(3719) COVID összeesküvés

Tibor bá’ fordítása online

További  bizonyíték arra, hogy a COVID összeesküvési elmélet létezik

Szerző: Paul Craig Roberts

Az emberek mozgását korlátozó, és a COVID oltást kötelezővé tevő rendelet a volt szabad országokban futótűzként terjed. Németország csatlakozva Ausztriához, Olaszországhoz és Ausztráliához feltámasztja a Harmadik Birodalmat. https://www.zerohedge.com/covid-19/germany-imposes-strict-curbs-unvaccinated-limits-gatherings-will-mandate-covid-shots.

A hivatalos nyelvek szerint a totalitarizmus megteremtése felfoghatatlan. Az egészségügyi szakértők egyetértenek abban, hogy az mRNS „vakcina” nem akadályozza meg a fertőzést, és nem akadályozza meg, hogy a beoltottak terjesszék a fertőzést. Ez az oka annak, hogy a beoltottakat győzködik, hogy hat havonta oltassál be magukat, és oltás után is, folyamatosan tovább viseljenek szájmaszkot. Azt viszont nem magyarázzák meg, hogy az emlékeztető oltás miért véd meg, ha a korábbi oltások nem védtek meg. Azt se magyarázzák meg, hogy miért hangsúlyozzák ki egy olyan vírus elleni védelmet, amelynek a mortalitása alacsony, és elsősorban azokat öli meg, akiknek alapbetegségét nem gyógyították meg.

Ez mellett az amerikai, egyesült királysági és az európai unió figyelő rendszeréhez érkező „vakcina” okozta halálesetek száma felülmúlja a COVID-19 áldozatainak számát. Ebből következik, hogy akiket nem veszélyeztet a vírus, azt komoly mértékben veszélyezteti az oltás. Egészséges, beoltott sportolók esnek össze szív elégtelenség miatt.

Arra is van bizonyíték, hogy a „vakcina” megtámadja a természetes emberi immunrendszert. Ebből következően az immunrendszer nem lesz képes felvenni a harcot más vírusokkal és betegségekkel szemben, mint például a rákkal.

Más szavakkal minden bizonyíték az oltás ellen szól, de nincs bizonyíték, ami mellette állna ki. Akkor miért erőltetik a veszélyes oltást, ami csak bajt okoz?

Egyszerűen lehetetlen, hogy az osztrák, olasz, német és ausztrál egészségügyi hatóságok ne ismernék a bizonyítékokat, amik szerint a COVID vakcinák teljesen alkalmatlanok és veszélyesek.

Lehetséges, hogy az összes egészségügyi hatóságot megvették a Gyógyszergyárak (Big Pharma), vagy a világ lakosságának a tervszerű csökkentése létező tény, nem pedig összeesküvés elmélet?

Tibor bá’: Elképesztő, hogy szavahihető, nagy múltú publicista így beszopja a köztünk keringő téveszméket. Sajnálatos, hogy egy jobb sorsra érdemes kommentátor képes ilyen csúfosan elveszíteni a reputációját. 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

40 gondolat erről: „(3719) COVID összeesküvés

  1. Egy másik „összeesküvés”, hogy az Európai Unió Tanács Elnöke, Ursula von der Leyen asszonyság folyamatosan agitál az oltás kötelezővé tételéért az egész EU-ban, mégis 50 évre titkosította az EU oltóanyag vásárlási szerződését, feltételeit. Mindemellett tagadja, de elég erősen lobbizik a Nürnbergi kódex eltörlése mellett, ami jelenleg megvéd minket a kényszerített emberkísérletektől.

    Ennek az Ursulának van ám egy férje is, mégpedig:

    Heikó von der Leyen, aki

    „2020 decembere óta a sejt- és génterápiákra szakosodott Orgenesis amerikai biotechnológiai vállalat orvosi igazgatója. Az Orgenesis Inc. úttörő globális biotechnológiai vállalat, amely elkötelezett amellett, hogy felgyorsítsa a kereskedelmi forgalomba hozatalt és átalakítsa a sejt- és génterápiák (CGT-k) szállítását, miközben csökkenti a költségeket. Az Orgenesis sejtalapú vakcinaplatformja a súlyos akut légúti szindróma koronavírus 2 (SARS-CoV-2), a COVID-19-et okozó vírus, valamint más vírusos betegségek, például Zika, Nyugat-Nílus vírus, sárgaláz, dengue-láz ellen céloz. , MERS, HCV és citomegalovírus fertőzés (CMV).”

    Forrás Wikipedia.

    Na vajon miért nyomatja Ursula asszonyság ennyire a kísérleti génterápiát? Lám-lám a politikai/gazdasági érdek megint befigyelt, és az oltásfanatikusok többségének továbbra sem látni a józan logikai gondolkodás csíráját.

    Még egy finomság így a végére:

    „Az igazságügyi bizottság leszavazta a képviselők kötelező oltását”

    Forrás !!444!!

    Mert az oltás annyira működik, hogy a képviselők 100%-ának még az sem kell… De persze továbbra is az „oltástagadók” a hülyék… 😀

  2. Nyugi gyerekek, a vírus nemsokára lecseng és hamarosan új csontot kapunk! 🙂
    Addig is, aki közösségben dolgozni/tanulni kényszerül, csak óvatosan…

  3. Tibor bá’!

    Miért tartod KIZÁRTNAK, hogy Paul Craig Robertsnek igaza van?

  4. Kerdés. Ha az ellenanyag szint elég a nyaraláshoz, akkor dolgozni az miért nem eléd?

  5. Tibor Bá! Azért ha már csak Te, a János, meg a Csongor maradtok akik nem szopták be, akkor kezdjél gyanakodni, hogy beszoptad.

  6. Fel kellene tenni a kérdést, hogy mi van, ha igaza van?

    Nehéz lesz beismerni oltottként, lassú és fájdalmas folyamat. Lesznek sokan akik képtelenek lesznek rá és tovább szajkózzák a “csakazoltásamegoldás” mantrákat.

    Pedig itt valami bűzlik, nem is kicsit, szar van a palacsintában (vagyis a vakcinában).

  7. Paul Craig Roberts volt egykoron a Reagan-kormányzat pénzügyi államtitkár-helyettese, jól ismeri és kiismeri magát az USA felső politikai világában is, több amerikai egyetemen tanított. Azt én sem gondolnám róla, hogy csak úgy meg lehetne őt vezetni akármilyen filléres mesével, tehát – még akkor is, ha netán nincs igaza – érdemes azért odafigyelni arra, amiről beszélni/írni szokott.

    Mindenkinek, aki eddig elutasította az oltásokat el kell gondolkodnia, hogy vajon jól tette-e.
    Ugyanakkor ez visszafelé is igaz, aki eddig már felvett oltást, nekik sem ártana végiggondolni azt, hogy eddig oké, de a továbbiakban is jó lesz-e ez így nekik, főleg, ha majd 6-9 havonta kötelező lesz felvenni a következő adagot.

    Akár oltattál eddig, akár nem, azt senki sem tiltotta meg (Még legalábbis!), hogy kezdj el gondolkodni! Az USA tagállamai két bírósági döntés alapján sorban függesztik fel a Biden-kormányzat által elrendelt kötelező munkahelyi oltásokat, lassan alig maradt tagállam, ahol ez még él.
    A táncikálást már betiltották Franciaországban, nyilván a tánc a vírus legnagyobb barátja. Lehet, rövidesen az éneklést és a fingást is betiltják majd a „közegészségügy” szent nevében.

    Az „oltástagadók” zöme nem orvostudomány ellenes, hanem azt látják, hogy egy járványhelyzetre fogva olyan „logikátlan” intézkedések sorozata történik, ami sok minden egyéb dologra jó, kivéve egy járvány megállítására.
    Ugyanis a járvány nem állt meg, pedig már meghoztak sok szép és jó rendeletet és korlátozást egy csomó helyen.

  8. „Egészséges, beoltott sportolók esnek össze szív elégtelenség miatt.”

    Az a kokain miatt lesz….

  9. Gartai:
    Százernyi oltástagadó még mindig a tagadás fázisában van! A covid világtraumáját még mindig tagadják. Miféle múltbéli traumák történhettek százernyi emberrel, hogy tagadják a tényeket?

    Hasznosabb és stabilabb emberek lehetnétek, ha megvizsgálnátok önmagatok reagálásait-reflexióit…értitek egyáltalán önmagatok viselkedését/fantáziáit, hogy miért vonzódtok a konteókhoz?

    Horváth Csongor:
    Új csontot kapunk hamarosan, a VÍRUSVADÁSZOK elmondták többször is.

    Nándi.
    ugyanezeket nyomattátok Izrael kapcsán: titkosították, megosztották az emberek egészségügyi adatbázisát a gyógyszergyárakkal, kutatóintézetekkel…
    De kérdem én: miért – mitől félted az egyéni biomarkereidet névtelenül egy adatbázisban? Te nem akarsz hozzájárulni a jövőhöz?

  10. Tibor bá!

    Ha egyszer majd a laposföldről és a gyíkemberekről posztolsz, készülj fel rá, hogy akkor is kisebbségben maradsz!
    „Kifordult az idő…”, tudatlanból lett az okos és az okosból tudatlan.
    Nem is zavarna a vírus- és oltásellenesség, ha nem progagálnák ilyen agresszívan. Elkeserítő viszont az a bizonyítási kényszer, ami állandósult itt a hozzászólásokban közepes képességű emberek részéről.

  11. 9, Kétség kívül egyszerűbb abból a tálból enni amit eléd tolnak.

    Túl sok konteo volt már, ami évek múltán beigazolódott…Valószínűleg ezért nem hihető az oltáspropaganda.

    Ez olyan, mint amikor elhiszi valaki a hivatalos 9/11 narratívát vagy azt, hogy az usa miért vonult be Irakba.
    És még sorolhatnám…

    Nagy koppanás lesz itt János. Hány oltást tervezel még felvenni? Hét-nyolcat? Vagy akár tizet is? Csak, hogy hozzájárulj a jövőhöz 😀

  12. 9. János

    A hozzászólásnak csak egy kis szelete a titkosítás, a nagyobb baj már megint a gazdasági és politikai érdekérvényesítés családi/baráti kapcsolatokon keresztül, és újfent szembemenve a józan ésszel.

    Meglep, hogy neked csak ennyi jött le az egész hozzászólásból.

  13. 10 – Kacor:
    Sose zavart, hogy véleményemmel kisebbségbe szorultam. Hozzászoktam. Kamasz korom óta van így. Nem piálok, nem cigizek, nem járok sör partikra, nem megyek foci meccsekre és nem ülök a TV előtt. Nem lógok a face booknon, stb. Mindez a többség ellenében, immáron 90 éve.

    😛

  14. rolloxx: volt pár konteó, ami beigazolódott. Mondjuk, 10 ezer történésből 2-3. Ahogy cápatámadásban évente 5 ember hal meg, de mindenki fél a cápáktól.

    USA irak pont nem jó példa, mert kiderült, hogy hazugság volt a bevonulás alapja. Képzeld el, ha az oroszok mentek volna, biztosan találtak volna vegyi fegyvert. (Odavitték vokna). Szóval, az hogy kiderülnek a pokitikusok butaságai, a rossz döntések, az, hogy bizonytalanság van – ez megnyugtató, azt jelenti, még nem tudnak mindent elhazudni. Örüljünk neki.

  15. Gartai:
    Élettapasztalataim megegyeznek a Tiborbá által 13-ban leírtakkal… 🙂

    János:
    Én az „új csontot” most komolyan gondoltam. Tegyük fel, hogy tényleg „szerencsénk lesz” az omikronnal…

  16. 14,

    Nem, közel sem 10ezerből 2-3 az arány. Én egyáltalán nem a gyíkember, stb. konteokra gondoltam, ne vegyük egy kalap alá.

    Ja, hogy kiderült, hogy hazugság volt az iraki bevonulás alapja. Tehát a félretájékoztatást megpróbálták…Emlékezzünk ahogy az egész mainstream media tapsikolt örömében…

    Az volt az olaj és fegyveripar (egyik) háborúja, ez a mostani a gyógyszeriparé.

    Számomra hihetetlen, hogy értelmes, máskor a fősodorral kifejezetten kritikus emberek hogyan képesek bekajálni ezt az egészet.

  17. Én azokkal értek egyet, akik szerint az oltás ad védettséget, még ha nem is 100% ban.

    Ellenben a kötelezövé tétel ellen tiltakozni mindenkinek jogában áll. Legyen joga mindenkiek arra, hogy eldöntse, beoltja e magát , vagy sem.

    Mi történhet?

    Aki be van oltva, az védett. Aki nem , az elkaphatja, saját felelősségre. Mivel a járvány – jelen pillanatban – elsősorban az oltatlanokat veszélyeztetei, legyen mindenkinek szive joga, hogy vállalja e a kockázatot vagy sem.

    A dohányzás is elég egészségtelen, ráadásul sok dohányos akarva akaratlanul veszélyezeti a környezétbe lévő „passziv” dohányosokat, akik akarva akaratlanul beszivják a füstöt.

    Be fogjuk tiltani a dohányzást? ( sokan halnak ám belel a következményeibe )

    Ugy nem? Mert hát sok pénz van abban is.

    Az oltás sztoriban nagy üzlet van, legyen már jogom eldönteni, hogy

    dohányzok e vagy sem

    beoltatom e magam, vagy sem

    stb.

    Szóval szerintem jogos a kötelezőség elleni tiltakozás – nyugat eu ban meg az utobbi évtizedekben nem volt hagyománya az ilyen féle diktátumoknak.
    ( itt, west balkánon igen, nagyon sok kötelező fasságot varrtak az emeberek nyakába )

  18. 16 – rolloxx:
    „Számomra hihetetlen, hogy értelmes, máskor a fősodorral kifejezetten kritikus emberek hogyan képesek bekajálni ezt az egészet.”
    A szajha média nem minden mondata hazugság. Ha az lenne, hamar elveszítené hitelességét a tömegek szemében. Nyilván az időjárási előrejelzés se hazugság. És az se, hogy tegnap a busz balesetben húszan meghaltak. Mi értelme lenne COVID ügyben hazudni? Mik haszna van abból bárkinek, hogy az Omikronra nem hat vagy hat a vakcina? Mi haszon van abból, hogy az Omikron nyolcszor-tízszer jobb, rosszabb, stb. mint a Delta? Ha mindenkit beoltanak a világon akkor a gyógyszergyárak nagyot kaszálnak. A temetkezési vállalkozások tönkre mennek. Ellenkező esetben kisebb a big Pharma profitja, de a temetkezések, koporsó gyártás fog rengeteg pénzt hozni. Nincs értelme bármely irányba hazudni. Egyszerűbb az igazság.

  19. Ezt a vitát a pozitív diszkriminációval lehetne eldönteni: aki védett, kimehet a lakásból, aki nem, az otthon marad három hétig. Ha ugyanolyan lefolyású a pandémia mint előtte, akkor igaza van a tagadóknak. De addig, amíg keverve vagyunk, semmi alapja nincs a tagadásnak, mivel egy nem védett akár több százat is megfertőzhet a lappangási időszakban. A konteók pedig vagy nem igazak, vagy sohasem találni arra bizonyítékot, hogy mekkora az igazság tartalmuk.
    A média – amely (nagy része) ezt a zűrzavart csinálja és gerjeszti – ebből él. Nem is rosszul. Igazából a tűt kell megtalálni a szarkupacban, de természeténél fogva a szar mindig nagyobb, mint amit keresünk.

  20. A poszt arra a részére reagálnék, hogy ” az mRNS „vakcina” nem akadályozza meg a fertőzést, és nem akadályozza meg, hogy a beoltottak terjesszék a fertőzést.”

    Saját tapasztalat:

    A párom több mint egy hete covidos két különböző teszt alapján bizonyítottan.
    Nem karanténoztuk el magunkat egymástól egyáltalán.
    Én nem kaptam el, pedig nagyon érzékeny vagyok a légúti nyavalyákra.

    2 hónapja a kollégám (akivel napi 8 órában dolgozom) családjában a 20 éves gyerek vitte haza a covidot a lakásba. Ő sem fertőzött tovább senkit. A 8 éves testvérét, anyját, apját sem.

    Az exnejem családjába a középső gyerek vitte haza. Ott a többi 4 családtag nem kapta el.

    A belgyógyász barátom a kórházból vitte haza, rajta kívül otthon senki nem lett beteg.

    Mindenkinél nagyon enyhe lefolyású, pár nap után már javuló tendenciával zajlott a betegség.

    Mindegyikünk mRNS vakcinával van oltva és olyanoktól kapták el, akik nem, vagy mással voltak oltottak.

    Ezen tapasztalatok alapján pont leszarom, hogy ki mivel szeretné besározni az mRNS vakcinákat, mivel nekem bizonyítottak többször egymás után.
    Ha lesz modernebb és szükség lesz rá, akkor be fogom adatni.

  21. 17: Fh.Kerub:
    Igazat kell adnom ebben, mert ennyi erővel betilthatnánk a hülyeséget is!
    De akkor mi hozna pénzt és lehetőséget, hogy egyértelműen káros, hátrányos baromságokon komoly pénzeket lehessen keresni?
    Igazad van, nem szabad és nem is lehet ilyen tiltással élni. Szabadon hülye a világ, csak így meg a hüllyeségtől sosem szabadulunk meg…

    Azt ellenben sosem fogom elfogadni, hogy én azért kell többet áldozzak a saját lehetőségeimből, mert másnak az egyértelmű és nyíltan vállalt hülyeségének árát is meg kell fizetnem! Nem is értem, hogyan merül fel bárkiben az, hogy pl. a detoxikálók, a drogambulanciák és az oltatlan covidos beteg ellátása ugyanaz a kockázati besorolás (devizahitel és társai ui.), így ugyanaz a biztosítási tétel lehet. Ugyanaz az ellátás jár. De miért is?!

  22. A mostani oltás bizniszre úgy is lehet tekinteni, mint az előfizetéses „egészség” licensere, amire évente 2-3-4-szer elő kell fizetni, különben nem tudod használni az office 365 programot, pardon nem zárod ki magad a mesterségesen kreált társadalmi szabályokból.
    A régi modell ezzel szemben az volt, hogy örök egészség license vettél, és kaptál, így is funkcionált, ezért nem is pampogtak a vásárlók(ezen csúszik el Tibor bá’ egyik érvelése).
    Ebből is látszik, hogy a boost/emlékeztető oltás fejlesztési filozófiája is más, egyben bevezető abba az irányba, hogy az „egészségedért” is fizetned kell majd a jövőben, mint a lakás, vagy a kocsibérlésért.
    Ez nem holmi konteós agymenés, hanem nyilvános agenda, szóval innen ered a tudatos/tudat alatti ellenállás a mostani helyzettel szemben.
    Plusz jól alá is fűtenek az oszd meg és uralkodj elvnek, így tiszta marad az ötletadók kis kezecskéi, és még jól is keresnek rajta…

  23. Tiborbá,

    „így beszopja a köztünk keringő téveszméket” az, hogy mi a téveszme és mi a valóság, most még tényleg nem tudható, mindkét oldal hit alapon közelít, ettől veszélyes ez az egész, de hogy ki „szopja be”, az majd ki fog derülni, de csak később, addíg mindenki járja és járhassa a saját útját, mert mindenkinek legyen véleménye, cselekedjen az szerint, de szellemi tevékenysége ne a másik csoport megtérítésére irányuljon, mert ebből csak konfliktusok lesznak, és akkor mindenki „beszopja”, és akik tudják, hogy mi az igazság, kaján vigyorral, elégedetten fognak hátradőlni.

  24. Na, itt már egyből pörögnel a posztok 😉 szemben a kihalunk-atomháborús témával. Ez kell ide Tibor ba’. Csontot a népnek! Jól szórakozok a sok idiótán 🙂

  25. 19. Kacor : „Igazából a tűt kell megtalálni a szarkupacban, de természeténél fogva a szar mindig nagyobb, mint amit keresünk.” Itt kimondtál egy nagyon lényeges dolgot, amíg nincs eszközünk szénában, szarban tűt, emberben mRNS nyomokat keresni, addíg csak gondoljuk, hiszzük, feltételezzük. A durva az, hogy RNS-t, mRNS-t lehet ma analizálni, csak az állami szervet, ami képes lenne rá úgy, hogy az eredménye ne maradjon üzleti titok, darabjaira szedték, az RNS, mRNS tudás nincs a birtokunkban. Atombombát nem lehet elrejteni, a használatát meg főleg nem, de az mRNS technológiával nagyon komoly hatásokat lehet elérni úgy, hogy a célterületnek fingja sincs róla, hogy sejtprogramozással lőnek rá. Képességeket kellene felépítenie a nemzetállami hatalomnak, nem demagóg propagandát.

  26. Amúgy mindannyian az oltást fogadjuk el vagy utasítjuk vissza, viszont van egy tény, oltással lehet vírusfertőzést indítani tévedésből vagy szándékosan. LAborban összeállított Covid vírusban is lehet olyan szekvenciákat terjeszteni, amelyeknek hosszútávú egészségromboló hatása van, szóval hiába vagyok én is oltás szkeptikus, annak sajnos tudatában vagyok, hogy a mai biológiai hadviselés céltáblájáról sem oltatlanul, sem oltva nem tudom letörölni magam. Elérkezett a tudomány egy olyan szintre, ami teljesen megváltoztatja a hadviselést. Azt azért szeretném kérni, hogy akik oltásba beadott chip-ekben gondolkodnak, ne reagáljanak az én gondolataimra, mert nem vita kompatibilisek az elképzeléseink 🙂

  27. A például YouTube az összes ilyen eszmefuttatásomat azonnal eltávolítja a kommentlistából (egyéb közösségi portálon nem vagyok regisztrálva, íz azt nem tudom ott mia ahelyzet), szóval valakik szűrik az ilyen típusú gondolatokat. Ez esetleg hordoz valami hasznos információt ? Szerintem lehetséges…

  28. Egy kis helyzetjelentés, hogy ez a téma hogyan kerül ki a mindennapi életbe.

    „„Az én orromba senki se fog belenyúlni!”
    Kókay doktor szerint a doktornők sírva mennek haza a rendelésről, olyan rossz a helyzet. Egy példát idézett, amihez hasonló elmondása szerint már mindegyikőjükkel előfordult:

    Egy huszonéves fiatal ment be a napokban Halasi doktornőhöz, mert magas láza volt, köhögött, fájt a háta, orrváladékozott, rosszul érezte magát (ezek a koronavírus-fertőzés tünetei). A doktornő kiment hozzá az udvarra, ahol kiderült: a beteg semmilyen oltást nem kapott, és nem is akar kapni.

    A kérdésre, miért, azt válaszolta: mert nem bízik az orvosokban.

    Mikor a doktornő tesztet akart levenni róla, a fiatal férfi azt üvöltötte, hogy az ő orrába senki nem fog belenyúlni. „K… anyádnak vedd le!” – ordította, és elment.

    Kókay doktor szerint ilyen jelenetek nap mint nap lejátszódnak, olyan agresszivitás nyilvánul meg a lakosság részéről, ami már-már lincshangulatnak számít. „Az emberi méltóság lett itt arcul ütve, a doktornőt orvosi mivoltában alázták meg” – tette hozzá.

    Az orvosok azt szeretnék, hogy az önkormányzat informálja a lakosságot, hogy eddig és ne tovább, amíg nem késő. Megjelenésük az önkormányzat ülésén egy segélykiáltás, hogy történjen valami, mert ilyen körülmények között nem tudnak tovább dolgozni, mondta dr. Kókay József.”

    https://telex.hu/koronavirus/2021/12/09/az-ulloi-haziorvosok-szerint-egyre-agresszivabbak-a-betegek-ellenuk-fordult-a-lakossag

  29. 24 – Szabolcs:
    „…ne a másik csoport megtérítésére irányuljon, ”
    Nektek üldözési mániátok van. Senki se akar megtéríteni. Vitatjuk nézeteitek igazság tartalmát. Nem vagyok szívbajos. Engem nem érdekel, hány oltatlan hal meg kínok közepette. Megérdemlik. A jelenség nem új. Volt aki a riadó ellenére nem ment le az óvóhelyre. Aztán ott hagyta a fogát a romok között.

  30. Rollixx: „Ja, hogy kiderült, hogy hazugság volt az iraki bevonulás alapja” hát, nem egészen, mert Szaddám egy megátalkodott diktátor volt, korábban használt vegyi fegyvert. Inkább az vokt a probléma, hogyha Szaddámot igen, akkor a többit miért nem. Gondolom, te az eset után nem használtál üzemanyagot, annyira felháborodtál, és 3x annyit fizettél az élelmiszerek után.

  31. Re:31
    Csak éppen pont amerikai segítséggel volt Saddamnak vegyi fegyvere, és nagyon jól tudták, hogy nincs neki, de ez már nem számított. Fals hírszerzési adatokat maga Tony Blair is beismerte nyilvánosan.

  32. 32 dajtás: én úgy tudom, hogy Saddam ötletelni kezdett, hogy nem dollárért veszi az olajat, hanem megegyezik az országokkal Euroban, ahogy Kadhafi is felvetette egy afrikai pénz létrehozásának ötletét, vagy ahogy Kenedy visszavonta a dollár kibocsájtási jogot a FED-től. Nem érdemes itt a diktátorsággal foglalkozni, számít, hogy mi van demokrácia terén a Gavar olajmezőt birtokló Szaud-Arábiában ? Szarnak rá, a lényeg nem a diktátorság, ha erre koncentrálsz, nem látod a lényeget.

  33. 30 Tibor bá, Te is cenzúrázod az eltérő véleményt ? 😀 Amúgy a saját álláspontoddal elfogult vagy, nem hagyod nyitva a lehetőségét, hogy nincs igazad, pedig csodálkoznék ha nem lennél még nálam is jobban tisztában az mRNS technológiában rejlő ádáz lehetőségekkel. Vagy külső figyelmeztetést kaptál a kommentjeim miatt ? Én nem kívánnám senki halálát, ennél intelligensebbnek gondoltalak…

  34. 34 – Szabolcs:
    Azt ismered, hogy „a tudomány mai állása szerint…” ez a mondat azt jelzi, hogy a lehetőség mindig fennáll a tévedésre. De itt most nem erről van szó. A tagadók tagadják a tudomány mai álláspontját. Ez nonszensz.
    A kínaiak a hagyományos (elölt vírus) technológiát alkalmazták. Kiderült, hogy kevésbé hatékony, mint az mRNS. Ennyi!

  35. 27: „LAborban összeállított Covid vírusban is lehet olyan szekvenciákat terjeszteni, amelyeknek hosszútávú egészségromboló hatása van, szóval hiába vagyok én is oltás szkeptikus, annak sajnos tudatában vagyok, hogy a mai biológiai hadviselés céltáblájáról sem oltatlanul, sem oltva nem tudom letörölni magam. Elérkezett a tudomány egy olyan szintre, ami teljesen megváltoztatja a hadviselést. ”

    Sajnos ez egyáltalán nem elképzelhetetlen.
    A világméretű ködösítést és dezinformációcunamit megmagyarázná.

  36. dajtás: „Csak éppen pont amerikai segítséggel volt Saddamnak vegyi fegyvere”

    Rollixx: “Ja, hogy kiderült, hogy hazugság volt az iraki bevonulás alapja”

    Erre írtam, hogy volt alapja.

  37. Nem a topic az iraki háború, de ha már itt vagyunk: Irak megtámadta és elfoglalta Kuwaitot. Erre volt válasz az Öböl-háború. Amerikának meg volt az esélye, hogy lenyomja Szaddamot, de félbe hagyta. Miután rájött és megbánta, milyen hülyeséget csinált, elkezdte a mondvacsinált vegyifegyver témát feszegetni. Nagyon kilógott a lóláb.
    Aki viszont direkt összefüggéseket vél felfedezni a pandémia, az oltások és a vegyi fegyver mizéria között, annak azt mondanám, hogy sürgősen kérjen segítséget legalább a telefondoktortól, ha még van olyan. Vagy már csak olyan van? D-:)

  38. A természetes immunitás: első fertőzésem nagyon kemény volt, ha jobban bepánikoltam volna, akkor kórházba is kerültem volna. A második fertőzést épp csak észrevettem, egyáltalán nem hatott meg. Az első és második között egy év telt el (persze nem zárom, ki, hogy közben még volt fertőzésem, de azt észre sem vettem)

    Mindezek ellenére beoltattam magam (tíz napja kaptam az első adagot), dec. 20 után jön a második adag. Csak azért oltattam, hogy hátha a gyerekeimet nem kell beoltani, mert azt tényleg idiótaságnak tartom… Mert mi a f*szért kellene kockáztatni a szívizomgyulladást a gyerekek esetében, ha már többször is átfutott rajtuk a vírus alig észrevehető tünetek kíséretében és egyről sem hallottam, aki nehezen viselte volna (tehát nagyon ritkán dönti le a gyerekeket)

  39. 39 – Intuitív:
    Mindenkinek más a személyes tapasztalata. Nem túl bölcs az után menni. A tényleges esélyt a statisztika adja meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük