(3091) Az emberiségnek annyi – fordítás

Tibor bá’ online

Az emberiségnek annyi,

állítja Hal Turner. (hogy ki ez a pasi, nézd meg a wikiben). Úgy tűnik belső információk birtokában van, amik szerint a vész három naponként duplázódik, eddig kilencszer.

Megtanít minket az exponenciális növekedésre, amire a hirtelen klímaváltozás nem tanít meg, mert az sokkal lassabb (bár geológiai mérték szerint fénysebességnek tűnik).

Titkos ügynökségek által használt modell szerint a valós világban februiár16.-án Kínának gyakorlatilag annyi, totálisan össze fog omlani.

Amikor Kína összeomlik, a globális gazdaság is összeomlik.

Február 16. a dátum, amikor az Egyesült Államokban és Európában az első várost karantén alá helyezik (vagy megpróbálják), amit pánik követ, majd tömeges rablás, fosztogatás.

A legfélelmetesebb az, hogy a modell szerint április közepére rendelkezésre álló élelmiszer, áru, és szolgáltatások csak emlékek lesznek a múltból. Karbantartás és ellenőrzés hiányában az infrastruktúrák leállnak. Betegség és halál miatt a kezelő személyzet hiányában az alapszolgáltatások megszűnnek. A halottak puszta száma óriási megpróbáltatásnak teszi ki az életet.

Csak remélni lehet, hogy a modell hibás, de sajnos a modell eddig pontosnak bizonyult attól a pillanattó kezdve, hogy Wuhanban bevezették a karantént. Ha a modell ezen a héten is megállja a helyét, akkor tovább is érvényes marad, különösen akkor, ha az Egyesült Államok és Európa nem állítja le a nemzetközi utazás február 16.-ig.

Lehet, hogy egy szerencsés fordulat mindent megváltoztat, de lehet, hogy nem.

Felfogtad ezt? A Világ, ahogy mi ismerjük, gyakorlatilag összeomlik.

A hét hátralévő részében még felkészülhetsz. Ezt követve, a modell szerint, a dolgok elkezdenek szétesni. Gyorsan.

________________________________________________________________________

This is what Hal Turner is saying. He seems to have some intel available to him that we don’t. Whatever, the news is all bad. Apparently they have had (fro memory) NINE doublings since this broke, or doubling every 3 or so days.

Are we getting a lesson about exponential change that we are not getting from abrupt climate change because it is comparatively slower ( although at breakneck speed on the geological scale)?

****

The Model used by Intelligence Agencies to predict real-world situations says

that by Feb. 16th, China will be virtually “done.” It will be a collapsed country.

The Model also says when China collapses, the global economy will collapse. Financial people are calling this a “Black Swan Event.”

With respect to the United States and Europe, the Model says the US and the EU, by February 16th, will see first cities put into quarantine (or attempting to), leading to mass panic, riots, looting, all the other “cool” stuff that takes place when people panic.

Most horrifying, the Model says that by mid-April, the world as we know it, in terms of availability of food, supplies, goods and services, will be history. Massive infrastructure failures from lack of maintenance and/or lack of control, staffs thinned-out from sickness or dying off , basic services failing, and the like. The shear number of dead will have a tremendous impact on life as we know it.

I really hope the Model is wrong, but the model has been spot-on since Wuhan was Quarantined; and what I have just told you is what the Model predicts.

If the model holds this week as it did until today, it can no longer be wrong, especially if US and the EU do not stop all traveling by Feb. 16th.

Perhaps some lucky twist of fate will change things. Perhaps it won’t.

Do you grasp this? The world as we know it, will effectively collapse.

You have the rest of this week to prepare. After that, based on the Model, things start coming apart at the seams. FAST.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Éljetek a lehetőségekkel!

105 gondolat erről: „(3091) Az emberiségnek annyi – fordítás

 1. Eképpen kezdődik a fenti vitaindító cikk (bejegyzés): ” Az emberiségnek annyi, állítja Hal Turner…
  Titkos ügynökségek által használt modell szerint a valós világban február16.-án Kínának gyakorlatilag annyi, totálisan össze fog omlani. Amikor Kína összeomlik, a globális gazdaság is összeomlik.
  Február 16. a dátum, amikor az Egyesült Államokban és Európában az első várost karantén alá helyezik (vagy megpróbálják), amit pánik követ, majd tömeges rablás, fosztogatás.”
  Eddig is morfondíroztam, hogy ettől az illetőtől nem kérnék semmiben előrejelzéseket, de ma, február 17-én, bátran kijelenthetjük, hogy ezt a Hal Turner nevű illetőt nyugodtan megbüntethetnék!

  A 338. § a közveszéllyel fenyegetésről. (“Aki a köznyugalom megzavarására alkalmas olyan valótlan tényt állít, híresztel, vagy azt a látszatot kelti, hogy közveszéllyel járó esemény bekövetkezése fenyeget, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”) Súlyosabb esetben öt év.”

 2. 101 – Mackómuki:
  Az a probléma, hogy nem tudjátok helyesen értékelni a mondatokat. Itt arrtól van szó, hogy létezik egy modell, amit lefuttatva kijön egy eredmény. Az eredmény annyira érdekes, hogy érdemes megosztani. Ha február 17.-én bejön az előrejelzés, akkor érdemes felkészülni arra, amit a modell április 30-ra jósol. Ha nem jön be, akkora modellt ki kell dobni. Senkinek se kell 5 évet ülni.

 3. 101 Mackómuki

  Igaza van 102 Tibor bá’-nak. “…nem tudjátok helyesen értékelni a mondatokat.”
  És tyúkeszetek van, és nem figyeltek.

  12-ben mutattam egy linket. Itt modellezték a vírus terjedését egy képlettel, ezzel:
  https://cdn.portfolio.hu/articles/images-o/k/o/r/koronatrend-347933.png
  (Köszönöm Portfolio!)

  A képlet az akkori publikált adatokra épült.
  Vitatod azoknak az adatoknak a helyességét?
  A képlet jól illeszkedik az akkori adatokhoz.
  Vitatod a képlet helyességét?
  Nem?

  Akkor így a képlet előrejelzése szerint a megbetegedések száma:
  2020-02-17 109330
  Ez nem egyezik a publikált adattal, 70552.
  Hol a hiba? Van egyáltalán valami hiba?
  Valaki hazudik talán?

 4. 101. Mackómuki

  Én nem lennék ilyen bátor, mivel ami infóm van Kínából, az nem éppen optimizmusra okot adó. Te talán több infóval rendelkezel és ki mered jelenteni, hogy Kína gazdaságával minden rendben, az adatok mindenben helyesek, semmit nem hallgatnak el a világ elől?

  Elsőre én is meredeknek gondoltam a modellt, de ma már óvatosabban fogalmaznék.
  Egy modellt nem egy nappal az első komolyabb jóslata után kell eldobni, mivel a nyilvánosságra kerülése hatással lehet a lefutására is (rád is hatott és te is feedbackeltél rá, valószínűleg döntéseket is hoztál miatta, más is így tett, komolyabb helyeken lévő emberek), valamint bizonyos paraméterek lehet, hogy csak az időben nyújtják ki a folyamatot, de alapjaban véve nem tévesek. Egy nappal utána miért vagy ilyen bátor? Zabszem effekt?

  103. n/a

  Több kutató szerint a hivatalos adatok csak a jéghegy csúcsát, a valóság 5-10%-át mutatják, akkor viszont a képlet igencsak optimistának számít. Ha csak magában a lappangási idő megnyúlását nézzük (5-14 napról 24 napra), abból sok minden következik. Pl. hogy a Kínában a két hét után tünetmentesek ha elkezdtek dolgozni, akkor a java még csak most jön. Itthon is két hét karantén után engedték el a tünetmenteseket. Mi van ha további 5 nap után pozitívak lesznek ők is és felszállnak a metróra vagy bemennek egy zsúfolt irodába? Ez önmagában azt jelenti, hogy az első komolyabb hullám, ami az egészségügyet térdre kényszeríti csak időben később érkezik, nem azt, hogy mindenki megnyugodhat.

 5. Persze csúszik a dolog a határok lezárásával. De a vírusban iszonyatos fertőző potenciál van. Minden csak idő kérdése.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük