(3176) A mindennapi (betevő) pina

Tibor bá’ online

 

Tegnap több hozzászólás is érkezett, mindennapi pina ügyben, mert, hogy hiányzik, nem hiányzik, stb.

A helyzet az, hogy semmiben se lehet mindenki igényét kielégíteni, megpróbálni se érdemes. Viszont az INDEX-ben például minden áldott nap van pina, nem is egy. És nincs olyan sajtótermék, amiben ne lenne. Miért? Majd mindjárt kiderül.

Én a kezdettől fogva bizonyos értelmi szintre, tapasztalatra és tudásra álltam be. Feltételeztem, ami engem érdekel, az érdekli a látogatóimat is. Aki ebből kilóg, az elmegy máshová. (persze, van, aki nem megy el, és méltatlankodik) Az én érdeklődési körömhöz hozzátartozik a szex is, mivel a szex az emberi lét szerves része. Persze csak óvatosan, elsősorban olyan szinten, ami összhangban van az ember ízlésével. Viszont a szexnek hatalmas vonzása van, ezért van pl. az INDEX-ben is. Ma (illetve már napok óta) a nők részére akarják még jobbá tenni az orális szexet. Hogy ezt miért kell fokozni, azt csak az isten tudja, amikor a legtöbb nőnek annyira érzékeny a klitorisza, hogy a nyalást alig tolerálja.

Erről különben kamaszkorom vicce jut eszembe: Klárika és Jenő séta közben leülnek egy padra a Lizsében. Jenő bekéredzkedik Klárika combjai közé és heves nyalásba kezd. Egy kis idő után Klárika megszólal, Jenő drága, a szemüveged nyomja a combomat. Jenő leveszi a szemüveget és nyal tovább. Egy idő után Klárika megint megszólal, Jenő drága egy perce már a padot nyalod. Jó-jó, de miért a Lizsében?

Akkoriban nem voltak paneltömbök, volt viszont társbérlet. Ez azt jelentette, hogy három szoba hallban három család lakott, közös vécé, konyha és fürdőszoba használattal. Szülök a rekamién, a gyerekek emeletes ágyban. Nő volt elég, kégli nem volt, maradt a Lizsé, Margitsziget, Népliget, Tisza Kálmán tér (bocs. Második János-Pál). Padok voltak, de még világosban el kellett őket foglalni, mert nagy volt a tolongás. Aztán szépen megvártuk a besötétedést. Hogy miért? Mert szemérmesek voltunk, nem úgy, mint ma. Azt, hogy pina, ki nem ejtettük a szánkon. A „szerelem négy állomása” így szólt:

kéz a kézben

kéz az izében

izé a kézben

izé az izében.

Csak azt nem tudtuk, hogy kerül bele. Ahhoz kellett még várni néhány évet. A fuck kultusznak, ami az amerikai filmekben megy, még nem jött el az ideje, az emberiségben volt még tartás.

Amikor kamaszként zsebfociztam (remélem, tudod mi az?) az anyám azt mondta: ne piszkáld állandóan a micsodádat. A pénisz szó vicces lett volna, a fasz elképzelhetetlen, a farok pedig nevetséges, maradt a micsoda. Életemben először tíz évesen nem a pinát hallottam, hanem a peznát. Igen-igen az orosz katonáktól. Idősebb barátomtól tudtam meg, hogy a penza az magyarul pina, az pedig az, ami a lányoknak van fütyi helyett, és nem szabad mondani.

És ezzel kifújt a mai napra rendelt pina melléklet. Ha végig olvastad, ne panaszkodj, mert abbahagyhattad volna, de nem tetted. Ha nem olvastad végig, akkor ide el se jutottál. Erről jut eszembe, a TUNGSRAM-ban egy százoldalas fejlesztési beszámoló 80. oldalára a műszaki igazgató ezt írta be: Amikor az olvasással ideig jutsz, jelentkezz nálam a kitűzött célprémiumért. Fél évig senki se jelentkezett.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

7 gondolat erről: „(3176) A mindennapi (betevő) pina

  1. Tibi bá… az a „pizna” nem volt véletlenül „pizda” ??? Látni, hogy régen volt ez az oroszokval… :o)
    Nem roszból piszkálkodok, amugy 1-értek a véleményedvel.
    Szép napot!

  2. Végre egy üdítő poszt. Már kezdtem a Dunának szaladni a sok járványos fa**ságtól 🙂 Több ilyet!

  3. Nagyon vicces olvasni mostanában a horoszkópokat. Valahogy nem jutott el minden horszKÓPÉhoz a hír, hogy nincs utazgatás, meg úgy nagyon rendezvény se. Ehhez képest izgalmas egzotikus utazás, nagyobb társaságban is jól fogja magát érezni, stb. meglátások vannak.
    Még szerencse, hogy évente 1 szer szoktam olvasni ilyeneket.
    Tegnap pina alatt a NEM Covid-et értettem. Szóval lehetne pl kedvenc étel receptje is, képek a kutyákról, ahogy hűsölnek, vagy egy angol mondás is, csak ne minden nap csak Covid. Ez másképp koronázná meg a napunkat 🙂

  4. 3 – 4:
    Sajnos ilyen időket élünk. Nem csak ezen a honlapon, mindenütt a fő és folyamatosan ismételt téma a koronavírus. Nyomasztó, de ez az életünk elleni kihívás. Viszont, egyre ritkábban van új ebben a témában, egyre ritkábban van ok arra, hogy foglalkozzunk vele.

  5. Tibor bá’
    Nem mintha nem érdekelne téma még 81 évesen is,
    De nekem a kitűzött célprémium frappáns poénnak
    vélem a végére . Gratula a memóriádnak !!!

  6. 4: Ez erősen szubjektív. Én kizárólag a klíma, most Covid illetve aktuál politikai témák miatt nézek be ide, olyan infókért amit máshol nem találok. Beszélek angolul de sokkal egyszerűbb így, hogy Tibor bá’ előszelektálja, mit érdemes elolvasnom.

    Bármi mást megkapni máshol, vagy akár otthon, ha hűsölő kutyát akarok látni kinézek a kertbe, ha pucér nőt, akkor fürdés után belenézek a tükörbe, hülye témákért ott az nlc-től kezdve az indexen át bármi. Ennek a blognak pont az aktuál, a cenzúra mentesség a legfőbb erénye számomra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük