(3478) AstraZeneca

Tibor bá’ fordítása online

 

A Dél Koreai kormány kivizsgál hét olyan halálesetet, ami az AstraZeneca oltása után következett be

2021 a 89. év

Dél Korea a régen várt COVID-19 védőoltást befejezte az AstraZeneca vakcinával, ami több ezer esetben okozott kellemetlen mellékhatást, beleértve 7 halálos esetet is.

Koreai Betegség és Járványügyi Ügynökség vizsgálja ki az eseteket. Kábé 300.000 embert oltottak be az első hét alatt, ami az ország lakosságának 0,6 százaléka. Az oltást követően 2800 mellékhatást észleltek, de ezek közül mindössze 24 volt komoly, beleértve a hét halált is. Mind a 24 eset az AstraZeneca oltás után következett be, ami Dél Koreában az első jóváhagyott védőoltás volt.

Szöulnak több millió Pfizer-BioNTech vakcinára van szerződése, de ezek tömeges szállítása csak áprilisban fog elkezdődni. Eddig 5000 Pfizer-BioNTech vakcinát adtak be, de egyetlen egy mellékhatást se észleltek.

Oltásalkalmazásba az ország lassan fogott bele, mert a hivatalos szervek úgy gondolják, hogy az eddigi sikerek lehetővé tették gyorsaság helyett a biztonságra való törekvést.

Az 52 milliós országnak 92.000 fertőzöttje van, és csak 1632 halálos áldozata a múlt szombatig. Összehasonlításként az Egyesült Királyság népessége kábé 67 millió, amiben 4,2 millió fertőzött van és 124.000 halottnál tartanak.

Meg kell jegyezni, hogy Dél Koreában az elmúlt ősz folyamán kialakult egy oltásfóbia, amikor nyolcvanhárman meghaltak közvetlenül az influenzaoltás után. Igaz a fent idézett ügynökség szerint nem volt bizonyítható, hogy az elhalálozás a védőoltásnak volt köszönhető.

Csatolmány: Tegnap jelentették, hogy a dél koreai halál esetek nem az oltás következményei voltak.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

32 gondolat erről: „(3478) AstraZeneca

  1. Lehet engem köpködni, de ha köze lenne az oltásoknak a halálokhoz, akkor is pontosan ez a közlemény lenne kiadva…
    Gond az, hogy hogy a média offenzíva miatt minden „más” infót elnyomnak, és nem lehet objektíven látni.

    Jöhet a szokásos mantra, majd pár hónap múlva meglátjuk, mi az igazság(addigra elfelejtik mit hazudtak, és lebuknak, vagy nem történt semmi különös, valóban nem volt köze hozzá)

  2. 1 – dajtás:
    Tegyük fel, hogy mind a 7 halálért az oltás a felelős. 300.000 ember életéért a 7 halál nagyon kicsi ár. Ez nem több és nem kevesebb, mint egy szombat esti ittas vezetés okozta hármas karambol „eredménye”.

  3. Re: Tibor bá’
    Kérdés az, hogy az említett oltás meddig véd meg minket, hogy ez az ár elfogadható/nem elfogadható.

  4. Ausztriában is az Astra Zeneca oltás után lett egy haláleset (49 éves ápolónő), illetve egy tüdőembólia (30éves ápolónő, de neki volt ezzel kapcsolatos alapbetegsége)
    Mindkettőt ugyanott, ugyanakkor, ugyanazzal oltották. Jövő hétre lesznek meg a vizsgálati eredmények.
    A jelenlegi álláspont hogy a 2019nCoV-Spike-protein az ACE2-receptorunkhoz kapcsolódva válthatja ki a túlzott véralvadást némely esetben.
    A kínai oltóanyag kivételével, amiben teljes, elölt vírus van – mindegyik jelenlegi oltóanyagban a Spike-protein van. Az Astra Zeneca oltóanyag Charge ABV 5300 ampulláit nem oltja Ausztria a haláleset miatt, illetve jelezték a problémát. (17országba 1mio körüli ampulla ment ki ebből)
    Igen, ha az oltás miatt is történtek a halálesetek statisztikailag elenyésző a Covid okozta halálesetekhez képest. Az oltás felvétele továbbra is javasolt. Más oltások kapcsán is előfordul oltáskárosodás. A legtöbb esetben ki sem derül miért történt. Éppen vmi fertőzés zajlott a szervezetben, van vmi nem tudott alapbetegség..stb..bármi lehet az ok.

  5. …közben Ausztriában lett egy harmadik eset, szintén ápolónő, szintén Astra Zeneca oltás, szintén véralvadási problémák, tüdőembólia.

  6. Én továbbra is félretenném ezt a cuccot.!
    Van másik, felesleges kockázat, akkor is, ha elenyésző a szám.
    Kellő átoltottság úgysem lesz sehol…

  7. Folytatva az vaccineimpact.com olvasását a következő cikk cime:

    CDC: 1265 DEAD 25,212 Injuries Following Experimental COVID mRNA “Vaccines”

    https://vaccineimpact.com/2021/cdc-1265-dead-25212-injuries-following-experimental-covid-mrna-vaccines/

    CDC: 1265 halott és 25 212 sérült a kísérleti COVID mRNS „vakcinák” beoltása után.

    A CDC több adatot adott tegnap az oltásokkal kapcsolatos nemkívánatos események jelentési rendszerébe (VAERS), az Egyesült Államokba. A kormány által finanszírozott adatbázis, amely nyomon követi az oltások okozta sérüléseket és haláleseteket.

    Az adatok 2021. február 26-ig tartanak, 25 212 nyilvántartott nemkívánatos eseményt, köztük 1265 halálesetet a Pfizer és Moderna kísérleti COVID mRNS-felvételeinek injekciója után.

  8. 10 – L.S.
    Ezt nincs kedved lefordítani? Mert ez is benne van valahol: „A review of available clinical information including death certificates, autopsy, and medical records revealed no evidence that vaccination contributed to patient deaths.” Na akkor majd én: A kivizsgálás nem tárt fel semmi bizonyítékot arra vonatkozóan, hogy a vakcina hozzájárult volna a páciensek halálához.
    na és mit linkeltél be? Vacciba Inpact. Utána néztem, kik ezek? Nos: „Vaccine Impact is a news and information website that promotes pseudoscience such as anti-vaccination propaganda.” Na ezt lefordítom én: Vaccina Impact hírekkel és olyan információkkal foglalkozó honlap, amely promótálja a kvázi tudományt, mint például a vakcina ellenes propagandát.
    És neked van pofád ezt belinkelni, és rabolni az én időmet.

  9. Miért, öreg, te pedig folyamatosan a „te oldaladat” promotálod.
    Te azt a propagandát nyomod – más meg a másikat. Ez a gondod?

    (törölj)

  10. 3475-izraeli-mutans
    51. Tibor bá’
    „Szeretnék erre bizonyítékot olvasni. Szeretném látni ezt a “zárójelentést”.

    3478-astrazeneca
    11. Tibor bá’
    ” Vaccina Impact hírekkel és olyan információkkal foglalkozó honlap, amely promótálja a kvázi tudományt, mint például a vakcina ellenes propagandát.
    És neked van pofád ezt belinkelni, és rabolni az én időmet.”

    Tibor bá’?!?
    Ha igazatok lenne, akkor milyen jogon forditottad le és magyar nyilvánosságra hoztad ezt az „undoritóan szélhámos cikket” ugyanebből a honlapbol?

    „Tibor bá’ fordítása online
    A Dél Koreai kormány kivizsgál hét olyan halálesetet, ami az AstraZeneca oltása után következett be”

    First Week of COVID Experimental Vaccines in South Korea: 7 DEAD and More than 2,800 Injured

    https://vaccineimpact.com/2021/first-week-of-covid-experimental-vaccines-in-south-korea-7-dead-and-more-than-2800-injured/

    Vagy talán, ha más honlapról vetted át ugyanazt a cikket az jóbb? Mitől lett jóbb?
    Ki szabja meg mi a hiteles és mi nem?
    Kitől kaptak engedélyt erre? Mert pénzük van és tehetik?
    Kik szavazták meg őket?

  11. L.S. téged már rég csak antagonistának tart Tibor bá’. Könnyű préda vagy, magas labdákat adsz.

  12. Egyébként, milyen alapon is ölhetné meg az oltás?
    1. Azonnali túlérzékenységi reakció: ismert mechanizmus, tipikus tünettan, megfelelő kezelés mellett túlélhető. Ezért is kérdeznek rá az oltás előtt, volt-e valaha bármire anaphylaxiás reakciója az oltandónak, mert akkor nagyobb a rizikó, hogy fellép. Egyébiránt minimális az esélye. Ha erről lett volna szó, könnyen, azonnal meg lett volna állapítható.
    2. A kórokozó aktiválódik és súlyos lefolyású betegséget okoz – gyengített vírust tartalmazó vakcinánál immungyengeség esetén e gyengített vírus is okozhat megbetegedést – ezért ilyen vakcinával nem oltanak pl. transzplantáltat, HIV fertőzöttet. Amúgy kevés ilyen vakcina van, még a kínai is elölt, azaz inaktív, nem veszélyes. Olyan oltóanyag esetében, mely nem tartalmazza az egész vírust, ez a lehetőség gyakorlatilag nem áll fenn. Mivel az Astra Zenecáé ilyen, nem tudom elképzelni, hogy köze lenne a halálesetekhez. Koincidencia, ennyi.
    Van még olyan, hogy oltási baleset — arról van szó, hogy rossz anyaggal oltanak be, leginkább magával az élő vírussal/baktériummal, nem az oltóanyaggal.

  13. 15. Ezt a hozzászólásom elvileg tegnap töröltem :), mert közben Tia rámutatott, mégis lehetséges az oltással összefüggő ilyesfajta mellékhatás.

  14. Finn vakcina, ami olcsón és tömegesen gyártható lenne, mégsem kell senkinek. Egy finn kutatócsoportnak már tavaly májusban elkészült egy szabadalom nélküli COVID-19 vakcinája, amely lehetővé tenné, hogy a világ országai viszonylag gyorsan és olcsón beoltathassák lakosságukat. A kezdeményezés támogatása helyett a finn kormány a gyógyszerlobby mellé állt – megmutatva, hogy a szabadalmon alapuló finanszírozási modell hogyan járul hozzá ahhoz, hogy ezek a gyártók rendkívül magas profitot szerezzenek. 2021-03-05 http://muon.hu/finn-vakcina-ami-olcson-es-tomegesen-gyarthato-lenne-megsem-kell-senkinek/

  15. 18 T László
    Nem ez az egyedüli eset.
    Pár napja küldött egy Németországban élő barátom egy videót, amely hasonló esetet ismertet.
    https://www.facebook.com/lars.dobers/videos/3718732518221415
    A németül értők megnézhetik.
    A lényeg az, hogy egy német magánklinika professzora is kidolgozott egy új eljárást, amely viszont nem használ sem adenovírust, se nem kódol RNS-el fehérjéket a sejtekben, amelyek kiváltják az ellenanyagtermelést, hanem a vírus örökítőanyagának egy jellemző szakaszát kiemelve, azt képes vegyészeti úton sokszorozni ipari méretekben, olcsón, nagy mennyiségben. Az anyagot kiszárítva por formájában is elő lehet állítani, szállítani.
    Ezt adják be a páciensnek, akiben rögtön megindul az ellenanyag képződés.
    A professzor beadta magának, családtagjainak, és vagy 100 önkéntesnek, ami viszont a törvények értelmében bűncselekmény, habár senkinek nem lett baja, és magas ellenanyag tartalmat mutattak ki a vérükben.
    Így a prof. most büntetőeljárás alatt van.
    Viszont nagylelkűen, belátva, hogy ő már nem tud továbblépni, feltette az internetre a teljes előállítási technológiát, hátha lesz valami nagy gyógyszercég, aki felkarolja, és végigviszi az eljárást.
    Persze tudjuk, hogy ez még optimális esetben is tetemes időt venne igénybe, szerintem esélyük nincs, hogy felvegyék üzletileg a versenyt a már termelő, profitot hozó gyártókkal…
    Ahogy a reklám mondta, aki lemarad, az kimarad…

  16. Vizsgálatot indít az Európai Gyógyszerügynökség (EMA), hogy az Európai Unióban jóváhagyott három, koronavírus elleni vakcina kiválthat-e belső vérzéshez vezető immun trombocitopéniát az emberi testben – írja a Reuters. Az EMA-hoz több jelentés is befutott, amelyek szerint ezt a mellékhatást megfigyelték a Pfizer/BioNTech, a Moderna és az AstraZeneca vakcinájával történő oltás után is.

    Veszélyes mellékhatás miatt kivizsgálják az összes, EU-ban jóváhagyott vakcinát
    https://index.hu/kulfold/2021/03/12/vakcina-europai-gyogyszerugynokseg-vizsgalat-pfizer-astrazeneca-moderna/

  17. Én megkaptam mindkét oltást AstraZeneca vakcinával, és még élek. 😀
    Nem kell fosni tőle, UK-ben több millióan megkapták már az AstraZeneca-t és nincs semmi bajuk. 😮 😛

  18. AstraZeneca: semmi nem utal arra, hogy az oltás vérrögképződést okozna
    Az AstraZeneca gyógyszergyár vasárnapi közleménye szerint semmiféle tudományos adat nem utal arra, hogy a cég által az új típusú koronavírus ellen kidolgozott oltóanyag növelné a vérrögképződés kockázatát.
    ………….
    A vakcinával eddig beoltott 17 millió páciens körében kevesebb vérrögképződéses esetről érkezett jelentés, mint ahány ilyen eset a lakosság körében egyébként előfordulna, ugyanis egy ilyen létszámú lakossági csoportban több száz hasonló eset lenne várható – írja Ann Taylor, az AstraZenca orvos-főigazgatója a közleményhez fűzött nyilatkozatában. Igazolt minőségi problémák sem merültek fel egyetlen vakcinaszállítmány esetében sem.
    https://www.napi.hu/nemzetkozi_vallalatok/astrazeneca-semmi-nem-utal-arra-hogy-az-oltas-verrogkepzodest-okozna.725143.html

  19. Re:Elek
    Ha három füled nőne az Astra oltásról, azt is letagadná a gyártója, ez a nyilatkozat kb nulla relevanciával bír.
    Ezzel szemben egyre több ország leállítja az oltásaikat, mert alapos kivizsgálást akarnak…
    Mivel az engedélyezés roham tempóval történt, tisztán a gyártó adataira támaszkodva, megfejelve olyan döntéshozókkal, aki pénzügyileg kapcsolatban állnak a gyártókkal, kódolva van a probléma lehetősége…

    Anyósék 2 napig elég szarul voltak az Astrától, de már jobban vannak(hidegrázás, láz,levertség volt). Anyámék Sputnikot kaptak, ők sokkal enyhébb tüneteket produkáltak, Tibor bá’ Pfizert, ő meg kb semmit (nem minőségi sorrend, mielőtt valaki reklamálna)

  20. Az Astra Zenecával egyetlen probléma van:
    Azt a kívánalmunkat, hogy az oltás következtében nem fog senki sem meghalni, 100%-ban nem teljesíti.
    Én továbbra is azt mondom, amíg van több másik, kockázatot nem jelentő vakcina, az Astrát félre kell tenni. Több országban már megtették. Nálunk jó lesz, valóban csekély a kockázat, s az már bebizonyosodott, hogy Magyarországon bizonyos körök anyagi érdekei alapján vírusnak, oltásnak, vagy bárminek a kockázata nem számít döntési tényezőként.
    Egészségedre Magyarország!
    Felháborodás nem lesz, kb. 0,5% a súlyosabb esetek megjelenésének aránya, így figyelembe véve az oltási tervet és a kérdéses vakcinamennyiséget, nálunk 1 év alatt is max. 2-3 haláleset várható. Ezt nem nagy kunszt eltüntetni a statisztikákból…
    Viszont akinek „bejön”, erőteljesebb védelmet élvezhet a covid-19-el szemben!

    A vakcinákkal sokkal súlyosabb probléma lesz, hogy az átoltottság alakulását és a világgazdaság életben tartása miatti mozgások korlátlanságát figyelembe véve, jó fél év után elölről kell kezdeni mindent. Közben az elégedetlenség és a védettség téves érzése miatt még nagyobb felfutások és még agresszívebb mutánsok jelentkezhetnek, amíg évek leforgása alatt szépen el nem hal a járvány. Addigra lesz másik kórokozó, így az emberi populáció méretéből adódóan kijelenthető, hogy tényleg a pandémia évtizede jön el (nem kell hozzá háttérhatalom, bibliai jóslat, stb., pusztán ökológiai alapfogalmak).

  21. 25 – dajtás:
    Éva három napja kapott AstraZenecát. Mellékhatás nulla. Csak a szúrás helye látszik haloványan. Azt tudom javasolni az AstraZeneca oltottaknak, hogy 10 napig vegyenek be napi 1 db Aszpirin Proteket (100 mg). Ennek vérhígító hatása van. A Covid-19 betegek ereiben találnak vérrögöket. Nyilvánvalóan a vírusnak van véralvadást előidéző hatása. Ezért lehet az oltásnak is, ami csak akkor érvényesül, ha a páciensnek hajlama van rá. Ezt Aszpirinnel semlegesíteni lehet. — Ez nem szakvélemény, ez az én okoskodásom.

  22. „Alison Buttenheim, a pennsylvaniai egyetem egyik professzora szerint azt kell megértetni valahogy az emberekkel, hogy ha például 500 ezer-ből 1 esetben lesznek súlyos mellékhatásai a vakcinának, az pont ugyanakkora kockázatot jelent, mint az, hogy belénk csapjon a villám.De a koronavírus példájánál maradva, annak, hogy belehalunk a fertőzés okozta szövődményekbe, sokkal nagyobb az esélye, mint hogy az oltástól lesz valami komolyabb bajunk. ”
    https://444.hu/2021/03/15/nagyon-nagy-a-valoszinusege-hogy-csupan-veletlen-egybeeses-ha-valaki-az-oltas-utan-lesz-nagyon-rosszul

  23. 28 – Camelia:
    Százmillió idős, szívbeteg ember szed aszpirin protektet évek, évtizedeken át, és semmi panasz. A protekt azt jelenti, hogy be van valamivel vonva, ami csak a bélben olvad le. De hülye okoskodók mindig voltak,és mindig lesznek.

  24. 25.-26. Dajtás, H. Cs.
    AstraZeneca: ismét megszólalt az Európai Gyógyszerügynökség
    Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) kedden megerősítette, hogy nincs jele annak, hogy az AstraZeneca vakcinája vérrögképződést okozna – adta hírül a Deutsche Welle (DW).
    https://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/ema-astrazeneca-vakcina-covid-verrogkepzodes-biztonsag.725242.html
    *https://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/oltas-vakcina-koronavirus-covid-19-jarvany-astrazeneca.725266.html
    „Biztatónak nevezte Emmanuel Macron francia elnök és Mario Draghi olasz kormányfő az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) állásfoglalását, amely szerint határozottan meg van győződve az AstraZeneca/Oxford Covid-19 elleni védőoltás előnyeiről.
    Macron és Draghi telefonon beszélt egymással, egyetértve azzal, hogy az EMA által kedden tett előzetes nyilatkozatok biztatóak – tudatta az olasz kormány hivatala közleményében.
    „Az EMA elemzéseinek pozitív eredményei után a két vezető kész gyorsan újraindítani az AstraZeneca alkalmazását” „

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük