(3680) Vakcina gondolatok

Tibor bá’ online

 

2021. A 89. év

Kevés a megbízható adat, de ami van, abból csak kevesen indulnak ki. Pedig ez egy járható út!

Amit, biztosra tudunk: 1) Az életkor növekedésével romlik a túlélés esélye. 2) Beoltás után legalább két hét kell a lehetséges immunitás eléréséhez. Mik következnek ebből? 3) Az oltás nem mindenkinél hatékony.

A beoltás tulajdonképpen egy mesterséges fertőzés a betegség kialakulása nélkül. A tapasztalat azt mutatja, hogy a fertőzést követve a szervezetnek két hétre van szüksége ahhoz, hogy megfelelő mennyiségű antitestet állítson elő. Ebből következik:

Ha, vírusos fertőzést kapsz, a szervezeted el kezd védekezni, de időbe telik (két hét) mire ezt elég hatékonyan tudná tenni, csakhogy addig a vírus piszkosul elszaporodik. Ez miatt vagy az immunrendszer győz és meggyógyulsz, vagy a vírus és akkor meghalsz.

Ha viszont be voltál oltva, és eltelt a két hét, már lesz elég antitested, ami azonnal felezi a harcot a csekély számú vírussal, és győz.

Ehhez a mechanizmushoz hozzá kell venni, hogy az életkor a vírusnak kedvez az öregedéssel járó immunrendszer romlás miatt. Itt megjegyzem, hogy állandóan hivatkoznak alapbetegségekre, amit általában magas vérnyomásnak, és cukorbetegségnek nevesítenek. Szerintem helytelenül. Arról van szó, hogy idős korban ezek a betegségek természetszerűen, majd általánosan előfordulnak. Mindkét betegség egyszerű gyógyszerekkel kezelhetők. Az egyének a pillanatnyi vérnyomása és vércukra általában normális, és a névleges betegségnek semmi tünete sincs. Persze, ha kórházba kerülés után ezeket nem adják be, akkor egészen más lesz a helyet.

Amikor azt írják, hogy a Pfizer vakcina 95 százalékosan hatékony. nos, ez nem azt jelenti, hogy a vakcina csak ennyire jó. Ez azt jelenti, hogy 20 beoltott közül egy nem reagál rá, de ez nem a vakcina hibája.

Egy másik jelenség, amit a számításoknál nem vesznek figyelembe, hogy a beoltottak általában könnyelműbbé válnak, tehát könnyen fertőződhetnek.

Szerintem az egyén akkor védekezik megfelelően, ha beadatja magának a harmadik oltást. Max fél évvel később megméreti a védettségét, és ha kell újabb oltásokat kér. Mindeközben arc maszkkal, és távolság tartással védekezik.

Túlzásnak tartod? Lehet, de akkor a biztonsági öv és a beépített légzsák is túlzás.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

12 gondolat erről: „(3680) Vakcina gondolatok

  1. Rövid, frappáns, egyetértek!

    Érdemes megnézni az „Ázsiába szakadt” magyar doki legújabb videóját, ezzel foglalkozik.

    https://www.youtube.com/watch?v=9S5njV7Ih3Y

    A vizsgálatok szerint a különböző oltásokkal elérhető antitestek száma átlagosan:

    Moderna: 8000
    Pfizer: 5600
    AZ / Sputnyik: 1550
    Sinopharm: 600

    Most halt meg egy anti-vaxxer távoli rokon. 72 évesen nem volt hajlandó beoltatni magát. Elkapta a nyavaját, kórházba került, a tüdeje nagy része nem működött már, 80% alá esett a véroxigén szintje, lélegeztetőre került, de nem bírta a szíve. Három napot sem bírta már a kórházban.

  2. Üdv mindenkinek,
    Érdemes volna egy mini felmérést készíteni a honlap olvasói között, hogy akit beoltottak, annak hogyan alakul az antitest száma.
    Egy olyan poszt kellene ami nem süllyed el és csak ezek az adatok vannak benne. Esetleg kiegészítve olyan infókkal, akik magyarázatot adnak egyes kiugró alacsony vagy magas számokra.
    (FB csoportokban van egyenként ilyen.)
    Nálam ez a helyzet:
    2. Oltás június 29.
    Moderna.
    Antitest szám október 1-én : 2470 BAU/ml

  3. „Túlzásnak tartod? Lehet, de akkor a biztonsági öv és a beépített légzsák is túlzás.”
    – Ezt a kijelentést tartom túlzásnak, tudniillik a vírusok ellen az evolúciós fejlődésünk során kialakult az úgynevezett immunrendszerünk, ezt elég bajos összehasonlítani a gépjármű biztonsági berendezéseivel.

  4. Tibor bá’ online
    „Szerintem az egyén akkor védekezik megfelelően, ha beadatja magának a harmadik oltást. Max fél évvel később megméreti a védettségét, és ha kell újabb oltásokat kér. Mindeközben arc maszkkal, és távolság tartással védekezik.”

    „Azok az emberek, akik úgy gondolják, hogy az oltás következtében különösen védettek, valóban érzékenyebbé válnak, és annál betegebbek lesznek, amikor találkoznak az új koronavírussal, vagy az ahhoz kapcsolódó koronavírussal : „Ez megtörténhet holnap, jövő ősszel vagy jövőre, mert az immunrendszernek hosszú, hosszú memóriája van.”
    Bhakdi: „A halálozási arány, a fertőzések halálozási aránya, amelyet most állapítottak meg, és amely azt mondja, hogy ha Ön 70 évesnél fiatalabb, és nincs korábbi betegsége – vagy korábbi betegségei vannak -, akkor szinte lehetetlen meghalni ebben a vírusban, nem jelent mást. mint az immunrendszer megvéd minket .”
    „ Nem csak az oltás szükségtelen, hanem az oltás oka sem. Nem igaz, hogy nem vagyunk védve. Az sem igaz, hogy nincs gyógyszer.
    A COVID-19 nagyon jól kezelhető. Nincs szükség sürgősségi jóváhagyásra. És aki ezt mondja, rács mögé tartozik. Mert ez hazugság, és ez a hazugság életekbe kerül ”- mondja Bhakdi. Mert a jó hírnek van egy másik oldala is, hogy a szervezet immunrendszere is képes megbirkózni az új koronavírussal.
    Az érfalak (endothelsejtek) a COVID-19 elleni védőoltás után tüskefehérjéket kezdenek termelni. Nem egyet, hanem milliókat. Nem tudni, hogy ezek a folyamatok hol játszódnak le, mert hiányzik a kutatás. Az a félelem, hogy ez véralvadási zavarokhoz vezet, Bhakdi szerint jogosnak bizonyult. Az immunrendszerre vonatkozó tanulmányok elolvasása után azonban egy másik, teljesen más félelem támadt.
    Mi történik, ha másodszor is beoltok?
    A tüskefehérjék visszakerülnek a véráramba. Nemcsak a gyilkos limfociták várakoznak ott, hanem a komplementrendszer és az antitestek is. „Az antitestek ott vannak. Mérve. Látható. Azonnal kötni fogsz. És azonnal ott vannak a komplementrendszer mágikus golyói. Megpróbálják újra lelőni az érfalat. A harmadik a granulociták, amelyek harmadik erőként hatnak. ”
    „Ismert – mondja Bhakdi –, hogy mi történik, ha az antitestek, a komplementrendszer és a granulociták megtámadják az érfalat. Ekkor már nem csak vérrögképződés van, hanem valódi károsodás. Folyadék szivárog – plazma, vörösvértestek, fehérvérsejtek. ”Miért, kérdezi, miért vannak olyan sok ember bőrén hirtelen olyan dolgok, amelyek vérzésnek tűnnek a második oltás után? Kiütések? Zúzódások? „A zúzódás olyan vér, amely a bőrbe szivárgott. Az erek elvesztik integritásukat. És tényleg szar!”
    Közvetlenül ezen megfontolások után – mondja a fertőzésepidemiológus – a Covid-19 elleni oltás újabb szövődményét tette közzé az AstraZeneca vakcinagyártó . Egy Rote-Hand-Brief , amely kiegészíti az előzőt a véralvadási zavarokról , a kapilláris szivárgás szindróma veszélyére hívja fel a figyelmet. Következményei: ödéma, sokk, szervi elégtelenség. A Report24.news számolt be .
    Ismeretlen következményekkel járó játék
    Mert terhes nők ezt azt jelenti, hogy a placenta „perforált”. Bhakdi biztos abban, hogy az mRNS- t átadják a gyermeknek . „Nem tudom, hogy ez mihez vezet.” És tovább: „Nem tudom, mihez vezet, amikor ezek a gének felszívódnak a májsejtekbe. Amikor a májsejtek elkezdik a tüskéket. Csak annyit tudok, hogy a gyilkos limfocitáink minden szervben kiszivárognak a véráramból, és nézik, hol van az ellenség . Aztán minden szervben támadnak .”
    Állatkísérletekből az is ismert, hogy a vakcina felhalmozódik a petefészkekben és a herékben (petefészkekben és herékben) – számol be Bhakdi. Számára ez a kísérlet, amit most játszanak, egy bepillantás az élő pokolba .
    Amikor az immunrendszer megkapja a lehetőséget, hogy bárhol támadjon… okoskodás!
    Ahogy az már számtalanszor megtörtént, Bhakdi sürgős felhívást intéz a politikusokhoz, az „oltáshívőkhöz” és az orvosokhoz: „Fontoljuk meg: felelősek vagyunk! Ennek most meg kell állnia! ”Azt javasolja, hogy legalább egyelőre hagyjanak fel mindent, amíg nem derül ki, hogy van -e igazságszál a mérlegelésében – és az összes többi ismert kritikus orvosban és tudósban is. Az egyértelmű prognózis szerint minden további COVID-19 oltás tovább növeli a kockázatot.

    https://report24.news/prof-bhakdi-korrigiert-sich-covid-19-impfreaktionen-gravierender-als-gedacht/

    Bhakdi professzor kijavítja magát: a COVID-19 oltási reakciók a vártnál súlyosabbak

  5. 3 – malleusorbis:
    Ennek, amit írtál, se füle, se farka.
    Ha karambolozól a biztonságiőv és a légzsák megvéd.
    Ha megfertőződsz az oltás megvéd.
    Mind a kettő védekezés egy bekövetkezhető veszéllyel szemben.
    Mi köze ehhez az evolúciónak?

  6. 2. BAB kb. 1 hónapon belül vedd fel a 3. adag Modernát v. Pfizert.
    Minden vakcinatípusnál 4-6 hónap után elkezd csökkeni az antitestek száma a vérben, a kettő oltás után kialakuló antitest szám értéke pedig függ az életkorunktól és az egészségügyi állapotunktól is. Ugyan úgy a csökkenés mértéke is, meg eleve nem mindegy, hogy egy fiatalabb jó egészségű ember magasan tetőző antitestszáma kezd el csökkeni a hónapok alatt vagy egy idősebb, nem annyira acélos immunrendszerű és esetleg még krónikus betegségekkel megterhelt szervezet eleve nem annyira magasan tetőzött antitestszámai indulnak gyorsabb ütemben csökkenésnek.

  7. Miért nem lehet azt megérteni, hogy vannak bizonyos vírusok melyek ellen az immunrendszer hatástalan.
    Nem baktériumról beszélünk, vírusról.
    A vírus a gazdasejtet veszi rá, hogy a vírus örökitőanyagát gyártsa, a sajátja helyett. Ennek értelmében az immunrendszernek fingja sincs hogy hogyan tudna ellenállni egy olyan valaminek, amit nem ismer fel. A nem ismeret pedig azt eredményezi, hogy maga az immunrendszer készteti még nagyobb mennyiségű vírus gyártására a gazdasejtet. Hiszen a fertőzött sejt maga fog védekezni az immunrendszer ellen.

  8. Azt tartom túlzásnak, hogy még mindig az eredeti vuhani törzs ellen kifejlesztett vakcinákat eröltetik. Ennek semmi értelme sincs, figyelembe véve a részleges hatásosságukat.

  9. Ez számomra is rejtély, miért nem fejlesztettek újabb vakcinákat a sokkal fertőzőbb variáns ellen.
    Annak idején arról volt szó, hogy az mRNS technikával hetek alatt lehet módosítani a vakcinát új variánsokhoz.
    Lehet, hogy mégsem olyan egyszerű?
    Vagy a tömeggyártás gépezetét túl költséges lenne átalakítani ehhez?
    Pedig elméletileg sokkal többet érne egy delta ellen kifejlesztett vakcina, amely az eredeti vírusra kisebb hatásfokú lenne, mint fordítva, hiszen már a delta lenyomta az eredetit.
    Arról nem is szólva, hogy lehetne kombinálni őket.
    Kíváncsi leszek, mikor jönnek elő a gyártók továbbfejlesztett vakcinákkal…

  10. 7@ Dan: „Miért nem lehet azt megérteni, hogy vannak bizonyos vírusok melyek ellen az immunrendszer hatástalan.”
    Akkor már csak azt kéne megfejteni, hogy hogyan is véd a védőoltás? Én úgy tudom, az oltóanyag készteti a kórokozó elleni védekezésre az IMMUNRENDSZERT! Szóval akkor hogyan is lehetne hatástalan ami ellen a vakcina véd?

  11. A oltás biztos ér valamit, de ezt a vírust nem hűlyék
    készítették, aki érzékeny rá az gáz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük