(3739) Hollywood

 

Ki irányítja Hollywood-ot?  (nanemá)

Joel Stein 47 éves, Los Angeles-i, zsidó újságíró cikkének szerkesztett fordítása

Ennyire, még sose borított ki közvélemény kutatás. Az Anti-Defamation League (ADL) = Rágalmazásellenes Liga felmérése szerint, az amerikaiaknak csak 22 százaléka gondolja úgy, hogy a film és televízió ipart többnyire zsidók irányítják. Ez az adat 1964-ben még 50 százalék volt. Az ADL szerint ez azt jelenti, hogy győzött a kirekesztés ellenesség.

Na jó, mennyire zsidósodott el Hollywood? Amikor egy stúdióvezető a Los Angeles Times napilapban el akart helyezni egy egész oldalas hirdetést – lényegében egy nyílt levelet – amelyben követelték, hogy a Filmszínészek Céhe rendezze a szerződését, a levelet a News Corp igazgató tanácsának elnöke, Peter Chermin írta alá, aki zsidó. A Paramount Pictures elnöke, Brad Grey (zsidó). A Walt Disney Co. vezérigazgatója, Robert Iger (zsidó). A Sony Pictures elnöke, Michael Lynton (meglepetés, ő egy holland zsidó). Warner Bros. elnöke, Barry Meyer (zsidó). CBS Corp. vezérigazgatója Leslie Moonves (annyira zsidó, hogy másod unokabátyja volt Izrael első miniszterelnöke). MGM elnöke Harry Sloan (zsidó). NBC Universal vezérigazgatója, Jeff Zucker (mega-zsidó).

Az említett hirdetésben, a SAG ellen vannak felháborodva, ahol az elnök Alan Rosenberg (szerinted?) A hirdetés által kiváltott cáfolatot, Ari Emanuel fő-főügynök írta (zsidó, izraeli szülőkkel).

Szóval, a zsidók olyan mértékben uralják Hollywood-ot, hogy komoly nehézségem támadt a szórakoztató iparban összeszedni 6 olyan gojt, akik magasabb pozícióban vannak. Amikor felhívtam őket, hogy elbeszélgessünk szinte hihetetlen térnyerésükről a sok zsidó között, öten megszakították a beszélgetést, nyilvánvalóan féltek, hogy a zsidók zokon veszik a megnyilvánulásukat. A hatodik, AMC elnöke, Charlie Collier-ről kiderül, hogy valójában zsidó.

Én magam egy büszke zsidó vagyok. Azt akarom, hogy Amerika ismerje meg elért eredményeinket. IGEN, mi irányítjuk Hollywood-ot. Nélkülünk csak dél-amerikai szappanoperákat láthatnátok egész nap.

Ezért, aztán elhatároztam, hogy kifejtek egy kis propagandát, tudják meg az amerikaiak, hogy Hollywood zsidó kezekben van. Írtam is néhány jelmondatot:

Hollywood-ban több a zsidó, mint valaha.

Hollywood azoké, akiknek a bibliát köszönhetitek.

Ha szereted a hollywoodi TV filmeket, akkor mégiscsak szeretheted a zsidókat.

Felhívtam ADL elnökét, Abe Foxman-t, aki éppen Santiago Chilében volt, és meglepetésemre cáfolta a feltételezésemet, miszerint bujkáló nácik után kutat. Az ötletemet elvetette, mert szerinte így is túl sokan gondolják, hogy Hollywood a zsidóké. Kifejtette nekem, hogy az ADL felmérés azt mutatja, hogy az amerikaiak 59 százaléka szerint a Hollywood-i góréknak vallási és morális beállítottsága nem azonos az amerikaiakéval. 43 százaléka, pedig meg van róla győződve, hogy a szórakoztató ipar szervezetten rombolja a társadalmi morált.

Foxman szerint, ez egy rosszindulatú kacsa, „ez azt jelenti, hogy szerintük a zsidók péntek reggel összegyűlnek a Gerbeaudban, és megvitatják a legjobb taktikát.” Ezek után döbbentem rá, hogy nekem is gyakrabban kellene lejárnom a Gerbeaudba.

Foxman szerint a „Zsidók uralják Hollywood-ot,” egy veszélyes állítás. Valójában, sok zsidó található Hollywood-ban. „Uralás” helyett, azt kellene belerakni az emberek fejébe, hogy véletlenségből sok ott a zsidó. Egészen pontosan, mind a nyolc nagyobb stúdiót véletlenül zsidók…. hoppá, zsidók töltik meg.

Ennek ellenére, Foxman azt mondta, hogy ő büszke az amerikai zsidók eredményeire. „Szerintem a zsidók túl vannak reprezentálva a kreatív iparágakban. Túl vannak reprezentálva az ügyvédek soraiban, és valószínűleg az orvosi karban is.” Szerinte, ez végül is azt jelenti, hogy ahogy nem lehet zsidóbarát műtétet végezni, úgy nem lehet zsidóbarát filmeket se készíteni. Bár Amerikán kívül, más országokban nem annyira népszerű a körülmetélés, mint itt.

Máskülönben, egyáltalán nem érdekel, hogy az amerikaiak úgy gondolják, mi uraljuk Hollywood-ot, Wall Street-et, vagy az amerikai kormányt. Csak az érdekel, hogy továbbra is mi uralhassuk.

Ha utána akarsz nézni: Who runs Hollywood? C’mon – JOEL STEIN

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

3 gondolat erről: „(3739) Hollywood

  1. Él még olyan ember a Föld nevű bolygón, aki ezt eddig nem tudta, sejtette! 😀 😀 😀

  2. „Az Oscar a második legnagyobb zsidó ünnep a hanuka után.” – Woody Allen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük