(3667) Kórházi jelentés

Tibor bá’ online

 

2021. A 89. év

Merkely: „Minden oltatlan koronavírusos lesz. A delta vírusvariáns rendkívül fertőzőképes, és meg fogja találni azokat a személyeket, akik nincsenek beoltva” Én már 2020 áprilisában megírtam, hogy előbb vagy utóbb mindenki meg fogja kapni. amiért ki lettem gúnyolva, mert nem következett be két hét alatt. De menünk tovább, ha előbb vagy utóbb mindenki megkapja, akkor a 3,5 millió oltatlan magyar 100.000 elhunytat fog produkálni.

Jó, de mi a tényleges helyzet, amit a Kormány titkol. Régi barátom dolgozik egy budapesti kórházban. Ő a következő tapasztalatról számolt be:

1, A kórházban csak azok fekszenek mesterséges kómában, intravénás gyógyszert pumpálva a perfuzor a karjukba, lélegeztető gépre kötve, akik nincsenek átoltva.

2, Akik csak oxigén kapnak (ők maguknál vannak bár gyengék az oxigénhiánytól) azok közt arányában többen vannak oltatlanok, mint oltottak.

3, A deltától 2-3 óra hossza alatt összeomlanak az életfunkciók, sok esetben a gyulladás és a súlyos oxigénhiány végez velük. Reggel még a mentő hozza be, estére már viszik a hűtőszekrénybe.

4, A legszomorúbb, hogy a családok egészségesnek látszó tagjai tagadják, hogy a kórházba került személy covidos lenne vagy a covid szövődményeitől halt meg. Ezzel az a gáz, hogy felelőtlen magatartásukkal fertőzéseket produkálnak.

5, Egy ápoló legfeljebb 3 mesterségesen lélegeztetett szerencsétlent tud gondozni, ápolni, mert az élettani folyamataikat 24 órában folyton nyomon követi. Ezért a gondozásba részesített betegek száma nem végtelen.

6, Előre elmondta a magyar kormányzat is, hogy aki oltva van, az a súlyos életveszélyes állapotot elkerüli. Óriási a különbség, hogy az oxigénmaszkért a beteg önként nyúl az ágyban feküdve, bánatosan nézegetve kifelé az ablakon vagy öntudatlan állapotban küzd a kórház az életéért.

Egyáltalán nem vicces ez az egész. A környező országokban borzasztó állapotok vannak. Jó lenne tudni, mit szólnak az oltástagadó, stupid állampolgárok ilyenkor?

Ezt csak neked írom meg, mert meg van tiltva, hogy erről beszéljünk.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

58 gondolat erről: „(3667) Kórházi jelentés

  1. Én is ezt hallom kórházi ismerősöktől. Oltástagadó ismerőseim meg továbbra is kitartanak amellett, hogy ők immunrendszerileg kivédik a vírust + fokhagyma. Maximum pár nap pihenés és túl lesznek rajta – ezt gondolják. Hogy másokat megfertőznek, az nem izgatja őket. Valóban nem vicces a dolog, de ilyenek az emberek.

  2. Magyarországon nem lesz már nagy gond szerintem. Itt Romániában viszont valószínűleg lesznek problémák, illetve már vannak.

  3. Tibor bá’

    Miért érzik úgy néhányan, köztük te is, hogy mindenáron meg kell győzni a oltástagadó, stupid állampolgárokat? Vagy, ezeknek a posztoknak nem ez a célja?

  4. 3 – malleusorbis:
    Én nem akarok meggyőzni senkit Egyszerűen helyzet jelentést adok. Különben teljesen világos, minél tudattalanabb valaki, annál inkább oltás ellenes. Győzze meg őket a rosseb. Na, majd az fogja!

  5. „tudattalanabb” – szerintem erre gondoltál: tudatlanabb

  6. A Romániában a 20-30%-os átoltottság mellett elszabaduló járványra, az oltásellenes ismerőseim azt mondják, az nem azért van, mert nincsenek beoltva, szerintük az összhalálozást kell nézni, ami sokkal jobb mint a magyar, és náluk most hullanak el azok a satnyák, akiket nálunk már kipucolt az előző hullám. Mindig meg tudják ideologizálni, ebben végtelenül kreatívak 🙂

  7. 6: Tavaly ilyenkor még a magyar kormány szócsövei is azt harsogták, hogy a magyar védekezés szuper, alacsonyabb a népességarányos halálozások száma mint sok gazdag EU-s országban… Romániánál is sokkal jobban álltunk ebben a mutatóban 1 éve, de december 10-re elvesztettük ezt az előnyt, és tavasszal pedig a világ 2. legrosszabb (Peru után) halálozási adatáig jutottunk. De ez a pozíció nincs bebetonozva, az utóbbi egy hónapban Bosznia, Macedónia, Montenegró és Bulgária is mögénk került, és Romániának is megvan rá a lehetősége, ha az elindult trendjét fenntartja… (Épp most kerültek az angolok mögé a románok…)
    https://bit.ly/3iXjpRv

  8. A posztokat nyilván olvassák, akik nem írnak semmilyen kommentet.. Erről a bloggazda is tud.
    Ennek értelmében figyelemfelkeltő szerepe is van.
    A teljes oltástagadóknak ugyan annyi joguk van lélegeztető gépen meghalni, mint ahányan ezt el szeretnék kerülni.
    Nyilván mindkét tábornak van véleménye, és bizonyos keretek közt a vélemény nyilvánítás is szabad.
    (úgy ahogy a vallás gyakorlás is, maximum valahol még nincs meg hozzá a kiépítettség).
    Aki nem hagyja magát meggyőzni, azzal sok mindent nem lehet kezdeni, maximum törvényileg ráerőltetni a kötelességtudatot.
    Egyértelműen nem szabad engedni hogy ilyen esetekben bárki bármilyen formában veszélyeztesse MÁSOK életét. A sajátjával, igaz azt teszi amit akar, de ha ezzel más emberek életére is tör, AZ GONDATLAN VESZÉLYEZTETÉS. Emiatt sok sok év börtönt lehet kapni.
    Mert bármennyire hihetetlen, egy társadalmon belül az elmebetegeket előbb utóbb utóléri a végzet. Vagy a vírus által, vagy törvényes úton.

  9. 8 – Dan,

    Te mégis miről beszélsz? Elgurult? Ha valaki nem oltatja be magát, azzal nyilván vállalja a felelősséget, hogy elkapja a vírust és annak esetleges következményeit.
    Ezt sosem értettem, hogy az oltottak tulajdonképpen mitől félnek? Ők elvileg védettek, nem? Vagy nem azért oltattak, hogy védettek legyenek? Tehát az ő életüket nem veszélyezteti egy nem oltott.
    De az, hogy te már sok-sok év börtönnel fenyegetőzöl + elmebetegnek minősíted azokat, akik nem hajlandóak beoltatni magukat olyan vakcinákkal amiknek nem ismertek a közép -és hosszútávú mellékhatásai…Na álljon már meg a karaván Danika!

  10. Erre mindig ugyan azt a példát hozhatnám fel.
    A szifilisz egy igen csúnya betegség.
    Ha diagnosztizálják, kérdés nélkül belenyomják a gyógyszert a seggedbe.
    Ha nem jelensz meg kontrollra, előállíttatnak.
    A variánsok a jelenlegi vírus szempontjából az alacsony átoltottság miatt alakulnak ki.
    Elmondom miért.
    Aki be van oltva az egyes variánsal szemben, az elkaphatja az oltatlantól.
    Gyengébb lefolyás.
    Viszont a vírus mutálódik. Ha úgy tetszik, védekezik ez ellen.
    Az oltott lehet, hogy már a kettes variánst fogja terjeszteni.
    Nem azért mert ő felelőtlen, hanem azért mert az oltatlan megfertőzte, a vírus meg alkalmazkodik. Ez a típus meg igen alkalmazkodó képes.
    Az oltott a második variánsba sem hal bele, viszont az oltatlanok egyre többen.
    Összességében, vannak kötelező védőoltások gyermekkorban is. Ha ezt a szülő megtagadja, elveszik tőle a gyermekét.

  11. Merkely állítás 1 : Merkely: ahol magas az átoltottság, ott nem lesz negyedik hullám

    2021. június 06.

    ,,Ott, ahol ilyen magas a koronavírus elleni átoltottság, mint Magyarországon, nem fog bekövetkezni negyedik hullám – mondta a Semmelweis Egyetem rektora a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

    Merkely Béla a műsorban arról beszélt, Magyarországon nagy valószínűséggel közel vagyunk a nyájimmunitás eléréséhez vagy már el is értük,,

    Merkely állítás 2 : „Minden oltatlan koronavírusos lesz. A delta vírusvariáns rendkívül fertőzőképes,,

  12. 10. Dan
    „Aki be van oltva az egyes variánsal szemben, az elkaphatja az oltatlantól.
    Gyengébb lefolyás.
    Viszont a vírus mutálódik. Ha úgy tetszik, védekezik ez ellen.
    Az oltott lehet, hogy már a kettes variánst fogja terjeszteni.”
    -Ezzel azt állítod, hogy az oltottakban mutálódik a vírus és ők azt terjesztik?
    „Az oltott a második variánsba sem hal bele, viszont az oltatlanok egyre többen.”
    -És hogy az oltottak veszélyeztetik az oltatlanokat?

  13. Csak az a különbség, hogy a gyerekkori kötelező oltások terén több évtizedes tapasztalat van és nyilvánvalóan nincs komoly hosszútávú mellékhatásuk…Ez a covid vakcinák esetében bizonyított?
    A gyerekkori kötelező oltások esetében aláiratnak a szülővel egy nyilatkozatot, hogy kizárólag saját felelősségre oltatja be a gyerekét?
    Miért zavar téged, hogy ha az oltatlanok belehalnak a covidba? Ő beoltathatta volna magát, de nagyobb kockázatot lát a kísérleti vakcinákban, mint a vírusban. Plusz amúgy is ők szerinted elmebetegek…Akkor meg?

  14. 10. Dan

    Szóval akkor szerinted is az okozza a mutációt, hogy a járvány kellős közepén oltják az embereket. Teljesen egyetértek!
    Már rég túl lennénk az egészen az Alfával, ha nem oltatott volna senki. Ehelyett folyton új mutáció miatt retteghetünk mi oltatlanok a felelőtlen oltottak miatt.

  15. 12. malleusorbis

    Látom egy rugóra járt az agyunk. ??

    Ezt megfejelném annyival, hogy teljes átoltottságnál is terjedne a vírus, tehát újabb mutációk is kialakulnának. Egyre veszélyesebb versenyfutás ez mindez a felelőtlen oltásoknak köszönhetően.

  16. Gondoltam, hogy lesz ilyen hozzászólás.
    Noss ha mindenki beoltatta volna itthon magát az egyes variánsal szemben, akkor a mutálódás száma leredukálódik idehaza a nullára. Mivel a vírus sehogy sem tud idehaza mutálódni.
    A többi felelősséget a teszteléssel kellene elérni.
    Aki dél Afrikában járt, azt egyből karanténba kell küldeni, oltottként is, hiszen ott az átoltottság sokkal gyengébb, emiatt az oltott is be tud hozni más variánst.
    Ez egy rendkívül bonyolult feladat jelenleg, és a vírus kiírtásához igazából erre IS szükség lenne.
    Azt most ne firtassuk mi a gazdasági érdek.

    És egyébként igen, az oltott szervezetében az immunválasz miatt is kialakulhat mutáns vírus, utófertőzés esetén. . Ami a gazdatestre veszélytelen, vagy kevésbé veszélyes.

  17. 16. „Noss ha mindenki beoltatta volna itthon magát az egyes variánsal szemben, akkor a mutálódás száma leredukálódik idehaza a nullára.”

    Ha az oltottak is terjesztik a vírust, akkor ez mitől lenne így? Tényleg érdekelne…

  18. Mert az egyes számú vírus nem fog tudni mutálódni, és kipusztul. Ha nincs visszafertőződés.

  19. 18. Dan
    Levezetnéd kérlek, hogy szerinted a gyakorlatban ennek hogyan kellett volna működnie?

  20. Hát két kérdésem lenne:

    Bemész az autószalonba:

    „Kérek egy autót, ezt.”

    „Nincs rá jótállás”

    „Ezt hogy érti?”

    „Nem tudunk rá garanciát vállalni. Ha kigyullad, vagy felrobban, esetleg kiesik a kereke, vagy nem fog a fék, a maga problémája. De az is lehet, hogy szépen fog szolgálni…”

    Na, ki venne ilyen autót?

    A másik kérdésem: rég mögöttünk lehetne az egész vírusmizéria, ha senki nem kapná el. És arra van garancia, klinikai teszt. Arra, hogy bármelyik oltás úgy működik, ahogy egy oltásnak kell, na arról egyre több mellébeszélés van. Senki nem tudja megmondani pl. hogy pontosan hány oltott fekszik kórházban. Szlovákiában nagyjából 30%-ot vallanak be.

    Logikusan: Ha a vírus az orrnyálkahártya sejtjeiben szaporodik el, és onnét terjed tovább, (és miután továbbterjed lép be a képbe az oltás, és védi meg a fertőzöttet kisebb-nagyobb mértékben a komolyabb megbetegedéstől, de a variánsoknál már ez is kétséges) senki se várhatta, hogy majd bármilyen oltás meggátolja ebben, vagyis az oltottak is terjesztők lesznek.

    A megoldás tehát: oltani, és párhuzamosan meggátolni azt, hogy elszaporodjon az orrban, ez a megoldás klinikai tesztekkel alátámasztva rendelkezésre áll.

    Szerintem azért nem csinálják, mert lehetetlen megvalósítani az ellenőrzést…

    Tibor bá, a bölcs öreg, a bajsza alatt csöndesen mosolyogva alkalmazza a javaslatomat, kövesse mindenki a példáját.

    Dan: Világjárvány van. Orvosin második évfolyam, virológia tankönyv: járvány KÖZBEN NEM oltunk, még pedig azért nem, mert a vírus elmutál, és kikerüli az oltást. Jelenleg ez a folyamat zajlik.

  21. Teljes leállás országok közt, illetve fertőzött gócpontok közt,országon belül az első felismert esetek időpontjában. Teljes kontakt kutatás a fertőzöttek feltételezett kapcsolatai közt. Mindent átfogó teszt. Tényleges karantén. Erre lenne kitalálva a járványügy.
    Természetesen ez szabadságjogok korlátozásával jár. De rövidebb ideig fenntartható. És talán már túl lehetnénk az egészen.

  22. Dan, egyszerre az egész világon? Országosan ezt már eljátszottuk, eredménytelenül.
    Utána eltüsszenti magát egy macska, és kezdődik elölről… Lehetetlen.

  23. Infos. Most már mindegy, akkor nem lett volna mindegy. Jelenleg veszett fejsze nyele, legalább annyira, mint az oltástagadót rábeszélni az oltásra.
    Mert az ő fenenagy szabadsága csorbát szenved.
    Bezzeg neonáci lehet akár, de neki ugyan ne mondja meg egy nóbel díjas se miből van a lépesméz… Tényleg menjünk már a…….

  24. Hadd szólaljak én is meg. Logikus, és a gyakorlat is bizonyítja, hogy az oltás ad egy bizonyos védettséget, de nem tökéleteset, ami például a himlőoltás ad egy egész életre. Ezt tudomásuk kell venni. De….. ha csak annyit ad, hogy lélegeztető gép helyett én magam nyúlok az oxigén maszkért, akkor nekem már megérte. Akinek nem éri meg, az nem oltat. Az a duma, hogy ismeretlen közép és hosszútávú hatások, csak az, amit írtam, süket duma. Ahhoz, hogy őt év múlva ne haljak meg, ma életben kell maradnom. Akik ezt nem érti meg, az magára vessen.
    Én már megkaptam a harmadik oltásomat. Házon kívül maszkot hordok, amit használat után lefújok fertőtlenítő alkohollal. Maszk felvétel előtt, és levétel után az orromba fújok Allergodilt, és idegen tárgyak megérintése után (korlát, kilincs stb.) kézfertőtlenítést végzek. És szarok a vakcina hosszútávú hatására, meg arra is, aki hülyének tart.

  25. Egyébként a 21 ben leírtak felét sem teljesítettük anno, hisz ha visszaemlékeznétek:
    Se kontakt kutatás, se tesztelés. Mert az egy vezető hazai népiegésségügyis szerint nem lett volna szükséges. Majd lassan beköszönt a negyedik hullám..
    Sőt építőiparban gyakorlatilag semmilyen leállás sem volt sem akkor, sem később. És még sorolhatnám.

  26. 21. Dan

    „…Teljes leállás országok közt, illetve fertőzött gócpontok közt,országon belül az első felismert esetek időpontjában. Teljes kontakt kutatás a fertőzöttek feltételezett kapcsolatai közt. Mindent átfogó teszt. Tényleges karantén. Erre lenne kitalálva a járványügy.
    Természetesen ez szabadságjogok korlátozásával jár. De rövidebb ideig fenntartható. És talán már túl lehetnénk az egészen….”

    Dan, ez az évezred megszólalása volt! Szívemből szóltál! Pontosan ezt kellett volna csinálni! Csupán a józan ésszel, meg némi (államilag támogatott) fegyelemmel maximum egy hónap alatt túl lettünk volna az egészen. És utána már csakis és kizárólag a határon átlépőket kellett volna vegzálni még egy kis ideig.

    De hát akkor nem kellett volna az oltás sem ( világos, ugye? ), márpedig az oltás macht fráj mindenkit …
    Ma pedig minden nem oltott attól retteghet, hogy az oltottak éppen milyen pusztító variánsokkal lepik meg felebarátaikat, akiktől eltérően ők ráadásul szabadon és korlátozás nélkül terjeszthetik is.
    Ja, mondja már meg valaki, hogy milyen alapon lehetséges nem korlátozni a bizonyítottan (!) vírusterjesztőket ? Az egészségeseket pedig korlátozni. Aki szerint ez normális, felcuppanthatja homlokára az „Isten barma” plecsnit.

  27. Nálunk volt tömeges tesztelés, vezettünk egy jó darabig pont akkor, a hhalálozásban, amikor nálatok még csak kezdődött. Az a szóbeszéd járta, hogy a tesztre várók között terjedt legjobban. Nekünk is volt hülyeségeket bedzélő Cilike nénink sokkal rosszabb kiadásban…

  28. Sleeper: mi volt a propaganda? Oltás macht frei. Most mekkora blamázs lenne, ha az oltottaknak otthon kène maradniuk…

  29. „A népesség csökkenése nem rossz dolog” – mondta Lord Adair Turner, a Pénzügyi Szolgáltatások Hatóságának korábbi FSA -elnöke.

    -Population decline and smaller families good news for climate, says former head of FSA-//www.independent.co.uk/climate-change/news//

    „A népességcsökkenéstől nem kell félni, mert ez segíteni fogja az Egyesült Királyságot klímacéljainak elérésében.” – mondta jellegzetesen.

    Ne feledjük, hogy a Guardian is adott otthont egy cikknek, amely azt javasolta, hogy kétévente lépjünk be a lezárásba – lockdown – az éghajlatváltozás miatt.

    Equivalent of Covid emissions drop needed every two years – study
    /www.theguardian.com/environment/2021/mar/03/global-lockdown-//

    Egész Olaszország az utcákon … nagy tüntetések a totalitarizmus ellen ..
    A nagyvárosokat elárasztották a – green pass – zöld útleveleket, az egészségügyi zsarnokságot, a kötelező kísérleti oltásokat és az emiatti elbocsátásokat ellenzők tömegei.
    40 000 tüntető Firenzében a GKN (autóipari) gyár 422 dolgozójának elbocsátása ellen tüntetnek.
    Az elbocsátásuk postai úton történt bejelentést követően 72 napja, hogy el van foglalva a gyár. Hatalmas tüntetés a torinói Trentóban és Padovában is.
    A pohár már nem félig telt el… hanem túlcsordult Olaszországban, amikor a nagybankár Drághi a zöld paszust vezette be az ország 23 000 000 alkalmazottja számára a munkához való hozzáférés jóga érdekében.
    Milánóban ostrom alá vették az állami tévét. A rendszerszintű újságírókat – akik meg lettek vesztegetve – a diktatúra bábjait a közvélemény minden korábbinál jobban kigúnyolja, mivel erkölcstelen és hiteltelen irásaikkal tömegesen szembefordultak a közérdekekkel igy teljes becstelenségbe kerültek.

    A Pápát az őrei is elhagyják, elutasítják a kötelező oltást !!!!

    Izland is felfüggeszti a Moderna vakcinát! Svédország, Finnország, Izland felfüggeszti a Modernát !!! –

    /dimpenews.com/

    Görögországban az igazság az, ahogy az adatokból is látszik, hogy a kormány tervei nem haladnak előre, és a tömeges oltás bármilyen kényszerítő eszközzel is komoly ellenállásba ütközik.
    Az állami apparátus hatalmas mozgósítása, a „Petszasz -pénzcsomagok” által megszerzett fenyegetések, a közvetett kényszerítés, a bírságok és a média elképzelhetetlen propagandája ellenére a köztisztviselők nagyon nagy százaléka továbbra is oltatlan, továbbra is ellenáll.
    A kormányzati tervekkel szembeni ellenállás és az alapvető emberi jogok megvédésének a bajnokai a köztisztviselők között:
    Elsők az önkormányzatok második helyen a diplomaták és a harmadik helyen követi őket a fegyveres erők.
    Az adatok szerint a Honvédelmi Minisztérium 35% -a oltatlan marad (a hadsereg 45%), míg ez a százalék a Polgári Védelmi Minisztérium és a Hajózási Minisztérium esetében 32%!

    «ΟΧΙ» από εκατοντάδες χιλιάδες δημ. υπαλλήλους σε υποχρεωτικό εμβόλιο – Πρώτοι δήμοι, διπλωμάτες & στρατιωτικοί>>

    Svédország: a „koronavírusos halálesetek” 70% -a teljesen oltott. 10 -ből 7 -en, akik meghaltak a covid19 -ben, teljes mértékben oltva voltak !!!
    A Svenska Dagbladet című újság rámutatott, hogy valójában teljesen oltott emberek többsége halt meg a Covid-19 miatt szeptember 1. és szeptember 24. között.

    Forskare ser en vikande vaccineffekt i Sverige
    ://www.svd.se/forskare-ser-en-vikande-vaccineffekt-i-sverige //

    A LifeSite hírek beszámoltak, hogy az oltóanyag nem volt hatékony az Egyesült Államokban. A Védelmi Minisztérium Salus projektjének hasonló Humetrix -tanulmánya, amely a Medicare adatait elemzi, megállapította, hogy a „teljesen immunizált” Medicare -betegek a kórházi ellátások mintegy 60% -át teszik ki.

    //dimpenews.com/2021/10/12/σουηδία-το-70-των-νεκρών-από-κορωνοϊό/

    Dr. Fauchi mint szent. Gyertyák a képével az USA -ban. Egészségügyi szekta … Az ultraortodox oltók racionalizálása és a covid19 kultusza!
    A kísérleti vakcinák népszerűsítésének marketingigényei elérték Anthony Fauci szentesítését.
    „A cél szentesíti az eszközt….”

    Ο Δρ. Φάουτσι ως Άγιος. Kεριά με την εικόνα του στις ΗΠΑ. Υγειονομική Σέκτα….Ο ορθολογισμός των ultra orthodox εμβολιαστών και η λατρεία του covid19!

    A Pfizer korábbi ügyvezetőjének kijelentései: A beoltott emberek 300% -kal nagyobb valószínűséggel fertőződnek meg a COVID-19-vel.
    Ahogy Karen Kingston a Pfizer saját dokumentumában elárulja, a COFIRNATY vakcina harmadik adagjára vonatkozóan, az FDA -tól kapott teljes jóváhagyás klinikai bizonyítékot tartalmaz arra vonatkozóan, hogy a vakcina legalább 300%-kal növeli a COVID -fertőzés esélyét!
    //https://www.fda.gov/media/152176/download//
    Amikor megvizsgálta az FDA jóváhagyását a COMIRNATY, a BNT162b2 vakcina számára, leleplező bizonyítékokat talált a Pfizer klinikai vizsgálataival kapcsolatban.
    Ezek a tanulmányok figyelemmel kísérik a COMIRNATY vakcina által kínált immunitás rezisztenciáját, és összehasonlítják azt az immunitással, amelyet azoknál az embereknél tapasztaltak, akik anélkül maradtak, hogy BNT162b2 -t kaptak a szervezetükben.
    „Ha megkapja a Pfizer vakcinát, sokkal valószínűbb, hogy elkapja a COVID -t, és továbbadja azt” – mondja Kingston.
    „Így azoknak, akik nem adtak be injekciót, a fertőzöttségük 1,3% volt, míg azoknál akik megtették az óltást, az 4,34%-ra, azaz 300% fölé emelkedett” – mondja Kingston.
    Ugyanilyen feltáróak voltak a placebo csoport adatai.
    Az első négy hónapban a „vakcinavédelmet nem biztosító” placebo csoport 12,6 esetet regisztrált 1000 emberre, vagyis a nem oltottak fertőzöttsége csekély 1,3%volt.
    A placebo periódus után ezt a csoportot „teljesen beoltották”. Alig néhány hónap alatt ez a csoport fertőzőbbé vált, és 43,4 esetet regisztráltak 1000 főre!
    Vagyis a fertőzések aránya több mint 300% -kal 4,34% -ra nőtt, a Kingston pedig rendkívül aggasztónak tartja ezeket a számokat.
    És itt felmerül a kérdés:
    Miért nem hagyta abba a Pfizer azt a sokszor ismételt jelentését, hogy a COVID-19 járvány soha nem fogja elhagyni az életünket, és hogy mindig itt lesz?
    Vajon mi magunk adjuk ezt a „gyúlékony” anyagot a vírus ” véget nem érő ” terjedésének folytatásához?
    Talán ez a 4,34% -os százalék az a „kritikus tömeg” a vírus folyamatos terjedésének a megőrzéséhez?
    //www.pronews.gr/ygeia/1021969_apokalypseis
    Vajon nem sokkal jobb a természetes immunitás, ezen tűnődik Ron Johnson szenátor is.

  30. 25. Tibor bá’

    Hát ha így akarod leélni a hátralévő életedet, akkor nagyon sajnállak. Nem tartalak hülyének, csak tök fölöslegesnek tartom ezt a sok óvintézkedést 3 oltás után.
    Gondolom december környékén beadatod a 4. oltást, 2022-ben az 5.-6.-7. oltást (4 havonta). 🙂 😛 Ha ebben hiszel/bízol, akkor csináld csak, de fogadd már el azt is, ha valaki másképp gondolkodik (máshogy áll hozzá a covid témához). 😮

  31. Ezt a hülyeséget, hogy az oltottakban alakul ki a mutáns, hol olvastátok? Az enyhe tüneteket produkálók, vagy a kórházat megjárt oltatlanban nem alakulhat ki mutáns törzs?
    Szerintem az oltottaknak attól kell félniük, ha valamiért kórházba kerülnek (törés, baleset) nem lesz orvos aki ellássa, nem lesz ágy és eszköz mert az oltatlanok túlterhelik a rendszert.
    A 3 éves ikerim miatt oltattam magam, nem lehetek beteg és nem akarom hazavinni se. De ha ők betegek lennének remélem lesz a kórházban szabad ember.
    Oltottan is maszkot hordok boltokban, de Tibor bá gyakorlata minden oltatlannak és oltottnak is ajánlott.

  32. 31 – Elek:
    Ne sajnálj! Majd,ha az intenzíven fekszel, meg fogsz érteni. Különben elfogadom, hogy nem mindenki normális. Hogyne fogadnám el.

  33. 31 Elek

    A természettudomány nem olyan, mint a műelemzés, hogy „szerintem erre gondolt a költő, szerinted meg arra”, és mindenkinek igaza lehet. Ott nem elfogadott a másféle vélemény, csak ha megfelelő vizsgálati eredményekkel és azokból megfelelő módon levont következtetésekkel van alátámasztva.

  34. 31. Elek.
    Természetesen mindenki, TE is úgy állsz a Covid témához
    úgy gondolkozol ahogy neked tetszik. — DE ha bárki a
    gondolatai szerint él és cselekszik, annak bizony kell –
    kellene bizonyos korlátainak lenni. — Ha beteg leszel,
    mindaddig a magánügyed, amÍg másokat ( családodat )
    nem veszélyezteted a fertőzéssel !!! — Ellenkező esetben
    kell/ kellene akár jogi következményeinek is lenni, mert
    onnantól kezdve már közügy.
    NE FELEDD AZ EMBER NEM CSAK MAGÁÉRT FELELŐS !!!

  35. Én azt szűröm le az eddig megismert tényekből, hogy az oltottak is megfertőződnek, de lényegesen kevesebben jutnak súlyos állapotba, és halnak meg.
    Sőt, az oltottak ritkábban fertőződnek meg, és adják tovább a fertőzést, de mindenesetre ez azt jelenti, hogy a vírusok náluk is mutálódhatnak, de amennyiben kevesebb az oltottaknál fellépő fertőzés, és alacsonyabb a szervezetükben a vírusszám, annyival kisebb a mutációk kialakulásának esélye.
    Ha ugyanez a népesség oltás nélkül maradt volna, és úgy kapja el a betegséget, akkor sokkal nagyobb vírusszám alakult volna ki, és így nagyobb eséllyel alakultak volna ki mutációk.
    A veszélyes, oltáskerülő mutációk kialakulhatnak az oltatlanokban és oltottakban is, de a szűrését kétségtelenül az oltottak végzik, ők tesztelik le, hogy melyik változat képes kikerülni az oltást.
    Ezt a hatást viszont csak szigorú korlátozásokkal lehetne elkerülni, amiről már bebizonyosodott, hogy olyan mértékben sérül tőlük a gazdaság, hogy társadalmi válságokhoz vezethet.
    Ha meg azt választjuk, hogy nem oltunk a járvány alatt, azzal meg bevállaljuk sok ember halálát, aki menthető lett volna oltással.
    Így marad a versenyfutás a vírus és az oltások között, reményeim szerint az oltásokban is lesz előrelépés.
    Ha képesek voltak létrehozni a vakcinákat ilyen rövid idő alatt, akkor az idő a kutatóknak dolgozik, hogy még hatékonyabb, az új mutációk ellen is jó vakcinákkal jönnek elő…

  36. 33.-34.-35. (és még pár fanatikus 😀 )

    Ezután SOHA TÖBBET NEM SZÓLOK HOZZÁ COVID TÉMÁHOZ ezen a blogon. Ennyi sok baromságot össszeírni!! 😮

    Sok HÜLYE FANATIKUS FASZ!!! 😛

  37. Időnként előrukkolok az izraeli adatokkal, mivel ott kezdődött leghamarabb az oltás, ott gyűlt össze a legtöbb tapasztalat.
    Náluk már a negyedik hullám van lecsengőben, a napi megbetegedettek száma már csak ötöde-hatoda a szeptember eleji csúcsnak.
    Hát mi ez, ha nem annak is bizonyítéka, hogy az oltások nem csupán a súlyos esetek, hanem már eleve a megbetegedések számát is korlátozzák?
    Tehát nem igaz az, hogy az oltottak éppúgy terjesztik a fertőzést, mint az oltatlanok, annak ellenére sem, hogy korlátozások nélkül több kontaktusuk van.
    Egyértelmű, hogy a két oltás által kialakult védettség elkezdett csökkenni az oltottaknál, és ez okozta a negyedik hullám felfutását, ahogy nőtt azok száma, akiknél már lecsökkent a védettség.
    Aztán ezt az emelkedést megtörte a harmadik oltás.
    Ez világos, egyértelmű pozitív hatása a vakcinázásnak.
    Persze lehet ezzel szembeállítani a vakcinák káros mellékhatásainak áldozatait, de ezek sokkal kisebbek, mint a vakcinázással megmentettek száma.
    Persze még maradhat az a kétség, nem lesznek-e a vakcinázásnak hosszabb távon káros következményei, de ezek egyenlőre csak teóriák, félelmek, bizonyíték nélkül.
    Akit viszont a vírus elvitt volna oltás nélkül, az már most véglegesen halott lenne.
    Felelős kormány pedig a statisztikák alapján fog dönteni, és nem egyes esetek alapján, legyenek azok bármilyen sajnálatosak is.
    Főleg akkor, ha a járvány felfutása az egészségügy működését veszélyezteti.
    Ezt sokan nem képesek objektíven értékelni, szakember viszont nem indulhat ki másból, neki azt a döntést kell meghozni, amelyik kevesebb áldozathoz és súlyos esethez vezet…

  38. 37 Elek

    Gratulálok a logikus, racionális és megalapozott érveléshez. Ha még ennél is többet szeretnél tudni, kezdd el olvasgatni az általános iskolai biológia a könyveket (tudod, amivel a szabadkőműves gyíkemberek mossák szegény gyanútlan gyerekek agyát) Én is attól lettem ekkora fasz, meg még utána 9 évig tanultam ilyesmit, mert még ez se volt elég

  39. Szerintem nálunk nem lesz több korlátozás. Aki túléli, túléli, aki nem, nem.

  40. 34. hargi „A természettudomány nem olyan, mint a műelemzés, hogy “szerintem erre gondolt a költő, szerinted meg arra”, és mindenkinek igaza lehet.”

    Mégis néhány hetente szöges ellentben álló állításokkal rukkolnak elő a celeb vírus szakértőitek.
    35. Barna Mihály
    És erre akartok alapozni ti jogszabályi felelősségre vonást, börtönt? Ez kb. a boszorkány üldözés szintje.

  41. 38. hubab

    „Egyértelmű, hogy a…”
    „Ez világos, egyértelmű …”
    „Felelős kormány pedig a statisztikák alapján fog dönteni…”
    „…sokan nem képesek objektíven értékelni, szakember viszont nem indulhat ki másból…”

    Nem a hozzászólásodra reagálok érdemben, csak kiemeltem néhány kifejezést ami bántja a szemem, és arra szeretnék rámutatni, hogy csak az egyértelmű, és csak az a biztos, hogy semmit sem tudunk, semmi sem biztos, és főleg semmi sem egyértelmű. Még akkor is így van, ha a média az ellenkezőjét sulykolja ezerrel.

    Talán két hete (?) merült itt fel az a téma, hogy milyen az oltottsági arány a kórházi ápoltak között. Volt egy konkrét adat is, amit viszont semmilyen hivatalos fórumon nem lehetett ellenőrizni. Amikor a forrást kerestem, felmerült Zacher Gábor neve, de hivatalos statisztikát nem találtam.

    Most, kicsivel később még mindig ott tartunk, hogy semmit sem tudunk. Két napja a látókörömbe került egy cikk, és deja vu fogott el. Egy ilyen fontos témában a legújabb cikk sem tud mondani semmi érdemlegeset, csupán régi megállapításokat (ami nem is hivatalos ) ismételni.

    Okulásul mindenkinek belinkelem ide a cikket – bár a cím alapján a felületes olvasó ezt gondolhatja, – hanem hogy végre valaki ki meri mondani, hogy nincs információ, minden vita, elmélkedés haszontalan egyenlőre, mert nincsenek hivatalos számok – mert csak az igazság nem fontos, ugyebár…:
    https://www.portfolio.hu/gazdasag/20211012/zacher-gabor-5-nem-oltottra-egy-oltott-jut-az-intenziven-504644

    (az ilyen címekre szokták használni a „klickbait” kifejezést, de ez esetben mégis érdemes elolvasni, még ha nem is azért, amit a cím sugall…)

  42. 42 – Sleeper:
    Teljesen értelmetlen dolog „oltott”-ról beszélni. Az oltott lehet egyszer oltott, kétszer oltott, és háromszor oltott. Ezen kívül nem mindegy, hogy az „oltott” az utolsó oltását mennyik ideje kapta. Akkor lennénk okosabbak, ha az intenzívre került oltott betegnek megmérnék az antitest számát.

  43. 43: Nem értelmetlen „oltott”-ról beszélni.
    Azt tekintik „oltottnak”, aki megkapta a 2. oltását is, és azóta eltelt 2 hét.
    Mindenki más „oltatlan”.

  44. 42 sleeper
    Szerintem ahol én használtam az egyértelmű jelzőt, ott az jogos, jó, legyen erősen valószínűsíthető… 🙂
    A cikkben leírtak nem is mondanak ellen ennek a megközelítésnek, kivéve az adatokkal történő titkolózás, amit én annak a kontójára írok, hogy a kormány most bele van szerelmesedve a saját gazdasági sikereibe, propagandájába, és fékezni próbál minden olyan információt, amely a gazdaságot lassíthatja, és így veszélyeztetheti a kikürtölt növekedési számokat.
    Ez persze többlet áldozatot fog hozni az elkövetkező időkben, ezt próbálják ellensúlyozni a vakcinák propagálásával, abban bíznak, hogy ha elég nagy lesz az oltottak száma, akkor jobban elhagyhatók a korlátozások, kevésbé sérül a vendéglátás, turizmus, ami sok embernek ad munkát.
    Ez az 5/1 arány nem lenne rossz, ha igaz, hiszen a lakosság 60 %-a átoltott, tehát a 40% oltatlan ötször több súlyos beteget produkál, mint a 60% oltott.
    Ebből visszaszámolva az átlag oltatlan olyan 28-szor nagyobb eséllyel lesz súlyos beteg, mint az oltott.
    Azt eddig is tudtuk, hogy az oltás nem ad garanciát a betegség és a halál ellen, csak csökkenti a valószínűségét.

  45. Elnézést, ezt elszámoltam, az oltatlanok 7,5-ször nagyobb valószínűséggel fertőződnek meg, mint az oltatlanok…

  46. 48 malleusorbis
    Miért, ez szerinted nem jön ki matematikailag?

  47. 49. hubab
    Nem a matek, hanem az oltatlan – oltott van elírva.

  48. 52. hubab
    Ne már. Olvasd el mit írtál a 47-ben. Tudom, hogy az agy hogyan működik olvasáskor. Fókuszálj!

  49. 43. Tibor bá’

    A „közmegegyezés” szerint az az oltott, aki megkapta a 2. oltást, és azóta eltelt 14 nap. Ekkor ő oltottnak, és ezáltal teljesen védettnek számít. Nincs itt semmi bizonytalanság.

    Van értelme erről beszélni, mert az alap ilyenkor, hogy ha valaki intenzívre kerül, akkor fel kell(ene?) hogy jegyezzék, hogy kapott-e oltást, milyet, mennyit, mikor. Ez az alap. Ha már járványról beszélünk. Ezekből gyönyörű statisztikákat lehet(ne) készíteni, sőt még hasznosakat is. Nagyon érdekes, hogy ilyen statisztikák nincsenek. És nem csak nekem, mint laikusnak nem hozzáférhetők, hanem a legitim felhasználók, az orvosok sincsenek tájékoztatva – lást a fentebb belinkelt hírt.

    Ugyan már, Tibor bá’, neked ez nem hiányzik? Releváns, hiteles, napra kész adatok? Nélkülük csak a levegőbe beszélünk, más országokat hozunk fel példának, ahonnét szintén csak újságcikk információk vannak (néhány kivételtől eltekintve, mint például az angol statisztika, ami nemrég lett belinkelve…) . Vagy lehet, hogy neked elég annyi, hogy „Magyarország jobban teljesít”… 😉

  50. 41. Kamionos.
    Emlékeztetnélek arra bírósági ítéletre ( Kb, 1 – 2 éve ahol a pasi
    HÍV fertőzése tudatában nemi kapcsolatot létesített barátnőjével,
    mert félt a lebukástól, hogy miért nem kefél már hetek óta.
    Természetesen elítélték, mert a tudatos egészségkárosításnak
    igenis kell, hogy legyen következménye akkor is, ha ez a TE
    erkölcsi felfogásodban ez boszorkányüldözésnek látszik.

  51. 56. Barna Mihály

    Valami zavar lehet az erőben felétek. Vagy ha esetleg ezt akartad mondani: Büntessenek meg minden oltatlant ( értsd: egészséges embert ), mert veszélyeztetni méltóztatja a beoltottak egészségét! – így már érthető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük