(3640) Ausztrália

Tibor bá’ online

 

Ausztrália: Új Dél Wales (NSW) miniszterelnöke kijelentette, hogy a társadalomnak el kell fogadni a COVID okozta halálozást

2021 a 89. év

A COVID járvány ellenőrzés nélkül tovább terjed, napi 1000 felett a fertőzöttek száma NSW-ben. A helyi és a szövetségi kormány tervezi a „gazdaság újranyitását”, a lockdown felengedését és a társadalom rászorítását a „vírussal történő együttélésre”.

A fertőzés gyorsuló terjedése mellett a koalíciós kormány egyre nagyobb vehemenciával ragaszkodik ahhoz, hogy „nincs alternatíva”, a lockdownt be kell fejezni, függetlenül attól mik lesznek a következmények fertőzés és kórházi kezelés terén.

Becslések szerint Ausztráliában napi 50 haláleset várható 6 hónappal a nyitás után, 70 százalékos átoltottság mellett. Amire NSW miniszterelnöke, Berejkiklian azt válaszolta: az embereknek szembe kell nézni a valósággal. Mondott mást is: „A halál elkerülhetetlen, naponta 50 ember hal meg infarktusban. A halál szörnyű, de szükséges, hogy legyen jövőnk.” Más szavakkal normálisnak kell tekinteni a tömeges halált a meghatározatlan jövőben. Miközben a napi fertőzés 1500 körül van, és 11 naponként duplázódik.

A NSW miniszterelnökének egyetlen erénye, hogy őszinte.

Erről eszembe jut, hasonlók járhatnak Orbán fejében is (csak ő nem őszinte). A népnek, az isten adta népnek el kell fogadni, hogy naponta, ma még ismeretlen számú fertőzöttnek, meg kell halni. És a nép boldogan tüntet a maszkviselés, és oltás ellen. De legyünk őszinték! Van ebből haszon is. Átlagosan 1-2 évtizeddel kevesebbet kell várni az örökségre, és naponta egy rakás lakás felszabadulva, beköltözhetővé válik.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

17 gondolat erről: „(3640) Ausztrália

  1. Fönök azt fogja mondani, aki akarja oltat. Többi önkéntesen kockáztat.
    Ez egy szobeli szerzödés, ki mit válal.
    Hagyjuk a gazdaságot csorogni.

  2. Re: Tibor bá’
    Kihagytad az egyik legfontosabb okot:
    Jóléti államok nyugdíjpénztárak pénzét nem kell kifizetni, ami külön öröm az államoknak, mert már régen elsíbolták mindenhol.
    Csak úgy kíváncsiságból megnézném ezeket a magán/állami nyugdíjpénztárak fedezetét, nem lepődnék meg azon, ha svindli lenne benne.

  3. 2. dajtás
    Van itt nálunk,a csalloközben /Felvidék/egy helyi lap,amit talán infos is ismer.
    /Delta/
    Ez hagyományosan leadja a helyi térségi halálozásokat,az elhunyt korával egyetemben.
    Direkt figyeltem hogy van-e valami kiugrás a számokban,de semmit sem lehet észre venni a covid ellenére.
    Se életkor,se számbeli kiugrás nincs. De csakis itt a régoiban. Országos adatokra természetesen nincs rálátásom.
    Lehet hogy a betegség elkaszál olyanokat,akik már amugy is féllábbal odaát vannak,de az állam ezen nem sokat fog keresni.
    Az elsikkasztásban természetesen egyetértek veled.
    USA-ban milliok bukták el a nyugdijszámláik pénzét 2008-ban.
    Ez a szép a kapitalizmusban.
    Tied a robotolás,másé a haszon.

  4. Ha 70%-os az átoltottság, akkor a nyáj már hatalmas, sajnos az immunitás nem jött össze, valamit tenniük kellett, igazából ez a beismerése az eddigi intézkedések totális haszontalanságának.

  5. 4,Gartai
    Egyedül a szigorú korlátozások bevezetése képes megfékezni a járvány terjedését, nem a maszk,nem az oltás.

    A járvány itt az emberi tevékenységre értendő.
    Remélem ez elhozza a metropoloszi létforma végét.

  6. 1. És ez így lenne rendjén. Mi lesz a következő? Betiltják a pörköltet és a szalonnát, hogy pár évvel tovább éljen az ember? Én inkább élnék szabadon Covid diktatúra nélkül, kockáztatva a halált, mint rettegve, korlátozva, bezárva. Meg kell hagyni az embereknek a döntés szabadságát és hagyni, hogy élvezzék, vagy szenvedjenek tőle.

  7. 6 – Kamionos:
    Ugye a jogod addig terjed, amíg az más jogába nem ütközik. Nos, ha te nem viselsz maszkot és rám köhögöd a vírust, akkor már az én élethez való jogomat sérted. Ha meg akarsz dögleni (amihez jogod van) akkor dögölj meg otthon, csendben, és ne fertőzz meg engem.)

  8. 7. Tibor bá’

    Ezzel teljesen egyetértek. Bár korábban influenzánál is tettestárs voltam más emberek halálában, de ezt akkor szerencsére senki sem kérte rajtam számon. ?
    Csakhogy a vakcina véd Téged a megfertőződéstől…ja nem, izé, a súlyos szövődményektől és a haláltól. Vagy attól sem? Segíts kérlek, hogy mitől is véd, mert valamiért csak oltják az embereket vele és akkor az oltottaknak nyugodtnak kellene lenniük.

  9. „Becslések szerint Ausztráliában napi 50 haláleset várható 6 hónappal a nyitás után, 70 százalékos átoltottság mellett. ”

    * Ausztrália az a hely, ahol a legelfogadhatatlanabb korlátozások érvényesek, mivel embereik nem tudnak ellenállni a zsarnokságnak.
    Ausztráliában és Kanadában most „karantén táborokat” tartanak.
    Kanadában:
    Azokat a Kanadaiakat, akik abban reménykednek, hogy visszatérhetnek hazájukba, tesztelni kell a felszállás előtt és után – mondta, és hozzátette: „Ha a teszteredmények pozitívak, azonnal karanténba kell helyezni a kijelölt kormányzati létesítményeket. Ez nem opcionális, hanem kötelezö.”
    Kanada rendeletét követve a „nem önkéntes” személyek koncentrációs táborokban zárásával, azt látjuk, hogy Ausztrália megalkotta a karantén táborok saját verzióját, az úgynevezett „Well Camps”-t.
    Más országoknak, például Németországnak, Kínának és Új -Zélandnak is megvolt a saját változata ezekről a „karanén táborokról”.
    Amerikában ezek lennének a sokat emlegetett Fema táborok.
    A COVID csak ürügy: a kormányok megkövetelik a vér, a testnedvek és a gyógyszerek betartásának folyamatos ellenőrzését.
    Triklopodia

    * SIKERTELEN AZ ISRAELI MODELL, ΑMIT KÖVETTETTEΤΕΚ. LEMONDÁSOTOKAT KÖVETELJÜK !!
    Rekordszámú esetek az izraeli járvány kezdete óta: 13. 900 személy újrafertőzött.
    Portugália, Svédország: az Izraeliek beutazási tilalma még az oltottak sámára is.
    Más európai országok is követik: az EU törli Izraelt a „biztonságos országok listájából” !
    dimpenews.com

    * Fertőző betegségek professzor Christian Perronne: A vakcinák tízezreket ölnek meg egy olyan rezsimben ahol teljesen büntetlenül tehetik.
    Hamis, nevetséges a hivatalos statisztikák a mellékhatásokról, az oltások okozta halálesetekről.
    Csak 10% -ukat rögzítik még az oltási központokban is.
    Minden orvos állandó terrorizmusban van a hierarchiától, hogy ne rögzítsen stroke -ot, trombózist, szívrohamot stb.!
    dimpenews.com

    * Bertram Häussler berlini székhelyű orvosprofesszor, az IGES igazgatója: a covid19 valószínűleg nem a halál oka a hivatalosan bejelentett halálesetek 80% -ában !!
    – A halálozási statisztikák egyre inkább eltorzulnak.
    Tisztázzuk tehát: a halálozási arány nagyon alacsony, és sajnos meg kell mondani, hogy ez a szám még mindig nagyon magas. Több halálesetről számolnak be, mint amennyi ténylegesen a Corona miatt halt meg. 30/8/21
    /katohika.gr/

    * A legveszélyesebb egy kísérlet bukása…és most ez történt Izraelben.
    11 ezer új rekord eset a járvány kezdete óta !!! Még akkor is, ha 78% -os felnőttek oltásának a világbajnoka. Az állítólagos nyáj immunitás sem járt sikerrel. A harmadik adag sem mentette meg őket. Mi értelme folytatni Moliere bohózatát? Az oltásban úttörő Izraelt elsüllyesztették.
    dimpenews.com

    * Salman Zarka professzor, aki a koronavírus elleni küzdelemért felelős, szombaton felszólította Izrael népét, hogy készüljön fel a negyedik oltásra. ” Mostantól ez lesz az életünk”- mondta. ” (Normális függőségről beszélünk, az injekciós kábítószer -használókról, a „vakcina” -mániáról.Ez a kijelentés egy vallomás a vereség beismeréséröl …).
    /katohika.gr/

    * Lehet, hogy az orvosok későn nyitották a szájukat,de most a folyó nem forul vissza!
    „Vakcinázott nők vetéltek a terhesség első három hónapjában…”
    press-gr.com

    * ITT A VÉGE..Németországban több mint 23 000 orvos hagyta el az oltási kampányt. A 16 Szövetségi állambol a 11 szeptember 30 -ig bezárja oltóközpontjait.
    – dimpenews.com

    Draghit nevetségessé tették.
    Egy nő támadta meg az olasz Mengele-t, Dragi nagybankárt, Olaszország miniszterelnökét.
    A nő diktátornak nevezi, mivel Draghi a világon elsőként vezette be az egészségügyi dolgozók kísérleti „oltását”.
    Franciaországban, amelyben szintén kötelezővé tették az ultimátum szeptember 15 -én jár le, 200 000 egészségügyi dolgozó oltatlan marad!!
    Ugyanakkor Dr. Ryan Cole figyelmeztet: „Most, most meg kell állítanunk ezt az őrületet!… Az emberiség klinikai vizsgálaton vesz részt. 3. Ez a vakcina betegség.”
    …a tüskefehérje ugyanazokat a betegségeket vezeti be a szervezetbe, mint a Covid 19, a tüske egy toxin! és trombózist, szívizomgyulladást, bénulást stb okoz.

    * Mikis Theodorakis, zeneszerző 96 éves korában elhunyt.

    Mikis Theodorakis mindenféle zenével foglalkozott, és gazdag munkássága három fő időszakra oszlik:
    1937-1960: szimfonikus műveket és kamarazenét írt, a hagyományos nyugat – európai formák szerint,
    1960 – 1980 : kereste a modern görög költészet kapcsolatát népzenével, megalapozva a „művészeti népdalt”, és
    1981 -től visszatért a szimfonikus formákhoz, és az operával foglalkozott.

  10. 8 – Kamionos:
    Én azért oltattam be magam, mert ha megkapom a COVID-ot jó eséllyel életben maradok. Oltás nélkül az esélyem, hogy elvisz 99 %.
    Korábban, más betegségeknél az oltások gyakorlatilag 100 százalékos védettséget adtak, sok esetben egy egész életre. A COVID egészen rendkívüli, ellene az oltás csak részleges védettséget ad, és csak rövid ideig. És pont most hülyültek meg az emberek, hogy SZABADSÁGOT akarunk. Persze, szabad a halál.

  11. 10, Tibor bá’

    A munkahelyem ismét felkészült a következő csúcsra. Tárt karokkal várjuk a súlyos állapotú oltatlanokat a pazarul felszerelt intenzív osztályokra! Feltéve, ha triázson kedvező besorolást (már ma meghal, megmenthető, ráér még) kapnak.
    Igyekezzetek mihamarabb elkapni a ragályt, hogy büszkén eldicsekedjetek vele majd az összeesküvősdi fórumokon.
    //Jobb dolgunk sincs, amúgy, mint az önkéntes oltatlanokkal, éjjel-nappal hetekig bajlódni! //

  12. Re: János
    Mi ez a diszkrimináció?
    Oltott súlyos betegeket már ki is dobjátok az utcára? 😉

  13. 11. János

    legalább lesz itt egy elsö kézböl való forrás arról, hogy milyen az oltatlanok és oltottak aránya. Visszatérünk rá ösz végén.

  14. Nem tom’ összefügg-e kicsit a coviddal – (de biztos, mert jó ürügy), a szálláskiadóknek eztán be kell scannelniük a bejelentkezők igazolványait. Szállodáktól a legkisebb IBM-es szobakiadókig.
    Hát ez azért elég gáz, ha a covidra hivatkozva, már nem szállodázhat az emberfia valami lotyóval, mert levelet kaphat róla az aszzony…. 🙂
    Már nincs messze a test-chip, meg a robbanó nyakörv.
    Vegyetek lakókocsit meg lakóautót, biztos felmegy majd az áruk….

  15. 9 Görög barátunk
    Ennyi jól csengő elmélet után hadd legyen egy új is, amit én alkottam, de semmivel sem reálisabb, vagy bizonyíthatatlanabb, mint az eddigiek.
    Az államoknak kétségtelenül jól jönne, ha a nyugdíjas korosztály, és az egészségügyi rendszert terhelő súlyos krónikus betegek jó része rövid úton elhalálozna, ezzel javítaná a szociális és egészségügyi rendszer helyzetét.
    Viszont politikailag nagyon káros lenne, ha ez kiderülne, hiszen a lakosság ezt keményen megtorolná választások idején, ha szerettei a kormány hibás politikája miatt elhunynának.
    Ezért el kell játszatni azt a színházat, hogy az emberek jelentős százaléka nem hajlandó oltatni magát holmi elbizonytalanító hírek mentén, így biztosítani, hogy kellő számú oltatlan halálos áldozata legyen a járványnak, miközben látszólag a kormányok hivatalosan az oltásokat szorgalmazzák.
    Közben az oltásellenes mozgalmakat ő maga támogatja a háttérből, hogy elbizonytalanítsa az embereket, így megakadályozza, hogy mindenki a védettség magas fokát elérje, de mindezt úgy, hogy ezért ne ő legyen a felelős, hanem a sok oltásellenes…
    Ez esetben ők a hasznos idióták, akiket a háttérből el kell látni áltudományos munícióval….
    Ez is lehet olyan reális feltételezés, mint az általad propagáltak.
    Hogy tetszik?

  16. 15. hubab
    Az emberek alapból hülyék. Nem kell ide oltásellenestámogató, háttérhatalmi háttérpropaganda.
    🙂

  17. 16 Reinkarnatorr

    Sajnos ez így van.
    Én csak bemutattam, hogyan lehet bármilyen nem létező hátsó motívumot költeni az események mögé…
    n/a azt mondaná, csak játszom… 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük