságunk megóvása, a normális életünk helyreállítása.

    Dr. Kovács Mónika, MD, PhD”

    @https://kovidol.hu/page/tamogatas

  37. 38. Tia

    “ A gyerekek nem volt oltva azok közül akik komolyabban betegek lettek ”
    “ A gyerekem duplán oltott és mindig ügyel hogy rajta legyen a maszkja, és kézmosás.”

    Édes istenem.. Ezt már nehéz lenne űberelni…

  38. 39.Tibor bá’
    „És abbahagyni azt a hülyeséget, hogy ez kísérleti vakcina.”

    Tisztelt Tibor bá’
    Én meg az életbiztositási ügynökökön csodálkozom akik röhögve egyből elküldik
    a covid oltottakat amint életbiztositási szerződést szeretnének kötni velük.

    Hogy lehet ennyire hülye szakág?

  39. 29. L.S.
    ” A sógornőm tüdeje tele lett cisztákkal, férjét meg a mult héten operálták.
    Az egyik tüdejének egy nagy részét eltávolitották a rosszindulatú rák miatt. ”

    Pfizer vakcinadokumentumok: ezek a szükséges vizsgálatok, amelyeket nem végeztek el – még a rákkeltő hatásukat sem vizsgálták meg!

    Megdöbbentő az orvos és az AHEPA egykori igazgatója, Dimitris Gakis, aki az utóbbi időben az mRNS vakcinák Pfizer-dokumentumainak a kutatásaival foglalkozik, amelyeket a cég és az FDA 2076-ig titokban akart tartani!

    /https://www.pronews.gr/ygeia/o-d-gakis-ksetinazei-ta-eggrafa-tis-pfizer-den-ekanan-akros-aparaitites-meletes-gia-ta-emvolia-deite-poies/

    Részletesen, amit D. Gakis említ

    „Szörnyű! A vakcinák kutatásával kapcsolatban nem végeztek rendkívül szükséges preklinikai vizsgálatokat. Nézze meg, melyek azok…
    Ezért kértek 75 évet a Pfizer mRNS vakcina jóváhagyási dokumentumainak felfedésére.

    * Biztonsági Farmakológiai vizsgálatot nem végeztek!
    -Hogyan mondjátok már elejétől kezdve, hogy biztonságos?

    * Nincs másodlagos farmakodinámiára vonatkozó tanulmány – Másodlagos farmakodinamika (1. kép).

    * Farmakokinetikai vizsgálatokat nem végeztek – Farmakokinetika (2. ábra).

    * Nincs farmakokinetikai interakciós vizsgálat – Farmakokinetikai gyógyszerkölcsönhatások (3. ábra)

    * Nincsenek genotoxicitásra vonatkozó vizsgálatok (4. ábra)

    * Karcinogenitási vizsgálatokat nem végeztek. Döbbenetes!

    A legrosszabb az egészben, hogy a WHO 2005-ös iránymutatásait hozták fel mentségül!

    Csakhogy ezek az utasítások a klasszikus vakcinákra vonatkoztak, amelyeket 55 évig teszteltek!

    Akkoriban, 2005-ben még nem voltak mRNS vakcinák!

    Ne mondjátok nekem, a CDC, a WHO, az EMA uraim, hogy nem gondoltatok rá, és potenciális veszélynek tették ki az egész emberiséget!

    Mert Önök látták az iratokat, és nem mi.

  40. 44 – L.S.
    Én és Éva fejenként 4-4 mRNS oltás kaptunk. Még annyi se történt, hogy lázunk lett volna. Sőt, akiket ismerünk mindenki be van oltva minden mellékhatás nélkül. Nekem aztán lehet dumálni.

  41. 45: Tibor bá’

    „akiket ismerünk mindenki be van oltva minden mellékhatás nélkül. Nekem aztán lehet dumálni.”

    Gyorsak voltatok, szerencsétek volt! De még nincs vége, a többéves mellékhatások csak ezután jönnek! Azzal trükköztek, hogy egy-egy parti elején placebókat adtak, hogy ne legyen semmi gond, későbbi gyártási adagokban 5000-szeres dózisokat, más összetételt.
    Itt meglehet nézni, hogy ki mit kapott, mennyi a mellékhatás:
    http://howbad.info/

    De lehet itt is érdekeseket találni:
    drasticresearch.com

  42. Vaszil, köszi. Ezek szerint én placebót kaptam, volna…

  43. Tisztelt Tibor bá

    Január hónapban föltettem a Facebukra a következő cikket:
    Mennyire rossz az oltási szériaszámom?
    Váratlanul egy napon értesitettek, hogy a cikk sérti a….
    és ezentul csak én olvashatom.
    K.b. egy hét múlva bocsánatot kérve újra fel lett tüzve a cikk és szabadon olvashatja akárki.
    Talán ez a cikk segithet még az automata forditással is.

    A Big Pharma 7O évet kért, hogy információkat adjon az óltásokkal kapcsolatban.
    Bizonyos izgága huckerek megtörték a biztonsági kódokat:

    How Bad is My BatchAre some batches more toxic than others?
    /https://www.howbadismybatch.com/?fbclid=IwAR1sP5i6hFzdfQWg1uG9totkdOHQkAcO1UdhaaCeKDVRkFfoEZTxOqlpelY/
    Batch codes and associated deaths, disabilities and illnesses for Covid 19 Vaccines

  44. 45. Tibor bá’
    „Még annyi se történt, hogy lázunk lett volna.”

    Tisztelt Tibor bá
    Minden álláspontot tiszteletben tartοk.
    Távol áll a tőlem a kötekedési szándék.
    Egyszerüen kötelességemnek érzem embertársaim egészségének a védelme, amelynek egyik eszköze a megfelelő tájkoztatás.
    Itt egy régebbi megdöbbentő cikk amely válasz lehetne a szerencsétekre:

    /https://dailytelegraph.co.nz/covid-19/crisis-in-slovenia-whistleblower-nurse-says-politicians-receive-saline-instead-of-mrna-jab/?fbclid=IwAR1sLvahB24B-TuMNlU3TIjRqUedxu6k4NYJYJtEhUG2nT0ODwI5JNvGTr0/

    2021.11.26
    November 20-án, szombaton a Ljubljanai Klinikai Központ Egyetemi Egészségügyi Központjának főnővére a tévékamerák elé lépett, és oltóanyagüvegeket vett elő.
    Megmutatta az összegyűlt riportereknek a palackokon lévő kódokat, amelyek mindegyike a kód utolsó 1-es, 2-es vagy 3-as számával, majd a DAILY TELEGRAPH cikke szerint elmagyarázta ezeknek a számoknak a jelentését:

    Az 1. számú a placebo.

    A 2-es számú a klasszikus mRNS „vakcina”

    A 3-as szám valami más.
    Azt állítják, hogy tartalmazza az onkogént, amely a rák kialakulásához hozzájáruló adenovírushoz kapcsolódik, de az állami tudósok kitartanak amellett, hogy a vakcinák biztonságosak!

    Elmondása szerint személyesen látta az összes politikus és iparmágnás óltását, és mindazokat, akik az 1-es számú kódpalackbol kapták a sóoldatot, a placebót.

  45. A helyzet az, hogy ezek a tünetmentes teszt-pozitív személyek lennének?
    Már végképp azt sem tudom, mit gondoljak. A tesztek megbízhatósága legalábbis kérdéses.
    A kovid nem egy tífusz, de ismerjük Typhoid Mary esetét, aki tünetmentes fertőzött, terjesztőként került be a történelembe.

  46. „A Kínai Népi Felszabadító Hadsereg (PLA) több mint 2000 katonai orvost küldött Sanghajba vasárnap, hogy segítsenek civil kollégáiknak tesztelni a város teljes lakosságát a Covid-19 járvány idején…
    A katonai erősítések a két szomszédos tartományból és Pekingből érkező több mint 10 000 egészségügyi szakember segítségére jöttek, akik nemrég érkeztek a metropoliszba.
    A bevetést az ország legnagyobb közegészségügyi intézkedéseként írják le a Vuhan városában 2019 végén először dokumentált Covid-járvány óta. Akkor több mint 4000 katonai orvost hívtak be.
    A sanghaji hatóságok azt az ambiciózus célt tűzték ki, hogy Kína legnagyobb városának és jelentős pénzügyi központjának mind a 26 millió lakosán torokmintát végezzenek.
    Sanghaj az elmúlt hetekben az ország egyik legnagyobb Covid-gócpontja lett, a hatóságok kezdetben a város különböző részeit külön-külön érintő részleges lezárások mellett döntöttek. Mivel azonban úgy tűnik, hogy a hatályban lévő intézkedések nem korlátozzák a vírus terjedését, a város múlt hétfőn kétlépcsős lezárást vezetett be, Vasárnap a sanghaji lakosokat arra kérték, hogy végezzenek öntesztet, és jelentsenek minden pozitív eredményt, a nukleinsav-teszteket pedig hétfőre tervezik szerte a városban.
    Azokat, akiknek a Covid-tesztje pozitív lett Sanghajban, karanténközpontokba helyezik. ..”
    #https://www.rt.com/news/553251-china-deploys-army-shanghai-covid-outbreak/

    Azt is írják még, hogy „a járvány valószínűleg viszonylag jelentéktelennek minősült volna, ha máshol történt volna; a kínai kormány úgynevezett „dinamikus nulla” Covid-stratégiája azonban kemény intézkedéseket követel még akkor is, ha alacsony az esetterhelés. A politika alapelvei az összes pozitív eset és szoros kapcsolatuk tesztelése, nyomon követése és karanténba helyezése.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük