(3089) Miért kell MOST felkészülni a koronavírusra – fordítás

Tibor bá’ online

 

A jelentések szerint több mint 20.000 fertőzött mellett a koronavírus exponenciálisan terjed, és ez mindössze „hivatalos”. És bőven van ok arra, hogy feltételezzük a valóságos adatok ennél jóval magasabbak.

Bár csak két hét múlva lesz az átfogó kép sokkal világosabb a közösségünkbe betoppanó járványra való felkészülés ideje MOST van. Miért? Azért mert a korai felkészülés hátrányai minimálisak, meg a késés hátrányai rendkívül nagyok.

A járvány beköszöntése egyértelműen érthető lesz, amikor is MINDENKI sietni fog beszerezni a szükséges termékeket. Gondolj a felhalmozásra, hiányra, verekedésre, stb. Miért kockáztatnád az egészségedet és a családod egészségét?

Szerezd be MOST a tartalékokat. Olvasd el Chris jelentését, a koronavírus fájdalmas hatását a tőzsdére. https://www.peakprosperity.com/blackswan 

__________________________________________________________________________

A koronavírus egy hadászati vegyi fegyver, állítja Dr. Francis Boyle az amerikai Biológiai Fegyvertörvény benyújtója – fordítás

Dr. Francis Boyle állítja, hogy a 2019-es Wuhan koronavírus egy támadó biológiai fegyver, és a WHO tud róla.

Egy exkluzív interjúban (a „Geopolitics and Empire” számára) Dr. Boyle kiejtette véleményét a Wuhanban kitört koronavírussal kapcsolatban. Szerinte a vírus kikerült a négyes biztonsági fokozatú (BSL-4) laborból. Úgy tudja, hogy a vírus potenciálisan halálos, mint egy támadó biológiai fegyver, ami genetikailag módosítva volt. Eredetileg a kínai kormány ezért próbálta eltitkolni, de most már drasztikus lépéseket tesz a megfékezésére. A Wuhan BSL-4 labor egyben egy különleges feladatokkal ellátott WHO kutató létesítmény, é Dr. Boyle szerint a WHO pontosan tudja, mi történt.

Fény derült még arra, hogy egy kínai ügynök, aki a winnipegi (Kanada) laborban dolgozott, kilopott koronavírust és átadta a Wuhani labornak, ahonnan kiszabadult.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

41 gondolat erről: „(3089) Miért kell MOST felkészülni a koronavírusra – fordítás

  1. Németország a legjobb példa erre. Csak influenzának tűnik, semmi durva vagy még tünet sincs. Valószínűleg a lakosságnak hatalmas részét kell megfertőznie hogy elinduljon a ramazuli de ez most zajlik.
    Zajlik, sokan átvészelik de nagyon sokan fognak belehalni ebbe. Akármekkora a halálozási ráta ha ragályosabb mint bármi más!
    Egyenlőre a tüdőgyuszi az egyértelmű tünet, de az is csak akkor mikor már alig tudsz lélegezni és kórházba visznek.
    A videókat elnézve nemcsak tüdőgyulladást okoz, szerintem simán lehet csak endocarditis (szívfertőzést) is a sok összeesést és hirtelen halált nézve. De ezek egyenlőre kínába is a kremóba kerülnek nem a statisztikába.
    Mert akik hirtelen összeestek azok inkább infarktustól és nem a tüdőgyulladástól vagy egyébtől.
    Lehet csak a lakosság elenyésző része érzékeny és jön a szív/vese/tüdőleállás stb de az az elenyésző rész lehetnek milliók is akiket elvisz mert ugye kb mindenkit megfertőz!

    Ja és Tibor most jól rávilágított az amcsi helyzetre is:
    „mivel az emberek nem engedhetik meg maguknak, hogy mentőt hívjanak, vagy mertek merni menni a mentőszobába, attól tartva, hogy anyagilag megsemmisülnek, a legutóbbi pillanatig ellenállnak a kezelésnek. Ez azt jelenti, hogy a koronavírussal fertőzött emberek felismerése lassabb lesz, mint sok más országban. Ami azt jelenti, hogy a betegség tovább terjedhet és gyorsabban terjedhet, mivel a nem kapitalizált betegek és a kezeletlen emberek több embert fertőznek meg.”

    De azért egyre többen felismerik hogy akármi lesz a vége az is gát lesz:
    https://www.portfolio.hu/gazdasag/20200204/tul-gyorsan-terjed-a-koronavirus-mutatjuk-a-legvaloszinubb-forgatokonyveket-414663?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

  2. Tibor bá’ konstruktív észrevétel: biológiai fegyver – a kiemelt szövegnél -, nem vegyi fegyver. Az amcsik hajlamosak mindenre vegyi fegyver kifejezést használni, nem csak ha vegyi, hanem akkori is, ha biológiai.

    Kiegészítés: a biológiai fegyverek tiltásáról szóló BWC (BTWC) egyezmény ugyan tiltja a biológiai fegyvereket, előállítás, hadrendben tartás, bevetés, de engedélyezi a kis mennyiségű „minták” tárolását (és kifejlesztését) védekezési célból, ha azt más bevetné.

    Elég sz@r egyezmény, mellesleg.

    Ezzel nem azt állítom vagy erősítem meg, ami a cikkben szerepel.

  3. Megnéztem a videót Francis Boyle-al.
    Hülyeség, már elnézést. Azt mondja, hogy hármas kiméra vírus. Igen érdekes lenne, ha ezt senki nem venné észre a virológusok közül világszerte. Nagyon, de nagyon leegyszerűsítve: egy kiméra (hibrid) vírus olyan, mintha két különböző lego kockát raknál össze. Pl. variola vera (feketehimlő vírusa) EBOV (Ebola zairei törzsének vírusa). Az így kapott hibrid/kiméra vírus rendelkezik a feketehimlő légúton történő terjedésével, amivel az Ebola nem, és az amúgy is magas halálozási arány felemelkedik a zairei törzs 90%-ára. Ennek egyébként Ebolapox a neve és egy létező biofegyver. Van olyan változat is, amikor – leegyszerűsítve – egy kis dobozka a hordozó vírus és azon belül van a másik „támadó” vírus.
    Hármas kiméra lehetséges, de hogy azt senki ne venné észre, annak az esélye gyakorlatilag nulla.
    Az igaz, hogy a 2019-nCoV vírus RNS-ének egy középeső nagyobb szakasza teljesen új és olyan proteineket tartalmaz, ami elősegíti a gazdasejtbe való bejutást. Ez lehet természetes mutáció, de akár mesterséges is; utóbbi esetében elég nehéz ennek a megállapítása.

    Ettől még lehet biofegyver. Nem mondom, hogy nem az, de azt sem, hogy az. Nincs saját véleményem, de elismerem, hogy vannak furcsaságok.

    A hármas kiméra bedobása, azonban hiteltelenné teszi Boyle-t.

    😀 Bükkös 007-es miatt… a botulin toxin is biofegyver, pedig csak baktérium kaka, amely egy romlott konzervben van. De az ebolapox is biofegyver, nagyjából a csúcskategória, bár ha van influenzarabies, az viszi a prímet; elméletileg két év alatt a teljes emberiséget lesöpörné a bolygóról.
    😀 ha netán Bond ügynök rémhíreszteléssel vádolna.

  4. 3 – Jövőnk:
    Néhány napja írtam, hogy indiai virológusok jelezték, az új kínai koronavírusban találtak HIV szekvenciákat, vagyis egészen biztos összebütykölt hibrid.

  5. 4. Tibor bá’ a nevezett indiai szakanyagot leszedték maguk a szerzők, mert elég szedettvedett anyag volt. Biztosan nincs benne HIV szekvencia, mert azt azonnal hallanánk a médiából, nem lehet a világ virolúgusait egyszerre és egyöntetűen elhallgattatni.

  6. 4,5.
    Elvileg van benne HIV szekvencia, de
    a Twitteren tárgyalták, és az volt a szakvélemény, hogy túl kevés bázis szekvencia alapján állapították meg a HIV rokonságot.
    Az illető mellékelt egy szekvencia keresést, ami alapján egy rakás más vírussal is volt olyan szekvenciája, tehát azokra is rá lehetett fogni, hogy kimérák.

    https://twitter.com/trvrb/status/1223337991168380928

  7. 4 Tibor bá’ azt azonban szeretném jelezni, hogy nekem is furcsa egy-két dolog, és nem mondom, hogy a biológiai fegyver esélye nulla. Viszont a jelenlegi információk és helyzetkép alapján, én – ez nem jelent semmit – egyelőre nem gondolom, hogy az lenne.

  8. “ Kiegészítés: a biológiai fegyverek tiltásáról szóló BWC (BTWC) egyezmény ugyan tiltja a biológiai fegyvereket, előállítás, hadrendben tartás, bevetés, de engedélyezi a kis mennyiségű “minták” tárolását (és kifejlesztését) védekezési célból, ha azt más bevetné.”
    Persze, hogy tiltja az egyezmény, de ennek ellenére Usrael nekem nagyon gyanús. Neki aztán megvan a háttéripara egy ilyen volumenű népírtáshoz és már többször bebizonyitotta, hogy nincsenek erkölcsi gátjai és ha kell, sz@rik az egyezményekre. Atom Japánra, Agent Orange Vietnámra, Fehér foszfor bomba Irakra és a sor még sokáig folytatható.

  9. Bükkös jémszbond ezekszerint nem csak bennem hagyott mély nyomot.
    És még azt mondják sok a fura alak a forumozok között, hát a beesö emberek se mind 100-as ezek szerint 🙂

    Budaörsön az egyik bendzinkuton ma reggel elfogyott a bendzin, több töltö is volt ugyan de az egyikböl kifogyott, lehet csak véletlen de lehet többet tankolnak az emberek, optimisták vagyunk de azért biztos ami biztos alapon.

  10. 9. Eléggé félreértettél: pont hogy azt mondom, hogy a biofegyverek terén nincs eleve semmi gát, tabu, egyezmény. Igen, gőzerővel kutatnak, fejlesztenek és tárolnak be a fentiek szerint „védelmi célból” hivatkozással. És egyetértünk az USA egy G. 😀

  11. Én már bevásároltam.
    Kis faluban élünk, kamránk alapból is tele szokott lemmi. Most kb 2 hónapig, beosztással 3-ig ki sem kell menni a házból szülség esetén.

  12. 10:

    Agent Tölgyes onnantól gyanús, én tegnap leírtam, hogy 2020- ban globális katasztrófa esélyes (mondtam volt, 2015- ben az osztálytalálkozónkon)- és nem orrolt meg rám kommentben.

    Mondjuk, igaz, hogy akkor kb 17 Nobel- díjassal (Bulletin of the Atomic Scientists) is össze kellene akassza a bajuszt, akik kb szintén ugyanezt mondják.

    12: Ez mind fain, kivéve, ha jön addig egy 30 °C- os anomália és minden megrohad a kamrában.

  13. 11. Akkor ez olyan mint Szaddam vegyi fegyverei. Amerika szerint volt, valóságban nem, azért ő odavitt egy két fiolát, hogy legyen! 🙂 A vegyi fegyvereket még Hitler sem vetette be, pedig az piskóta volt a mostani biólógiai fegyverekhez képest. Azt a német készletet is amcsik szállították haza. Az 2. Vh. alatt az olasz partoknál lebombáztak egy amcsi hajót, tele volt vegyi fegyverrel. Aki nem hiszi, tanulmányozza a “hős” jenkik 1. VH. utáni tetteit, hadmozdulatait.
    Vírus. Várnak pár hónapot aztán majd bejelentik amcsi kutatók, hogy kifejlesztették az ellenszérumot, jó pénzért majd adnak annak aki szerintük megérdemli. Lehet, hogy konteó amit írok, de nagyon sok a “véletlen” egybeesés mostanában. Pl. Biztos az angolok is véletlenül léptek ki most….Mint tudjuk, már régóta a londoni City-ben van a világ pénzügyi központja… hmmm…

  14. A „biológiai fegyver” az emberiség hülyesége. Hozzá se lenne szabad nyúlni. Azért, mert valamennyien emberből vagyunk, és a vírus nem tesz különbséget. Erre azt lehet válaszolni, hogy egyúttal kifejlesztik ellene a vakcinát is. A probléma csak az, hogy mire a vírus végigsöpri az emberiséget hülyére mutálódik, és az eredeti formára szabott vakcina egy kalap szart se ér. Az is megdöglik, aki kiengedtge a szellemet a palackból. Különben is, ami elromolhat, az előbb vagy utóbb el is romlik. Erre jó példa pl. Csernobil. De felhozhatnám az elsúllyeszthetetlen Titanicot, vagy a Hineburg léghajót, stb. Egyetlen egy dolog működik hibátlanul, az pedig a halál.

  15. 15:

    Sőt, az ember emlős- és gerinces állat is. Így eleve a zoonózis kifejezés is elnagyolt és értelmetlen. Az ember is gerinces, emlősállat. Minden, ami ezeket fenyegeti, minket is és vica verza,
    Ezek között is vígan ugrálnak a vírusok.
    Nekik a milliárdszor gyorsabb szaporodásuk miatt az evolúciójuk is milliárdszor gyorsabb.

  16. Az új Oroszországi „Τriazavirin” antivírust az új koronavírus gyógyítására tesztelik Kínában, jelentette be Oroszország egészségügyi minisztere Szergej Krajevo .

  17. 17.
    L.S.

    Na az Oroszok megint betettek a nagy tervnek. Pont mint a pár éve kialakulóban lévő globális ebola járványkor.
    Ha jól emlékszem akkor is ripsz-ropsz kitenyészették az ellenszert. Aztán, hogy bejelentették, hogy bár kinek bár mennyit szállítanak, hirtelen megállt a nagy pandémia:-).

  18. 17 L. S.

    „Az új Oroszországi “Τriazavirin” antivírust az új koronavírus gyógyítására tesztelik Kínában…”
    Írnál erről többet? Esetleg a forrást mutatnád.
    Erről nem hallottam.

  19. 19:

    Érdekes, hogy madár-/ sertésinfluenza- gócoknál nem fordítanak túl nagy gondot a karanténra/ gyógyításra.
    Inkább leölik a fertőzötteket és a potenciális fertőzötteket.

    Miközben Kínában 80 millió ember van elzárás (nem egészségügyi karantén!!) alatt.

    Ha ez nem javít a dolgon; ott hogy fogják kezelni a leölést…

  20. Azért az kemény, hogy ezt a cuccost csak úgy lazán meg lehet venni a neten, azt nem tudom bemerném-e venni 🙂

    https://pillbuys.com/shop/triazaverin

    Alexander
    Hi there! We ship to USA, Canada, Australia, Asia, UK and Europe (some countries excluded). Shipping is $10, delivery time varies depending on country.

    21: Inkább az a fura hogy minden egyszerre jön, hogy mi az oka szerintem senki nem tudja…

  21. 20

    Bocsánat hogy válaszolok,a koltsovo-i Vector központ rá licitált az USA törekvésre,de nem ilyen gyorsan.

    „Szergej Netesov elmondta, hogy egy oltást dolgoznak ki az Egyesült Államokban: a tudósok készek lesznek egy év alatt megkezdeni a klinikai vizsgálatokat. A szakértő úgy véli, hogy Oroszországban a Koltsovóban található Vector-központ, valamint más kutatóintézetek rendelkeznek a vakcinafejlesztéshez szükséges potenciállal. A Vector igazgatója korábban azt mondta, hogy az alkalmazottak megkezdték a vakcina kidolgozását. Az első eredmények júniusban várhatók. ”

    A video leírásában olvasható

  22. 22:
    Sztem kamu.
    Először szólni kell Merkel NSA- spiclinek és a többi amerikai bábnak, hogy ejtsék a szankciókat, de sürgősen.

    Amúgyis, most, hogy Kína padlót fog, nem lehet máshogy a felszínen maradni még egy darabig, csak ha az EU végre megint kereskedik Oroszországgal.
    Persze, ezt megakadályozni érkezik 20.000 amerikai katona az ittlévők mellé… Ahogy a Perzsa- öbölben is az Iránnal kereskedést szabotálják valójában.

  23. 22: rengeteg gyógyszer van ami az eu-ban tiltott vagy vényköteles, de mondjuk megrendelni meg megtudod másik országból, aztán vagy benézik a vámosok vagy nem. Pl a Fumagilin-B tiltott az egész eu-ban, méhek gyógyítására meg protozoonok ellen használják de a csontvelőt kinyírja. De túl drága volt hogy rendeljek , holott ha nem használt volna nekem a méhészek elvitték volna mint a cukrot.
    Pl itthon a bélféregírtó vényköteles, máshol vény nélkül kiadják, de pk ukrajnában se nagyon kérik a vényt az antibiotikumhoz sem. De rengeteg is a hamisítvány.
    Hogy miért jönnek az új kórok? Nagyüzemi állatgazdaság leszarom higiéniával és ezzel az új fertőket is ki is tenyésztettük. Persze a nagy népsűrűség is rátesz egy lapáttal meg a nemzetközi utazások is.
    Szerintem rengeteg ilyen koronavírusféle végigfutott már az emberiségen, csak ami nem halálos „csupán vírus” fel sem tűnik senkinek.

    Mert az új rezisztens bacik kiütik a szemed a fénymikroszkópban. Azokat tudjuk monitorozni, kontrollálni. Kankót is folyamatosan monitorozzák és új és új protokoll jön ki a kezelésére hogy még kezelhető legyen.
    A baj ott kezdődik amit nem látunk a szokásos módszerekkel. A vírusok nem mutatkoznak a tenyészetben, nem látod a fénymikroszkópban, azokat csak akkor vesszük észre mikor súlyos tünetet okoznak de akkor is az immunrendszerre bízzuk a dolgokat. Tehát úgymond simán kikerülik a modern orvostudományt az új vírusok.
    Nade most hogy öl is előkerült az elektronmikroszkóp… de attól hogy látjuk még nem értjük mit miért és hogyan, lekapcsolni meg pláne nem tudjuk.
    Az én fertőzésemre meg az ilyen apróságokra is előkellenne venni mert nem halok bele de az immunrendszeren hátsó ajtót nyithat mint a trójai vírus a számítógépen… és ahogy én elkaptam elkapja más is, hogy mit és hogy károsít a jóisten se tudja, csak terjed, mutálódik, kitudja mi lesz belőle.
    Pl akár tünetmentes chlamydiafertőzés mellett sokkal nagyobb eséllyel kapod el a HIV-et is ez bizonyított tény.
    Remélem ez a koronavírus is megmarad a kínaiaknak mert esetleg nekik valami már nyitott egy biztonsági rést az immunrendszerükben, legyen akár a légszennyezettség, vagy akár egy előző fertőzés ami mondjuk tényleg csak kígyóhússal terjedt stb stb és így lesz nekik ez halálos.

    De ez érdekes fejlemény, ha az odalátogató szakértő N95 maszkban megfertőződik, akkor mennyire is virulens ez a fos?:
    https://www.scmp.com/news/china/article/3047394/chinese-expert-who-came-down-wuhan-coronavirus-after-saying-it-was
    Szerinte a szemen keresztül is fertőz és úgy kapta el. De egy ilyen embernek biztos volt annyi esze hogy nem nyúlt semmihez, pláne nem a szeméhez, biztos nem tömött metróval ment mégis elkapta.
    Na ha egy szakértő elkapja maszkban akkor mi történik mikor egy prüszkölő lázas kínai család kiment ferihegyre a 200E busszal? 
    Német esetet lásd… 1 kínai csinált 10 fertőzöttet úgy hogy szinte rögtön megfogták őket.
    Lehet az itt olvasók közül is valakinek azért fáj a torka mert koronavírus….

  24. Statisztikailag már igen valószínű, hogy a vírus már bent van az országban, egy vagy több emberben lappangva! Még mindig mennek a közvetlen Kínai járatok. És aki meg nem lázas, az mehet isten hírével…
    Két hét múlva kiderül. Remélem nincs igazam.

  25. 17,23.
    Szóval megint egy orosz PR-t olvashattunk egy szuper orosz vírus ellenes anyagról, a coronavírus ellenes Τriazavirinről.
    Ami ezek szerint még nincs kész, majd valamikor lesz.

    Mintha csak az orosz Ebola bejelentéseket olvasnám.

    18.tanuló:
    „Na az Oroszok megint betettek a nagy tervnek. Pont mint a pár éve kialakulóban lévő globális ebola járványkor.
    Ha jól emlékszem akkor is ripsz-ropsz kitenyészették az ellenszert. Aztán, hogy bejelentették, hogy bár kinek bár mennyit szállítanak, hirtelen megállt a nagy pandémia:-).”

    Mutatnál erről egy forrást?

    Mert én csak azt találtam:

    2014.
    „Health minister Veronika Skvortsova said at a government meeting with Putin that Russia has developed a vaccine that was “unique and has no equivalents in the world”.

    In October 2014, Skvortsova said Russia expected to produce three Ebola vaccines within the following six months, and that one was ready for a clinical trial.”

    2016.01:
    „Russia is developing a cure for the Ebola virus, according to Russian President Vladimir Putin, who made the announcement alongside Russia’s health minister at a government meeting on Wednesday night, independent news agency Interfax reports.”

    2019.10.23.
    „Russia has developed a new vaccine against the Ebola virus and is ready to supply it to Africa after the vaccine is registered, Russian Healthcare Minister Veronika Skvortsova said on Wednesday during a session of the Russia-Africa Economic Forum.”

    https://tass.com/science/1084757

    Wiki:

    „The Russian Foreign Ministry announced in 2016, the intention to conduct field trials of two Russian vaccines involving 2000 people.[62] According to local media reports, the Guinean government authorized the commencement of the trials on 9 August 2017, at the Rusal-built Research and Diagnostic Center of Epidemiology and Microbiology in Kindia. The trials were slated to continue until 2018.[62][63] As of October 2019, Russia licensed the vaccine and was reportedly ready to ship vaccine to Africa.[64]”

    Szóval mikor volt az, hogy az orosz vakcina hatására az Ebola járvány megszűnt?

  26. 27.
    Nem kell a szemedhez hozzányúlni a fertőzéshez, elég, ha ránézel egy betegre! 🙂
    Neked meg elég, ha elképzeled, hogy ránéztél.

  27. 27.
    Btgujj mi a tökömet beszélsz már ember?

  28. 39.
    Idegen

    3-4 éve volt talán, amikor minden tele volt, hogy jön a szuper erős ebola. Fostunk is rendesen. Aztán a média bemondta, hogy az oroszok kifejlesztették az oltást (nem gyógyszert!) és alig egy hét alatt a téma lekerült a címlapokról. Szóval kb. ez ami beugrik ezzel kapcsolatban, és ez is csak a fenti beírás miatt.
    Egyébként, szerinted az oroszok csak vodkát tudnak párolni? És baj lenne, ha pont a ruszkik találnák meg az ellenszert? Nem titok, hogy a nanotechnológiás gyógyítással kapcsolatos kutatásokban is jól állnak.

  29. Az Ebola – igen nagy valószínűséggel egy biológia fegyver -, amit tesztelés céljából vetnek be Afrikában. A 75-ös zaire törzs, annyira „erős” volt (90% halálozás), hogy esély sem volt az elterjedésére. 2010-től minden évben Ugandában játszottak vele, alacsony halálozással. Mindig Ugandában, ahol a CDC mindig jelen volt. Amikor a Nyugat-Afrikai „buli” volt, jeleztem minden ismerősömnek, hogy no para, teszt. Nem is lett belőle gebasz.

  30. „. Vencsun Vang a járvány kitörése óta elvesztette nagybátyját, édesapja válságos állapotban van, és már anyja és nagynénje is mutat tüneteket. „A CT alapján a tüdejük fertőzött. A fivérem is köhög, és már neki is légzési nehézségei vannak” – mondta.

    A helyzetük igazán attól drámai, hogy gyorstesztek hiányában egyiküknél sem diagnosztizálták hivatalosan a fertőzést, így édesapja hiába van válságos állapotban, és szorul a nap 24 órájában lélegeztetésre, kórházba nem veszik fel.”

    https://444.hu/2020/02/05/inkabb-halok-meg-otthon-mint-egy-karantenban

  31. 29 Idegen. Ne zavard oket tenyekkel, a fantaziavilag az orosz csucstechnikarol szebb 🙂

  32. 34.
    Hoppá! Az egészségügyi rendszer összeomlott ott, a betegeket fel sem veszik és nem látják el.
    Világos, hogy a hivatalos számok semmire sem jók.
    Az is világos, hogy ha bekerül a családba a kórság, akkor mire lehet számítani.

    Vesztegzár alatt egy szállodahajó Japán partjainál, mert legalább 10 utasnál kimutatták a vírust.

  33. 29-re.
    Nem terjesztek orosz propagandát,a video is egy üzleti tv-é,lehet Hodorkovszkij kaliberű gyógyszermaffia kampány anyag.
    Előre ki tudja,de a szokásos Orosz USA méregetés nélkül hiányérzetem lenne.
    Mindenhol a sz… úszik felül.

  34. 17. L.S.

    Az új Oroszországi “Τriazavirin” antivírust az új koronavírus gyógyítására tesztelik Kínában, jelentette be Oroszország egészségügyi minisztere Szergej Krajevo .

    20. n/a

    “Az új Oroszországi “Τriazavirin” antivírust az új koronavírus gyógyítására tesztelik Kínában…”
    Írnál erről többet? Esetleg a forrást mutatnád.
    Erről nem hallottam.

    Tisztelt „n/a”
    Szívesen megteszem.
    A forrásom egy görög weboldal amelynek a
    bloggazdája Sztavrosz Ligerátosz.
    https://slpress.gr/snews/rosiko-antiiko-triazavirin-dokimazei-i-kina/

    Cime: Az oroszországi Triazavirin antivírust teszteli Kína.

    Az új Orosz kutatási és termelési vírusellenes gyógyszert a Triazavirin-t tesztelik Kínában az új koronavírus gyógyítására, közölte Oroszország egészségügyi minisztere.
    „A Kínaiak a Triazavirint tesztelésre kapták” említette Szergej Krajevo egészségügyi miniszter, kedden.
    A Triazavirin (TZV) egy széles spektrumú vírusellenes gyógyszer, amelyet Oroszországban fejlesztettek ki az Uráli Egyetem Tudományos Intézete , az Orosz Tudományos Akadémia Biológiai Szintézis Intézete és az Orosz Tudományos Minisztérium Tudományos Kutatási Intézete együttes erőfeszítéseivel.
    A Triazavirin (TZV) egy széles spektrumú vírusellenes gyógyszer, amelyet Oroszországban fejlesztettek ki az Urali Egyetem Tudományos Intézete, az Orosz Tudományos Akadémia Biológiai Szintézis Intézete és az Orosz Tudományos Minisztérium Tudományos Kutatási Intézete együttes erőfeszítéseivel.
    A gyártók szerint 15 típusú vírus gyógyítására használható.
    2019. december végén a kínai hatóságok tájékoztatták az Egészségügyi Világszervezetet (WHO) egy ismeretlen tüdőgyulladásról Wuhanban, egy nagy kereskedelmi és ipari metropolis Kína központjában, amelynek lakossága 11 millió.
    A fertőző tényezőt 2019-nCoV koronavírusként azonosították.

  35. Gyöngyszemek:

    „Nincs világvége, de igény az továbbra is van rá.”

    „Én nagyon szeretem a világvégét.Kár hogy csak egyszer van.”

  36. 40.
    Bizony, picit másképp nézhet ki az a mortalitási meg felgyógyultak ráta.

    „The “official” number of cases in the epicenter of the coronavirus outbreak—Wuhan, China—shot up by nearly 4,000 Wednesday to more than 28,000, but evidence has emerged that the situation is much worse.

    The official government numbers reported to the South China Morning Post are now:

    28,261 confirmed cases

    565 deaths

    911 cured patients

    But there’s growing sentiment that the Chinese government is lying about the actual extent of the coronavirus outbreak. Those fears were further fueled Wednesday when Taiwan News reported the Tencent social media platform had “briefly” released the following statistics on Feb. 1:

    154,023 confirmed cases

    79,808 suspected cases

    24,589 deaths

    269 cured patients

    https://www.trunews.com/stream/report-chinese-social-media-giant-leaked-real-coronavirus-numbers?fbclid=IwAR2AfBduz6ljBUoWL8jiCyhR1z8UwzQXdLE1IDQCKdAuDfbLPG_h-M09MRA

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük