(3583) Terjesztés

Tibor bá’ online

 

A homoszexualitás terjesztése

2021 a 89. év

A magyar neoliberális média megállás nélkül nyomja, hogy a fél világ, de minimum az Európai Unió nekiment Orbánnak. A buzi törvény miatt, mert összemossa a pedofíliát (amit ők is elítélnek) az LGBTQ-val.

Ennél nagyobb szenzáció, de egy sort se írnak róla, hogy nyolc kelet európai ország: Bulgári, Horvátország, Litvánia, Lengyelország, Románia, Szlovákia. Szlovénia és Csehország, nem írták alá azt a levelet, amelyben megtámadják Magyarország új, LGBT ellenes törvényét, ami arról rendelkezik, hogy iskolák olyan anyagot nem használhatnak, ami felfogható a homoszexualitás terjesztőjeként. A Reuters szerint „évek óta nem volt a szervezeten belül ilyen éles személyes összecsapás.”

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

39 gondolat erről: „(3583) Terjesztés

  1. Érdekes, mindegyik volt szocialista ország.
    Mintha lenne ebből fakadóan egy természetes immunitás, ami felismeri az újra csomagolt kommunizmust, ami „neoliberális” név alatt fut.

  2. Szépen elterelték a lényegről, a Kelet Eu.-i kínai nyomulásról, a parlament által már megszavazott, eldöntött területátadásról, 450mrd-os óriáshitelről a figyelmet. Kiváló politikia húzás: megosztott társadalom, elfoglalt média, elterelt EU figyelem, új ellenségkép, mi isszuk meg a levét hosszú távon 🙁 Tibor ba’ is ezzel foglalkozik…

  3. 1,2

    Igen. A két dolog egyébbként nem zárja ki egymást.

    Néha azaz érzésem ,hogy az Unió csak az ürügyet keresi hogy megszabaduljon a kelet-közé európai államoktól. Addig csinálja amíg maguk a fent említett államok kezdeményezik a kiválásukat….az Unió meg majd mossa kezeit ő igazán nem tehet róla . A közös értékek ,migráció . ….Hiába lesz más kormányunk. Nem egy nyugat -barát magyar kormányt hagytak cserben a történelem folyamán. Ezzel lehetőséggel is számolni kell.

  4. 2 – Minato:
    A mindenkori köztémát kell megbeszélni, amit nekem figyelembe kell vennem. Én ellenzem a szajha médiát, nade a másik oldal se angyal.

  5. Hol nyomják ezt a PROPAGANDÁT, mert én ezidáig nem találkoztam vele…

    (Lehet azért, mert nincs tv-m és még az internetem is csak 0,3-0,5 Mbit/sec. sebességgel jön lefelé?)

    Nincs mit sepregetni OTTHON, hogy mindig másokkal kell foglalkozni?

    Bőven volna a heteró családok szennyesét is sarkosan kiteregetni, nemcsak a szivárványosakét, ha már itt tartunk! Meg arról se szól a fáma, hogy az elsődleges TRAUMA a családokban keletkezik…

    2, Minato:
    megint van min csámcsogni, ujjal másra mutogatni. Eddig a migránsok, most a szivárványosok vannak terítéken. Utána majd a fogyatékosok vagy a gyermektelenek következnek?

  6. De jó is így együtt buzizni a maffiózó Bolgárokkal, a magyarverő Románokkal, mega a keresztényfasiszta Lengyelekel.
    Választás előtt, még az abortuszt kellene betiltani, hadd dobálják meg a bugrisok az Andrássin kihívóan, fejkendő nélkül, pláne miniben! flangáló ribiket.
    23′-ban – ha nem az idegenszívűek nyernek – valszeg’ az EU-s kutyafajtákat is betiltják. El fogja vinni a sintér a bernimet meg a snauzeremet 🙁 . Na vehetek megin közép ázsiai juhászt!
    Tibor Bá’!
    Asszem Te is bukod a kutyáidat, mert hogy azok meg Tibetiek…….

  7. 5.
    „Nincs mit sepregetni OTTHON, hogy mindig másokkal kell foglalkozni?”

    Itt most éppen Mo.-val foglalkozik az egész EU médiája (csupán egy törvény miatt).
    Egy olyan törvény miatt, mellyel szerintük Magyarország súlyosan megsérti a négy alapszabadság szent elveit (áruk, szolgáltatások, tőke, munkaerő szabad áramlását) elsősorban a tőke szabad áramlását, mert korlátozza a nagy média vállalkozásokat abban, hogy olyan média termékeket terjesszenek Magyarországon szabadon 18 év alattiak részére, amelyek a homo- és transzszexualitást képviselik.
    Magyarán mi elvesszük a nagy média guruknak azt a jogát, hogy kisgyermekeinket aberrálják szabadon ? És ez komoly uniós jogot sért ?
    Hasonló indokkal a pornót sem tiltják, az interneten hozzá is férhet azonnal egy kiskorú sajnos.

  8. Milyen szerencse,hogy a mi gyerekkori mesekonyveinkben nem voltak melegek, ha igy lett volna az itt kommentelok nem elhanyagolhato reszet biztos melegge valtoztatta volna ha azt lapozgatja 🙂

  9. 6: Szóval szerinted Dobrev maffiózó? Most már legalább tudjuk a pártállásod.
    Amit meg a lengyelekről írtál, minimum jössz érte itt egy nyilvános bocsánatkéréssel!

    Amúgy 23-ban milyen választást vársz? És mi a bajod a kutyákkal? Mondd, iszol te rendesen?

  10. 8. klatuu
    A kocsiban – mint ma reggel is – angol nyelvű hangos mesekönyveket hallgat a hétéves fiúgyerekünk. A következő mese a ” boy in a dress” – asszem jólemlékszem – című mese lett volna, amit a gyerek úgy fordított, hogy : fiú szoknyában – mire az asszony: „Na ez még korai!” és ugrottunk a következőre, aminek a címe: World worst dentist.
    Hát kb. ennyi a nemgyereknek való tartalmat ignorálni.
    Akkor minek is ez az „elakezekkel a gyerekeinktől” cirkusz?????
    Bezzeg a szoknyás ferdefasziknak ellenőrizetlenül odaadja a gyermekét a sok birka!!!!

  11. És még milyen szerencse, hogy pontosan tudjuk, hogy hogyan és milyen mértékben befolyásoljuk gyermekeink életét mesékkel és egyebekkel.
    Miután köztudott, hogy a szexuális orientáció dns-től függetlenül befolyásolható, érdemes elgondolkodni, hogy mit mondunk, mesélünk egy 3, egy7 és egy 15 éves gyereknek.

    Mikor és hogyan kapcsolódik be az öntudatlan mintakövetésbe a gyerek saját értelme?!

    Maga a gyermek döntéshozó értelme is a behatások függvényében képes dolgozni a bejövő információkkal. Az itt kommentelők nagy többségénél is könnyen megmondható értelmi képességeik determináltsági szintje.
    A jó hír, hogy-mivel önfejlesztőek vagyunk- lehet még olvasni ezt-azt és lehetőségeinkhez képest( a bizonyos korlátaink, determináltságunk) ellenére magunkba olvasztani azt. Így növelve látásmódunkat és koherens világnézetünket.
    Talán akkor nem az enyje-benyje kategóriákban gondolkodnánk.

    Egy ilyen összetett társadalmi kérdést mint a pedofília vagy prostitució ilyen alacsony szinten nem lehet megtárgyalni, mint ahogy a kormány teszi.
    Ennek ellenére legalább tesz vmit. Igaz azon a szinten amivel legalább is a hülye választókat meg tudja szólítani.
    Buzi , nem buzi?!
    Fenomenális. Jó sok helyeslés, pár százaléknyi szavazó. Százalékban kevesebb ellenállás, mivel kevesebb a buzi és a liberális.
    Persze ettől még a kormány nem lesz jobb, de legalább nem az idióta másik oldal jön(az még rosszabb lenne, ha ezt egyáltalán lehet fokozni).

    Párom szociális munkás, állami családsegítőnél dolgozik.
    Olyanokat mesél, hogy a szám tátva marad.

    Ahogy előttem-azt hiszem László- már mondták a prostitúció(a pedofil is)a mélyszegénységből fakad a kínálati oldalon. Ez a szó, hogy mélyszegénység már sokat elmond. A többi érzelmi zűrzavar ami a prostivá válásban, vagy 10 évesek megkívánásában stb.
    csúcsosodik ki szintén olyan komplex problémahalmaz, hogy az összefüggésrendszer minimális ismerete nélkül erről beszélgetni teljesen felesleges.
    A keresleti oldal(ld.pedofil, buziparádé, kurvákra vadászó, pornófüggő stb.) pszichikai eltorzult mívolta szintén nem 2 perces megfejtés.

    Erre at EU játsza az értetlen szende szűzet, aki csak jót akar.
    És a csúnya bácsi üldözi a szabadságot.
    Hát a f@szomat!

    A sok tökelütött meg éljenezve beáll a kijelölt helyére érzelmi és értelmi retardságától függően, eljátszva szerepét. Szabadsága látszólagos, mert kinyithatja a száját. Úgyse mond semmit és ezt tudják jól, tehát hadd beszéljen azon keretek között amiket mi kijelöltünk. Legalább nem ér rá gondolkodni, mert a csámcsogásra figyel.

    Mindeközben az értelmetlen bohózat a szemünk előtt pereg és már sajnálkozni sincs erőnk. Rágjuk az elénk vetett gumicsontot.

  12. R2D2
    Sajnos nem értetted MÉLYIRÓNIÁMAT!
    Mi a pártállásom szerinted?
    Hogy jön ide Dobrev? A nagypapa, vagy a lánya?
    Úgy tudom, a lengyel klerikálfasiszták betiltották az abortuszt, akkor is, ha a születendő gyerek károsodott, életképtelen, vagy a esetleg a saját nagypapájától van.
    Ha nincs így, akkor elnézést kérek. De ha így van, akkor nem.
    Kérlek olvass figyelmesebben. Nem ÁLTALÁBAN a lengyelekről írtam, hanem a lengyel KLERIKÁLFASISZTÁKRÓL.
    NÉHÁNY lengyel pap szegény Harry Pottert égetette. Na, ez meg aztán!…. Tiszta Goebbels! Az meg kicsit tán fasiszta volt.
    Nem várok 23′ ban válsztást. Tényleg olvass figyelmesebben.
    Meg ezek a kutyák is. 🙂

  13. Pontosítás.
    ” Maga a gyermek döntéshozó értelme is a behatások függvényében képes dolgozni a bejövő információkkal. ”

    helyett

    Maga a gyermek döntéshozó értelme is a előzetes behatások függvényében képes dolgozni az újonnan bejövő információkkal.

    Tehát kutyából nem lesz szalonna, nehéz okosan látni, ha hülyének neveltek.

  14. 14. Tibor bá’
    Ezzel azért vitatkoznék.

  15. Tibor bá’

    Kb.10,-15 éves hír. Találtak az őserdőben egy kisfiút, egy modernkori mauglit. Állatok között élt.
    Még felegyenesedni sem tudott.

    Egyébként véleményem szerint van igazság abban is amit te mondasz, de az már a finomhangolás része az értelmi fejlődésnek.
    A nagy többségünk ettől messze van.

  16. Mi számít a homoszexualitás népszerűsítésének és terjesztésének?

    Ha egy sorozatba beraknak két meleg fiút az már népszerűsítés?
    A Prájd a buzik népszerűsítése? Betiltják?

  17. 7:
    Ha gonosz karakterek, akkor mehet. De csak ha tényleg nagyon ellenszenves szociopaták. És lehetőleg a buziságuknak(sic) szerepe kell legyen a bukásukban.

  18. 17: Curix:
    „Ha egy sorozatba beraknak két meleg fiút az már népszerűsítés?”
    – Nálam ez egyszerűen ízléstelenség. Valójában a ma futó hazai sorozatok melegek nélkül is mind kimerítik ezt a kategóriát. Egyébként nehéz kérdés, mert pl., ha egy komolyabb film a homoszexualitás paradigmáival foglalkozna, egyáltalán nem találnék rajta kivetnivalót. Viszont, amikor csak azért is minden amerikai filmbe bekerül egy -egy meleg jelenet, s annak részleteivel is humorosan vagy prömier plánban kitárulkoznak, azt már népszerűsítésnek és károsnak találom (ugyanaz a probléma, mint a fekete szereplőkkel, átesnek a ló túloldalára).

    „A Prájd a buzik népszerűsítése? Betiltják?”
    – Ez az ő bulijuk, nem tiltanám. Semmi közöm hozzá. Nem zavarnak a rapkoncertek sem, pedig a rockot jobban szeretem… Mondjuk a helyszín választása alapján itt is el lehet menni abba az irányba, hogy már inkább a népszerűsítés és a normális emberek hergelése érződjön célnak. Nem mindegy, hogy azt látom, a melegek is szórakozhatnak megvetés és megtorlás nélkül, vagy azt, hogy az arcomba köpködnek szándékosan!

    „Mi számít a homoszexualitás népszerűsítésének és terjesztésének?”
    – Minden tevékenység és az azokat bemutató médiák, amelyek a homoszexualitást normalitásnak próbálják beállítani. Az LMBTQ mozgalmak kifejezetten ilyenek… Tetten érhető a szándékosság.

    Egy gyerek mindig azt fogja normálisnak elfogadni, amit a körülötte lévő társadalom is normalitásként elfogad. Ebben benne van a családja, az iskolai közössége, a különféle médiák és a kortársak által sugallt képek és képzetek is. Amennyiben túl nagy teret engedünk a másság elfogadásának, könnyen egy olyan világot alakíthatunk ki magunk körül, ami nem volt eredetileg célunk. Ebből aztán identitás válság alakul ki, majd társadalmi válság és teljes cselekvőképtelenség lesz az eredmény.

    Egyébként kegyetlen nehéz kérdés ez! Elsősorban azért, mert mi heteroszexuálisok nem voltunk homoszexuálisok, és fogalmunk sincs arról, hogy miként lehet ezt egyáltalán megélni. Mindenféle, -mondjuk úgy, elérhető bemutató anyagok ellenére-, fogalmunk sincs a homoszexuális emberek valós életéről és tevékenységéről. A problémahalmaz összemosva jelenik meg, s ebből a kotyvalékból csak két választási lehetőség marad, azonosulni, vagy elpusztítani. S valóban, ha az emberi oldal kerülne előtérbe és nem a jogok, a lehetőségek és a természet megerőszakolása, már rég túljuthattunk volna társadalmilag ezen a témán (is). A jelenlegi helyzet az, hogy egyfelől divat születik, ami kifejezetten káros, de hamar lecseng, mondhatnám szóra sem érdemes, jópáran keményen pofára esnek majd és magától megoldódik. Másfelől egy szükséges társadalmi fejlődés előszele is, ahogyan az USA-ban a rabszolgának behurcolt feketék elfogadása végigment (de ezt nem a jelenlegi térdeléses marhaságra értem), hiszen hogyan akarhatnánk idegen civilizációk képviselőivel találkozni, ha még egy buzi esetében is kiveretnek a biztosítékok? S megvan annak lehetősége is, hogy a dolog visszájára fordul, s a civilizáció összeomlásakor minden különbözőség ismételten ok lesz annak elpusztítására.

    Szóval én támogatok minden törekvést, ami arról szól, hogy azért mert valaki bevallja, hogy buzi, ne kelljen megtorlástól tartania, s ettől függetlenül teljes életet élhessen a saját keretei között, de elítélek mindent, ami ezt a természetellenes viselkedésformát normálisnak próbálja beállítani, ill. megpróbálja azonosulás szintjén elfogadtatni. Az a baj, hogy jelenleg a valós homoszexualitáson kívül (ami nem szerezhető meg iskolai felvilágosító órán), létezik egy divat is, ami a pearcingek és a tetoválások után az ember különc életvitelét is bevenné, s ebben viszont tilos társadalmilag teret engedni, hiszen elég aberráció van már, amiből a mindössze különcségre vágyó fiatalok választhatnak! A múltkor Tiborbá által bemutatott statisztikák is ezt támasztják alá, hiszen elképzelhetetlen, hogy hirtelen négy-ötszörösére ugrott volna a homoszexuális irányultságúak száma, ellenben a népszerűsítés miatti divatnak megfelelően, s generációsan is tetten érhető felfutást mindez jól megmagyarázza. Mondhatnám, a buzik, melegek, leszbikusok, stb. közösségének sem tesz az jót, ha álmeleg egyedek flangálnak majd a porondon, s bár ez gondolom hosszabb távon könnyen kiszűrhető, egy ilyen divatból sem egyén, sem társadalom, sem a másságban élő közösségek nem profitálnak. A profit, ami összejön, mindig ugyanazoknál csapódik le, s legyünk heterók vagy homokosok, biztosan nem mi eszünk belőle!

  19. 19 – Horváth Csongor:
    Kiegyernsúlyozott nézeteddel nem lehet vitatkozni. magam egyet értek vele.

  20. és ha az LMTQI emberek egy része vallásos, akkor mi a helyzet?
    Akkor a (fundamentalista) keresztény felsőbbrendűség megmagyarázza, hogy degeneráltak?
    Azt nem magyarázza, hogy minden ember szexualitása egyedi?
    A nagy erős keresztény isten milyen nemű? Nem kekeckedésből kérdezem…

    16, Balázs:

    egyetértek, azt hiszik az emberek, hogy az eltérő szexuális orientáció az egy mesekönyvtől is kialalkulhat…mintha az ún. heteró családokban minden a legnagyobb rendben lenne. Legalábbis úgy látszik!!!

  21. A közfelháborodás ellenére idén mégis megszerveznék a pécsi Pride-ot
    Tavaly a „világban történő helyzetre reagálva” úgy döntöttek a szervezők, hogy nem rendezik meg a pécsi homoszexuális felvonulást. A közfelháborodás dacára azonban nem adták fel tervüket, olyannyira, hogy most bejelentették, szeptember 18-án parádéznak Pécsett – írja a Pécsi Újság.hu.
    https://www.bama.hu/kozelet/helyi-kozelet/a-kozfelhaborodas-ellenere-iden-megis-megszerveznek-a-pecsi-pride-ot-3901427/

    Na szeptember 18-án nem megyek be a belvárosba!! 😉 🙂 Lehet, ha látom őket, 54 évesen buzi leszek? 😀 Ezidáig kemény hetero vagyok, inkább nem kockáztatok. 😀

  22. nekem az a furcsa csupán, hogy mindenki a jogokról beszél, és a jogokra hivatkozik.
    Senkit nem láttam panaszkodni a kötelességek hiánya miatt.

    A jog kötelesség ill. kötelezettség nélkül értelmezhetetlen, és értelmetlen fogalom csupán.

  23. 21. János
    A probléma nem vallási hanem szellemi eredetű. Nemhogy egy meleg de még egy hetero sem találja meg az identitását a biológiájában bárhogy is próbálkozik. Ezért is töredezett szét a mozgalom sokféle LMBTQQIAAP identitásra, de még lesznek továbbiak is.
    Fiatalok ezrei kutatják őrülten kik is ők valójában, csak rossz helyen. Dollár ezreket költenek arra, hogy szétszabassák testüket, ivarszerveiket, de továbbra is frusztráltak lesznek, mert a testiség kultusza soha senkinek nem adott megfelelő kielégítettséget, csak kiéhezettebbé tett, ezért is szaladgál egyre több műnő és műférfi nemi protézisekkel megtűzdelve hirdetve egy fals boldogságot, ami valójában csak multiknak jó, akik hatalmas profitot zsebelnek be, vagy rosszabb esetben egy életre adósaikká teszik ezeket a szerencsétleneket.
    De visszatérve a kezdeti gondolatmenethez, évezredek szellemi kincsét, bölcsességét takarja el a mai fogyasztói világ . Erről itt senki nem beszél, csak vitatkozunk degenerált filmekről, sorozatokról, melyeket futószalagon gyártanak a bamba hülye tömegembernek.

  24. 24. László
    „évezredek szellemi kincsét, bölcsességét takarja el a mai fogyasztói világ ”
    Milyen kincsét, ne már!…..
    A múltban ugyanúgy prütyköltek – akik MEGTEHETTÉK, akiknek hatalmukban állt. férfit, gyereket… kecskét, birkát. Az igényeket kielégítőtőket ugyanúgy megfizették, mint most a multikat.
    Most csak annyi van, hogy a jólét miatt, már a proli is megengedheti magának a NYILVÁNOS „útkeresést”, a modern stricik pedig kiszolgálját őket.
    Persze mert régen olyan jóerkölcsös volt a nép, meg bölcs…. na persze…

  25. 24, László:

    *A probléma nem vallási hanem szellemi eredetű. (…) évezredek szellemi kincsét, bölcsességét takarja el a mai fogyasztói világ*
    Nem értem, megvilágítanád?

    Azért, belegondoltál már abba, hogy a *coming out* mennyire veszélyes vállalkozás számukra, hogy már a megbélyegzésük miatt átélt lelki szörnyűségekről ne is beszéljünk…nem tudom az számít, hogy vajon ők is emberek?

    25, Reinkarnátorr:
    cimboráim szerint az afgán személyek borzalmasan traumatizáltak, különösen a kislányok és a serdülő nők… Rettentő kegyetlenek, vadak és primítivek az ottani férfiegyedek egy része. Erre még rátesz a talibánok kegyetlenkedése is.
    Állatokkal való szex mindennapos.

    Fúú, mi lesz ott az idén szeptemberben, ha az utolsó hivatalos helyőrség is kivonul onnan?
    Megindul a maradék pár tízezer afgán értelmiség (tanítók, orvosok, műszakiak ) migrációja is Európa felé. Lesznek közöttük vajon szivárványos emberek is?
    Befogadjuk őket?
    Aztán majd az afgán lakosság hova is menekül a Daesh kegyetlenkedése elől ??

  26. 17: A 2021. évi LXXIX. törvényt megnézve az a forma került be több helyre is, hogy tilos az, ami „a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg„.
    Így az előző beírásom storno. 18 év alattiak még gonosz homokost se szabad hogy lássanak, nem csak népszerűsíteni, megjeleníteni se szabad.
    A homoszexualitást a pornográfiával egy szintre helyezték. Ha a két meleg fiú szerelmesen megfogja egymás kezét és egymás szemébe néz, az a törvény felfogásában a gyerekek fejlődését úgy torzítja, mintha egy hetero pornójelenet lenne ugyanott bevágva.

    „(3) A A családok védelméről szóló 2011. évi CCXI. törvény a következő 5/A. §-sal egészül ki:
    „5/A. § E törvényben foglalt célok és a gyermekek védelme érdekében tilos tizennyolc éven aluliak számára pornográf, valamint olyan tartalmat elérhetővé tenni, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg.””

    Vajon pl a NatGeo „Mindent a szaporodásért! – Nemváltoztató halak” c. cikkét is tilos ezek alapján tizennyolc éven aluliak számára elérhetővé tenni? A törvényben nincs szó arról, hogy csak emberek nemváltoztatására vonatkozna…
    Az itt következőket kérem csak 18 év felettiek olvassák el!:
    „A kékfejű ajakoshalnál nemcsak későn alakul ki a nem, hanem még felnőtt korban is módosíthatják azt. A nem változásával a külső megjelenés és a viselkedés is átalakul.”
    Skandallum!
    „Jellemző ez a tulajdonság a bohóchalra (, Amphiprion ocellaris) is, amelyet a nagyközönség a Némó nyomában című hollywoodi rajzfilm főhőseként ismerhet leginkább. Az ivadék kezdetben mindig hím, majd később – ha a helyzet szükségessé teszi – nősténnyé alakul. Ha egy páron belül a nőstény elpusztul, a hím nősténnyé alakul, és hím párt keres magának; így nem kell messzire mennie a párválasztáshoz, hiszen hímet könnyebben talál, mint nőstényt.”
    Némó, mostantól csak 18 karikával mehet, hiszen nyilvánvaló bújtatott LMBTQWERTZUIOP propaganda, hogy épp nemváltásra képes halról szól a mese.

    A törvény hatályba lépésétől kezdve feljelenthető-e bármely történelmi oldal, ami pl a thébai szent seregről szól, ha 18 éven aluliak számára is elérhető?

    A 18 éven aluliak elől ki kell-e szűrni a MEK-ben Kazinczy levelezését, amiben Szemere Pál így írt neki Berzsenyiről: „Csókot kell tőle kapnom, törik-szakad! S midőn társaim, Vitkovics és Horvát már az utcán voltak, megöleltem Berzsenyit, s ajkaink öszveforradtak. Csókkal ereszté el az utánam jött Kölcseyt is.”

    El kell-e rejteni a fiatalok elől a Szájer József lemondásához vezető eseményekről szóló híreket, vagy épp azt ha valamely közszereplő önként coming out-ol, hiszen 18 év alattiaknak a homoszexualitás nem jeleníthető meg?

    21: „A nagy erős keresztény isten milyen nemű?”
    Milyen nemű szerinted az Atya? A Fiú? És a Szentlélek, aki teherbe ejti Máriát?

  27. János
    „Nem értem, megvilágítanád?”
    A fogyasztói világban a dolgozó egyszerre fut a pénze és a vágya után, ezért semmi szellemire nem jut ideje. Ezt hívják mókuskeréknek. Ha nem érted az a te bajod.
    A *coming out* már nem veszélyes vállalkozás. Ez a tömegember világa, ahol mindenki félrenéz ha bármi megütközőt lát. Végigmehetsz Pesten a belvárosban akár meztelenül, a kutya sem foglalkozik veled. Ne izgulj, az embereknek idejük sincs már bármin felháborodni, csak beletörődni 🙂
    Aki normális, elhagyja ezt, kivonul vidékre, tanyára stb., ahol még egy egyszerű fizikai munka is felüdítőbb a természetben egyedül, mint stresszelni Pesten egy szar munkahelyen.

  28. Ebben a kérdésben most útkeresés zajlik…
    Ugyanígy működik a genetikai kísérletek, vagy az AI terén is.
    Az útkeresés közben ki kell húzni a vörös vonalat. Ez történt meg most Magyarországon.
    S mivel mindenhol, mindenkinek, sőt időben is változóan máshová esik ez a vonal, nagyon nehéz konszenzusra jutni. Az természetes, hogy országonként, a kulturális többségnek megfelelően (bármit is értsünk pontosan ez alatt) más lesz a többségi megítélés és a vonal, amelynek átlépését nem engedik (még) meg. Magyarországon pluszban annyi történt, hogy a Fidesz (ill. Orbán) által megszokott erőből politizálás érvényesült, előkészítetlenül, társadalmi párbeszédet nélkülözően, visszamenőleges hatállyal, szakértők bevonását is mellőzően, talán vmelyik. baráti közvéleménykutató eredményei alapján. Most mit vagytok emiatt úgy oda?! 🙂

  29. 19

    „Mindenféle, -mondjuk úgy, elérhető bemutató anyagok ellenére-, fogalmunk sincs a homoszexuális emberek valós életéről és tevékenységéről.”

    Csongor

    ez legalább egy őszinte vallomás.
    Viszont véleménye mindenkinek van róla teljesen függetlenül attol, hogy nem értenek hozzá.

    Az engem ismerö homofób emberek eléggé kényelmetlenül érzik magukat, mikor megtudják, hogy meleg vagyok.
    Súlyos kognitiv disszonancia lép fel. Nem passzol össze a hiedelem és a valóság.

    Hogy Orbán törvénye jó vagy rossz azt én nem akarom megítélni.
    De hogy status quo-t teremt az biztos. Ezzel a mentalitással és viselkedéssel még további 1000 év mulva is a balkáni mocsarat tapossuk.
    Ez ugyan az mint Trianon. Fenntartjuk a fájdalmat, mert az nekünk jó.
    Mazochista nemzet vagyunk és fejlödésre alkalmatlanok.

    Ezt a törvényt olyan valaki alkotta akinek erröl fogalma sincs.
    Egy normális országban az ilyen törvények szakamai alapon születnek.
    Nálunk politikai alapon.

    Ez a törvény igyekszik elrejteni egy olyan dolgot, ami létezik. Ez az emberi létezésben nem fejlödés, hanem visszalépés.
    Összemosni teljesen különbözö fogalmakat szintén vissziafejlődés.
    Aki ezeket üdvözli az nem hajlando előre menni, az status quo-t akar.
    Ha csak ilyen emberek léteznének még mindig barlangban laknánk.

  30. 32: Curix:
    Simán elképzelhetőnek tartom, hogy ezt a törvényt épp egy sorstársad alkotta meg!
    A Fideszben így működnek a dolgok… Az más kérdés, hogy mire számíthat majd, ha róla is kiderül az igazság, ahogyan korábban Szájer Józseffel is megesett.
    Ez az egész egy Nagycirkusz. Lehet, hogy a baloldalon bohócok vannak, de ennek a nemzeti nagycirkusznak a főigazgatóját bizony Orbán Viktornak hívják. S a Fidesz pártrendszerében csak a teljesítményt nézik, amíg a futó elképzelésekhez jól asszisztálsz, akár buzi is lehetsz. Csak ki ne derüljön!
    Én nagyjából így képzelem el az ehhez adott politikai hátteret. A nagyfőnök kitalál valamit, s ki tud a legjobban asszisztálni hozzá? Naná, hogy aki érintett! Ugyanígy írta meg az élet a bűnözői köröket megregulázni tudó belügyminiszter sztoriját, vagy legutóbb az egészségügy átalakítását és a járványkezelést. „Oszd meg és uralkodj, az élet minden dimenziójában!” Szomorú orbáni elvrendszer ez, de sztem. tényleg ez lehet mögötte az igazság, s az ébredés, hogy mit tett, aki közreműködött, már elkésett lesz, s késő bánat…

  31. Soros-szervezetek irányítják a pedofiltörvény elleni támadásokat
    ORIGO.HU
    A Soros György bevándorláspárti spekuláns által finanszírozott álcivil szervezetek indítottak nemzetközi lejáratókampányt Magyarország ellen a pedofilellenes és gyerekvédelmi törvény miatt – ez derül ki, ha végigvesszük a tiltakozó szervezetek listáját, amelyek Brüsszelben is erőteljes lobbitevékenységet folytatnak. Pontosan ugyanazokról a szervezetekről van szó, amelyek Magyarországot az illegális migráció elutasítása miatt támadták. Vagyis az Amnesty Internationalről, a Civil Liberties Union for Europe-ról, a TASZ-ról, a Human Rights Watchról és persze a Magyar Helsinki Bizottságról. Nem véletlen, hogy ezen szervezetek magyarellenes hazugságkampányát a „Soros karmesterének” nevezett Gerald Knaus vezényli, aki korábban a migráció kapcsán támadta hazánkat. A háttérben pedig nemcsak Soros György jelenik meg, hanem a Soros-birodalom örököse, Alex Soros is – olvasható az Origón.

    https://magyarnemzet.hu/kulfold/soros-szervezetek-iranyitjak-a-pedofilellenes-torveny-elleni-tamadasokat-10007576/

  32. Curix!

    Egy régebbi posztban neked sem volt jó véleményed a prájdról, és még a gendert is leszóltad.
    Egyébként Orbán jelentette ki, hogy mind a szivárvány zászló mind vele azonosuló emberek hozzátartoznak Budapest utcaképéhez.
    Szerintem ezen már túl vagyunk, megszoktuk. A jelenlegi törvény pedig simán kijátszható, korhatárosak lesznek a filmek, de a 10 év feletti kamaszoknál ennek semmi jelentősége nem lesz.

    Orbán megbukik jövőre. Miben fog változni a mocsár ? A színében ? A bal oldal 8 évig abból fog élni, hogy Orbán mindent ellopott, Bokros Lajoson már üzent, hogy a mindent lenyúlás miatt a rezsicsökkentés megszüntetése, közműdíj emelés, totális nyugat felé orientáció és privatizáció várható.

    „két választási lehetőség marad, azonosulni, vagy elpusztítani.” (Csongor) Én heteroként sosem szerettem a szélsőségeket, furcsa, hogy ennyire kiélezetten jelenik meg ez a téma. Vagy valakik tudatosan így akarják. Szobrokat döntögetni, az egyszerű embereket térdepeltetni tényleg szélsőség. De hogy jön ide az azonosulás szó, talán fogyatékosság, ha egy hetero férfi szellemisége nem identifikálja magát a szexualitásával ?

  33. „A jelenlegi törvény pedig simán kijátszható”

    Itt a baj László.
    Ez a kijelentésed a lényeg, és ez fogja biztosítani számunkra a további mocsárban dagonyászást.
    Pontosan ez a mentalitatás betonozza be a jelenlegi helyzetet.

    Egyébként én nagyon bízom benne, hogy Orbán jövőre megnyeri a választást.

  34. Re:35
    „Bokros Lajoson már üzent, hogy a mindent lenyúlás miatt a rezsicsökkentés megszüntetése, közműdíj emelés, totális nyugat felé orientáció és privatizáció várható. ”
    Ő már csak tudja szabadkőműves páholyvezetőként…
    Magyar szabadkőművesség amúgy is unikum a saját nevében, mert a java részük saját országuk ellen dolgozik, szemben más országok páholyaival, akik maximálisan az országuk érdekeit nézik(pl románok).
    Másik ilyen díszpinty Pálinkás, még a nevükben sem titkolják merre húznak: Új Világ (Rend) Néppárt 🙂

  35. „LMBTQQIAAP”
    Már a Pánszexualitás is elfogadott lesz?
    Mindent ami mozog?

  36. Re:38
    Dániába volt egy kellően elhallgatott balhé, ahol egy állatkert lakói „kényeztették” a vendégeket jó pénzért. 🙂
    Ez nettó Sodoma és Gomora, tudjuk mi lett a történet vége…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük