(3549) A kérdés

Tibor bá’ online

 

A kérdés az, van-e a hülyeségnek felső határa

2021 a 89. év

Nyilvánvalóan nincs, és erre már itt a hozzászólók között is volt példa. Két napja ezt találtam:

The madness of radical trans activism: Shops sell knitted penises for girls of 3 to wear in their pants so they can look like boys.

Vagyis: A radikális transzneműség – üzletben lehet kapni kötött péniszeket 3 éves kislányok részére, hogy berakják a bugyijukba azt a látszatot keltve, hogy kisfiúk.

Gondolom a szülők várnak néhány évet és boldogan átoperáltatják lányukat fiúvá. Csoda, ha nekem Szodoma és Gomora jut az eszembe?

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

17 gondolat erről: „(3549) A kérdés

  1. „Hatalmas az Istennek az állatkertje, kerítése meg le taposva!
    Nékem meg ez a régi mondás ugrik be ilyenkor. 😀

  2. Költői kerdés:
    Mi lett a sorsa Szodomának és Gomorának?

  3. 3 – dajtás:
    Lót két lánya és felesége kivételével minden nő átoperáltatta magát férfivé, Lót felesége sobálvánnyá vált. Ezért Lót kénytelen volt saját lányaival közösülni. 😀

  4. Itt az a kérdés, hogy a modernkori Szodoma és Gomora mikor fog elpusztulni?

  5. Re:5
    Még kicsit felgyorsítják a bolondok hajóját, de hamarosan vége, és akkor nagyon nagy kopp lesz belőle.

  6. Tibor bá
    Az a régi világ még sokkal normálisabb volt. Szodomát és Gomorrát mindenki lenézte és megvetette akkoriban, ők voltak az ókori világ kivetettjei.Manapság az egész világ egy elmeintézet, ahol az ápoltak kerekedtek felül a személyzeten és ők vezetik az intézetet.
    Nagyon régen láttam egy filmvigjátékot erről, betegre röhögtem magam.Ki gondolta, hogy valóra válik?

  7. Az is kérdés,hogy melyik világrészről,melyik országokból indul ki ez a fajta viselkedés,gondolkodás vagy bőven nevezhetném őrületnek,vagy talán betegség a legjobb elnevezés.A tudomány itt is jó pár lépéssel maradt le,hiszen a szociológusok napjainkban még csak nem is foglalkoznak ezzel a gomba módra terjeszkedő szabadságtudattal.Mikor lesz képes a jó harcba szállni a rosszal?Talán valamikor,de addig biztosan lefelé megyünk.
    Az is a nagy kérdések közé tartozik,hogy miért ragadósabb az őrület,a kificamodás , a normálisnál ?? Miért akarunk annyira nyugatiakká válni,miért nem jó a keleti,vagy inkább a közép európai gondolkodás.Tudom jól,hogy keletről is hozott a szél bőven rosszat:mondjunk egyet- a pálinkát-,de ennél még rosszabb lehet a Tibor bá által feltett probléma elhatalmasodása.

  8. sandor55
    „Az is kérdés,hogy melyik világrészről,melyik országokból indul ki ez a fajta viselkedés,gondolkodás vagy bőven nevezhetném őrületnek,vagy talán betegség a legjobb elnevezés”
    Egyértelmű, hogy az Usá-ból. A modern kor szodomája és gomorája LA és SF. Ez a két város terjeszti ezt a betegséget, de annyira romlottak, hogy még a pokolnak sem kellenek,mert már rég elpusztultak volna.
    6. Dajtás
    Mire vége lesz ennek az örületnek, szerintem már rég késő lesz az emberiségnek.

  9. Michelle Foucault: A bolondság (az őrület) története

    „Olyan társadalomban, mint a miénk, jól ismerjük a kizáró eljárásokat. A legszembetűnőbb, legközismertebb a tilalom. Tudjuk jól, hogy nincs jogunk mindent kimondani, nem lehet bármiről beszélni, végül pedig nem mindenki beszélhet bármiről. (…) A történelem szüntelenül arra oktat minket, hogy a diskurzus nemcsak egyszerűen tolmácsolja a küzdelmet és az uralmi rendszereket, hanem érte folyik a harc, általa dúl a küzdelem; tehát a diskurzus az a hatalom, amelyet az emberek igyekeznek megkaparintani.”
    „A normalizáló hatalom a társadalmi élet minden terét egyneművé alakítja, és előírásokat kényszerít rá. Így a felügyelettel egyetemben a normalizálás is a hatalom fontos eszközévé vált. A büntetés egyfajta hatalomgyakorlásként értelmezendő, ahol a hatalom körülövezi a megjavításra, megnevelésre ítélt egyént, a kiszolgáltatott alanyt, akinek meg kell hajolnia a hatalom összes formája előtt. Ellenállnia hasztalan, a fennálló hatalom feletti kritika által pedig saját létét veszélyezteti.”

    https://ofi.oh.gov.hu/tudastar/michel-foucault

  10. Re:12
    „Vicces” olvasni ezt egy pedofil szexuális ragadozótól…

  11. Kifejezetten nehezményezem, hogy az Isten nem pusztítja el ezeket a legaljasabb bűnöket Szodomához és Gomorrához hasonlóan, még csírájában. Mire vár, hogy az egész világot elnyelje?

  12. 14. Ábel
    teljes mértékben együtt érzek veled, de egyetértek Tibor bá-val, nincs isten, mert ha lenne akkor a modernkori Szodoma és Gomora, ami terjeszti ezt a betegséget, már rég elpusztult volna. De ezek még a pokolnak sem kellenek.

  13. Én meg azt hittem a képre pillantva, hogy eszkimó alsó viselet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük