(3287) Pandémiás kupleráj

Tibor bá’ fordítása online

Ne mondhassátok, hogy csak a negatív híreket ismertetem. 😀

 

A kuplerájok sose voltak teljesen mentesek a luesztől, gonorrheától, trichomonáztól és a többiek, de most ehhez hozzájön a Covid-19 is. Vajon tudnak-e róla, és tesznek-e valamit ellene? Erre volt kíváncsi a Sputnik hírportál is, tehát elmentek Thessalonikibe, a kupikról híres görög városba és helyszíni szemlét tartottak. Vajon mit találtak?

A szolgáltatásra vágyónak megmérik a test hőmérsékletét, ami után a kuncsaft választhat, hogy arany vagy ezüst fokozatú akar-e lenni. Az arany szobák ára 40 €-tól tartanak felfelé. Az ennél olcsóbb szobákat „ezüstnek” osztályozzák.

A sikeres hőmérsékletmérést követően a kéjkuncsaft jelöltnek meg kell adni a nevét és címét, hogy a kéjnő esetleges, később kiderülő fertőzése esetén értesíteni tudják.

Az arany szobákhoz tartozik egy zuhany és minden esetben tiszta lepedővel borított ágy, ami vörös megvilágításban várja a vendéget. A hallban várakozó vendégeknek maszkot kell viselni, és  kézfertőtlenítésre van lehetőség.

A tényleges kiszolgálás előtt a vendégnek kötelező a tus használata, ami után a tiszta törülközőről a kupi gondoskodik. Az aktus közben a szájmaszk viselése nem kötelező, de csak az a két póz alkalmazható, amiben a résztvevők arca nem néz egymással szembe.

A szoba minden egyes vendég után ki van fertőtlenítve és szellőztetve. A prostituáltakat 15 naponként orvos vizsgálja.

A karantén alatt valamennyi kupleráj be volt zárva és csak június 15-én nyitottak újra. Ezt megelőzően az összes lányt tesztelték Covid-19 fertőzésre.

A Sputnik által meglátogatott kuplerájokban az összes szex-munkás maszekként működött. Ebből kifolyólag állami kompenzációban nem részesült a karantén alatt. Viszont a személyzet többi részének volt munkaszerződése, tehát kaptak állami támogatást. Az így kapott pénz egy részét átadták a lányoknak, hogy az alapszükségleteiknek legyen fedezete.

A forgalom kb. 50 százalékkal visszaesett. A prostituáltak úgy gondolják, hogy az új szabályok ellenére ki tudják elégíteni a vendégek igényei.

A kuplerájok mélységesen elítélik azokat a kurvákat, akik a karantén alatt kint álltak az utcákon és semmi óvintézkedést nem követtek.

Szemrevételezésnél kiderült, hogy az előtérhallban érzéki muzsika szól. A felszabadult prostihoz a várakozót egy lány vezeti fel. A másik két lánynál volt vendég. A kupi vezetőnek gondja van rá, hogy a szobák abszolút tiszták, és fertőtlenítettek legyenek. Megállapítható, hogy a kuplerájok mindennapi munkája drasztikusan megváltozott.

Aki azt gondolta, hogy a pandémia beteszi az ajtót az ősi mesterségnek, az hatalmasat tévedett. A pinára éhes férfiak nem ismernek akadályt.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

12 gondolat erről: „(3287) Pandémiás kupleráj

  1. Az összes swingerclub nyitva van Budapesten is. Ezen a helyen körülbelül 200-300 főre 4 közös wc van és 3 közös zuhany.
    1 szauna és egy jakuzzi. Az étkezde svédasztalos kiszolgálással.
    Az ágyak és szobák szintén közös használatúak. Egy ismerösöm volt a héten és megnyugodva mondta hogy a bejáratnál kérik a maszkot vagy nem mehet be.
    https://www.tiktakswinger.hu/index.php/hu/programelozetes

    http://www.swingerdreamland.hu/galleries/galeria

  2. Alex. Ilyen helyeken mindig csak valakinek egy,, ismerőse,,jár .Elsőkézből sosem kapok informáciot. hehe☺
    Akkor én is egy ismerősre alapozva : A lány nem kéri a maszkot,csak a zuhanyzást,de az eddig is volt.
    Másik : 40-50 dollár??
    Nálunk drágább.
    Na nem nekem .Ismerősnek.☺

  3. Kr. e. 2300 körül a sumér nők Inanna, a szerelem istennője nevében áruba bocsátották testüket, Föníciában pedig minden eladósorba került lány bevonult a termékenység istennőjének templomába, és fillérekért a zarándokok rendelkezésére álltak. Ugyanígy kellett cselekedniük a babilóniaiaknak is, életükben egyszer szexuális áldozatot kellett hozniuk Istár templomában. Miután megtették kötelességüket, s odaadták szüzességüket az éppen odatévedt férfiaknak, az oltárra helyezték a kapott pénzt, és hazamentek.

    Noha a „szent szüzesség” eladása egyénenként csak egyetlen alkalommal következhetett be, a test áruba bocsátása a tengeri kikötők templomainak állandó szolgáltatásai közé tartozott. Ennek a gyakorlatnak általában a szabad nők vetették alá magukat: a templom érdekében prostituálódtak, s a vándorok adományait is oda juttatták el. Nem lehet pontosan tudni, hogy cselekedetük gyógyító erénynek számított-e, de az biztos, hogy a közvélemény a szerelem keresztes nővéreinek tartotta őket.

  4. Nem minden fenékig tejföl…
    Megközelítőleg 550 embernek adhatta át a koronavírust az a fertőzött táncoslány, aki Torontó egyik legfelkapottabb sztriptízbárjában, a Brass Rail Tavernben dolgozik.
    Az ügyben megszólalt Doug Ford ontarioi kormányfő is, aki egy sajtótájékoztatón
    előre bocsánatot kért azoktól a családos férfiaktól, akiket hamarosan a hatóságok fognak keresni, amennyiben az adott időszakban a bárba látogattak és felmerül náluk a koronavírus fertőzés lehetősége.

    https://www.theguardian.com/world/2020/aug/16/canada-toronto-strip-club-brass-rail-tavern-covid-19

  5. Megdöbbentő utasításokra derült fény járványügyben Nagy-Britanniában.

    A brit gondozói hálózatot folyamatos nyomás alatt tartotta az NHS Egészségügyi Minisztérium, hogy koronavírusos pozitív eseteket és még nem tesztelt egyéneket vigyenek be és vegyenek fel az otthonokban.

    A dolgozók szerint a kórházaktól azt az utasítást kapták (“do not resuscitate.”) , hogy „nem újraélesztendő” a Covid-19 esetekkel kapcsolatban, amit sokszor azért nem tartottak be, mert etikátlannak és az orvosi hitvallással teljesen ellentétesnek tartották ezt az utasítást.

    Nagy-Britanniában közel 19,400 idősotthoni gondozott halt meg a járványban március 2 és június 12 között – a legfrissebb kormányzati adatok szerint.A járvány csúcsidőszakában Nagy-Britanniában Covid-19-re pozitívan tesztelt egyének tömegeit szállították vissza az idősotthonokba – derült ki már korábban.

    https://www.alternativhirek.com/2020/08/megdobbento-utasitasokra-derult-feny.html

  6. 5. L.S.
    Rászántam egy kis idő és utánanéztem a hírnek.

    „A brit gondozói hálózatot az Egészségügyi Minisztérium nyomás alatt tartotta.”
    „Dolgozók szerint kórházaktól kaptak utasítást, hogy ne élesszék újra a covid-19-elfertőzötteket.” – Eddig a hírcsokor.

    Amit sugall ez az összeollózott hírblokk, abból semmi nem igaz.
    Csak egyet említek. A brit gondozói hálózatból a száz megye (náluk máshogy hívják) közül egyben volt ellentmondásos helyzet és kizárólag a kórház és nem a brit Egészségügyi Minisztérium utasítása okán.
    A kórházakból kikerült, amúgy idősgondozott covidos betegeket kellett visszafogadniuk, ha már nem igényeltek kórházi ellátást. Az otthonok, a gondozói hálózatok szerették volna megspórolni a költséges védekezés kialakítását. Röviden, a gondozói hálózat szabadult volna az ápolható idős betegektől, de ezt a kórházak nem mindenhol nézték jó szemmel. Arra, hogy kiszűrjünk egy álhírt, bizony időt és fáradságot kell beletenni.

  7. Egy kedves dolgozólány ismerősöm mondta, hogy mostanában sokkal többen „szivaroztatnak”, mint régen.
    Ennek alapján megállapíthatjuk, hogy a COVID forradalmi változásokat okoz a szexiparban.

  8. 7 – Reinkarnátorr:
    Ez a szivaroztatás szoptatást jelent? Gondolom igen. Akkor mostanában a férfiaknak foghalmuk sincs a jó baszásról. A fasznak nem a női szájban van a helye.

  9. Szerintem mindegyiknek megvan a maga szépsége (ha jól csinálják). Mindkét fél részére 🙂

  10. 9: De az ízlések különbözőek. Ki-ki művelje úgy, ahogyan a legnagyobb kedvét leli benne. 🙂

  11. 8. Tibor’bá.
    Csak dolgozóbarátnőm tapasztalati arányszámait dolgoztam bele egy gazdasági eszmefuttatásba. 🙂
    Amúgy egyetértünk. Pinapárti vagyok…
    Persze ha szorít a szükség, de mégsem akarom kockáztatni az életemet…
    ?

  12. A szopás mindössze kielégít szexuálisan, de ha a partnernődet szereted is, akkor az egyszerű koitusznál nincs jobb a világon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük