(2) OTP 11773030-00271383

Naponta kapok hírlevelet az International Clearing Housetól. Esetenként a hírlevélben 6-8 posztot közöl abszolút megbízható forrásoktól. Hirdetés egy se. Viszont minden egyes nap a posztok között hirtelen megjelenik az alábbi szöveg (a hőmérővel):

 
Fordítás

Nézd el nekem a megszakítást – az Internatonal Clearing House-nak valóban segítségre van szüksége. Olvasóink 99,5 százaléka nem adakozik, elfordulnak, másfelé néznek. Csak azt kérjük, hogy klikkelj most erre a csatolásra és adj amennyi módodban áll, amivel segíted munkánkat. Alázattal kérünk, adakozás nélkül légy szíves, ne görgess tovább.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 

11 gondolat erről: „(2) OTP 11773030-00271383

  1. Pénzt azt majd bizonyára kapsz azoktól, akiket nem moderálsz ki önkényesen az „oltásos” topikokban. Jó gyűjtést, sikeres készülést a Geddon-ra.:)

  2. Minek a pénz, ha úgyis mindmeghalunk hamarosan?
    Addig csak tudod valahogy finanszírozni az oldalt.

    Ha jól emlékszem andrew amúgyis utalt 1.500 Ft-ot. Mi kellene, Salamon kincse? 🙂

  3. 1. & 2.
    Köszönöm szívből jött, őszinte véleményeteket. De valamit félreértettetek. Itt és most nem kértem, mindössze lefordítottam azt, amivel naponta találkozom.

  4. 1 & 2
    Jó lenne ha tudnátok miről van szó, még mielőtt valamihez hozzáböfögtök!

  5. 4. Whitewater

    Ugyan már: talán az lett volna a fordítás célja, hogy az ICH-t támogassam? Mert akkor teljes a siker, átküldtem nekik Paypal-en 1 USD-t.

    Lehet, hogy tényleg én értettem rosszul, de az utolsó pénzért kuncsorgás kevesebb, mint 1 hete volt (2021-11-30), akkor Tibor bá’ a SAJÁT számlájára kért pénzt.

    És az ottani 6. kommentben szerepelt, hogy: „Eldöntöttem, hogy januárig minden vasárnap lefordítok egy-egy angol adakozási felhívást. Naponta találkozok velük. Találkozzon más is.”

    Nos, én találkozok is, és ha kellően értékesnek vélem az oldal által végzett munkát, akkor közvetlenül őket támogatom.

    Jelen oldalon is elég feltűnő helyen (jobb felső sarok) és elég nagy betűkkel ott szerepel az adakozás módja. Szerintem nem azért nem adakoznak többen, mert nem tudják, hogy hogyan kell, hanem esetleg azon is el lehetne gondolkodni, hogy a sok „kimagentázott” vagy be sem engedett hozzászólótól ez milyen alapon várható el.

    Amíg az oldalnak megmarad a TOTÁLIS Echo chamber jellege, aki pedig felvet egy kvázi hivatalos narratívába nem illő gondolatot, annak 5-6-an a belső körből nekiugranak, addig maradok részemről az időnkénti csendes olvasó, amíg lehet.

    Ha majd esetleg nem lehet, az sem baj, nagy az internet, tudok angolul, olvasok mást.

  6. 5 – vadász:
    Jól ismerem a jéghátán is megélő honfitársaimat, akik mögötted mennek be a forgóajtón és előtted jönnek onnan ki. Ha a legkisebb lehetőség van a bliccelésre, akkor nem fizetnek. Ők találták fel az ingyen vacsorát. Ha ebbe a csoportba tartozol az OK. Ilyennek is kell lenni az olvasók között, de ami nekem szembe tűnő, hogy veszed magadnak a fáradtságot és megmagyarázod, te miért nem adakozol, vagy ha igen, akkor 1 dollárt. Én mindenesetre köszönöm a hozzászólásodat. Ezzel is színesebb lett ez a honlap.

  7. Kedves Tibor bá’!

    Utaltam 10.000HUF támogatást.
    Bár a véleményeddel és a módszereiddel nem mindig értek egyet,
    a munkádat maximálisan elismerem és ezúton köszönöm.

  8. 8 – jabu:
    Köszönöm. Feltételezem, hogy közleményedet nem a felvágás, hanem a példamutatás vezérelte.

  9. Hogy lett a fordításban az Information helyett Internatonal a Clearing House? 😉

  10. 10 – Avatar:
    Úgy hogy figyelmetlen voltam,és eddig senki se vette észre. De most már nem javítom ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük