(3775) Oltás

Tibor bá’ online

Tessék röhögni! Az oltástagadók ezt a karikatúrát röhögtetésnek szánták. Én az elmúlt 20 évben  minden ősszel felvettem az influenza elleni oltást. Nem mert féltem az influenzától, de meg akartam spórolni magamnak a vele járó kellemetlenségeket. Senki se röhögött ki érte. Senki se mondta, hogy kísérleti oltást kapok, pedig az volt, mert minden évben egy újabb törzs ellen találták ki. És ezt a szokásomat most is meg fogom tartani. De nem évente, hanem akkor fogom oltatni magam, amikor a védettségem lecsökken. Ez pedig monitorozni fogom. Majd jusson eszedben amit írtam, amikor az oxigén csövet lenyomják a torkodon, vagy a long covidban fél hullává válsz az x-edik fertőzés után.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

szöveg

203 gondolat erről: „(3775) Oltás

  1. 2 Astra, és 1 booster Pfizer után az ismerős annyira védett lett, hogy majdnem megfulladt egyik éjszaka.
    Who saját ajánlása, hogy ne oltsanak túl sűrűn, mert legyengíti az immun rendszert a túlzott tüske fehérje gyártás…
    Pfizer vezér maga nyilatkozta, hogy hatástalan az oltásuk az Omikronnal szemben…
    Lesz ennek meg böjtje az egy egyszer biztos…

  2. A fotón látható sort ki lehet egészíteni : Palabutron után jön a Ravatalon, végül is ez az egész műsor célja.

  3. „Senki se mondta, hogy kísérleti oltást kapok, pedig az volt, mert minden évben egy újabb törzs ellen találták ki”
    Tibor Bá! Még mindig nem érted, mi a különbség a hagyományos oltások és a most kísérleti státuszban lévők között . Én az elmúlt eddigi életemben, egyszer sem oltattam be magam az influenza ellen (sem), azért, mert nem féltem az influenzától, valamint meg akartam kímélni magam, egy számomra teljesen felesleges tortúrától. Kis gyermek korom óta nem voltam beteg ( kivéve tavaly az a fránya övsömör ), tápon is csak pár napot voltam kisebb baleset miatt… , szerintem minden ok nélküli (megelőző) kezelés, oltás, stb. felesleges ( a gyermekkori kötelezőket leszámítva ), inkább az egészséges életmódra kell koncentrálni.

  4. 3 – Gartai:
    Nekem ne papolj! Nálam kevesen éltek egészségesebben. 89 évesen semmitől se félek, de a betegség kellemetlenségét el akarom kerülni.

  5. Nem mindegy hogy ki hány éves. Emiatt nem mindegy mivel oltják be. Most akkor képzeljük el, hogy egyáltalán nincs oltás. Ebből kiindulva képzeljük el, hogy oltás nélkül hány kórházban lennének covidosok mélyaltatásban, akiket minden nap ki kell takarítani a saját ürülékükből. TE VÁLLALNÁD MINT ÁPOLÓ NŐVÉR ÉHBÉRÉRT? Aztán hány hulla lenne, amit el kell hamvasztani? Legyünk már éppelméjűek még ha nehéz is. Persze lehet imádkozni, az mindenre gyógymód.

  6. Minden korban vannak reménytelenek. Anno Auschwitzban is sokan reménykedtek még a zuhanyrózsák alatt is, hogy melegvíz fog folyni a csövekből…
    Ez van.

  7. Ha frissítenék az oltásokat az új variánsokra, ahogy azt beígérték, még talán lenne is értelme. De így, hogy az omikron ellen nem is véd? Tiszta agyrém.

  8. Az a különleges a vírusokban, hogy nem tudjuk, ki, mikor kapja el. Vannak emberek, akik nem kapják el, vannak akik elkapják 3 oltás után is, és még olyanokról i s hallottunk, aki egy hónappal a kiváló ellenanyag teszt után elkapta. Ebben a legrosszabb az, hogy senki nem tudja, melyik csoportba tartozik. A pestist sem kapta el mindenki, sőt vannak, akik a HIV vírusra is immunisak. Akik vakmerőek (vagy csak vakok), orosz rulettet játszanak a COVID-dal. Van, aki túléli, de nem jogosítja fel semmi ő(ke)t, hogy hülyének nézze azt, aki megpróbál valamit tenni azért, hogy ne kapja el a vírust. Természetesen ez vica-versa igaz!

  9. Ennek az egész őrületnek a q-rva internet, meg a féceszbukk az oka. Ha annak idején mikor a járványos gyermekbénulás ellen oltották az embereket, lett volna internet, az emberek ugyanígy hülyítették volna egymást és mára az ország legalább egyharmada nyomorék lenne….

  10. „Tegyél félre mindent néhány percre a saját érdekedben, és nézd végig az alábbi videót! Sajnos a többségi társadalomnak halvány fogalmuk sincs arról, hogy a világ sorsa az nem az országok vezetőitől függ, mert ők is csak bábok, kiszolgálók, végrehajtók, mert eladták a lelküket, hanem attól az alvilági entitás által vezérelt pszichopatáktól függ az életünk, akik generációkról, generációkra az emberiség kiirtásában érdekeltek,
    AMIT KŐBE IS VÉSTEK.”

    https://www.facebook.com/100077998024021/videos/364070118879635

  11. L. S. Olvasd el amit leírtál. Miért van ennyi hülye a földön? (személyes kérdés) és ki az a balfasz aki ezeket szavazati joggal látta el?

  12. Engem nem érdekel, ha megint letiltanak.
    L. S. Neked ki az isten átka adott szavazatai jogot?

  13. Re 12: Ez még semmi! Ott vannak még a laposföld szélén egyensúlyozó gyíkemberek is, akik az értelmesek közül szedik az áldozataikat. Pedig mindnyájan jobban járnánk, ha a hülyék közül szednék. (Bocsánat a szarkazmusért.)

  14. Tibor bá. Az rendben van, ha valaki örületesen otrombát ír, ezért letiltják. De hagy írjam le a véleményem, ha az őrületes otrombaság mégis megjelenik mint hozzászólás.

  15. A műholdaknak van saját kibocsájtott fényük ami a földről látszik?

    Nem visszatükrözött fényről kérdezek.

  16. 12.
    Első nekifutásra, megkérdezném, hogy aki eme Facebook posztot kitette, kitől kapta. De mivel a Facebook on minden szemét is megjelenhet, ezért tök mindegy. Persze fenyegetik az EU t az adatvédelem szabályozás miatt, hogy majd jól kivonulnak… Hát ecsém, vonulj ki, minden félkegyelmü jobban jár. Te meg nagyjából lehúzatod a rolót mert elvesztettél 200 millió olyan felhasználót akiknek egy része tök hülye.
    L. S. Remélem neked ebben az országban nincs szavazati jogod. És most uriemberként fogalmaztam.

  17. 16 – Dan:
    Megszavaztattam, a többség ragaszkodott ahhoz, hogy L:S: véleménye megjelenhessen. Hát akkor szenvedjetek.

  18. Ötlet.
    Fényt, részecske formájában csak a csillagok tudják létrehozni. A többi visszaverődés.

  19. Lényeg az,még az időpont is stimmel,utolsó cigire este 9 körül megyek és szeptember vége-október igen jó idő volt.
    Közben kémlelem az eget.
    Még akkor is Musk műholdjai volt a téma,később kiderült.
    De a műhold állandó sebességgel kering , amit én láttam gyakorlatilag minden irányból,de egy irányba több olyan fénypont haladt ék alakban kettő-három,volt hogy csak egy,és ez heteken keresztül teljesen random , nagyjából a földről becsült lusta utasszállító tempóban.
    Se villanófény,leszállófény se zaj,de a mai napig rejtély amit láttam.

    Többször láttam innen Szentendre de inkább a Pilis felett erős fény egy helyben,aztán eltűnik.
    Nem drogozok keveset iszok,hallucinálni se szoktam,mégis furcsa dolgok vannak az égen , végülis ezt akartam mondani,és az erős elutasítás után írom le mindezt.

    Ha megakasztottam valamit elnézést.

  20. A föld is visszaveri a fényt. De ha a föld mögött van a nap, tehát a nap és az objektum között vagyunk, akkor azt a fényt amit a föld nem takar ki visszaveri bármely objektum. Akár műhold, akár repülő.

  21. 12.

    Kedves Görög Barátom.
    Nem szeretnék Veled tiszteletlen lenni.
    A belinkelt videot minősítem nem Téged.
    Az egy tökéletes zagyvalék.
    Mindenféle logikai rend vagy ismeretek nélkül összefüggéstelen rémképek tudatlan embereknek.
    Akiket paranoiás félelembe kíván taszítani a film megrendelője.
    Van itt minden, mesterséges vírusjárvány , gyilkos fegyverként használt vakcinák , nácik és kommunisták , illuminátusok , great reset.
    Szándékos népírtás és világméretű polgári engedetlenségre buzdítás.
    Szánalmas katyvasz !
    Részvétem minden személynek, aki ezt a videót információként értékeli.

  22. Na de teljesen eltérő irányban?
    A keringéssel ellentétes irányban is egy önállóan mozgó objektum?
    Ez a magas nekem,de ha hülyeség abbahagyom.

  23. Re:17
    A műholdak jellemzően azért „világítanak”, mert a saját napelem tábláik visszaverik a fényt, és mivel naplemente, napfelkelte környékén még a keringési pályájukon napsütés éri őket, ezért fényleni látszanak. Nincs saját fényük, értelme sem sok lenne, nem repülők, amin jelző fények villognak.
    Musk repülő űrszemetétől nagyon sok csillagász agyfrászt kap, hozzáteszem jogosan, de viszonylag könnyű felismerni, mert „alakzatban” repülnek, szépen egy pályán egy irányba.
    Akkor gyanakodj, ha a hirtelen pályát módosít a raj, gyorsul/lassul(ezt nehezebb igazából észlelni), vagy a fénye minden ok nélkül fel/le kapcsolódik, és nincs hangja. Ebben az esetben nem műhold, hanem valami más, de hogy micsoda, nagyon jó kérdés. Ha elég komótosan megy, akkor talán el lehet kapni egy távcsővel, vagy jobb teleobjektíves géppel, mai vasak elég jól látnak már éjszaka is, szóval nem lehetetlen lekapni, ami a fejünk felett repked.

  24. 2. Hanyistók

    😀
    A poént lopom 😉 De nem értek vele egyet.

    8. Ábel

    Igen, frissíteniük kellene. De az után megintcsak nem tudni mikor jön újabb variáns, és az milyen..Tehát a legokosabb az ellenanyag szint mindenkori covid-elleni oltásokkal való szintentartása. Nem tudok okosabbat most, csak amit Tibor bá´ mond. A 4.oltásig még frissíthetik.

    10. Zee

    Stimmel.

  25. Tia !
    Egy, szintén Bécsben dolgozó orvos ismerősömet megkértem,ha a közelében van egy v. több pcr gép ,ugyan már nézze meg a hátulján v. az alján ,mikor és hol gyártották .
    Megtennéd ezt te is ?
    Köszönöm .

  26. 12. L. S.
    Az „amerikai Stonehenge”, Georgia Guidestones nem összeesküvés elmélet, hanem tény.
    A kövek ott állnak a georgiai Elberton nevű település határában már több, mint negyven éve. Az 500 milliós népességszám a kövekbe van vésve, 8 nyelven. Kérdés, hogy ki üzent vele és miért? Gondolom ez a költséges, értelmetlen vállalkozás viccből született.
    Itt inkább arról van szó, hogy a magukat rendkívül intelligensnek, műveltnek és felvilágosultnak tartó emberek nem akarnak olyan kellemetlen dolgokkal foglalkozni, amely nem fér bele a kényelmes, langyos világképükbe.

  27. Dan „Fényt, részecske formájában csak a csillagok tudják létrehozni. ” – lámpát láttál már?

    Annyira nem értek hozzá, de szerintem műhódra nem szoktak lámpát rakni. Repülőre igen.

    Ha meg repül, és nem tudod mi az, akkor UFO. Szó szerint.

  28. 27

    Pontosan ilyen furcsa az egész, és sokan tudhatnak is róla csak nem mond ( hat ) ják.

    De nem offolok többé,azért jutott ez most eszembe mert igazából nem zárkózok el semmitől ami gyanús és nem merném kimondani hogy – az ki van zárva -.

  29. fotoelektromos hatás (fotoeffektus, fényelektromos jelenség) a küszöbszintnél nagyobb frekvenciájú elektromágneses sugárzás (például látható fény vagy ultraibolya sugárzás) által egy anyag (leginkább fém) felszínén lévő elektronok kilökődése (kibocsátása). Nincs elektronkibocsátás a határfrekvencia alatt, mert a foton nem tud elég energiát biztosítani ahhoz, hogy az elektronok kilépjenek az atomos kötésből. A kibocsátott elektronokat gyakran fotoelektron néven említik a tankönyvek (ez csak eredetükre utal, minden tulajdonságukban azonosak más elektronokkal).

    A fotoelektromos hatás tovább segítette a hullám-részecske kettősség felismerését, mely szerint a részecskék (jelen esetben fotonok) mind hullámszerű, mind részecskeszerű tulajdonságokkal rendelkeznek, és ezek az elképzelések a kvantummechanika kialakításában fontos szerepet játszottak. A fotoelektromos hatást Albert Einstein magyarázta meg 1905-ben, amiért megkapta az 1921. év Fizikai Nobel-díját.[1] Ezt a munkáját kiterjesztve Max Planck végzett jelentős kutatásokat.

    Ábel a kérdés az volt, hogy műholdak kibocsájtanak e fényt. Az égés valóban bocsát ki fényt, mint egy tábortűz is. De ott nem fotont gyártasz. Ezt gondolom te is tudod. Mindegy, lehet nincs igazam.

  30. 32 Az égés és elég sok minden más is bocsát még ki fényt, pl. egy dióda, amin áram folyik nyitóirányban. Egy viszont biztos: minden esetben, amikor fény keletkezik, az foton. Nincs olyan fény, ami nem foton.

    Igen, én tudom. Valahogy rámragadt a fizikusszakon.

  31. De ezt magyarázd el ötletnek kérlek, ha már te fizikus vagy. Ne UFO kat írj neki. Köszönöm.

  32. Sokan sokfélét gondolnak. Ez nem az a közönség aki a korábbi videora ugrik. Az oltás ellenesek sokféle indok alapján nem veszik fel. Nem szabad őket bántani és azokat sem akik felveszik. Az embernek kell hogy legyen sajat dontesi jogkore sajat biologiai enjerol. Nagy bajok vannak itt ha mar itt tartunk hogy egymast gyozkodjuk. Ilyen az ember bolcstelen. Tisztelet a kivetelnek. Tekintsuk vissza az elmult evekre. Fokozatosan romlik a helyzet. Aremelkedes, felelem, szabadsagjogok vesztese. Az imternet egy szarkupac a sok dezinformacios hatastol. Jatszanak velunk avagy mi emberek jatszunk magunkkal. Szomoru de.robogunk egy inflexios pont fele ahol mar nincs visszaut. Sajnalom de.igy latom.

  33. UFO = Unidentified Flying Object = Azonosítatlan Repülő Tárgy. Tehát bármi, ami repül, de nem tudod, mi az, definíció szerint ufó. A szomszéd galamb is, ha nem ismersz rá épp.

    Elvileg könnyen lehetséges, hogy műholdaknak saját fényük legyen, csak rájuk kell rakni egy lámpát, gyakorlatilag szerintem nagyon nem jellemző, hogy műholdak világítsanak, de nem vagyok műhold-szakértő.

    Ha elég távol vannak a Földtől, akkor még késő éjszaka is esélyes, hogy látunk olyan műholdat, ami napfényben van, így fényes. Este naplemente után pár óráig, vagy hajnalban meg még a nem annyira magasan lévőket is biztosan van esélyünk látni.

    Ha villog, annak lehet akár oka az is, hogy forog, és hol pont ránk villan valami fényes oldalával, hol épp nem.

    Musk műholdjai szerintem is kötelékben járnak, de simán lehetnek egymástól független műholdak, amik felőlünk nézve keresztezik egymás pályáját.

    Vannak geostacionárius műholdak is, azok az egyenlítő fölött keringnek, tehát innen dél felé kell nézni, viszonylag laposan, és pont a Föld forgásával szinkronban, tehát mindig pontosan ugyanabba az irányba nézve lehet őket meglátni. Ezeket biztos nem látjuk mozogni. Ilyeneken jönnek a klasszikus műholdas tévéadások.

    Ilyen vészterhes időkben, amiket élünk, én simán el tudom képzelni azt is, hogy mindenféle katonai repülők röpködnek fölöttünk össze-vissza, vagy villognak, vagy nem, vagy van fényük vagy nincs, ehhez se értek, de ez megmagyarázhat sok fura éjszakai fényt.

  34. 33 – Dan:
    Hőt az atomok/molekulák mozgása okozza. Minél magasabb a hő, annál erőteljesebben mozognak. Mozgás közben összeütköznek, aminek hatására az atom külső pályáján keringő elektron nagyobb pályára tér át. Amikor visszazökken eredeti pályájára az energia különbséget foton formájában kisugározza. A hő tehát foton kibocsátásával jár. Nem csak tábortűz esetében. Viszont, a foton energiájának (rezgésszám) olyannak kell lenni, amit a szem észlel. És persze elektromágneses hullám.

  35. Angelique Coetzee volt az az orvos, aki rábukkant a koronavírus omikron variánsára és ellátta az első betegeket. De Európában hallani sem akartak a variáns enyhe tüneteket okozó hatásáról, így az európai kormányok Coetzee doktort nyomás alá helyezték. Egy exkluzív interjúban mesél élményeiről:
    „Azt mondták nekem, hogy ne állítsam nyilvánosan, hogy enyhe betegségről van szó. Arra kértek, hogy tartózkodjak az ilyen kijelentésektől, és mondjam azt, hogy ez súlyos betegség. Visszautasítottam.”

    https://www.welt.de/politik/ausland/plus236780035/Omikron-Entdeckerin-Man-wird-mich-nicht-zum-Schweigen-bringen.html

  36. 41 Fizikaórán mindenki megtanulta, hogy melyik féltekén melyik irányba folyik le a víz a lefolyón, csak sajnos a víz nem járt fizikaórára, nem tanulta meg, és ezért hajlamos másik irányba is lefolyni. Vagyis a víz forgási irányát messze nem csak a coriolis-erő befolyásolja, hanem a kád geometriája, hogy épp merre mozdult a víz, mikor kihúztad a dugót, stb.

    Ezeket az órákat nem értem, de műhód mehet az égen akármelyik irányban. Csak az kizáró ok, ha hirtelen irányt változtat. Akkor repülő. Egyébként akár műhód, akár repülő, ha nem tudod mi az, akkor UFO. Ahogy ezt már kifejtettem.

  37. 28: Tia, vannak már teszteredmények a Modernától, nem az jött ki amit előzetesen vártak az omikron specifikus oltástól.

    „Majmokon nem bizonyult hatásosabb ellenanyagtermelés fokozónak a Moderna omikron-specifikus kísérleti vakcinája a már forgalomban lévőnél. Nyolc nem emberszabású majmot beoltottak 2 adag már forgalomban lévő 100 mikrogramm hatóanyagú Moderna vakcinával, majd kb. 9 hónappal később egyik csapat 50 mikrogramm szokásos, míg a másik 50 mikrogramm omikron-specifikus hatóanyagtartalmú vakcinát kapott emlékeztető oltásként. Ezután megfertőzték őket omikron variánssal.
    A két adagos alapoltás után 9 hónappal az omikron elleni semlegesítő és kötő ellenanyagszintek a vérben és a légúti nyálkahártyában jelenősen lecsökkentek. Az emlékeztető oltás után az eredeti SARS-CoV2 vírus (WA1) elleni semlegesítő ellenanyagszintek helyreálltak, míg az omikron variáns elleniek emelkedtek a. Mindkét fajta emlékeztető oltás növelte a kereszt-reaktív B309 memóriasejtek számát, de csak a már forgalomban lévő oltás volt képes az eredeti vírustörzsre jellemző epitópokra specifikus B immunsejtek számának növelésére (az epitóp az antigénnek az a része, amit az immunrendszer sejtjei felismernek, és amihez az ellene termelt ellenanyag kötődik azért, hogy elpusztítsa). Az omikron fertőzés után mindkét emlékeztető oltás teljes védelmet biztosított a tüdőben, de korlátozott védelmet a felső légutakban.
    A fentiekből adódóan az omikron-specifikus emlékeztető oltás nem feltétlenül biztosít fokozottabb védelmet, mint a már forgalomban lévő vakcina (1).
    A fenti eredmények után látni kell az időközben zajló klinikai vizsgálatok eredményeit is majd, ha eljön az ideje.
    Amúgy a fenti eredmények beleillenek az úgynevezett antigén imprinting („eredeti antigén bűn” avagy original antigen sin) koncepciójába, amely alapján, ha az immunrendszer az eredetihez hasonló kórokozóval szembesül, akkor az immunmemória a korábbi kórokozóval szemben aktiválódik. Más szavakkal az omikron-specifikus vakcina a korábbi vírus variáns elleni választ erősíti.
    Végül a Modernának már volt próbálkozása béta variáns oltással is, és az szintén hasonló eredményeket adott majmokon, majd embereken is.”

    @https://arstechnica.com/science/2022/02/monkey-study-casts-doubt-on-need-for-an-omicron-specific-booster/

    @https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2022.02.03.479037v1

  38. 46. Python

    Stimmelhet. A úgy emlékszem a méhnyakrák elleni oltásnál látszik hasonló, ha rá akarunk oltani más variáns (altípus) ellenivel, az nem lesz hatásos (aki ráér és érdekli nézzen utána, mert már többéves téma, és azóta alapból már a többvariánst tartalmazó oltäst használják, tehát az van a fejemben). De hát csinálják csak tovább a keresgélést, én még a macskák koronavírusára is hatékony oltásra várok, úgy 20éve..

    Ezen nevetgéltem ma, tényleg nagyon hasonló : #https://www.youtube.com/watch?v=WA8C49nI_Ks

    A PCR-szekvenálógépet nem tudom ki kérdezte, (talán Buda), mert nem mindig vagyok képben itt. Meg fogom nézni ha nem lesz feltűnő, mert nagyon nem lenne mindegy mit hinnének ha lesegetem. Egyébként szerintem mindegy a gyártásának a dátuma, mert ha friss, akkor azért lett mert egyre több kellett belőle. Logikus. Ha pedig régi, és még pandémia előtti, akkor egyszerűen más vírusokat szekvenáltak vele. Tehát hogy egy „kórházi” gépen milyen „alkalmazások” végezhetőek el, az mennyire függ magától a géptől (mert egy fűnyíróval nem lehet varrni) vagy mennyire rakható rá bármi más „program” pl kompresszora festékszóró is rakható – ehhez én nem vagyok elég technikai ember. Ehhez meg kell kérdeznem már a kórházban is „valakit”, onnantól pedig megintcsak meg tud indulni az összeesküvéselmélet körülöttem. Tehát értem a kérdést, ha tudom megnézem a dátumot, de nem értek egyet a felvetéssel hogy bármi is következtethető ebből (max hogy a kollegáim suttogni kezdenének mögöttem, hogy „na..ez a doki is süsü lett”)

  39. 45

    Én ezt már nem is akarom elhinni…

    Bocs mindenkitől.

  40. Tia !

    Ha kellemetlen ,inkább hagyd .
    Néhány dátumból úgy sem lehetne semmilyen következtetést levonni…
    Amúgy, milyen világ az,ahol egy ilyen apróság miatt félni kell ?

  41. 45: Esténként kis fekete valamik repkednek a ház körül, de olyan gyorsan, hogy nem tudom eldönteni madár-e vagy denevér, és pontos fajt, esetleg a lábukon lévő gyűrűre írt azonosítót meg pláne nem tudok, szóval azok is UFO-k, mert nem azonosítottam őket. 😀

  42. Tia!
    Három Pfizer oltást kaptam. Jövő héten megyek a negyedikért. Sputnyik V-t fogok kérni. Van-e hozzáfűznivalód?

  43. 49. Buda

    Hát ilyen világ ez. Majdhogynem paranoid szinten kell odafigyelni, és még úgyis képesek kitalálni valamit némelyek a másik ellen.
    Viharsziget ez lassan 🙂 (abban is ugyanez a színész van mint a Ne nézz fel!-ben)
    Ezzel a kinyit a világ, bezár a világ, mégse zár be, mégis be kéne..Ősszel megint felpörgetik, tavasszal megint azt mondják minden rendben..Szerintem ez így fog menni. Az orvosi kezeléseknél is vannak hasonlóak amik azért ilyen periódikusak hogy a psziché megszokja. (az onkológiai kezelések is okosan vannak kitalálva, még éppen élhető pszichésen ha valaki stabil elmével kerül bele, és a család is ki tud tartani ahogy a kezelések be vannak osztva) A the hamer and the dance (tehát a lezárás, kinyitás) kicsit el lesz nyújtva, korábban sűrűbb volt a lockdown. Mint egy kezelés. Hát lehet hogy nem sok épelméjű marad pár év múlva. Nem biztos hogy a klíma lesz a bajunk.

    Tibor bá

    Olvastam amit küldtél. Hát most adjak neki beutalót? Egyébként akár még poénos is, csak ostobaság ilyennel poénkodni (max.otthon).

  44. 53. Tibor bá`

    Nézetnék ellenanyag szintet előtte és utána, csak infóként.
    A Szputnyikkal nincs baj (67éves rokonom kapott dupla Szputnyik után Pfizert, semmi baja, semmi mellékhatás nem volt nála, meg sem kottyant neki pedig autoimmun beteg és erős dohányos).
    Max. annyi történhet hogy nem történik semmi, tehát nem lesz magasabb az ellenanyag szint a 4.oltás után és pont annyit ér az omikronnal szemben mint az eddigi 3 oltás.

  45. 55 – Tia:
    A harmadik után teszteltettem: IgG pozitív, IgM negatív. A héten magamnak csináltam: IgG pozitív, IgM negatív. Hogy mennyire pozitív azt persze nem tudom. Én remélem, hogy a Sputnyik lefed olyan területet, amit a Pfejzer nem. És remélem a védettségem javulni fog.

  46. 56. Tibor bá`

    Ezt így értem, és gondolom vmi interneten rendelt gyorsteszt. Annyit jelent, hogy működtek az eddigi oltások. Viszont jó lenne egy laborban készült teszt (előtte és utána) ami az értékeket is mutatja. Mármint ha szeretnénk tudni..
    Illetve ilyesmi is ad infót: #https://virusmaszk.hu/termek/WESAIL-SARS-CoV-2-keszlet/2419 – Kipróbáltam már, mert többen kérdeztek olcsó tesztről, és rendben volt. De a kimutatott érték az inkább olyan megnyugtatás-féle mint teljesen biztos infó. Tehát azért a laborban készült teszteredmény a biztosabb (de jóval drágább)

  47. 57 – Tia:
    Gyógyszertárakban lehet kapni gyors teszteket kb. 5000 Ft környékén. De igazad van. Fogok csináltatni labor tesztet oltás előtt és utána 3 héttel. Különben a 3. után is volt labor teszt 42 COI eredménnyel. Egyébként a költség nem érdekel. Úgy értesültem, hogy a pénzem nem tudom elvinni magammal a másvilágra. 😀

  48. Tibor bátyám, Szputnyikot hiába kérsz, az már nincs, régen elfogyott a készlet. Amit kérhetsz: Pfizer, Moderna, Jannsen, Sinopharm. Az AstraZenecát szép csöndben már vagy 4-5 hónapja kivezették. Ha teheted kérj egy Modernát 4. oltásnak. 😉

  49. 59: Azt ki mondta, hogy az AstraZenecát kivezették?

    „A harmadik (emlékeztető) dózisú oltások esetében az oltóanyag (Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Janssen, Sinopharm) az oltóponton választható, az orvosi ajánlást figyelembe véve.​”
    #https://www.eeszt.gov.hu/hu/covid-oltas-idopontfoglalas

    „A központi oltópontokon továbbra is öt vakcina közül lehet választani.”
    https://koronavirus.gov.hu/cikkek/6-millio-379-ezer-beoltott-11-559-az-uj-fertozott-es-elhunyt-91-beteg

    Az viszont igaz, hogy Sputnik-V nincs már, de nem azért mert elfogyott, ugyanis 200 ezer adag nem került felhasználásra, lejárt a szavatossága és megsemmisítésre került.
    #https://444.hu/2021/12/07/elismertek-200-ezer-lejart-szputnyik-vakcinat-semmisitettek-meg

  50. 61. Tibor bá`

    Moderna rendben van. A pénzügyed pedig helyesen racionális 😉

  51. Ron DeSantis (Florida állam kormányzója) a járványkezelésben tapasztalható 180°-os fordulatokról az USA-ban:
    „A tudomány nem változott – nos, az orvostudomány nem változott, csak a politika tudománya. Érzik a veszélyt… Tudják, hogy választóknak elegük van az állandó járványügyi korlátozásokból. Tudják, ha nem enyhítenek, akkor az urnáknál fogják őket leszavazni, és ez okozza a hirtelen megvilágosodást.”

  52. 60: Avatar, hivatalosan nincs kivezetve, de alig szállítanak ki mivel hamarosan lejár igen tetemes készletek szavatossági ideje, továbbá a leginkább nem elfogadott COVID vakcinává vált a COVID oltást felvenni hajlandó szélesebb társadalmi rétegek körében. Inkább eladományoztuk, és folyamatosan adományozzuk az AstraZeneca készleteket. Szóval hivatalosan van, de gyakorlatilag nem tudsz ilyen vakcinát választani, vagy csak kivételes alkalmakkor, akkor is csak a kórházi oltópontokon van hébe-hóba.

  53. Peter Doshi, a Marylandi Egyetem kutatója, egyben a világ legelismertebb orvostudományi lapjának, a British medical Journal-nak (BMJ-nek) főszerkesztője végig kiállt a tudományos igazságkeresés védelme mellett. Ő volt az, aki a modern mRNS alapú vakcinák klinikai eredményei során fel merte tenni azokat, a gyógyszerfejlesztéssel magas szinten foglalkozó szakemberek mindegyikében egyébként is felmerülő kérdéseket, hogy az mRNS alapján tüskefehérjét termelő testi sejtek immunrendszer általi elpusztításának ismeretében (hisz a vírusfehérjét termelő testi sejteket potenciális vírusfertőzött sejtekként detektálva az immunrendszer mindig elpusztítja) 100%-ban biztosítható-e, hogy az izomba adott mRNS-lipid nanohordozó komplexe ott is marad és a tüskefehérje termeltetés, de legalábbis a széteső sejtekből felszabaduló tüskefehérje, nem érintheti-e az izmon túli régiókat? Ezek olyan racionális kérdések, amiket a tudományos közösség 2020 elejéig nyíltan megvitatott, sőt a tudományos szakemberektől elvárt volt a hasonló kérdések feltétele. Azaz hogy egy hatóanyag vagy molekuláris komplex hova jut a szervezetben, ott mi csinál, és mi történik a célsejttel. Ezeket a kérdéseket 2020 márciusától nem lehet feltenni. Mert ha felteszed, főleg a mások megbélyegzésében gazdag történelmi hagyományokkal rendelkező országokban, ott a mainstream-et irányító, legtöbbször kérdéses szakmai hátterű szakemberek vezetésével, lejáratnak. Így Peter Doshi nem egy hős, csak egy tudományos szakember, aki végig hű maradt a tudomány alapvető elveihez. És akkor a cikk:
    „A járvány vége nem a biológiától vagy az orvostudománytól jön, hanem tőlünk – A történelem azt mutatja, hogy a légúti világjárványnak a társadalmi viselkedés, nem pedig valami epidemiológiai adatpont vet véget. Peter Doshi és David Robertson
    Négy esetben – az 1918-as, 1957-es, 1968-as és 2009-es influenzajárványban – a pandémiás kórokozónak tulajdonított kórházi kezelések és halálozások még évekig folytatódtak a vészhelyzet elmúltával. Ez azt mutatja, hogy a világjárvány „végét” nem lehet meghatározni valamiféle epidemiológiai mérföldkővel, amely eltávolít minden vírussal kapcsolatos kockázatot. Történelmileg inkább a rendszeres élet újrakezdése – ha az meg is szakadt – irányítja a világjárvány végét.
    Noha az 1918-as világjárvány papíron évekig tarthatott – a lakosságszámhoz viszonyítva háromszor annyi embert ölt meg, mint a Covid-19 – a való életben az ellenintézkedéseket ritkán tartották fenn hat hétnél tovább . A városok nagyon eltérő módon szálltak szembe a vírussal. Míg például 1918-ban sok nagyváros átlagosan négy hétre bezárta az iskolákat, New York és Chicago – akkoriban az ország két legnagyobb városa – a világjárvány teljes ideje alatt nyitva tartották az iskolákat . És ahogy John Barry történész megjegyzi , sok helyen „több hónapig tartó relatív normális élet volt tapasztalható a hullámok között”.
    Mégis, bár az élet nem szakadt meg, vagy nem tért vissza gyorsan a normális kerékvágásba ebben a négy világjárványban, nagyon eltérően kezeltük a covid-19-et. Míg az orvostudomány az idők során fejlődött, a mindent megoldó vakcina vagy a terápia reménye nem magyarázza meg teljesen eltérő reakcióinkat. A társasági élet azonban az eddigi járványos során sosem nem állt meg az oltásra várva.
    Az adatokra való példa nélküli összpontosításunk segíthet megmagyarázni, hogy az emberek miért kezelték olyan eltérően a covid-19-et. A világjárvány korai szakaszától kezdve a híroldalak és a televíziós hálózatok következetesen olyan járványfelügyeletet jelenítettek meg, amelyek a folyamatos szükségállapot észlelését jelzik, beavatkozást ösztönözve és megakadályozva társadalmi életünk újrakezdését. Az adatok állandó telítettsége táplálta azt a felfogást, hogy csak meghatározott epidemiológiai mutatók teszik lehetővé a normális élet visszaállítását.
    A SARS-CoV-2 terjedésének megfigyelésére irányuló, példátlan képességünk ellenére a történelem azt mutatja, hogy sosem jön el az a pillanat, amikor az adatok a világjárvány végét jelzik. Ha az előzmények bármire utalnak, az esetek, a kórházi kezelések és a koronavírus okozta halálesetek még évtizedekig itt lesznek.
    A pandémia megszüntetésének kulcsa tehát nem biológiai. Ez szociális. Manapság a közvélemény mélyen megosztott a továbblépés módját illetően, egyesek már régen a világjárvány utáni állapotba kerültek , míg mások nemrégiben indították újra a virtuális oktatást és megerősítették a maszkra vonatkozó mandátumokat, válaszul az omikron változatra. A rendkívüli állapot azonban nem tarthat örökké, különösen azért, mert a beavatkozások megosztották a családokat , és károkat okoztak a gyermekeknek és fiataloknak , akikre pedig a legalacsonyabb a koronavírus-veszély.
    A szigorúbb járványenyhítési módszereket alkalmazók számára pedig alapvető fontosságú annak megértése, hogy a járványnak nem lesz egyértelműen meghatározható biológiai végpontja. Csak akkor ér véget a világjárvány, ha beépítik életükbe a covid kockázatát, és visszatérnek a normális társadalmi interakciókhoz. Bármennyire is tiszta, rendezett végpontban reménykednek, a történelem azt mutatja, hogy ilyen nem létezik.
    Végül is nem a vírus határozza meg az idővonalat, hanem mi. A járványnak akkor lesz vége, ha azt mondjuk, hogy vége.”

    https://www.washingtonpost.com/outlook/2022/02/10/end-pandemic-wont-come-biology-or-medicine-it-will-come-us/

  54. Ausztria felfüggesztheti a koronavírus elleni általános oltási kötelezettséget, ha az orvosokból és jogászokból álló bizottság ezt javasolja – jelentette ki vasárnap a Krone című lapnak Karl Nehammer osztrák kancellár. A kötelező oltásról rendelkező jogszabály a héten lépett hatályba, de a kormány folyamatosan figyelemmel kíséri a jogszabály végrehajtását – tudatta az osztrák kormányfő.

    A jogászokból és orvosokból álló bizottság újraértékeli, hogy az oltás kötelezővé tétele továbbra is jogszerű lépés-e”
    – mondta Nehammer. A kancellár világossá tette, hogy készek megmásítani a jogszabályt, ha a bizottság azt javasolja.

  55. Mintha a világ kamionosainak hozzáállása politikailag befolyásolná a kormányok
    járványügyi szemléletét . 🙂
    El vagyok ájulva magamtól (ilyen hozzászólást ) … 🙂

  56. Buda@: A „mintha”, biztosan helytelen, sokkal inkább egész biztos. Eléggé kezd fordulni a helyzet, ma már a legfanatikusabb „oltáshívők” is kénytelenek kissé változtatni az álláspontjukon, az oltás kötelezővé tételével kapcsolatban, szerintem Ausztria is vissza fogja szívni az utolsó pillanatban, különben egy népfelkelést kockáztat.

  57. Ausztriäval kapcsolatosan, vagyis az oltás kötelezővé tétele miatt, már amikor elkezdték hogy bevezetik, mondtam, hogy nem fog menni az omikron miatt. Nem lehet ezt így kötelezővé tenni. Az omikron megjelenéséig lehetett volna kötelezvé tenni és végigoltani.
    Itt nincs minek örülni, ugyanis bármikor jöhet egy erősebb variáns.

  58. 69,

    „mondtam, hogy nem fog menni az omikron miatt. Nem lehet ezt így kötelezővé tenni.”

    Nem mondtad, végig azon az állásponton voltál, hogy az omikron nem enyhe, sőt egyetértettél azzal az osztrák szakértői véleménnyel, hogy „földön fognak feküdni az emberek a kórházakban”.

    „Itt nincs minek örülni, ugyanis bármikor jöhet egy erősebb variáns.”

    De, van minek örülni. Egyrészt annak, hogy az omikron enyhe, másrészt meg annak, hogy észbe kaptak és nem oltják be az embereket akaratuk ellenére.
    Mostantól úgy kellene élnünk az életünket a végtelenségig hogy rettegünk, hogy jön e egy erősebb variáns? Kösz, de nem.

  59. 70 – médium1
    Ez hajlam kérdése. Nekem lenne okom a rettegésre, de nem teszem. Viszont vigyázok magamra, amit egyesek kikiáltanak rettegésnek, és gúnyolnak érte.

  60. 70. medium1

    Az oltás szükséges! Továbbra is ez az álláspontom! A kötelezővé tétele nem lehetséges, mert nem hatékony az omikron ellen! Pontosan ezt mondtam amikor Nehammer elkezdte a kötelezővétételt magyarázni. Ha lenne most egy oltóanyag, ami hatékony lenne az omikron ellen, máris kötelező lenne az oltás és a ráoltás.
    A WHO-tól épp ma kering egy figyelemfelhívás miszerint az omikor alvariánsa nem enyhe. Ausztriában mára 20halott lett egy nap alatt, omikron miatt.
    De tényleg, ne használd a biztonsági övet ha eddig nem volt baleseted. De ügyvéd se legyél, mert nem érted miket írtam.

  61. 72,

    „A kötelezővé tétele nem lehetséges, mert nem hatékony az omikron ellen!”

    Dehát eddig nem ezt mondtad. Eddig folyamatosan az oltást propagáltad az omikron alatt is. Most pedig próbálod úgy beállítani magad, mintha te mindig is ezt meg azt mondtad volna. Nem, egyszerűen hazudsz.

    „Ha lenne most egy oltóanyag, ami hatékony lenne az omikron ellen, máris kötelező lenne az oltás és a ráoltás.”

    Nem, nem lenne, mivel rájöttek a politikusok, hogy egyszerűen a népnek nem veszi be a gyomra a kötelező oltást és ezt a szavazófülkékben ki is nyilvánítják amint erre lehetőségük lesz.

    „De tényleg, ne használd a biztonsági övet ha eddig nem volt baleseted.”

    A biztonsági övnek nem ismert semmilyen mellékhatása az oltásokkal ellentétben.

  62. 73 – médium 1:
    De, ismert, roppant kellemetlen. Pontosan ezért nem csatolják be sokan, és ez az oka (sok esetben) az oltás ellenességnek is, csak szégyenlik bevallani.

  63. 73. medium1

    Tényleg nem megy az értelmezés? A 3db oltäs hatékonyabban véd az omikron ellen! De nem annyira mint az alfa vagy akär a delta ellen! Nincs jobb jelenleg az omikron ellen mint ez az oltäs! De ezt nem lehet kötelezővé tenni, mert nem az omikron ellen lett kifejlesztve hanem az alfa ellen, és arra hatékony jó arányban!
    Magyarországon van kötelező gyerekoltás. Ausztriában soha nem volt. Ezért nem vette be a gyomruk ezt sem, illetve itt sok a nem-osztrák, akik közül megintcsak a nem okosabbak ágálnak. A magyar mentalitás pedig máshogy más, aminek alapja hogy végre lehet megint valami ellen menni (persze aztán ha valóban menni kéne vki ellen akkor kuss van). De hasonló az IQ-szint mindkét országban az elleneseknél…

  64. A lényeg, hogy teljesen rossz a párhuzam a biztonsági öv és az oltások között. Ti is tudjátok, csak egyszerűbb mindenkit lehülyézni, aki nem kér a csodavakcinából.
    Ami, mint kiderült nem hatékony az omikron ellen. Ennek ellenére mész beoltatni magad negyedszerre…Logikus…Ki is a hülye?

  65. 53-tól 62-ig

    Én a haverokkal, cipővásárláskor szoktam így megdumálni, hogy melyik dorgó állna jobban.
    Egészségügyi kérdésben, szerintem nem egy blogoldal laikus hozzászólásai alapján kellene dönteni. De hát ide jutottunk. A durva, hogy ezt ilyen természetesnek veszi majd mindenki, és bele sem gondol, hogy ennek milyen formában is kellen működnie, ha komolyan vennék.
    O…….i.

  66. 76,

    Az előbb még azt írtad, hogy nem hatékony az omikron ellen. Most meg azt, hogy 3 oltás hatékonyabban véd az omikron ellen…Vicces.

    Te hazudgálsz itt össze-vissza…Aztán, ha valaki leleplez, akkor lehülyézed. Micsoda intelligencia.

  67. Lehet, én vagyok kicsit galamblelkű, de nagyon nem tetszik, az olyan hangnem amit nagyon sokan használnak, régebben ez más volt, senki sem ordította le a másik fejét, csak azért, mert más a véleménye. Nőkkel szemben ugyanez meg még kiábrándítóbb, akkor is ha nem értek vele mindenben egyet.

  68. 79. medium1

    Szäzalékok, tudod, százalékok..
    Tudod mit? Te tényleg ne oltasd magad, érted nem lesz kár.

  69. A biztonsági öves hasonlat margójára:

    A biztonsági övek használatakor nem beszélhetünk rövid távú mellékhatásokról, mint például: vérrögök, szívizomgyulladás, Guillan Barré szindróma, idegrendszeri problémák, menstruációs zavarok vagy szélsőséges esetben akár halál.
    Hovatovább, ismeretlen hosszú távú mellékhatásokat sem tudunk a használat számlájára írni.
    Ha a biztonsági övem meghibásodik és/vagy hibás, a gyártó felelősségre vonható, de mindenképpen javítható vagy cserélhető a berendezés.
    A biztonsági öv egy gombnyomással kioldható.
    A biztonsági övem akkor is véd, ha a másik autós nem használja.
    A biztonsági öv gyártója és az azt minősítő (ill. engedélyező) szervezetek nem akarják 75 éven keresztül titkolni a biztonsági és kutatási adatokat.
    A biztonsági öv gyártóit nem ítélték el és nem fizették ki a történelem legnagyobb büntetőjogi bírságait csalás, műhiba, megvesztegetés stb. miatt.

  70. 79 -médium 1:
    „Te hazudgálsz itt össze-vissza…”
    Ha azt állítod, hogy valaki hazudik, akkor keresd vissza, csatold be, bizonyíts. Különben hiteltelen vagy. De ne feledd, mindenkinek jogában áll megváltoztatni a véleményét.

  71. Ezt írtad ma: „A kötelezővé tétele nem lehetséges, mert nem hatékony az omikron ellen! Pontosan ezt mondtam amikor Nehammer elkezdte a kötelezővétételt magyarázni.”

    Nem mondtad. Folyamatosan a kötelező oltást propagáltad, az omikron-t démonizáltad („földön fognak feküdni az emberek a kórházakban” ugye ismerős!?) és eddig egy szóval sem mondtad, hogy az oltás nem hatékony az omikron ellen.

    Most pedig mondod azt amit. Ok. Mindenki eldöntheti mit gondol.

  72. 86. medium1

    Kedves oltáatagadók című poszt, 294-es hozzászólásom 2021.dec.19.-én:

    „Februártól is kicsi a valószínűsége a kötelező oltásnak, és valószínűleg egyszerűen azért mert ez a mostani oltás nem véd meg ehhez a kötelezettséghez elvárható szinten az éppen aktuális mutációtól. Fenyegetni pedig muszáj, máskülönben itt sem tartanának az oltással. Elég baj hogy fenyegetni kell és nem maguktól oltatnak.”

    Mondtam, ne menj ügyvédnek.
    Pontosan tudom mi van jogilag az oltással. Veled ellentétben én tényleg tettem/teszek a pandémiában (is) az emberéletekért.

  73. „Februártól is kicsi a valószínűsége a kötelező oltásnak, és valószínűleg egyszerűen azért mert ez a mostani oltás nem véd meg ehhez a kötelezettséghez elvárható szinten az éppen aktuális mutációtól. Fenyegetni pedig muszáj, máskülönben itt sem tartanának az oltással. Elég baj hogy fenyegetni kell és nem maguktól oltatnak.”

    Ez elég zavaros…kezdve a mostani oltás kifejezéssel. Ezzel az oltással oltanak gyakorlatilag másfél éve(hab a tortán, hogy az mrns oltásokat azzal tették vonzóbbá, hogy hetek alatt ki lehet fejleszteni az új mutációra az oltást).
    Fenyegetni muszály, hogy vegyél fel egy olyan oltást, ami állításod szerint nem véd az omikron ellen? És baj, hogy nem kérik az emberek azt az oltást, ami nem védi meg őket???
    Az agyam eldobom….ennyi felelőtlen embert!☺
    Igaza van malleusorbisnak…oltáslufi…ha ez egyszer kipukkad akkor jó sok dühös ember lesz ám.
    „…érted nem lesz kár”
    Tia ezen mondatára remélem kibuknak páran….

  74. 88. Valaki

    Százalék..Oltás nélkül több halott lenne…!
    „..érted nem lesz kár” – Hát, lehülyézés után elég udvarias voltam. Ha ez szemtől-szembe megy , kórházi közegben..akkor megbeszélheti a biztonságiakkal.
    De adok észt és tippet hogyan lehetett volna frappásan visszaszólni, pl. így: inkább oltass te nyugodtan, mert érted nem kár. – De hát mondtam hogy minél kisebb az IQ, annál kisebb az oltási hajlandóság.

  75. Tia,
    akkor örüljél ennek a szelekciós hatásnak.

  76. Mindig végén csattan az ostor, lassan csak kiderül majd minden, az is amit 70 évre titkosítanak.
    Legalábbis értelmes emberek számára az adatokból!
    Nem könnyű falat…
    @https://odysee.com/@SzkeptikusKerekasztal:9/podcast_28:c

    Csak a myocarditis magában 133*os az mRNS vakcinák után!
    @https://www.israelnationalnews.com/news/321238

  77. 91 Vaszil
    A második anyagból számomra a lényeg az utolsó mondat:
    ” This risk should be considered in the context of the benefits of COVID-19 vaccination.”
    Tehát a cikk sem azt vonja le, hogy ne oltsanak.
    Eddig is léteztek szempontok, amelyeket figyelembe kellett venni az oltással kapcsolatban, és eddig is voltak ellenjavalltak.
    A lényeg úgyis a statisztikai mérleg, hogy az oltottaknak vagy az oltatlanoknak van nagyobb esélyük az életben maradásra, és ezt kell finomítani a tapasztalatok alapján, hogy ez az esély még nagyobb legyen…

  78. medium1: A vakcinák hatékonyságáról brit adatok alapján az 5-7. oldalon
    „Vaccine effectiveness against symptomatic disease by period after the second and booster doses for Delta (black squares) and Omicron (grey circles) for a) recipients of 2 doses of Astrazeneca (ChAdOx1-S) vaccine as the primary course and Pfizer (BNT162b2) or Moderna (mRNA-1273) as a booster; b) recipients of 2 doses of Pfizer vaccine as the primary course and Pfizer or Moderna as a booster, and c) 2 doses of Moderna as a primary course and Pfizer or Moderna as a booster”
    #https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1054071/vaccine-surveillance-report-week-6.pdf

    A fél éve beadott 2. dózis 0-10% közti omikron elleni védelmét 60% fölé lehet emelni a 3. oltással, de még aki hónapokkal ezelőtt megkapta a 3. oltást, annál is 30-60% közt van a védettség szintje.
    Nem olyan jó, mint a korábbi mutációkkal szembeni védelem, de azért az sem igaz, hogy teljesen hatástalan lenne az oltás.

  79. 94 – malleusorbi:
    Intellektuális nyavalygás! Miért nem vallja be, hogy be van szarva a szúrástól.

  80. Tibor bá’
    Te is tudod, hogy ez elég gyenge magyarázat.
    Én történetesen rendszeres véradó vagyok. Szerinted én félek a szúrástól?

  81. Tibor bá’
    Csodálkoztam volna ha nem így lenne.


  82. A félreértelmezés egy 2010-es TED-előadáson elhangzott megjegyzéséből ered, amelyet Gates a világ szén-dioxid-kibocsátásának nullára csökkentésére irányuló módszerekről tartott. Kiemelte, hogy az egyik tényező, amely a szén-dioxid-kibocsátást fenntarthatatlan szintre tolja, a népességnövekedés.

    Először is, itt a népesség. A világon ma 6,8 milliárd ember él. Ez körülbelül kilencmilliárdra fog emelkedni. Ha igazán jó munkát végzünk az új vakcinák, az egészségügyi ellátás, a reproduktív egészségügyi szolgáltatások terén, akkor ezt a számot talán 10-15 százalékkal csökkenthetjük. De e téren körülbelül 1,3 százalékos növekedést látunk.

    – mondta a TED, az ötletek terjesztésével foglalkozó nonprofit szervezet által szervezett előadáson, 2010-ben. 

    Gates azonban nem azt javasolta, hogy a világ népességét oltóanyagokkal kellene kiirtani. Ehelyett azt mondja, hogy a közegészségügy javítása a védőoltások segítségével csökkentheti a jövőben a fenntarthatatlan népességnövekedést – és ezzel együtt a szén-dioxid-kibocsátás csökkenését.”

    https://www.portfolio.hu/global/20220217/bill-gates-nem-ugy-gondolta-az-emberiseg-kiirtasaval-vadoljak-most-megmagyarazta-a-hirhedt-mondatot-527249?amp

  83. A Schönbrunn-i állatkert teszteli az állatokat is: #https://wien.orf.at/stories/3143527/
    Oltás még nincs az állatoknak.

  84. Megjelent egy tanulmány, amely először közöl adatokat arról, hogy a Magyarországon használt vakcinák közül melyiknek a hatékonysága idővel hogyan csökken. A leginkább a kínai és az orosz, illetve AstraZeneca-vakcina hatékonyságán látszik meg az idő, a legjobban a két mRNS-vakcina, azaz a Moderna és a Pfizer–BioNTech oltása tartja magát. Jellemzően ez utóbbit adják itthon harmadik adagként, amelynek főleg a gyorsan csökkenő hatékonyságú vakcinák esetében látványos a hatása.

    Itt vannak az első hazai adatok: a legnagyobb mértékben a Sinopharm-, a Szputnyik V és az AstraZeneca-oltás hatékonysága csökken
    https://telex.hu/koronavirus/2022/02/23/covid-jarvany-vakcinak-oltasok-hatekonysag-csokkenes-ido-magyar-tanulmany-pfizer-moderna-janssen-sinopharm-szputnyik-astrazeneca

    https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2022.02.18.22271179v1

  85. 203 ödön
    A kovid oltás és az influenza védőoltás viszonylatában ugyanezt a kérdést azonban tudomásom szerint senki sem vizsgálja

  86. Hétfőtől nem kötelező a maszkviselés.

  87. 102.malleusorbis:

    Érdekes, hogy a mért adatok nincsenek szinkronban a levont következtetésekkel.
    Lásd a hivatkozott tanulmány (#https://tk.hu/uploads/files/2022/olt_ell.pdf) 1 és 2.táblázat.

    Az én kiegészítő táblázataim:

    Oltottak Oltatlanok Oltatlanok aránya Eltérés a főiskola/egyetem
    csoporttól
    Legfeljebb általános iskola 80,40 19,60 0,24 1,38
    Szakmunkás képző 75,80 24,20 0,32 1,81
    Középiskola 80,30 19,70 0,25 1,39
    Főiskola/egyetem 85,00 15,00 0,18 1

    A jövedelem hatását a tanulmány is elismeri, bár próbálja jelentéktelennek beállítani.

    Oltottak Oltatlanok Oltatlanok aránya: Eltérés a főiskola/egyetem
    csoporttól
    Nagyon nehéz 71,30 28,30 0,4 3,78
    Nehezen élünk 79,30 20,70 0,26 2,49
    Kijövünk 81,60 18,40 0,23 2,15
    Kényelmesen megélünk 90,50 9,50 0,1 1

    Szóval a mért adatok beleillenek a korábban idézett tanulmányokba és az azokból levont következtetésekbe.

  88. 106 malleusorbis
    Hétfőtől nem kötelező a maszk. Kivéve a gyevi bírót. Azaz az eü-t.
    Nem kötelező az oltás. Kivéve az eü-t.
    Mire készülnek ezek már megint?
    Miről akarják ezzel elterelni a figyelmet már megint?
    Van néhány eü-s és nem eü-s ismerősöm is, akik többet nem akarnak már ebből az oltásból.

  89. Az izraeli egészségügyi minisztérium 2000 ember bevonásával végzett tényleges felmérést 3-4 héttel a Pfizer/BioNTech COVID-19 booster után, és megkérdezte őket az oltást követően tapasztalt nemkívánatos eseményekről. Az eredmények angolul itt: https://bit.ly/3HH3roa

  90. Ahogy az eredeti klinikai jelentésekből is kiderült, a modern oltásokkal végzett vizsgálatok fő klinikai végpontja a fertőzés tüneteinek csökkentése volt az oltás után 3-4 hónappal, nem pedig a fertőzés vagy a betegség átvitelének gátlása (ld. az erről szóló tanulmányt: https://bit.ly/3sLdUuG). A vizsgálati eredmények ellenére a vakcinákról olyan álnok propagandát toltak világszerte, amik azt a látszatot keltették, hogy az új típusú COVID vakcinák a jól bevált kötelező védőoltásokhoz hasonlóan széleskörű sterilizáló immunitás biztosítanak. A CDC igazgatónője így beszél a meggondolatlan kijelentésekről: „Amikor a CNN hírcsatorna azt mondta, hogy a vakcina 95%-ban hatásosnak bizonyult, akkor nagyon sokan szerettük volna, hogy ilyen hatásos legyen… Most azt gondolom nem voltunk elég óvatosak és túl optimisták voltunk. Nem tettük fel azokat a kérdéseket, hogy csökkenhet-e a hatás vagy mi van a variánsokkal.”

  91. 110 unlockdown
    Az az orvos, vagy járványügyi szakember, akinek egy új gyógyszerrel vagy védőoltással kapcsolatban nem jut eszébe feltenni a kérdést az engedélyezés előtt elvégzett vizsgálatok eredményeiről, az adott szer biztonságosságáról, rövid és hosszú távú (több év utáni!) hatásairól és mellékhatásairól, a gyógyszerrel kezeltek és/vagy beoltottak utódaira gyakorolt esetleges hatásairól, az nem orvos és nem járványügyi szakember.

  92. 111, Egyetértek. Rengeteg ilyen „orvos” van, aki kérdés nélkül oltatná kötelezően az embereket, beleértve a gyerekeket is…Ezek konkrétan szörnyetegek.

  93. Ha az égő házból, csak egy hídon át tudsz elmenekülni, akkor menekülés előtt, nem fogod bekérni, a híd legutolsó statikai felülvizsgálatának dokumentumait.

  94. Re:13
    Fals érvelés, mert nem csak ez az egy híd létezik…

  95. 114.

    The New York Times: Az amerika CDC több mint egy éve gyűjti a Covid-19 miatti kórházi kezelések adatait az USAban, és lebontja azokat életkor, rassz és oltási állapot szerint. De az információk nagy részét nem hozta nyilvánosságra.”Az ügynökség vonakodik nyilvánosságra hozni ezeket az adatokat – mondja egy tisztviselő – mert előfordulhat, hogy félreértelmezik őket, hogy az oltások hatástalanok.”

    https://www.nytimes.com/2022/02/20/health/covid-cdc-data.html

    A SARS-CoV-2 vírus olyan szekvenciát tartalmaz, ami az egyik fő mRNS vakcinagyártó, a a Moderna 2016-os mRNS szabadalmában le is védetett – mutatja ki egy tegnap megjelent tudományos tanulmány. „A SARS-CoV-2 és a denevér RaTG13 koronavírus közötti számos pontmutációs különbség közül csak a 12 nukleotidból álló furin hasítási hely (ti. az általam csak heparin kötő szekvenciaként emlegetett RRAR – arginin-arginin-alanin-arginin aminosavak szekvenciája) haladja meg a 3 nukleotidot. A szekvencia elemzések feltárták, hogy a SARS-CoV-2 genom furing hasítási helyet magában foglaló része 100%-ban megegyezik a Moderna által 2016-ban szabadalmaztatott szekvenciával (9,587,003 sz. USA szabadalom, benyújtva 2016. 02. 04-én). Ez az egyezés rendkívül szokatlan, és további vizsgálatokat igényel.”

    https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fviro.2022.834808/full

    A Moderna vakcinagyártó 2016-os szabadalmában szereplő szekvenciát tartalmazó SARS-CoV-2 vírus általi fertőzéssel vagy fertőzésben 2020. év során meghalt osztrákok korcsoport szerinti bontásban. Az elhunytak átlagéletkora 82,8 volt (itthon a várható élettartam 76 év). 15 ev alatt egy gyerek se halt meg se COVID-ban, se COVID-dal. Forras: az osztrák egeszsegügyi miniszter bizalmas kezelesre szant valaszai az alkotmanybirosagnak a kotelezo oltas kapcsan feltett kerdeseire. Link: https://bit.ly/35dFibv

    2020 január 13-án, két nappal azután, hogy a kínaiak az interneten elérhetővé tették az újonnan izolált SARS-CoV-2 genetikai szekvenciáját, benne a Moderna a 2016-os szabadalmában szereplő négy aminosav hosszúságú furin hasítási hellyel (RRAR), a Moderna vakcinagyártó megalkotta a tüskefehérje genetikai kódját hordozó mRNS vakcináját. Benne természetesen a saját 2016-os szabadalmában már levédetett furin hasitasi hellyel (link : https://bit.ly/3Isn30k). Ami egyébként egy igen jól jellemzett heparin kötő szekvencia is. Ami miatt a heparin származékok a vírusfertőzés legsúlyosabb szövődményeit hatékonyan mérséklik. Csak ha te azt mondod, hogy egy jól jellemzett heparin kötő szekvenciát heparinnal blokkolhatsz, akkor fehérköpenyes népámító leszel. De ha a Moderna a 2016-os szabadalmában levédett szekvenciát tartalmazó, ám csak 2019-ben felbukkanó vírus ellen fejleszt ki egy vakcinát 2020-ban, természetesen a 2016-os szabadalmában levédett szekvenciát felhasználva, akkor a Moderna maga a szent tudomány. És az emberiség megmentője. Ezen érdemes elgondolkozni.

    A Moderna vezére élő TV adásban megígéri, hogy 2 évvel a járvány kitörése után megvizsgálják, hogy a 2016-os szabadalmuk furin hasítási szekvenciája hogy került bele a világjárványt okozó SARS-CoV-2-be. Mert erre csak most jöttek rá. Merthát lehet, hogy a szél csakúgy belefújta ám. Igen. Én hiszek neki! Aki meg mást mondd, az sztem veszélyes vírustagadó!

    https://www.facebook.com/tamas.letoha/videos/1350231555423726

    A Moderna 2016 os szabadalmában illetve a 2019-ben felbukkanó SARS-CoV-2 tüskefehérjéjében szereplő furin hasitasi hely (aminosav szinten RRAR – az az arginin arginin alanin arginin) felelős jórészt a vírus hatékony fertőzéséért. A szekvencia blokkolásával – vagy genetikai alapú törléssel, vagy, mivel a szekvencia egyben egy jól jellemzett heparin kötő régió, így heparinnal (ld. https://bit.ly/3snJM8n) – a vírus fertőzése hatékonyan gátolható. És a Moderna 3 évvel a vírus felbukkanása előtt, hihetetlen előrelátással mindezt szabadalmaztatta. Látjátok ezért nem szabad vírustagadónak lenni! Mert akkor sosem tudsz majd egy vírus felbukkanása előtt 3 évvel a vírusban előforduló szekvenciákat mRNS vakcinaként szabadalmaztatni. Zseniális.

    https://www.nature.com/articles/s41586-021-03237-4

    Szóval a szerinted égő házból nem menekültem és mégis élek, sőt mi több egészséges vagyok. Hogy van ez Gamberro Csurunga?

  96. 115 unlockdown
    Fals érvelés, azt a kezdetektől tudtuk, hogy a fertőzöttek többsége nem betegszik meg súlyosan és nem hal meg.
    Itt az a kérdés, hogy hány ember életét mentette meg az oltás, hogy megérhesse a vírus tapasztalható elgyengülését, így a további életbenmaradási esélyei növekedését.
    És vajon miért gyengül a vírus idővel?
    Talán ezt is beleprogramozták a laborban, vagy ez a vírus is ugyanúgy működik, mint minden természetes vírus, amelyik lassan alkalmazkodik a gazdaszervezetekhez?

  97. Re:116
    Vagy dolgozott az információs entrópia, ami által a mesterséges programozás elzajosodott, végül belesimult a környezetébe(nem lett már annyira veszélyes).

  98. 116.

    „Itt az a kérdés, hogy hány ember életét mentette meg az oltás…”

    Az is kérdés, hogy hány ember életét tette tönkre ill. milyen hosszútávú mellékhatásokkal számolhatnak az oltottak.

    Arról mi a véleményed, hogy a moderna 2016-os szabadalma furin hasítási szekvenciája hogy került bele a világjárványt okozó SARS-CoV-2-be?

    Úgy látom te még mindig hiszel abban, hogy ez egy természetben kialakult vírus. Rendkívül jóhiszemű ember vagy.

  99. A szakértők és a politikusok úgy ítélték meg, hogy a többéves ortodox protokollal le nem ellenőrzött oltások lényegesen kisebb veszélyt jelentenek a lakosságra, mint a koronavírus amelyik sok esetben halált okoz.
    Összeesküvési elméletekkel nem foglalkozom, mert azok igazolása , cáfolata reménytelen vállalkozás.

  100. 119,

    „A szakértők és a politikusok úgy ítélték meg…”

    Értem. Tehát a gyógyszeripar által megvásárolt szakértők és politikusok úgy ítélték meg.

    A politikusokat ismerjük, a „szakértők” pedig az elmúlt 2 évben csúnyán leszerepeltek, ez azt gondolom kétségtelen. De persze hallgatni kellett rájuk, mert a média azt mondta.

  101. 1. Nem mindenkit lehet kilóra megvenni !
    Ebben biztos vagyok.
    2. Nem mindenki vezethető meg teljesen a médiával !
    Ez is biztos.

    Aki paranoiás, az mindig talál ellenségeket , mert erre erős érzelmi igénye van.
    Az ellenségkép jól tudja oldani az elviselhetetlen bizonytalanságot és a szabadon lebegő szorongást megköti egy képzeten.
    Ezért olyan népszerű és sikeres.

  102. 121.

    1. Nem kell mindenkit megvenni kilóra. Teljesen elég, ha pár „szakértőt” megvesznek és utána őket futtatják mindenhol a tömegmédiában, akik pedig nem értenek velük egyet, azokat egyszerűen idiótának állítják be vagy egyszerűen meg sem szólaltatják. Lásd Luc Montagnier, Robert Malone.

    2. Így van, nem mindenki. De pont te vagy az egyik élő bizonyíték rá, hogy a többség megvezethető.

    Nem tartom magam paranoiásnak, egyszerűen nem hiszek el mindent amit elém tolnak.

  103. Szerintem az egyenlő a paranoiás összesküvés elmélettel, ha valaki a vakcinákat és azok világszerte való százmilliós tételekben való használatát, az emberek aljas és rosszindulatú lehúzásának tartja.
    A monstre csalás ráadásul globális lenne.
    A koronavírus életveszélyes betegséget okoz,
    amibe 2 év alatt elhuny, több mint 6 000 000 ember.
    Az oltottak közül sokkal kevesebben halnak meg.
    Lehet ezt finomítani vagy felpuhítani hiteles vagy hiteltelen számokkal.
    De az a fő, lényegi, fent leírt összefüggésen nem változtat.

  104. Két féle ember van: A többség, aki elhiszi, hogy a politikai hatalom jót akar és a tömegmédia hiteles információkkal látja el.
    És van aki ebben nem hisz.

    A történelem során nem egy alkalom volt már rá, hogy csúnyán megvezettek társadalmakat, a mostani az első amikor ezt globálisan kivitelezték a technikai fejlettségnek köszönhetően.

    Oltottként hinni akarsz benne, hogy mindez nem történhetett meg ebben a formában.

    Én minden esetre örülök, hogy nem oltattam be magam. Egyszerűen túl sok a kérdés amire nem kaptam választ.

  105. Dr Gödény egy görény !
    Dr Lenkei egy óriási szélhámos !
    Akasztani való mákvirágok.
    Gondolom az evolúcióban is kételkedsz kreacionista vagy ?

  106. 124 – unlockdown
    Nem látom be, hogy a politikai hatalomnak bármi haszna lenne abból, ha állampolgárai tömegesen meghalnak.
    Meglehetően hosszú életem alatt sok tucat oltást kaptam. Most miért fordulnék ennek ellen?
    Be akartál linkelni angol szöveget. Mégis, hogy gondoltad? ordítsd le!

  107. 125. Észrevetted már, hogy mindig azt gondolod amit a többség? Vajon miért…!?

    Ha a CDC igazgatója mondja el, hogy hazudtak…Vagyis „optimistán tévedtek”…Azt el fogod hinni?

    Nyilván nem, mert a hiúságod nem engedi befogadni azt a gondolatot, hogy 2 éven keresztül meg lettél vezetve.

    De azért tegyünk egy próbát:
    https://twitter.com/DrJBhattacharya/status/1499928329847140352

  108. 126.

    A rendszernek nem abból van/lesz haszna, hogy meghalnak, hanem abból hogy közép -hosszútávon egészségkárosodást szenvednek…És aztán kihez fordulnak a gyógyulás reményében? Nyilván a gyógyszeriparhoz…

    A covid előtt kapott oltásaid közül hány volt mrns vakcina?

    Robert Malone és Luc Montagnier felvetéseit miért tartod hiteltelennek?

  109. Hagyjátok már abba akár az egész covid-témát, nemcsak az oltás-témát.
    A Covid velünk marad, mutálódni fog többféleképpen. Ősszel visszatérő lesz mint az eddigi koronák, de súlyosabb megbetegedéseket okoz az épp gyengébbeknél.
    Aki eddig megúszta enyhe tünetekkel, simán belefuthat idősebb korára a legenyhébb mutációval is komoly helyzetbe, ahogy az influenza is az időseket teríti le.
    Én oltatok, maszkozok, kezet mosok, távolságot tartok… Te meg azt csinálsz amit akarsz, eddig is azt csináltad. A világ megállíthatta volna a Covid-ot egy komoly teljes lezárással 2 hét alatt. Nem tették, kibújtak, gazdasági okok..stb.
    Majd Putin fertőtlenít az atommal. 😉 Egész más emberiség kellett volna ide.
    Lehet hogy Putin is azt gondolta majd a Covid megoldja, de hát most látja hogy neki kellene.. 🙂
    Nekem ne is válaszoljatok, mert én sem fogok, sőt még elolvasni sem. Majd ősszel ha megint beindul hozzá fogok szólni.
    Ha meg az atomfenyegetéshez jó ellenpólusként a covid-vita, csináld. Nyugtasd magad itt vitatkozva.

  110. 128 – unlockdown:
    Nekem dumálhatsz amennyit akarsz. Én 89 éves vagyok, ha elkapom a COVID-19-et az oltás nélkül 100 %, hogy elvisz. Oltással talán életben maradok. Ennek ellenére nem megyek emberek közé, ha nem muszáj. Az én időm lejárt, de nektek annyi. Ezt a szart az ember találta ki, most már itt marad a nyakatokon. Hülyéskedhetek ahogy jólesik, de a szar utóhatását le kell nyelnetek.
    Ja, hogy ez mRNS. És, a hagyományos vakcinákat is variálták az adjuvánsokkal. Minden alkalommal csináltunk volna egy ingyen cirkuszt? Ugyan már!

  111. 130. Én értem az álláspontod, ha én a te korodban lennék, lehetséges, hogy beoltattam volna magam (bár biztos, hogy nem mrns vakcinával).

    Ugyanakkor szerintem teljesen félrement az egész járványkezelés. Az időskorú lakosságot kellett volna izolálni és nem rengeteg ember egzisztenciáját és gyerekek mindennapjait tönkretenni totálisan értelmetlen lezárásokkal, korlátozásokkal.

    Továbbá abszolút elhibázottnak tartom azt is ahogy az oltás zajlott az egész világon. Elhallgatások, felelősségre nem vonható vakcina gyártók, a cseresznye a tejszínhabon pedig a kötelező oltás téma és a gyerekek oltása mindennek tetejében, na ez a legundorítóbb húzás volt…

    Ismétlem magam: Csak a vak nem látja mi történt: Minél több vakcinát kellett eladni az államoknak költségvetési pénzekért. Bármi áron. A profit érdekében a gyerekeket is feláldozták…Sportedzők nyilatkozzák, hogy az oltott gyerekek teljesítménye rohamosan visszaesett. Vajon miért? És vannak szülők akik mindehhez asszisztálnak…Hihetetlen, elborzasztó.

  112. Megtudhatjuk mi a baj az mrns vakcinákkal ?
    A lezárások életeket mentettek, a korai nyitások életekbe kerültek.
    Ha volt valami elhibázott az oltásokkal kapcsolatban, az az elkésett és gyenge állampárti propaganda!

  113. 133.

    Akkor miért nem vállalt felelősséget az oltásokért se a gyártó, sem semelyik állam, ha annyira biztosak benne, hogy jók?

    A lezárások életeket tettek tönkre egzisztenciálisan, ez a másik oldala. Vagy neked ez nem tűnt fel?
    Amint írtam, elhibázottak voltak a lezárások/korlátozások, az időskorú lakosságot kellett volna izolálni, nem egész nemzetgazdaságokat leállítani.

    Mi a baj az mrns vakcinákkal? Ismertek a közép -hosszútávú hatásai? A rövidtávúak már ismertek és azok sem túl bíztatóak…Felelősséget vállalt értük bárki is? Miért takarták ki az EU-val kötött szerződésekből a szöveg 2/3-át úgy, hogy még maguk az EP képviselői sem olvashatták el a teljes szöveget? Miért szólalt fel az mrns vakcinák ellen Robert Malone és Luc Montagnier? Mindketten komoly szaktekintélyek. Miért kellett a gyerekeket is oltani? Természetesen őket csakis pfizer-rel…Csak nem a plusz profit érdekében? Miért akarta a pfizer 75 évre titkosítani a vakcinájával kapcsolatos dokumentumokat?

    Ide teszem neked egy atlétika edző nyilatkozatát:

    „Oltàs vs. atlètika.
    Edzõkènt mondom: az oltàs nagyon nincs jò hatàssal a futòkra. Hazànk egyik legjobb futòja oltàs utàn nègy nappal kòrhàzban van szìvritmus zavarokkal es magas pulzussal. Sok edzővel azt beszèltük, hogy az oltatlan futòink sokkal stabilabbak ès jobban lehet őket terhelni, az oltottak többet betegszenek meg ezèrt nagyon hektikusan lehet velük dolgozni, mint anno nagy àtlagot tekintve. Nekem 68 futòm van, jelenleg 9 covidos, mindegyik be van oltva. Az oltatlan futòinkon is àtment a covid, de sokkal lazàbban ès könnyedèn. Jelenleg a 9 oltott covidos futòm közül hàrom 39-40 fokos làzzal küzd, egy nagyon erős hàt, ès ìzületi fàjdalmakkal, egyik pedig az oltas utan harom nappal kòrhazba került magas 120s nyugalmi pulzussal ,ami nàla oltàs előtt 47-54 volt. Kettõ làny futònknak a màsodik oltàs òta nem jön meg a menszesze, hozzà teszem alacsony edzès terhelèst kapnak, nem az edzèsek miatt van jelen a problèma. Nègy ismert atlèta futò edző hasonlò tapasztalatokròl szamolt be ès jelenleg ott tartunk hogy a gyermek versenyzőket is diszkriminalizàljak a versenyekrõl a magyar atlètikàban. Vagy oltatod a gyereket vagy PCR teszt ami versenyenkèn 20.000ft amit a szülők ès a legtöbb egyesūlet nem engedhet meg magànak.
    Erről ennyit, az oltasok bevezetèsèvel, es hogy a szövetsègi ès egyèb versenyeket is oltàsi kàrtyàhoz kötik, szerintem megölik a magyar sportot, az utanpòtlàst ès a futò sportot. Làsd BSI versenyeire is màr kell az oltàsi igazolàs. Ezzel annyit fognak elèrni a verseny szervező irodàk es a magyar atletikai szövetsèg hogy kevesebben fognak versenyekre nevezni ( ez màr latszik a hètvegi utánpótlás bajnoki nevezèsek szàmàban) es a hazai utànpòtlàs ami jelenleg sem acèlos vègkèpp kinyìrjàk. Az oltàs sem egèszsegūgyileg sem pszichesen nem hat jòl rövid- hosszù tàvon a futò tarsadalomra.
    Jòmagam a Centràl Atlèika edzője, kèpviselője elìtèlema szövetsèg ès a kormàny oltàssal kapcsolatos rendelkezèseit ès diszkriminatìvnak tartja azokat!
    Ezen ìrasom nem az oltottak ellen szòlt, inkàbb èrtük osztottam meg. A Centràl Atlètika tovàbbra is elhatàrolòdik mindennemű kormànyzati ès szövetsègi rendelettől, azokat jelenleg is semmisnek tekinti. Szàmomra nincs oltott vagy oltatlan sportolò, szàmomra, szàmunkra ember van ès sportolò!!”

    Szóval a lényeg, hogy te egy az egybe bekajáltál mindent amit a tömegmédia eléd rakott. Mindenféle kételkedés és kérdés nélkül beoltattad magad kísérleti vakcinákkal és tolod a propagandát. Sikeres agymosás volt.

    Ezt is érdemes lenne átgondolnod:

    OLTÁS KOMMUNIKÁCIÓ EVOLÚCIÓ:
    1. Az oltás a megoldás: Megvéd, nem kapod el, nem fertőzöl.
    2. Az oltás a megoldás: Megvéd, de elkaphatod, picit fertőzöl, tünetmentes maradsz.
    3. Az oltás a megoldás: Megvéd, de elkapod és fertőzöl is, maximum enyhe vagy középsúlyos tünetekkel átvészeled.
    4. Az oltás a megoldás: Megvéd, de elkapod és fertőzöl, enyhe vagy középsúlyos tünetekkel átvészeled, a legrosszabb esetben kórházba kerülhetsz, de megúszod az intenzívet.
    5. Az oltás a megoldás: Megvéd, de elkapod és továbbadod, enyhe és középsúlyos tünetekkel megúszhatod, viszont akár intenzívre is kerülhetsz, de legalább elkerülöd a lélegeztetőgépet.
    6. Az oltás a megoldás: Megvéd, elkapod és fertőzöl, akár súlyos tünetekkel a lélegeztetőn is végezheted, de legalább nem halsz meg.
    A mutánsokra nem hat, de ha ismételjük igen.

    Na ennyit az oltásokról.

  114. Re 133
    „Megtudhatjuk mi a baj az mrns vakcinákkal ?”
    Pl. az h. 3 évvel a vírus megjelenése előtt szabadalmaztatták a technológiát
    ami alapján hipp-hopp el is készült a vak-cina.
    Vagy ez :
    Azt találtuk, hogy a tüskeprotein jelentősen gátolta mind a BRCA1, mind az 53BP1 gócok kialakulását (3D-G ábra). Ezek az adatok együttesen azt mutatják, hogy a SARS–CoV–2 teljes hosszúságú tüskeprotein gátolja a DNS-károsodások helyreállítását azáltal, hogy akadályozza a DNS-javító fehérjék toborzását.
    Ötmilliárd ember, akit most mRNS génterápiával injektálnak, könnyen megölhető BÁRMILYEN forrásból származó alacsony szintű ionizáló sugárzással.
    Mindössze annyit kell tennie a globalistáknak, hogy megöljék ezt az ötmilliárd embert, hogy felszabadítsák az alacsony szintű ionizáló sugárzás forrását…
    Bumm.
    Új nukleáris „baleset” felszabadítása Ukrajnában vagy bárhol máshol.
    Nukleáris bomba bárhol az északi féltekén, beleértve azt is, hogy hamis zászlóként Oroszországot hibáztatják.

  115. 135 Buda
    De csak az oltás által előállított tüskefehérjének van ilyen hatása.
    Amit természetes fertőzés útján szedünk össze, az teljesen ártalmatlan.
    Úgy, hogy jobb, ha hagyjuk magunkat megfertőződni oltás nélkül, és akkor csak jó tüskefehérjéink lesznek.

  116. 134. lockdown
    „Felelősséget vállalt értük bárki is? ”

    Nemhogy nem vállalnak felelősséget, hanem mentelmi jogokkal is felruházták Őket.

  117. Re138.
    Nem tudom .
    Nekem is van egy jansen belövésem.
    Többet soha.
    Van vasvillám,fejszém,szekercém .
    Gyertek zombik !!!

  118. 135
    „azt találtuk, hogy a tüskeprotein jelentősen gátolta mind a BRCA1, mind az 53BP1 gócok kialakulását (3D-G ábra). Ezek az adatok együttesen azt mutatják, hogy a SARS–CoV–2 teljes hosszúságú tüskeprotein gátolja a DNS-károsodások helyreállítását azáltal, hogy akadályozza a DNS-javító fehérjék toborzását”
    Laikus számára értelmezhetetlen.
    De rémület okozására kitűnő !

    ” ötmilliárd ember, akit most mRNS génterápiával injektálnak, könnyen megölhető BÁRMILYEN forrásból származó alacsony szintű ionizáló sugárzással.
    Mindössze annyit kell tennie a globalistáknak, hogy megöljék ezt az ötmilliárd embert, hogy felszabadítsák az alacsony szintű ionizáló sugárzás forrását…
    Bumm.
    Új nukleáris „baleset” felszabadítása Ukrajnában vagy bárhol máshol.
    Nukleáris bomba bárhol az északi féltekén, beleértve azt is, hogy hamis zászlóként Oroszországot hibáztatják”

    A nettó hülyeség alapesete !
    Rémületkeltésre ez is csudálatos !

  119. 135

    „OLTÁS KOMMUNIKÁCIÓ EVOLÚCIÓ:

    1. Az oltás a megoldás: Megvéd, nem kapod el, nem fertőzöl.
    2. Az oltás a megoldás: Megvéd, de elkaphatod, picit fertőzöl, tünetmentes maradsz.
    3. Az oltás a megoldás: Megvéd, de elkapod és fertőzöl is, maximum enyhe vagy középsúlyos tünetekkel átvészeled.
    4. Az oltás a megoldás: Megvéd, de elkapod és fertőzöl, enyhe vagy középsúlyos tünetekkel átvészeled, a legrosszabb esetben kórházba kerülhetsz, de megúszod az intenzívet.
    5. Az oltás a megoldás: Megvéd, de elkapod és továbbadod, enyhe és középsúlyos tünetekkel megúszhatod, viszont akár intenzívre is kerülhetsz, de legalább elkerülöd a lélegeztetőgépet.
    6. Az oltás a megoldás: Megvéd, elkapod és fertőzöl, akár súlyos tünetekkel a lélegeztetőn is végezheted, de legalább nem halsz meg.
    A mutánsokra nem hat, de ha ismételjük igen.”

    Csak komoly emberek képesek arra , hogy a gyakorlati tapasztalataik alapján megváltoztassák az álláspontjukat.

    „Megvéd, elkapod és fertőzöl, akár súlyos tünetekkel a lélegeztetőn is végezheted, de legalább nem halsz meg.
    A mutánsokra nem hat, de ha ismételjük igen.”

    Normális embereknek ez pont elegendő, hogy mielőbb oltakozzanak.

  120. 141
    És még annyit fűznék hozzá, hogy a bekövetkező súlyos esetek aránya sokkal alacsonyabb, mint az oltatlanok esetén.
    És ez még akkor is igaz, ha vannak akik oltás ellenére is meghalnak, csak nem mindegy, hogy mekkora erre a statisztikai esély.

  121. 141. De akkor miért nem ezt kommunikálták az elejétől? Ámították az embereket h 95%-os hatékonyság meg hogy aki be van oltva az nem fertőződik meg és nem is fertőz másokat, stb. Tehát konkrétan hazudtak.

    Továbbá arra sem kaptam választ, hogy ha annyira rendben van ez a vakcina, miért akarta a pfizer 75 évre titkosítani a vakcinákkal kapcsolatos dokumentumokat az usa-ban? És miért kellett az EU-s vakcina szerződésekből kitörölni a szöveg 2/3-át úgy, hogy maguk az EU-s képviselők sem ismerhették meg a teljes szöveget? Miért nem vállal senki felelősséget az esetleges mellékhatásokért?

    Egy normális emberben ez minimum kérdéseket vet fel…Továbbá az is, hogy a teljes mainstream média oltáspropagandát tolt végig…Ez eleve gyanús. Lásd a mostani ukrajnai háborút…Itt is megy fullba az orosz ellenes propaganda, miközben ez csak egy oldal „igazsága”. Sokkal árnyaltabb a valós kép ennél.

    142. Továbbra sem tudjuk, hogy milyen mellékhatásai lesznek az oltásnak. A rövidtávúakat durván elhallgatták, a közép -hosszútávúakat pedig majd ráfogják a „long covid”-ra. Nekem van egy olyan sejtésem, hogy az mrns vakcinákkal oltott gyerekek között rengeteg terméketlen lesz. De ez majd nyilván csak évek múlva fog kiderülni statisztikai adatokból.

  122. Sohasem unjátok meg? 🙂

    Most a „nem létező háborút” kell cáfolni, a vírus és a holdraszállás, a laposfölddel együtt már meghaladott, lejárt lemez!

  123. Amíg lószar lesz, veréb is lesz !
    Az ami – gyanús , titokzatos , rejtélyes , homályos , furcsa – az nem szükségszerűen emberiség ellenes összeesküvés !

  124. 🙂
    Egyébként a 140-ben kihagytad, hogy idén a Balatonba dihidrogén-monoxidot terveznek engedni. Óvatosan a nyaralással!
    S szintén nem elhanyagolható, hogy a klímaváltozás miatt megjelennek az édesvízi törpe fehércápák is…

  125. Igen, ez a ti módszeretek. Laposföld hívőnek, idiótának állítotok be mindenkit, aki nem hisz a szent kísérleti vakcinákban és fel mer tenni releváns kérdéseket. Ja igen, még mindig nem kaptam választ a kérdéseimre. Vajon miért…

  126. 147

    TALÁN AZÉRT, MERT EGYIKÜNK SEM ORVOS, BIOLÓGUS, IMMONOLÓGUS VAGY VÍRUSKUTATÓ !

  127. 148.

    „Továbbá arra sem kaptam választ, hogy ha annyira rendben van ez a vakcina, miért akarta a pfizer 75 évre titkosítani a vakcinákkal kapcsolatos dokumentumokat az usa-ban? És miért kellett az EU-s vakcina szerződésekből kitörölni a szöveg 2/3-át úgy, hogy maguk az EU-s képviselők sem ismerhették meg a teljes szöveget? Miért nem vállal senki felelősséget az esetleges mellékhatásokért?”

    Ehhez se orvosnak, se biológusnak, se immonológusnak, sem víruskutatónak nem kell lenni.

    Tehát továbbra is várom a válaszokat ezekre a kérdésekre.

  128. Re:149
    Nem fogsz kapni, mert aki jogosan felteszi ezt a kérdést, laposföldes lesz abban a szent minutumban.
    Kell még némi idő, mire a kognitív disszonancia hatása elmúlik, ha elmúlik is valaha…

  129. 149 – unlockdown
    Tegyük fel, hogy az mRNS oltás hosszútávú, mondjuk 30 éves mellékhatása, hogy minden beoltott férfinek kinő egy második fasza. Katasztrófális! Ezt a vakcinát nem szabad férfiaknak beadni. Igazad van, de ezt hogy lehetne megtudni 29 évvel korábban? Vagy, szerinted a vakcina jóváhagyásával kellene várni 30 évet? Zseniális!

  130. 151 – Tibor bá’
    Amit írsz, az tökéletesen megáll magában, viszont nem válasz a feltett kérdésre.

  131. 144. Horváth Csongor
    ” Sohasem unjátok meg? ?”

    Hála a mentálisan beteg miniszterelnökünknek nálunk a be nem oltottak az élelmiszerboltokon és a gyógyszertárokon kivül nem léphetnek máshová.
    A 6O év fölötti nyugdijasok havi 1OO€ birságot fizetünk. Az egészségügyisek hetedik hónapja nem mehetnek a munkályukba, fizetés nélkül vannak.

    Tisztelt Horváth Csongor
    Ha ezek közé tartoznál, csendben maradnál?

  132. 153: L.S.:
    Természetesen nem, de erre nem megoldás vegzálni a tudományt!
    A politikusaitok valóban túllőttek a célon, de szidalmazásuk előtt meg kell nézni azt is, hogy milyen árat fizettünk például mi magyarok a viszonylagos szabadságért. Nem mindenhol vállalják ezt be a vezetők a népszerűségért cserébe, s nehéz megtalálni az arany középutat…

    149, 150, 152:
    Biztosan a titkos részben van a chip programozása és aktiválási lehetősége! 🙂
    Kizárt, hogy üzleti titok, ill. hasonló érdek vezérelte…

  133. 154. Horváth Csongor
    „A politikusaitok valóban túllőttek a célon”

    „Egy politikai csapda felállítására egy hasznos idiótára van szükség.”

    A miénk a legnagyobb.

  134. Tetszik vagy sem, a társadalmak az emberek közösségei, a többséget részesítik előnyben.
    Halkan megkérdezem ………
    Ugye az megvan, hogy minnél több az oltatlan, annál több a halott ?

  135. 151. Én ennél sokkal komolyabb következményekre számítok és nem 30 éves, hanem 3-5 éves távlatban.

    154.
    Ismét jössz a chip-pel + hasonló baromságokkal. Hol írtam én chipről, stb?
    Szóval csak a szokásos…Lehülyézni azt akibe kérdések merülnek fel és nem megy a fősodorral.

    Nyugtatgatjátok magatokat, hogy „én biztos nem lettem megvezetve, én látom jól, rendben vannak a vakcinák, stb”.
    Ha a tömegmédia ekkora manipulációra és dezinformációra képes az ukrán háború kapcsán, miből gondoljátok, hogy nem ugyanezt a játékot játszották 2 évig a covid és a vakcinák ügyében?

    Ja és van még egy kérdésem amit valahol már leírtam: Miért kellett a gyerekeket elkezdeni oltatni? Egy olyan korosztályt akire a statisztikák szerint rendkívül minimális veszélyt jelent a vírus. Erre egyetlen értelmes magyarázat van: Azért, hogy minél több vakcina fogyjon, ez volt a profitérdek. Akinek itt sem gyulladt fel a lámpa a fejébe, annak nem is fog soha.

  136. 156. Ugye az megvan, hogy nem egységes protokoll szerint számolják a covid haláleseteket? Innentől kezdve erről felesleges is beszélni.

    De egyébként hogy van az, hogy Afrikában a legkisebb az átoltottság és ott haltak meg a legkevesebben covid-ban?

    Továbbá kérdésem az, hogy indokolt volt e leállítani a világot egy világ szinten kevesebb mint 0.1% mortalitású vírus miatt? Indokolt volt e milliók életét egzisztenciálisan tönkretenni, gyerekek életét megnyomorítani, taníttatásukat és szocializációjukat korlátozni, komoly pszichés problémákat okozni ezzel az egész hisztériával felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt?
    Indokolt volt e egy kevesebb mint 0.1% mortalitású vírus miatt kísérleti vakcinákkal oltatni be több milliárd embert, akiknek jelentős része nem önszántából oltatta be magát, hanem tulajdonképpen rákényszerítették és/vagy nyomást helyeztek rá 0-24be a tömegmédiából (ja és természetesen dezinformálták őket, hazudtak, lásd oltás kommunikáció evolúció…)?
    Indokolt volt e a gyerekeket beoltatni kísérleti géninjekciókkal (ugye gyerekeknek csak a pfizer…) akiknél töredéke a súlyos lefolyás veszélye mint egy felnőtteknél?

    Újra felteszem a kérdést: Csak nem az egész covid hisztéria a gyógyszeripar / vakcinagyártók érdeke volt?

  137. 158 – unlockdown
    Amikor a járvány elkezdődött az idősek otthonában úgy hullottak a bentlakók, mint ősszel a legyek. Ha valóban 0,1% lenne a halálozási ráta, nem oltattam volna be maga, de az én esetemben 15%.

  138. 158:
    Manapság minden gyógyszer kísérleti!
    Míg 10-15 évvel ezelőtt az FDA 37 hónapig vizsgált egy gyógyszert ez az időtartam manapság az egy évet sem éri el. A Contergan-t az ötvenes években még a régi módszer szerint vizsgálták és engedélyezték, mégis több száz gyerek született végtag(ok) nélkül.
    Sajnos, a gazdagok egyre kapzsibbak és gátlástalanabbak. Most fizet a Purdue Pharma 5,5 milliárd USD-t a károsultak családjainak az ópioid-alapú fájdalomcsillapítók miatt. 20 év alatt legalább 400 ezer amerikai halt meg az Oxicontin nevű gyógyszerüktől.
    De említhetnénk a sztatinokat (koleszterincsökkentőket), vagy a több százezer feleslegesen elvégzett műtétet.
    Az egyik kedvenc mondásom: az orvoslás a gyógyszeripar szolgálólánya! (Szendi Gábor)
    Abban igazad van, hogy a gyógyszeripar nyereségre tör, minél nagyobbra és ezt nem mindig tisztességgel teszi. Az általam említett esetekben nemcsak a kamionsofőrök nem sztrájkoltak, hanem senki más, pedig sokkal, de sokkal nagyobb botrányok, mint a COVID-oltás.

  139. 159.

    Igen, ez így van. Azért írtam oda, hogy „világ szinten” kevesebb mint 0.1%. Egyszerűen nem történt meg az időskorú, valóban veszélyeztetett korosztály izolációja, helyette lett ami lett…a teljes lakosság korlátozása, lezárások, stb. Ez volt a legnagyobb hiba összességében szerintem. De erről azt hiszem már értekeztünk pár napja. Írtam is talán, hogy a te korodban valószínűleg én is beoltattam volna magam, igaz nem mrns vakcinával.

    160.

    Ismerem az oxycontin-os purdue pharma story-t, nemrég csináltak belőle egy nagyon jó sorozatot, ajánlom, kiváló lett: https://www.imdb.com/title/tt9174558/

  140. unlockdown

    Szerinted cirka 9 millió országhatárokon belül élő magyarból 44 000 kovid halott az hány százalékos mortalitási ráta ? De még mindig halnak meg. Tegnap például 77 – en.
    Merthogy félmillióan külföldön dolgoznak.
    Szerintem kis híjján 0,5 % !
    Pláne, hogy még nem is mindenki esett át a betegségen !

  141. 162.

    Tehát mégegyszer, ezt írtam: „világ szinten kevesebb mint 0.1% mortalitású vírus”.

    De egyébként a magyar adat mennyi is így? kb. 0.5%? Húha…

    44.000 úgy, hogy beleszámolták azt is covid halottnak aki tavaly covidos volt, most meg pl. halálra gázolta egy autó.

    Továbbá már írtam: Az országok nem egységes módszertan szerint számolták a covid halálozásokat. Ez eleve egy óriási hiba volt.

  142. 161:

    Láttam én is. Az embernek ökölbe szorul a keze, egyrészt a szemétség másrészt pedig a tehetetlenség miatt.
    Kínába halálra ítélték azt, aki a csecsemő tápszerrel csalt!

  143. 163. „44.000 úgy, hogy beleszámolták azt is covid halottnak aki tavaly covidos volt, most meg pl. halálra gázolta egy autó.”

    Ugye te is tudod hogy ez hazugság.

  144. 165. Nem, nem tudom. Ha így tudnám, akkor nem azt írtam volna le amit.

    Továbbra is azt állítom, hogy akit az elmúlt 2 évben covid-dal diagnosztizáltak és most meghal, azt az embert bizony covid halottként regisztrálják.

  145. 163

    Csak azért ilyen „alacsony” mert sok normális személy van,aki háromszor négyszer is beoltatta magát.
    Afrikában kevesebb zárt közösségi tér és idős, beteg ember van.

  146. Értem. Szóval kizárólag az a normális személy, aki 3-4szer beoltatta magát.

    Azért kellett hozzá egy lelkiállapot, hogy annyi hazugság és ferdítés után rávedd magad a 3.-ra és 4.re. Bár tulajdonképpen ezt a lelkiállapotot biztosította a tömegmédia hiszterizálása és a „szakértők” hazugságáradata 0-24-be az emberek többségénél.

    Hozzáteszem: Én megértem azt aki 60-65+ évesen beoltatta magát többször is. A fiatalokat (30 alattiak) ugye „rákényszerítették” azzal, hogy csak úgy mehetnek bulizni, ha beoltatják magukat. Aztán volt akit a munkáltatója kényszerített rá.

    De, hogy valaki önszántából, egészségesen, az előbb említetteken kívül rávette magát, az megdöbbentő számomra.

    Az meg végképp, hogy valaki a saját gyerekét beoltatta. Az én szememben az ilyen ember egyszerűen bűnös.

  147. 168. Unlockdown

    Bocs, hogy beleszólok, de használd valami értelmesebbre az energiád, így csak magadat mérgezed! Teljesen felesleges etetni a trollt.

  148. 168

    Baszki !

    A kovidban meg lehet halni !
    Az oltásoknak meg, esetleg, lehet valamilyen kellemetlen következménye évek múlva.
    Az első a nagyobb kockázat.
    De mivel identitássá fagyott az oltásellenességed, ezt képtelen vagy megérteni.
    A lakosság átoltottsága életeket ment !
    A lezárásoknak van sok kártékony következménye is de szintén életeket mentenek meg.

  149. 170.

    Az átlagéletkor tudjuk mennyi a covid halálozásoknál? Tekintsünk rá erre: https://koronavirus.gov.hu/elhunytak

    Tehát, ha nekem 38 évesen nincs semmilyen alapbetegségem, teljesen egészséges vagyok, sportolok, az átlagnál jóval egészségesebben étkezek, stb. akkor miért is kellene beoltatnom magam? Azért mert 0.00x % esélyem van arra, hogy belehalok ebbe a vírusba? Kösz, de nem. Ennél a 0.00x %-nál jóval nagyobb esélyét látom annak, hogy az oltásnak lesz olyan mellékhatása amit nem kívánok magamnak. Pl. sok oltott sporttársam is beszámolt arról, hogy durván visszaesett a teljesítménye oltás után és hónapig tartott visszanyerniük a formájukat. És itt még csak a rövid távú mellékhatásokról beszélünk, értelem szerűen a közép -hosszútávúakkal nem vagyunk még tisztában. De valamelyik nap beírtam erről egy atlétika edző tapasztalatait is, aki gyerekeket edz.

    És itt el is érkeztünk ismét a gyerekekhez. Akiknek az én 0.00x %-omnál még sokkal-sokkal kevesebb esélyük van a negatív végkimenetelre. De oltják őket, mert ugye a pfizer-nál nem csilingelt még eleget a kassza. És az emberek bekajálják…Hihetetlen.

  150. 168 – unlockdown
    Az első oltásomat pont egy éve kaptam meg. Összesen 4 oltást vetem fel, Évával együtt, és kutya bajunk sincs. Meddig várjak még, hogy beledögöljek?

  151. 170, Csurunga: Az anyósom megvakult, április végén lesz a szemműtétje, ahol leégetik a szemèről azt a zápot, ami a szemorvosa szerint a pfizertől van, az apósom már nem tudja ki is ő, engem még megismer…

    Életeket ment és tesz tönkre…

    Oltasd magad nyugodtan, de ne csináld itt a propagandát a pfizernek… jansentol, szputnyktól, astrától senkinek semmi baja…

  152. 172.
    Örülök nektek, őszintén. De ezt sajnos sokan nem mondhatják el magukról (közel sem a többség, de egy számottevő kisebbség). Lásd infos 173-as posztját alattad.

    És ez a számottevő kisebbség jóval nagyobb %, mint az én 0.00x% esélyem arra, hogy covid-ba haljak meg.

  153. 170

    Ha a kovid epidémia éppen csúcsokat dönt, akkor túlterheltekké válnak a kórházak és ezért nem tudják ellátni a súlyos betegeket.
    A lezárások és oltások a fegyelmezett maszkviselés lelapítják a járványgörbét.
    Mégegyszer a retardáltak kedvéért :

    AZ OLTÁSOK ÉLETEKET MENTENEK !
    AZ OLTÁSELLENESSÉG GYILKOSSÁG !

    Naná, hogy nem a sport érdekei fogják dominálni vészhelyzetben az ország intézkedéseit !

  154. 175.
    Az agymosás a te esetedben teljes sikerrel járt.

  155. 176.

    Ez nem érv, ez személyeskedés, sőt sértegetés , ami akkor jön amikor valaki kifogyott az érvekből.
    A tehetetlen düh gerjeszti.

  156. 177. Most számoljam össze, hogy te hány kérdésemre nem adtál érdemleges választ? Mindössze felmondod az oltás/covid propagandát amit a tömegmédia betanított neked.

    Ezt a mondatomat sikerült értelmezni? “ És ez a számottevő kisebbség jóval nagyobb %, mint az én 0.00x% esélyem arra, hogy covid-ba haljak meg.”

    Még egy kérdés: Te egyet értessz a gyerekek oltásával is? Ha igen, miért?

  157. Van amikor a média, a fősodrat csúsztat.
    Azonban nem minden esetben.
    Szerencsére többször van igaza mint nem.

  158. Az egyik segítségemnek mindenféle bajai vannak, úgyhogy most nem is jön dolgozni, 3 pfizert kapott. Ő persze nem foglalkozik ilyesmivel, tehát nem placebo a hatás.

    A fiatalokat pefig csak pfizerral lehet oltani. Mi nem oltattuk be a nagyobbik lányomat(15 éves). 2szer volt covidos, átvészelte különösebb gond nélkül.
    Én is voltam covidos, szar-szar, de a pfizert csak a halott testembe tudnák beadni. 1 kínaira elmentem még az elején.
    Annyi tehénszart ‘megeszek’ itt amúgy is, úgyhogy dolgoztatom az immunrendszeremet, ezenkívül jó levegőn vagyok és dolgozom mint állat.

    Már megint védik sokan a védhetetlent. Össze-vissza beszélnek, mert meg se fordul a fejükben bármiféle szándékosság, mivel a maguk naív szemléletükből indulnak ki.
    Pedig más sincs a világban, csak szándékok.

    Jó világvégét mindenkinek (hacsak nem meditáltok vmi jobb jövőképért)jönni fog az!

  159. 174 – unlockdown
    171. alatt figyelmeztetést kaptál (magenta). Ha nem veszed figyelembe ki leszel tiltva. Különben nekem mind a 4 oltásom Pfizer volt és még lázam se volt. Az oltás hely meg se pirosodott. Nagyon-agyon csodálkoznék, ha egy év után lenne bármilyen hatása. És nem benyeltem szajha média propagandáját, mert el se olvasom. 20 év óta minden ősszel kérek influenza oltás. Nekem ez természetes. És az oltástagadók intellektusáról nagyon rossz a véleményem (hogy ne legyek közönséges).

  160. 182.

    De miért általánosítassz? Miért gondolod azt, hogy attól, hogy te nem tapasztaltál semmilyen mellékhatást, azok nem is léteznek? Az én környezetembe többen számoltak be ilyenekről, itt a hozzászólók között is…Ezek az emberek szerinted kitalálják ezeket a dolgokat?

    Itt csak egy féle narratíva elfogadott a covid oltásokkal kapcsolatban? Elnézést, nem tudtam.

  161. 183. A pfizer mellékhatásairól nem sokat tudunk. Az biztosnak látszik, hogy aki gyulladáscsökkentőt, vagy vérnyomásgyógyszert szed, annál ritkább a mellékhatás.

    Túlságosan fekete fehér a vita a mellékhatásokról, én nem élezném ki ennyire a helyzetet…

  162. 183 – unlockdown
    De, létezik mellékhatás. Mindig, mindennél volt. Még a búzakenyérnek is van mellékhatása. Ami a lényeg: mi az arány a kedvező és kedvezőtlen hatás között. Erre a választ már megkaptad: AZ OLTÁSOK ÉLETEKET MENTENEK !
    AZ OLTÁSELLENESSÉG GYILKOSSÁG! Ott a Csollányi esete. Nem idős, jó egészség, sportoló, stb. Oltásellenes volt, belehalt. Statisztika: az átoltottak ritkábban halnak bele. Erre mi a válaszod? „Az agymosás a te esetedben teljes sikerrel járt.” És akkor te jössz azzal, hogy „egyféle narratíva elfogadott a covid oltásokkal kapcsolatban”. Nem, de ilyen eszeveszett oltásellenességet nem tűrök meg.

  163. Ma itt kezdtük a nőnapot,Kistarcsai kórházban.

    https://smartdiagnosztika.hu/

    Délélőtt 9-kor simán betolták a kovidosokat.

    Csak 30-40 ember várt különböző vizsgálatra,de voltak megelőző intézkedések.
    Egy asszisztens félrehessegetett pár embert az ajtóból,és
    „ha nem akarnak kovidossal találkozni,álljanak félre.”

    És kijöttek onnan.

  164. 185. Csollány be volt oltva Janssen-nel.

    Az amerika CDC több mint egy éve gyűjti a Covid-19 miatti kórházi kezelések adatait az USAban, és lebontja azokat életkor, rassz és oltási állapot szerint. De az információk nagy részét nem hozta nyilvánosságra.”Az ügynökség vonakodik nyilvánosságra hozni ezeket az adatokat – mondja egy tisztviselő – mert előfordulhat, hogy félreértelmezik őket, hogy az oltások hatástalanok.”

    Ez azért minimum érdekes…nem?

    https://www.nytimes.com/2022/02/20/health/covid-cdc-data.html

    „AZ OLTÁSOK ÉLETEKET MENTENEK!”

    Igen, így van. De akkor mellé lehetne írni hogy „…de egyes esetekben súlyosabb mellékhatásokat okozhatnak, kérem döntése előtt konzultáljon háziorvosával és mérlegelje a kockázatokat!”

    „AZ OLTÁSELLENESSÉG GYILKOSSÁG!”

    Ez pedig teljes nonszensz…Attól, hogy nekem kérdéseim vannak amiket nem képesek megválaszolni, sunnyognak az adatokkal, szerződésekkel és nem vállalnak felelősséget semmiért…Kikérem magamnak, hogy mindezért bárki is gyilkosnak nevezzen. Egyébként inkább oltásszkeptikusnak tartom magam, mint ellenesnek.

    Továbbá azt hiányolom, hogy egyszerűen nem kezelték felnőttként a lakosságot, az oltási kampány elejétől hazudtak, ferdítettek. Nem az lett volna a korrekt, ha az elejétől egyenesen elmondják az igazat a vakcinák korlátairól, stb.?

    De ha valakinek még mindig nem esett le, hogy mi is történt valójában, akkor erre mi a magyarázat?

    „A SARS-CoV-2 vírus olyan szekvenciát tartalmaz, ami az egyik fő mRNS vakcinagyártó, a a Moderna 2016-os mRNS szabadalmában le is védetett – mutatja ki egy tegnap megjelent tudományos tanulmány. „A SARS-CoV-2 és a denevér RaTG13 koronavírus közötti számos pontmutációs különbség közül csak a 12 nukleotidból álló furin hasítási hely (ti. az általam csak heparin kötő szekvenciaként emlegetett RRAR – arginin-arginin-alanin-arginin aminosavak szekvenciája) haladja meg a 3 nukleotidot. A szekvencia elemzések feltárták, hogy a SARS-CoV-2 genom furing hasítási helyet magában foglaló része 100%-ban megegyezik a Moderna által 2016-ban szabadalmaztatott szekvenciával (9,587,003 sz. USA szabadalom, benyújtva 2016. 02. 04-én). Ez az egyezés rendkívül szokatlan, és további vizsgálatokat igényel.”

    https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fviro.2022.834808/full

    Biztosan véletlen…

  165. Csollány Szilveszter valóban be volt oltva.
    Azonban az oltási védettség kialakulása előtt kapta el, a számára halálos betegséget.

    Nem tudom véletlen e.
    Lehet hogy igen lehet hogy nem.
    Ezt az információt kizárólag egy víruskutató képes érdemben értelmezni, értékelni.

  166. 188.

    Ezt egyébként pont egy kutatóorvos tette ki az oldalára. Alá ezt írta kommentben, idézem: „az alapján amit a 2020 májusba a világ egyik legpatinásabb kiadójához beküldött, szintén ezen régióval kapcsolatos kézirattunkkal műveltek, kiegészítve a személyemet ezt követően érő és szervezett lejárató kampányt, nincs az a dolog, amit nem hinnék el. Egy, a moderna vakcinagyártó által 2016-ban leszabadalmaztatott szekvencia megjelenik csak úgy egy denevér vírusban. Igen. Ez a természetben pont így szokott történni. Megkérdi a denevér a másiktól: „Te ezt a szekvenciát leszabadalmaztatta már egy vakcinagyártó?” „Igen, miért?” „Ááá semmi. Csak most rekombinálódott bele az egyik bennem lévő vírusba.”

    Ebből világraszóló botrány kellene, hogy legyen egy normális világban. De mint tudjuk, nem abban élünk.

  167. Nem tudom mi az a szekvencia , következésképpen nem tudom értelmezni,amit írtál.
    Nem vagyok biológus.
    A jó ügyek vonzani szokták a támogatókat.
    Ez vajon miért nem vonzza ?

  168. 190.

    „A jó ügyek vonzani szokták a támogatókat.
    Ez vajon miért nem vonzza?”

    Ezt nem tudom most mire érted…

  169. Florida népegészségügyi főorvosa hétfőn kijelentette, hogy az állam a CDC útmutatásait megszegve a COVID-19 elleni védőoltás elutasítását javasolja egészséges gyermekek számára.
    A floridai kormányzó, Ron DeSantis sajtótájékoztatón jelentette be a lépést, olyan tanulmányokra hivatkozva, amelyek azt mutatták, hogy egészséges gyermekek körében kevés a COVID-halál, és a fiatal fiúk körében az mRNS oltások miatt viszont megnövekedtek az olyan mellékhatások, mint például a szívizomgyulladás.

    https://www.reuters.com/world/us/florida-breaks-with-cdc-recommends-no-covid-vaccine-healthy-children-2022-03-07/

  170. Re 190
    „Nem tudom mi az a szekvencia”
    Ha hallgattál volna,bölcs maradtál volna …

  171. 193

    Annyi Bölcs van már itt …….
    Alig hiszem, hogy valaki néhány órás olvasással genetikussá képezhetné ki magát.

  172. 197

    Az egyik …..mostanában ….

  173. Re196

    Ez a válasz az 5 éves unokám szintjét is messze alulmúlja .

    4 évesen :
    Papa te tudtad h. az ember már járt a Holdon ?
    Ügyesen megválaszolva megegyeztünk h. a lényeg :
    Sajtból van a Hold . (ismeri a slágert )
    Ki volt Magyarország első királya ?
    Kérdezte később.
    Hát Szent István .
    Na de a legelső ,kérdezte vissza papa .
    Hát Atilla nagy királyunk ,válasz híján.
    s a leges legelső ?
    Természetesen NIMRÓD .
    És ki volt az utolsó ?
    Mátyás király …
    Addig ” Árpád háziak” uralkodtak ,azóta szarháziak …
    Szegény(gazdag) gyerek mindezt továbbadta .Kapott is a fejére..

    Folytatása következi ….

  174. 198. Most, hogy így bevallottad, azt is elárulhatnád, hogy kit személyesít meg? Félsz talán?

  175. A tájékoztatás szerint 15 teniszező hagyta el a Miami Opent úgy, hogy az átviteli eszközt „mészárlásnak” emlegették, míg a hirtelen távozást sokan az oltással és annak mellékhatásaival kötik össze, mivel az kötelező a sportolók részvételéhez.
    Ez volt a második meccs, amely idő előtt véget ért a teniszrajongók számára. A szurkolók döbbenten reagáltak a tenisz furcsa napjára. „Mi történik;” kérdezte valaki. A Yahoo Sports szerint már tizenöt játékos távozott a Miami Open alatt.

    ‘What’s going on’: Tennis world stunned after Miami Open carnage

    /https://au.sports.yahoo.com/tennis-2022-viewers-shocked-bizarre-miami-open-carnage-004007552.html/

  176. 201 L.S.
    A világon nem történhet már semmi rossz dolog, ami mögött ne az oltások hatását sejtsed.
    Elárulom, Sinner lába felhólyagosodott már az előző napi mérkőzésen, és a következő meccsen próbált erőt venni magán, de olyan fájdalmat okozott neki a hólyag, hogy nem tudta a meccset folytatni.
    És gondolod, eddig nem zavarta őket a vakcina a játékban, csak éppen most?

  177. 2O2. hubab

    „Elárulom, Sinner lába felhólyagosodott”
    „A világon nem történhet már semmi rossz dolog, ami mögött ne az oltások hatását sejtsed.”

    Kedves és örökké naiv „hubab”

    * A tájékoztatás szerint 15 teniszező hagyta el a Miami Opent és Sinner lábának a hólyagjával eltörőlted a többi 14 élsportoló egészségének a problémáit is?
    Szép vagy!!!

    * Mitsotakis Bourlárol: Albert nem felejti el gyökereit, a szó minden értelmében Ö egy nagy görög.

    „https://www.protothema.gr/politics/article/1228580/mitsotakis-gia-bourla-o-albert-den-xehna-tis-rizes-tou-einai-ellinaras-me-oli-tin-ennoia-tis-lexis/”

    A miniszterelnök részt vett és felszólalt a Pfizer görög vezetője „Moonshot” című könyv görög fordításának bemutatóján – „Az egész bolygó tartozik neki az oltással” – mondta a miniszterelnök.
    „Maga a szerző lenyűgöző kalandjai lényegében az örökérvényű és találékony Odüsszeusz példáját írják le, aki a bajοkat mindig sikerré változtatja, aki mindenhová utazik de nem felejti el Ithacát. Albert esetében Ithaca: Thesszaloniki.”
    ” Ö lélekben görög, Hellén a szó minden értelmében. És természetesen nem felejtette el a városát.”

    Utóirat:
    – Az ez évi „zsidó Nobel” dijat Albert Burlasnak adják át.
    A díjátadó ünnepségre Jeruzsálemben kerül sor június 29-én
    A Genesis Alapítvány évi 1 millió dolláros díjat alapított azoknak a zsidóknak, akik jelentős szakmai sikereket értek el eredményeik és az emberiséghez való hozzájárulásuk elismeréseként.
    2022-re az úgynevezett zsidó Nobel-díjat a Pfizer gyógyszergyár elnök-vezérigazgatója, Dr. Albert Burla kapja vezetői képességéért, eltökéltségéért és nagy kockázatvállalási hajlandóságáért.
    /Στον Άλμπερτ Μπουρλά το «Εβραϊκό Νόμπελ/

    – Mitszotakisz „görög” miniszterelnökünk annyira görög amennyire Albert Bourla az.

    – Μi a közös Odüsszeusz és a Trójai faló között

    – Nemzeti vereséget és Antifa Solun:
    Szép Görögország csak egy baja van, sokan benne a görögök

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük