(3800) 56

Tibor bá’ online

 


89. Útban a 90. felé

Nem 1956-ról akarok írni, hanem arról az 56 éves tanárról, aki szexuális kapcsolatot létesített egy 13 éves tanítványával. Az a férfi vessed rá az első követ, aki már elmúlt 56 éves, és ellen tud állni egy fiatal nő célzott csábításának. Hosszú pályafutásom alatt összesen 3 nő kért fel, hogy pénzért tanítsam angolra. Mind a háromnál szex lett a tanulás vége. Egy esetben mindjárt az első órán, két esetben a harmadik óra helyett.

Az 56 éves tanár nyilván már minimum 30 éve tanít. Nagy valószínűséggel ez az első esete, amiért fog kapni 8 évet, mert egy (valószínűleg) rég nem szűz csitri korai ambíciójának nem volt képes ellenállni.

Középiskolás tanulmányaim első évében volt egy lány – nyilván 15 éves – aki a rajztanár asztalához minden órán kiment, az asztalára hajolva kért tanácsot az általa kreált textilmintával kapcsolatban. A negyedik óra után többet nem ment ki. A bennfentes lányok tudni vélték, hogy feljárt a (különben nős) tanár lakására, ahová fiúk is jártak. Nem volt nagy ügy, a rajztanár meglehetősen bohém volt. Minden a helyére került.

Harmadikban egy másik lány a kémia óra előtt blúza felső három gombját kigombolva elég kihívóan viselkedett, provokatív szakkérdéseket tett fel. Egy idő után az óra végén bevonult a kémiatanár szobájába. (a tanári mellett a legtöbb tanárnak volt magánszobája) Megszűntek a blúz kigombolások, de egyikünk-másikunk találkozott velük itt-ott. Én láttam őket egy csónakban a Rómain. Szóval viszonyuk köztudott volt mind a diákok, mind pedig a tanárok körében. A csaj nem töltötte be a tizenhetet, elvileg még kiskorú volt. Hogy már 5 éve hatalmas csöcsei voltak, az talán megfontolás tárgyát képezte, mert senki se tett feljelentést. Persze kérdés, ha tett volna, nem röhögték volna-e ki.

Az egyetemi hallgatónőkről köztudott, hogy vizsgáikon tömegesen vetik be női mivoltukat. Persze ők 18 felettiek, és ez jogilag OK. Bennem azonban felvet egy kérdést. A metoo mozgalom rámutatott arra, hogy a férfiak nem bírnak a bőrükbe maradni és „zaklatják” a nőket, sokszor csak verbálisan. „Zsuzsika, milyen csinos ma, este fürdés közben szívesen megmosnám a hátát.” Ez a mondat 10 év múlva 50 ezer dollárt ér a metoo mozgalomnak köszönhetően.

Ezzel kapcsolatban csak azt nem értem, a kigombolt blúz, a villantott emlők, a csáb mosoly, miért nem könyvelhető el zaklatásnak. És miért nem nevezhetőek enyhítő körülménynek. Mert azt nem tudom elképzelni, hogy az 56 éves tanár csak úgy megkérdezte a 13 éves tanítványt. Mond Marika, te még szűz vagy. Nem tanár úr kérem. Akkor gyere fel hozzám, nem harapok. Sokkal valószínűbb, hogy Marika volt a kezdeményező: „Jaj tanár úr, olyan szép szemei vannak, pont mint a papámnak.”

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

66 gondolat erről: „(3800) 56

  1. A probléma az életkorral van. 14.életévét nem betöltött személyről van szó. 14 év felett közös megegyezéssel lehet kapcsolat, de egyrészt azt sem nézik jó szemmel, másrészt a testi fejlettség nem feltétlenül jár együtt az agyi fejlettséggel is.

  2. A cikk zseniális provokáció !
    Őszintén gratulálok érte !
    Az állásfoglalása a tárgyalt kérdésben szélsőségesen romlott.
    Engem igazán megdöbbent, hogy valaki képes ilyeneket leírni.
    Volt régen egy viktoriánus szlogen:
    „Minden férfi egy állat !”
    Természetesen ez nem igaz.
    De az a férfi, aki a saját testi élvezetét gátlástalanul kiéli ,
    azt egy 13 éves (sic) kislány legelemibb érzelmi épsége, érdeke elé helyezi, annak az erkölcsi állapotát jól kifejezi.
    De nem kerüli el a figyelmemet hogy a megszokottnál egy apró árnyalattal szigorúbb elbírálás szerint, mindannyian bűnösek, vagyunk mi emberek.

  3. Ahogy telik az idő, a fiataloknál egyre korábbra csúszik az első szexuális aktus időpontja.
    Nem is csodálom, visszaemlékezve zsenge korom időszakára, egyébként is hamar felgyújtja az ember fantáziáját ez a téma, pedig akkoriban igen szegényes volt az az eszköztár, ami ebben rásegített.
    Ha jól belegondolok már ifjú felnőtt voltam, mikor az első pornófilmet láttam egy garázs „moziban”.
    Ma a fiatalok ezt megkapják szinte korlátlan korhatárral, és amint beindulnak a hormonok, egy ilyen hatás hamar feltüzeli őket, hogy mihamarabb belekóstoljanak ebbe az ismeretlen területbe.
    Persze van, akinél a nevelés, meg egyéni alkat miatt féket tesz érzékeire, viszont van a másik véglet is, akinél a serdülőkori lázadás egyik frontja éppen ennek a tiltott gyümölcsnek a leszakítása.
    A lányoknál is van az a pillanat, mikor tudatára ébred, hogy milyen elementáris erővel képes hatni a férfiakra, még olyanokra is, akik egyébként megközelíthetetlennek, komolynak, erkölcsösnek látszanak.
    Elég egy elkalandozott pillantás, egy érzelmi rezdülés az arcon, hogy világos legyen a lány számára, hogy hatalma van, ami ellen a másik fél kénytelen küzdeni, ha éppen akar ellene küzdeni.
    És lehet valami mámorító ennek a hatalomnak próbálgatásában, és ha ez összeadódik a kíváncsisággal, akkor könnyen kialakulhat egy ilyen szituáció.
    És persze vannak, akik ezt tudatosan ki is használják.
    Nekem is volt olyan középiskolai tanárom, aki rendszeresen utazott a diáklányokra, mi fiúk gyűlöltük, mert úgy láttuk, neki szabad bejárása volt abba a paradicsomba, amiről mi még csak álmodoztunk, a lányok között meg nagyon népszerű volt, ami még bosszantóbb volt.
    De valljuk be őszintén, ez akkoriban nem erkölcsi jellegű volt, hanem puszta féltékenység és irigység…
    Egy férfi szexuális fantáziája igen élénk, ha akarja, ha nem megél kísértéseket, amiknek jó esetben ellen tud állni, de hát van aki egyszer csak egy alkalommal nem tud, és megbukik…
    A férfi ilyen szempontból sokkal sebezhetőbb szerintem, mint egy nő, könnyebben áttörhetők a gátjai, mert olyan gyorsak az ösztönreakciói.

  4. 2 Mosógépszerelő: a lány életkora nem szokott pirossal villogni a homlokán, a gesztusai viszont rögtön feltűnnek, ha a férfinak nincsenek ferde hajlamai. És tényleg vannak ilyen lányok, akik kikövetelik maguknak a figyelmet és örülnek hogy egy felnőtt ember a nőt látja bennük. Persze az ember általában uralkodik magán, de a legtöbben csak a társadalmi konvenciók, illetve a büntetés elkekerülése miatt.
    Ha hónapokon keresztül jelzéseket ad a lány, akkor előbb-utóbb talál valakit, aki „törődik” vele és akkor mindenki megbotránkozik.
    Egyetértek Tiborbá.

  5. A közfelháborodást teljes joggal kiváltó pedofil papok esetei , hajszálra azonos kategória !
    Egyik 19 a másik egy hijján 20.
    Az a férfi, aki Édesapa, akinek gyermeke van és azt szereti, az egészen biztos nem tesz ilyet, se egy 13 éves kisfiúval se egy 13 éves kislánnyal.
    ( Méghogy én vagyok az, aki mindent relativizál !)

  6. 5 MSz: azért van egy hajszálnyi különbség a pedofília és a tárgyalt eset között, mert utóbbi esetben egy kívülről is nőnek látszó, valószínűleg már menstruáló lányról van szó. Tehát biológiailag nő. Nyilván én sem szeretném ha a lányom így járna, de reménykedek hogy neveléssel kivédhetem ezt.
    A pedókat kasztrálni kell, mert arra nincs mentség meg enyhítő körülmény

  7. Aki 56 éves létére ráizgul egy 13 éves gyerekre, az közveszélyes beteg.

  8. 7 – Infos:
    A tesztoszteron látja a kidomborodó csöcsöket, a hosszú hajat, a mosolygó szemeket, a vastag ajkakat, az ingert kiváltó csípőmozgást, de nem látja az anyakönyvi kivonatot. Az a beteg, aki a felsoroltakat nem veszi észre. Na meg az, aki átlép a természet hívó szaván, mint például te.

  9. 7
    Egyetértek !
    Nyugi Tibor ba’ is egyetért , de hozzászólásokat akar generálni, ezért adja a
    Nagy Cinikust.

  10. 9. Gamberro Csurunga

    Nemcsak hozzászólásokat akar generálni Tibor bá` hanem a poszt is kellően erős, pláne a „Tibor bá-s véleményezési stílus”. Megvan az oka a posztnak. Lassan Tibor bá`-nak járni fog egy pszichológiai doktori cím 🙂

    Tibor bá`

    Ilyenkor azért figyelgetsz hogy na ki mekkorát ordít a posztra ugye? 🙂
    Kellett valami erősebb terelés, mert már megkattant a kommentelő banda minden jelenlegi témától.. Össze kell terelni a kollektív pszichét valami egyenes irányba 🙂 Na csapjunk akkor bele jó erősen egy ilyen témával..
    Így volt a gondolatmenet Tibor bá` ? 😉

    Na nézzük, mit tudok hozzászólni:

    Hát volt ilyen. Ausztria. 14-15éves osztálytársam. Lány. Így ahogy írjátok cicázott a férfi tanárokkal. De csak kettővel, a többi pasi nem volt említésre sem méltó. Na az a kettő tanár, mindkettő házas: az egyik csinos volt, de kellően erős jellem, pontosan tudta a helyét a világban, rendben volt a családi élete, szerette a feleségét, épp kisgyerekük volt. A legkorrektebb tanárunk volt, szívesen gondolok vissza rá. Nem viszonozta a lányka közeledését. Láttuk mi osztálytársak mi zajlik, de hát az a lány már javában pasizott.. A fiú osztálytársak még épp kinőttek a Lego-ból talán, tehát nem nagyon értették mi van. Érdekes volt, így visszanézve hogy a még gyerekek és a már „a témában benne levő” lány egy iskolai osztályban..
    Na szóval az a csinosabb tanár lepattintotta, de nem látványosan, hanem pontosan látta mit akar lány és szimplán ignorálta.
    A másik pasi viszont.. Aki az első feleségét otthagyta valami 4-5 gyerekkel, épp valami tanárnővel állt össze közben… Hát ő tök részegen buliban sikerült a lánynak. Mármint félrevonultak. A lány másnap persze nagy pofával „menőzött”. Folytatás nem lett. Mi osztálytársak szemlesütve kerültük a lányt is, tanárt is. Egyik nagypofájú fiú nekiállt a lányt kicikizni.. Végül a lány sem adta már elő a menőt, mert rájött hogy lenézik a többiek. Gúnyneveket kapott. Vége úgy lett, hogy azt mondtam én aki nem bírtam a „kognitív disszonanciát”, megvédtem a lányt, hogy senki nem látott semmit, nem tudunk semmiről, csak mindenkinek jár a pofája. Kuss lett. Vége lett az „ügynek”.
    A tanár már nem él, köszönet az életvitelének.

    Manapság meg.. Kisiskolás a gyerekem. Az osztálytársainak vannak idősebb tesói is, akik ugyanezen suliba járnak.
    Na az egyik lány…: Néztem délután amikor mentem a saját gyerekemért, hogy az a 10 éves lány „mászik” a 30-as tanárbácsira. A tanárnak már hol kínos volt, hol „hagyta”. A kislány kérte hogy emelje fel hogy levehessen valamit magasabbról a fáról (dereka kint volt – pasi tanár a meztelen derekát fogva felemelte.) Csak lestem és lestem a szitut pár méterről. Nagyon „profi” volt a kiscsaj.
    Aztán próbáltam mondani az anyjának hogy lehet hogy oda kellene figyelnie.. Na mi lett a válasz?? Hááát ő ezt rég tudja! És nem (csak) a tanár a hunyó, hanem a lánya, – ezt is tudja! Éssss tök rendben van ez így! (Én meg szerintem azóta is lesek magam elé 🙂 Még szerencse hogy nem cseszett le az anya hogy mi közöm hozzá 🙂 ) A tanár már nincs a suliban. Saját maga állt odébb. Vagy más is látta mi megy aztán megoldották. Nem tudom.

  11. 10.

    Halványan az jön át, hogy velem értesz egyet.

  12. 8. 56 éves korban, tesztoszteron, természet hívó szava, 13 éves korban csöcsök, na neeeee….

    Nálam a nő 25 éves kortól kezdődik, addig csitri…

  13. 12 – Infos:
    Van ilyen. Úgy hívom, hogy geronto-mánia, vagy gerontofilia, esetleg ödipusz komplexus. Nem ragályos: 😀

  14. Az a 13 éves lányka szenved ezekben, aki ráizgul egy 56 éves nagyapára…

    „Azokat az embereket hívjuk gerontofil-nek, akik szerelmi vagy szexuális partnerüknek náluknál jóval idősebb embert választanak. A gerontofil vonatkozhat nőre és férfira egyaránt.”

  15. 10 – Tia:
    Szeretek felvetni olyan témákat, ami egészen biztos megosztja a hozzászólókat. Ez generál jó vitát. A jó vita pedig megmozgatja a szürkeállományt. Különben régi tapasztalat, hogy a többség véleménye nem átgondolás után születik, hanem követi az elvárásokat. Lásd pl. Infost. Miközben tipikus férfi tulajdonság, hogy (függetlenül életkorától) minél fiatalabb nőt akar. Genetikailag azzal magyarázzák, hogy a férfi biztosítani akarja a lehető legrátermettebb utódot (ha már 20 évig dolgoznia kell rá) és ezt minél erősebb, egészségesebb nő nyújtja. Ez pedig fordítva arányos az évek múltával. Persze az se semmi, hogy esztétikailag egy 18 éves test messze maga mögé utal egy 40 éves testet.
    Sarkalt még a metoo is, amit én elfogadhatatlannak tartok. Álláspontom szerint a kialakult rend szerint egy férfi dolga, hogy „közölje” egy nővel a hajlandóságát. Egy nő pedig jelezheti az igent, vagy a nemet. Természetesen kulturált formában. A metoo szerint egy sima közeledés is zaklatásnak számít. Akkor pedig egy női kacérkodás is zaklatás. Sőt inkább az. Egy nő attól nem izgul fel, hogy gyengén megfogom karját. Ez fordítva nem igaz. Egy női érintésre a legtöbb férfinél beindul a merevedés. Persze vannak impotensek, de azok maradjanak csendben. 😛

  16. A fiúkat se hagyjuk ki. Várom a gyerekemet a suli előtt.. Támaszkodok, bambulok, kellően fáradt is vagyok… Kijön a kapun az egyik osztálytársa, 9éves afgán kissrác, a szebbik fajta. Észrevesz, de nem ám jól nevelten köszönne, hanem néz..nagyon néz..kajánul néz, félrebillenti a fejét, hunyorít és villan a fehér fogsor csibészesen..
    Első reakcióm: Mi van ezzel a „kiscigánnyal..” 🙂 ? Aztán röhögök rá egyet haverilag, lereagálva hogy jó lesz ez így, csak így tovább.. De azért ne velem „gyakorlatozzon” 🙂
    Magamban pedig örülök hogy jobb napom lett és lesz itt még lehetőség mit „sajnálgatom” magam és „ugrálok” a jövőmön 🙂

  17. 14 – Infos:
    Az egészből nem értettél meg semmit. A 13 éves kislány nem izgul rá senkire. Észrevette, hogy „hatalma” van a férfiak felett és ezt kiélvezi. Ha van erre alkalmas nő ismerősöd, beszéld meg vele. Hogy élte meg, amikor elkezdtek nőni az emlői és minden szembejövő férfi szemkuntaktus helyett a cicijeit nézte. Ha ilyen nővel nem rendelkezel, akkor olvasd el a Nabokov: Lolitát.

  18. 16. Ez logikai bukfenc: ha az a tipikus, amit mondasz, akkor én nagyon kilógok a sorból…

  19. „Dolgozni csak pontosan szépen,
    ahogy a csillag megy az égen
    Úgy érdemes !”

    A szexre is tökéletesen igaz , nemcsak a munkára !

    De az ember, mindent, ami nagyszerű, csodálatos és értékes, azt képes tönkre tenni !

  20. Nálunkfele azt mondják, hogy a negyedliteres pillepalackra is ugyanakkora dugó jár, mint a kétliteresre.

  21. Az ügy politikai indíttatású.
    Ma bármelyik tanárra rá lehet húzni a pedofíliát, még különösebb átgondolt startégia sem kell hozzá. Egy nem a funkcionális analfabéták közé tartozó csitri, egyetlen barátnővel, bármikor kihasználhatja ezt a helyzetet. Ha mögöttük áll egy felnőtt is, aki meglovagolja a történetet, bármit ki lehet hozni a sztoriból a mai közvélekedés és politikai dezinformációk özönében.

    Ha az oktatásügy nem a tanárnőképzőkből élne, egészen más helyzet, egészen más fegyelem és nevelés, s egészen más szakmai megbecsültség lenne. Utóbbi tudom nem kizárólag ettől függ, de az elnőiesedett szakma rengeteg kárt okoz így is.
    Persze tudom, ez a társadalmat nem érdekli, csak cseppenjen egy kis pénz a szokásos welness hétvégékre, berúgásokra, mini tivornyákra… Elképzelhető, hogy van, aki még büszke is lenne a lányára…

    A mai fiatalok erkölcsi tartása nulla. A mobilfónia és az internet terei szerint semmi sem tabu. Sőt… Nem csoda, hogy oda jutottunk, adott esetben már a 12 éves lányok körében is ciki, ha szűzek maradnak. Megoldják, ha kell a neten szereznek hozzá lehetőséget, miközben anyuci azt gondolja, minden szép és jó odahaza.

    A kacérkodások mindennaposak, de nem tudom elképzelni (pedig nincs baj odalent és még mesze nem értem el a 6X-et), hogy egy tinédzser sikerre vigye ilyen jellegű próbálkozását velem szemben… Nagyjából 16 éves kor felett nyilván más lehet a helyzet, s bár adódhatnak életkortól jelentősen eltérő fejlődési különbségek, egy 13 éves csitri azért -sztem.- messze van a csábítás ilyen formájú alkalmazásától. Ahhoz minimum az kellene, hogy egy fürdőruhás partyn testközelbe kerüljenek a felek. Egy mászókás, kacsintós, nevetgélős hülyeséget simán lehet ignorálni, aki erre felnőtt emberként nem képes, vagy nem hajlandó, az abnormális.

    Mondhatnám, hogy irigykedve hallgattam Tiborbá beszámolóit a régi világ „egyéb” kategóriás tanári lehetőségeiről, s biztosíthatok mindenkit, ma a „lehetőségek” messze nem hozzák ezeknek a töredékét sem, mert senki sem bukhat a pénzünkre, a megbecsültségünkre, és ebből adódóan a vonzóerő is ki kell merüljön a nyers szexualitásban, amire csak azok vevők, akinek az agya mást nem tart értékesnek. Hát ez itt a probléma kérem szépen, ha tényleg egy valós tanár-diák viszonyról van szó és nem egy félreértés alapján provokált politikai sztori áll a háttérben! Ha az előbbi eset bizonyosodik be, a megítélését illetően az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje mindent kimerítően értékelt, ami a történetből tanulságként levonható.
    https://telex.hu/valasztas-2022/2022/03/11/marki-zay-peter-aberraltak-es-bunozok-gyujtohelyeve-valt-orban-viktor-partja

  22. 23 – H.Cs.
    Ez a pedofília túl van tolva. Cigány honban nem ritka az a 13 éves lány, aki gyereket szül. 12 éves lányok kőrében a szüzesség elvesztése mindennapi dolog. Ragaszkodni ahhoz, hogy 17 éves lány még „kiskorú”, egyszerűen nevetséges. Infos 25 éves korhatára pedig nonszensz, amikor nőgyógyászati tény, hogy az optimális szülés 23 éves kor, amihez 22 éves koitálni kell, de ha biztosra akar menni az ember, akkor 20-21 évesen el kell kezdeni.
    Ami az én időmet illeti: jóval kisebbek, reálisabbak voltak az elvárások. Annak hatalmas csábereje volt, ha vasárnaponként el tudtál vinni egy csajt evezni. Vagy később a szülőknél volt egy szabad szoba, ahová az új pár be tudott költözni. Welness helyett megtette egy kirándulás a budai hegyekben, vagy HÉV-vel Szentendrére és egy lángos a Duna parton. Télen munkahelyi bál a raktár épületben. Nyáron utcabál mondjuk az állatkertben. Már kevesen emlékeznek rá, és azok is inkább letagadják.

  23. 16. Tibor bà`

    A metoo messzire ment és túllőtt a célon. Azért mondom ezt, mert az a fajta „ember” aki ellen irányulnia kellene a mozgalomnak, pont hogy elveszi amit akar! Mindenképpen! Nem hatja meg „semmi”. Aztán lehet utólag metoo-zni, ha egyáltalán felfogja az áldozat hogy min ment keresztül, és ép emberként megússza.

    Soha nem felejtem el egyik helyzetemet amikor nálam idősebb orvosnő kollegámnak panaszkodtam egy férfi dokira aki „vmit csinált” (nem részletezem, mert magamban kellett helyre tennem a dolgot). Erre a kollegnőm hallgatja a sztorimat komoran, néz maga elé, majd együttérzés helyett benyögte saját magára vonatkoztatva:
    ” Hát, tőlem ezek nem akarnak soha semmit.”
    Ott úgy akkor kizökkentem az önsajnálatos kattanásomból. 🙂

  24. 23. Más sínen őrlünk :-): nem erről beszéltem. Ha matek, legyen… Az 56 éves faszival a 17 éves lánynak se érdemes koitálnia gyermeknemzés céljából. Az 56 éves faszinak 30+-os nő kell koitálás céljából…

  25. 13 és 13 éves között hatalmas különbségek vannak
    Munkámból kifolyólag irgalmatlan mennyiségű 11-25 éves korú diákot látok, úgy, hogy tudom, hanyadik osztályosok. (Olyan szállóban dolgozok, ahol a fő profil az osztálykirándulások.)
    Egy átlag 16 éves lánynak olyan teste van, hogy ha az arcát letakarnád, nem mondanád meg, hogy hány éves, simán összekeverhetnéd egy jó karban tartott 30 éves nővel.
    És, 13 éves lányok (jellemzően 7. osztályosok) között is akad már nem egy, még ha nem is a többség, aki így néz ki.
    Nem tudjuk, a posztban említett,13 éves leány hogy nézett ki, 13 évesen már vannak kvázi kész nők, (és persze vannak kislányok is).
    Igen, a fiatalság (egy bizonyos szintig) előny, mert egy fiatal nő meg tud szülni, és fel tud nevelni 10 gyereket is, egy 30+-os jó, ha teherbe esik, és lesz egy(-két) gyereke.
    És nem, nem érdekel, hogy ma már elég az egy-két gyerek. Ösztöneink millió évesek, arra vannak huzalozva, hogy minél több gyerek, mert a többségük nem nő fel. (Még száz éve is 30% körül volt a gyerekhalandóság, csak egy kicsit régebben meg közel 50%, és ebben nem jelentett (érdemi) segítséget, hogy valaki királyi családba született.)
    Természetesen, a posztban említett tanár tökéletesen tisztában volt a leány életkorával, szóval, neki nem jár felmentés. Mégis, mire gondolt? Ha nem jön össze a dolog, az rossz érzés. Ha meg összejön, az meg még rosszabb, hiszen valahogy ennek véget kell vetni, nem maradhat úgy

  26. Egy dolog az, hogy a gettókban hogyan történnek a dolgok és egy másik az, hogy egy kislány érzelmi felnőtté válásához mi az optimális.
    A cigány telepek a legnagyobb nyomor, ostobaság , bűn szinterei.
    A nők rendszeres verése, drog , alkohol, a prostitúció , verekedés , zsarolás, lopás , orgazdaság , megszokott jelenségek.
    Az, hogy egy hatvanhoz közeledő férfi elfogadja egy 13 éves kislány felkínálkozását ,
    az megtörténik néha, de aligha vitatható hogy inkább csúnya baleset, mint szép ünnep.

  27. Köztudott , hogy az egészséges életmód alapelemei :
    a változatos, de mértékletes étkezés ,
    a sok mozgás, sportolás.
    a megfelelő mennyiségű alvás és pihenés.
    A túlterhelés és idegeskedés minimalizálása.
    A jó emberi kapcsolatok.
    Az alkoholtól, drogoktól, dohányzástól való tartózkodás.
    Mégsem mondható el, hogy eszerint élne az embereknek a többsége.
    Ugyanígy van ez a szexszel is.
    Közhely, hogyan lenne optimális a nőnek és a férfinek is ,sokan mégis másképpen csinálják.
    Az ember gyarló !

  28. Nekem ebből főként az lett világos, hogy Tia egy jó nő, mert ha a 10 éves afgán gyereknek meg a férfi dokiknak is tetszett, ez nem lehet másképp!

  29. 31 – Gartai:
    Ez a honlap nem társkereső. 😀
    Különben egy 10 éves fiú gyerek egy anyukában még nem látja a nőt.

  30. 32. 4 évesen az óvodában versenyt csináltunk abból, hogy a délutáni alvás alatt ki lát be a bugyit nem hordó ovónéni miniköpenye alá, aki az ágyak között sétált… hatalmas fekete bozont leledzett ott…

  31. Szintén óvoda, nem győztem a vc előtt szerencsétlenkedni, hogy részese legyek annak amit láttam, amikor is, az óvónéni a kezével pisiltette meg csoporttársam.
    Sajnos én nem részesültem benne. ?

    És nem voltam még nyolc éves amikor a szoknyás tanárnő íróasztala körül sok gyerek volt, egyetlen dolog vezérelt, a ceruzámat többször leejtve, az íróasztal alá nézni a padlón fetrengve..

  32. Re:32
    Dehogy is nem.
    Sokkal fiatalabb fiúk előszeretettel lógnak a 16-17 éves lányokkal, mert a lányoknak cukik a kis pöcsösek, kis pöcsösek meg bújnak, mert büntetlenül tehetnek azt, ami akarnak.
    Ismerős anyuka: Miért bújsz annyira a lányok hoz?
    Ismerős kisfia: Azért mert olyan finom puha a cicijük.
    Ennyit erről…

  33. 31. Gartai

    Stimmel 🙂 De lefordítom Tibor bá`mondókáját: Le lehet nyugodni mint mókus az erdőtűzben 🙂

  34. 33 – 34 – 35:
    Köszönöm fiúk a beszámolókat. Tíz évesen egy hason korú ismerős kislány kérésére megnéztük egymás nemi szervét. KÍVÁNCSISÁGBÓL. Ezt követve a kislány javasolta, hogy most aztán csókolózzunk, mert mind a ketten tudtuk, hogy az mi. Hát elkezdtünk csókolózni, de én azonnal, abbahagytam, mert a kislány nyálát undorítónak találtam. Vagyis ezt is KÍVÁNCSISÁGBÓL próbáltuk ki. Négy évvel később a nyál nem zavart, sőt élveztem. Tanulság? Tesztoszteron, ösztrogén nélkül nem megy. De a kíváncsiság 4 éves korban is működik. Nem kell őket összekeverni.

  35. 37. Tibor bá`

    Hát, lassan el kell kerülnöm azt az általános iskolát, mert ezek az afgánok folyton buknak egy-egy évet lefelé.. 🙂 Eleve jan.1.-én született mind 😉

  36. Egy icipicit álljunk meg. Merengjünk, ha már a gondolkodás nem megy. Tehát. Aki felkinálkozik, azt ki kell használni. Mert az a hülye, aki nem használja ki. Ugye?
    Na.
    Egyrészt a történet jóval többrétübb annál, mint ami hozzászólók reakciójából leszürhető.
    Az ember ösztönlény ezek szerint. Nincs hatalmas öntudat, isten hit meg erkölcs, ha a parasztnak beszól a felálló farka,vagy épp nedvedzik a pinája.

  37. 39. Dan

    Szocializálódtunk, azért megy az önkontroll. (Már aki. Mert aki nem, arra ott vannak a diagnózisok)
    Ha nem szocializálódtunk volna, akkor a bunkóval csapkodnánk fejbe egymást még mindig.
    Egyébként pedig jó nagy állatok.. 🙂 Ha én egyszer szerelőt hívok..hogy mit előadnak.. 🙂 Aztán nem értik hogy nem érdekel. Az is jó műsorszám, amikor nem értik 🙂

  38. 40. Tia

    Nem csak valami rejtett vágyad az amit a szerelőkkel kapcsolatosan mindig megfogalmazol? ?

  39. Tia.
    Az ember ösztönlény. Oda megy dolgozni, ahol többet fizetnek, olyan autót vesz(vagy lízingel) amit sokan megnéznek, és még sorolhatnám. Semmi köze semminek bizonyos szempontból a tudatossághoz. Inkább köze van a külső benyomáshoz, megitéltetéshez.
    Ez megfelelés kényszer. És súlyosan elgondolkodtató.

  40. 40 – Tia:
    Apám a gázgyárban ellenőr-szerelő volt. Ha panasz érkezett a céghez, ő ment ki egy aktatáskában néhány szerszámmal. Ha a helyszínen meg lehetett javítani a hibát megtette, ha nem akkor bevitette a hibás eszközt. Elmondása szerint az unatkozó háziasszonyok állandóan felkínálkoztak. Szóval ez a helyszíni kiszállás oda-vissza megy. Nekem is van saját ilyen sztorim a váratlan férj betoppanással. Nem volt semmi!

  41. 40

    A diagnózisok lelki betegekre íródtak.
    De vannak egyszerűen önző,gátlástalan, cinikus, gonosz személyek is.
    Ezek egészségesek ugyan, csak jellemhibájuk van.
    Amikor büntetlenül megtehetik, akkor nem fairek.
    Azt gondolják ami mozdítható azt el kell vinni.
    „Magyarország aranybánya, aki nem lop majd megbánja.”
    Hogy a példánál maradjunk, az 56 éves férfi nem volt fair a 14 éves kislánnyal.
    Az, hogy begerjedt az nem mentség.
    Az erős kivánság nem mentő körülmény !

  42. Ha rám hallgattok, azt csináltok -és gondoltok- amit csak akartok! Én mindenesetre jól szórakozom!

  43. 41. Gyurma

    Nem, hanem velük vagyok legtöbbször egyedül a lakásban. Más közegben nem vagyok egyedül, sem nem szerelőkkel. Ezek valahogy mindig ilyen szituban keverednek elém 🙂

    42. Dan

    Tényleg hülye lehetek, mert nem oda mentem dolgozni..Az autóm sem olyan. Nincs vágyam hogy megnézzenek a cuccaim miatt. Aztán lehet hogy ez a mivoltom is megér egy diagnózist.

    44. Gamberro Csurunga

    Na lesz ott némely személyiségzavar mint diagnózis, vagy utalás rá, attól függ mennyire „tökös” a diagnoszta hogy leírja azonnal. Legtöbbször nem teszik.
    Én biztos nem mondtam hogy bármi is mentség lenne.

  44. Általános 6.-ban ” gyönyörű ” énekhangom volt.
    Gréti néni énektanártól nem tudtam szabadulni,szinte előre nyitotta az ajtót,én voltam a kedvenc.

    Aztán 8. elején aljasul bemutáltam,olyan hangom lett mint egy rajzfilmszinkron,és már a köszönésemet se fogadta.

    Akkor tudtam hogy összetörtem a lelkét.

  45. 48. Tibor’bá

    Fene sem tudja miért, ugyanez a kérdés, szintén megfogalmazódott bennem. ?

  46. 47 ötlet
    Én is hasonlóan jártam!
    Az általános iskolában egy gyermekkórusban énekeltem, de kettőnket a tanárnéni még külön betanított szóló számokra is.
    Igaz, utáltuk a sok tanítási időn túli kötelező gyakorlást, de kárpótolt bennünket a sok vendégszereplés, sok helyre eljutottunk, ahová különben nem tudtunk volna.
    Aztán mire nyolcadikosok lettünk, kiűzettünk a paradicsomból.
    A tanárnő diszkréten jelezte, hogy mától a fiúknak nem muszáj jönni próbákra, hogy beledörmögjenek a csilingelő hangokba, amit persze akkor örömmel vettünk…

  47. 48. Tibor bá`

    Remélem van 😉
    (Máskülönben nem ilyen lazán lennék a pszichopatám után.. Valami kis szélsőség nálam is kellett hogy tudja kivel kezdett 😉 )
    Igen, ismerem a pszichológiát, a sajátomat is.

  48. 51. Tia

    Mindig is pszichopata volt, vagy csak te tetted azzá? ?
    Gondolkoztál már ezen?

    Valahogy nekem úgy jön le, hogy zsigerből gyűlölöd a férfi társadalmat, kissé továbbmenve, az egész emberiséget…

  49. 52. Gyurma

    Mindig az volt. Volt egy előző felesége is, na őt ronggyá tette. Ő az az áldozat aki nem tudott felállni abból. Csak az exem előadta hogy a nő volt a kattant. El is hittem.. Aztán kiderültek más áldozatai is (a gyerekei is az áldozatai, az előző házasságából is).
    Tehát nincs min gondolkoznom. Az áldozathibáztatásba pedig ne fuss bele, nem jó móka.

    Az utolsó mondatodra az általánosítás miatt kapnál már pszichológustól rendesen 🙂
    Az emberiséggel nincs bajom, a hímekkel sincs, hanem bizonyos félékkel van bajom. Az emberiségnek a vezető pozícióban lévő bizonyos fajtáival van bajom, akik nem jó irányba terelnek. Ezt azért így összehozták nekünk hogy élőben nézzük végig amint a szomszédban öldökölnek és nem szabad beavatkozni. Ehhez kellett pár „okos”.

  50. 53 Tia
    Egyenlőre szerintem örüljünk annak, hogy nem szabad beavatkozni.
    Egyébként szerintem az ellenzéknek is ez a véleménye, csak arra hívja fel a figyelmet, hogy ha a NATO ilyen döntést hozna, akkor kénytelenek lennénk alávetni magunkat, mert mi is tagok vagyunk.
    De szerencsére a NATO is érzi a helyzet veszélyességét, és nem igyekszik kiprovokálni egy háborút az oroszokkal, csak hosszú bottal piszkálja őket, úgy hogy teoretikus a kérdés…

  51. 54. hubab

    Értem én hogy 3. VH ha beleavatkozik bárki is! Nem ez a bajom, mert ezt sajnos világos. Az a bajom, hogy ez a helyzet valahogy kialakult, döntések és döntéshozók miatt.
    Tehát nekem civilizált embernek néznem kell mi zajlik a szomszédban. Sőt, már nem szoronghatok, mert meg van magyarázva hogy ide úgysem jönnek, nézzük csak popcorn-nal a kezünkben hogy azok ott „megdöglenek”. Hát, na.

  52. Ha az egyértelműen győzelemre ítélt orosz haderő okán az ukránok megadták volna magukat akkor nem kellett volna ennyi halottat temetni és ekkora országrombolást elszenvedni.
    A németeknek a II. Világháború végén több eszük volt.
    Ehelyett lett egy olyan helyzet , ami nemcsak az előzőek miatt, mindenkinek sokkal nehezebb.
    Ukrajna függetlensége, véleményem szerint , nem az a kategória, amiért érdemes meghalni.

  53. Emberek!
    A III. világháború már megy, s nem is Ukrajnával vette kezdetét…
    Mindenki hozzájárult, aki a 90-es évektől a hőn áhított jólétet és a kapitalizmust támogatta.

    Ugyanaz a helyzet, mint magával a magyarság sorsával kapcsolatban, akár az előző század elejét, akár a mostani helyzetet vizsgáljuk.

    Ez a nem szabad beavatkozni nem állja meg a helyét! Nem mernek, ill. nem tudnak beavatkozni, így talán. Mindenki nyugtatgatja magát, ha nyugton marad, ha nem szól bele, vele nem fog semmi rossz történni… 🙂 Ismerős? Pedig, ha Hitlert anno a legelején megállították, vagy levadászták volna, s mégsem tették, ahogy most sem.
    S persze, ebben a szituációban már tényleg nem is lehetséges.
    Kár a vén Európáért!

    Ukrajna az utolsó csepp volt a pohárban. A játszma nem Ukrajnáról szól, s ez az, amit Putyin sem vett figyelembe!
    Őrültek hajszája ez, amiben a szétbarmolt életterünk utolsó cseppjeit készülünk önként feladni, mert az nem lehet, hogy ne legyen több welness-hétvége. Ilyen egyszerű az egész!
    (Többes szám alatt értsd a emberiség masszájának nagy többségét.)

  54. Most már kurvára kiváncsi lettem, mi az a welness hétvége ?

  55. A jellemhibákat, pszichésen, vagy egyéb módon sérült embereket a társadalom termeli ki. Azt hogy pszichopata lesz egy ország vezetője, szintén a társadalom válasza egy adott szituációra,amit a társadalom gerjeszt önmagának önmaga által. Értjük e? Tia.

  56. 60. Dan

    Ès? Attól nekem még nem tetszhet, nem? Attól nekem még felismeréskor pont hogy változtatnom kell (magánesetben, magánemberként tudok is ha nem lettem teljesen lebutított áldozat, bestockholmozva). A társadalommal pedig baj van.

  57. 58. Gamberro Csurunga

    Covid-szaporító helyszín.
    Megint a határ rossz oldalán vagyok. Itt bezzeg nincs ilyen hosszú hétvége. Itt csak az ukrán terepjárók nézegetése jut 🙂

  58. 59 . H.Cs,
    Egy elhízott ország segítségére siet Arhimédesz: Minden (meleg) vízbe mártott test…
    😀

  59. Wellness hotel! Jó is az. Jelen esetben ezt úgy hívják, hogy a halott” felül”, felül még egyszer és utoljára.
    Vagy hívhatjuk búcsúnak a régvolt életünktől.
    Mi is elmegyünk egy zenés vacsorára az egyik hétvégén egy baráti házaspárral. De mi tényleg egy ‘a kényelmes élet búcsúztatónak’ szánjuk. Persze az asszonyoknak nem így van tálalva.

    Beszéltük is a barátommal, hogy ez nekünk szimbolikusan egy búcsú. A hülyeség korát nem síratjuk, de azért hiányozni fog a jólét. Legalább lesz mire emlékeznünk.
    Muszáj meggyászolni és eltemetni, hogy a jövőben el tudjuk fogadni azt ami ránk vár.

    Game over!
    Megnéztem egy csomó jövendölést! Eléggé egybevágnak.
    Azért lesz még értelmes élet a bolygón, tovább kell vinni az elért szintet.

  60. Jövendölésekből a kedvencem:
    https://www.youtube.com/watch?v=h0CEihPGjA4

    „Akkor lesz vége a világnak, amikor már nem lesz különbség a nyár és a tél között, nem lehet különbséget tenni a fiú és a lány között és az emberek az utcán üzekednek, mint az állatok.”
    – Tényleg helyben vagyunk…

  61. Ha valaki mesélte volna, nem hittem volna neki.
    Fényes nappal a metrómegállóban töcsköltek.
    Igaz, nem volt túl nagy a népsűrűség.
    Barcelona, a 2010- es évek vége.
    Azok akik lecsúsztak a heteroszexuális státuszról számomra olyanok, mint a fogyatékkal élők. Tudom, hogy ez nem PC.
    Következésképpen, ahogy a vakot, úgy őket sem gúnyolom.
    Pedig ma nagyon trendi LMBTQ ellenesnek lenni.
    Vannak rossz divatok, de azokat nem kötelező követni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük